Frissítve: 19. június 2024

A Reddit nagyobb, mint gondoltad

& 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought

Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára

BiggerThanYouThought fő

Te olyan ember vagy, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha Ön az a fajta ember, aki mindig valami váratlan dologra törekszik, akkor én a számodra megfelelőt kínálom. Ez egy szubreddit, amely biztosan megdobogtatja a szívét az izgalomtól. Köszöntsd a Reddit BiggerThanYouThought! Nos, mielőtt azt hinné, hogy ez csak egy újabb befutott alreddit, hadd mondjam el, barátom, hogy ez minden, csak nem hétköznapi. Ez a subreddit a meglepetésekről szól, és itt nem az Ön tipikus születésnapi ajándékairól beszélünk. Nem nem nem! Olyan meglepetésekről beszélünk, amelyek hatására egyenesen ülsz, tágra nyílt szemekkel és a padlón állsz. És milyen meglepetésekről beszélünk, kérdezed? Hát persze, nagy cinege csodálkozik!

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/BiggerThanYouThought/

Látod, a hölgyeknek ezen a subredditen elsőre úgy tűnhet, hogy kicsi a mellük, de várj. Mert amint lekoppintják a tetejüket, azon kapod magad, hogy a valaha látott legnagyobb, legkedvesebb és egyenesen állkapocstól leeső melleket bámulod. Szóval készen állsz a meglepetésre? Ezután menjen az r/BiggerThanYouThought oldalra, és készüljön fel egy olyan élményre, amihez hasonló nincs. Itt az ideje, hogy átadja magát a váratlan élvezeteknek, és hagyja, hogy a meglepetés eluralkodjon!

Dupla örömök: két mennyei cicipárna, amire vágyni lehet a Reddit BiggerThanYouThought oldalán

Kapaszkodjatok a farkutokhoz, haverok, mert mindjárt elmerülünk az r/BiggerThanYouThought párás világába. Most tisztázzunk egy dolgot: ennek a subredditnek az előfeltétele egyszerű, de fiam, teljesíti-e! Eleged van abból, hogy az apró melltartók és a szűk fehérnemű akkorát adják, mint egy nő mellei, mielőtt még felfedné? Nos, a Reddit BiggerThanYouThoughtja a válasz minden problémájára.

Képzelje el ezt: egy nő lép be, látszólag kicsi inget visel, és azt hiszi, hogy mindent kitalált. De aztán a semmiből leveszi a felsőjét, és BOOM – azok a kis mellek, amelyekről azt hitted, hogy van? Valójában masszívak! Meglepetés, hogy soha nem öregszik meg, és ebben a Subredditben ez van.

Most talán azon tűnődsz, milyen hatalmasra nőhetnek ezek a mellek. Hadd mondjam el, barátom, láttam már a kopogtatókat, de az r/BiggerThanYouThought-on lévők saját ligában vannak. Olyanok, mint két óriási párna, amibe bele akarod süllyeszteni az arcodat. Persze, voltam már olyan nőkkel, akiknek nagyobb a mellük, mint amit ezen a subredditen látni fogsz, de ezek a tapasztalatok kevés.

A Reddit BiggerThanYouThoughtját a meglepetés eleme különbözteti meg egymástól. Ez olyan, mintha karácsony reggelén kicsomagolnál egy ajándékot – sosem tudod elképzelni, mire számíthatsz, pedig tudod, hogy jó lesz. És higgy nekem, a Subreddit meglepetései soha nem okoznak csalódást – nem csoda, hogy ez a subreddit az ingyenes szórakozást keresők kedvenc célpontjává vált.

Végtelen sok finomság: Kényeztesse érzékeit prémium minőségű tartalommal!

BiggerThanYouThought cici fasz

Hadd mondjam el, ha felnőtt subredditekről van szó, mindig ott van a mennyiség és a minőség kérdése. Az r/BiggerThanYouThoughton azonban mindkét világból a legjobbat kapja. Kevesebb feltöltéssel biztos lehetsz benne, hogy csak a termés krémje jut fel a csúcsra. Ez azt jelenti, hogy ezen a subredditen minden bejegyzés megéri az időt és a figyelmet. Nincs több bejegyzés számtalan görgetése csak azért, hogy megtalálja azt, amelyik megéri.

Mindez a Reddit BiggerThanYouThought aktív közösségének köszönhető. Ezek a srácok az igaziak, és tudják a dolgukat. Tudják, mitől jó egy poszt, és nem félnek tudatni másokkal is. Itt a legjobbak legjobbjait láthatod, és ez a közösség tagjainak elhivatottságának köszönhető. Röviden: ha belefáradt abba, hogy a szemetet szűrje csak azért, hogy jó bejegyzést találjon, akkor az r/BiggerThanYouThought a megfelelő subreddit. Ennél aktívabb és elkötelezettebb közösséget nem fogsz találni.

Az r/BiggerThanYouThought dizájnjának átalakításra és több testreszabási lehetőségre van szüksége

BiggerThanYouThought mellek

Bár ez a Subreddit rengeteg nagyszerű tartalmat kínál, fontos megjegyezni, hogy vannak olyan területek, ahol ez elmarad. Az egyik legszembetűnőbb probléma a közösség kialakításának testreszabásának hiánya. Nincs díszes szalaghirdetés vagy személyre szabott avatar, amely kiemelné a subredditeket. Ez csak egy alapértelmezett elrendezés, amely nem igazán ad egyedi hangulatot. Kár, hogy az NSFW subredditeket gyakran figyelmen kívül hagyják az egyedi tervezés során, mivel ezek valóban hozzáadhatnának néhány nagyon szükséges karaktert a közösséghez.

A tervezési hibák ellenére azonban az r/BiggerThanYouThought még mindig rengeteg fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetessé teszik a subreddit böngészését. Könnyedén testreszabhatja elrendezési beállításait, ami nagyszerű módja annak, hogy elkerülje a véletlenül nem kívánt videó lejátszását. Például, ha egy bizonyos típusú tartalmat keres, és nem szeretné, hogy automatikusan lejátszott videók bombázzák, választhatja az előnézeti lehetőséget, amely csak a videó előnézeti képét mutatja.

Ráadásul, ha a bélyegképek helyett inkább a címek között szeretne böngészni, akkor erre is van lehetőség. A keresett tartalom megszerzése önmagában a bejegyzés „címe” alapján bonyolult lehet, de ez még mindig jó lehetőség. Bár néhány dolgon lehetne javítani, a Reddit BiggerThanYouThoughtja továbbra is kiváló subreddit a nagy mellek iránt szenvedélyesek számára. Természetesen ezek a funkciók segíthetnek abban, hogy könnyebben navigáljon az r/BiggerThanYouThought oldalon, és megtalálja a kívánt tartalmat.

Csatlakozz az 1.9 millió erős és növekvő Redditor tömegéhez

BiggerThanYouThough hatalmas

De ne feledkezzünk meg a közösségről sem, amely ezt a subreddit virágzását teszi lehetővé. A több mint 1.9 millió taggal és egyre növekvő számmal egyértelmű, hogy van valami különleges a Reddit BiggerThanYouThought-ban, ami miatt az emberek még többért visszatérnek. Az itt található tartalom teljes mértékben felhasználó által generált, így fogadhat, hogy a minőség elsőrangú. És egy ilyen sajátos rés mellett nem csoda, ha az itteni közreműködők időt szakítanak arra, hogy megtalálják a legjobb nagy cinegeket.

Ebben a közösségben az a legjobb, hogy bárki hozzá tud járulni. Csatlakozhatsz a csapathoz, ha van valami gyilkos tartalmad, amely illeszkedik a témához. És amikor mindenki jelentkezik, elképzelheti a friss tartalom folyamatos áramlását, amelyet sehol máshol nem talál. Persze lehet, hogy a feltöltési sebesség egy kicsit lassabb, mint a többi NSFW alredditnél, de ez csak azért van, mert a közreműködők időt szakítanak rá, hogy megtalálják a legjobbat.
Tehát ha olyan közösséget keresel, aki rajong a nagy mellekért és a meglepő leleplezésekért, az r/BiggerThanYouThought a tökéletes hely az Ön számára. A növekvő felhasználói bázisnak és a közreműködők aktív közösségének köszönhetően soha nem tudhatod, milyen meglepetések várnak minden alkalommal, amikor bejelentkezel.

Non-stop szórakozás, időtlen klasszikusok és friss leletek az r/BiggerThanYouThoughtnál

BiggerThanYouThought nagyfiúk

Ha egy olyan kiváló online csoportot keresel, mint ez az NSFW Subreddit, akkor ez a csemege. A rendelkezésre álló minőségi szórakozási lehetőségek többletével mindent megtalál, amire szüksége van, és még sok mást is. Akár csak azért van itt, hogy kibújjon, vagy hozzájáruljon a közösséghez, azt fogja tapasztalni, hogy az elérhető tartalom kiváló. És ha a termés krémjére figyel, ne keressen tovább a „Felső” területnél. A minden idők kedvenceitől a legújabb gyöngyszemekig ezek a bejegyzések pillanatok alatt eltalálhatják, és naponta elégedettek lesznek.

De nem szabad figyelmen kívül hagyni a Reddit BiggerThanYouThought közösségi oldalát sem. Az aktív és szenvedélyes felhasználói bázis révén azt tapasztalhatja, hogy az elérhető tartalom mindig friss és izgalmas. Akár közreműködő vagy, akár csak valaki, aki élvezi a tartalmat, értékelni fogod az elhivatottságot és a kreativitást, amely minden bejegyzésben megtalálható. A bejegyzések pozitív és negatív szavazatának lehetőségével pedig hozzájárulhat a közösség irányvonalának alakításához, és biztosíthatja, hogy csak a legjobb tartalom kerüljön a csúcsra.

Végtelen élvezetek költség nélkül: Merüljön el a Subreddit ingyenes házi készítésű smukjában

BiggerThanYouThought mellek

Valljuk be, a Reddit BiggerThanYouThought nem a gyenge szívűek vagy a prűdek számára készült alreddit. Nem akarsz egy kávézóban ülve böngészni, mi? Ha ezt az NSFW Subredditet böngészi, vigyáznia kell, és gondoskodnia kell arról, hogy ne tartózkodjon nyilvános helyen, ahol bárki láthatja a képernyőjét. Ha azonban már jól érzi magát, itt az ideje, hogy felszabadítsa a subredditben rejlő lehetőségeket. Természetesen ahhoz, hogy teljes mértékben megtapasztalhassa ezt a webhelyet, bővítenie kell nézetét a további böngészés során. Ily módon a mellek folyamatos áradata lesz, és elégedettebb lesz, mint azt valaha is gondolta volna.

De tudod, mi a legszebb része ennek a Subredditnek? Mindez INGYENES! Úgy van; itt nem talál fizetős vagy prémium tartalmat. Valójában az r/BiggerThanYouThought szigorú irányelvekkel tiltja az ilyen tartalom közzétételét. Így biztos lehetsz benne, hogy minden egyes hozzászólás valódi, nem pedig valami szégyentelen próbálkozás a gyors pénzszerzésre. Természetesen, ha valaki fizetős tartalommal próbál besurranni, azt gyorsan kezelni fogják a Reddit BiggerThanYouThought éber modjai. És ez az oka annak, hogy ez a Subreddit olyan különleges – ez egy olyan közösség, ahol az emberek összejöhetnek, és megoszthatják szeretetüket a csodálatos mellek iránt, minden rejtett napirend vagy hátsó szándék nélkül.

Az r/BiggerThanYouThought előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Eredeti források
 • Vad lányok és tagok
 • Aktív közösség
 • Millió tag

CONS:

 • Nincs testreszabás
 • Szigorú szabályok vonatkoznak a közzétételre és az interakcióra

12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, hasonló az r/BiggerThanYouThoughthoz:

# 1 - /r/NSFWHardcore

nsfw hardcore anal

A név mindent elmond – Reddit NSFW Hardcore. Itt minden hardcore, szóval ha vaníliát keresel, akkor ez nem a megfelelő hely. Rengeteg tartalom van benne, és a csajok mindenhol dögösek és kibaszottak. A Reddit NSFW Hardcore klipjeit általában különböző felnőtt szórakoztató forrásokból szerzik ki, és a felhasználók választják ki. Tehát alapvetően a legjobb minőséget és a legjobbat fogja kapni az összes szar között.

Íme az /r/NSFWHardcore teljes áttekintése

Előnyei:

 • Rendszeresen frissítve
 • Számos rövid klip és kép
 • Elnémított videók
 • Nagy felbontású minőség

CONS:

 • Nincsenek teljes hosszúságú filmek
 • Egyes bejegyzések softcore témájúak

# 2 - / r / 34. szabály

szabály34 reddit

A több mint 600 34 előfizető tisztességes figyelemmel kísérésével a 34. szabály szerepel az NSFW legfelső alprogramjaiban, és valószínűleg az egyik legaktívabb is. A 34. szabály értelmében élvezhet néhány olyan játék-szimulációs klipet, amelyet a legtöbb előfizető szeretett. Szexi képeik vannak olyan kedvenc játékfiguráidról is, mint D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL és még sok más. A RuleXNUMX a tökéletes játékalap a játékfüggők és bárki számára, aki szórakozásra vágyik, mert sok mindent kínál.

Előnyei:

 • Remek paródia pornó
 • Nagyon aktív közösség
 • Tökéletes a játékosok számára
 • Egyedülálló fülke

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A drámai bejegyzések burjánzanak
 • Nem túl gyakori frissítések

# 3 - / r / OnOff

reddit onoff oldalon

500 óta több mint 2011 XNUMX követőt gyűjtött össze, ez egyike azoknak a közösségeknek, ahol értékelésekre és visszajelzésekre támaszkodhat, hogy megtudja, jó-e a tartalom. A lányok eredeti tartalmuk nagy részét itt teszik közzé, és mivel nem titok, hogy a srácok szeretnek amatőr pornót élvezni szexi célokra. A lányok szintén különböző kategóriákba tartoznak - vannak tizenévesek, egyetemista lányok, menyecskék -, de mindannyian ugyanarra az örömre borulnak szexi szelfijükkel, önkímélő videóikkal és bármi mással, ami megmutatja, hogyan akarnak baszni és engedni bepillanthat a forró idiótaikba.

/r/OnOff áttekintés itt.

Előnyei:

 • Meglehetősen aktív közösség
 • GIF-ek, képek és videók állnak rendelkezésre
 • A lányok különböző kategóriákba tartoznak
 • 100% eredeti akt

CONS:

 • Korlátozott videoklipek
 • Sok szomjas kommentelő

# 4 - / r / GirlsFinishingTheJob

lányok befejezik a jejob reddit

Ha elolvassa a nevet, azonnal eszébe jut, hogy dögös lányok keményen dolgoznak a szexben, hogy élvezzék a fiúk péniszéből kivánt terhelést. Természetesen a cumshot videók felhasználhatják a lányokat a kiegészítőkhöz, de néha mindannyian szeretnénk egy kis durva akciót, és azt látjuk, hogy a nők keresik a tartásukat, hogy végre belekóstolhassanak kedvenc cumjukba.

Rengeteg NSFW subbreddits van, és mindegyik különböző réseket és kategóriákat biztosít, de a / r / GirlsFinishingTheJob messze a legegyedibb. Nem mindig látod, hogy a lányok nagy erőfeszítéseket tesznek csak azért, hogy megkóstolhassák, nem? Érzéki videók arról, hogy a szexi lányok forró és vastag cummal robbantanak, a lényegig rázkódnak. Igazat adtak a nevüknek - a lányok itt befejezik a munkát.

Kattintson ide a /r/GirlsFinishingTheJob teljes áttekintésének megtekintéséhez

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Csak néhány teljes hosszúságú videó
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

# 5 - / r / NSFW

nsfw reddit

Ez a subreddit a második legnagyobb a pornó tekintetében az egész Reddit közösségben. Mindig mindenki számára az volt a hely, ahol felnőtt szórakozást élvezhetett. Jelenleg 1.3 millió követője van, és ez a subreddit már több mint 13 éve létezik. Ha olyan felnőtt anyagot keres, amelyet rángathat, akkor egyszerűen látogasson el az / r / NSFW oldalra, és jó ideig itt lehet.

A subbreddit tartalmának szinte, ha nem az összes része, a softcore kategóriába tartozik, és általában GIF és kép alapú, mivel a videók nem engedélyezettek. A / r / GoneWild-hez képest senki sem küldhet be olyan tartalmat, amely önreklámnak minősül. Néhány subreddits esetében megoszthatja nyers tartalmait profitszerzés céljából, de az / r / NSFW-vel, ez egy nagy nem. Ami a tartalmat és a frissítések gyakoriságát illeti, naponta több mint 100 bejegyzésre számíthat, mivel ez egy ilyen aktív közösség.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Jól moderált közösség
 • Rengeteg link eszköz
 • Több mint 1.3 millió követő

CONS:

 • Csak tiszta softcore tartalom
 • Videók nem engedélyezettek
 • Nincsenek önreklámozó bejegyzések

# 6 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Ha Ön azok közé tartozik, akik tanúi lehettek ennek a subredditnek a növekedésében, amikor több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött, soha nem gondolná, hogy eljön egy nap, amikor ilyen tartalmak valaha is elérhetők lesznek. Több mint 1.3 millió előfizető élvezte az NSFW GIF-eket különböző helyekről, mint például az Imgur és a GFYCat, és táplálja az igényét minden szexuálisan kellemes dologra. Mind a softcore, mind a hardcore pornó tartalmakat rendszeresen benyújtják; az előfizetők és a beküldött tartalom aránya valójában az alsó oldalon van.

Előnyei:

 • Softcore és hardcore pornó tartalmak
 • Rengeteg videó
 • Nincsenek hirdetések

CONS:

 • Spam kommentelők
 • A tartalom és az előfizetők aránya meglehetősen alacsony
 • Szigorú újrapostázási politika

# 7 - r/Ass/

reddit ass szabályok

Ha szexi zsákmányra vágyik a képernyőn, akkor nyilvánvalóan a / r / Ass a megfelelő hely a látogatáshoz. Ez a subbreddit az elmúlt 10 évben létezik, és felkerül az NSFW tobreddits toplistára. Ez az egyik legfejlettebb közösség, különösen az NSFW rést illetően, mivel több mint 25 bejegyzése van mindössze 4 óra alatt. Mondhatni, hogy mindenki szereti a jó megjelenésű szamarat, mivel mindenki hozzájárul a maga részéhez, és erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a subreddit gördülékenyen működjön.

Itt egy teljes r/Ass/ áttekintés.

Előnyei:

 • Nagyszerű szamár
 • Nagyon aktív közösség
 • Gyakori frissítések

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A kemény tartalmakról nem sokat

# 8 - / r / PAWG

Reddit PAWG phat

Ez a subreddit újnak és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl-t jelenti, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki hatalmas csizmában van. A 2012-ben létrehozott albredditnek már több mint 500 ezer előfizetője van, és mivel egy nagyon sajátos résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 40 alkalommal írnak ide. A szabályok meglehetősen egyszerűek - természetesen fehér csajnak kell lenned, nem kell az önreklámot és az utolsó 100 képen újrapostázni, és nem szabad fényképjavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

# 9 - / r / HoldTheMoan

tartsa moan reddit

Maga a név érdekes és szexi hangzású, igaz? Ha egy kicsit meg akarja szorítani a disznóját, és elkínálja magát a csábító tartalmakkal, akkor a / r / HoldTheMoan az egyik legjobb fülke, amelyet a Reddit-en meg lehet látogatni. Összehasonlítva a felnőttközpontú subreddits-kel, ez az egyik legkülönlegesebb tartalmát tekintve, mert a / r / HoldTheMoan főleg a nyilvános pornóról szól, és kockázati és izgalmi elemekkel jár. Mostanra rájöttél volna, hogy miért hívják úgy, ahogy van - láthatod, hogy mindenki tartja a nyögését, hogy az emberek a nyilvánosság előtt ne vegyék észre, mi történik.

Bár a subreddit több mint 900 25 előfizetővel rendelkezik az írás során, nincs sok beadványuk, mert egy hét alatt csak körülbelül XNUMX új bejegyzésük van. És összehasonlítva a többi hasonló résszel rendelkező subbreddits-rel, a / r / HoldTheMoan inkább a tartalmak mozgatására, más néven GIF-ekre és videókra koncentrál. Videókkal és bármi mással várják Önt, amit az emberek a szexuális izgalom jegyében tesznek a nyilvánosság előtt.

Tekintse meg a /r/HoldTheMoan teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Nagy nyilvános pornó
 • Jó mértékletesség
 • Ünnepli a lányok vad oldalát nyilvános pornón keresztül

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nincs kép, csak GIF-ek és videók

# 10 - / r / AdorablePorn

imádnivalóporn reddit

Az egyik legnagyobb NSFW subreddits, több mint 700 25 előfizetővel, a / r / AdorablePorn olyan aranyos lányoknak ad otthont, akik forróak és kanosak lesznek szexuális találkozásokkal és önkielégítéssel. Elég jó frissítési gyakorisággal rendelkeznek, mivel naponta körülbelül XNUMX vagy több bejegyzés van. Egy dolgot észrevehetnél az imádnivaló pornó lányaival, hogy nagyon aranyos és feleséges anyag, mivel nem tekintheted őket cum kurváknak és szexuális fickóknak.

Előnyei:

 • Nincs túl sok szabály
 • Gyakori frissítések
 • Aranyos lányok felnőtt tartalomhoz

CONS:

 • Néhány lány, aki nem felel meg az „aranyos” leírásnak
 • További képek

# 11 - / r / PetiteGoneWild

petitegonewild reddit

Csak kislányokat engednek ide! Ez a subreddit az egyik legaktívabb közösség, és élvezheti, hogy a kicsi lányok megmutatják testüket, hogy mindenki láthassa őket. Még a frissítési frekvenciája is felülmúlja az NSFW többi legfelsőbb verzióját, mint például a Hold a nyögés és a Cum Sluts. Bár a legtöbb tartalom pusztán képekből áll, mégis néha-néha rövid klipekbe botolhat. A tiszta amatőr tartalmak élvezhetők a Petite Gone Wild játékkal, és semmi sem kellemesebb, mint látni, ahogy a vékony lányok szabadon engedik a belső szexistennőiket.

Előnyei:

 • Szuper aktív közösség
 • Amatőrszerű tartalom
 • Sok vékony lány beküldi tartalmát

CONS:

 • Csak néhány videoklip
 • Jobban a képekre koncentrálva
 • Elég korlátozó szabályok

# 12 - / r / menedék

elvadult subreddit

A név önmagáért beszél; ez egy nagyon forró felnőttek számára készült subbreddit, ahol mindenki aktot cserélhet valamilyen karmára (ami Reddit „pont” rendszere, ha még nem ismeri ezt). Az emberek bárki nyomása vagy megítélése nélkül megmutathatják testüket, mivel a subreddit elősegíti a harmóniát annak 2.8 millió tagja között. Az r / gonewild használatával 100% ingyenes aktot kap. Néhány nem nem ebben a szubrédditben magában foglalja a reklámozást és az önreklámot, a pénzkérést vagy -ajánlást a Redditorsnak, vagy az embereknek a szavazást valamire, és természetesen az alapszabályt bárhol az interneten: nincsenek sértő és durva megjegyzések vagy troll viselkedés másokkal szemben.

Tekintse meg az /r/gonewild teljes áttekintését

Előnyei:

 • 100% ingyenes akt
 • Nyitott gondolkodású Redditors
 • 2.8 millió tag és számít
 • Átfogó és világos GYIK

CONS:

 • Néhány bot és troll a kommentekben
 • A legtöbb bejegyzés címe nincs megfelelően címkézve
 • Néhány hibát ki kell javítani

Ítélet

A dolgok lezárásaként a Reddit BiggerThanYouThought a Subreddit kötelező látogatása azok számára, akik élvezik az egyedülálló felnőtt tartalmakat. Ez egy nagyon eredeti közösség, amely kiváló minőségű bejegyzéseket tartalmaz, amelyek kielégítik az Ön vágyait. A kisebb hibák ellenére továbbra is nagyszerű platform a különféle ingyenes tartalmak felfedezésére. Ami azonban az r/BiggerThanYouThought megkülönbözteti a többi NSFW subreddittől, az az a tartalom, amelyet sehol máshol nem talál meg. Az amatőr videóktól a professzionális produkciókig ez a Subreddit a legjobbat nyújtja a nézői élvezethez. Tehát, ha olyan Reddit-pornót keres, amely biztosan kielégíti Önt, nézze meg az r/BiggerThanYouThought még ma!

hasonló helyek ikonra Mind az 35 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Reddit MassiveTitsnAss és Top-12 Reddit NSFW listája és az r/MassiveTitsnAss-hoz hasonló Subreddits Show Me 12 alternatíva az r/MassiveTitsnAss számára Sok évnyi pornónézés után biztos vagyok benne, hogy már tudta, hogy szamár vagy cici, jobb? Nos, nekem mindkettő vagyok. Még jó, hogy nem kell egyiket sem választanom, mert a […]

Olvassa el Review

A Reddit nagyobb, mint gondoltad és a 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára Ön olyan ember, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha az a fajta ember vagy, aki mindig valami váratlanra vágyik, […]

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére