Frissítve: 22. február 2024

Lengő

URL: https://swingular.com

12 alternatív Swinger társkereső oldal megjelenítése, mint a Swingular.com

swingular honlap

A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletet a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol soha nem fognak tudni rólad információkat. Az Ön adatait titokban tartják, ezért ragadja meg a lehetőséget, és hozza létre fiókját, hogy megkezdje a pár keresését. 

Millió taggal több mint 15 éve aktív, a Swingular inkább a minőséggel foglalkozik, mintsem a mennyiséggel, ami az élményt csodálatos összeköttetéssé teszi a többi taggal.

Jellemzők, amelyeket nem szabad kihagyni

A helyszín egyedi jellemzői miatt az interakció áramlik. Az egyének keresése oda, ahol vannak, vagy valakit keresnek azokra a mérkőzésekre, amelyekkel ki akarnak menni, mind megtalálhatók a swinger keresési menüben. A legjobb az, hogy hagyhatja magát elrejteni egy bizonyos tag nézetei elől, hogy egyáltalán ne láthassa Önt, ugyanakkor hozzáadhatja kedvenc egyének listáját. 

Az utolsó pillanatban egy időpontra szóló felhívás megtalálható a Booty Call-ben. Gyorsnak kell lenned, és gyorsan meg kell kérdezned a meccset, hogy menjen el és szórakozzon, mert ha az óra négy óra múlva beüt, a zsákmány hívás befejeződik. A Meet-Ups egy tervezett keresés. Barátokat kereshet a bárban, egy buliban vagy csak azért, hogy éjszakára veled lehessen. Állítsa be, és keresse meg a típusát.

A mobiltelefonok a swingerek legújabb és legkedveltebb trendjei. Mások szerint szörnyű, amikor egyes webhelyeken elkezdik használni, de a Swingular számára a tervezés egyedi, bármilyen képernyőmérethez beállítható, így a tapasztalatok megéri. Azonnali üzenetküldésük olyan, mint egy FB-oldal, ahol kapcsolatba léphet a világ bármely pontján. Nagyon hozzáférhető minden webböngésző számára, vagy az alkalmazások iOS vagy Android rendszerre történő letöltésével. Videocsevegés is jelen van, hogy valós idejű legyen.

Utazási terv menüjük segítségével mások láthatják, hol van az úti cél, vagy kik a látogatói. A legfontosabb dolog ebben a szolgáltatásban, ha felsorolja terveit, mindenkinek, akinek van kapcsolata a webhelyen, egy-egy kép fog megjelenni az Ön tartózkodási helyéről. Profiljának egyszerű kezelése zökkenőmentes.

További jó eszközök a Swingular

A legmenőbb a funkciók, a Swinger Party és az Események közül, amikor először találkozunk, stresszes és aggasztó, ellentétben az összejöveteleken és alkalmakkor való találkozásokkal, bár ez még mindig aggasztó, mégis megnyugtatóbbnak érezte magát. Ebben a menüben közzéteheti saját eseményeit és partijait, valamint a tagok bejegyzéseit is megtalálhatja. A résztvevők válaszolhatnak, hogy megszerezzék a jegyeiket az oldalon, mivel a promóterek számára megvan a résztvevők véleménye, és minden tagnak van egy QR-kódja, hogy csatlakozzon a partihoz / eseményekhez. 

A világ minden táján több száz csoport vagy klub alakult. A Swing Club Directory-ban megkeresheti azt a sok tagot, aki csatlakozott egy csoporthoz. Ezeknek a kluboknak a keresésekor a webhely kategóriákat sorol fel hely, klub típus és még sok más szerint. Ha bármely klub tulajdonosa vagy, posztokat küldhetsz vagy összeállhatsz. 

Van egy szoba azok számára, akik szeretnek utazni hajókázáson és vakáción. Ez a fajta funkció azoknak szól, akik szeretnek utazni egyik helyről a másikra körutazás vagy igénybe vétel útján.

A Swinger Vacation and Cruises luxust kínál. A legmélyebb vágyaid fantáziáját adják neked. Ajánlataik a legfelső életmód üdülőhelyek. Swinger körutazások és csoportos utazások, amelyek szerepelnek a Swingular listán.

12 egyéb Swinger / társkereső oldal, például a Swingular.com:

# 1 - Cassidy

kasidie

A Kasidie.com felnőtt oldal azok számára, akik szeretnek kalandkapcsolatokat folytatni. 2006-ban kezdődött egy online magazinnál, amelyet a swinger tagjai számára hoztak létre. A webhely frissített, és egyedülálló kapcsolatot hozott létre a közösségi média funkcióival. Sok üzenetküldő alkalmazás található, például csevegőszobák, fórumok vagy csak a közös személyes üzenetküldés.

Az oldal sok mindent kínál. Jellemzőik kielégíthetik tagjainak igényeit, a „Rendezvous” kategóriát, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy közzétegyék állapotukat, beállításukat és elérhetőségüket, amely egy szexométer skálához tartozik.

Hatalmas tömegbotlások esetén a tagok közzétehetik eseményeiket és összejöveteleiket, míg mások, akik csatlakozni akarnak, meghívót kérhetnek az említett ünnepségre.

A webhely eljutott az Egyesült Államok számos részének egyik legnépszerűbb webhelyére, és havonta félmillió ember nyitja meg az oldalt

Egy a Kasidie.com részletes áttekintése - kattintson ide.

Előnyei:

 • könnyen használható rövid kapcsolat esetén
 • nem költséges
 • könnyen használható rövid kapcsolat esetén

CONS:

 • a fotók el vannak rejtve a nem előfizetők számára
 • a böngészési eszközök korlátozottak

# 2 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A legtöbb funkcionális oldal a bekötések és kísérők világában, és a legnépszerűbb bármely más swinger oldalak között. Az AdultFriendFinder egy hatalmas webhely, ahol havonta 25 millió látogató ellenőrzi az oldalt. A látogatók többsége az Egyesült Királyságban és Kanadában él.

A legjobb oldal, ahol nagy tagjai miatt kell partnert keresni. A tartalom fantasztikus, tele vannak szexuális tartalmú képekkel, és szexuálisan meghívják a tagokat arra, hogy jól érezzék magukat. De vannak olyan döntések, ahol lehet egy taggal vagy komoly kapcsolatokat keres.

És itt van egy a Felnőtt Barátkereső teljes áttekintése.

Előnyei:

 • nincs tagsági díj
 • könnyen érthető háttérinformációk
 • hatalmas számú előfizető

CONS:

 • dollárba kerül a prémium funkciókért

# 3 - SDC vagy Swingers Date Club

swingers randevú klub

Azok a látogatók, akik szeretik a swinger webhelyet, az SDC-t vagy a Swinger Date Club klubot, mindig az egyik célpontjuk lesz. Ez a legrégebbi társkereső oldal, amely mindeddig aktív. 3 millió tagja van szerte a világon, többségük az Egyesült Államokból és Hollandiából érkezik.

Az oldal tartalma a tagok nyilvános partijain tartott összejövetelekről szól, ahol mindenkit szeretettel várnak. Vannak olyan lehetőségek is a magánünnepség számára, akik nem szeretik a tömeget, ahová a tagoknak kérniük kell a csatlakozást.

Előnyei:

 • tartalmaz menüket magánünnepségekre és sok nyilvános összejövetelre

CONS:

 • bonyolult navigáció
 • visszaterhelés nem alkalmazható

# 4 - Swing életmód

swing életmód

A fenti felnőtt tagok számára készült. A Swinglifestyle számaránya szerint más helyszínekkel is megegyezhet. Több mint 16 millió tagja van regisztrálva az oldalon, és 5,000 aktív tagja van, akik mind egyszerre elérhetők. Legnépszerűbb tagjaik Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban élnek.

További információ Swinglifestyle és hasonló helyei itt.

A tagok legkedveltebb jellemzői az utazási alkalmak, ahol az üdülőhelyi utazások vagy a körutazások közül választhatnak. A Topless Travel nevű utazási irodával állnak kapcsolatban, aki a tag utazásáért felel. Sok más oldaltól eltérően az ingyenes tagok nagyobb hozzáférést kaphatnak kategóriájukhoz.

Előnyei:

 • a személyes adatokat megválaszthatják a nem fizető tagok
 • nem drága
 • a személyes adatok alaposak

CONS:

 • a nem előfizetőknek szóló ingyenes akt hiánya
 • az ügyfélszolgálat hiánya

# 5 - Flingster

flingster

Az oldal ideális azok számára, akik nem szeretnek hosszú információkat írni személyes háttérükről. A Flingsterhez való csatlakozáskor már nem kell regisztrálnia. Azonnal személyes üzenetet hagyhat a tagoknak, vagy kapcsolatba léphet velük videocsevegés útján. 500,000 XNUMX követője van, amelynek fele az Egyesült Államokban marad.

Az egyik kedvenc funkció az AR maszk, amelyet virtuális szűrőkhöz használnak, ahol a tagok matricákkal takarják el az arcukat, hogy felfüggesszék az arcuk kinyilatkoztatását. Nagy előnyökkel jár az új tagok számára, akik nem akarják mindenkinek tudatni, hogy néz ki.

Többet a Flingsterről? Ellenőrizze az áttekintést itt.

Előnyei:

 • hozzáférhető felület
 • a nem angolul beszélők számára történő könnyű kommunikáció céljából felállított fordító jelenléte
 • nincs díj

CONS:

 • a mobiltelefonokra történő alkalmazás hiánya

# 6 - Swapfinder

cserekereső

A különbség a Swapfinder és más webhelyek között, ez a webhely képeket keres, rendezett és szép megjelenésű. A tag képeinek böngészése szervezettebb és áttekinthetőbb, így az eredmények gyorsan elérhetők. Az egyik kiváló hely, amelynek 40,000,000 XNUMX XNUMX tagja van a világ minden tájáról. Ezzel a fajta közösségi oldallal megoszthatja a kommunikációt képek, írások és videók közzétételével, vagy vegyes megosztás is elvégezhető.

Az oldal sok mesés taggal rendelkezik, ahol a tagok kedvencjeiket a forró lista funkcióihoz tehetik. Ehhez jön még egy kacsintás kategória, ahol sima üzeneteket küldhet, hogy felhívja magára a figyelmet.

Előnyei:

 • tagjai globálisak
 • átvilágított profilok
 • rengeteg díjmentes funkció

CONS:

 • nincsenek letölthető alkalmazások
 • kis betűtípus

# 7 - Lengések

hinták

A webhely ismertebb, mint bármely létrehozott webhely és áttekintett oldal. 50,000 XNUMX tagja van, szinte mindegyik aktív, és mindenki jól érzi magát. Inkább a mennyiségre, mint a mérkőzések minőségére mennek. Gyors kapcsolat minden olyan taggal, amely életmódjukat színesíti.

Sok mindent felfedezhetünk a funkcióiról, az egyik a láthatatlan menü, ahol a tag kereshet az oldal oldalain, miközben elrejti magát, hogy jelenleg aktív.

Előnyei:

 • alkalmazható webkamera és privát szoba
 • rengeteg önkéntes leng

CONS:

 • bonyolult weboldal megjelenés
 • fair design és stílusú oldal

# 8 - Ashley Madison

Az évek során az oldal fenntartotta népszerűségét. Olyan párokra összpontosít, akik saját fantasztikus szexuális életük teljes felfedezésére vágynak. Ilyen felállással sokan továbbra is szeretnének a helyszínen lenni, és felfedezni az élvezetes szexpartnert

2015-ben elérte a webhely biztonságát. Sok tagot azonosítottak, és feltárták megjelenésüket az oldalon. A webhely helyreállt és tovább lépett, hogy jobbá és híresebbé váljon, mint valaha. A biztosítékot rögzítették, és 20 millió tag van, aki regisztrálta magát az egész világon.

Itt teljes körűen áttekintjük Ashley Madisont.

Előnyei:

 • a nőkért nem kell díjat fizetni
 • biztonságos webhely

CONS:

 • kapcsolatok fokozása (nem is olyan rossz)
 • korlátozott tag véleménye

# 9 - 99 Ízek

99ZÍNEK

A 99Flavors rendelkezik a legmagasabb rangú swinger oldalakkal és a legmagasabb listával a társkereső oldalak között. 90,000 XNUMX millió tagja van szerte a világon. A helyszín mély fantáziáiról és vágyairól volt ismert. Nem ajánlott azoknak a tagoknak, akik hosszú ideje vagy komoly kapcsolatot keresnek.

A tagok beszélgethetnek egymással. Arra is lehetőségük van, hogy megcsinálják a kétirányú webkamerát a fantasztikus kommunikáció érdekében. Engedhetik, hogy a fényképek egymásnak láthassák. A találkozók és a randevúk mind rögzíthetők az oldalon. A webhely naprakész elképesztő tulajdonsága a Szex Akadémia, ahol a tagnak háttérismeretei lennének a hálószobás trükkökről és a versenyről.

Előnyei:

 • részletes személyes adatok
 • könnyű hozzáférés a regisztráció után

CONS:

 • a webhely nem kereshető
 • kevesebb tag
 • drága
 • izgalmatlan aktiválás

# 10 - Swingtowns

Amikor kinyitja az oldalt és megnézi, akkor egy hasonló platformot keres, mint például a Facebook oldalt. Úgy tűnik, hogy az egyik jellemzőjük az, hogy a navigálás hasonló hozzá. Ez egy új oldal, de a hírnév egyre növekszik.

A tagok többsége aktív, és 500,000 XNUMX becsült tagjuk van. Ha aktívan szeretné élvezni a webhelyet, akkor meg kell fizetnie a díjakat, ha nem, akkor a hozzáférése korlátozott lesz. Nincs fizetési díj, nem minden funkció érhető el.

Előnyei:

 • gyors aktiválás
 • kevésbé költséges
 • hasonló a Facebook interakcióhoz

CONS:

 • a böngésző funkciói nem adnak elégedett eredményt
 • személyes adatok generálása

# 11 - Fet élet

magzati élet

A webhely részletes döntéseket fog adni, amikor eljön a ideje a szexuális fantáziáknak. A fetlife a válasz álmaid teljesítéséhez. Középpontjában az áll, hogy megadja a tagoknak a fétiseiket. Ez magában foglalja a lengő életmódú tagokat is.

Ez az oldal azoknak az embereknek az oldala, akiknek sok kapcsolata és fétisük van, de folyamatosan rejtőzködnek önmagukban, és félnek fantáziájukat kiadni. A haver a tagok közelsége vigaszt nyújt számukra. A Facebook-ra hasonlít, de a kiningek és a fétisek kidolgozottabbak.

Ellenőrizheted A Fetlife és a hasonló webhelyek itt.

Előnyei:

 • néhány hasonló definíció, használjon sok útmutatást
 • hasonlóan gondolkodó csoportok
 • hatalmas tagok

CONS:

 • az egyik típusú tagság
 • kevesebb kapcsolat
 • nincsenek fix kategóriák

# 12 - Dating.com

Az oldal fő célja az egyedülállókkal való találkozás, és ha szerencséje van, akkor komoly és hosszú távú kapcsolata lesz. Latin-Amerika, Európa és Ázsia nagyon jól ismeri őket. A legtöbb tag húszas éveiben jár, közismert nevén évezredek.

Erre az oldalra történő regisztráció során először meg kell adnia a rád vonatkozó összes információt, például a nevet, születésnapot, helyet és nemet. A webhely olyan funkciókat kínál, mint a Discover oldal, ahol találkozhat, így nincs szükség e-mailes ellenőrzésre a webhelyen. A webhelyen keresési gombok is találhatók a tagok és az Ön preferenciáinak böngészésére.

Az oldal tetején navigálva vannak olyan tartalmi történetek, amelyek az Instagram-hoz hasonlítanak, és amelyek fényképeket és videókat tartalmaznak. Van egy közvetítési gomb is, ahol aktívan online tagokat kereshet. Csevegőszoba is rendelkezésre áll.

A webhelynek van egy hozzáadott funkciója, a „Nézzünk össze”, amely lehetővé teszi a tagoknak, hogy bevezető nyilatkozatokat írjanak. Elküldheti őket kedvenc listájára, hogy teljesen elolvassa.

A tagprofilok megtekintése ingyenes, felveheti őket a barátok listájába, és kedvencek közé teheti. A mobilokhoz készült alkalmazások már elérhetők, de csak az Android rendszeren keresztül történik.

Ha beiratkozik prémium taggá, olyan előnyöket kaphat, mint az elérhető ügyfélszolgálat, 50% -os kedvezményes termékek kínálata és korlátlan online hozzáférés a webhelyhez. Arra is lehetősége van, hogy bekapcsolódjon a Mingle funkcióba. Az ingyenes hozzáférés érdekében böngészhet a tagok között, küldhet egy kacsintás funkciót, és fényképeket feltölthet. Három fizetési mód közül választhatunk: betéti kártya, hitelkártya és paypal.

Itt van a miénk a Dating.com részletes áttekintése.

Előnyei:

 • a legtöbb tag 20 éves férfi
 • telefonokon elérhető alkalmazások
 • sok érdeklődésű tag
 • híres szingli oldal
 • gyors regisztráció
 • fokozza az aktív tagokat
 • nincs regisztráció díja
 • kiterjedt böngészők
 • elérhető csevegőszobák, e-mailek, csevegés és videokamera

CONS:

 • nem teljesen ingyenes oldal

Következtetés

Az összes társkereső oldal segít felszabadítani félelmeit, fantáziáit és vágyait. Ez egy jó módja annak, hogy kifejezhesse azt bejegyzéseivel, barátaival vagy olyan emberekkel, akikkel kapcsolatban áll. 

Ha nehéz innen kiválasztani a legjobbakat, akkor személyesen tudom ajánlani kedvenc TOP 3-at:
# 1: Flingster;
# 2: Dating.com;
# 3: és AdultFriendFinder. Ezekben nem lehet csalódni. 😉

A Swingular.com és más swinger társkereső oldalak élvezetes dolgokat fedeznek fel. Lehetősége van üdülőhelyekre és körutazásokra utazni. Akár találkozhat barátaival, klubjaival, és párja kíséretében elmehet a partikra. Minden perc számít. Minden percnek vannak emlékei, amelyeket nem tud elfelejteni, és ez csak egyszer lehet az életében.

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére