Legjobb Swinger, párok társkereső oldalak és helyek a csoportos szex és hármasok számára

Hosszú évek óta a lengés jellege, például a partnercsere, a hármas, a csoportos szex olyan életmód, amely korábban társadalmilag elfogadhatatlan. De évek teltek el, az internet átalakult egy olyan helyre, ahol nyílt és nyilvános webhelyeket találhat.

Bármit is keres - alkalmi szexet, hármasban vagy nyitott gondolkodású swingereket a csatlakozáshoz, mindannyiótokat fedeztem. Időt, erőfeszítést és energiát fordítottam ennek a kategóriának a helyre helyezésére. Természetesen csak a rendelkezésre álló legjobbak, az Ön örömére, semmi több!

Utálom bevallani, de teljes 360 szexuális utat és kalandot vívtam ezekről a legjobb swinger webhelyekről. Most rajtad áll, hogy élvezd a lengő életet!

Dudethrill, a swing és a csoportos szex törvényes dolog?

Hé haver, kíváncsi vagy a swinger életmódra. De hogy tudd, az Egyesült Államokban alig vannak olyan szabályok, amelyek szabályoznák, mit csinál két felnőtt a lepedők alatt. Valójában nincs különbség, ha három, hat vagy tíz ember van. A hozzád hasonló emberek, akiknek ez a sajátos ízlésük van, továbbra is megízlelhetik, hacsak te anyázók nem járnak erőszakkal, szokatlan büntetéssel, károkkal, gyerekekkel vagy állatok bántásával. Ez egy tiszta beteg!

Annak ellenére, hogy nagyon régen kezdődött, a hintázás ma már nem annyira társadalmilag elfogadhatatlan tevékenység, mint korábban. Hidd el, mofosok, nagyon sokat láttam már belőlük! Sok weboldalt megnézhet és kipróbálhat, amikor csak szeretne egy jó társkereső weboldalt találni a kanos egyedülállók és az a nyitott gondolkodású pár számára.

Alkalmi swingerként elengedhetetlen tudni, hogy ezek a swinger-webhelyek Swingereknek készültek, ezért nem szabad verekedni, amikor az megfelel a vágyainak. Csakúgy, mint én mindig, legyek őszinte és közvetlen a mit ásson, és nagyon egyszerű lesz találni a meccseket a swinger webhelyein.

Nagyon érdekel a hintázás és a páros randevú Dudethrill. Van valami oka annak, hogy az emberek elkezdték ezt az életmódot?

Tudom, hogy felteszed ezt a kérdést. Jó, amit tettél. Szóval, most már megállapítottam a lengés működését. De ha már bensőséges kapcsolatban áll valakivel, akkor valószínűleg megkérdezheti: "Mi a francnak kellene lendülnöm?"

Ó, szegény legények, a hintázás minden kapcsolatnál másképp működik. Bár a poliamoros és nyitott kapcsolatok nem mindenkinek szólnak, léteznek, haver. Lehetséges, hogy az emberek egyszerre két vagy több ember iránt érezhetnek érzéseket. Még én is sikeres vagyok több konszenzusos és kielégítő kapcsolat kialakításában. Természetesen a lengés csak az intim gyakorlat egyik formája, sokan, köztük én is, hajlamosak vagyunk élni.

Különösen manapság a szenvedély kerül előtérbe. Ezért láthatja, hogy rengeteg weboldal és stratégia van kialakítva az egyenlőség és a méltányosság érdekében, így a szivárványos zászló ragyogóbb, mint valaha volt. Meglepő módon a lendítés sem kivétel. Különösen a melegek, a bi vagy a nemi életű mofók esetében a lengés gyakran hasznos módja szexuális késztetéseik kielégítésének. Természetesen elmondhatom, hogy vannak olyan vágyak, amelyeket partnerem biológiai természete nem képes teljesíteni.

Persze, a hintázás merész gyakorlat azoknak az embereknek vagy pároknak, akik abban reménykednek, hogy több ízt adnak romantikus életüknek. De az egyetlen módja annak megerősítésére, hogy helyes-e az ötlete, az, ha kipróbálja ezt. Csakúgy, mint én tettem, az ön számára külön-külön is kísérletezhet és kitalálhatja a késztetések mindenféle módját. Továbbá, azoknak a pároknak, akik szeretnék fűszerezni a romantikát, javaslom, hogy mutasson be egy vagy három új szeretőt a keverékbe.

Gyakran mi, szegény legények, tudatosan tudjuk, hogy szexuálisan vonz minket valaki új. És mivel megértjük, hogy ez csak a testünk vágya, küzdünk a kísértéssel, hogy adjunk, hogy elkerüljük a szakítást szeretőinkkel. De tisztán emlékszem, hogy a viszketés hogyan tart az időben, és egy másodperc töredékéig sem a méltóságomra, sem a szeretőmre gondoltam - csak tiszta kéjre. Ennek eredményeként a lengés gyors válasz lett számomra. Ó, jó uram, hidd el! Ez segít megmenteni a kapcsolatot, mivel arra ösztönzi szerelmét, hogy mással aludjon, és élvezze az örömöt.

Tapasztalataim szerint lendültem, ami még növeli a bizalmat a szeretőm között, mert furcsa képességet építettem ki arra, hogy egyenes, merész határvonalat húzzon a kapcsolatok és a kéj között. Persze, a hintázás nem más, mint egy kellemes eltérítés - például egy frissítő ital vagy egy pihentető mártás egy forró délután után. Csak a megfelelő mennyiségű szex, fűszer és minden szép!

Mit kapok ezekről a swinger-webhelyekről?

Persze, nem könnyű választás élni a swinger életmóddal, de a luxusnak ára van. Tehát a kérdése kiváló és időszerű. Utálom megtalálni a párokat vagy a szingliket; kibaszott időigényes, sőt időnként nagyon megterhelő.

Tehát azáltal, hogy ellátogattam a swingers klub egyik weboldalára, az időtartam mintegy 50% -ával lerövidítettem a regisztráció idejét. Ahhh, hidd el, sokkal könnyebb valakit baszni a bárban, mint online. Ne legyen zavarban, ha számokat és egyéb részleteket kérne - ne feledje, hogy munkája csupán erotikus igényeinek kielégítése.

Ezenkívül nagyon könnyű bekapcsolódni a swingerek webhelyeibe, mivel csak regisztráció szükséges. Ohh, a swingerek személyes ízlés szerint történő kiválasztásának és örömének erotikailag kielégítő. Határozottan, bármit kibaszhatsz, szophatsz ezekből a felnőtt társkereső weboldalakból - egyedülállók, párok és csoportok, mind szexuális élvezet céljából! Végül is ti, anyázók, csak nagyszerű szexre vágynak a beleegyező felnőttektől, úgyhogy a lehető legjobbat hozzák ki!

Hé Dudethrill, tudsz adni tippeket, hogyan lehet sikeres a csoportos szex webhelyeken?

Örülök, hogy ezt kérdezte tőlem, haver! Ez igaz; Csak azért, mert a swingerek online megtalálása egyszerű, ez nem jelenti azt, hogy a folyamat nem kihívást jelent! Ó, fogadok rád! Dudethrill nélkül ti szegény legények biztosan zokogni fogják a farkukat!

Tehát most adok néhány tippet, hogy a mofók sikeresek legyenek a swinger webhelyeken. Az okostelefonokkal manapság könnyen lehet kiváló minőségű fényképezőgépem. Tehát elfogadhatatlan olyan fotókat feltenni magáról, amelyek évekkel korábban készültek - például elmosódott, túl sötét vagy a minőség nem olyan jó, mint a jelenlegi verziója.

Hadd mondjak el egy titkot a swinger webhelyekről - a fizikai megjelenés nagyon fontos! Barátom kulcsa az, hogy olyan nagyszerű képeket válasszon, amelyek a leghízelgőbb alakjával vagy szögével pompáznak. Általában olyan helyet választok, ahol a szoba világítása világít, és a számomra leginkább megfelelő szög. Ohh, fogalmad sincs, hány hot csaj küld nekem kacér üzeneteket, amikor NSFW képeket teszek közzé. Az emberek megvadulnak és nyáladzanak a nemiségemtől!

Nem tartja furcsának, hogy csak néhány hozzászólás és egy „szálkás” profil elég ahhoz, hogy meggyőzzön minket arról, hogy megbízhatóak? Nos, számomra, mivel jelenleg több millió opció van online, kibaszottan űzöm ki azokat, akik nem sok információt szolgáltatnak a profiljukon.

Tehát, ha nem akarod, hogy kidobják, szánj pár percet a profilod kitöltésére, lusta faszfejek! Dicsekedjen az érdeklődésével, pózol szexi módon, és tűnjön ki a többi közül. Adja el saját testét, és figyelje, ahogy az üzenetek nap mint nap kezdenek gördülni.

Másrészt, nem veted meg teljesen, amikor úgy tűnik, hogy minden erőfeszítésed a csevegés mozgatórugója? Ember, próbáld meg nem lemásolni azt a faszfejet! Szeretné tudni, mit csinálok? Nos, megyek előre, és vicces dolgokat mondok beszélgetés közben.

Hadd mondjam el, az áramló beszélgetés élvezetének kulcsa mindig az, hogy rendelkezésre áll néhány kész kérdés. Általában a profilinformációikat használom, vagy megosztom a fétiseket, az oldalsó nyüzsgéseket, és mi nem, hogy a beszélgetés zökkenőmentesen folyjon.

Végül a végső igazság az, hogy a szex során a nem tervezett terhesség és a fertőzések valós veszélyt rejtenek. Tudom, hogy okos vagy, és csak szexet akarsz. Nos, haver, mindig gyakorold a biztonságos szexet. Sokat baszok, és sokszor összekapcsolódnak idegenekkel. Tehát továbbra is fenntartom a higiéniát és tesztelnek bennem STD-t.

Megéri-e a swinger-webhelyek prémium előfizetése a pénzt? Mi a legjobb, amit ajánlani tudsz?

Azt mondanám, hogy ne legyél már olcsó fasz, és tölts el egy kis készpénzt örömömre a szakértői tanácsomban. Manapság ritkán találunk olyan swinger weboldalakat, amelyek teljesen ingyenes szolgáltatásokat kínálnak. Végül is a tagok hitelességének íratlan szabálya lett. Gyerünk, senki, aki józan eszű, nem fizet előre a csalás előtt, igaz?

Remek dolog az Ön számára olcsó steakek, ezek a kategóriába tartozó swinger-webhelyek ingyenes fiókokat kínálnak, lehetővé téve mindenki számára, hogy ingyen fedezze fel a funkciókat. De természetesen fizetnie kell azért, hogy teljes mértékben élvezze az előnyöket.

Ha úgy döntött, hogy csatlakozik a lengő életmódhoz, akkor biztos, hogy a prémium taggá válás a következő legjobb lépés. Ezenkívül a haverod, Dudethrill költségvetés-bölcs tippje érdemes egy kis dollárt költeni egy prémium opció helyett, ahelyett, hogy egyik sávról a másikra ugrálnál, abban a reményben, hogy olyan svingert találsz, mint te. Itt egyszerűen csak görgethet és cseveghet bárkivel a piszkos régi otthonában.

Persze, a prémium tagság összes előnyével együtt, kétségtelenül lebecsülendő azt mondani, hogy a tökéletes swinger megtalálása magas.

Ami az ajánlásaimat illeti - alapvetően az összes itt áttekintett webhely csúcsminőségű. Azonban valóban tudom ajánlani Swingtowns. Csak elvégzik a munkát.

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére