Frissítve: 19. július 2024

BDSM.com áttekintés

& 12 egyéb BDSM webhely, mint a bdsm.com

Mutass nekem 12 alternatívát a BDSM.com webhelyhez

BDSM-otthon

A misszionáriusi pozíció jó néhány ember számára, de egy kis perverz senkit sem fog bántani, ha hozzá akarsz térni. Ha mindez befejeződött, nem gondolja, hogy a vanília szex unalmasnak tűnik? A BDSM.com oldalon az új tapasztalatokra nyitott emberek találkoznak egymással, és legmélyebb vágyaik megvalósítására ösztönzik őket.

Hivatalos URL: https://www.bdsm.com

Úgy tűnik, hogy a BDSM.com képes kielégíteni a perverz igényeit. Ez egyáltalán lehetséges? Nos, lehet, hogy valami jó, vagy a kék golyók legnehezebb esete. Jó dolog, hogy a BDSM webhely minden jellemzőjét és kiadását soronként olvastuk, és korrekt áttekintést adtunk neki. Olvassa tovább az alábbiakat, hogy lássa, eljut-e a BDSM.com-on!

A BDSM.com legtisztább és legszebb oldala

A FriendFinder Network, amely szintén kezeli az ATL.com-t és számos más online közösséget, a BDSM.com készítője. Bár az ATL.com és a BDSM.com minden bizonnyal két különböző webhely, a kettő között sok közös elem van, beleértve a felhasználói felületet, irányelveket, szabványokat, jutalmakat, árpolitikákat és a közösség összetételét. Arról nem is beszélve, hogy alig van vizuális különbség a két weboldal között.

Úgy tűnik azonban, hogy az ATL.com nyilvánvalóan túlterhelt a spamekkel és a hamis számlákkal. Ezzel szemben a BDSM.com elképesztően magas aktív felhasználókkal rendelkezik, levonva a spameket és a csalárd tevékenységeket. A weboldal forgalmi statisztikája szerint az elmúlt hónapokban drámaian megnőtt a BDSM.com webhelyet használók száma. Összességében a BDSM.com webhely lényege az, hogy találjon másokat, akik ugyanolyan perverz tevékenységeket élveznek, így nem kell elviselnie a hétköznapi dolgokat.

A BDSM tagminősége

A férfiak és a nők aránya kissé eltér a férfiak javára. A BDSM.com-on több olyan profil működött, amelyet párok, elsősorban heteroszexuális szerelmesek kezeltek.

Tagjaink többsége a 25-34 éves korosztályba tartozik. Mindezek mellett a BDSM.com nagy nemzetközi felhasználói bázissal büszkélkedhet. Az amerikaiak, a franciák és a britek a webhely leglelkesebb felhasználói. A weboldal felhasználóinak jelentős része Ausztráliából, Németországból, Finnországból és Lengyelországból származik.

A BDSM.com elsődleges célját tekintve nem a hagyományos szakosodott vagy szigorúan ellenőrzött webhely. Mindenkit szívesen látunk, aki nemi életét fel akarja fűzni, családi állapotától, nemi identitásától vagy érdeklődésétől függetlenül.

Feliratkozási folyamat a BDSM.com oldalon

BDSM.com regisztráció

Csakúgy, mint más Friends Finder Network webhelyeken, a BDSM.com-on való regisztráció eleinte egyszerű. Az alaposabb számlanyomtatvány kitöltése azonban némi időt igényel. A kérdőív rövid és hosszú válaszokat egyaránt tartalmaz; mindkettő biztosítja, hogy a többi felhasználó megértse, hová esik a szexuális orientáció skálája, ami kulcsfontosságú egy ilyen környezetben.

Kapcsolatfelvétel a BDSM.com oldalon

 • Flört

Mondja egy másik tagnak, hogy elbűvöli őket, ha flörtöl. Ez a funkció azonnal értesíti a felhasználót, így ha online vannak, nagy az esély arra, hogy kapcsolatba lépjen egymással.

 • Azonnali üzenetküldő

Az Instant Messenger a BDSM.com által nyújtott ingyenes szolgáltatás, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy kapcsolatba lépjenek és kapcsolatba lépjenek a webhely többi felhasználójával. Nem is beszélve arról, hogy a szolgáltatás rendelkezik webkamerás funkcióval, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy bármikor közvetítsen és sugározhasson.

 • Közvetlen üzenetek

A közvetlen üzenetek csak a fizetős előfizetők számára érhetők el. Bár ezeket a képességeket elsősorban a szöveges üzenetekre alkalmazzák, a felhasználók használhatják a „bling” fotókat, a privát albumok megosztását, a „szépítő” állításokat vagy az üzenetek „aláírását”, hogy mások számára érdekesebbnek tűnjenek.

 • Csatornák
BDSM.com online

Beléphet a csevegőszobákba, ha egyszerre sok emberrel szeretne kommunikálni. A BDSM.com számos közülük rendelkezik, amelyek érdeklődés vagy terület szerint vannak rendezve. Válasszon egyet, amely felhívja Önt, és kérjen hozzáférést. Ezek az események kétségkívül kiváló lehetőségek új emberekkel való találkozásra. Ennek ellenére a személyes kapcsolatok kialakításának egyetlen módja a személyes találkozások.

 • Jégtörő

A jó hatás eléréséhez használja az összes felvevő vonalat egyszerre - még akkor is, ha nincs kapcsolat. A BDSM.com webhely nyomon követi az érdeklődését, és csak azoknak küldi el jégtörőit, akik megfelelnek az Ön szabványainak. A BDSM.com oldalon a fizetős előfizetők nagyobb rugalmasságot és ellenőrzést élvezhetnek. Érdemes azonban megjegyezni, hogy még egy ingyenes fiókkal is sok mindent el tud érni.

BDSM.com vizuális fellebbezés és felhasználói élmény

Borzasztó tervezés

Ez a weboldal egy egyszerű és könnyen használható felülettervezési felületet kínál. Azoknak a felhasználóknak, akik esetleg nem annyira technikailag gondolkodnak, ez a kialakítás hasznos bevezetésként szolgál. Még akkor is, ha nem a társkereső oldalak abszolút királya, mégis elegendő minőségű „szemtelen” tartalmat szerezhet tőlük ahhoz, hogy kielégítse az éhségét az érett felnőtt dolgok iránt. Rengeteg képet fog látni meztelen emberekről, jól elkészített erotikát, szemtelen linkeket a felnőttek webhelyeire és élő műsorokat mindenhol

A weboldal a fekete és a piros színt használja elsődleges színként. A következőket mondhatjuk róla: Őszintén szólva ez a paletta latexet, dominanciát és erotikus ostorozást idéz; úgy gondoljuk, hogy ezek a dolgok szexi és kink randevúk, amikor meglátunk egy webhelyet, amely ezeket a koncepciókat forgalmazza.

Ennek a perverz társkeresőnek a tagsága kezdetben ingyenes, de csak hozzáférést biztosít a honlaphoz. A BDSM.com egy olyan kiegészítők listájával köszönti Önt, amelyeket a regisztráció után azonnal megvásárolhat. Az összes perverz film online listán szerepel, és arra ösztönzi a szokásos tagokat, hogy közvetlenül vegyék fel Önnel a kapcsolatot.

Fontolja meg a frissítést ezüst vagy prémium tagságra, hogy még több funkciót kapjon. Ésszerűbb egy összegben fizetni, ha megengedheti magának. Ezeknek a pénzkeresési döntéseknek a legfontosabb funkciója az, hogy könnyedén megtalálja a perverz kapcsolatokat, és hozzáférhetőbbé tegye azokat a kapcsolattartók számára, akik értékelik a szemtelen érdekeit. Ezen felül éjjel-nappal segítséget kap támogatási csapatunktól, sőt lehetősége van videók és közösségi blogok készítésére.

Navigáció: Felhasználói élmény

A BDSM.com meglehetősen egyszerű és könnyen kezelhető, ha megérzi a kínálatot. Bár eleinte az összes szükséges információ megtalálása kissé nehéz lehet. Sok részlet van, és nem túl egyértelmű, hogy ingyen keressük meg azokat, amelyeket meg szeretne szerezni. A szabadságod értéke felbecsülhetetlen, de a lehetőségeid is! Ezenkívül a weboldal probléma nélkül futott, és egyetlen funkcióját sem tapasztaltam elmaradásnak vagy összeomlásnak. Miután megértette a BDSM.com összetettségét, minden más a helyére kerül.

Különleges funkciók, amelyekre figyelni kell a BDSM.com oldalon

A BDSM.com rengeteg funkcióval rendelkezik, de az alábbiakban érdemes megjegyezni.

BDSM.com videók
 • Több fiók összekapcsolása

Ha fiókja van más felnőtteknek szóló webhelyeken, egyszerűsítheti a barátkozást úgy, hogy összekapcsolja más fiókjait a „Több fiók összekapcsolása” funkcióval. Nézze meg, látta-e valaki vagy felismerte-e az Adultfriendfinder Networks egyikét.

 • Élő akció

Az alap fiókkal rendelkező tagok közül a „Live Action” szakasz a legjobb választás. Ingyenes hozzáférést biztosít ezen a lapon található összes élő modellhez, beleértve a legfelsõbb adatfolyamokat, a csevegõszobákat, az élõ mûsorokat és az IM funkciókat.

 • Bevásárlás

Amellett, hogy más perverz tagokat talál, szexuális játékokat is vásárolhat, amelyek érdekes és ösztönző élményeket nyújtanak a hálószobában. A tagoknak kedvezményeket is biztosítanak bizonyos cikkekre.

 • A BDSM.com legfrissebb hírei

Ha a legforróbb tagokra, képekre és videókra vadászik, akkor a BDSM.com megkapta a hátát! A „Népszerű” szakasz a legfinomabb és legigényesebb tartalmakat tartalmazza.

 • Részletes keresés

Prémium számla megvásárlásával további keresési funkciókhoz férhet hozzá. A szokásos keresési funkciók, mint például az életkor, a hely, az előnyben részesített terület, az online személyek stb.

Kereshet beceneveket is, ha prémium számlája van. Természetesen sokkal gyorsabb megírni a tag becenevét a keresőmotoron és felfedezni a profiljukat, mint órákat tölteni a fiókok böngészésével több ezer felsorolt ​​között.

Tagság és a BDSM.com árazás

BDSM.com csoportok
Ingyenes számlaelőnyök
 • Ingyenesen böngészhet a weboldalon
 • A diszkriminációt szigorúan nem tolerálják
 • Írjon fórumokba és közösségi beszélgetésekbe
 • Korlátozott számú privát üzenet küldése
 • Tallózás a tagok között és képek megtekintése
 • Vegyen részt csoportokban
Fizetett számlák előnyei
 • Csatlakozzon rajongói klubjukhoz, hogy exkluzív előnyöket kapjanak
 • A rajongói klub tagjai teljes hozzáférést kapnak a modell előre rögzített eseményeihez és exkluzív rajongói klub klipjeihez
 • Streaming közben kommunikálhat a legnépszerűbb cam modellekkel
 • Használjon tokeneket virtuális ajándékok vásárlásához
 • Az erotikus filmek megtekinthetők, streamelhetők vagy letölthetők
 • Használja a „Keresés kiemelése” funkciót annak biztosításához, hogy a kereséseknél magasabb helyezést érjen el
 • Használhatja a „szokásos kapcsolattartókat”, így elősegítheti, hogy a tagok megtekinthessék profilját és reagáljanak a beszélgetésre
 • Az ezüst és arany tagság segít javítani a webhely élményét
Ezüst tagsági ár
 • 1 hónap - 19.95 USD (19.95 USD havonta)
 • 3 hónap - 35.97 USD (11.99 USD havonta)
 • 12 hónap - 99.97 USD (8.33 USD havonta)
Arany tagsági ár
 • 1 hónap - 29.95 USD (29.95 USD havonta)
 • 3 hónap - 59.97 USD (19.99 USD havonta)
 • 12 hónap - 149.97 USD (12.50 USD havonta)

Biztonság és védelem

A BDSM.com elkötelezett amellett, hogy megvédje a tagok magánéletét, amikor identitáslopásról, zaklatásról és zsarolásról, trágárságról és pénzügyi kockázatokról van szó. Ezenkívül a BDSM.com éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot nyújt bárki számára, aki problémát tapasztal.

Előnyei és hátrányai a BDSM.com-nak

Előnyei:

 • A weboldalon történő navigálás egyszerű és egyszerű
 • A moderátorok figyelik és szabályozzák a profilokat
 • Részletes profilok
 • Csatlakozzon csevegőszobákhoz, blogfórumokhoz, és használja a speciális keresést és ingyen
 • Gyors regisztráció
 • Kölcsönhatásba léphet élő kamera modellekkel
 • Havonta több mint 170,000 XNUMX látogatója van világszerte
 • Támogatja a mobil verziót
 • Nyitott a sokféle nem és szexualitás felé
 • Exkluzív weboldalak a BDSM-hez

CONS:

 • Hirdetései vannak
 • A regisztráció után nem kínál mérkőzési javaslatokat
 • Nincs lehetőség a Facebook használatára regisztrációkor
 • Az üzenetek küldése csak prémium felhasználóknak szól

12 egyéb BDSM-webhely hasonló a bdsm.com-hoz

# 1 - Felnőtt barát kereső

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte széles körben népszerű, és több mint nyolcvanmillió tagja van, akik alkalmi és szexuális találkozásokat keresnek különböző lányokkal. Ez a weboldal népszerűvé vált az Egyesült Államokban, és kiváló platformot biztosított a felhasználók számára a tökéletes szexuális párkeresés érdekében a kommunikációs funkcióinak felhasználásával.

Ezenkívül számos alkalmi megoldást kínál, beleértve a poligám kapcsolatokat, a monogámiát, a párok megosztását, a FuBu-t és még sokan mások. Valóban, ez egy nagyszerű webhely a szexuális preferenciák feltárására és az ágyban történő fűszerezésre, különösen egyedülálló emberek és párok körében, akik hajlandóak megvizsgálni szexualitásukat. Könnyű navigációval és a regisztráció gyors módjával a felhasználók 5 percen belül vagy rövidebb idő alatt végeznek.

Itt van a a Felnőtt Barátkereső teljes áttekintése

Előnyei:

 • Ingyenes regisztráció
 • Az oldal tagjai alkalmi kapcsolatokat keresnek
 • Nyitott biszexuálisok és melegek számára
 • Rengeteg funkció van az egymással való kommunikációra
 • A tagok blogokat és csoportokat hozhatnak létre információcsere céljából
 • Ingyenes funkció videók és fényképek megtekintéséhez
 • A tagok szabadon és szabadon megoszthatnak bármilyen típusú videót és fotót

CONS:

 • Több a hím, mint a nőstény

# 2 - 2fuck.com

2fasz navigáció

Az összes kísérő weboldal az interneten keresztül csak néhány kiemelkedő. Ezek egyike a 2fuck.com, egy Escort webhely, amely hárommillió regisztrált taggal rendelkezik világszerte. Minden nap fokozatosan növekszik. Ezenkívül a weboldal valódi és hiteles szolgáltatási kínálattal büszkélkedhet mindazok számára, akik minden nap szexre vágynak.

Amint taggá válik, profilja automatikusan kompatibilis egyeztetésen megy keresztül, és megadja Önnek a preferenciáival kompatibilis taglistákat. Természetesen könnyű azt mondani, hogy a webhely nem véletlenszerűen keresi a tagokat az Ön kényelme érdekében, hanem egy analitikai folyamatot alkalmaz az egyezés pontosabbá tétele érdekében.

Kattintson ide 2fuck.com teljes áttekintés

Előnyei:

 • A tagok világszerte elérik a milliókat, és napról napra nőnek
 • A weboldal kialakítása felhasználóbarát és egyértelmű
 • Ingyenes regisztráció mindenkinek

CONS:

 • A prémium tagok exkluzív funkciókkal rendelkeznek, amelyek csak hozzájuk férhetnek hozzá

# 3 - BangLocals

banglokálisok

Próbáltál már online szexpartner weboldalt? Ha nemleges a válasza, akkor hiányzik a legjobb esély arra, hogy nagyszerű szexuális ügyeket és összekapcsolódásokat tapasztaljon. A Banglocals elengedhetetlen látogatási webhely azok számára, akik tökéletesen megfelelnek a szexnek, a randevúknak és az alkalmi ügyeknek.

Függetlenül a versenyképes webhelyek számától, ma is az első helyen maradt. Valójában az életünk rengeteg munka és stressz, és mi csak a kikapcsolódásra és megnyugtatásra vágyunk. Természetesen egy nagyszerű haver, aki ösztönözni fogja szexuális vágyainkat, élvezetté teheti az életet.

Jó dolog, a Banglocals egy szexuális társkereső webhely, amely egyszerű folyamatot használ a regisztráció során, így mindenki azonnal örömet szerez. A BangLocals-nak köszönhetően mindenkinek lehetősége van forró, szexi társra találni.

BangLocals áttekintés itt.

Előnyei:

 • Az emberek létrehozhatnak egy szex randevú hálózatot
 • Szabadon kereshet más tagok profiljaiban
 • Képek és videók galériáinak megtekintése
 • Az emberek értékelést adhatnak a népszerű tagoknak
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • Ösztönzi személyes képek közzétételét vagy nyilvános tartalmak feltöltését
 • Az emberekkel szöveges vagy e-mailes kapcsolatba léphet

CONS:

 • Nincsenek x-besorolású videók
 • Nincs próbaidő

# 4 - Ashley Madison

Ashley-Madison

Az Ashley Madison kísérő webhely nem csak egy tipikus kísérő webhely, amelyet online láthat. A 2001-ben alapított webhely elkötelezett, házas vagy kötődő kapcsolatban álló emberek számára biztosította a szabadságot arra, hogy diszkrét ügyeket folytasson valakivel. Ashley Madison mind a mai napig továbbra is szabad döntéshozatali környezetet kínál, és az ügyek nem csüggednek.

Hosszú évek óta Ashley Madison honlapjának szolgáltatásai változnak a tagok igényeinek és életmódjának megfelelően. Rendkívüli jellemzői népszerűvé váltak, és mind a mai napig az élen vannak - világszerte hírnevet szereznek.

Kattintson a Ashley Madison teljes áttekintése

Előnyei:

 • Megőrzi a fényképekkel és a személyes adatokkal kapcsolatos diszkréciót
 • Ösztönzi a diszkrét fotók feltöltését
 • Ingyenes regisztráció és egyszerű regisztráció
 • Alkalmazásként elérhető Android és iOS telefonokon, és nem igényel túl sok memóriaterületet
 • Tagok nagy közössége szerte a világon

CONS:

 • Egyes profilok nem tartalmaznak sok részletet
 • Egyesek nem töltik ki a profil adatait

# 5 - FootFetishDating

lábfájás

A FootFetishDating.com már tíz éve létezik, és ezen a hosszú időn keresztül több mint egymillió olyan személyt gyűjtött össze, akiket érdekelnek a gyönyörű fétis vágyak és a lábak különféle fajtái. Tehát, ha szereti a lábfétist, akkor itt biztosan kiváló lehetőségei lesznek.

Ezen a weboldalon számos olyan profilt találhat, akik szeretik pompázni aranyos lábukat és szexi lábujjaikat. A tagok szívesen megosztanak képeket arról, hogy forró tűsarkú cipőt viselnek vagy mezítláb járnak - bármelyik lábfétis szakember elégedettnek érezné magát. Csatlakozzon a fétis társkereső platformhoz, és nem fog csalódni.

Előnyei:

 • A platformon nincsenek csalók, mert az blokkolja az összes fiókot, függetlenül azok egyedi címétől

CONS:

 • Videofeltöltés nem lehetséges
 • Nincs elérhető videocsevegés

# 6 - Alt.com

alt.com kezdőlap

Az Alt.com, a legkiválóbb kink társkereső webhelyet 1997-ben hozták létre, és annak ellenére, hogy akkoriban az első ilyen fajta volt, azóta is megőrzi hírnevét. Az „50 szürke árnyalat” elindítása és sikere megnövelte a webhely felhasználói számát, mert többen nyitottak voltak a BDSM és a kinkek iránt, ami az alt.com-nak világszerte óriási 5 millió felhasználót adott.

Az Alt sokféle lehetőséget kínál. A legkötetlenebb összekapcsolódástól a kinkek és fétisek alternatív világáig. Ez az oldal soha nem fog csalódást okozni. Nagyon sok mindent megtehet a webhelyen, kezdve a partner keresésétől a szexuális kaland élvezéséhez, vagy egyszerűen szkennelheti a webhelyen már közzétett videókat.

Az Alt.com teljes áttekintése itt található.

Előnyei:

 • Tíz nyelvet támogat
 • Videókat tölthet fel, vagy élő közvetítést végezhet
 • A magáninformációk biztonsága
 • Sok aktív tag a nap folyamán
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre
 • Biztonságos webhely

CONS:

 • Nincs elérhető androidos alkalmazás
 • A profilalkotás unalmas lehet
 • Hamis profilok jelenléte

# 7 - FetLife

fetlife otthon

A FetLife egy felnőtteknek szóló társkereső webhely, amelyet 2008-ban fejlesztettek ki. Főként azokra a személyekre összpontosít, akik az emberek szexuális fantáziáinak megvalósítására vágynak és vágyakoznak, beleértve a fétiseket, kininkeket és a BDSM-et. A fantázia kiteljesedése iránti növekvő igény miatt a FetLife minden nap egyre több tagot szerez, amíg el nem éri a világon több mint nyolcmillió tagot. A FetLife révén a tagok ítélet nélkül szabadon kifejezhetik rejtett szexualitásukat és fantáziájukat, és segíthetnek nekik befogadni őket.

Ami még jobbá teszi, az az elkötelezett támogató csoport hajlandó elősegíteni a webhely szolgáltatásainak folyamatos fejlesztését. A Facebook-hoz hasonlóan a FetLife kezelőfelülete és eljárása is viszonylag hasonló, beleértve a barátok hozzáadását, a falra történő posztolást, a követési funkciót és a Messenger-szerű üzenetküldő funkciót.

Vessen egy pillantást FetLife áttekintés.

Előnyei:

 • A tagok nyitottak a BDSM, a fétisek és a kinkek iránt
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A tagok életkora 25 és 34 év között van
 • Ingyenes regisztráció
 • Ingyenes üzenetváltás más tagokkal
 • A Felfedezés fül funkció segít szűkíteni az egyes tagokat

CONS:

 • Más közösségi médiafiókok összekapcsolása nem lehetséges
 • Még nem tölthető le az App Store-ból vagy a Google Playstore-ból

# 8 - BDSM szinglik

bdsm egyedülállók

A BDSM Singles könnyen kezelhető kezelőfelületével büszkélkedhet. Az oldal egyedülállóknak szól, akik gőzölgő BDSM foglalkozásokat keresnek hasonló gondolkodású emberekkel. Még nincs sok tagja, de mindenképpen teljesíti, amit ígérnek. A webhely algoritmus az Ön tartózkodási helye alapján javasolja az egyezéseket. Ingyenes próbaverziót kínál azok számára, akik még nincsenek meggyőződve hatékonyságukról.

A BDSM Singles egy találkozó weboldala a BDSM egyedülállók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és vegyenek. Minden bizonnyal egy csomó dolog folyik, amikor először megérkezik a belépési oldalra. A BDSMSingles.com a vörös és a fekete ropogós árnyalatok ötvözését kínálja. Azonnal észleli az IP-címét, és megjeleníti a szomszédságában található meleg szingliket.

Előnyei:

 • Számos ember keresi a dominánsokat / mestereket
 • Van egy „Kis fekete könyv” funkció a perverz emberek tárolására
 • Ingyenes próbaidőszak
 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Azonnal megszabadulnak a hamis profiloktól

CONS:

 • Rengeteg idegesítő reklám

# 9 - Bondage.com

bondage.com honlap

A webhely által vetített képpel ellentétben valójában egy nyugodt és barátságos közösség van. A Bondage a nagyobb Friend Finder Network része. Mint ilyen, biztos lehet abban, hogy a webhelyet jól karbantartják, és jogszerű webhely. Elég tisztességes tagjainak száma van, de annak ellenére, hogy nem olyan hatalmas, mint a többi versenytársa, tagjainak többsége aktív. A Bondage Club-ban láthatja, ahol a tagok fórumukban lépnek kapcsolatba személyes tapasztalataikkal és véleményükkel.

A Bondage.com oldalon több mint 300 közösséghez csatlakozhat, külön BDSM érdeklődéssel. Csak adja meg szexuális preferenciáit, és a rendszer segít megtalálni a legjobb csoportokat, amelyekhez csatlakozni szeretne. Ez a weboldal nyitott egyedülállók, párok, heteroszexuálisok, melegek vagy leszbikusok számára. Csevegőszobákat és azonnali üzenetküldést is használhat, hogy könnyedén kommunikálhasson ugyanazokkal a helyekkel és helyekkel rendelkező emberekkel.

Előnyei:

 • Kizárólag a BDSM iránt érdeklődők számára
 • Felhasználóbarát a kezdők körében
 • Meghatározott fétiscsoportok keresése és csatlakozása érhető el
 • Rendszeres frissítések a blogokon és fórumokon
 • Aktív és támogató tagok

CONS:

 • Regisztráció szükséges, ha teljes profilokat szeretne megtekinteni
 • Az üzenetküldés csak fizetett tagságra szól

# 10 - fetish.com

fetish.com

A Fetish.com webhelynek ilyen fenséges neve van, és minden bizonnyal hasonló fenséges szolgáltatásokat nyújt mindenki számára. Tehát azok számára, akik szeretik a perverz szexet, és élvezik a fétiseket, ez egy felkereső webhely az Ön számára. Engedje szabadjára rontó oldalát, és találjon olyan embereket, akik felfedezhetik szexuális vágyait.

Előnyei:

 • Látogasson el a webhelyre azoknak az embereknek, akik szeretik a fétiszt és a csomópontot
 • Elképesztő weboldal tervezés és használhatóság egyszerű
 • A tartalom változatos és hatalmas választékot kínál a fétisek számára
 • A biztonság és a védelem csúcsminőségű

CONS:

 • Nincs túl sok tagja

# 11 - BDSMDate

bdsmdate.com

Természetesen a verés olyan finom érzés. Itt a BDSMDate-ben több ezer férfit és nőt találhat, akik szeretik a piszkos és perverz szexet. Élvezze az örömöt, amikor kacér üzeneteket küldhet leendő rabszolgájának, amikor élő streaming videókat néz. Szerencsére ezen a weboldalon névtelen maradhat, mivel a regisztráció nem tartalmaz tolakodó kérdéseket vagy bizalmas részleteket. Annak ellenére, hogy a weboldal felülete hasonlít a másik webhelyhez, nagyon nyitott és egyértelműen megjelenít néhány mobilbarát lehetőséget.

Itt van egy teljes a BDSMDate áttekintése.

Előnyei:

 • A weboldal amerikai és brit változattal rendelkezik
 • A regisztráció ingyenes
 • A helyi kinkekre és a BDSM-re koncentrál
 • Több nő tag a férfiakhoz képest

CONS:

 • Minden tag baszni akar
 • Ismétlődő automatikus fizetés

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

A MatchBDSM webhely az egyik legjobb és legelismertebb bondage weboldal ma. Kielégíti a BDSM életmódot, és segít az embereknek megtalálni a megfelelő meccseket az élvezethez. Böngészhet a perverz kislemezek között is, és a hely alapján párosíthatja a tagokat. Továbbá a keresési funkció teljesen ingyenesen használható. Tehát bármelyik városban tartózkodik, megtalálja a megfelelő BDSM partnert.

Előnyei:

 • Iránymutatásokat tartalmaz a tagok számára a biztonság megőrzéséről a találkozáskor
 • A honlap használata ingyenes
 • A csoportos csevegések segítségével összehozza az embereket
 • Megfizethető ár a tagságért

CONS:

 • Bosszantó előugró ablakok a tagság frissítéséhez

Ítélet

A BDSM.com népszerű találkozóhely azok számára, akik szeretnék kifejezni életgondolataikat a forró dolgokról. Valójában ez a hely tökéletes mind az újonnan érkező, mind a tapasztalt kinksterek számára. Szinte mindenki megtalálhatja saját szexuális terét a webhely által nyújtott szolgáltatások széles skálájának köszönhetően.

Úgy tűnik, hogy a BDSM.com teljes mértékben használja a nyelvi és kommunikációs szolgáltatásokat, és nem tesz szükségtelen kitérőket, amikor a perverz célját közvetlenül megvalósítja. A tagok minden bizonnyal kielégíthetik szexuális vágyaikat fizetős tagsággal vagy anélkül, mivel a BDSM.com népszerű élő kamera modelleket kínál. Szóval, érzéki estére számítasz? Tegye érdekesebbé nemi életét; Csatlakozzon még ma a BDSM.com webhelyhez, és látogasson el a BDSM más, ebben az értékelésben szereplő webhelyeire.

A fenti webhelyek listája között a BDSM.com-on kívül a személyes 4 legjobb BDSM-webhelyem a következő lenne:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. 2fuck.com
 3. BangLocals.com
 4. Ashleymadison.com

Élvezze a párás éjszakát!

hasonló helyek ikonra Mind az 85 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

FriendsWithBenefits.com -hoz hasonló 12 FriendsWithBenefits.com-hoz hasonló társkereső oldal, amelyet kötelező felkeresni. Mutasson 12 alternatívát a FriendsWithBenefits.com számára Előnyökkel rendelkező barátok számára! Biztosan voltál már ilyen kapcsolatban. Hogy ment, haver? Remélem, betartottad a „kötelező szálak nélkül” aranyszabályát, mert ha nem, akkor óriási fejfájás […]

Olvassa el Review

A LesbianPersonals áttekintése és a 12 legnépszerűbb kapcsolódási oldal, mint a LesbianPersonals.com, mutasd meg a 12 alternatívát a LesbianPersonals.com számára A LesbianPersonals valóban felkapaszkodott, remek társalgóhelyet kínálva nyitott szemű egyedülállóknak és szórakozásra vágyó pároknak. Azt mondják: "Hé, nehéz az élet, gyere pihenj velünk!" Akár elárasztják az egyetemi feladatokat, akár a szülői szólóban zsonglőrködnek, ők […]

Olvassa el Review

Szexkereső áttekintése és 12 legjobb szexuális társkereső webhely és olyan összekapcsoló alkalmazások, mint a Sex-Search.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sex-Search.com számára Mindannyian szeretjük a szexet, igaz? Azt hiszem, ez az, amiben mindannyian egyetértünk. Tehát most nézzünk meg néhány helyet, ahol kifejezhetjük a szex iránti szeretetünket, és ezek egyike a Sex-Search.com. Ez […]

Olvassa el Review

Az EmilyDates áttekintése és a 12 legjobb Sugar Baby/Daddy és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint az Emilydates.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Emilydates.com számára. Eleged van abból, hogy végtelen számú profilt lapozgass a társkereső alkalmazásokon, és nem találsz valódi kapcsolatot? Ne keressen tovább EmilyDatesnél! Valószínűleg hallottál már róla, de vajon valóban megfelel-e a […]

Olvassa el Review

Az Inner Circle és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint a TheInnerCircle.co. Mutasson 12 alternatívát a TheInnerCircle.co számára. Ha szórakoztató dolgokról és életmód-választásokról van szó, a rangsor az alapján történik, hogy mennyire divatosak. Olyan, mintha Taco Bell között válogatnánk egy gyors harapnivalóért, vagy egy díszes étteremben egy nagy ünneplésre. És pont így, […]

Olvassa el Review

A HighReply.com-hoz hasonló 12 fantasztikus szexcsevegési és kapcsolódási oldal Mutass nekem 12 alternatívát a HighReply.com számára. Szívesen becsempésznék néhány szextinget és rosszindulatú eljegyzéseket az időbeosztásomba. Természetesen ez az ötlet nem valósulhatna meg, ha nem találnék olyan platformot, amely megfelelne kétségbeesett igényeimnek. Voltam […]

Olvassa el Review

Flirtini áttekintése és TOP 12 szex randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a Flirtini.com Mutass nekem 12 alternatívát a Flirtini.com számára Ismerkedj meg Flirtinivel, a kapcsolatfelvételi alkalmazások világának legújabb szenzációjával! Ez a felhasználóbarát platform gyorsan népszerűvé vált a kapcsolatokat keresők körében. Ami kiemeli, az a megfizethető előfizetés, amely számos funkciót kínál anélkül, hogy megszakadna […]

Olvassa el Review

iHookUp és 12 legjobb társkereső oldal, mint az ihookup.com Mutass nekem 12 alternatívát az ihookup.com számára Ahh hookups. Ismerem azt az érzést, amikor szexuálisan feltöltődsz, és megbassz bárkit, akivel találkozol. Akár párkapcsolatban, akár boldogan egyedülállóan élsz, az alkalmi szórakozás mindig megéri a kockázatot. Szerencsére találtam egy új oldalt, amely büszkén nyújt minden […]

Olvassa el Review

Foot Fetish Dating & 12 legjobb fétis randevúzási és kapcsolódási oldal, mint a FootFetishDating.com Mutass nekem 12 alternatívát a FootFetishDating.com számára. Eleged van a lábbarátok kereséséből? Nézze meg a FootFetishDating.com oldalt, a haverját, aki „egyedülálló” társakat keres, még akkor is, ha beleragadt a dögökbe. Nem kell navigálnia a trükkös […]

Olvassa el Review

Felnőtt randevúk áttekintése és 12 hihetetlen randevúzási és randevúzási oldal, mint a MatureDates.com Mutass nekem 12 alternatívát a MatureDates.com számára. Szeretsz ma érett lányokkal kapcsolódni? Ha igen, erősítsd meg minden erődet, miközben bemutatom az érett datolyát. Már maga az oldal neve is áttöri a korlátokat, és bemutatja, hogyan ünnepelhető a szex státusztól, kultúrától, […]

Olvassa el Review

Az 5 legjobb randevúzási és alkalmi kapcsolatteremtő webhely, amelyek 2023-ban működnek. Tökéletes ~20-55 évesek számára, házastárssal és anélkül! Ezek nem "hamisak", akik úgy tesznek, mintha lányai vannak, hanem valódi, a világ legnagyobb hálózatai. Ugrás az 5 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldalra Hé, tudom, hogy a rángatózás nagyon izgalmas és menő. De semmi […]

Olvassa el Review

A 3Fun áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Go3Fun.co. Mutass 12 alternatívát a Go3Fun.co számára. Készen állsz arra, hogy belemerülj a randevúzási alkalmazások vad világába, ahol a csúsztatások szikrához vezetnek, és üzenetek szítják a vágy lángját? Nos, hadd mutassam be a Go3Fun-t, a társkereső alkalmazások önjelölt mesterét a […]

Olvassa el Review

Shag2Night és 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Shag2Night.com Mutass nekem 12 alternatívát a Shag2Night.com számára. Sziasztok, izgalmat keresők és potenciális szerelmesek! Képzeld el, hogy romantikára, egy kalandra vagy esetleg egy felejthetetlen szenvedélyes éjszakára vágysz. Nos, mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy platform, amelynek neve gyakorlatilag […]

Olvassa el Review

Bicupid áttekintése és 12 elsőrangú szexuális randevúzási és társkereső oldal, mint a Bicupid.com Mutass 12 alternatívát a Bicupid.com számára Érdekes! Szeretem a bi barátaimat, és van mit megosztanom; Bicupid, az! Nem, még nem a szerelem hónapja, de Ámor kapott néhány fordulatot. A szerelmet, az intimitást és a szenvedélyt nem szabad egyedül februárban ünnepelni. […]

Olvassa el Review

Ázsiai szinglik áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint az AsianSingles.me Mutass nekem 12 alternatívát az AsianSingles.me számára. Bizonyára mindenki nem tud ellenállni egy rosszindulatú ázsiai dögös varázsának. Ezek az ártatlan külsejű nőstények kézzelfogható intim kalandot nyújtanak számodra. Sőt, az ázsiai csajok változatos megjelenést, fétiseket és vonzerőt kínálnak. De mitől lesz ez […]

Olvassa el Review

A MissTravel és a 12 kötelezően felkeresendő csatlakozási és szexuális társkereső oldal, mint a MissTravel.com Mutasson 12 alternatívát a MissTravel.com számára. Gyűljetek össze, évezredek, mert megoszthatok egy lédús titkot! Tehát mindannyian tudjuk, hogy mi, évezredek a tapasztalatokról szólunk, nem csak az anyagi javak felhalmozódásáról. Kinek van szüksége házra, amikor kint lehet felfedezni […]

Olvassa el Review

Millionaire Match & 12 legjobb cukorrandi és egyéb szex társkereső oldalak, mint a MillionaireMatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a MillionaireMatch.com számára. Sziasztok, emberek! Lépjen be közvetlenül a MillionaireMatch káprázatos birodalmába, ahol a csillagok egy vonalba kerülnek, és a szerelem megtalálja az utat a legkiválóbb emberekhez. Olyan helyről beszélünk, ahol sikeres egyének és vonzó szinglik […]

Olvassa el Review

A BBW Sex Dates áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a BBWSexDates.net Mutass 12 alternatívát a BBWSexDates.net számára A kanos BBW-k piszkálnak engem! Azt akarják, hogy fedezzem fel a BBW Szexrandevúkat, és kiáltsam el a világnak a lenyűgöző tulajdonságait. Hogyan mondhatnék nemet, amikor ezek a hölgyek túlságosan vonzóak a nagy, puha melleikkel? […]

Olvassa el Review

Lush Flirt áttekintése és 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási/kapcsolati oldal, mint a LushFlirt.com Mutasson 12 alternatívát a LushFlirt.com számára. Sziasztok, örömkeresők! Itt a barátod, Dudethrill, aki készen áll arra, hogy mélyre merüljön a LushFlirt csábító világában. Most már mindannyian tudjuk, hogy néha nem csak pornónézésre van kedved, hanem el akarod venni […]

Olvassa el Review

A NUiT áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Nuitapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a Nuitapp.com számára Sziasztok, csillagnézők! Eleged van abból, hogy jobbra-balra csúsztatsz anélkül, hogy találnál valakit, aki megfog? Többre van szükséged egy profilképnél, hogy megtudd, megfelel-e neked valaki? Hát ne félj! A NUiT, az asztrológiai alapú társkereső alkalmazás, […]

Olvassa el Review

A Together2Night áttekintése és a Top 12 kapcsolati és szexuális társkereső oldalak, mint a Together2Night.com Mutass 12 alternatívát a Together2Night.com számára A társkereső webhelyek tagjainak jelentős része hosszú távú, elkötelezett partnerségre vadászik, de sokan vannak, akik egyszerűen csak érdekel, hogy jól érezze magát. Különféle csatlakozási webhelyek és alkalmazások közül választhatnak, de […]

Olvassa el Review

One Night Friend Review és a TOP 12 randevúzási és randevúzási oldal, mint a Onenightfriend.com Mutass nekem 12 alternatívát a Onenightfriend.com számára. Azt hiszem, több hónap vagy év telt el az utolsó randevúd óta, igaz? Talán sok időt töltött a munkahelyén. Nos, talán ideje kimenni, randevúzni és élvezni! Van már […]

Olvassa el Review

Hily Review & TOP 12 társkereső és társkereső oldal, mint a hily.com Mutass nekem 12 alternatívát a Hily.com számára. Évek óta több tucat online társkereső és kapcsolattartó webhelyet értékeltem. Kevesen elég hatékonyak, míg a többit csak alulértékelik a mainstream jelenetben. De ehhez az áttekintéshez úgy döntöttem, hogy tesztelek egy népszerű és régóta működő kapcsolatot […]

Olvassa el Review

A Jaumo áttekintése és a Jaumo.com-hoz hasonló TOP 12 randevúzási és kapcsolattartó oldal Mutass nekem 12 alternatívát a Jaumo.com számára Az emberek világszerte azt remélik, hogy megtalálják lelki társukat, és életük hátralévő részében elkötelezik magukat a szerető párkapcsolat mellett. Ezért manapság gombaként bukkannak fel az interneten a kapcsolatfelvételi és társkereső alkalmazások és webhelyek, és kiválasztják a legjobbakat […]

Olvassa el Review

Utazótársai áttekintése és a legjobb 12 társkereső és társkereső webhely, mint a yourtravelmates.com, mutasson 12 alternatívát a YourTravelMates.com számára. Manapság több száz utazással kapcsolatos társkereső és társkereső szolgáltatás létezik. Néhány webhely egy adott résre összpontosít, míg mások sokkal szélesebb közönséget szolgálnak ki. Ezen speciális választások közé tartozik a YourTravelMates. 2016-ban történt, amikor a LOS Networks, […]

Olvassa el Review

Undertable és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az Undertable.co. Mutasson 12 alternatívát az Undertable.co Undertable számára! Ez az oldalnév elgondolkodtat azon, hogy mi is történik pontosan az asztal alatt. Ó, titkok, hazugságok, megtévesztés és párás találkozások nyelnek el az asztal alatti jelenetekben. Ha szeretsz filmeket és sorozatokat nézni, látni fogod, hogy az asztal alatti forgatókönyvek […]

Olvassa el Review

Fűtött ügyek áttekintése és a 12 legjobb prémium csalási és összekapcsolási webhely, mint a heatedaffairs.com. Mutass 12 alternatívát a HeatedAffairs.com számára A házaspárok néha úgy találják, hogy az egymás iránti vonzalmaik idővel enyhülnek és elzsibbadnak. Ellenőrizhetik, hogy levetkőzték-e korábbi vonzerejüket, miközben az újonnan kialakuló érzelmek rohamára vágynak. Emiatt, […]

Olvassa el Review

BuddyBang és TOP 12 randevúzási és szexuális társkereső oldalak, mint a buddybang.xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a buddybang.xmatch.com számára Akár elköteleződésre, akár valami hétköznapi dologra vágysz, nehéz lehet megállapítani, hogy az alkalmazások és webhelyek az újra ugrálás hitelesek. Mint tudod, ezeknek a platformoknak egy csomó csalója, hamis fiókja és […]

Olvassa el Review

We Are HER Review és a 12 legjobb LMBTQ+ és egyéb szexuális társkereső oldal, mint a weareher.com Mutasd meg a 12 alternatívát a WeareHer.com számára Jó hírem van az egész LMBTQ+ közösség számára, mert van egy új alkalmazás, amely biztonságos és nyitott platformot kínál mindnyájan. Bemutatkozik… Ő! Talán hallottad vagy láttad ezt az alkalmazást […]

Olvassa el Review

Xmatch Review és 12 kötelező randevúzási, személyeskedési és kapcsolatfelvételi oldal, mint az xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát az xmatch.com számára Akár hosszú távú kapcsolatra, akár csak egy éjszakás kiruccanásra, a világháló és a társkereső alkalmazások szolgáltatásai hozzáférhetőbbé tették a dolgokat, mint valaha. Természetesen, mivel manapság olyan sok alkalmi partnerkereső webhely létezik, […]

Olvassa el Review

A Kippo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a kippoapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a KippoApp.com számára A mai szolgáltatáshoz egy olyan társkereső szolgáltatást fogunk felfedezni, amely a digitális partnerkereső világban jellemzően „figyelmen kívül hagyott” rést keres: a játékosokat. Bármennyire is nem értek egyet azzal a közhellyel, hogy a játékosok főként „buborékok”, kevés a valóság […]

Olvassa el Review

A Badoo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a badoo.com Mutass nekem 12 alternatívát a badoo.com számára Eléggé felkavaró, amikor olyan nehezen használható oldalakra vagy alkalmazásokra botlunk. Képzeld csak el, milyen zavaró és bonyolult, hogy szinte semmit sem ér! Szerencsére, amikor találkoztam a Badoo-val, egy társkereső és kapcsolattartó alkalmazással, […]

Olvassa el Review

Parship áttekintése és 12 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldal, mint a parship.com. Mutass 12 alternatívát a parship.com számára. Biztos vagyok benne, hogy belefáradt abba, hogy megtalálja azt a tökéletes társkereső oldalt, amely kielégíti igényeit és hosszú távú kapcsolattal kapcsolatos álmait. Ne sírj, mert Parship itt van, hogy átölelje magányos éjszakáit. Ez az oldal hatékony kompatibilitást használ […]

Olvassa el Review

A LoveAwake áttekintése és a TOP 12 személyes és szexuális randevúzási oldal, mint a loveawake.com. Mutass nekem 12 alternatívát a LoveAwake.com számára Az online randevúzások és randevúzások elterjedtsége ellenére néhány ember mégis úgy dönt, hogy eltitkolja szánalmas életének ezt a aspektusát barátai és családja elől. De őszintén szólva, nem kell rosszul érezned magad, ha csatlakozol a trendhez […]

Olvassa el Review

Clover és a 12 legjobb randevúzási és randevúzási webhely, hasonló a Clover.co-hoz. Mutasson 12 alternatívát a Clover.co Tinder számára? Zsanér? Biztos vagyok benne, hogy már látta vagy használta ezeket az alkalmazásokat. De mivel itt vagy, azt hiszem, nem volt olyan kellemes, mint amire számítottál. Nos, ha ez a helyzet, hadd mutassam be neked a Clovert! Swipe-alapú társkereső programok és párosításra összpontosító […]

Olvassa el Review

A RedHotPie 12 kötelezően felkeresendő kapcsolódási/randioldala, hasonló a redhotpie.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a RedHotPie.com számára. Piros, forró és friss! A RedHotPie-ről beszélek, egy divatos kapcsolóoldalról a világon. Lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet, amelyek célja, hogy segítsen a kanos srácoknak, lányoknak, szerelmeseknek és még csoportoknak is találkozni, swinger partikat és vad szexuális kalandokat találni. Különösen […]

Olvassa el Review

GetItON és Top 12 ingyenes csatlakozási webhely, mint a getiton.com Mutasson 12 alternatívát a Getiton.com számára. Nehezen találja meg a tökéletes párját? Nos, a GetItON megmenti a napját. Ez az oldal azt ígéri, hogy minden szükséges eszközt tartalmaz egy jobb és kényelmesebb csatlakozási utazáshoz. Valójában van egy kifinomult rendszere, amely […]

Olvassa el Review

Pure Review & Top 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, hasonló a pure.app-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Pure.app számára Mi tör fel a fejedben, ha meghallod a névtelenül összekapcsolódó szavakat? Feltételezem, hogy ez mind jó dolog, mivel maga a „csatlakozás” kifejezés egy hírhedt dolog. De az anonimitás egy eleme miatt a […]

Olvassa el Review

A Hinge Review és a 12 legjobb társkereső és randevúzási webhely, mint a Hinge.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Hinge.co számára A Hinge újraindította oldalát, mint „profi” társkereső szolgáltatást, hogy felvegye a versenyt a Tinderrel, amely az új emberek megismerésének népszerű módszerévé vált . Ahelyett, hogy a képekre hagyatkozna annak értékelésére, hogy egyes felhasználók tökéletesen illeszkednek-e egymáshoz, a Hinge arra törekszik, hogy […]

Olvassa el Review

A Feeld Review és a 12 legjobb randevúzási és alkalmi társkereső oldal, mint a feeld.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Feeld.co számára. Manapság rengeteg alkalmazás érhető el a kapcsolatokhoz, randevúzáshoz, alkalmi szórakozáshoz és szexhez. Ezzel a rengeteg választási lehetőséggel csak egy kiválasztása a vártnál nagyobb kihívást jelenthet. De persze Dudethrill mindig itt van […]

Olvassa el Review

Az eHarmony áttekintése és a 12 legjobb prémium egyedülálló, társkereső oldal az eharmony.com-hoz hasonló Mutass nekem 12 alternatívát az eHarmony.com számára Minden társkereső szolgáltatásnak és platformnak megvannak a saját céljai az Ön randevúzási és kapcsolatfelvételi igényeinek kielégítésére, és ezzel valószínűleg Ön is tisztában van. Az online randevúzók számára meglehetősen megszokott, hogy számtalan napot áldoznak a lehetséges meccsek lapozására, de […]

Olvassa el Review

A Coffee Meets Bagel és a Top-12 prémium társkereső oldal, amely hasonló a coffeemeetsbagel.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a Coffeemeetsbagel.com számára. Érdekel a virtuális randevúzás varázsa, de nincs energiád a profilok között lapozgatni? Talán segíthetek. Meet, CoffeeMeetsBagel vagy közismertebb nevén CMB. Ez egy párkereső és társkereső webhely […]

Olvassa el Review

Bumble Review és TOP 12 randevúzási/személyes oldalak, mint a bumble.com Mutass nekem 12 alternatívát a Bumble.com számára Ebben a modern világban élünk, ahol a világ különböző részeiről, életmódjukból, szexuális irányultságukból és kapcsolataiból származó emberek különböző társkereső platformokkal és alkalmazásokkal rendelkeznek . De a számtalan online verseny ellenére van egy, amely kiemelkedik – a Bumble.com. Ez a kurva […]

Olvassa el Review

A Find-Bride áttekintése és a 12 legjobb személyes és szexuális társkereső oldal, mint a find-bride.com Mutass nekem 12 alternatívát a Find-bride.com számára A tökéletes randevú megtalálása nagyon fárasztó és körülményes folyamat. Képzeld el, hogy találsz egy „feleséget”? Valószínűleg most azon gondolkodik, hogy feladja, de várjon, hadd segítsek rávilágítani tragikus, kétségbeesett életére. […]

Olvassa el Review

Sugarbook és TOP-12 Sugar Baby/Daddy és szex randevúzási oldalak, mint a sugarbook.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sugarbook.com számára Megérkezett a Sugar Dating jó hírű és hírhedt webhelye, amely jobb és biztonságosabb megoldást kínál a randevúzásra. igények. A Sugarbook 2017 óta működik, és azóta sem hagyta cserben a felhasználókat világszerte […]

Olvassa el Review

Happn és 12 kötelező randevúzási oldal, hasonló a happn.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a happn.com számára Ha már egy ideje nem jártál a randevúzásra, vagy kezdő vagy a párkereső világban, esetleg számos társkereső oldalt és alkalmazást látott elég meglepőnek tűnik. Valójában túlterheltnek fogja érezni magát, ha csak a megfelelőt választja. Jó dolog […]

Olvassa el Review

A Lovoo 12 kötelező randevúja, hasonló a lovoo.com oldalhoz. Mutass 12 alternatívát a lovoo.com számára Ma egy másik társkereső oldalról fogunk beszélni, amely felkeltette a figyelmemet. Ahogy hallottam, a Lovoo egy fantasztikus társkereső oldal, amely egyedi randevúzási koncepciót tartalmaz a közösségi hálózatok stílusának hűvös beépítésén keresztül. Ígéretes helyszínnek tűnik mindenki számára, aki […]

Olvassa el Review

A liga áttekintése és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, hasonló a theleague.com-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Theleague.com számára. Szóval itt vagy – és mivel a TheLeague értékelésére jöttél, talán észrevetted, hogy a Tinder nem hemzseg olyan partnerekkel, akik ugyanolyan szenvedélyesek, intellektuálisak és karrierközpontúak, mint te, igaz? Akkor a megfelelő helyre jöttél […]

Olvassa el Review

A Match.com áttekintése és a legjobb 12 legjobb egyedülálló, személyes, felnőtt társkereső oldal, mint a match.com. Mutasson 12 alternatívát a Match.com számára Ha meg kellene neveznem egy „királyt” az online párkereső jelenetben, a Match.com kétségtelenül a következő helyen állna az élvonal. Ezen az oldalon minden bizonnyal nagy nyomás nehezedik, hogy megfeleljen a legkiterjedtebb hírnevének […]

Olvassa el Review

A PlentyofFish áttekintése és a TOP 12 egyedülálló és felnőtt társkereső oldal, mint a pof.com. Mutass nekem 12 alternatívát a POF.com számára. Napjainkban biztosan sok társkereső webhely létezik, de a PlentyofFish egészen más. Ingyenes chatszolgáltatása rengeteg résztvevőt vonzott, és ezért kerültek egyenesen a sztárjátékosok élére […]

Olvassa el Review

SecretBenefits és TOP 12 cukor társkereső és szexuális társkereső webhelyek, mint a secretbenefits.com Mutass 12 alternatívát a Secretbenefits.com oldalra A SugarDaddy vagy a SugarBaby mindig tudni szeretné, hogyan férhet hozzá egy prémium társkereső szolgáltatáshoz, mind osztályával, mind értékével. Természetesen elengedhetetlen a webhely egyszerű, kényelmes és élvezetes kezelése […]

Olvassa el Review

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup és Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Mutass 12 alternatívát a SwingersDateClub.com oldalra. Ez az SDC néven is ismert platform az internet egyik legrégebbi és legismertebb swingeri csoportja. Az oldalt az elején hozták létre […]

Olvassa el Review

Zoosk Review & 12 legjobb felnőtt társkereső, hookup oldalak, mint a zoosk.com Mutass 12 alternatívát a Zoosk.com számára Ha félénk vagy, és habozol kapcsolatba lépni valakivel szemtől szemben, az online társkereső szolgáltatások hasznos alternatívát jelenthetnek. Az utóbbi években az asztali/mobilalkalmazás vált a leggyorsabb módszerré. Zoosk néven ismert, egyszerűséggel büszkélkedhet […]

Olvassa el Review

Fling.com Review & 12 LEGJOBB szexuális társkereső oldal, mint a Fling.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a Fling.com számára Légy készen arra, hogy lefektessen a Fling.com oldalon! Az Fling.com biztosan valamit helyesen tett, tekintettel a követők millióira és a webhely generációi közötti elkötelezettségre. Ez az egyik legismertebb „összekötő” webhely, és az egyik […]

Olvassa el Review

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, felnőtt társkereső oldalak Mint a nostringsattached.com Mutass 12 alternatívát a Nostringsattached.com oldalra Biztonságos helyszínt biztosítanak az unatkozó házas srácoknak is, hogy élvezzék a házasságon kívüli románcokat anélkül, hogy félnének attól, hogy féltékenyek […]

Olvassa el Review

Mixxxer Review & TOP 12 Hookup és szex-társkereső oldalak, mint a mixxxer.com Mutasd meg 12 alternatíva a Mixxxer.com számára. Swinger, kibaszott csaló vagy kanos srác keresi a kapcsolatot? Mindegy, nem számít, mert a Mixxxernek bőven van helye mindannyiunk számára. A szexuális vágyak és szükségletek nyílt kifejezése, mindezt anélkül, hogy sértené a társadalmi, erkölcsi integritást, […]

Olvassa el Review

TSDates.com és TOP 12 szexuális társkereső oldal, mint a TSDates.com Mutass 12 alternatívát a TSDates.com oldalra. A befogadás a lakás vonzereje a huszonegyedik korban. A közösségek világszerte leküzdik a nemen, szexuális irányultságon és sok máson alapuló előítéleteket. Ezért az online társkereső az életmódunk egyik része, ahol nagy elfogadottságot látunk […]

Olvassa el Review

AdultMatchMaker áttekintés és (Top-12) szex társkereső oldalak, mint az AdultMatchMaker.com.au Mutasd meg nekem 12 szex társkereső oldal alternatíváját az AdultMatchMaker.com.au számára. Hurrá a világszerte elérhető társkereső oldalakhoz, mivel megoldásokat adnak a menekülési és izgalmi törekvésünkre. Ha már a társkereső oldalakról beszélünk, akkor az AdultMatchMaker.com.au meghatotta a társkereső közönség szívét. Jelen írásban az AdultMatchMaker Ausztrália legnagyobb […]

Olvassa el Review

A BDSM.com áttekintése és 12 további BDSM webhely, mint például a bdsm.com Mutass nekem 12 alternatívát a BDSM.com számára A misszionárius pozíció jó néhány ember számára, de egy kis perverz senkit sem fog bántani, ha hozzá akarsz térni. Ha mindez befejeződött, nem gondolja, hogy a vanília szex unalmasnak tűnik? A BDSM.com webhelyen azok az emberek, akik […]

Olvassa el Review

IAmNaughty Review & TOP-12 felnőtt társkereső oldalak, mint például az IAmNaughty.com 12 alternatívát mutatnak az IAmNaughty.com számára. Vannak esetek, amikor szexuális vágyaink és izgalmaink a kalandos szexuális élet megtapasztalása érdekében elérik a legmagasabb csúcsot. Az IAmNaughty azért van itt, hogy megmentse Önt a bajtól, és ehelyett növeli a szerencsét a randevúk sürgetésének teljesítésében. Valóban, ez a megfelelő hely […]

Olvassa el Review

FreeLocalDates áttekintés és 12 legjobb társkereső oldal, mint például a Freelocaldates.com 12 alternatívát mutat a Freelocaldates.com számára. Hivatalos URL: https://www.freelocaldates.com Szereted keresni, flörtölni, beszélgetni és fotókat megosztani másokkal? Szeretne egy olyan helyszínt, amely segít felfedezni a potenciális partnereket az interaktív funkciók segítségével? Ezután a FreeLocalDates a legmegbízhatóbb információ- és szórakoztató forrás, mind […]

Olvassa el Review

InstaBang.com áttekintés és 12 legnépszerűbb szex társkereső alkalmazás és webhely, mint például az Instabang.com Mutass nekem 12 alternatívát az Instabang.com számára Hivatalos URL: https://www.instabang.com Az Instabang az egyik népszerű szex társkereső webhely, amely segít megtalálni a kapcsolatokat hasonló gondolkodású emberek között. Köszönet a weboldal fejlesztőinek, akik egy másik népszerű társkereső weboldal, az Uberhorny alkotói is. Mivel […]

Olvassa el Review

Flirt.com áttekintése és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Flirt.com-hoz megtalálja. A ma az interneten leselkedő számos társkereső oldal miatt […]

Olvassa el Review

XDating Review & 12 legjobb felnőtt, szex társkereső oldal, mint az xDating.com Mutass nekem 12 alternatívát az xDating.com számára Az XDating, egy egyedülálló szex randevú weboldal minden felnőtt számára. Természetesen ez az egyik legjobb módja a szexuális partnerek, a kapcsolatok és az alkalmi kapcsolatok megtalálásának. Tehát, ha hosszú távú komoly kapcsolatokba keveredik, vagy megtalálja a lelki társát, akkor biztosan […]

Olvassa el Review

BangLocals és 12 (kötelező látogatás) szex-társkereső oldalak, mint például a BangLocals.com 12 alternatíva megjelenítése a BangLocals.com webhelyen Próbáltál már online szex-társkereső weboldalt? Ha nemleges a válasza, akkor hiányzik a legjobb esély arra, hogy csodálatos szexuális ügyeket és összekapcsolódásokat tapasztaljon. A Banglocals egy kötelezően látogatandó webhely azok számára, akik tökéletes kapcsolatot keresnek a szex, a dátumok, […]

Olvassa el Review

HornyMatches és 12 (legjobb) szex-társkereső oldal, mint a Hornymatches.com 12 alternatívát mutat nekem a HornyMatches.com számára. Alkalmi társkeresést és összekapcsolódást keres gyorsabb és jobb módszerekkel? Akkor a HornyMatches a válasz minden vágyadra. Ez a weboldal felnőttkori randevúk számára készült, és alkalmi szórakozást kereső emberek számára készült. Így, ha úgy érzi, hogy komoly […]

Olvassa el Review

Milfaholic és 12 (legjobb) menyecske szex- és társkereső oldalak, mint például a Milfaholic.com Mutass nekem 12 alternatívát a Milfaholic.com számára. Lehet, hogy ellentmondásosnak hangzik, de óriási egyének vannak, akik vágyakoznak az idősebb nők összekapcsolására vagy kibaszására. Nyilvánvaló, hogy a menyecske vágya a szeretkezés közös fétise. Azonban, […]

Olvassa el Review

Passion.com áttekintés és 11 legjobb személyiség, egyedülálló oldal, hasonló a Passion.com URL-hez: https://passion.com 11 legjobb alternatíva megjelenítése a Passion.com számára A szokásos társkereső oldal és egy felnőtt oldal között lakó Passion.com arra ösztönzi az embereket, hogy vegyenek részt teljes intim fizikai kapcsolatokban. Már hosszú ideje léteznek, és hírnevet szereztek a területen […]

Olvassa el Review

Fuckbook és 12 (legjobb) szex randevú webhely, hasonló a Fuckbook.com webhelyhez URL: https://www.fuckbook.com Mutasson 12 alternatívát a Fuckbook.com számára A weboldal maga A neve pusztán pusztán azonnal megmondhatja, mi ez oldal szól. A Fuckbook alapvetően a Facebook azok számára, akik alkalmi szexuális találkozásokat keresnek. Tehát egyenesen ez a […]

Olvassa el Review

Uberhorny áttekintés és a TOP 11 Personals / Dating webhelyek hasonlóak az Uberhorny.com webhelyhez. 11 alternatíva az UberHorny.com webhelyhez . Azok számára, akik platformot keresnek alkalmi szórakozásra, randevúra és szenvedélyes kapcsolatokra, […]

Olvassa el Review

Whiplr és a legjobb 11 BDSM, valamint a Whiplr.com webhelyhez hasonló személyi oldalak. 11 alternatíva a Whiplr.com számára A fülke azoknak szól, akik fétis randevúban vannak, és nincsenek húrok nélküli elrendezése, mert nyilvánvalóan […]

Olvassa el Review

11 alternatíva megjelenítése a FriendFinder-x.com webhelyen Mi ez az egész? A Friend Finder-x az egyik legismertebb webhely azok számára, akik összekapcsolódást és alkalmi szexet keresnek. A Friend Finder Network kezeli a többi platformjával együtt. Mivel a Friend Finder Network alatt van, számíthat arra, hogy a webhely […]

Olvassa el Review

Mutasson 15 alternatívát az ALT.com számára A szex sokféleképpen fejlődött, sőt mások életmódjává vált. Mások számára tabunak tűnhet, ha a szexet nem misszionáriusban végzik. A nem misszionárius szexet azonban már sok országban széles körben fogadták. Valójában, ha a […]

Olvassa el Review

Sudy URL: https://www.sudy.app/ 11 Sugar Dating webhely alternatívája a Sudy.app számára Talán gazdag férfi vagy nő keres szexi, fiatal partner társaságát… vagy talán Ön a fiatal és vonzó egyén, aki olyan kapcsolatban akar lenni, amely anyagi előnyöket jelent Önnek, más néven cukor apukákkal vagy […]

Olvassa el Review

Cougared URL: https://www.cougared.com 12 MILF társkereső alternatíva megjelenítése a Cougared.com számára Képzelje el ezt - forró, szexi és szexuális terhelésű 40 évesek, mint összekötő haverjai. A pumákkal való kapcsolat csábító és érzéki lehet; túl jól hangzik, hogy igaz legyen, de néhány nagyszerű platform, például a Cougared.com segítségével ez megtörténik az Ön számára. Csatlakozás régebbi […]

Olvassa el Review

Whatsyourprice Review és 12+ egyéb félelmetes cukortárskereső és összekapcsoló webhely a Whatsyourprice.com webhelyhez hasonló URL-címen: https://www.whatsyourprice.com 12 hasonló webhely megjelenítése. Az okostelefonok és az internet korszakában a bekötési oldalak már jó ideje trendnek számítanak, és […]

Olvassa el Review

Megállapodás keresése URL: https://www.seeking.com Mutasson 12 alternatívát a Sugar társkereső oldal számára a Seeking.com számára (frissítve 2021. januárban) - Ha másfajta szórakozást keres a társkereső világban, akkor a cukortárskereső legyen a tökéletes az Ön számára, és a Seeking.com sokat segíthet Önnek! A cukorkutatás egy kissé ellentmondásos lehet néhány […]

Olvassa el Review

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Mutass 14 alternatívát a Swinglifestyle.com számára néhány kattintás ide-oda, máris megkapja, amit akar. Ugyanez vonatkozik a randevúkra is - […]

Olvassa el Review

CougarLife URL: https://cougarlife.com Mutasson 11+ legjobb puma társkereső és összekapcsoló webhelyet, mint a Cougarlife.com. Sok idősebb nő keresi a fiatalabb férfiakat, hogy csak találkozzanak, összekapcsolódjanak, és remélhetőleg új kapcsolatokat kezdjenek. Ebben a modern világban ma élünk, minden könnyebbé és azonnalabbá vált - csak néhány kattintással élvezheti […]

Olvassa el Review

Victoria Milan webhely címe: www.victoriamilan.com Victoria Milan 2020 áttekintés - Hasznos-e házasságon kívüli ügyekben? Ugrás előnyökre és hátrányokra Olyan online társkereső platformokat szoktunk használni, amelyek egyedülálló férfiakat és nőket szolgálnak ki azzal a céllal, hogy új barátokkal, összekapcsolódásokkal vagy akár leendő társkereső partnerekkel találkozzanak. Természetesen, mivel ők […]

Olvassa el Review

BlackCrush webhely link: https://www.blackcrush.com Összeköttetés egy fekete csajjal online - A BlackCrush.com áttekintése A Blackcrush előnyei és hátrányai gépelje át a másikat. Függetlenül attól, hogy milyen preferenciákkal rendelkezik, ha kipróbálta az online társkeresőt és a bekapcsolódást […]

Olvassa el Review

Mutasson 10 webhelyet a DatingCougars számára. Az idő bebizonyította, hogy nem ritka, hogy valóban nagy korkülönbségű párokat látunk. A fiatalabb nőkkel randevú idősebb férfiak egyáltalán nem új keletűek, de nem mindig látjuk az idősebb nõket a fiatalabb férfiakkal. De a közelmúltban valahogy „normalizálták” az idősebb nőket és fiatal pasikat. Cougars, amely […]

Olvassa el Review

Mutasd meg az online bekapcsolódások legjobb 9 webhelyét Mindannyian szeretnénk megtalálni egyetlen igaz szerelmünket az összes átélt káosz, szívfájdalom és csalódás közepette, de időbe telik. Szóval vannak olyan esetek, amikor rövid távú izgalmakat szeretnénk megtapasztalni, és pillanatnyilag csak élvezni az életet. Összeköttetést keresve […]

Olvassa el Review

Ashley Madison Review (2023) és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az AshleyMadison.com Ugrás a 12 legjobb alternatívához AshleyMadison számára Ashley Madison, egy nem túl tipikus társkereső webhely 2001-ben indult. Ellentétben a legtöbb társkereső oldallal, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg új kapcsolatot kialakítva idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezték magukat, legyen szó barátról-barátnőről […]

Olvassa el Review

Dating.com Mutassa meg nekem a Dating.com előnyeit és hátrányait. A Dating.com oldal végső áttekintése Sok szerelmi történet eredetileg online. Sokan szeretnének kommunikálni más emberekkel, ami valóban segít, mivel rengeteg online oldal közül lehet választani. Ahogy mondani szokás, mindenki számára van valaki valakinek ... ami […]

Lapozzon a lap tetejére