Frissítve: 22. február 2024

AdultFriendFinder értékelés

Az AdultFriendFinder.com végső áttekintése – Őszinte véleményem előnyeivel és hátrányaival

Mutasd meg az Adult Friend Finder előnyeit és hátrányait

Ha az egyik hobbid a szörfözés a neten és az új dolgok felfedezése, akkor valószínűleg keresztezted az AdultFriendFinder programot. A Felnőtt Barátkereső, vagy ma már közismertebb nevén AFF, több mint egy évtizede foglalkozik a hintázás és a randevúzás iparával. Nem meglepő, hogy már az egész világon a legismertebb társkereső és swinger-oldalakként hozták létre nevüket. A webhelyet 2006-ban indították el, azóta csak még hatékonyabbá váltak az iparukban, mivel egyre többen döntöttek úgy, hogy tagjuk lesz. Annak ellenére, hogy az összes többi új webhely ugyanabban az iparágban játszik és versenyez, az AFF még mindig sok ember számára a jobb lehetőség, amikor a mai meccset keresi, vagy csak bekapcsol.

Ez az oldal csak egy a fejlesztő eredeti webhelyei közül, amely a swingerpiacot és másokat szolgál ki olyan emberek, akik rövid összeköttetésben vannak és a lehetséges élettársak. Vannak más, hasonló résszel rendelkező webhelyek, amelyeket ugyanaz a fejlesztő indított el, és amelyek ugyanolyan nagyszerűek. Az Adult Friend Finder előnye, hogy korábban indult, így először vonzotta több látogatót.

Mi az AdultFriendFinder célja?

Alapvetően az oldal arról szól, hogy keressünk valakit, aki tud potenciálisan rövid vagy hosszú távú partner. A társkereső oldal összes alapvető funkciójával rendelkezik, de többet nyújt, mint a szükséges partnert. A fejlesztők nagyon okos lépést tettek, amikor pornóoldalak jellemzőit építették be erre a társkereső oldalra. Ennek eredményeként kap egy webhelyet mindenféle emberrel – egyedülállókkal, nyitott kapcsolatban élőkkel, olyanokkal, akik csak szórakozást keresnek, vagy akár olyan párokat, akik izgalmas szexuális kapcsolatokkal foglalkoznak. Ezen az embereken kívül szexuálisabb és interaktívabb élményben lesz részed ezen az oldalon. A fantáziád szab határt, ha lehetséges szexuális találkozásokról van szó, amelyeket kiszabadulhat erről az oldalról. Ez minden bizonnyal vad utazást fog adni. Az élmények izgalmi szintje attól függ, hogy mennyit hajlandó költeni.

felnőtt barátkereső onlineAz oldal látogatói megválaszthatják részvételi szintjüket azok közül, akik csak szabadon böngészik az oldalt, és megnéznek minden olyan személyt, akit érdekesnek találnak, vagy nagyon aktívan részt vesznek rajta. Az oldalon található a Belépés funkció, amely lehetőséget ad a tagnak, hogy valódi virtuális szexet folytathasson egy másik személlyel videón keresztül, miközben Ön tartózkodik. Támogatja a párosított eszközöket (szexuális játékok) is, amelyek lehetővé teszik, hogy érzéseket küldjön partnerének. Ha nem hajlandó fizetni, akkor nem fogja tudni felvenni a kapcsolatot és élvezni ezeket a funkciókat. De amint azt korábban említettük, azok számára, akik hajlandóak az efféle izgalmakra dőzsölni, az oldal sok mindent tartogat az Ön számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nem fizető tagok számára már nincs esélye randevúzni. Van! Csak be kell állítania a profilját, és érdekessé kell tennie, szép fényképeket kell feltöltenie, és csak várnia kell, amíg a többi tag kapcsolatba lép Önnel.

Hány felhasználójuk van?

A Felnőtt Barátkereső főként egy társkereső alkalmazás, de a webhely tagjai nem csak dátumokat találnak. Néhányan igazi barátokra találnak interakciójuk során, mivel a webhely valóban valódi emberek hatalmas közössége. Havi átlagos látogatása meghaladja a 25 milliót ahol a látogatók minden alkalommal nagyjából 10 percet töltenek. A legtöbb látogató innen származik az Egyesült Államokban, amely a látogatók több mint 50%-át teszi ki. A 2. helyen az Egyesült Királyságban, a harmadikon pedig Kanadából származik, összesen 80 millió felhasználóval szerte a világon. Ennyi látogatottsággal és felhasználóval az oldal továbbra is egyre több tagot és felhasználót szerez. 

A webhelyek növekvő száma a fejlesztők által az évek során végzett folyamatos frissítések és fejlesztések eredménye. Az egykor csak egy egyszerű társkereső oldal mindazok otthonává vált, akik különféle szexuális réseket és kalandokat szeretnének felfedezni anélkül, hogy félnének attól, hogy az emberek megítélik őket. Mivel az emberek többé-kevésbé hasonló okokból keresik fel az oldalt, ez egy leheletnyi friss levegő a tagjainak, ez a szexuális menedékük.

Okok, miért van szüksége AFF-fiókra

AdultFriendFinder chat

Mindenki tudja, hogy az AdultFriendFinder az egyik a legnagyobb és legnépszerűbb csatlakozási célpontok világszerte. Még a felnőtt szórakoztatóipar újoncai is hallottak már erről az oldalról, vagy meglátogatták ezt az oldalt. Szó szerint mindent megtalál, amire szüksége van, az alkalmi szextől és randevúktól a szexuális kalandokig és komoly kapcsolatokig.

Minden bizonnyal a szűretlen meccs hírfolyama, a kielégítő élő hívások és a mocskos albumok sok kanos fickó számára az egek által küldött jellemzők. Nem számít, ha még nem gondolsz a szexre, mindig örömmel szolgál, ha van kéznél egy tartalék anyag. Valójában a COVID-19 szabályozás ezt rendkívül világosan bebizonyította. A növekvő otthoni elszigeteltség évek óta a meztelenség, a pornó és a szexting iránt érdeklődő emberek egekbe szökéséhez vezetett. És ha olyan vagy, mint én, aki nem szeretné az életet a nem biztonságos szex miatt eljátszani, az AdultFriendFinder a legbiztonságosabb fogadás.

Biztos vagyok benne, hogy korábban is használta a Tindert és más csatlakozási oldalakat, és mivel itt van, azt hiszem, ez nem volt jó tapasztalat. Tehát a helyedben abbahagynám a szerencsejátékot a csatlakozási tapasztalatomon, ha itt van az AdultFriendFinder. A feliratkozás sok esélyt adna az interneten való kilépésre, a rendszeres alkalmi szexre, a szexműsorok streamelésére és a mocskos chatszobákban való részvételre.

Regisztráció az Adult Friend Finder szolgáltatásban

felnőttbarát kereső iratkozzon fel Az oldal rendelkezik egy nagyon gördülékeny regisztrációs folyamat. Nem kell sok információt kitölteni Önről. Az tud szó szerint kevesebb, mint 5 perc, és kész. Alapvetően megkérdezik a nemét, az érdeklődési köreit, a születésnapját, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nagykorú-e, az országot, ahonnan jött, és a tartományt. Lehetőség van azon párok számára is, akik úgy döntenek, hogy egyként regisztrálnak. Ezt az információt a rendszer egy jelölőnégyzeten és egy legördülő menün keresztül kéri. Az oldal rákérdez azokra a személyekre is, akikkel találkozni szeretne, akik közül tetszőleges számút kiválaszthat, ha sok az érdeklődési köre. 

A regisztráció második részében ezután meg kell adnia az e-mail-címét annak igazolására, hogy valóban valódi személy-e, egyedi felhasználónevét és jelszavát, valamint saját rövid bemutatkozását, hogy nagyobb eséllyel találja meg az Önt érdeklő személyt. Itt is érdemes írni azokról az emberekről, akik érdekelnek, különösen, ha nagyon konkrét érdeklődési köre van. Miután ezek mind be vannak állítva, mostantól bármikor bejelentkezhet a Felnőtt barátkeresőbe. A bejelentkezési folyamat során kiválaszthatja, hogy az Ön által létrehozott felhasználónevet vagy e-mail címét, majd jelszavát használja, és ez átirányít a fiókjába, ahol megtekintheti az oldalon végzett legfrissebb tevékenységeket. Az oldal nem kötelezi arra, hogy feltöltse a fényképét a fiókjába, de erősen ajánlott a nagyobb interakciós lehetőségek érdekében. 

Helyszíni bejárás

A fiókjába való bejelentkezéskor azonnal sok lehetőséggel és lehetséges egyezéssel fogadja az oldalt.

Mivel az oldalnak nagyon sok tagja van, normális, hogy több ezer tag van egyszerre online, és a webhely soha nem fogy ki a hírfolyamban szereplő legutóbbi tevékenységekből. Valójában onnantól elkezdheti keresni a párját. Tagjainak többsége nagyon szexuális és felnőtt tartalmakat kínál videókon, blogokon, fényképeken, vagy akár élő közvetítéseken keresztül, ahol nyíltan megmutatják meztelen testüket.

Üzenetek és kommunikáció az Adultfriendfinder.com oldalon

A webhely tagjaival való kapcsolatteremtésre és interakcióra számos mód kínálkozik, kezdve az élettől, amely agresszívebb interakciót jelent, a kacsintás funkcióig, amely egy finomabb lehetőség. A chat szobákban cseveghet, és lehetőség van arra is, hogy blogot készítsen különböző szexuális megnyilvánulásairól. Az oldalon történő kommunikáció alapvető és alapvető funkció, hogy akár fizető, akár nem fizető tag vagy, mindig van lehetőség a kommunikációra. 

Extra jellemzőik

adultfriendfinder jellemzői

Ez az oldal tele van meglepetésekkel. Sok olyan extra funkcióval rendelkezik, amelyeket csak egyetlen webhelyen találhat meg ritkán. Alapvetően tele van tennivalókkal, kielégíti tagjainak különböző igényeit és igényeit.

Csevegőszobák és csoportos beszélgetések

Az oldal a legkülönbözőbb társadalmi rétegekből származó emberek nagyon hatalmas közössége, amelynek szinte ugyanaz, ha nem is ugyanaz a célja, hogy partnert keressen bármilyen kontextusban. Ennek a célnak az elősegítése érdekében a webhely egy nyilvános csevegőszobát hozott létre, ahol a tagok csak felszabadíthatják elméjét, és megoszthatják különböző érdeklődését és vágyait. Tagként csatlakozhat a különféle csevegőszobákhoz, vagy létrehozhat egyet.

Szex Akadémia

Azoknak a kezdőknek, akik még mindig a különféle szexuális kincsek feltárásának szakaszában vannak, a webhelyen található egy Szex Akadémia, amely online oktatást nyújt a különböző nemi pozíciók és tettek módjairól. Ez a funkció oktató videókra készült fel az anális vagy orális szex helyes módjáról. Ezenkívül tippeket ad arra vonatkozóan, hogy minél nagyobb esélye van az emberek megismerésére a webhelyen.

Versenyek

Az oldalon napi versenyek zajlanak, és a győztes azon keresztül kerül meghatározásra, akinek a legtöbb kedvelése van. A versenyek témák szerint változnak, és bárki beküldheti a nevezését.

Élő kamerák

Azok számára, akik közületek élőszereplősek, és akik valós időben szeretnék látni az embereket a webhelyen, lehetőségük van erre. Az oldal egyik legjobb jellemzője az, amit élő kameráknak hívnak, ahol láthatja, hogy kik élnek éppen, és láthatja, hogy kik valós időben sugároznak. Választhatja azt is, hogy az egyetlen sugározza-e.

Forró lista

Amikor már néhányszor meglátogatta a webhelyet, találhat olyan embereket, akik állandóvá vagy kedvenceivé váltak. Felveheti ezeket az embereket a forró listájába, hogy legközelebb könnyebben megtalálja őket.

Wink

A flörtölés az egyik módja annak, hogy felhívja valaki figyelmét, és ha túl félénk ahhoz, hogy valóban beszélgetést indítson, akkor egyszerűen kattintson a kacsintás gombra, és elküldheti annak, akit érdekel. 

Ajándékozás

Ha Ön az a típus, aki ajándékainak küldésével fejezi ki elismerését, akkor ezt a webhelyen keresztül is megteheti. Az AFF lehetőséget ad virtuális ajándékok küldésére másoknak.

blogok

A tagok naplóban dokumentálhatják szexuális tevékenységüket. Más tagok is megoszthatják történeteiket a szexuális történeteik oldalán, amelyek kitalált eredményekből származhatnak, hogy olyanok legyenek, mint az élmények.

Élettárs keresése az Adult Friend Finder segítségével – lehetséges?

AdultFriendFinder ingyenes kamerák

Az AdultFriendFinder a végső megoldás azok számára, akik belefáradtak a hosszú, unalmas kapcsolati kérdőívek megválaszolásába a szokásos online társkereső webhelyeken. Az AFF-fiók létrehozása néhány percet vesz igénybe, és minden, amire szüksége van, egy felhasználónév, bejelentkezési adatok, érvényes e-mail fiók és egy rövid életrajz megadása. Bár az oldal nem követel meg életrajzot vagy akár egyetlen fényképet sem, általában bölcs dolog néhányat feltölteni, mert ez növeli annak esélyét, hogy válaszokat és flörtölést kapjon más felhasználóktól.

Ezenkívül az AdultFriendFinder számos testreszabási beállítást tartalmaz, még annál is többet, mint amit egy alkalmi társkereső oldalon elképzeltem, enyhén szólva. Valójában, ha több információt ad hozzá fiókjához, az jelentősen megnöveli az egyezés esélyeit. Hozzáadhat például alapvető részleteket fizikai tulajdonságairól, például szemszínéről, hajáról vagy akár arcszínéről.

De eltekintve a profil részleteitől, az AdultFriendFinder a felszínen túlmutat. Olyan személyiségteszteket tartalmaz, amelyeket megválaszolhat, és amelyek biztosan sokkal mélyebb tényeket szolgáltatnak önről. Valójában találkoztam egy mulatságos formával, a „Tisztasági teszt” néven, amely száz ragyogóan megírt elemet kérdezett meg a szexuális preferenciáidról. Ez az űrlap önmagában segít megtalálni a szexuálisan kompatibilis felhasználókat. Természetesen elég megnyugtató, hogy az AdultFriendFinder magában foglalja a legbensőbb gondolatait, preferenciáit és érzéseit. Valószínűleg soha nem fogok találni ehhez hasonló oldalt, amely komolyan és gördülékenyen venné a randevúzást és a randevúzást.

Talán az egyetlen módja annak, hogy hosszú távú kapcsolatot vagy élettársat találjon az AdultFriendFinder segítségével, ha megadja a szükséges részleteket, amelyek segítenek bővíteni lehetőségeit. Mindegy, ne emeljük túlságosan a hitet. Biztos vagyok benne, hogy ha hasonló céllal próbálja ki az AdultFriendFindert, mint más felhasználók, akkor ez nem számít igazán.

Tökéletes párok megtalálása

AdultFriendFinder szex randevúk

Az AdultFriendFinder működik hasonló más társkereső és kapcsolattartó oldalakhoz. A főoldalán a közeli egyezések bélyegképlistája látható. A fiók regisztrálása után az egyezések listája véletlenszerű sorrendben kerül kiválasztásra, de ha a profilok több részletet és szép konkrétumot tartalmaznak, az javíthatja az egyeztetési algoritmust. Ha segít, azt javaslom, adja meg életkorát, nemét, nemzetiségét, szexuális preferenciáit, tartózkodási helyét, testét, kapcsolati állapotát és sugarát. Az AdultFriendFinder a profilodhoz szorosan illeszkedő online felhasználókat jelenít meg, így könnyen kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Ráadásul az AFF olyan újoncokat és felhasználókat is tartalmaz, akiknek tetszett a profilod a meccslistán.

A párosítás még kényelmesebbé is tette, mert az üzenet eléggé testreszabható. Amikor kipróbálom, gyorsan meg tudom jelölni a chateket „fontosnak” vagy „olvasottnak”. Így azok a felhasználók, amelyeket vonzónak találok, elsőbbséget élveznek. Elég sima, és biztos vagyok benne, hogy még soha egyetlen webhely sem csinált ilyet. Ráadásul abban a pillanatban, amikor feliratkozik az AdultFriendFinder szolgáltatásra, meglepő módon egy pillanat alatt kacér üzenetekkel bombázzák majd. Írd fel; ezek nem botok, szóval baszd meg őket, amennyire csak tudod.

De amit a legjobban szeretek az AdultFriendFinderben, az az gyors és hatékony szolgáltatásai az összejövetelekhez és randevúzáshoz. Más szokásos társkereső oldalakkal ellentétben ez valóban beváltja, amit ígért. Mostantól nem kell hetekig, hónapokig vagy évekig csevegnie és kapcsolatba lépnie a felhasználókkal, mielőtt megszervezné a találkozót (vagy ami még rosszabb, hamar elkapja magát). Jó, hogy az AFF tagjai itt vannak, hogy csatlakozzanak, így biztosan nincs vesztegetnivaló idejük a beszélgetésekre. Csak nyomja meg a meccslistát, és azonnal megtalálja a tökéletes szextársat. Ha meg akarod szarni, akkor baszd meg. Könnyen.

Az AFF App

AdultFriendFinder alkalmazás

Üljön le és lazítson, mert az AdultFriendFinder a legkényelmesebb platformot kínálja csatlakozási igényeinek kielégítésére. Bemutatjuk… az AdultFriendFinder alkalmazást, kedvenc AFF-webhelyének mobil verzióját. Ezzel a mobilalkalmazással a kanos felhasználók világszerte gond nélkül kommunikálhatnak, cseveghetnek, találkozhatnak és kapcsolatba léphetnek másokkal. Ha már rendelkezik AFF-fiókkal, a mobil verzió használatakor is használhatja.

Sok felhasználó választotta az AdultFriendFinder alkalmazást, mert az gyorsabb és kényelmesebb élményt kínál, mint az oldal, különösen azok, akik folyamatosan rohannak. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy miért nem kereshet az alkalmazásban a Google vagy az App Store használatával; nos, ne aggódj. Megvagy. Az AFF alkalmazásnak nincs saját alkalmazása, hanem annak egy része Az „All Friend Finder” alkalmazás, és a FriendFinder közösség teljes hozzáférésű platformja.

Az alkalmazás telepítésének számos módja van, akár az AdultFriendFinder webhelyről, akár a Google és az App Store áruházból. Összességében nagyon egyszerűen és jól használható, és nincsenek bonyolult funkciók. Az alkalmazás mögött álló csapat valóban gondoskodott arról, hogy az egyszerű és szervezett legyen, hogy még az újoncok is gyorsan megértsék a felhasználói felületet. Görgessen és böngésszen, amit csak tud, mert az All Friend Finder alkalmazás az Ön háta mögött áll!

Természetesen a csatlakozáson és a gyors csevegésen kívül sok mindent megtehetsz. Élő műsorokat közvetíthet, közeli egyezéseket találhat, és olyan dolgokat tehet, amelyeket csak az AdultFriendFinder tud nyújtani. Vegye figyelembe, hogy a fő oldalon elérhető összes funkció elérhető a mobil verzióban is, ami kényelmesebb és hatékonyabb csatlakozási élményt jelent.

Ingyenes vagy prémium: melyik a legjobb?

AdultFriendFinder csatlakozzon

Tökéletesen őszintének kell lennem; szinte lehetetlen alkalmi randevúzást vagy összejövetelt találni az oldalon regisztráció nélkül – ingyenes vagy fizetős. De természetesen itt az AdultFriendFinderről beszélünk, és mint mindannyian tudjuk, ez nem csak egy egyszerű, hagyományos csatlakozási oldal. Tehát még ingyenes tagsággal is sok mindent megtehetsz. Az ingyenes felhasználók például használhatják az AFF kommunikációs funkcióit üzenetküldésre, profilok ellenőrzésére, chatszobák látogatására és e-mailek megválaszolására.

Azonban, a legszaftosabb titkos cuccok közül sok kizárólag prémium előfizetéssel vagy helyszíni pontgyűjtéssel érhető el. Ezek a pontok az AFF tevékenységei során gyűjthető pénzösszegként szolgálnak az oldalon. A pontokért cserébe a felhasználók csak a fizetős tagok által elérhető prémium szolgáltatásokat és funkciókat vehetik igénybe. Így az ingyenes tagok egy fillért sem költhetnek előfizetésekre, miközben élvezik az AFF előnyeit. Más szóval, minél több pontot gyűjt, annál szélesebb körű funkciókat tapasztalhat meg. DE ezek a folyamatok nagyon sok időt vesznek igénybe, és őszintén szólva, ez csak egy kibaszott pazarlás. Személy szerint én inkább a frissítés mellett döntök, és igénybe veszem a fizetős tagságot.

Fizetések és ára Felnőtt barát kereső

felnőttbarát kereső árak A webhely tagjaként lehetősége van nem fizető tagként maradni, vagy feliratkozhat a havi tagságra. A tagdíj befizetése több feloldott funkcióra jogosít, ami szórakoztatóbb. A fizető tagoknak lehetőségük van arra, hogy egy hónapig, három hónapig vagy egy évig tagok legyenek. A tagokat három kategóriába sorolják: az alaptagok, akik nem fizetnek, az ezüst tagok és az arany tagok. A különböző típusú tagságoknak különböző tulajdonságaik vannak, amelyeket élvezhetnek.

Az arany tagság: Felnőtt barátkereső ára és jutalmak

AdultFriendFinder csatlakozás

Ajánlom Arany tagságra való frissítés mindenki számára, aki gyors és egyszerű csatlakozást keres. Személy szerint a Gold tagság hitelesebbé, legitimebbé és hitelesebbé teszi a személy profilját, így a kapcsolat és a találkozók általában kevésbé ijesztőek és félelmetesek. A prémium és hivatalos AFF-tagság bizonyos mértékig jobb „hitelességet” ad a felhasználónak, és könnyebben megbízik benne, mivel pénzt fektettek be, hogy megtapasztalják a csatlakozást. Őszintén szólva, ha egy adott webhely ingyenes, több csaló és harcsa van, mivel ép elméjű ember nem költene dollárt csak azért, hogy troll legyen.

De ha már régebb óta használja az AdultFriendFindert, mint gondolta, akkor talán az aranyra való frissítés a legjobb megoldás. Abban a pillanatban, amikor vásárol, úgy kezelnek, mint egy „királyt” vagy „királynőt” az AFF-on. Ráadásul sokkal könnyebben megtalálhatja az összekapcsolásokat, és gyakrabban és a keresések tetején fog megjelenni. Nem csak ez, hanem hozzáférhet a webhelyen elérhető legszélesebb körű keresési lehetőségekhez, és bármikor és bárhol válaszolhat a csevegésekre és e-mailekre.

Természetesen az Arany tagság erejével bármely felhasználó használhatja az AdultFriendFinder által kínált funkciókat vagy szolgáltatásokat. Használhat online csevegést, fotókat tölthet fel profilalbumába, személyes videókat oszthat meg stb. Minél több tevékenységet végez az oldalon, annál jobban elkötelezi magát. Az arany tagok általában gyorsabban kapnak kapcsolatot és randevúznak, mint az ingyenes tagok, mert nagyobb figyelmet kapnak a többiektől. Tehát mindenkinek, aki a frissítésen gondolkodik, íme egy kis áttekintés az AdultFriendFinder árairól:

 • Egy hónapos előfizetés – 39.95 USD havonta
 • Három hónapos előfizetés – 26.95 USD havonta ($ 80.85
 • Tizenkét hónapos előfizetés – 19.95 USD havonta ($ 239.40)

Biztonság és biztonság

A legutóbbi biztonsági probléma óta az oldal folyamatosan fejleszti és újra javítja biztonságát, különösen a látogatók és a tagok adatait illetően. Jelenleg egy harmadik féltől származó rendszer védi őket, amely titkosítási rétegeket helyez el, hogy a webhely biztonsága ne sérüljön.

Ami manapság a rendszert illeti – az oldal és az alkalmazás csúcsminőségű biztonsággal és titkosítással rendelkezik, így az adatok bármikor biztonságban vannak.

Az Adult Friend Finder előnyei és hátrányai

PROS:

 • A keresőeszköz valóban megbízható, képes szűrni a szűrni kívánt legkonkrétabb részleteket
 • Soha nem fogy el az emberektől a csatlakozás a hatalmas tagság és széles elérhetőség miatt
 • Van egy alkalmazás a könnyebb hozzáférés érdekében, amely Android és iOS felhasználók számára egyaránt elérhető
 • A jelenlegi alkalmazáson kívül lehetőségük van a webhely mobil verziójának használatára is
 • Nagyon sok olyan funkció van, amelyek miatt lehetetlen, hogy elfogyjon a teendő

CONS:

 • A férfi és a női tag aránya nem határozható meg
 • Az oldal nem azok számára készült, akiknek célja elsősorban a barátok megszerzése vagy csak egy plátói kapcsolat keresése

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 1. Az AdultFriendFinder webhely jogos?

aff feed Határozottan igen! Ez egy legitim felnőtt társkereső oldal, amely több mint egy évtizede nem működik az iparban. Világszerte nevét 80 millió taggal szerte a világon. 

 1. Hatékony az AdultFriendFinder?

Igen! A tagok valóban megtalálják az embereket, akik randiznak, vagy akikkel összekapcsolódnak a webhelyen keresztül. Hatalmas tagsága a hasonló szexuális lelkesedéssel rendelkező emberek között szinte lehetetlen, hogy ne találjon valakit, akár fizető látogató, akár nem. Ez tartja a webhelyet a helyszínen mindeddig.

 1. Ha kihagytam a profilom frissítését, akkor is tudom frissíteni?

Igen. Ha frissítenie kell profilját, hogy feltűnőbb legyen, ezt az alábbi utasítások követésével teheti meg:

 1. Jelentkezzen be az oldalra felhasználónevével és jelszavával.
 2. Kattintson a „Fiókom” linkre az oldal tetején.
 3. Válasszon egyet a három hivatkozás közül a Profil szakaszban, amelyek lehetővé teszik a kívánt szakasz frissítését.
 4. Feltétlenül töltse ki a profil összes részét, és ellenőrizze a helyesírást.
 5. A módosítások véglegesítéséhez kattintson a „Mentés” gombra.
 1. Visszakereshetek egy elfelejtett jelszót?

Igen, ha elfelejtette jelszavát, egyszerűen kattintson az „Elfelejtett jelszó” linkre. Ezután kérni fogja a felhasználónevét és az e-mail címét. A jelszavának lekérésére vonatkozó utasításokat az Ön e-mail címére küldjük. Csak követnie kell az utasításokat, és máris visszatérhet a pályára.

 1. Kikapcsolhatom az oldal automatikus megújítási funkcióját?

Igen, lehet, hogy az automatikus megújítás funkció ki van kapcsolva. Ezt a funkciót valóban a kényelem érdekében helyezték el. Azonban azok számára, akik nem szeretnének eir-tagságot kapni, ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, ha bejelentkezik a webhelyre, majd kattintson a „Saját fiók” linkre, majd lépjen a „Számlázási előzmények és hitelkártya-információk” oldalra. Ezután látni fogja a termék állapotát, és csak jelölje be a KI gombot a termék állapota alatt. 

 1. Biztonságban vannak az adataim az oldalon?

Igen! Adatai biztosan biztonságban vannak az alkalmazással, és egy harmadik féltől származó rendszer karbantartja őket, amely védi és titkosítja a webhelyen bevitt információkat.

 1. Le kell töltenem az AFF alkalmazást, hogy elérhessem a telefonomon?

Nem feltétlenül. Az alkalmazás letöltése nélkül is élvezheti az AFF webhelyet. Az oldalnak van egy mobil verziója, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazás nélkül is elérje az oldalt a telefonon keresztül.

Következtetés

Ha még mindig kétszer gondolkodik azon, hogy regisztráljon az AdultFriendFinder szolgáltatásra, figyelemre méltó, hogy az oldal évek óta számos díjat nyert a legjobb társkereső oldalként különböző díjbizottságok által. De ha készen állsz egy kis akcióra és kalandra, akkor megteheted egyszerűen regisztrálhat az AdultFriendFinder.com webhelyen. Biztosan élvezni fogod! Személyes véleményem szerint – tényleg megéri. Tehát csak nézze meg, és győződjön meg saját szemével.

hasonló helyek ikonra Mind az 112 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A KittyAds áttekintése és a 12 legnépszerűbb escort webhely, mint a KittyAds.com Mutasson 12 alternatívát a KittyAds.com számára. Szóval, új szőrös haverot kerestem, és a barátom javaslatként elhagyta a KittyAds.com webhelyet; és teljesen fel vagyok izgulva, készen állok arra, hogy üdvözöljek egy bolyhos barátot a világomban. Beírom az URL-t, tetőzik az izgalom, csak hogy eltaláljak […]

Olvassa el Review

A Happy Escorts áttekintése és a 12 legjobb escort webhely, mint a HappyEscorts.com Mutasson 12 alternatívát a HappyEscorts.com számára A srácok boldog kísérőkre vágynak! Miért? Mert örömteli szolgáltatásokat nyújtanak. A boldogság ragályos, és nagyon elégedett akarok lenni az ágyban, nemcsak magamnak és a farkamnak, hanem lelkes olvasóimnak is. Szóval berúgtam a […]

Olvassa el Review

NewYork Exgirlfriend és Top 12 Escort webhely, mint a New-york.exgirlfriend.com Mutass nekem 12 alternatívát a New-york.exgirlfriend.com számára. Szia! Mindannyian ismerjük az online escort-szolgáltatások megtalálásának küzdelmét, abban a reményben, hogy megtaláljuk azt a durva gyémántot – a tökéletes escort-modellt, aki megdobogtatja szívét és énekelni fogja vágyait. Az internetnek ebben a vad világában […]

Olvassa el Review

Shemale Canada és 12 kötelezően felkeresendő transz- és rendszeres kísérőoldal, mint a ShemaleCanada.com Mutass nekem 12 alternatívát a ShemaleCanada.com számára Rendben, csatold be, mert a 2000-es évek elejére készülünk visszautazni, ahol a ShemaleCanada.com tartott Igen, jól olvastad – ez gyakorlatilag egy online dinoszaurusz, de ne […]

Olvassa el Review

Az Escort Vista áttekintése és a 12 legnépszerűbb escort webhely, mint az EscortVista.com Mutasson 12 alternatívát az EscortVista.com számára. Merüljünk el egy olyan webhelyen, ahol az élvezetek keresése áll a középpontban. Nos, mindannyiunknak megvan a kedvenc időtöltése, igaz? Vannak, akik szeretik a kertészkedést; mások szenvedélyesen gyűjtik a bélyegeket. De nekem, mondjuk, a kedvenc tevékenységem a […]

Olvassa el Review

DaddysList és 12 kötelezően felkeresendő kísérő- és hívóoldal, mint a DaddysList.com. Mutass nekem 12 alternatívát a DaddysList.com számára. Üdvözöljük az internet egy nem túl átlagos szegletében, emberek. Ez a Dudethrill, az Ön megbízható útmutatója a felnőttek szórakoztatásának minden érdekességéhez. Ma a DaddysList.com rejtélyes vizébe merülünk. Ha erre a webhelyre került […]

Olvassa el Review

Empire Escort és 12 kötelezően felkeresendő escort webhely, mint az EmpireEscort.com Mutass 12 alternatívát az EmpireEscort.com számára. Üdvözlettel, Dudethrill rajongók! Ma mélyen belemerülünk az EmpiEscort botrányos világába, amely az online escort szcéna friss arca. Mielőtt felvonná a szemöldökét, és azon töprengene, hogy fiatalságuk vörös zászló-e, ne feledje, nem az évek; a […]

Olvassa el Review

Az Asian Fever és a 12 kötelező látogatói kísérőoldal, mint az AsianFever.ch Mutasson 12 alternatívát az AsianFever.ch számára. Éppen most tekintettem át néhány randevúzási és randevúzási oldalt kétszinglik és párok számára, és most még meg kell fedeznünk a perverzebb és szemtelenebb piacot. Bemutassam az Asian Fever-t és világszerte kínált nedves puncikat? Ne légy összezavarodva […]

Olvassa el Review

London TS és 12 legjobb escort webhely, mint a LondonTS.com Mutass nekem 12 alternatívát a LondonTS.com számára. A transz- és londoni dögösök fétisét erősítő barátom talált egy helyet, ahol nyáladzhat. Nem akarja megőrizni ezt a felfedezést; ezért küldött nekem privát üzenetet a linkkel. Nem szeretnék sokat hozzátenni, de szerettem volna […]

Olvassa el Review

Exotic Afrika és 12 legjobb escort oldal, mint az Exotic-Africa.com Mutass nekem 12 alternatívát az Exotic-Africa.com számára. Szeretnéd betölteni ezt az üres helyet az életedben? Rendkívüli találkozásra vágyik a szépség megtestesítőjével? Mit szólnál egy afrikai escort-modell varázsához? Nos, tartsd meg az izgalmat, mert még csak […]

Olvassa el Review

Aussie Top Escorts és 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal, mint az AussieTopEscorts.com Mutass nekem 12 alternatívát az AussieTopEscorts.com számára Mi újság, haverok? Dudethrill a házban van, és ma valami különlegeset készítek számodra. Készülj fel arra, hogy belemerülj az AussieTopEscorts ösztönző világába. Tehát, ha véletlenül ott vagy, vagy hamarosan meglátogatod, […]

Olvassa el Review

Egyszerű Escorts áttekintése és a 12 legjobb escort webhely, mint a Simpleescorts.com Mutass nekem 12 alternatívát a Simpleescorts.com számára. Sziasztok, örömkeresők! Itt az ideje, hogy belevesd magad a SimpleEscorts káprázatos világába. Félreértés ne essék, én ugyanúgy élvezem a jó szólót, mint a következő srác, de van valami tagadhatatlanul felvillanyozó a […]

Olvassa el Review

Az Oklute áttekintése és a 12 legjobb escort és társkereső oldal, mint az Oklute.com Mutass 12 alternatívát az Oklute.com számára. Megkóstolunk néhány szexi ételt ma este? Olvasóim mindig készen állnak a kísérletezésre és a csúnya helyekre. Tudom, hogy imádsz több helyszínt felfedezni szexuális vágyaid kibontakoztatására. Ezért ma szerencsénk van, hogy egy kísérőt boncolgatunk […]

Olvassa el Review

Bedpage24 & 12 Top Notch Escorts webhelyek és Backpage alternatívák, mint a Bedpage24.com Mutass nekem 12 alternatívát a Bedpage24.com számára. Hagyd abba, amit csinálsz, miközben átadom a szót a Bedpage24.com-nak! Miközben hallod a webhely nevét, mi cseng a szaftos és perverz fejedben, haver? Ó, igen, felnőtt munkák és escort szolgáltatások, valóban! Tudom […]

Olvassa el Review

Nairobi dívák és 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal, mint a NairobiDivas.net Mutasson 12 alternatívát a NairobiDivas.net számára. Sziasztok! Egy kicsit szomorúnak és magányosnak érzi magát ma este? Belefáradt abba, hogy a kezedre hagyatkozz egy kis móka kedvéért, miközben a Dudethrill.com pornójavaslatait böngészed? Nos, van megoldásom számodra! Köszöntsd a NairobiDivast, a végső escort címtár webhelyet […]

Olvassa el Review

Escort Club és a TOP 12 kötelező látogatói escort webhely, mint az escort.club. Mutass nekem 12 alternatívát az escort.club számára Szia, van néhány izgalmas hírem minden örömkereső számára! Tudja, hogy néha szeretne egy vidám és vonzó társat találni egy éjszakára anélkül, hogy egy exkluzív klubhoz kellene csatlakoznia? Jól, […]

Olvassa el Review

NaughtyAds és 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal és alternatíva a háttéroldalakon, mint a Naughtyads.com.au Mutasson 12 alternatívát a Naughtyads.com.au számára Hallott már valaha a NaughtyAdsról? Valójában ez az első alkalom, hogy meglátogatom ezt az oldalt. Kezdetben azt hittem, hogy ez egy ingyenes pornóoldal, rengeteg reklámmal, de szerencsére sokkal jobb ennél. A NaughtyAds egy […]

Olvassa el Review

Apróhirdetések és 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal és alternatíva, mint a Classifiedads.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Classifiedads.com számára Az élet pornó nélkül bonyolult lehet, de kísérők nélkül nagyobb kihívást jelent. Ahhh, Escorts… hol találjuk pontosan a legjobb escort oldalt és a Backpage alternatívát jelenleg? Mindenhol kerestem, de csak néhány nagyszerűt láttam […]

Olvassa el Review

A Sugar Daddy Meet és a 12 legjobb Sugar Baby/Daddy randevúzási és kapcsolati oldalak, mint a SugarDaddyMeet.com Mutasson 12 alternatívát a SugarDaddyMeet.com számára. Álmodozott már arról, hogy cukorbabát kap? Vagy arra gondolt, hogy egy nagylelkű és gazdag cukros apát keres? A Sugar Daddy Meet segíthet megvalósítani ezeket az álmokat. A SugarDaddyMeet.com a […]

Olvassa el Review

A CallEscort áttekintése és a 12 legnépszerűbb escort webhely, mint a CallEscort.org Mutasson 12 alternatívát a CallEscort.org számára Pszt... csak köztünk, mostanában nehezen találok randevút, és szerencsét próbáltam a Tinderen, de sajnos már nem ugyanaz. Szóval azt fontolgatom, hogy független kísérőket hívok még ma este. Hiányzik a rendszeres kiegészítésem […]

Olvassa el Review

Ukadultzone és Top-12 Escort webhelyek, mint az Ukadultzone.com Mutass nekem 12 alternatívát az Ukadultzone.com számára. Ellátogatsz az Egyesült Királyságba ezen a hétvégén? Vagy egy hónapos kirándulásra készül? Nos, bármi is a célja, ne barangoljon a városban kísérő nélkül. Az UKAdultZone segít megtalálni a tökéletes és megbízható társakat a környéken […]

Olvassa el Review

Trans Escorts és 12 kötelező felkeresni a Trans-Escorts.com-hoz hasonló kísérőoldalakat. Mutass nekem 12 alternatívát a Trans-Escorts.com-hoz. A Trans Escortsnál pompás kísérők várnak rád! Bárki, aki sercegő partnert keres, hogy felébressze álmos vágyát, próbáljon ki új, hihetetlen oldalakat. Megragadom ezt a lehetőséget, hogy többet megtudjak a Trans Escortsról és annak kanos közösségéről. […]

Olvassa el Review

A 888 Companions áttekintése és a 12 legjobb escort webhely, mint a 888companions.com Mutass 12 alternatívát a 888companions.com számára. Szüksége van egy dögös haverra? Gyere be, és felállítalak! Ha egy egyszerű megoldást fontolgat, és nincs kedve a párkereső és kapcsolatteremtő webhelyekkel vacakolni, a 888companions.com lehet a válasz kétségbeesett vágyaira. Ez a […]

Olvassa el Review

A Bumpchies és a 12 legjobb kísérőoldal, mint a Bumpchies.com Mutasson 12 alternatívát a Bumpchies.com számára. Ahogy egyre több lehetőséget látunk erotika vágyaink kibontakoztatására, nagyszerű látni olyan oldalakat, amelyek meghívnak minket, hogy kipróbáljuk hihetetlen ajánlataikat. Bumpchies tudhatta a szándékaimat, ahogy a semmiből sarjadnak ki az ajánlásaimban. Az oldalról […]

Olvassa el Review

A ScarletAmour áttekintése és 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal, mint a scarletamour.com Mutass nekem 12 alternatívát a ScarletAmour.com számára Egész életemben rendezvényeket és bulik házigazdája voltam. És tapasztalataim szerint egy buli nem lesz őrült és hihetetlen, ha nincsenek partisztárok – kísérők! Bevallom, mindenhez, amit csinálok, kísérőket alkalmaztam, és te nem […]

Olvassa el Review

Az UEscort és a TOP 12 escort webhely, mint az uescort.com Mutass nekem 12 alternatívát az uescort.com számára. Szórakoztató éjszakára gondolsz? Nos, mit szólnál, ha élveznéd az éjszakát egy különleges kísérettel az oldalán? Valószínűleg ez az egyik legfurcsább álmod. Szóval azért vagyok itt, hogy ezt valósággá tegyem. Pontosan tudom, milyen kihívást jelent […]

Olvassa el Review

A TSMasseur és a TOP 12 erotikus masszázs- és kísérőoldal, mint a tsmasseur.com, mutasd meg a 12 alternatívát a tsMasseur.com számára. A maszturbátorok és a gyönyörű balekok – néhány hatalmas farkukkal rendelkező fiókával együtt – most lesz a témája a felülvizsgálatomnak. Ha shemale masszázs előadókat, TS őrült masszőröket és még transzescort szolgáltatásokat is keres, az én ajánlásom a […]

Olvassa el Review

A Kaufmich áttekintése és a 12 legjobb escort webhely, mint a Kaufmich.com Mutasson 12 alternatívát a Kaufmich.com Kaufmich számára! Egyenesen a lényegre akarok térni; ez a német kísérőoldal egy robbanás! Sok férfi és nő, aki egy pörgős éjszakára vágyott, mesélt nekem erről a fűszeres Kaufmich-i lakhelyről. Ki vagyok én, hogy ellenálljak? Kinyitottam […]

Olvassa el Review

Az Ivy Société áttekintése és a 12 legjobb escort oldal, mint az ivysociete.com Mutass nekem 12 alternatívát az ivysociete.com számára. Játék egy másik Escort webhelyhez? Rábukkantam erre a fantasztikus oldalra, az Ivy Société-re. Kifinomult, igaz? Nos, ennek a platformnak a kifinomultsága nem ér véget a névvel, mert egészen a szolgáltatásokig, a kíséretig és a használhatóságig terjed. […]

Olvassa el Review

Dörzsölje az oldalt és a 12 legjobb erotikus masszázsoldalt, mint a RubPage.com. Mutasson 12 alternatívát a RubPage.com számára Mostanában testfájdalmaim vannak, és azon tűnődöm, hol vegyek egy gyors masszázst. Ismersz engem; Nem elégszem meg a hagyományos szolgáltatásokkal; így lédús és pergő élvezetekre vágyom. Ezzel átfutottam egy […]

Olvassa el Review

Park Lane Escorts & Top 12 Escort webhelyek Mint a parklaneescorts.com Show Me 12 alternatíva a parklaneescorts.com számára Kifinomult, luxus és megfizethető kísérők? Ez lehetséges? Nos, a Park Lane Escortsban minden lehetséges. Ez a escort szolgáltatási oldal sok kanos üzletember, vidám srác vagy minden olyan férfi álomcélpontja, akik szeretnék élvezni az életet egy […]

Olvassa el Review

Az Erotic Review és a 12 legjobb kísérőoldal, mint a TheEroticReview.com Mutass nekem 12 alternatívát a TheEroticReview.com számára Az Erotic Review! Először azt hittem, hogy ez az oldal egy másik domain, amely pornóoldalakat és különféle erotika ajánlatokat tekint át. Az Erotic Review nagyrészt egy kicsit konkrétabb kurzusra összpontosít. Ez a escort szolgáltatási platform intenzívebb tevékenységet nyújt […]

Olvassa el Review

A Trikz áttekintése és a 12 legjobb transz/shemale escort webhely, mint a trikz.co.uk Mutass nekem 12 alternatívát a trikz.co.uk számára. Szeretnél valami újat és vadítót kipróbálni ezen a hétvégén? Mit szólnál egy trannie kísérethez? Biztos vagyok benne, hogy egy vakáció, buli vagy nyári kiruccanás jó móka lesz egy csodálatos társ mellett. De a közös probléma, amellyel manapság szembesülünk […]

Olvassa el Review

Diszkrét elit és 12 kötelező kísérőoldal, mint a discreet-elite.co. Mutass nekem 12 alternatívát a discreet-elite.co számára. Üdv Dudethrill rajongók! Egy ideig jártam egy kísérőoldalon, ezért úgy gondoltam, ez a tökéletes alkalom, hogy megnézzek egy másikat. Jelenleg valami nívósat keresek, tele VIP escort modellekkel, és ha úgy érzi, […]

Olvassa el Review

Az Escortify és a 12 legjobb Escortify webhely, mint az Escortify.com.au Mutasson 12 alternatívát az Escortify.com.au számára. Készen áll a Escortify megszerzésére? Az Escortify.com.au egy másik hely, ahová érdemes menni, ha forró kísérőket keres. Tetszett az oldal neve, de jobban imádom a hölgyeket a kollekcióban. Az Escortify minden bizonnyal egy kosár meglepetést adott a mecénásoknak. […]

Olvassa el Review

Hot Review & Top 12 Escort Sites Like hot.com Mutass nekem 12 alternatívát a Hot.com számára Újra vágysz a kísérőkre? Nos, a Hot.com egy másik oldal lehet a kísérőszolgáltatási igényeinek kielégítésére. Amint hallottam, a Hot.com aranybánya a felnőttek szórakoztató világában, és ez az egyszerű nevű kísérőoldal óriási segítség volt sok ember számára […]

Olvassa el Review

NZ Girls és 12 legjobb kísérőoldal, mint a NewZealandGirls.co.nz. Mutass nekem 12 alternatívát a NewZealandGirls.co.nz NZ kísérők számára! Ó, ezek az új-zélandi lányok a szexuális hősök, amikor olyan hihetetlen csajokat keresnek, akik megnyugtatják a kemény farkát. Nem számít, melyik régióhoz vagy országhoz tartozik, A NewZealandGirls.co.nz kiváló hely az ízlésének megragadásához […]

Olvassa el Review

Shag.co.uk áttekintése és 12 kötelező látogatási oldal, hasonló a shag.co.uk-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Shag.co.uk számára A Covid-vírus kiszámíthatatlansága közepette nehézkes átgondolni, mit tegyünk annak érdekében, hogy eredményesek legyünk. és kihívást jelent. Manapság úgy tűnik, hogy minden magában hordozza a fertőzés vagy a halál lehetőségét. Sok ember számára, ha kimennek […]

Olvassa el Review

XEscortHub és Top-12 escort webhely, hasonló a xescorthub.com webhelyhez. Mutass nekem 12 alternatívát a xescorthub.com számára. Belefáradtál a társkereső oldalakon zajló értelmetlen csevegésbe és flörtölésbe? Szeretnél szexelni anélkül, hogy túl sok erőfeszítést teszel? Szeretnél egy igazi nőt megkóstolni, ahelyett, hogy pornózni kezdenél? Ha a válaszod igen, akkor azt hiszem, tudom, […]

Olvassa el Review

Az AngelsOfLondon áttekintése és a 12 legjobb escort webhely, mint az angelsoflondon.com. Mutass nekem 12 alternatívát az AngelsOfLondon.com számára. Az AngelsOfLondon kísérői biztosan szórakoztatják Önt, és olyan élvezetekben részesülnek, amilyeneket még soha nem érzett. Ilyen kísérőket nehéz találni, és egyértelműen a szórakoztatóipar legjobbjai közé tartoznak világszerte. Jelenleg az AngelsOfLondon több mint […]

Olvassa el Review

A Smooci és a 12 legjobb escort webhely hasonló a Smooci.com-hoz. Mutasd meg a 12 alternatívát a Smooci.com számára A Smooci egy escort szolgáltatási platform egyedi neve. Ennek az oldalnak az a célja, hogy a kanos ügyfeleket egyformán szexuális kísérőkkel összekapcsolja. A Smooci olyan hölgyeknek ad otthont, akik érzéki szolgáltatást szeretnének nyújtani férfiaknak és nőknek világszerte. Lehetővé teszik a potenciális nők számára, hogy reklámozzák […]

Olvassa el Review

A T-Escorts áttekintése és a 12 kötelezően felkeresendő transz-escort webhely, mint a t-escorts.com. Mutass nekem 12 alternatívát a T-Escorts.com számára. Csak néhány webhely van, amelyben megbízom, amikor olyan hosszú ideig keresek transz-kísérőket. És örülök, hogy bemutathatok még egyet a listán: a T-Escorts-t! Több mint 100 XNUMX-nál is több kísérőhirdetést tesznek közzé független transzferkísérők. Minden nap, […]

Olvassa el Review

A LoveHub áttekintése és a 12 legjobb escort webhely, mint a lovehub.com Mutass nekem 12 alternatívát a Lovehub.com számára. Sok éve használom a kísérőoldalakat és -szolgáltatásokat, és amikor a legjobb escort webhelyekről beszélünk, ez már nem ismeretlen számomra . A tapasztalataim alapján teljesen látom, hogy ez egy jó oldal, vagy Nah. Így amikor […]

Olvassa el Review

Switter Review & 12 legjobb escort és backpage webhely, hasonló a switter.at webhelyhez. Mutass nekem 12 alternatívát a Switter.at számára. Olyan online közösséget keresel, ahol szabadon kifejezheted magad anélkül, hogy félne attól, hogy cenzúrázzák? Még jó, hogy ma van egy újonnan felfedezett oldalam! A kizárólag a szexuális szórakoztató világ számára készült Switter mindenki számára […]

Olvassa el Review

A MyEscort hálózat és a 12 legjobb escort webhely hasonló a myescort.network-hez. Show 12 Alternatives for Myescort.network Ahh, kísérők… A szex autentikus ízét valójában semmi sem üti meg. Persze, szeretek pornót nézni, de az biztos, hogy van valami a kísérőkben és a gyönyörű arcokban, aminek nem tudtunk ellenállni. Ezért vagyok ismét itt, hogy bemutassak egy új escort felfedezést – a MyEscort Network-et! […]

Olvassa el Review

Az EscortDex és a 12 LEGJOBB Escort webhely Az escortdex.com-hoz hasonló Mutass nekem 12 alternatívát az Escortdex.com számára. Eleged van a szokásos escort címtár webhelyedből? Más escort szolgáltatási platformot keres, amely jól jöhet, ha New Yorkon kívül tartózkodik? Nos, hadd mutassam be az EscortDexet, az egyik legjobb, kifinomult kísérőkönyvtárat a […]

Olvassa el Review

A DiorEscorts áttekintése és a TOP 12 Escort webhely Hasonló a diorescorts.com-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a DiorEscorts.com számára. Amikor először hallasz a DiorEscortsról, valószínűleg azt gondolod, hogy ez egy nagy kaliberű kurva hely. Nos, jól sejtette! Már a névből sem tagadható, hogy a DiorEscorts egyedülálló úti cél mindenki számára, aki betölteni szeretné az űrt […]

Olvassa el Review

Mega Personals és 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal, mint a megapersonals.eu Mutasson 12 alternatívát a Megapersonals.eu számára. Sok embernek hiányzott a Craigslist, mert világszerte kényelmes a kísérővadászok számára. Vannak, akik azt szeretnék, ha visszatérne, míg mások egy olyan alternatívát remélnek, amely megfelel a szolgáltatásainak. Szerencsédre valóra tudom váltani a kívánságodat. Bár hoz […]

Olvassa el Review

TSDating & Top 12 rendszeres és Shemale escort webhely, mint a ts-dating.com. Mutass nekem 12 alternatívát a ts-dating.com számára. Akkoriban a gyönyörű tranny kísérők megtalálása nagy kihívást jelentett. A korlátozott erőforrásokon kívül rengeteg az előítélet és a gúny az interneten. De a dolgok mostanra megváltoztak, és a világ fenekestül felfordult. Évek óta léteznek […]

Olvassa el Review

Oodle Review & 12 (legjobb) escort és backpage webhely Hasonló a personals.oodle.com webhelyhez Mutass nekem 12 alternatívát a personals.oodle.com számára. A Craigslist különleges helyet foglal el a szívünkben – persze, nincs helyettesítője, de sajnos ez a minősített escort hirdetés leállt a működése. Szerencsédre találtam egy ígéretes alternatívát a Craigslist helyett, az Oodle nevet! Ellentétben a kedvenc apróhirdetésünkkel […]

Olvassa el Review

Sex Advisor és TOP-12 Escort webhelyek, mint a SexAdvisor.com Mutass nekem 12 alternatívát a SexAdvisor.com számára Az interneten található csalárd webhelyek özöne megakadályozza, hogy jelentős interakciót létesítsen lányokkal. Ha a dolgok jól mennek egy kísérővel, szerencsés vagy; különben időt és pénzt pazarol. A SexAdvisor.com viszont egy escort oldal, amely […]

Olvassa el Review

Az Eccie áttekintése és a 12 kötelezően felkeresendő kísérőoldal, mint az eccie.net. Mutasson 12 alternatívát az Eccie.net számára. Itt vagyunk egy másik áttekintésben, és rábukkantam erre a kísérőoldalra, amely teljesen ígéretesnek tűnik. Eccie-nek hívják, egy kiterjedt escort adatbázissal és megbízható kísérőértékelésekkel rendelkező hely. Korábban jó néhány hibát elkövettem, amikor lefoglaltam […]

Olvassa el Review

A RubRatings áttekintése és a TOP-12 escort webhely, mint a rubratings.com Mutasson 12 alternatívát a Rubratings.com számára Fáradtnak és magányosnak érezte magát? Talán egy kellemes testmasszázs enyhítené a gondjain. Tökéletesebb lenne, ha egy dögös, gyönyörű hölggyel együtt élvezhetnéd? Nos, van egy hírem számodra! Most van egy kísérőoldal, ahol […]

Olvassa el Review

PrivateDelights és 12 legjobb kísérőoldal, mint a privatedelights.ch Mutasson 12 alternatívát a Privatedelights.ch számára A PrivateDelights nevű escort szolgáltató oldal kibővítette szolgáltatásait és helyét, hogy befogadhassa a hölgyeket Kanadában és az Egyesült Államokban Svájcból. Egyrészt ez nem a hagyományos kísérő szolgáltatási platformod, ahol a felhasználókat kritériumok alapján állítják össze […]

Olvassa el Review

TS4Rent áttekintés és 12 legjobb Shemale Escort és egyéb kísérőoldalak Hasonló a ts4rent.eu -hoz Mutass 12 alternatívát a ts4rent.eu -hoz Ne légy szégyenlős; Tudom, hogy szereted a transzkísérőt, és a szexipar legjobbjainak megtalálása bonyolult lehet. Szóval, itt vagyok, hogy bemutassak egy másik oldalt, amely transzneműségeket szolgál fel, de természetesen mindig van […]

Olvassa el Review

Massage Republic & 12 TOP Escort Sites Like MassageRepublic.com Mutasson 12 alternatívát a MassageRepublic.com oldalhoz Ez az értékelés most egy kis különlegesség az Ön számára. Próbáljuk ki, ha elcsábíthatjuk Önt a MassageRepublic.com webhelyen, ahelyett, hogy ma este videókat néznénk. Fogadok, hogy kíváncsi erre az új webhelyre, amelyről beszélek […]

Olvassa el Review

EuroGirlsEscort áttekintés és 12 LEGJOBB Escort -oldal Az EuroGirlsEscort.com -hoz hasonlóan Mutasson 12 alternatívát az EuroGirlsEscort.com -ra. Az eurós kíséret jó választás lenne? Ha a válasz erre a két kérdésre igen kövér, igen, akkor talán tetszeni fog az EuroGirlsEscortról szóló értékelésem. Ne aggódj; Biztos voltam benne, hogy mindent felfedek […]

Olvassa el Review

EscortsAffair Review & 12 (Legjobb) Escort webhelyek, mint az EscortsAffair.com Mutass nekem 12 alternatívát az EscortsAffair.com számára Manapság, ahol az emberek messze vannak, és a fizikai távolságtartás miatt a társasági élet nagyobb kihívást jelent, el kellett ismernem, hogy a pornó beteljesítette mélyszarú életemet. Ó, hogy szeretném, ha most egy csinos szőkét csavarhatnék, és hagynám, hogy [...]

Olvassa el Review

UKPunting áttekintés és a TOP-12 escortoldalak, mint az UKPunting.com 12 escortoldali alternatíva megjelenítése az UKPunting.com számára Még akkor is, ha óvatos és éber vagy, azt találod, hogy a kiváló kísérőhely és más kapcsolódó termékek nem annyira őszinték és egyértelműek, mint gondolnád van. Persze, világszerte nagyon sok a kísérő weboldal, de abszolút nulla biztosíték […]

Olvassa el Review

A MERB áttekintése és a 12 legjobb kísérő oldal, mint például a Merb.cc 12 kísérő webhely alternatívája a Merb.cc számára A tökéletes escortszolgáltatás és más, nemi vonatkozású termékek kiválasztása meglehetősen nehéz. Az ilyen típusú szolgáltatások minőségének és következetességének kiválasztása és felismerése azonban más szintű kihívást is jelenthet nekünk buta embereknek. […]

Olvassa el Review

A Backlist24 áttekintése és (TOP-12) Backpage alternatívák, mint a Backlist24.com Mutasson 12 alternatívát a Backlist24.com számára Az emberek arra törekszenek, hogy új platformot keressenek, hogy megtapasztalhassák azokat a dolgokat, amelyeket szeretnek a Backpage-ban. A Backpage elvesztése óta a rajongó nem hagyhatja ki az általuk kínált szolgáltatásokat. És hurrá! Nincs több aggódás […]

Olvassa el Review

PERB áttekintés és 12 legjobb kísérő oldal, mint például a Perb.cc 12 kísérő webhely alternatívája a Perb.cc számára. Itt az ideje, hogy újra ellenőrizzen egy másik webhelyet, amely valószínűleg a város következő beszélgetése lesz! Igen, jól olvastad. Várva várt funkcióikkal soha nem hagyhatja ki az esélyt, hogy megnézze, mit kínálnak. Ennélfogva, […]

Olvassa el Review

ScarletBlue Review és 10 legjobb escort webhely, mint például a ScarletBlue.com.au Mutass nekem 12 Escort webhely alternatívát a ScarletBlue.com.au webhelyhez A Scarletblue az egyik legnépszerűbb élő kukkolóhely a világon. Az oldal különös népszerűségre tett szert a kiváló minőségű rövid és teljes hosszúságú pornó filmek széles skálája miatt. A weboldal először 2002-ben lépett életbe, és azonnal […]

Olvassa el Review

EscortRankings (áttekintés) és 12 legjobb escortoldal, mint az EscortRanking.uk 12 escortoldali alternatíva az EscortRankings.uk számára. Tudom, hogy a legszexibb és legszebb valódi escortokat keresi a környékén. És igen, megérkezett a megfelelő helyre. Az Escort Rankings valódi, becsületes ügyfél-visszajelzést nyújt, amely segít kiválasztani a legjobb […]

Olvassa el Review

Skokka Review (2023) és 12 Skokka.com Alternatívák szexhez Apróhirdetések és kísérők Mutass 12 alternatívát a Skokka.com számára Szeretnél valami újat megtapasztalni? Unatkozol? Magányosnak érzed magad? Legfőbb ideje, hogy áttekintsünk egy új webhelyet, amelyet „The Adult Dating Reference” néven írnak le. Ez a webhely népszerű nevén Skokka.com. A Skokka.com a […]

Olvassa el Review

A TERB áttekintése és a 12 legjobb kísérő oldal, mint a Terb.cc 12 alternatíva a Terb.cc számára Lehet, hogy vannak olyan időszakok az életedben, amikor elszakadtnak érzed magad és egyedül vagy, nincs hova lógni, és senkit sem láthattál. És ha szexelni akarsz, nem találsz valakit, aki csatlakozna […]

Olvassa el Review

LeoList Review és 12 háttéroldali alternatíva, hasonlóan a Leolist.cc-hez. 12 alternatíva a LeoList.cc-hez: Ma reggel szörföltem néhány Bakcpage-alternatívát (mivel a Backpage már bezárt ...), és felfedeztem egy LeoList nevű apróhirdetést a Twitter. Azért vagyok itt, hogy biztosíthassam, hogy ez méltó az Ön idejére. A LeoListnél van egy édes, […]

Olvassa el Review

Humpchies áttekintés és TOP-12 alternatív kísérő oldalak, mint a Humpchies.com 12 alternatíva megjelenítése a Humpchies.com számára Utazást tervez valahová Kanadába, és szeretne az interneten elhelyezkedni? Többet szeretne felfedezni, mivel már megpróbálta és kudarcot vallott a csatlakoztatási alkalmazásokkal. Még megpróbáltál bemenni egy bárba, és […]

Olvassa el Review

Sexemodel és TOP-12 escort webhelyek, mint a Sexemodel.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sexemodel.com számára: El kell ismernem, hogy a pornó nézése nem jelent teljes megelégedést. Vannak olyan esetek, amikor kicsit elkényeztetettnek akarom érezni magam. A „pornográfia” kifejezés leírhatja a legjobb és legforróbb helyzeteket és a legkifejezettebb szexuális aktusokat, de semmi sem múlik abban, hogy látja […]

Olvassa el Review

A SumoSearch áttekintése és a 12 legjobb kísérő webhely, mint például a Sumosear.ch 12 alternatíva a SumoSear.ch számára. Amikor először hallottam a SumoSearch-ról, azonnal azt gondoltam, hogy a domain okos és átgondolt. A svájci .ch tartományt használja a nevének kiterjesztéseként, és a Sumosear.ch néven írja ki. Bár a név furcsán hangzik, a SumoSearch egy erőforrás […]

Olvassa el Review

EscortFish Review & 14 (legjobb) Escort webhelyek, mint az EscortFish.ch Mutass nekem 14 alternatívát az EscortFish.ch számára A haverok aktívan keresték a szexuális kielégítést, bármilyen alkalomra, bármi is legyen. Még én is teljesen egyedül töltöttem el értékes óráimat. Magányban töltem őket, miközben az interneten játszom a farkammal (és egy vödör kenőcsővel).

Olvassa el Review

Erosguia és TOP-12 rendszeres és shemale escortoldalak, mint az Erosguia.com 12 alternatívát mutatnak az Erosguia.com számára. Lányt vagy shemale kíséretet keresel? Persze, élvezi a farkát, de élvezi a pattogó ciciket és a lédús csizmákat is. Folyamatosan kirúgod magad a fekete körülmetélt melegektől, akik seggbe lőnek, anális orgazmákat adnak maguknak, […]

Olvassa el Review

Escort hírek és 12 VIP kísérő oldal, mint az EscortNews.eu Mutass nekem 12 alternatívát az EscortNews.eu számára Bármennyire is szeretem a pornót, elsőként ismerem el, hogy nem mindig vágja le. Könnyen elboldogulok a napok többségével, mert rendszeresen nézem az internet legjobb pornó és privát webhelyeit […]

Olvassa el Review

Mutasd meg 12 alternatíva a USASexGuide.nl webhelyre. Szeretnél kapcsolatba lépni az emberekkel, jól érezned magad, új barátokkal találkozni, sztriptízklubokat felfedezni és gyönyörű kísérőket bérelni az Egyesült Államokban? Hadd mutassam be az USASexGuide-ot, egy népszerű weboldalt, amely több mint félmillió tagot gyűjtött össze, és továbbra is egyre több felhasználót szerez minden nap. Hivatalos […]

Olvassa el Review

Escort Babylon Review & 12 (BEST) Escort webhelyek, mint az EscortBabylon.net 12 alternatíva megjelenítése az EscortBabylon.net számára Az életünk során néha elkezdünk rájönni, hogy kezdünk több időt tölteni wankolással. Vagy az a probléma, akivel házasok vagyunk, vagy nincs elég jó nő. Bár az önkielégítés (úgy értem, maszturbálás) hasznos lehet, […]

Olvassa el Review

EscortMeetings Review és 12 legjobb Escort webhely, hasonlóan az EscortMeetings.com webhelyhez 12 alternatíva megjelenítése az EscortMeetings.com webhelyen Minden utazás gyümölcsöző, ha meg tudsz dugni néhány gyönyörű helyi lakost. Az azonban egy másik kérdés, hogy hol talál egy céget egy-két éjszakára. És itt jön jól az EscortMeetings. Meglepő módon a világ nagyvárosainak többsége, a legtöbb […]

Olvassa el Review

A TopEscortBabes és a TOP 12+ escort webhelyek, mint a topescortbabes.com 12 alternatívát mutatnak a TopEscortBabes.com webhelyhez Mivel az internet folyamatosan növekszik, a kísérőszolgáltatások számos webhelyen megnőttek. Sokuknak gyönyörű, szokatlan női kísérők vannak. A funkcionalitás és a hitelesség azonban márkánként jelentősen eltér. Tehát, ha erotikus kereső vagy, és azt álmodod elkölteni, […]

Olvassa el Review

YesBackpage Review és 12+ egyéb háttér- és kísérőhely-alternatíva, mint például a YesBackpage.com 12 alternatívát mutat a YesBackpage.com számára Ez sok ügyfelet arra késztetett, hogy más megoldásokat vagy alternatívákat keressen a Backpage iparági kilépésére reagálva. Így a YesBackpage, egy sikeres, megbízható és jól ismert Backpage alternatíva térhódítása, amely a klasszikus […]

Olvassa el Review

Escort Directory és 12 „must-visit” kísérő webhely, hasonlóan az EscortDirectory.com webhelyhez. Mutass nekem 12 alternatívát az EscortDirectory.com webhelyhez világ. Ennek a platformnak a segítségével mindenféle gyönyörű lányt, shemelt és […]

Olvassa el Review

EasySex áttekintés és 12 (legjobb) szex / bekapcsolódási oldal, mint például az EasySex.com Mutass nekem 12 alternatívát az EasySex.com számára és bekötés. Ezen az oldalon választási lehetőségeket találhat, amelyek mind nagyon forróknak tűnnek […]

Olvassa el Review

A Slixa áttekintése és a 12 legjobb „látogathatatlan” kísérőoldal, mint a Slixa.com Mutasson 12 alternatívát a Slixa.com számára A legtöbbször dühösnek érezzük magunkat, és szeretnénk egy társaságot velünk tartani. Eközben lehet, hogy az interneten kóborol, és keresi azt a megfelelő szexuális társat, aki mellette ülhet, miközben a legsötétebb vágyait teljesíti. […]

Olvassa el Review

Tryst.link és 14 (legjobb) független kísérő oldal, mint például a Tryst.link Mutass nekem 14 alternatívát a Tryst.link számára Minden nap sok kanos férfi, nő és pár fokozatosan növekszik, és szívesen kipróbálna különféle dolgokat az ágyban. A kongresszus azonban szigorúan hajtotta végre a kísérőiparra vonatkozó törvényeket, mivel sok független kísérő legitim […]

Olvassa el Review

Freehookups és a TOP 12 bekötés és a társkereső oldalak, mint a Freehookups.com URL: http://us.freehookups.com Mutasson 12 alternatívát a Freehookups.com számára. Az égből küldött isten által küldött online összeköttetés és társkereső oldalak csodatevői minden egyedülálló hölgyek és uraim szerte a világon. Azonban nem minden webhely jön létre egyenlően és egyenletesen. Néhány webhely […]

Olvassa el Review

Escort Guide és 12 (legjobb) Escort-könyvtár, hasonló az Escort.guide-hoz Mutass nekem 12 alternatívát az Escort.guide számára Magáról az Escort Guide-ról Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, akár állandó lakosként, akár csak szórakozni szeretne, szeretné mártogatni az ujjait a kísérők világába. Van egy […]

Olvassa el Review

5Escorts és a legjobb 12 kísérő / szex társkereső oldal, mint az 5Escorts.com URL: https://5escorts.com Mutass nekem 12 alternatívát az 5Escorts.com webhelyen alternatív lehetőségekbe, például pornó oldalakba. A pornográf anyagok megtekintése azonban soha nem lesz elég, és az emberek valóságosabb életre vágynának […]

Olvassa el Review

Mutass 10 alternatívát a SugarNights.com webhelyre? A Sugarnights bizonyára itt van, hogy megmentse. Az egyik legnépszerűbb online kísérő szolgáltatás, amely segít valódi és valódi emberek összekapcsolódásában. A webhely biztosítja, hogy a csalások és más nem kívánt megtévesztések ne legyenek aggályosak. Többnyire egy […]

Olvassa el Review

AdultLook áttekintés és 14 legjobb, az Adultlook.com webhelyhez hasonló escort- és bekapcsolási oldal. 14 alternatíva mutatása az AdultLook.com számára. Ha erotikus szórakozást keres, és meg szeretné nézni a környékbeli helyi lányokat, akkor most különböző webhelyekre támaszkodhatunk fix. Rengeteg kísérő webhely áll rendelkezésre, hogy friss […]

Olvassa el Review

A WellHello áttekintése és a 11 legjobb társkereső és alkalmi társkereső oldal, mint a WellHello.com Mutass nekem 11 alternatívát a WellHello.com számára Modern időkben élünk, ahol rengeteg online társkereső oldal van, ami megkönnyíti számunkra a kapcsolatot idegenekkel és új kapcsolatok kialakítását. De nehéz megbízható megoldást találni, mivel vannak […]

Olvassa el Review

KinkyAds URL: https://kinkyads.org 12 webhely megjelenítése hétköznapi találkozásokhoz és összekapcsolásokhoz, hasonlóan a Kinkyads.org webhelyhez. Ha ugyanazt csinálja újra és újra, unalomhoz vagy telítettséghez vezethet. Ez ronthatja életminőségét. Miért nem próbálja meg megnézni néhány új érdekes dolgot az interneten? Nagyon sok olyan webhely található, ahol […]

Olvassa el Review

HarlotHub és további 11, a harlothub.com webhelyhez hasonló, legnépszerűbb escort / személyes oldal Töltött hideg éjszakákat anélkül, hogy egy gyönyörű lány fújta volna a farkát? Vagy New York City, Houston, Chicago, Phoenix, San Diego vagy Las Vegas környékén vagy, és […]

Olvassa el Review

DoubleList URL: https://doublelist.com 12 alternatíva megjelenítése a DoubleList.com számára A hasonló szexuális beállítottságú és célokkal rendelkező emberek találkozása most könnyebbé válik az összekapcsolódás és a webhelyek felsorolásának növekedésével. Az egyik vezető a háttér csökkenése után - Doublelist. Nem csak szexuális kontextusban, de ha bármilyen kapcsolatra vágyik, akkor […]

Olvassa el Review

ListCrawler (Escort Alligator), valamint a Listcrawler.eu-hoz hasonló 14 TOP kísérő és összekapcsoló webhely. 14 alternatíva mutatása a ListCrawler.com webhelyen A legjobb hivatkozások a ListCrawler-re való feljutáshoz Ma a Listcrawler-ről - más néven Escort Alligator-ról fogunk beszélni. Fantasztikus érzés lehet megcsapni a feleségét vagy a barátnőjét. De csak pár napig. Kétségbe fog esni […]

Olvassa el Review

TNABoard & Legjobb 11+ összekapcsolási és kísérő webhelyek, hasonlóan a TNABoard.com-hoz egyének. A TNA Board hosszú listával rendelkezik a gyönyörű szexmunkásokról, rengeteg […]

Olvassa el Review

Erotikus majom 12 alternatíva az EroticMonkey.ch webhelyhez. Az erotikus majom, a legkiválóbb, szájról szájú származás azok számára, akik meg akarták tudni a rendkívüli kíséret-véleményeket. Kísérje azokat a webhelyeket, amelyek az életstílusához illeszkedő párokat kínálnak, összekapcsolódhatnak egy kis szórakozás céljából, és olyan meccseket, amelyekre vágyik. Fog […]

Olvassa el Review

Escort Ireland 14 hasonló webhely megjelenítése az Escort-Ireland.com webhelyhez Időről időre mindannyiunknak szüksége van valami újra és szórakozásra az életünkben. És az Escort-Ireland pontosan ezt tudja biztosítani! Nos, pontosabban, arról beszélünk, hogy kapcsolatba lépünk néhány friss nővel, és hogy magasabb rendű területekre vezessenek minket. Ez nem olyan nehéz egy […]

Olvassa el Review

Onebackpage és 12 alternatív személyi / kísérő oldal, mint például az Onebackpage 12 alternatívát mutat a OneBackPage.com számára sok kérdésbe, így veszítettük el az egyik […]

Olvassa el Review

EliteSingles URL: https://www.elitesingles.com/ 10 alternatíva az Elite Singles számára A jelenlegi világjárvány a vártnál sokkal tovább tart (ennek az izgalmas cikknek az írásakor), a legtöbben otthon vagyunk, és hónapok óta nem csinálunk semmit . Mindannyian annyira unatkoztunk otthon karantén alatt, valami társaságra vágyunk, és csak valaki beszélni akar…

Olvassa el Review

AdultSearch és 14 legjobb kísérőoldal, hasonló az AdultSearch.com-hoz Mutass nekem 14 alternatívát az Adultsearch.com számára Hivatalos URL: https://adultsearch.com Ha felnőtt álláshirdetéseket és kísérőoldalakat keres az interneten, az AdultSearch a lista élén lesz . Ez egy olyan webhely, amely igazán kiemelkedik ezek közül, mivel számos és […]

Olvassa el Review

AdultWork és 12-BEST Escorts webhelyek, mint az AdultWork.com Mutasson 12+ Escort webhelyeket, mint az AdultWork.com. Rengeteg online platform van azoknak, akik rosszindulatú és szexi felnőtt szolgáltatásokat keresnek. Mindannyian tudjuk, hogy nem mindig könnyű kielégíteni szexuális szükségleteinket. A kísérőszolgáltatások a mennytől származnak, mert biztosan szexuálissá teszik […]

Olvassa el Review

Bedpage és 12+ legjobb személyes és apróhirdetési oldal az alkalmi találkozásokhoz. Mutasd a TOP 12 webhelyet, mint a Bedpage.com. Bár az oldal más alapvető szolgáltatásokat is kínál, népszerűbb a kísérői és felnőttmunkáiról, néha […]

Olvassa el Review

Az Eros útmutató URL-je: https://www.eros.com/ 13 alternatív kísérő webhely megjelenítése az Eros.com számára. Az online társkereső és a kísérők az utóbbi időben trendnek számítanak, és az emberek különösen ezekben az időkben ugranak a kocsira. Kényelmes módja az emberekkel való találkozásnak, anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket tenne, mivel csak a telefonján kell tartózkodnia, és egy kicsit el kell költenie […]

Olvassa el Review

2Fuck webhely link: https://www.2fuck.com Ugrás előnyökre és hátrányokra A 1Fuck.com végső áttekintése és első kéz tapasztalata Több mint 2 millió regisztrált fiókkal a 2fuck az egyik legjobb oldal mindenki számára, aki alkalmi szex és véletlenszerű összekapcsolódás miatt az internetes idegenekkel. Egy modern generációban vagyunk, ahol […]

Olvassa el Review

Emberi nemi vágyak. Minden formában és méretben kapható, és vannak, akik könnyedén megbirkóznak vele, míg mások nem képesek kielégíteni ezeket az igényeket. Tudjuk, hogy valamikor ezeknek a szexuális vágyaknak meg kell valósulniuk, és meg is valósulnak ilyen vagy olyan módon. De gyakran az emberek kapcsolatba kerülnek […]

Olvassa el Review

A FetLife 10 hasonló BDSM és fétis webhelyet mutat a FetLife.com webhelyhez. A Fetlife gyors áttekintése Hivatalos URL: https://fetlife.com/ Az online társkereső webhelyek már jó ideje uralkodnak az interneten. Régóta bebizonyosodott, hogy az emberek ismerkedhetnek és ismerkedhetnek meg idegenekkel, és különféle kapcsolatokat alakíthatnak ki velük saját otthonuk kényelmében, […]

Olvassa el Review

Az AdultFriendFinder áttekintése Az AdultFriendFinder.com végső áttekintése – Őszinte véleményem az előnyökkel és hátrányokkal Mutasd meg az Adult Friend Finder előnyeit és hátrányait. Az Adult Friend Finder, vagy ma ismertebb nevén AFF, […]

Olvassa el Review

BeNaughty A BeNaughty.com végső áttekintése Mutassa meg nekem az előnyöket és hátrányokat Számtalan társkereső és összekapcsoló webhelyről vagy alkalmazásról hallottam már, és igen, néhányat kipróbáltam is. Valójában annyira megszoktam őket, hogy valahogy meguntam a kis beszélgetéseket. Akkor jöjjön a BeNaughty-hoz; csak maga a név […]

Olvassa el Review

CityXGuide és 10 alternatív webhely, mint például a CityXGuide.com 10 hasonló webhely megjelenítése a CityXGuide számára Az új városba utazás néha magányos és hideg lehet. De ennek nem kell így lennie. A társulás könnyen beszerezhető és hasznosítható, függetlenül attól, hogy melyik városban tartózkodik, és a CityXGuide.com-hoz hasonló webhelyek ezt lehetővé tették. MEGJEGYZÉS: MOST CITYXGUIDE.com […]

Olvassa el Review

a legjobbak legjobbja

Olvassa el Review

Ha olyan időpontokat keresünk, amelyek remélhetőleg boldog végekhez vezethetnek, a legjobb helyek a felnőtt társkereső oldalak. Az egyik legnépszerűbb a Kasidie.com. Ez egy online felnőtt közösség kalandvágyó egyének számára, akik hasonló gondolkodású embereket keresnek, akikkel kapcsolatba léphetnek és összekapcsolódhatnak. Ez egy nagyszerű platform […]

Olvassa el Review

A Backpage és a TOP 16 Backpage.com Alternatívák felnőtteknek szóló apróhirdetésekhez és kísérőkhöz Show 16 Alternatives for Backpage.com Amikor a Backpage bezárt, sok ember tönkrement. Ez volt a világ egyik kedvenc webhelye a felnőtteknek szóló apróhirdetések számára. A webhely az alkalmi találkozásra vágyók kedvenc oldalává vált. A prostitúció nem legális […]

Olvassa el Review

Craigslist Personals 11 Craigslist Personals csere Ebben a cikkben a craigslist personals legjobb alternatíváiról fogunk beszélni, amikor alkalmi találkozásokat keresünk, mivel a craigslist personals szekció most sajnos […]

Olvassa el Review

Skip The Games Show 10 SkipTheGames.com oldalhoz hasonló oldal A férfiaknak szexuális szükségleteik vannak, amelyeket nem lehet kielégíteni úgy, hogy egész nap a számítógép előtt rángatóznak. Teljesen megértem azt a frusztrációt, ami abból fakad, hogy nem tudsz elégedettséget elérni csak azért, mert nincs partnered, aki megosztaná a szenvedélyt. Még […]

Lapozzon a lap tetejére