Frissítve: 20. július 2024

Hot Candy Land

& 12 kötelezően felkeresendő pornójáték-oldal, mint a HotCandyLand.com

Mutass 12 alternatívát a HotCandyLand.com számára

Hot Candy Land Home

Készülj fel, hogy izgalommal, bájjal és talán egy kis nevetéssel fűszerezd játékéletedet! Intsen búcsút a csillogó drágaköveknek, a régi sárkányharcoknak, a cuki grafikáknak és az unalmas játékkoncepcióknak. Itt az ideje, hogy kiterítse a vörös szőnyeget a hatalmas cicik, a pattogó szamarak, a csábító és aranyos játékfigurák és a rengeteg pornójáték szórakoztatása számára!

Hivatalos URL: https://hotcandyland.com

Ezt csak a HotCandyLand.com oldalon találhatja meg a Pornwood esernyője alatt. Ez az élénk és csábító játék melegágyként szolgál a fantáziádnak. Hihetetlen játékkarakterekkel és grafikával rendelkezik, amelyek percről percre elragadtatják. De nem viccelek. Ássuk ezt a HotCandyLand oldalt, és nézzük meg, miről beszélek.

Játssz és szurkolj a HotCandyLand.com oldalon

Lépjünk be a HotCandyLand.com vad világába. A HotCandyLand nevű RPG-t gőzös kalanddá varázsolták. Egy álommal és egy vacak, nem sallangmentes kollégiumtól kezdve a Pornwood felnőtt jelenetének mélypontjába kerülsz. Annak ellenére, hogy fennáll annak a veszélye, hogy a dolgok kissé elromlanak, a játék magával ragad, különösen, ha Ön a fiatalabb oldalon áll, és olyan erős figyelemelvonást kínál, amely órákon át eltartja a kattanást.

Mindeközben a köztünk lévő felnőttek számára – vagy akik úgy tesznek, mint annak – a játék egyszerű varázsa mindkét irányban elfér. Lehet, hogy teljesen beleszippantja az egész játékkoncepciót, vagy azon kaphatja magát, hogy korán kimegy, unatkozva az őrlődéstől.

Nyilvánvalóan minden azon múlik, hogy mi az, ami az Ön kedvence, függetlenül attól, hogy pornójátékról, pornóoldalról, kameraoldalról vagy bármi másról van szó. Abból, hogy az oldal hogyan szervezte meg a funkcióit és a játékmenetet, azt mondanám, hogy ha egy laza ember vagy, aki szereti a felnőtt témájú játékokat egyszerű, rajzfilmszerű grafikával, amelyek úgy hangzanak, mintha hűvös lenne. .

Menő és intuitív játékmenet

Hot Candy Land start

Ami a játékmenetet illeti, a HotCandyLand.com könnyed egérműveletekkel nyugtatja a játékot. Talán az összes meglátogatott pornójáték-oldal mellett ez az egyik leginkább elérhető játék, amit kipróbáltam. Rögtön egy dögös lánykalauz ismerteti meg a játék alapvető funkcióival és koncepciójával, bár tanácsai a játék egyszerűségéből adódóan teljesen feleslegesek. Ha egyedül megy a lány segítsége nélkül, az határozottan nem teszi nagyobb kihívást a dolgokhoz.

A látvány? Tiszta rajzfilmes nosztalgia, hasonló a régi iskolai televíziós kedvenceinkhez. Ez a művészi választás olyan mókás, eltúlzott megjelenést kölcsönöz a játéknak, amely nem biztos, hogy mindenki teája lehet, különösen, ha valami kifinomultabb vagy fülledtebb anime-stílusban reménykedne. Ragaszkodva ehhez a rajzfilmes témához, egy csomó szegényes öltözetű karakterrel találkozhat, akik inkább szemtelennek tartják a dolgokat, mintsem páráskodnak, és néhányukat talán eléggé lehangolóan keresik.

Néhány hiba a HotCandyLand játékában

A Hot Candy Land regisztráció

A HotCandyLand.com zsúfolásig tele van tartalommal, számtalan karaktert és magával ragadó elemet kínálva, amelyek akár napokig is leköthetik. Mégis, egy lényeges szempontból elmarad – a kibaszott explicit jelenetek hiányában. Természetesen ez jelentős csalódás, mivel interaktív felnőtt játékként büszkélkedhet. Józan eszével ki tenne ilyet? Tegyük fel, hogy meg akarsz szarni egy menyecsket vagy aranyost; a játék nem éri el a tényleges „cselekményt”. Ehelyett az utóhatásokat az ágyban fekvő szereplőkkel mutatják be, pusztán arra utalva, hogy a szex már megtörtént. mi a fasz!? Vártam, hogy a játék elérjen odáig, és akkor adják nekem ezt a béna jelenetet? Bassza meg!

Képzeld el, hogy egy POV-stílusú jelenetet forgatsz, hogy megtapasztald a valósághoz közeli találkozást a játék karaktereivel. Emellett egyszerűsége és az előzetes filmezési tapasztalat hiánya miatt a kezdők szokásos választása. Tehát elkezd kiválasztani egy lányt, létrehozni a jelenetet, és elkezdeni a folyamatot. A várakozás azonban szertefoszlik, mivel a játék nem mutatja meg az explicit kibaszott részleteket.

Mi a fenéért hagynának a színfalak mögött ilyen szopást vagy kibaszott POV stílust? Ez a korlátozás a játék egyéb aspektusaira is kiterjed; Például, ha bérel egy felnőtt filmet a virtuális térben való megtekintéshez, nem mutat valódi akciót. A legnyilvánvalóbb tartalom, amellyel a játékban találkozhat, a meztelenség, és még faszok is vannak errefelé. Nyilvánvaló, hogy amit a HotCandyLand mutat nekünk, az egy másik megközelítés a pornójátékokhoz. Ez éles ellentétben áll a játék meghirdetett céljával, így a játékosok egy teljesen interaktív pornójáték-élményre számíthatnak.

Rengeteg tevékenység a HotCandyLand.com oldalon

Hot Candy Land érzékelő

Rendben, szóval ami igazán megragadja a HotCandyLand.com webhelyet, az az őrült sok tennivaló. Igen, ez nem csak egy játékról és körről szól, mert nincs más dolgod. Tekintsd úgy, mint egy jelentős frissítést a többi felnőtt játékhoz képest, amelyek alig adnak lehetőséget. Unalmasan hangzik, igaz? Biztos vagyok benne, hogy az emberek más pornóoldalakon jobb dolgokat tehetnek, ha a HotCandyLand.com nem kínál ilyen őrült tevékenységeket. De itt van a kicker – miközben ezt a szar pornótevékenységet az Ön útjába hozza, a játékmenet mélysége nagyjából a sebességtartón marad.

Tehát alapvetően a HotCandyLand.com egy olyan pornó univerzumról szól, amely tele van olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik ingatlanok vásárlását, pihenést és szépítkezést (mert miért is ne?), stricivel gurulhatsz, kísérletezhetsz a farkaddal vagy vagonnal, új utakat fürkészhetsz, menj. fej-fej mellett a stricikkel, vegyen részt vad versenyeken, vásároljon gyilkos ruhákat, vagy legyen pornórendező, és sajátítsa el a filmkészítés művészetét. A fogás? Ezeknek a mutatványoknak a végrehajtásához csak egy kattintás szükséges. Egyszerű, igaz? Nem tudtam, hogy mindezt egy oldalon is meg tudod csinálni. Ha ez ilyen egyszerű, akkor más pornójáték-oldalak miért nem tudják megcsinálni ezeket a szarokat? Miért?! De, spoiler figyelmeztetés – ez nem agyromboló tevékenység, úgyhogy hagyja otthon az elvárásait.

Keressen néhány dollárt könnyedén

Hot Candy Land mmo

Készpénzt keres a HotCandyLand.com oldalon? Könnyű peasy! Nem találkozhatsz azért, hogy agyonütő rejtvényeken vagy intenzív utazásokon menj keresztül. És meglehetősen nagy, de az üzlet megkötése után nincsenek párás jelenetek. Illetve a jutalmak és a játékmenet? Ez olyan alapvető, amennyire csak lehet. Böngészni kell a játék mini-térképét, meg kell ragadnia néhány tárgyat, és pénzt kell szereznie; alapvetően a riválisoknak mutogatod. A fúró? Igen, ez csak egy csomó kattintás egy egyszerű opciómenüben.

Most pedig csevegjünk a randevúzási jelenetről. A böngésző típusú pornójátékok világában valószínűleg a HotCandyLand.com fő szolgáltatása az új nőkkel való találkozás. Néhány webhelyen észreveheti, hogy bonyolult párbeszédekkel vagy történetekkel fűszerezik a dolgokat, amelyek próbára tehetik az elmét és a farkát. Ezenkívül más webhelyek játékaik kényelmes kihívást jelentenek.

Még jó, hogy van HotCandyLand.com. Ragaszkodik az egyszerű és kiszámítható útvonalhoz. Lehet, hogy fárasztónak hangzik, de ez az egyszerű módszer megkönnyíti a játék élvezetét és elrántását. Siker az első randevún? Úgy tűnik, ez adott. Mindez egy olyan játékot üvölt, amelyet olyan játékosok számára terveztek, mint te, akik egyszerűen csak ki akarnak rángatni, és mégis egyszerre játszanak. Ugye tudod, milyen nehéz játékot nyerni önkielégítés közben? És mindig az utóbbi a célunk, hogy befejezzük.

Könnyű játék a jobb fapping élményért

Hot Candy Land fegyverek

Gyakorlatilag könnyű volt belemerülni a webhely játékvilágába. Alapvetően azok számára készült, akik vezérlőt szeretnek az egyik kezükben, nos, valami mást a másikban (ha érted, mire gondolok). A játékmenet sima vitorla, az biztos. Sok pornójáték-webhelyen és -alkalmazáson játszottam már, és néhányuk kemény játékélményt nyújt. De itt a dolgok nem igazán agymenők. Nincsenek olyan kényes pillanatok, amelyek arra kényszerítenék, hogy megnyomja a szünet gombot, és megtervezze a következő zseniális lépését.

Én személy szerint egy kattintással teli játékot látok. Van néhány alapvető karaktere, amelyek úgy néznek ki, mint a rajzfilmek a tévében, és egyszerű játékmenet. De vedd tudomásul, még ha rajzfilmszerűek is, nagyon izgatóak lehetnek, ha elkezded ütni azokat a lányokat. Ezenkívül minden bizonnyal siker lesz a kemény rajzfilmstílusú játékosok számára.

Persze a játék olyan egyszerűvé teszi a romantikus kitöréseket, de az explicit jelenetek részlegében van egy kis csalódás. Talán egy kis párásság és csípősség hozzáadásával igazán megfűszerezhette volna a dolgokat. Ehelyett a rosszul megrajzolt karakterek pillantásai maradnak itt-ott szétszórva. Tudom, hogy a leírásom olyan rosszul hangzik, különösen amióta megemlítettem a HotCandyLand.com néhány nagyszerű tényezőjét, de talán az Ön preferenciáitól függ, hogyan fogja élvezni ezt a játékot.

A HotCandyLand.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg tevékenység
 • Forró karakterek
 • Szórakoztató és könnyen használható
 • Csodálatos játékmenet

CONS:

 • Rajzfilmszerű kinézetű karakterek
 • Kiszámítható játék

12 kötelezően felkeresendő pornójáték-oldal, hasonló a HotCandyLand.com-hoz:

# 1 - SexEmulator

szexemulátor bj

Ezzel a pornó játékkal létrehozhatod álomlányodat, és egész nap kibaszhatod ezt a szexemulátort, valamint a többi pornó játék átfogó listáját. A játék letöltésekor létre kell hoznia egy reális avatart az Ön preferenciái alapján, és minden szükséges funkcióval rendelkezik, és a hálószobával kapcsolatos képességekkel. Az igazi szórakozás akkor kezdődik, amikor te és a lányod intimebbé válsz sok szexuális forgatókönyv esetén.

Sok 3D-s interaktív játék áll rendelkezésre mindenki számára, hogy bármikor játszhasson, és mindannyian szuper realisztikusnak tűnnek, hogy megragad és meg akarja nézni, hogy minden apróság kibontakozik a szeme előtt. A Sex Emulator számos lehetőségével soha nem fog unatkozni ezen a játékon, és ez egy bónusz, hogy megelégedést nyerhet egy dögös lány kibaszásával, ami minden srác álom fantáziája.

A Sex Emulator mindenki számára ingyenes, de csak azért kell megadnia a hitelkártya adatait, hogy az oldal megerősítse, ha nagykorú vagy-e ilyen 18+ játékot játszani, ami egy olyan lépés, amely valahogy szabványossá vált, különösen bármi mással pornóval kapcsolatos. Ingyenesen nyithat számlát, de legyen óvatos, és olvassa el az egyes rovatokat, így nem fog becsapni az előfizetési költségek befizetésére. Bár a fizetés mellett dönt, több hozzáférést élvez a különböző játékokhoz és pornó oldalakhoz, amelyek nem állnak rendelkezésre az ingyenes felhasználók számára.

Íme a SexEmulator teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Jól megtervezett játék, jó grafikával
 • Sok küldetése és kihívása van
 • A legtöbb játék böngészőn keresztül játszható
 • Nem kell letölteni a játékokat, mivel azonnal használhatók
 • Meg kell tervezned a tökéletes és ideális lányodat
 • A „fasz haverod” testreszabása a játékban olyan speciális, még a mellek méretéig is
 • Az avatarok nagyon hasonlítottak a valódi webkamera modellekre
 • Forró és valósághű hanghatások forró csajoktól
 • Több mint 400 játék közül választhat

CONS:

 • Egyes hirdetések még akkor is megjelennek, amikor egy forró és kellemes jelenet közepette van (csak ingyenes verzióban)
 • Elég sokat kell fizetnie, hogy több pornó játékot és webhelyet élvezhessen

# 2 - 3DSexVilla2

3d szex villa

Szexi karakterekkel és intenzív forgatókönyvekkel a virtuális szex nem válhat melegebbé ezzel a játékkal. Kicsit olyan, mint a Sims, de inkább felnőttközpontú, sok vad szex és csábító karakterrel rendelkezik, ami már a kezdetektől fogva rákezd. A testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja, így reálisabb és kellemesebb. A karakterek tetszés szerint készíthetők, különösen az arckészítő funkcióval ellátott új frissítéssel.

A 3D Sex Villa 2-ben bármilyen lányt durranhatsz, főleg az ideális lányokat. Azt is teheti, hogy a szereplők olyan hírességekké váljanak, akik mindig is rajongtak rajtad. Mivel a játékot le kell tölteni, használhat egy-két oktatóanyagot a játék felületének megértése és könnyebb elérése érdekében. Bár az ára kedvezőbb, körülbelül 26 dolláros havi előfizetéssel, mégis szórakoztató és szexi játék, amely kielégíti érzékeit és igényeit.

Előnyei:

 • Reális játékmenet 3D karakterekkel és testreszabással
 • A nemi pozíciók és helyek végtelenek
 • Kísérletezhet a karaktereivel, a megjelenéstől a hálószobás képességekig
 • Ha fizetett a játékért, akkor ingyenes hozzáférést kap más pornó játékokhoz is
 • Van egy sztori mód szuper forró akcióval

CONS:

 • A funkciók elég bonyolultak
 • Időbe telik, mire felismeri a játékot
 • Elég drága más pornó játékokhoz képest

# 3 - GameOfMoans

nyögések szex jelenet játék

A játékok világában nem újdonság olyan paródiajátékokat látni, amelyek lazán más népszerű filmekre vagy tévéműsorokra épülnek. Mindannyian hallottunk a Trónok harcáról, igaz? Tehát van ez a játék, amely ezen a siker TV-sorozaton alapul, amely nagyszerű akciókat és szexuális feszültséget kínál, így a legjobb alternatív környezet a GoT rajongói számára. A Game of Moans minden bizonnyal nosztalgikus érzést kelt a rajongókban, hiszen játszhatnak és kommunikálhatnak kedvenc Game of Thrones karaktereikkel. Ez a játék a sorozat fő történetének egyfajta kiterjesztése lett, sok karakterdinamikával és tiszta, de szexuális szórakoztatással.

Ez a játék kiváló dizájnnal és éles 3D-s grafikával büszkélkedhet, amelynek célja minden korosztály közönségének elbűvölése. Ez a játék, annak a sorozatnak a spin-offjaként, életszerű hangulatot kelt minden karakterben, sőt hasonlóságot mutat mindegyikükkel, legyen az testük, arcuk vagy modoruk. Ebben a játékban jól érezhetjük magunkat, amire vágyunk és amire szükségünk van, és választhatunk bármilyen utat is, amelyen haladni akarunk, mivel a játék meglehetősen érzéki.

A GameOfMoans áttekintése itt.

Előnyei:

 • A játék teljesen testreszabható
 • A játékosok szinte bármit szabadon ellenőrizhetnek
 • A játékosok egyedi pillanatokat hozhatnak létre és tapasztalhatnak meg a játék során
 • Nincs szexuális szórakozás
 • Ebben a játékban semmilyen tevékenység nem tilos; minden szexuális aktus lehetséges
 • A játékosok megtalálhatják a szexuális elégedettséget és a szabadulást
 • Kiváló grafika és animációk, amelyek nagyon reálisak
 • A játék szexjelenetei annyira valóságosnak érzik magukat
 • Néhány történet és jelenet magából a GoT-ből származik
 • Nagyon szilárd és érdekes történet
 • Ebben a játékban bárkit kibaszhatsz, akit csak akarsz
 • A kísérő zene jól illik a játékhoz
 • A történet kifogástalan párbeszédet folytat
 • Lejátszható asztali és mobil eszközökön egyaránt
 • Nincsenek nemkívánatos játékosok vagy trollok, mivel a kártya adatai minden játékost legitimmé tesznek

CONS:

 • Nem sok lehetőség a nyelvre
 • Néhány történet csak kitalált forgatókönyv

# 4 - RedBedSeduction

vörös ágy csábítás játék

Ennek egy jó háttérsztorija van, és már a kezdetektől fogva bekapcsol. Tele van tetszetős karakterekkel, olyan szexjelenetekkel, amelyek reálisak, mint a pokol. Amikor ezt a játékot játszik, észreveszi, hogy sok erőfeszítést fordítanak a játék tökéletesítésére. Grafikája, elrendezése, kezelőfelülete, még a karakterek is, jól kidolgozottak. A karakterek egyedi személyiséggel rendelkeznek, és ez csak még érdekesebbé és érdekesebbé teszi a Red Bed Seduction-t.

Ebben a játékban különösebb ok nélkül kibaszhatsz valakit. Bonyolult története miatt itt-ott rengeteg gondolkodásra lesz szükséged. Bár a játék játszásához is erőfeszítéseket kell tennie, a szexjelenetekhez érve érdemes várni. Képzeleten felül erotikus.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű grafika
 • A játékot úgy érzi majd, mintha valami 18 éven felüli filmben szerepelne
 • A játék hibátlan és nagyon könnyen kezelhető
 • Még akkor is, ha még nem ismeri az ilyen játékokat, egyáltalán nem lesz nehéz dolga
 • Remek történet, ellentétben a legtöbb pornó játékkal
 • Könnyű és gyors regisztráció, és mindez ingyenes
 • A játék számos különböző platformon játszható, például mobil vagy asztali számítógépeken

CONS:

 • Néha kissé lemaradt

# 5 - TheFister

a fister szex játék

Egy másik paródia játék, amelyet a The Witcher vett át, ez a pornó játékok csintalan gyűjteménye, amely reálisnak és szórakoztatónak tűnik bármikor játszani. A játék annyira reális, hogy összezavarodhat, hogy pornó videót néz-e, vagy mégis játékot játszik. Ez reális és jó hír, hogy ez a játék szabadon játszható.

Maga a játék nagyjából egyszerű és nem hülyeség. Válassza ki a lányát, a nemi pozíciókat, és kezdje el az ügyet. Ami a lányok kiválasztását illeti, nagyon sok közül választhat, és még a nemi pozíciók mellett is kiválaszthatja mindezt kedved szerint. Az egyik ok, amiért sok ember szereti ezt a játékot, reális tulajdonságainak és részleteinek köszönhető. A legkevesebb karaktermozdulat is a valóságnak tűnik, megmutatva a játék nagy figyelmét a részletekre.

Előnyei:

 • A játék megadja a dögös nő POV-ját, akivel játszik
 • Tele csodálatos grafikával, amely szexi és szemtelen érzést fog kelteni
 • Kevés, hogy egyáltalán nem akadna hiba
 • Játsszon bármikor, tetszése szerint
 • Egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik és nagyon könnyen játszható
 • Nem kell szakértőnek lenned, hogy élvezhesd ezt a pornó játékot

CONS:

 • A játék mögött rejlő történet elég hiányosnak és gyengének tűnik
 • A játék egy idő után kissé unalmassá válhat

# 6 - AssasinsSeedOrgies

orgyilkosok magorgiái

A játékvilágban mindig azt látjuk, hogy a népszerű játékokat más, különböző műfajú játékok parodizálják, és ez egy példa. Ha lelkes játékos vagy, biztosan hallottál már az Assassins Creed Originsről, és ez a népszerű bérgyilkos játék paródiaváltozata. Ahelyett, hogy képzett orgyilkos lenne, mint az eredeti játékban, az Assassins Seed Orgies-szel, gyönyörű és szexi nőkre kell vadásznia, és minden lehetséges módon megpróbálnia szexelni velük. Ez az álom, igaz?

Maga a koncepció szórakoztatóan és izgalmasan hangzik. Ki ne akarna szexelni gyönyörű lányokkal, és ezt minden lehetséges helyzetben és helyen végezné? Ez a játék a legmagasabb szintre emeli a szexuális fantáziádat, és szórakoztató színészi játékba visz. Bár ez egy paródiás játék, mégis szórakoztató játék, annak ellenére, hogy nincs mögötte történet.

Van egy sztori módja, ahol egyszerűen megnézheti, ahogy egy történet kibontakozik, és szemtanúja lehet őrült és vad szex jeleneteknek. Nem is kell semmit tennie. Csak dőljön hátra, lazítson és nézze meg azt a forró akciót, amely csak nézéssel forróságot fog okozni. Ami a teljes játékmódot illeti, elkezdheti választani és kölcsönhatásba lépni a különböző karakterekkel. Mindezek a szórakoztató és vad cselekedetek megtartják a lábujjaidat, és még többet akarnak ... rengeteg lehetőséggel, hogy ezen keresztül virtuális szexet folytassanak játék közben.

Előnyei:

 • Ahhoz, hogy játsszon, nem kell tapasztalatod a pornó játékokról
 • A játékmenet nagyon egyszerű és szórakoztató
 • Elérhető a legtöbb platformon, beleértve a mobilokat és az asztali számítógépeket is
 • lenyűgöző grafika
 • A karakterek hasonlítanak az eredeti játékéhoz
 • Nagy figyelem a részletekre - az apró mozdulatoktól a szereplők arckifejezéséig
 • Ingyenes bónusz videókat ad ki a játék letöltése után

CONS:

 • Más pornó játékokhoz képest unalmassá válhat
 • Kevesebb funkciót kínál, mint a legtöbb pornó játék
 • Rengeteg hirdetés játék közben

# 7 - NarcosXXX

narcosxxx

Ha felnőtt videojátékot keres, ezt mindenképpen ki kell próbálni. A népszerű Netflix sorozaton, a Narcoson alapszik, és büszke arra, hogy a show egyedi cselekményét nekik is beválthatja. A Pablo Escobar élettörténetén alapuló filmet ebben a pornó játékban használják, de nagyon kedves csavarral. Mivel népszerű drogúr, a NarcosXXX-ben található Escobar kábítószer-kartellt működtet, és van ideje a világon, hogy forró lányokat baszjon, és csak szórakozásból vegyen részt egy vad szexben. Ezeket az erotikus tartalmakat és cselekedeteket 100% -ban cenzúrázzák, amiért értékelni fogja, mint a pornó játékok legszexisebb kitalált cselekményét.

A pornó játékok számára nem újdonság a felkapott filmek, tévéműsorok és szinte bármi olyan paródiájának adaptálása vagy létrehozása, amely mindenki figyelmét felkeltheti. A kábítószer és a szex nagyon veszélyes, halálos, de ellenállhatatlan kombináció. Ez a játék mindkét világ legjavát nyújtja Önnek, és felfedezi, mi okozza a játék körüli összes hype-ot. A NarcosXXX játék közben válhat a hírhedt Escobar-ba, és megölhet ellenségeket, kábítószerekkel foglalkozhat, forró szukákat baszhat meg és a legkeresettebb kokain-kereskedővé válhat ... vagy rendőrséggé válhat, és feladatot kaphat arra, hogy elkapja a drogos urat.

Körülbelül 1.6 millió játékot játszanak havonta, így nem csoda, hogy ezt a játékot felpörgették, és úgy tűnik, sokan élvezik. A legtöbb felhasználó az Egyesült Államokból, Brazíliából, Kínából, Indiából és Németországból származik. Bár a játék eleinte zavaró lehet, könnyedén megismerheti a dolgot, és a következő dolog, amit tud, már játszik ezzel a játékkal, és játék közben csinos lányokkal élvezi minden forró pillanatot.

Íme egy teljes NarcosXXX ismertető.

Előnyei:

 • Egy érdekes felnőtt játék, amelyet a Netflix sorozat ihletett
 • A játék ingyenesen játszható
 • Vonzó és interaktív játékmenet
 • Gazdag koncepciókkal és részletes kivitelezéssel büszkélkedhet
 • 1. személy POV-t használ

CONS:

 • Nem támogatja a letöltéseket és harmadik féltől származó alkalmazásokat
 • A játék még további fejlesztéseket használhat
 • Egyes funkciók hirtelen elvesznek, amikor játék közben játszanak

# 8 - Fap vezérigazgatója

Fap vezérigazgató

A Fap CEO a legkedveltebb pornójátékom. Ahogy a játék neve is mondja, vezérigazgató leszel, és saját szexkamera-oldalt működtethetsz. A játékosok dögös nőket bérelhetnek, edzhetnek és elbocsáthatnak. Lehetővé teszi találkozók tartását, interjúk készítését és a cég irányítását – mindezt élő meztelen közvetítés mellett.

Előnyei:

 • A párbeszédek valóságosak
 • Csodálatos Hentai grafika
 • A játék koncepciója kiváló
 • Néhány játék ingyenesen játszható

CONS:

 • Drága alkalmazáson belüli vásárlás
 • Az ingyenes játékok korlátozottak

# 9 - CuntWars

cuntwars bejegyzés

A ChickWars vagy közismertebb nevén a „Cunt Wars”. Ez egy nagyszerű webhelynév, és egy pokolian játék. Ezzel a címmel viszont biztos vagyok benne, hogy nem hülyéskedik. A Cuntwars nevű kártya alapú taktikai alkalmazást a Hooligan Apps készítette. Bár a Cunt Wars nem egy szokványos harci esemény, nagyon lenyűgöző lenne látni, hogy két dögös nő kilép egy arénában – mivel ez meglehetősen váratlan lenne. Semmi különös nem szükséges a Cuntwars játék elindításához. Az összes zökkenőmentesen fut az asztalon, így nem kell szokatlan forráskódot telepítenie.

Előnyei:

 • Csodálatos játékok
 • Az egyes játékok tartalma fantasztikus
 • Egyszerűen érthető
 • A mobil böngészés zökkenőmentes
 • Az asztali játék kiváló

CONS:

 • Nincs elérhető szexjelenet

# 10 - FapTitans

FapTitans

Egy olyan progresszív játék, mint a FapTitans, sokunk számára ismert. Kérlek, ne érezd úgy, hogy mindent ki kell találnod, amire utalok, mert nyilvánvalóan megérted, hiszen ez a játék nem újdonság számodra (az biztos). Hagyományos fantázia környezettel rendelkezik, nagy mellekkel. A FapTitans játék legtöbb funkciója nagyon egyszerű és egyszerű. Lehetséges, hogy igazán elveszik abban az élményben, hogy már nem vagy biztos abban, hogy pornót nézel, vagy csak élvezed a játékot.

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • Csodálatos karakterek látványa
 • Útmutatók állnak rendelkezésre az oldalon való navigáláshoz

CONS:

 • Kevés nem olyan szexi töltőanyag létezik
 • Elég drága a frissítésekhez

# 11 - Waifu zseb

PocketWaifu

Kutatásaim szerint a Pocket Waifu volt Nutaku egyik legnépszerűbb számítógépes játéka valaha. Ezzel a játékkal a játékosok egy személyes kanos társat élvezhetnek, aki mindenben segít nekik – legyen az kényelem, szex stb.. Rengeteg olyan dolgot tehetsz itt, amit a való életben el sem tudsz képzelni. Nos, ilyenek a pornójátékok, igaz? Az elképesztő akciókon kívül a szex mindig a legfontosabb.

Előnyei:

 • Hat minijáték áll rendelkezésre
 • Az animáció csúcsminőségű
 • A karakterek csodálatosak és egyediek
 • Testreszabhatja karakterét

CONS:

 • Nem mentheti a játék előrehaladását

# 12 - Projekt QT

nutaku ProjectQT

A ProjectQT egy csodálatos játék, letölthető androidos okostelefonokra. A legtöbbünk számára valóban zavarba ejtő és lenyűgöző. Azt javaslom azonban, hogy mielőtt csatlakozna, ismerkedjen meg ennek a játéknak az összetett játékkoncepciójával. Természetesen türelemre van szükség. Miközben ezt teszik, a játékosok megpróbálják összegyűjteni a szörnyű nőkből álló csapatot, és megállítani a területen elterjedt biológiai katasztrófát. A történetben szereplő karakterek fejlődése sok forró anime-romantikus és harci akciójelenetet hoz magával, amelyek kiterjedt háborúskodást vagy nem következményes inváziót foglalnak magukban.

Előnyei:

 • Forró női karakterek
 • Elképesztő sztorik
 • A grafika kiváló minőségű

CONS:

 • A zene és a hang javításra szorul

bottomline

Lehet, hogy a HotCandyLand.com nem a legjobb játékokat kínálja az Ön számára, különösen, ha kemény rajongója vagy. De azok számára, akik szeretnek élvezni és egyszerre rángatózni, ez lehet a legjobb választás. Őszintén szólva nem a világ legjobb karakterei vannak benne, de azt kell mondanom, hogy az oldal teljes koncepciója és funkciói remek csapatot alkotnak. Próbálja ki most. Ha nem vagy elégedett, visszatérhet ide, és megtekintheti a Dudethrill többi pornójáték-ajánlását.

hasonló helyek ikonra Mind az 16 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Hot Candy Land és 12 kötelezően felkeresendő pornójáték-oldal, mint a HotCandyLand.com Mutass nekem 12 alternatívát a HotCandyLand.com számára. Készülj fel, hogy izgalommal, bájjal és talán nevetéssel fűszerezd játékéletedet! Intsen búcsút a csillogó drágaköveknek, a régi sárkányharcoknak, a cuki grafikáknak és az unalmas játékkoncepcióknak. Ideje kiteríteni a vörös szőnyeget […]

Olvassa el Review

Smut Stone áttekintése és a TOP 12 pornó- és hentai játékok, mint a SmutStone.com. Mutass nekem 12 alternatívát a SmutStone.com számára. Eleged van a pornójátékokból akár offline, akár online, de nem kínálsz szexi csavart és élvezetet az estédbe? Ne pazarolja az idejét; ehelyett élvezze a minőségi pornójátékot, amely forrásként is szolgál […]

Olvassa el Review

Pornósztár Harem és a legjobb 12 legjobb pornó és hentai játékok, mint a PornstarHarem.com Show Me 12 Alternatives for PornstarHarem.com Sziasztok, Dudethrill rajongók! Te, én és egy játék, amely az idők hajnala óta a radarunkon van – a legendás Pornósztár Harem. Úgy értem, tessék, ki nem rejtette magában titkon a vágyat, hogy elmerüljön a világban […]

Olvassa el Review

Games of Desire és a legjobb 12 szexuális játékoldal, mint a GamesOfDesire.com. Show Me 12 Alternatives for GamesOfDesire.com A pornó nemcsak a felnőttek szórakoztatási szcénáját uralja, hanem a játékokban is népszerű rést jelent. Naná! Sok ember rabja a pornójátékoknak, és a Dudethrill is ezek közé tartozik. Ezért, amikor én […]

Olvassa el Review

Booty Heroes és 12 kötelezően meglátogatandó pornójáték, mint a BootyHeroes.com Show Me 12 Alternatives for BootyHeroes.com Lépj be abba az izgalmas világba, ahol a Hentai-rajongók az őrült Hentai iránti szerelmüket valami magával ragadóbb dologgá alakítják. Legyünk őszinték – a szokásos Hentai és X-minősítésű képregények már nem adják meg a trükköt. Azokról az izgalmakra vágyókról beszélünk, akik szeretnék […]

Olvassa el Review

Pornójátékok központja és a 12 legjobb pornó- és szexjáték, mint a PornGamesHub.com Mutass 12 alternatívát a PornGamesHub.com számára. Szia! Készen állsz, hogy belemerülj az ingyenes felnőttjátékok világába, amitől a joystick ugrál az örömtől? Nos, hadd öntsem a babot a játék legjobb játékosára – a PornGamesHubra. Most már tudom, hogy van […]

Olvassa el Review

JeuxPornoGratuits és 12 kötelezően felkeresendő felnőtt és hentai pornójáték-oldal, mint a JeuxPornoGratuits.com. Mutass nekem 12 alternatívát a JeuxPornoGratuits.com számára. Álmodozott már valaha a felnőtt szórakoztató csapat összeállításáról? Nos, nem vagy egyedül ezzel a szeszélyes vágyaddal, barátom. Szerencsére egy játék kiszolgálja nem túl ártatlan vágyainkat. Lépjen be a JeuxPornoGratuits webhelyére, egy lenyűgöző […]

Olvassa el Review

Látogassa meg a Mamát és a Top-12 ingyenes szexjátékokat, mint a VisitMama.com. Mutasson 12 alternatívát a VisitMama.com számára. Tegyünk egy vad utazást a memóriasávon, jó? Emlékszel azokra a régi szép időkre, amikor csalókódokat és játéktippeket cseréltek a haverokkal? Gyorsan előre a mai napra, és az érdeklődési köre a joystick helyett másfajta felé terelődött […]

Olvassa el Review

Wet Pussy Games & Legjobb pornó, hentai és felnőtt szexjátékok, mint a Wetpussygames.com Mutass nekem 12 alternatívát a Wetpussygames.com számára. Rendben, kalandozó társaim a felnőttek szórakoztatásában, beszéljünk egy olyan világról, ahol egyszerűen nem léteznek határok! Ebben a rohanó digitális korszakban az új szexweboldalak gombaként jelennek meg egy esős nap után, és az innováció nem ismer határokat. […]

Olvassa el Review

Horny Gamer és 12 csúcskategóriás ingyenes szexuális játékoldal, mint a HornyGamer.com. Mutass nekem 12 alternatívát a HornyGamer.com számára Hadd egyesítsük a játékot és a kibaszottságot a HornyGamer.com-mal! Soha nem fogsz találkozni ezzel az oldallal, ha nem vagy olyan kanos játékos, mint én, haver. Ki nem? Tudom, hogy járt már különböző hentai játékoldalakon, és valószínűleg […]

Olvassa el Review

Sexy Fuck Games és 12 kötelező látogatás ingyenes hentai, pornó és egyéb szexjáték, mint a Sexyfuckgames.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Sexyfuckgames.com számára Ma a SexyFuckGames csábító világába merülünk – egy olyan hely, ahol a legnagyszerűbb dolgok keverednek a férfiak abszolút imádják: a szexet és a videojátékokat! Lehet, hogy azt gondolja: „Hé, ez ingyenes, tehát […]

Olvassa el Review

Nutaku Review & 12 legjobb pornó, hentai és felnőtt szexuális játék, mint a Nutaku.net Mutasd meg a 12 alternatívát a Nutaku.net számára A világ haladásával az egyének egyre jobban kielégítik szexuális preferenciáikat. Emiatt számos platform az alapoktól a szexuálisig terjed. Emlékszem, volt egy időszak, amikor manapság népszerű dolgok […]

Olvassa el Review

A legjobb XXX játékok bemutatása 2023-re Talán itt az ideje, hogy felfedezze a pornó videojátékok csodálatos világát. Ezek […]

Olvassa el Review

Game Of Moans webhely: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (mint a Game of Thrones Style) Mutasd meg a Moans Game előnyeit és hátrányait A játék világában nem új a paródiajátékok látása amelyek lazán más népszerű filmeken vagy tévéműsorokon alapulnak. Mindannyian hallottunk már a Trónok játékáról, […]

Olvassa el Review

NarcosXXX (NO BS) Pornó játékok áttekintése a Narcosxxx.com webhelyről Mutasd meg az ítéletet (előnyök és hátrányok) A számítógépes és videojátékok már régóta foglalkoznak felnőtt témákkal, de a fejlesztők csak az utóbbi években találták meg a tökéletes ötleteket hogy tetszik a kemény játékosoknak. Ahelyett, hogy a mainstream videojátékokat egy […]

Olvassa el Review

Szeximulátor A SexEmulator.com pornójáték-bemutató végső áttekintése A SexEmulator előnyei és hátrányai Képzelje el, hogy minden szexuális késztetése van, hogy bármi újat és szokatlan dolgot tegyen valakivel, de egyszerűen nem találja meg azt a tökéletes embert, aki megteheti veled talán a külsejük miatt, vagy […]

Lapozzon a lap tetejére