Frissítve: 20. július 2024

Reddit MassiveTitsnAss

& Top 12 Reddit NSFW lista és olyan szubredditek, mint az r/MassiveTitsnAss

Mutass 12 alternatívát az r/MassiveTitsnAss számára

MassiveTitsnAss otthon

Sok év pornónézés után biztos vagyok benne, hogy már tudta, hogy szamár vagy cici, igaz? Nos, nekem mindkettő vagyok. Még jó, hogy egyiket sem kell választanom, mert a MassiveTitsnAss Subreddit mindkét világból a legjobbat nyújtja nekünk. Végül temethetjük kibaszott arcunkat hatalmas mellekre és pattogó szamarokra, amikor csak akarjuk. Ez az x-minősítésű Subreddits zsúfolásig tele van csodálatos mellekkel és seggekkel, amelyeket mindannyian szeretünk. Ez a kick-ass közösség nemcsak népszerűsége, hanem kiváló minőségű tartalmai miatt is a fanatikusok új kedvenc helyévé vált világszerte. Azonban népszerűsége ellenére néhány xxx Subreddit az idő nagy részében csalódást okozhat, különösen akkor, ha egy adott rést próbálnak kihúzni. Lássuk, hogyan áll az r/MassiveTitsnAss egy hozzám hasonló tapasztalt maszturbátor és értékelő szemében!

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/MassiveTitsnAss/

Mindent a mellekről és a szamárokról az r/MassiveTitsnAss oldalon!

Már a névből is megtudhatja, hogy miről szól a Subreddit MassiveTitsnAss. Természetesen minden a mellekről és a seggről szól! Mivel az összes pornófülke elérhető az interneten, azt hittem, meglepődnék, ha látnék egy oldalt, amely két érdekes dologra összpontosít, de itt vagyunk. Mindenkinek tájékoztatásul, az r/MassiveTitsnAss 2017 körül indult, és több mint 900,000 XNUMX feliratkozót szerzett! Ez a legnagyobb X-minősítésű Subreddits online.

A subreddit professzionális és amatőr tartalom keverékét tartalmazza, így várhatóan számos fotót és videót fog látni különböző felbontásokban. Sok amatőr lány szívesen megosztja meztelen képeit, különösen a melleit és a fenekét. Egyesek egyedi tartalmakat is gyűjtenek professzionálisan készített webhelyekről, és feltöltik az r/MassiveTitsnAss oldalra, hogy mindannyian élvezhessük. Itt minden véletlenszerűnek tűnik, de az egyetlen közös nevező a nagy cicikről és a finom szamarakról szól.

Moonberry's Magic és egyebek

Talán az r/MassiveTitsnAss legmenőbb dolgai közé tartozik, a tartalmán kívül, hogy az egyetlen Moonberry moderálja. Ismerősen hangzik, igaz? Nos, ez nem meglepő, mert ő már felnőtt modell és már veterán a pornóvilágban. Rajongó vagy sem, sokan egyetértenek abban, hogy a Moonberry tökéletesen reprezentálja azt, amit az r/MassiveTitsnAss a mellekről és a seggekről szól. A világ összes tökéletes eszközével rendelkezik, amelyek hatalmas méretben kaphatók. Ezt azért említettem, mert ha valaki hozzá hasonló irányítja az r/MassiveTitsnAss-t, az igazi csemege, mivel felnőtt tartalmai lenyűgözőek, és egy kis professzionalizmust adnak a közösséghez.

A másik dolog, amit szeretek az r/MassiveTitsnAss-ban, az esztétikus és hangulatos. Az adminisztrátorok határozottan fantasztikus munkát végeztek az oldal megjelenésének testreszabásával. A borítóképét már említettem, de még egyszer elmondanám – fantasztikusan néz ki. A szlogennel és a fő fotóval párosítva azt kell mondanom, hogy az r/MassiveTitsnAss azonnal felkelti a figyelmet. Minden bizonnyal úgy tűnik, hogy egy kurva törődést és átgondolást tettek annak érdekében, hogy vizuálisan vonzóvá tegyék. Személy szerint úgy gondolom, hogy ez egy nagy előny és egy nagyszerű érintés, amelyet nem mindig látni a Reddit más X-besorolású alredditjeinél.

Az r/MassiveTitsnAss a legjobb amatőr tartalmat nyújtja

MassiveTitsnAss szabályok

Térjünk rá az igazi okra, amiért itt vagyunk – a tartalomhoz! Sok más helytől eltérően, ahol újra és újra találhat hasonló kemény tartalmat, az r/MassiveTitsnAss azért tűnik ki, mert a legtöbb fotóját, klipjét és GIF-jét valódi amatőrök küldték be világszerte. Helyzeteket és szögeket tekintve nem profik, de tudják, hogyan kell elcsábítani a testükkel.

Ezek az ostoba szukák tudják, hogy hihetetlen javaik vannak, és örömmel mutatják meg őket mindenkinek, aki ki akarja húzni magát. Tudom, hogy az online X-minősítésű Subredditek közül sok tele van amatőrökkel, de le vagyok nyűgözve az r/MassiveTitsnAss-ról, mert a csajoik pompásan néznek ki, és nem csak a csúnya szamár szukákra nézek rá. Komolyan, üdítő látni ilyen valódi, házi készítésű tartalmakat. Végül az r/MassiveTitsnAss profi és amatőr modellek szép keverékét tartalmazza, kezdve a Moderátorral, a Moonberry-vel. Így tudja, hová menjen, ha fűszerre van szüksége.

Az r/MassiveTitsnAss ellenállhatatlan vonzereje

MassiveTitsnAss új

Korábban sok X-besorolású subredditet megnéztem, és a Dudethrill listában láthatsz néhány kedvencemet. De semmi sem bosszant jobban, mint az, hogy a híres előfizetők nem próbálják javítani a designjukat, vagy nem használják a Reddit testreszabási lehetőségeit. Szerencsére az r/MassiveTitsnAss nem esik ebbe a csapdába! Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezik az oldalukra, egy klassz fotóval üdvözöljük, amely öt különböző képből áll, csak a seggeden és a melleken.

Az r/MassiveTitsnAss a főoldalon is tartalmaz egy feliratot. Megkapóan hangzik, és meghatározza azt a tartalmat, amelyet belül láthat. Az oldalsáv felső részén találhatók az r/MassiveTitsnAss információi, ami gyors bevezetőt ad az egész shebang-hoz. Az előfizetők számát és azt is tartalmazza, hogy hányan vannak online az adott pillanatban. Őszintén szólva, ez egy kellemes érintés, amely élénkebbé és aktívvá teszi a közösséget.

Mindeközben a MassiveTitsnAss testvéroldalait és x-besorolású Subredditjeit reklámozó képeket is találhat, amelyeket később érdemes megnézni. Szeretem ezt a promóciós taktikát, mert nem zsúfolt, de teszi a dolgát. Ezenkívül könnyebben találnánk több tartalmat, különösen, ha egy hasonló fétis rabja vagy. Ott van a subreddit szabálylistája is, amely tartalmazza a tartalomra vonatkozó irányelveket és néhány emlékeztetőt a tagok számára az oldal böngészésekor. Minden nagyon egyszerűnek tűnik, és határozottan segít megőrizni az r/MassiveTitsnAss élvezetét.

Végül az r/MassiveTitsnAss végén megjelenik a moderátorok listája, akik itt mindent megcsinálnak. Ez az átláthatóság kiváló, mert tudja, kihez kell fordulnia, ha problémákba ütközik.

Flairs hozzáadása a Revamp r/MassiveTitsnAss-hez

MassiveTitsnAss felső

Az r/MassiveTitsnAss szinte minden szempontból tökéletes, de találtam egy hátrányt. Ennek a subredditnek nincs érzéke a bejegyzéseihez. Ha Ön tényleges Reddit-felhasználó, tudja, hogy az érzékek elengedhetetlenek, különösen a bejegyzések címkézésekor a könnyebb böngészés érdekében. Ami az r/MassiveTitsnAss-t illeti, már említettem, hogy hatalmas résekkel rendelkezik, és tele van különféle kategóriákkal. Tehát bizonyos dolgok, például képek, videók vagy GIF-ek keresése a seggedről vagy a mellekről meglehetősen fárasztó lehet.

Ha az r/MassiveTitsnAss el tudja olvasni ezt az ismertetőt, akkor érdemes megfontolni, hogy posztjaikat finomságokkal egészítsék ki, hogy elérhetőbbé és élvezetesebbé tegyék a böngészést. Gondoljon arra, hogy van érzéke az olyan népszerű kategóriákhoz, mint a „Baszki cinege”, „Fuck Big Ass”, „Cum on mell”, „Olajozott mellek”, „Tini segg” és így tovább. Ezekkel a tulajdonságokkal a felhasználók gyorsan megtalálják, amit keresnek, anélkül, hogy a végtelen bejegyzések között görgetnének. A felhasználók egyetlen kattintással azonnal láthatják az összes kapcsolódó bejegyzést egy adott stílusban.

Út egy millió rajongóhoz

MassiveTitsnAss aranyos

Az r/MassiveTitsnAss hamarosan eléri az óriási előfizetők számát. El tudod képzelni, milyen gyorsan szereztek ilyen csodálatos követőket a működésük hét évében? Lenyűgözött a szamarak és mellek könyvtára, amit az évek során gyűjtöttek, miközben fenntartják a csapkodók odaadó közösségét. De természetesen nem minden tartalom egyenlő a pornóvilágban. Még jó, hogy ki tudjuk szűrni a legjobb és legmenőbb cuccokat az r/MassiveTitsnAss-on, és kihúzzuk!

Az egyik kiemelkedő felhasználó fantasztikus testtel és a világ legtermészetesebb melleivel rendelkezik. Valójában meg vagyok döbbenve, mert megszoktam kedvenc pornósztárjaim szilícium melleit. Így hát a természetes mellek csilingelése furcsa okokból izgalomba hozza a farkam. Különben is, ez a lány nem csak szexi alakját mutatja meg, hanem néhány komolyan perverz cuccot is szeret. A rövid klipből láthatod, amint egy srácért könyörög, hogy cimborálja meg a melleit, és úgy dugjon, mint egy igazi punci. Az ilyen szintű nyitottság és elkötelezettség ritka és nagyra értékelik.

Ezenkívül van egy amatőr lány, aki szereti olajjal zuhanyozni a hatalmas melleit. Meg kell mondanom, hipnotikus és függőséget okoz, ha ezt nézi. Nem tudom, milyen varázsa van, de lekötötte a figyelmemet. Az, ahogy az olaj csillog a bőrén, és ahogy mozog, csábító tartalommal bír, amit utálok bevallani, de arra késztet, hogy még többet keressek. Végül van egy aranyos szőke, hihetetlenül dögös testtel. Nemcsak masszív csilingelő mellei vannak, hanem vastag feneke is, tökéletes a subreddit témájához. Posztjai nagy sikert aratnak a rajongók körében az r/MassiveTitsnAss oldalon, és csábítóan és méltó módon mutatják be javait.

Ez csak néhány példa a MassiveTitsnAss-ra, amely ma híressé tette az oldalt. Nyilvánvaló, hogy minden bejegyzés kiemeli tartalmának és résének egyedi vonzerejét. Szóval, nem lennék meglepve, ha hetek alatt elérné az egymillió feliratkozást! Ki ne örülne józan észnél a nagy melleknek és a szamárnak, igaz? Nem én, az biztos!

Az r/MassiveTitsnAss előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Hatalmas számú követő
 • Csodálatos modellek
 • Profi és amatőr modellek
 • Egyszerű és könnyen használható kialakítás
 • Dögös csajok
 • Egyedülálló pornórés
 • Rendszeres bejegyzésfrissítések

CONS:

 • Nincs hozzászólási érzék

A 12 legjobb Reddit NSFW-lista és az r/MassiveTitsnAss-hoz hasonló szubredditek:

# 1 - /r/NSFWHardcore

nsfw kemény fasz

A név mindent elmond – Reddit NSFW Hardcore. Itt minden hardcore, szóval ha vaníliát keresel, akkor ez nem a megfelelő hely. Rengeteg tartalom van benne, és a csajok mindenhol dögösek és kibaszottak. A Reddit NSFW Hardcore klipjeit általában különböző felnőtt szórakoztató forrásokból szerzik ki, és a felhasználók választják ki. Tehát alapvetően a legjobb minőséget és a legjobbat fogja kapni az összes szar között.

Íme az /r/NSFWHardcore teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rendszeresen frissítve
 • Számos rövid klip és kép
 • Elnémított videók
 • Nagy felbontású minőség

CONS:

 • Nincsenek teljes hosszúságú filmek
 • Egyes bejegyzések softcore témájúak

# 2 - / r / 34. szabály

szabály34 reddit

A több mint 600 34 előfizető tisztességes figyelemmel kísérésével a 34. szabály szerepel az NSFW legfelső alprogramjaiban, és valószínűleg az egyik legaktívabb is. A 34. szabály értelmében élvezhet néhány olyan játék-szimulációs klipet, amelyet a legtöbb előfizető szeretett. Szexi képeik vannak olyan kedvenc játékfiguráidról is, mint D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL és még sok más. A RuleXNUMX a tökéletes játékalap a játékfüggők és bárki számára, aki szórakozásra vágyik, mert sok mindent kínál.

Előnyei:

 • Remek paródia pornó
 • Nagyon aktív közösség
 • Tökéletes a játékosok számára
 • Egyedülálló fülke

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A drámai bejegyzések burjánzanak
 • Nem túl gyakori frissítések

# 3 - / r / OnOff

reddit onoff oldalon

500 óta több mint 2011 XNUMX követőt gyűjtött össze, ez egyike azoknak a közösségeknek, ahol értékelésekre és visszajelzésekre támaszkodhat, hogy megtudja, jó-e a tartalom. A lányok eredeti tartalmuk nagy részét itt teszik közzé, és mivel nem titok, hogy a srácok szeretnek amatőr pornót élvezni szexi célokra. A lányok szintén különböző kategóriákba tartoznak - vannak tizenévesek, egyetemista lányok, menyecskék -, de mindannyian ugyanarra az örömre borulnak szexi szelfijükkel, önkímélő videóikkal és bármi mással, ami megmutatja, hogyan akarnak baszni és engedni bepillanthat a forró idiótaikba.

/r/OnOff áttekintés itt.

Előnyei:

 • Meglehetősen aktív közösség
 • GIF-ek, képek és videók állnak rendelkezésre
 • A lányok különböző kategóriákba tartoznak
 • 100% eredeti akt

CONS:

 • Korlátozott videoklipek
 • Sok szomjas kommentelő

# 4 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingTheJob tovább

Ha elolvassa a nevet, azonnal eszébe jut, hogy dögös lányok keményen dolgoznak a szexben, hogy élvezzék a fiúk péniszéből kivánt terhelést. Természetesen a cumshot videók felhasználhatják a lányokat a kiegészítőkhöz, de néha mindannyian szeretnénk egy kis durva akciót, és azt látjuk, hogy a nők keresik a tartásukat, hogy végre belekóstolhassanak kedvenc cumjukba.

Rengeteg NSFW subbreddits van, és mindegyik különböző réseket és kategóriákat biztosít, de a / r / GirlsFinishingTheJob messze a legegyedibb. Nem mindig látod, hogy a lányok nagy erőfeszítéseket tesznek csak azért, hogy megkóstolhassák, nem? Érzéki videók arról, hogy a szexi lányok forró és vastag cummal robbantanak, a lényegig rázkódnak. Igazat adtak a nevüknek - a lányok itt befejezik a munkát.

Kattintson ide a /r/GirlsFinishingTheJob teljes áttekintésének megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Csak néhány teljes hosszúságú videó
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

# 5 - / r / NSFW

nsfw reddit

Ez a subreddit a második legnagyobb a pornó tekintetében az egész Reddit közösségben. Mindig mindenki számára az volt a hely, ahol felnőtt szórakozást élvezhetett. Jelenleg 1.3 millió követője van, és ez a subreddit már több mint 13 éve létezik. Ha olyan felnőtt anyagot keres, amelyet rángathat, akkor egyszerűen látogasson el az / r / NSFW oldalra, és jó ideig itt lehet.

A subbreddit tartalmának szinte, ha nem az összes része, a softcore kategóriába tartozik, és általában GIF és kép alapú, mivel a videók nem engedélyezettek. A / r / GoneWild-hez képest senki sem küldhet be olyan tartalmat, amely önreklámnak minősül. Néhány subreddits esetében megoszthatja nyers tartalmait profitszerzés céljából, de az / r / NSFW-vel, ez egy nagy nem. Ami a tartalmat és a frissítések gyakoriságát illeti, naponta több mint 100 bejegyzésre számíthat, mivel ez egy ilyen aktív közösség.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Jól moderált közösség
 • Rengeteg link eszköz
 • Több mint 1.3 millió követő

CONS:

 • Csak tiszta softcore tartalom
 • Videók nem engedélyezettek
 • Nincsenek önreklámozó bejegyzések

# 6 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Ha Ön azok közé tartozik, akik tanúi lehettek ennek a subredditnek a növekedésében, amikor több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött, soha nem gondolná, hogy eljön egy nap, amikor ilyen tartalmak valaha is elérhetők lesznek. Több mint 1.3 millió előfizető élvezte az NSFW GIF-eket különböző helyekről, mint például az Imgur és a GFYCat, és táplálja az igényét minden szexuálisan kellemes dologra. Mind a softcore, mind a hardcore pornó tartalmakat rendszeresen benyújtják; az előfizetők és a beküldött tartalom aránya valójában az alsó oldalon van.

Előnyei:

 • Softcore és hardcore pornó tartalmak
 • Rengeteg videó
 • Nincsenek hirdetések

CONS:

 • Spam kommentelők
 • A tartalom és az előfizetők aránya meglehetősen alacsony
 • Szigorú újrapostázási politika

# 7 - r/Ass/

reddit ass szabályok

Ha szexi zsákmányra vágyik a képernyőn, akkor nyilvánvalóan a / r / Ass a megfelelő hely a látogatáshoz. Ez a subbreddit az elmúlt 10 évben létezik, és felkerül az NSFW tobreddits toplistára. Ez az egyik legfejlettebb közösség, különösen az NSFW rést illetően, mivel több mint 25 bejegyzése van mindössze 4 óra alatt. Mondhatni, hogy mindenki szereti a jó megjelenésű szamarat, mivel mindenki hozzájárul a maga részéhez, és erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a subreddit gördülékenyen működjön.

Itt egy teljes r/Ass/ áttekintés.

Előnyei:

 • Nagyszerű szamár
 • Nagyon aktív közösség
 • Gyakori frissítések

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A kemény tartalmakról nem sokat

# 8 - / r / PAWG

Reddit PAWG fehér segg

Ez a subreddit újnak és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl-t jelenti, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki hatalmas csizmában van. A 2012-ben létrehozott albredditnek már több mint 500 ezer előfizetője van, és mivel egy nagyon sajátos résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 40 alkalommal írnak ide. A szabályok meglehetősen egyszerűek - természetesen fehér csajnak kell lenned, nem kell az önreklámot és az utolsó 100 képen újrapostázni, és nem szabad fényképjavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

# 9 - / r / HoldTheMoan

Tartsa TheMoant meztelenül

Maga a név érdekes és szexi hangzású, igaz? Ha egy kicsit meg akarja szorítani a disznóját, és elkínálja magát a csábító tartalmakkal, akkor a / r / HoldTheMoan az egyik legjobb fülke, amelyet a Reddit-en meg lehet látogatni. Összehasonlítva a felnőttközpontú subreddits-kel, ez az egyik legkülönlegesebb tartalmát tekintve, mert a / r / HoldTheMoan főleg a nyilvános pornóról szól, és kockázati és izgalmi elemekkel jár. Mostanra rájöttél volna, hogy miért hívják úgy, ahogy van - láthatod, hogy mindenki tartja a nyögését, hogy az emberek a nyilvánosság előtt ne vegyék észre, mi történik.

Bár a subreddit több mint 900 25 előfizetővel rendelkezik az írás során, nincs sok beadványuk, mert egy hét alatt csak körülbelül XNUMX új bejegyzésük van. És összehasonlítva a többi hasonló résszel rendelkező subbreddits-rel, a / r / HoldTheMoan inkább a tartalmak mozgatására, más néven GIF-ekre és videókra koncentrál. Videókkal és bármi mással várják Önt, amit az emberek a szexuális izgalom jegyében tesznek a nyilvánosság előtt.

Tekintse meg a /r/HoldTheMoan teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Nagy nyilvános pornó
 • Jó mértékletesség
 • Ünnepli a lányok vad oldalát nyilvános pornón keresztül

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nincs kép, csak GIF-ek és videók

# 10 - / r / BiggerThanYouThought

BiggerThanYouThought cici fasz

A srácok beismernék, hogy az első néhány jellemző, amelyet egy lánynál észlelnek, a mellük mérete. Néhányuknak tévedhetünk úgy, hogy csak az átlagos méretük van, de kiderül, hogy valami meglepő mérethez ragaszkodnak. A BiggerThanYouThought pontosan így működik. A legtöbb lány első pillantásra szexi, normál méretű mellekkel néz ki, de várjon rá - amint levetkőzik előtted, megtudhatja, hogy óriási mennypáruk van a cicik nevében.

Tartalmi szempontból a képek és videók 50:50 arányban vannak, így mindig jól érezheted magad a cicás kalandokban. A felhasználók által beküldött tartalom bemutatja a melleiket, és csak nyáladzhatsz és lakmározhatsz rajtuk.

Kattintson a teljes /r/BiggerThanYouThought áttekintés megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Sok videó elérhető
 • Minimális spam
 • Sok házi készítésű pornó

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Sok szigorú szabály

# 11 - / r / AdorablePorn

Imádnivaló pornó fő

Az egyik legnagyobb NSFW subreddits, több mint 700 25 előfizetővel, a / r / AdorablePorn olyan aranyos lányoknak ad otthont, akik forróak és kanosak lesznek szexuális találkozásokkal és önkielégítéssel. Elég jó frissítési gyakorisággal rendelkeznek, mivel naponta körülbelül XNUMX vagy több bejegyzés van. Egy dolgot észrevehetnél az imádnivaló pornó lányaival, hogy nagyon aranyos és feleséges anyag, mivel nem tekintheted őket cum kurváknak és szexuális fickóknak.

Tudjon meg többet az /r/AdorablePornról ebből a teljes áttekintésből.

Előnyei:

 • Nincs túl sok szabály
 • Gyakori frissítések
 • Aranyos lányok felnőtt tartalomhoz

CONS:

 • Néhány lány, aki nem felel meg az „aranyos” leírásnak
 • További képek

# 12 - / r / PetiteGoneWild

reddit petitegonewild otthon

Csak kislányokat engednek ide! Ez a subreddit az egyik legaktívabb közösség, és élvezheti, hogy a kicsi lányok megmutatják testüket, hogy mindenki láthassa őket. Még a frissítési frekvenciája is felülmúlja az NSFW többi legfelsőbb verzióját, mint például a Hold a nyögés és a Cum Sluts. Bár a legtöbb tartalom pusztán képekből áll, mégis néha-néha rövid klipekbe botolhat. A tiszta amatőr tartalmak élvezhetők a Petite Gone Wild játékkal, és semmi sem kellemesebb, mint látni, ahogy a vékony lányok szabadon engedik a belső szexistennőiket.

Tekintse meg a /r/PetiteGoneWild teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Szuper aktív közösség
 • Amatőrszerű tartalom
 • Sok vékony lány beküldi tartalmát

CONS:

 • Csak néhány videoklip
 • Jobban a képekre koncentrálva
 • Elég korlátozó szabályok

bottomline

Ha konkrét fétised van a cicik és a szamarak számára, az r/MassiveTitsnAss segíthet kielégíteni őket. Ez a Subreddit tele van profi és amatőr tartalommal világszerte számos lánytól. Már egy ideje létezik, és közel egymillió előfizetője van. Az biztos, hogy ez a feliratkozók száma és népszerűsége nem jön gyorsan, ha a subreddit nem jó. Szóval a helyedben én erre a Subredditre mennék, és élvezném a világ összes cicijét és szamarát!

hasonló helyek ikonra Mind az 35 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Reddit MassiveTitsnAss és Top-12 Reddit NSFW listája és az r/MassiveTitsnAss-hoz hasonló Subreddits Show Me 12 alternatíva az r/MassiveTitsnAss számára Sok évnyi pornónézés után biztos vagyok benne, hogy már tudta, hogy szamár vagy cici, jobb? Nos, nekem mindkettő vagyok. Még jó, hogy nem kell egyiket sem választanom, mert a […]

Olvassa el Review

A Reddit nagyobb, mint gondoltad és a 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára Ön olyan ember, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha az a fajta ember vagy, aki mindig valami váratlanra vágyik, […]

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére