Frissítve: 19. július 2024

EmilyDates áttekintése

& 12 legjobb Sugar Baby/Daddy és egyéb szexuális társkereső oldal, mint az Emilydates.com

Mutass nekem 12 alternatívát az Emilydates.com számára

EmilyDates fő

Eleged van abból, hogy a társkereső alkalmazások végtelen számú profilja között lapozgatsz, és nem találsz valódi kapcsolatot? Ne keressen tovább EmilyDatesnél! Valószínűleg hallottál már róla, de valóban megfelel a hírverésnek? A havi látogatók millióival a Dudethrill úgy döntött, hogy mélyen elmerül ezen az oldalon, hogy megnézze, megéri-e a hype-ot. Feliratkoztam, feltérképeztem a platform minden zegét, és összegyűjtöttem a felhasználói történeteket. A rengeteg lehetőség miatt azért vagyok itt, hogy segítsek eldönteni, hogy ez a társkereső oldal megéri-e az idejét és a pénzét. Lazítson tehát, és készüljön fel rá, hogy megtudja, az EmilyDates az igazi.

Hivatalos URL: https://emilydates.com

Sugar Connection Hub: ahol a cukorbabák és az apukák egy privát oázisban egyesülnek

Szerelmet és luxust keresel? Ne keressen tovább, mint az EmilyDates, az elit társkereső webhely, amelyet olyan sikeres férfiak és nők számára hoztak létre, akik tökéletes cukorpárt keresnek. Ez az exkluzív platform kényelmes és diszkrét környezetet kínál, ahol az emberek kapcsolatba léphetnek egymással, bővíthetik látókörüket, és még magasabb szintre emelhetik a dolgokat.

De ami az EmilyDates-et megkülönbözteti a többi platformtól, az a globális hatókörünk. A felhasználók világszerte elérhetik az oldalt, és kapcsolatba léphetnek az országukban található potenciális mérkőzésekkel. New York város nyüzsgő sugárútjaitól Ausztrália festői strandjaiig a tagok potenciális partnerek sokféle tárházához férhetnek hozzá.

Ha pedig még több módot keres az oldalon szerzett élmény fokozására, akkor egy kreditrendszert kínál, amely lehetővé teszi a webhely alapvető funkcióinak bővítését. Akár különleges funkciók feloldásáról, akár ajándékok küldéséről van szó a meccseire, a kreditrendszer lehetővé teszi, hogy személyre szabja élményét az EmilyDates-en. Természetesen a platform egyedülálló és izgalmas módot kínál a szerelem megtalálására, miközben megőrzi a megérdemelt magánéletet és diszkréciót.

Az EmilyDateshez való csatlakozás sima vitorlázás, és a fiókom pillanatok alatt beindult

Érdekelt az EmilyDates körüli felhajtás, megvettem a fejem és létrehoztam egy profilt. És hadd mondjam el, a regisztrációs folyamat gyerekjáték volt! Ó, fiú, lenyűgözött, milyen egyszerű a regisztrációs folyamat! Perceken belül már több tucat felhasználóval elegyedtem.

Menjen az oldalukra, és adja meg a szükséges és alapvető információkat. De ha lustának érzed magad, és nem akarod végigcsinálni az összes mező kitöltésével járó fáradságot, akkor regisztrálhatsz közösségimédia-fiókod segítségével. Gyorsabb és időt takarít meg, de ne feledje, hogy a moderálási folyamat kihagyása azt jelenti, hogy fokozottan ébernek kell lennie a biztonság és a védelem tekintetében.

De várj, van még! Miután ellenőriztem a fiókomat, és néhány módosítást végeztem a profilomon, még több részletet tudtam hozzáadni magamról. Így könnyebben megtaláltam az érdeklődési körömben és a hobbimban megegyező párokat. És EmilyDates biztonsági eljárásaival tudtam, hogy jó kezekben vagyok.

EmilyDates: A havi látogatók millióinak online úti célja!

EmilyDates jutalmak

Csodáltad már, hogy hányan használják az EmilyDates alkalmazást? Nos, ástunk egy kicsit, és rájöttünk, hogy az oldal havonta több mint 2 millió látogatót fogad, amelyek többsége nő. És miért ne lennének? Az EmilyDates mindenki számára tartogat valamit, mivel lehetősége van egy vidám éjszakára, hosszú távú elkötelezettségre, utazási társaságra vagy pénzügyi szponzorációra.

Most már tudom, hogy nagyon vágyik arra, hogy megtudja, hány látogató a webhely tényleges felhasználója. És bár ezek a statisztikák nem érhetők el könnyen nyilvánosan, elemeztem a statisztikákat, és rájöttem, hogy több mint 3 millió ember látogat rendszeresen az EmilyDates-re. A látogatók nagyjából fele itt marad, ami azt jelzi, hogy a tényleges felhasználók száma körülbelül 1.5 millió.

De itt van a kitörés: A legtöbb felhasználó nem A jó öreg USA-ból származik. Valójában csak egyharmaduk származik Oroszországból, a legtöbb felhasználó Svédországból, Nigériából, Lengyelországból és sok más országból érkezik. Míg az EmilyDates elterjedt az Egyesült Államokban, ez sokkal inkább egy nemzetközi alapú cukortárskereső oldal, mint bármi más.

Ennek ellenére ne hagyd, hogy ez elkedvetlenítse! Persze egy kicsit nehéz kapcsolatba lépni egy cukorbabával, mint amerikai férfival, de nem lehetetlen. A sok szűrővel és az üzenetküldési vagy lájkküldési lehetőséggel biztosan talál valakit, aki felkelti a figyelmét.

Keresse meg az utat a tökéletes egyezés felé az EmilyDates speciális keresőrendszerével

EmilyDates keresés

Eleged van abból, hogy a társkereső oldalak végtelen profiljait görgesse anélkül, hogy megtalálná, amit keres? Nos, nos, nos… Ha cukorpapa vagy cukorbaba, aki a tökéletes párt keresi, EmilyDates a megfelelő hely. Keresőrendszerük annyira fejlett, hogy úgy érzi majd magát, mint egy nyomozó, aki a potenciális partnerek között válogat. Rákattintottam a „Keresés” gombra, és megkerestem a tökéletes cukorpartnert. Különféle szűrőket használtam, életkortól a helyig, és olyan fizikai tulajdonságoktól, mint a magasság és a hajszín.

Természetesen kellemesen meglepett, hogy mennyi keresési szűrő volt; az eredmények pontosak voltak. Azt is javaslom, hogy nézze meg az „Online” részt, hogy megtalálja a legújabb tagokat, akik készen állnak az elegyedésre. A kereső funkció használata annyira egyszerű volt, hogy úgy éreztük, kincsvadászaton vagyunk.

Meglepően egyszerű módok a csatlakozásra és a tökéletes pár megtalálására az EmilyDatesen

EmilyDates biztonság

Készen állsz, hogy elkezdj kommunikálni az oldal felhasználóival, és potenciálisan megtaláld a tökéletes cukorpartneredet? Nos, ez könnyebb, mint gondolnád! Ez a cukorrandevú webhely lehetővé teszi a tagoknak, hogy néhány kattintással üzeneteket küldjenek. Akár profilok között böngészik, akár meghatározott feltételeket keres, üzenetet küldhet a felhasználó fiókjában található zöld ikon megérintésével. Ha pedig szeretnél egy kis játékosságot adni az üzenetednek, küldhetsz egy kacsintást, de a nagylelkűek számára lehetőség van virtuális ajándék küldésére is. Bár legyünk igazak, inkább az ajándékok küldése hagy maradandót.

De mielőtt elkezdené üzenetet küldeni a véletlenszerű tagoknak, azt javaslom, hogy olvassa el az életrajzukat, és szkennelje át a képgyűjteményüket, hogy találjon valakit, aki érdekli Önt. Végül is nem akarja az idejét olyanra pazarolni, aki nem illik hozzá. Eközben a többi taggal folytatott összes beszélgetését az „Üzenetek” részben tárolja; tekintse vissza korábbi beszélgetéseit, emlékezzen vissza a jó időkre, vagy folytassa onnan, ahol abbahagyta. Az EmilyDates chat funkciója egyszerű, de hatékony, lehetővé téve, hogy jobban megismerje potenciális cukorpartnerét, és értelmes kapcsolatot építsen ki.

Tapasztalja meg az izgalmas előnyöket, és fűszerezze meg cukorrandevúzását egyedi funkciókkal

EmilyDates tovább

Az Emily Dates nem egy átlagos társkereső oldal, amely csak alapvető funkciókkal rendelkezik. Egyedülálló szolgáltatásokat kínál, amelyek izgalmasabbá és kényelmesebbé teszik tagjai számára az élményt. Természetesen az oldal valóban mindent megtesz annak érdekében, hogy felhasználóinak a lehető legjobb élményt nyújtsa. Egyedülálló szolgáltatásai révén pillanatok alatt biztosan megtalálja a tökéletes párját.

 • Kényelmes online ajándékozás

Szeretnéd felkelteni annak a különlegesnek a figyelmét? Az Emily Dates lehetővé teszi virtuális ajándékok küldését, tökéletes azok számára, akik benyomást szeretnének kelteni, de még nem állnak készen a személyes találkozásra. A banktörés nélkül tudathatja velük, hogy érdekli.

 • A figyelem középpontja

Ha prémium felhasználó vagy, még több jutalmat kapsz, például javulni fog a profilod láthatósága, így jobban látható leszel a potenciális meccsek előtt.

 • Támogatja a hatékony mobilböngészést

Az EmilyDates egyik legjobb része, hogy a mobilwebhely-verziónak köszönhetően bárhonnan elérhető. Nem kell kihagynia a lehetséges meccseket csak azért, mert nem ül a számítógépe előtt.

 • A legjobb meccseid

Eltévedtnek érzi magát, hogy kivel lépjen kapcsolatba az EmilyDates-en? Ne féljen, mert a webhely „Javasolt egyezés” funkciót kínál. Ez egy remek eszköz, amely segít a tagoknak megtalálni a legjobb találataikat a keresősáv használatával járó gondok nélkül. Olyan ez, mintha saját párkereső tündérkeresztanyád lenne!

Fedezze fel a végső cukros randevúzási élményt prémium tagsággal

EmilyDates további tagok

Új szintre szeretné emelni randevúzási játékát? Az EmilyDates prémium tagsággal biztosított! A prémium fiókra való frissítés számos egyedi funkciót nyithat meg, amelyek segítségével kiemelkedhet a többi közül, és kapcsolatba léphet további potenciális mérkőzésekkel. És a legjobb rész? Könnyű megcsinálni! A frissítéshez vásároljon krediteket, és váljon VIP-felhasználóvá. Ráadásul nagy kedvezményekre is jogosult lehet, ha új tag vagy hűséges törzsvendég. De természetesen a kedvezmény nélkül is több mint ésszerű a normál díjak.

Íme az EmilyDates hitelcsomagjainak szokásos költségei:

 • 25 kredit 15.00 dollárért
 • 50 kredit 39.99 dollárért
 • 150 kredit 79.99 dollárért
 • 500 kredit 199.99 dollárért

Maradjon biztonságban és ne legyen átverés: Tippek a robotok és a hamis profilok elkerülésére az Emilydates.com oldalon

EmilyDates tagok

Érdekel, hogy az EmilyDates megbízható társkereső oldal-e? Igen, ez az, de fontos észben tartani, hogy még mindig vannak online csalók, akik kihasználják az emberek szerelmet akarását. Mint minden más cukortárskereső oldal, ez is vonzhat néhány kellemetlen karaktert. Szerencsére van néhány dolog, amivel megvédheti magát a csalástól.

Először ellenőrizze, hogy a profiljukban vannak-e ellenőrző ikonok. Ez azt jelenti, hogy megerősítették, hogy valódi emberek, nem pedig hamis profilok mögé bújó csaló. Másodszor, ha egy profil fotói gyanúsnak tűnnek, valószínűleg azok, ezért legyen óvatos. A csalók gyakran használnak ellopott fényképeket, hogy gyanútlan áldozatokat csaljanak ki.

Harmadszor, legyen óvatos azokkal a tagokkal, akik automatizáltnak vagy általánosnak tűnő üzeneteket küldenek Önnek. Valószínűleg ezek olyan csalások, amelyek célja, hogy rávegyék a személyes adataidat. Maradjon a webhelyen folytatott csevegésnél, és őrizze meg adatait.

Ne feledje, hogy az összekötő oldalak aranyszabálya az, hogy ne adja ki banki adatait, ne küldjön $$$-t valakinek, akivel most ismerkedett meg az interneten, és ne egyezzen bele a webhelyen kívüli csevegésbe. Ezek követésével megvédheti magát a csalóktól, és biztonságban maradhat az EmilyDates-en vagy más hasonló webhelyeken, amelyeket használ. Boldog randevúzást!

Az EmilyDates.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Millió tag
 • Könnyen használható
 • Rengeteg egyedi funkció
 • Aktív tagok
 • Egyszerű és hatékony párosítási rendszer

CONS:

 • Egyes funkciók csak prémium felhasználók számára érhetők el
 • Néhányan hamis profilokat jelentettek be

12 legjobb Sugar Baby/Daddy és egyéb szexuális társkereső oldal, amely hasonló az Emilydates.com-hoz:

# 1 - Seeking.com

keres

A Kereskedelmi Megállapodás egy szűk körű társkereső platform, amely napi látogatókat vonz. Mivel ez nem egy szokványos egyező webhely, a kialakítása több olyan személyt is kidobhat, akik időnként felkeresnek erre. Mindazonáltal ragyogó munkát végez, hogy biztonságos légkört biztosítson az általa támogatott típusú partnerséghez és interakcióhoz. Sőt, érdekes látni, hogy nemzetközi szinten is elég sok ember van egy olyan platformhoz, amely egy viszonylag alapvető koncepciót tartalmaz.

A Seeking Arrangement egy olyan hely, ahol a fiatalok elkötelezhetik magukat a cukros anyukákhoz és apukákhoz, akik pénzbeli támogatást és bátorítást nyújthatnak számukra. A cukorbabáknak szeretetet, szexet, ragaszkodást és hosszas kapcsolatokat kell biztosítaniuk cserébe. A Seeking Arrangement újradefiniálja az ideális kapcsolatot, mivel aláássa az internetes bálozás hagyományos eszközeit. Az oldal egy oázist kínál, ahol egy társasággal egyesítheti az élvezetet.

Íme a Seeking.com teljes áttekintése

Előnyei:

 • Az ellenőrzési folyamat szigorú
 • Alig öt napon belül a webhely garantálja, hogy a felhasználók ideális megoldásokat találjanak
 • Több mint tízmillió tagja van, akik aktívan keresik és vesznek részt világszerte
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A regisztráció egyszerű és gyors
 • Csak más ellenőrzött tagoknak küldhet üzeneteket ingyenesen

CONS:

 • Kevés hamis cukor baba számlák
 • Engedélyre van szükség a többi tag privát galériájának megtekintéséhez

# 2 - Cukorkönyv

Sugarbook intro

A SugarBook hatékonyan segít megtalálni a cukorpapucsokat, a cukormamikákat és mindent, ami a kettő között van. Sok cukorbabák és cukorrandevúzási oldal van, de nincs elég potenciális cukorpapa, aki körbejárhatná. Ezért ez nagyon népszerű mind a cukorbetegek, mind a kétségbeesett cukorbabák körében. Világszerte lányok ezrei érezték meg az élet luxusát. Valójában annyi fiatal lányt láttam, amint nap, mint nap özönlött az oldalra, abban a reményben, hogy milliomosokkal és milliárdosokkal találkozhatok valami fantasztikus alkalmi szórakozás miatt.

Kattintson ide a Sugarbook teljes ismertetéséhez

Előnyei:

 • Nagy felhasználói bázis elsősorban Európában
 • Speciális keresés és szűrők
 • Nagyvonalú ingyenes tagság
 • Modern minták
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • Az Egyesült Államokban még nem elérhető
 • Nincs mobilalkalmazás

# 3 - Titkos előnyök

SecretBenefits fő

A SecretBenefits egyik elsődleges célja formális megállapodások és kapcsolatok kialakítása a SugarDaddies-szel. Finanszírozást és támogatást biztosítanak a cukorbabák számára szeretetért, ragaszkodásért és hűségért cserébe. Bár a SecretBenefits egy összekapcsolt webhely, nem igazán az a tipikus webhely, amelyet az interneten látunk.

Hosszú listát tartalmaz a SugarBabies és a sugar-daddy fajtákról, és megbízható forrásnak bizonyult a tapasztalt randevúzók és az újoncok számára. Tehát, ha kíváncsinak érzi magát, és furcsán érdekli a cukorpapa életmód, vagy egy bájos lány, akit szeretne cukorbaba lenni, a SecretBenefits minden bizonnyal problémamentes megoldás.

SecretBenefits áttekintése itt.

Előnyei:

 • Rengeteg csaj
 • Egyszerű és rövid regisztrációs folyamat
 • A profilok hitelesítésen mennek keresztül
 • A nők szabadon használhatják

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

# 4 - Sudy

sudy.app

Itt találkozhat gazdag cukorpapákkal anélkül, hogy gondot okozna a regisztráció és a szolgáltatások keresése. A Sudy sokkal jobb, mint a legtöbb Sugar Daddy webhely olyan egyedi funkciókkal, mint a „Sugar Talks”, ahol a cukorpapák és a babák válaszolhatnak és kérdéseket vethetnek fel egymásnak. Ez egy jó módja annak, hogy mindenki nyitottabb és kényelmesebb legyen egymással, miközben őszinte a szándéka.

A cukorbabáknak sem kell aggódniuk, mert csak keveset fognak fizetni, különösen az ellenőrzés után. Ha ezen az oldalon jársz, kiváló csemegékben vagy, mert a tagok gazdag milliomosok és többnyire fiatal cukorbabák, akik idősebb és érett férfiakat keresnek, akik bármilyen módon támogathatják őket, cserébe magukért. Sudy rengeteg nagyszerű véleményt írt elégedett felhasználóktól, akik már találkoztak, és jelenleg cukorkapcsolatban élnek.

Kattintson ide a Sudy teljes ismertetésének megtekintéséhez

Előnyei:

 • A mobilalkalmazásban könnyen lehet navigálni
 • Könnyű regisztráció
 • Ellenőrző jelvények a profil integritásának biztosítása érdekében
 • Nagy felhasználói bázis
 • Nagy női-férfi arány

CONS:

 • Az üzenetküldéshez fizetett tagságra van szükség
 • A Sugar Daddies előfizetése drága
 • A profil megtekintése néha lassúvá válik

# 5 - Milliomos meccs

milliomos páros

Ha szórakoztató, kacér és kötetlen légkörre készül, ahol gazdag férfiakkal találkozhat, és kaphat valamit egymástól, miközben nagyon intim szinten kapcsolódik egymáshoz, a MillionaireMatch a legjobb választás az Ön számára. Most szórakoztató és fényűző randevúkat találhat, amelyek remélhetőleg valamire vezetnek. A cukor baba/apu webhelyek között ez a csillag az összes közül. Van egy nagyszerű párosítási rendszere, ahol olyan emberekkel találkozhat, akikkel megoszthatja gondolatait, szexuális kémiáját és fantáziáit.

Az idősebb férfiak és fiatalabb nők mozgalmas légkörét ötvöző MillionaireMatch szexi, diszkrét, ugyanakkor előkelő és barátságos érzést ad. A legtöbb tag nem szégyelli magát, és magabiztos a bőrében – mindenki nyíltan beszél a vágyairól, mind pénzbeli, mind szexuális szempontból. Mindenki nyitott, nem okoz meglepetéseket, így szórakoztató felfedezni.

Előnyei:

 • Nagy választék cukor apukák
 • Klassz megjelenésű weboldal
 • Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület

CONS:

 • A cukorpapa-baba arány nem egyenlő

# 6 - MissTravel

hiányzik az utazás

Ha utazik, de nincs kivel felfedeznie új helyeket, akkor ez az oldal az Ön számára. Az utazás kisasszony azoknak a cukros babáknak szól, akik utazni akarnak, de egy kicsit kiesnek a költségvetésükből, és a cukros apukáknak, akik szintén utazni akarnak, de társaságra van szükségük. Csak a tökéletes párosítás!

Ez az oldal hasonló az összes többi társkereső oldalhoz, de ahelyett, hogy kifizetné a diákhiteleket vagy juttatásokat adna, az előnyök ingyenes utazások formájában érhetők el világszerte. Mindössze annyit kell tennie, hogy erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy profilja vonzó legyen a vonzó piac számára.

Az oldalegyeztetés nem működik varázslatos módon, és nem tud elárasztani az azonnali utazás gondolata. Mivel az oldal a felhasználói profilok általános és részletes szempontjait mutatja be, meg kell győződnie arról, hogy ismeri potenciális útitársait.

Előnyei:

 • Speciális keresési funkciók
 • Magas tagú tevékenységek
 • Gyors és egyszerű regisztráció
 • Megéri a fizetett árat

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • Korlátozott speciális szolgáltatások

# 7 - SugarDaddie

sugardaddie honlapja

Az egyszerű regisztrációnak és a kiváló felhasználói felületnek köszönhetően boldog lesz, ha ezen az oldalon cukorpapákat keres. Kezdje az alapvető adatok megadásával, amelyeket partnerkeresési célokra használunk fel. A cukros babáknak finoman bemutatkozniuk kell, és az oldal moderátorai ellenőrizni fogják a profilodat, mielőtt elkezdené böngészni a profilgalériájukat. A SugarDaddie kiváló keresési funkciókkal rendelkezik, de prémium tagságra kell frissítenie, hogy bárkivel üzenetet küldhessen.

A SugarDaddie egyetlen különlegessége, hogy minőségi mutatójuk van, ami javítja az esélyeket a tökéletes mérkőzések megszerzésére. Tevékenységein és profiljainak teljességén alapul, így minél részletesebb és informatívabb a profilja, annál magasabb a minőségi mutatója. Ez a „Meet My Match” funkció is rendelkezésre áll, ahol véletlenszerűen párosítanak néhány Sugar Daddie -vel, és eldöntik, hogy „igen” vagy „nem” választja -e rájuk. Ez a minőségi mutató hiába hangzik, mégis egyedi, és pozitívan értékelhető.

Előnyei:

 • Nagyszerű egy gyors szexhez a gyönyörű hölgyektől
 • Egyedi tulajdonságok
 • Részletes profilok
 • A tagok célokat tűzhetnek ki és „pontszámokat” szerezhetnek
 • Könnyű regisztráció

CONS:

 • Nincs pénzügyi adatok ellenőrzése
 • A cukorbabáknak szigorú árpolitikájuk van

# 8 - RichMeetBeautiful

gazdag. gyönyörű

A 2017-ben alapított Rich Meet Beautiful az egyik leggyorsabban növekvő cukros társkereső oldal, pozitív kritikákkal és széles felhasználói bázissal a gazdag és elit szinglik számára, akik tökéletes párjukat keresik. Ennek az oldalnak a célja, hogy összekapcsolja a világ gazdag cukorpapa egyedeit gyönyörű cukorbabás partnereikkel. A Rich Meet Beautiful különböző hátterű és nettó vagyonú férfiakra és nőkre vetítik, akik mind ugyanarra vágynak – szerelemre és társaságra, kölcsönös tisztelettel, értelemmel, szeretettel és szenvedéllyel teli kapcsolatra.

A Rich Meet Beautiful regisztrációs folyamata egyszerű és zökkenőmentes. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja felhasználónevét, e-mail címét, nemét, jelszavát és születésnapját, amelyek mindegyike ingyenes. Nincs időkorlát – ezt az ingyenes tagságot örökké használhatod. Ahhoz azonban, hogy teljes mértékben hozzáférhessen a funkcióihoz, prémium tagságra lesz szüksége. A prémium tagság szükséges ahhoz, hogy üzeneteket küldjön a többi tagnak, ezért jobb lenne, ha elkezdené keresni a lehetséges dátumokat vagy mérkőzéseket, majd folytatná a fizetős tagság megszerzését, miután megkeresi az adott felhasználókat, akikkel kapcsolatba léphet.

Előnyei:

 • Nagy felhasználói bázis elsősorban Európában
 • Speciális keresés és szűrők
 • Nagyvonalú ingyenes tagság
 • Modern minták
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • Az Egyesült Államokban még nem elérhető
 • Nincs mobilalkalmazás

# 9 - Cukrosbácsi

sugardaddy.com

Ennek a cukros társkereső weboldalnak a neve mindent elmond – nagyon világos üzenetet küld arról, hogy miről is van szó. Ne tévedjen; A SugarDaddy.com rendelkezik az egyik legfelismerhetőbb és legemlékezetesebb domainnel az összes ismert cukortárskereső platform közül. A regisztrációs folyamat szép és gyors volt, meg kellett válaszolni a minimum szabványos cukorrandevúzási kérdéseket, és az ellenőrzési lépések elvégzése után gyorsan folytathatja profilja kitöltését. Fényképet is feltölthet, vagy megtagadhatja a feltöltést.

Ennek ellenére a Sugar Daddy.com hangsúlyozza, hogy a nagyszerű fotókat tartalmazó profilok több figyelmet és választ kapnak a többi felhasználótól. A nem fizető tagok már most is sokat tehetnek, és fizetés nélkül is élvezhetik a funkciókat. De természetesen, csakúgy, mint bármely más társkereső oldal, a prémium tagok a legjobb szolgáltatást, kommunikációs eszközöket és meccseket kapják. De a többi cukortárskereső oldaltól eltérően itt a cukorbabáknak fizetniük kell a tagságért.

Hozzászoktunk, hogy csak a cukorpapákat látjuk, akik készpénzt fizetnek, de itt még a cukros babáknak is fizetniük kell, akiknek a legtöbb pénzre és bármilyen támogatásra van szükségük. Ennek ellenére még mindig sok olyan felhasználó van, aki hajlandó költeni és élvezni a helyszínen. Hatékony algoritmusaikkal és rendszereikkel egyszerű a párosítás, így jól érezheti magát a SugarDaddy.com oldalon.

Előnyei:

 • Elfogadható árak
 • Korlátlan számú fénykép tölthető fel
 • A nem fizető felhasználók válaszolhatnak a fizetett tagok üzeneteire
 • Mobilra optimalizált

CONS:

 • Korlátozott fizetési módok
 • A nem fizető tagok nem küldhetnek üzeneteket
 • Nincs mobilalkalmazás

# 10 - Mi az Ön ára

mi az ára

Ha szeretné megtalálni a legjobb cukorbabákat és -papákat az interneten, ezt az oldalt feltétlenül látogassa meg. Annak ellenére, hogy a 2010-es elkészítést követően meglehetősen új platformról van szó, a What's Your Price népszerűsége felpörgött. Az oldal nagyszámú egyesült államokbeli taggal rendelkezik, körülbelül egymillió felhasználóval, és napról napra növekszik online társkereső aukciós webhelyként. Az oldal nagyon felhasználóbarát, kevesebb lehetőséget kínál a felhasználók megzavarására. Az ingyenes felhasználók szintén nem rendelkeznek túl sok funkcióval, és ami a fizetős felhasználókat illeti, azonnal hozzálátnak a feladathoz – az ajánlattételhez és a kapcsolatfelvételhez.

Bár ezen az oldalon csak egy minimális szolgáltatáskészlet található, briliáns dizájnokkal készült, amelyek nagyszerűen néznek ki, és meglehetősen alapvető, de hasznos lehetőségeket kínálnak. A webhely 24 órás ügyfélszolgálattal és számos egyéb lehetőséggel is rendelkezik az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolására. A regisztráció gyorsan elvégezhető, mivel csak néhány részletre van szükség a fiók beállításához. Ha végzett, azonnal elkezdheti a böngészést az oldalon, és javíthatja profilját, hogy vonzóbbá tegye a többi felhasználó számára, több mérkőzést és dátumot garantálva.

Kattintson a WhatsYourPrice teljes áttekintésének megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Ajánlatok tétele dátumokra
 • Nincs előfizetési díj
 • Sok vonzó kislemez
 • 24 / 7 ügyfélszolgálat

CONS:

 • Nagyon új koncepció
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Drága árak

# 11 - SugarDaddyMeet

sugardaddymeet

A SugarDaddyMeet egy szűk körű társkereső webhely, amely gyönyörű fiatal nőknek és jómódú, érett férfiaknak kínálja szolgáltatásait. Ez a cukros társkereső oldal csak a 20 leggazdagabb országban működik. A 2007-es bevezetése óta több mint 2 millió felhasználót gyűjtött össze, és ez a szám egyre növekszik. Nincsenek speciális követelmények az oldalhoz való csatlakozáshoz, bár a szükséges dokumentumok feltöltésével ellenőrizni kell profilját és fényképeit. Az ellenőrzést követően egyedi igazoló jelvényt kap, amely megmutatja, hogy megtette ezt a lépést, és Ön természetes személy, és nem csak egy hamis profil. Az oldal természetéből adódóan teljesen természetes, hogy a profilod felépítése a SugarDaddyMeet oldalon némi időt és figyelmet igényel.

Nem kell aggódnia, mert a SugarDaddyMeet aktívan moderált, hogy biztosítsa a felhasználók biztonságát és távol tartsa a csalókat. Noha számos funkció áll az ingyenes felhasználók rendelkezésére, a prémium verziónak több előnye is van, mint például az üzenetek küldése, az azonnali csevegés, a kezdeti ajándékok felajánlása a potenciális mérkőzéseknek, valamint a speciális keresési szűrők használata. Mindenkinek ez kell, hogy legyen a cukros randevúzás és a világon kívüli szórakozás, nyilvánvaló és megegyezés szerinti előnyökkel, különösen anyagi és szexuális igényekkel. Minden a kémiáról és a vidám pillanatok kihasználásáról szól. Hatalom, pénz, fiatalság és szépség? Ha megvan, mutasd be őket a SugarDaddyMeet-en, és néhány kattintással megváltoztathatja az életét.

Tudjon meg többet a SugarDaddyMeetről ebből a teljes áttekintésből.

Előnyei:

 • Sok elérhető funkció elérhető az ingyenes felhasználók számára
 • Találkozzunk olyan funkciókkal, amelyek úgy működnek, mint valami rulettgép
 • Csevegőszobák állnak rendelkezésre
 • Könnyen kezelhető felület
 • Felhasználóbarát navigáció
 • Szilárd ellenőrzési rendszer

CONS:

 • Néhány kérdés az iOs mobilalkalmazásban
 • Nincs videocsevegési lehetőség
 • Az ingyenes felhasználóknak korlátozott számú keresése van

# 12 - FreeLocalDates

szabadúszó otthon

Ha a legjobb társkereső webhelyet keresi, amely segít az embereknek megtalálni a dátumokat, beszélgetni, elköteleződni és találkozni hasonló érdeklődésű tagtársaikkal, akkor a FreeLocalDates kétségtelenül nagyszerű kipróbálni. A weboldal egyszerű lépéseket kínál minden típusú kapcsolat megtalálásához, például egyéjszakás tartózkodáshoz, alkalmi ügyekhez, flörtöléshez, sőt komoly elkötelezettségekhez.

A webhely kiváló operációs rendszerrel rendelkezik, amely zökkenőmentesen fut asztali számítógépeken, laptopokon, okostelefonokon és egyéb eszközökön. Az egyszerű dizájnnal, funkcionalitással és funkciókkal párosítva valóban óriási esélye van arra, hogy megtalálja a tökéletes randevút.

Tekintse meg a FreeLocalDates teljes áttekintését

Előnyei:

 • Szabadon választhatja ki a kommunikációs eszközök formáját (csevegés, azonnali üzenet, szöveg stb.)
 • Számos tag keres összekapcsolódást, alkalmi ügyeket és sokféle kapcsolatot
 • Ingyenes üzenetküldés más tagoknak
 • Értesítéseket küld a frissítésekről
 • Könnyű és gyors keresés a mérkőzésekben a fejlett funkciók segítségével
 • A tervezés egyszerű, minimális és modern
 • Bármikor blokkolhatja a felhasználókat
 • Rengeteg aktív tag naponta

CONS:

 • Számos csomag a prémium tagságok számára zavarónak tűnik
 • Korlátozott hozzáférés a funkciókhoz próbamód használata esetén

Következtetés

Az EmilyDates-ről szóló cikk befejezésekor érdemes megjegyezni, hogy ez a cukorrandevú szolgáltatás minden bizonnyal magasabb szintre emeli azokat, akik szeretik felfedezni a cukorrandevúzás világát. A többi cukros társkereső webhely tengerében az Emilydates.com frissítő és egyedi képet kínál a cukorpapukák és a cukorbabák összekapcsolásáról. Felhasználóbarát felületével, széleskörű keresési lehetőségeivel és kivételes szolgáltatásaival az oldal mindenkinek kínál valamit. De mint minden társkereső oldalon, itt is fontos, hogy éber legyen, és tartsa be az online biztonság alapvető szabályait. Ezzel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti az Emily Dates élményeit, és megtalálhatja a tökéletes cukorpartnerét. Miért nem próbálja ki az EmilyDates-et, és nézze meg, mit tartogat számodra a cukorrandevú?

hasonló helyek ikonra Mind az 85 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

FriendsWithBenefits.com -hoz hasonló 12 FriendsWithBenefits.com-hoz hasonló társkereső oldal, amelyet kötelező felkeresni. Mutasson 12 alternatívát a FriendsWithBenefits.com számára Előnyökkel rendelkező barátok számára! Biztosan voltál már ilyen kapcsolatban. Hogy ment, haver? Remélem, betartottad a „kötelező szálak nélkül” aranyszabályát, mert ha nem, akkor óriási fejfájás […]

Olvassa el Review

A LesbianPersonals áttekintése és a 12 legnépszerűbb kapcsolódási oldal, mint a LesbianPersonals.com, mutasd meg a 12 alternatívát a LesbianPersonals.com számára A LesbianPersonals valóban felkapaszkodott, remek társalgóhelyet kínálva nyitott szemű egyedülállóknak és szórakozásra vágyó pároknak. Azt mondják: "Hé, nehéz az élet, gyere pihenj velünk!" Akár elárasztják az egyetemi feladatokat, akár a szülői szólóban zsonglőrködnek, ők […]

Olvassa el Review

Szexkereső áttekintése és 12 legjobb szexuális társkereső webhely és olyan összekapcsoló alkalmazások, mint a Sex-Search.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sex-Search.com számára Mindannyian szeretjük a szexet, igaz? Azt hiszem, ez az, amiben mindannyian egyetértünk. Tehát most nézzünk meg néhány helyet, ahol kifejezhetjük a szex iránti szeretetünket, és ezek egyike a Sex-Search.com. Ez […]

Olvassa el Review

Az EmilyDates áttekintése és a 12 legjobb Sugar Baby/Daddy és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint az Emilydates.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Emilydates.com számára. Eleged van abból, hogy végtelen számú profilt lapozgass a társkereső alkalmazásokon, és nem találsz valódi kapcsolatot? Ne keressen tovább EmilyDatesnél! Valószínűleg hallottál már róla, de vajon valóban megfelel-e a […]

Olvassa el Review

Az Inner Circle és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint a TheInnerCircle.co. Mutasson 12 alternatívát a TheInnerCircle.co számára. Ha szórakoztató dolgokról és életmód-választásokról van szó, a rangsor az alapján történik, hogy mennyire divatosak. Olyan, mintha Taco Bell között válogatnánk egy gyors harapnivalóért, vagy egy díszes étteremben egy nagy ünneplésre. És pont így, […]

Olvassa el Review

A HighReply.com-hoz hasonló 12 fantasztikus szexcsevegési és kapcsolódási oldal Mutass nekem 12 alternatívát a HighReply.com számára. Szívesen becsempésznék néhány szextinget és rosszindulatú eljegyzéseket az időbeosztásomba. Természetesen ez az ötlet nem valósulhatna meg, ha nem találnék olyan platformot, amely megfelelne kétségbeesett igényeimnek. Voltam […]

Olvassa el Review

Flirtini áttekintése és TOP 12 szex randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a Flirtini.com Mutass nekem 12 alternatívát a Flirtini.com számára Ismerkedj meg Flirtinivel, a kapcsolatfelvételi alkalmazások világának legújabb szenzációjával! Ez a felhasználóbarát platform gyorsan népszerűvé vált a kapcsolatokat keresők körében. Ami kiemeli, az a megfizethető előfizetés, amely számos funkciót kínál anélkül, hogy megszakadna […]

Olvassa el Review

iHookUp és 12 legjobb társkereső oldal, mint az ihookup.com Mutass nekem 12 alternatívát az ihookup.com számára Ahh hookups. Ismerem azt az érzést, amikor szexuálisan feltöltődsz, és megbassz bárkit, akivel találkozol. Akár párkapcsolatban, akár boldogan egyedülállóan élsz, az alkalmi szórakozás mindig megéri a kockázatot. Szerencsére találtam egy új oldalt, amely büszkén nyújt minden […]

Olvassa el Review

Foot Fetish Dating & 12 legjobb fétis randevúzási és kapcsolódási oldal, mint a FootFetishDating.com Mutass nekem 12 alternatívát a FootFetishDating.com számára. Eleged van a lábbarátok kereséséből? Nézze meg a FootFetishDating.com oldalt, a haverját, aki „egyedülálló” társakat keres, még akkor is, ha beleragadt a dögökbe. Nem kell navigálnia a trükkös […]

Olvassa el Review

Felnőtt randevúk áttekintése és 12 hihetetlen randevúzási és randevúzási oldal, mint a MatureDates.com Mutass nekem 12 alternatívát a MatureDates.com számára. Szeretsz ma érett lányokkal kapcsolódni? Ha igen, erősítsd meg minden erődet, miközben bemutatom az érett datolyát. Már maga az oldal neve is áttöri a korlátokat, és bemutatja, hogyan ünnepelhető a szex státusztól, kultúrától, […]

Olvassa el Review

Az 5 legjobb randevúzási és alkalmi kapcsolatteremtő webhely, amelyek 2023-ban működnek. Tökéletes ~20-55 évesek számára, házastárssal és anélkül! Ezek nem "hamisak", akik úgy tesznek, mintha lányai vannak, hanem valódi, a világ legnagyobb hálózatai. Ugrás az 5 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldalra Hé, tudom, hogy a rángatózás nagyon izgalmas és menő. De semmi […]

Olvassa el Review

A 3Fun áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Go3Fun.co. Mutass 12 alternatívát a Go3Fun.co számára. Készen állsz arra, hogy belemerülj a randevúzási alkalmazások vad világába, ahol a csúsztatások szikrához vezetnek, és üzenetek szítják a vágy lángját? Nos, hadd mutassam be a Go3Fun-t, a társkereső alkalmazások önjelölt mesterét a […]

Olvassa el Review

Shag2Night és 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Shag2Night.com Mutass nekem 12 alternatívát a Shag2Night.com számára. Sziasztok, izgalmat keresők és potenciális szerelmesek! Képzeld el, hogy romantikára, egy kalandra vagy esetleg egy felejthetetlen szenvedélyes éjszakára vágysz. Nos, mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy platform, amelynek neve gyakorlatilag […]

Olvassa el Review

Bicupid áttekintése és 12 elsőrangú szexuális randevúzási és társkereső oldal, mint a Bicupid.com Mutass 12 alternatívát a Bicupid.com számára Érdekes! Szeretem a bi barátaimat, és van mit megosztanom; Bicupid, az! Nem, még nem a szerelem hónapja, de Ámor kapott néhány fordulatot. A szerelmet, az intimitást és a szenvedélyt nem szabad egyedül februárban ünnepelni. […]

Olvassa el Review

Ázsiai szinglik áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint az AsianSingles.me Mutass nekem 12 alternatívát az AsianSingles.me számára. Bizonyára mindenki nem tud ellenállni egy rosszindulatú ázsiai dögös varázsának. Ezek az ártatlan külsejű nőstények kézzelfogható intim kalandot nyújtanak számodra. Sőt, az ázsiai csajok változatos megjelenést, fétiseket és vonzerőt kínálnak. De mitől lesz ez […]

Olvassa el Review

A MissTravel és a 12 kötelezően felkeresendő csatlakozási és szexuális társkereső oldal, mint a MissTravel.com Mutasson 12 alternatívát a MissTravel.com számára. Gyűljetek össze, évezredek, mert megoszthatok egy lédús titkot! Tehát mindannyian tudjuk, hogy mi, évezredek a tapasztalatokról szólunk, nem csak az anyagi javak felhalmozódásáról. Kinek van szüksége házra, amikor kint lehet felfedezni […]

Olvassa el Review

Millionaire Match & 12 legjobb cukorrandi és egyéb szex társkereső oldalak, mint a MillionaireMatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a MillionaireMatch.com számára. Sziasztok, emberek! Lépjen be közvetlenül a MillionaireMatch káprázatos birodalmába, ahol a csillagok egy vonalba kerülnek, és a szerelem megtalálja az utat a legkiválóbb emberekhez. Olyan helyről beszélünk, ahol sikeres egyének és vonzó szinglik […]

Olvassa el Review

A BBW Sex Dates áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a BBWSexDates.net Mutass 12 alternatívát a BBWSexDates.net számára A kanos BBW-k piszkálnak engem! Azt akarják, hogy fedezzem fel a BBW Szexrandevúkat, és kiáltsam el a világnak a lenyűgöző tulajdonságait. Hogyan mondhatnék nemet, amikor ezek a hölgyek túlságosan vonzóak a nagy, puha melleikkel? […]

Olvassa el Review

Lush Flirt áttekintése és 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási/kapcsolati oldal, mint a LushFlirt.com Mutasson 12 alternatívát a LushFlirt.com számára. Sziasztok, örömkeresők! Itt a barátod, Dudethrill, aki készen áll arra, hogy mélyre merüljön a LushFlirt csábító világában. Most már mindannyian tudjuk, hogy néha nem csak pornónézésre van kedved, hanem el akarod venni […]

Olvassa el Review

A NUiT áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Nuitapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a Nuitapp.com számára Sziasztok, csillagnézők! Eleged van abból, hogy jobbra-balra csúsztatsz anélkül, hogy találnál valakit, aki megfog? Többre van szükséged egy profilképnél, hogy megtudd, megfelel-e neked valaki? Hát ne félj! A NUiT, az asztrológiai alapú társkereső alkalmazás, […]

Olvassa el Review

A Together2Night áttekintése és a Top 12 kapcsolati és szexuális társkereső oldalak, mint a Together2Night.com Mutass 12 alternatívát a Together2Night.com számára A társkereső webhelyek tagjainak jelentős része hosszú távú, elkötelezett partnerségre vadászik, de sokan vannak, akik egyszerűen csak érdekel, hogy jól érezze magát. Különféle csatlakozási webhelyek és alkalmazások közül választhatnak, de […]

Olvassa el Review

One Night Friend Review és a TOP 12 randevúzási és randevúzási oldal, mint a Onenightfriend.com Mutass nekem 12 alternatívát a Onenightfriend.com számára. Azt hiszem, több hónap vagy év telt el az utolsó randevúd óta, igaz? Talán sok időt töltött a munkahelyén. Nos, talán ideje kimenni, randevúzni és élvezni! Van már […]

Olvassa el Review

Hily Review & TOP 12 társkereső és társkereső oldal, mint a hily.com Mutass nekem 12 alternatívát a Hily.com számára. Évek óta több tucat online társkereső és kapcsolattartó webhelyet értékeltem. Kevesen elég hatékonyak, míg a többit csak alulértékelik a mainstream jelenetben. De ehhez az áttekintéshez úgy döntöttem, hogy tesztelek egy népszerű és régóta működő kapcsolatot […]

Olvassa el Review

A Jaumo áttekintése és a Jaumo.com-hoz hasonló TOP 12 randevúzási és kapcsolattartó oldal Mutass nekem 12 alternatívát a Jaumo.com számára Az emberek világszerte azt remélik, hogy megtalálják lelki társukat, és életük hátralévő részében elkötelezik magukat a szerető párkapcsolat mellett. Ezért manapság gombaként bukkannak fel az interneten a kapcsolatfelvételi és társkereső alkalmazások és webhelyek, és kiválasztják a legjobbakat […]

Olvassa el Review

Utazótársai áttekintése és a legjobb 12 társkereső és társkereső webhely, mint a yourtravelmates.com, mutasson 12 alternatívát a YourTravelMates.com számára. Manapság több száz utazással kapcsolatos társkereső és társkereső szolgáltatás létezik. Néhány webhely egy adott résre összpontosít, míg mások sokkal szélesebb közönséget szolgálnak ki. Ezen speciális választások közé tartozik a YourTravelMates. 2016-ban történt, amikor a LOS Networks, […]

Olvassa el Review

Undertable és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az Undertable.co. Mutasson 12 alternatívát az Undertable.co Undertable számára! Ez az oldalnév elgondolkodtat azon, hogy mi is történik pontosan az asztal alatt. Ó, titkok, hazugságok, megtévesztés és párás találkozások nyelnek el az asztal alatti jelenetekben. Ha szeretsz filmeket és sorozatokat nézni, látni fogod, hogy az asztal alatti forgatókönyvek […]

Olvassa el Review

Fűtött ügyek áttekintése és a 12 legjobb prémium csalási és összekapcsolási webhely, mint a heatedaffairs.com. Mutass 12 alternatívát a HeatedAffairs.com számára A házaspárok néha úgy találják, hogy az egymás iránti vonzalmaik idővel enyhülnek és elzsibbadnak. Ellenőrizhetik, hogy levetkőzték-e korábbi vonzerejüket, miközben az újonnan kialakuló érzelmek rohamára vágynak. Emiatt, […]

Olvassa el Review

BuddyBang és TOP 12 randevúzási és szexuális társkereső oldalak, mint a buddybang.xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a buddybang.xmatch.com számára Akár elköteleződésre, akár valami hétköznapi dologra vágysz, nehéz lehet megállapítani, hogy az alkalmazások és webhelyek az újra ugrálás hitelesek. Mint tudod, ezeknek a platformoknak egy csomó csalója, hamis fiókja és […]

Olvassa el Review

We Are HER Review és a 12 legjobb LMBTQ+ és egyéb szexuális társkereső oldal, mint a weareher.com Mutasd meg a 12 alternatívát a WeareHer.com számára Jó hírem van az egész LMBTQ+ közösség számára, mert van egy új alkalmazás, amely biztonságos és nyitott platformot kínál mindnyájan. Bemutatkozik… Ő! Talán hallottad vagy láttad ezt az alkalmazást […]

Olvassa el Review

Xmatch Review és 12 kötelező randevúzási, személyeskedési és kapcsolatfelvételi oldal, mint az xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát az xmatch.com számára Akár hosszú távú kapcsolatra, akár csak egy éjszakás kiruccanásra, a világháló és a társkereső alkalmazások szolgáltatásai hozzáférhetőbbé tették a dolgokat, mint valaha. Természetesen, mivel manapság olyan sok alkalmi partnerkereső webhely létezik, […]

Olvassa el Review

A Kippo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a kippoapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a KippoApp.com számára A mai szolgáltatáshoz egy olyan társkereső szolgáltatást fogunk felfedezni, amely a digitális partnerkereső világban jellemzően „figyelmen kívül hagyott” rést keres: a játékosokat. Bármennyire is nem értek egyet azzal a közhellyel, hogy a játékosok főként „buborékok”, kevés a valóság […]

Olvassa el Review

A Badoo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a badoo.com Mutass nekem 12 alternatívát a badoo.com számára Eléggé felkavaró, amikor olyan nehezen használható oldalakra vagy alkalmazásokra botlunk. Képzeld csak el, milyen zavaró és bonyolult, hogy szinte semmit sem ér! Szerencsére, amikor találkoztam a Badoo-val, egy társkereső és kapcsolattartó alkalmazással, […]

Olvassa el Review

Parship áttekintése és 12 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldal, mint a parship.com. Mutass 12 alternatívát a parship.com számára. Biztos vagyok benne, hogy belefáradt abba, hogy megtalálja azt a tökéletes társkereső oldalt, amely kielégíti igényeit és hosszú távú kapcsolattal kapcsolatos álmait. Ne sírj, mert Parship itt van, hogy átölelje magányos éjszakáit. Ez az oldal hatékony kompatibilitást használ […]

Olvassa el Review

A LoveAwake áttekintése és a TOP 12 személyes és szexuális randevúzási oldal, mint a loveawake.com. Mutass nekem 12 alternatívát a LoveAwake.com számára Az online randevúzások és randevúzások elterjedtsége ellenére néhány ember mégis úgy dönt, hogy eltitkolja szánalmas életének ezt a aspektusát barátai és családja elől. De őszintén szólva, nem kell rosszul érezned magad, ha csatlakozol a trendhez […]

Olvassa el Review

Clover és a 12 legjobb randevúzási és randevúzási webhely, hasonló a Clover.co-hoz. Mutasson 12 alternatívát a Clover.co Tinder számára? Zsanér? Biztos vagyok benne, hogy már látta vagy használta ezeket az alkalmazásokat. De mivel itt vagy, azt hiszem, nem volt olyan kellemes, mint amire számítottál. Nos, ha ez a helyzet, hadd mutassam be neked a Clovert! Swipe-alapú társkereső programok és párosításra összpontosító […]

Olvassa el Review

A RedHotPie 12 kötelezően felkeresendő kapcsolódási/randioldala, hasonló a redhotpie.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a RedHotPie.com számára. Piros, forró és friss! A RedHotPie-ről beszélek, egy divatos kapcsolóoldalról a világon. Lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet, amelyek célja, hogy segítsen a kanos srácoknak, lányoknak, szerelmeseknek és még csoportoknak is találkozni, swinger partikat és vad szexuális kalandokat találni. Különösen […]

Olvassa el Review

GetItON és Top 12 ingyenes csatlakozási webhely, mint a getiton.com Mutasson 12 alternatívát a Getiton.com számára. Nehezen találja meg a tökéletes párját? Nos, a GetItON megmenti a napját. Ez az oldal azt ígéri, hogy minden szükséges eszközt tartalmaz egy jobb és kényelmesebb csatlakozási utazáshoz. Valójában van egy kifinomult rendszere, amely […]

Olvassa el Review

Pure Review & Top 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, hasonló a pure.app-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Pure.app számára Mi tör fel a fejedben, ha meghallod a névtelenül összekapcsolódó szavakat? Feltételezem, hogy ez mind jó dolog, mivel maga a „csatlakozás” kifejezés egy hírhedt dolog. De az anonimitás egy eleme miatt a […]

Olvassa el Review

A Hinge Review és a 12 legjobb társkereső és randevúzási webhely, mint a Hinge.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Hinge.co számára A Hinge újraindította oldalát, mint „profi” társkereső szolgáltatást, hogy felvegye a versenyt a Tinderrel, amely az új emberek megismerésének népszerű módszerévé vált . Ahelyett, hogy a képekre hagyatkozna annak értékelésére, hogy egyes felhasználók tökéletesen illeszkednek-e egymáshoz, a Hinge arra törekszik, hogy […]

Olvassa el Review

A Feeld Review és a 12 legjobb randevúzási és alkalmi társkereső oldal, mint a feeld.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Feeld.co számára. Manapság rengeteg alkalmazás érhető el a kapcsolatokhoz, randevúzáshoz, alkalmi szórakozáshoz és szexhez. Ezzel a rengeteg választási lehetőséggel csak egy kiválasztása a vártnál nagyobb kihívást jelenthet. De persze Dudethrill mindig itt van […]

Olvassa el Review

Az eHarmony áttekintése és a 12 legjobb prémium egyedülálló, társkereső oldal az eharmony.com-hoz hasonló Mutass nekem 12 alternatívát az eHarmony.com számára Minden társkereső szolgáltatásnak és platformnak megvannak a saját céljai az Ön randevúzási és kapcsolatfelvételi igényeinek kielégítésére, és ezzel valószínűleg Ön is tisztában van. Az online randevúzók számára meglehetősen megszokott, hogy számtalan napot áldoznak a lehetséges meccsek lapozására, de […]

Olvassa el Review

A Coffee Meets Bagel és a Top-12 prémium társkereső oldal, amely hasonló a coffeemeetsbagel.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a Coffeemeetsbagel.com számára. Érdekel a virtuális randevúzás varázsa, de nincs energiád a profilok között lapozgatni? Talán segíthetek. Meet, CoffeeMeetsBagel vagy közismertebb nevén CMB. Ez egy párkereső és társkereső webhely […]

Olvassa el Review

Bumble Review és TOP 12 randevúzási/személyes oldalak, mint a bumble.com Mutass nekem 12 alternatívát a Bumble.com számára Ebben a modern világban élünk, ahol a világ különböző részeiről, életmódjukból, szexuális irányultságukból és kapcsolataiból származó emberek különböző társkereső platformokkal és alkalmazásokkal rendelkeznek . De a számtalan online verseny ellenére van egy, amely kiemelkedik – a Bumble.com. Ez a kurva […]

Olvassa el Review

A Find-Bride áttekintése és a 12 legjobb személyes és szexuális társkereső oldal, mint a find-bride.com Mutass nekem 12 alternatívát a Find-bride.com számára A tökéletes randevú megtalálása nagyon fárasztó és körülményes folyamat. Képzeld el, hogy találsz egy „feleséget”? Valószínűleg most azon gondolkodik, hogy feladja, de várjon, hadd segítsek rávilágítani tragikus, kétségbeesett életére. […]

Olvassa el Review

Sugarbook és TOP-12 Sugar Baby/Daddy és szex randevúzási oldalak, mint a sugarbook.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sugarbook.com számára Megérkezett a Sugar Dating jó hírű és hírhedt webhelye, amely jobb és biztonságosabb megoldást kínál a randevúzásra. igények. A Sugarbook 2017 óta működik, és azóta sem hagyta cserben a felhasználókat világszerte […]

Olvassa el Review

Happn és 12 kötelező randevúzási oldal, hasonló a happn.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a happn.com számára Ha már egy ideje nem jártál a randevúzásra, vagy kezdő vagy a párkereső világban, esetleg számos társkereső oldalt és alkalmazást látott elég meglepőnek tűnik. Valójában túlterheltnek fogja érezni magát, ha csak a megfelelőt választja. Jó dolog […]

Olvassa el Review

A Lovoo 12 kötelező randevúja, hasonló a lovoo.com oldalhoz. Mutass 12 alternatívát a lovoo.com számára Ma egy másik társkereső oldalról fogunk beszélni, amely felkeltette a figyelmemet. Ahogy hallottam, a Lovoo egy fantasztikus társkereső oldal, amely egyedi randevúzási koncepciót tartalmaz a közösségi hálózatok stílusának hűvös beépítésén keresztül. Ígéretes helyszínnek tűnik mindenki számára, aki […]

Olvassa el Review

A liga áttekintése és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, hasonló a theleague.com-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Theleague.com számára. Szóval itt vagy – és mivel a TheLeague értékelésére jöttél, talán észrevetted, hogy a Tinder nem hemzseg olyan partnerekkel, akik ugyanolyan szenvedélyesek, intellektuálisak és karrierközpontúak, mint te, igaz? Akkor a megfelelő helyre jöttél […]

Olvassa el Review

A Match.com áttekintése és a legjobb 12 legjobb egyedülálló, személyes, felnőtt társkereső oldal, mint a match.com. Mutasson 12 alternatívát a Match.com számára Ha meg kellene neveznem egy „királyt” az online párkereső jelenetben, a Match.com kétségtelenül a következő helyen állna az élvonal. Ezen az oldalon minden bizonnyal nagy nyomás nehezedik, hogy megfeleljen a legkiterjedtebb hírnevének […]

Olvassa el Review

A PlentyofFish áttekintése és a TOP 12 egyedülálló és felnőtt társkereső oldal, mint a pof.com. Mutass nekem 12 alternatívát a POF.com számára. Napjainkban biztosan sok társkereső webhely létezik, de a PlentyofFish egészen más. Ingyenes chatszolgáltatása rengeteg résztvevőt vonzott, és ezért kerültek egyenesen a sztárjátékosok élére […]

Olvassa el Review

SecretBenefits és TOP 12 cukor társkereső és szexuális társkereső webhelyek, mint a secretbenefits.com Mutass 12 alternatívát a Secretbenefits.com oldalra A SugarDaddy vagy a SugarBaby mindig tudni szeretné, hogyan férhet hozzá egy prémium társkereső szolgáltatáshoz, mind osztályával, mind értékével. Természetesen elengedhetetlen a webhely egyszerű, kényelmes és élvezetes kezelése […]

Olvassa el Review

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup és Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Mutass 12 alternatívát a SwingersDateClub.com oldalra. Ez az SDC néven is ismert platform az internet egyik legrégebbi és legismertebb swingeri csoportja. Az oldalt az elején hozták létre […]

Olvassa el Review

Zoosk Review & 12 legjobb felnőtt társkereső, hookup oldalak, mint a zoosk.com Mutass 12 alternatívát a Zoosk.com számára Ha félénk vagy, és habozol kapcsolatba lépni valakivel szemtől szemben, az online társkereső szolgáltatások hasznos alternatívát jelenthetnek. Az utóbbi években az asztali/mobilalkalmazás vált a leggyorsabb módszerré. Zoosk néven ismert, egyszerűséggel büszkélkedhet […]

Olvassa el Review

Fling.com Review & 12 LEGJOBB szexuális társkereső oldal, mint a Fling.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a Fling.com számára Légy készen arra, hogy lefektessen a Fling.com oldalon! Az Fling.com biztosan valamit helyesen tett, tekintettel a követők millióira és a webhely generációi közötti elkötelezettségre. Ez az egyik legismertebb „összekötő” webhely, és az egyik […]

Olvassa el Review

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, felnőtt társkereső oldalak Mint a nostringsattached.com Mutass 12 alternatívát a Nostringsattached.com oldalra Biztonságos helyszínt biztosítanak az unatkozó házas srácoknak is, hogy élvezzék a házasságon kívüli románcokat anélkül, hogy félnének attól, hogy féltékenyek […]

Olvassa el Review

Mixxxer Review & TOP 12 Hookup és szex-társkereső oldalak, mint a mixxxer.com Mutasd meg 12 alternatíva a Mixxxer.com számára. Swinger, kibaszott csaló vagy kanos srác keresi a kapcsolatot? Mindegy, nem számít, mert a Mixxxernek bőven van helye mindannyiunk számára. A szexuális vágyak és szükségletek nyílt kifejezése, mindezt anélkül, hogy sértené a társadalmi, erkölcsi integritást, […]

Olvassa el Review

TSDates.com és TOP 12 szexuális társkereső oldal, mint a TSDates.com Mutass 12 alternatívát a TSDates.com oldalra. A befogadás a lakás vonzereje a huszonegyedik korban. A közösségek világszerte leküzdik a nemen, szexuális irányultságon és sok máson alapuló előítéleteket. Ezért az online társkereső az életmódunk egyik része, ahol nagy elfogadottságot látunk […]

Olvassa el Review

AdultMatchMaker áttekintés és (Top-12) szex társkereső oldalak, mint az AdultMatchMaker.com.au Mutasd meg nekem 12 szex társkereső oldal alternatíváját az AdultMatchMaker.com.au számára. Hurrá a világszerte elérhető társkereső oldalakhoz, mivel megoldásokat adnak a menekülési és izgalmi törekvésünkre. Ha már a társkereső oldalakról beszélünk, akkor az AdultMatchMaker.com.au meghatotta a társkereső közönség szívét. Jelen írásban az AdultMatchMaker Ausztrália legnagyobb […]

Olvassa el Review

A BDSM.com áttekintése és 12 további BDSM webhely, mint például a bdsm.com Mutass nekem 12 alternatívát a BDSM.com számára A misszionárius pozíció jó néhány ember számára, de egy kis perverz senkit sem fog bántani, ha hozzá akarsz térni. Ha mindez befejeződött, nem gondolja, hogy a vanília szex unalmasnak tűnik? A BDSM.com webhelyen azok az emberek, akik […]

Olvassa el Review

IAmNaughty Review & TOP-12 felnőtt társkereső oldalak, mint például az IAmNaughty.com 12 alternatívát mutatnak az IAmNaughty.com számára. Vannak esetek, amikor szexuális vágyaink és izgalmaink a kalandos szexuális élet megtapasztalása érdekében elérik a legmagasabb csúcsot. Az IAmNaughty azért van itt, hogy megmentse Önt a bajtól, és ehelyett növeli a szerencsét a randevúk sürgetésének teljesítésében. Valóban, ez a megfelelő hely […]

Olvassa el Review

FreeLocalDates áttekintés és 12 legjobb társkereső oldal, mint például a Freelocaldates.com 12 alternatívát mutat a Freelocaldates.com számára. Hivatalos URL: https://www.freelocaldates.com Szereted keresni, flörtölni, beszélgetni és fotókat megosztani másokkal? Szeretne egy olyan helyszínt, amely segít felfedezni a potenciális partnereket az interaktív funkciók segítségével? Ezután a FreeLocalDates a legmegbízhatóbb információ- és szórakoztató forrás, mind […]

Olvassa el Review

InstaBang.com áttekintés és 12 legnépszerűbb szex társkereső alkalmazás és webhely, mint például az Instabang.com Mutass nekem 12 alternatívát az Instabang.com számára Hivatalos URL: https://www.instabang.com Az Instabang az egyik népszerű szex társkereső webhely, amely segít megtalálni a kapcsolatokat hasonló gondolkodású emberek között. Köszönet a weboldal fejlesztőinek, akik egy másik népszerű társkereső weboldal, az Uberhorny alkotói is. Mivel […]

Olvassa el Review

Flirt.com áttekintése és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Flirt.com-hoz megtalálja. A ma az interneten leselkedő számos társkereső oldal miatt […]

Olvassa el Review

XDating Review & 12 legjobb felnőtt, szex társkereső oldal, mint az xDating.com Mutass nekem 12 alternatívát az xDating.com számára Az XDating, egy egyedülálló szex randevú weboldal minden felnőtt számára. Természetesen ez az egyik legjobb módja a szexuális partnerek, a kapcsolatok és az alkalmi kapcsolatok megtalálásának. Tehát, ha hosszú távú komoly kapcsolatokba keveredik, vagy megtalálja a lelki társát, akkor biztosan […]

Olvassa el Review

BangLocals és 12 (kötelező látogatás) szex-társkereső oldalak, mint például a BangLocals.com 12 alternatíva megjelenítése a BangLocals.com webhelyen Próbáltál már online szex-társkereső weboldalt? Ha nemleges a válasza, akkor hiányzik a legjobb esély arra, hogy csodálatos szexuális ügyeket és összekapcsolódásokat tapasztaljon. A Banglocals egy kötelezően látogatandó webhely azok számára, akik tökéletes kapcsolatot keresnek a szex, a dátumok, […]

Olvassa el Review

HornyMatches és 12 (legjobb) szex-társkereső oldal, mint a Hornymatches.com 12 alternatívát mutat nekem a HornyMatches.com számára. Alkalmi társkeresést és összekapcsolódást keres gyorsabb és jobb módszerekkel? Akkor a HornyMatches a válasz minden vágyadra. Ez a weboldal felnőttkori randevúk számára készült, és alkalmi szórakozást kereső emberek számára készült. Így, ha úgy érzi, hogy komoly […]

Olvassa el Review

Milfaholic és 12 (legjobb) menyecske szex- és társkereső oldalak, mint például a Milfaholic.com Mutass nekem 12 alternatívát a Milfaholic.com számára. Lehet, hogy ellentmondásosnak hangzik, de óriási egyének vannak, akik vágyakoznak az idősebb nők összekapcsolására vagy kibaszására. Nyilvánvaló, hogy a menyecske vágya a szeretkezés közös fétise. Azonban, […]

Olvassa el Review

Passion.com áttekintés és 11 legjobb személyiség, egyedülálló oldal, hasonló a Passion.com URL-hez: https://passion.com 11 legjobb alternatíva megjelenítése a Passion.com számára A szokásos társkereső oldal és egy felnőtt oldal között lakó Passion.com arra ösztönzi az embereket, hogy vegyenek részt teljes intim fizikai kapcsolatokban. Már hosszú ideje léteznek, és hírnevet szereztek a területen […]

Olvassa el Review

Fuckbook és 12 (legjobb) szex randevú webhely, hasonló a Fuckbook.com webhelyhez URL: https://www.fuckbook.com Mutasson 12 alternatívát a Fuckbook.com számára A weboldal maga A neve pusztán pusztán azonnal megmondhatja, mi ez oldal szól. A Fuckbook alapvetően a Facebook azok számára, akik alkalmi szexuális találkozásokat keresnek. Tehát egyenesen ez a […]

Olvassa el Review

Uberhorny áttekintés és a TOP 11 Personals / Dating webhelyek hasonlóak az Uberhorny.com webhelyhez. 11 alternatíva az UberHorny.com webhelyhez . Azok számára, akik platformot keresnek alkalmi szórakozásra, randevúra és szenvedélyes kapcsolatokra, […]

Olvassa el Review

Whiplr és a legjobb 11 BDSM, valamint a Whiplr.com webhelyhez hasonló személyi oldalak. 11 alternatíva a Whiplr.com számára A fülke azoknak szól, akik fétis randevúban vannak, és nincsenek húrok nélküli elrendezése, mert nyilvánvalóan […]

Olvassa el Review

11 alternatíva megjelenítése a FriendFinder-x.com webhelyen Mi ez az egész? A Friend Finder-x az egyik legismertebb webhely azok számára, akik összekapcsolódást és alkalmi szexet keresnek. A Friend Finder Network kezeli a többi platformjával együtt. Mivel a Friend Finder Network alatt van, számíthat arra, hogy a webhely […]

Olvassa el Review

Mutasson 15 alternatívát az ALT.com számára A szex sokféleképpen fejlődött, sőt mások életmódjává vált. Mások számára tabunak tűnhet, ha a szexet nem misszionáriusban végzik. A nem misszionárius szexet azonban már sok országban széles körben fogadták. Valójában, ha a […]

Olvassa el Review

Sudy URL: https://www.sudy.app/ 11 Sugar Dating webhely alternatívája a Sudy.app számára Talán gazdag férfi vagy nő keres szexi, fiatal partner társaságát… vagy talán Ön a fiatal és vonzó egyén, aki olyan kapcsolatban akar lenni, amely anyagi előnyöket jelent Önnek, más néven cukor apukákkal vagy […]

Olvassa el Review

Cougared URL: https://www.cougared.com 12 MILF társkereső alternatíva megjelenítése a Cougared.com számára Képzelje el ezt - forró, szexi és szexuális terhelésű 40 évesek, mint összekötő haverjai. A pumákkal való kapcsolat csábító és érzéki lehet; túl jól hangzik, hogy igaz legyen, de néhány nagyszerű platform, például a Cougared.com segítségével ez megtörténik az Ön számára. Csatlakozás régebbi […]

Olvassa el Review

Whatsyourprice Review és 12+ egyéb félelmetes cukortárskereső és összekapcsoló webhely a Whatsyourprice.com webhelyhez hasonló URL-címen: https://www.whatsyourprice.com 12 hasonló webhely megjelenítése. Az okostelefonok és az internet korszakában a bekötési oldalak már jó ideje trendnek számítanak, és […]

Olvassa el Review

Megállapodás keresése URL: https://www.seeking.com Mutasson 12 alternatívát a Sugar társkereső oldal számára a Seeking.com számára (frissítve 2021. januárban) - Ha másfajta szórakozást keres a társkereső világban, akkor a cukortárskereső legyen a tökéletes az Ön számára, és a Seeking.com sokat segíthet Önnek! A cukorkutatás egy kissé ellentmondásos lehet néhány […]

Olvassa el Review

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Mutass 14 alternatívát a Swinglifestyle.com számára néhány kattintás ide-oda, máris megkapja, amit akar. Ugyanez vonatkozik a randevúkra is - […]

Olvassa el Review

CougarLife URL: https://cougarlife.com Mutasson 11+ legjobb puma társkereső és összekapcsoló webhelyet, mint a Cougarlife.com. Sok idősebb nő keresi a fiatalabb férfiakat, hogy csak találkozzanak, összekapcsolódjanak, és remélhetőleg új kapcsolatokat kezdjenek. Ebben a modern világban ma élünk, minden könnyebbé és azonnalabbá vált - csak néhány kattintással élvezheti […]

Olvassa el Review

Victoria Milan webhely címe: www.victoriamilan.com Victoria Milan 2020 áttekintés - Hasznos-e házasságon kívüli ügyekben? Ugrás előnyökre és hátrányokra Olyan online társkereső platformokat szoktunk használni, amelyek egyedülálló férfiakat és nőket szolgálnak ki azzal a céllal, hogy új barátokkal, összekapcsolódásokkal vagy akár leendő társkereső partnerekkel találkozzanak. Természetesen, mivel ők […]

Olvassa el Review

BlackCrush webhely link: https://www.blackcrush.com Összeköttetés egy fekete csajjal online - A BlackCrush.com áttekintése A Blackcrush előnyei és hátrányai gépelje át a másikat. Függetlenül attól, hogy milyen preferenciákkal rendelkezik, ha kipróbálta az online társkeresőt és a bekapcsolódást […]

Olvassa el Review

Mutasson 10 webhelyet a DatingCougars számára. Az idő bebizonyította, hogy nem ritka, hogy valóban nagy korkülönbségű párokat látunk. A fiatalabb nőkkel randevú idősebb férfiak egyáltalán nem új keletűek, de nem mindig látjuk az idősebb nõket a fiatalabb férfiakkal. De a közelmúltban valahogy „normalizálták” az idősebb nőket és fiatal pasikat. Cougars, amely […]

Olvassa el Review

Mutasd meg az online bekapcsolódások legjobb 9 webhelyét Mindannyian szeretnénk megtalálni egyetlen igaz szerelmünket az összes átélt káosz, szívfájdalom és csalódás közepette, de időbe telik. Szóval vannak olyan esetek, amikor rövid távú izgalmakat szeretnénk megtapasztalni, és pillanatnyilag csak élvezni az életet. Összeköttetést keresve […]

Olvassa el Review

Ashley Madison Review (2023) és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az AshleyMadison.com Ugrás a 12 legjobb alternatívához AshleyMadison számára Ashley Madison, egy nem túl tipikus társkereső webhely 2001-ben indult. Ellentétben a legtöbb társkereső oldallal, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg új kapcsolatot kialakítva idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezték magukat, legyen szó barátról-barátnőről […]

Olvassa el Review

Dating.com Mutassa meg nekem a Dating.com előnyeit és hátrányait. A Dating.com oldal végső áttekintése Sok szerelmi történet eredetileg online. Sokan szeretnének kommunikálni más emberekkel, ami valóban segít, mivel rengeteg online oldal közül lehet választani. Ahogy mondani szokás, mindenki számára van valaki valakinek ... ami […]

Lapozzon a lap tetejére