Frissítve: 18. május 2024

Tantaly Review

& 12 legjobb szerelmi és szexbabák webhelye, mint a tantaly.com

Mutass nekem 12 alternatívát a tantaly.com számára

Tantaly fő

Gyakran fantáziáltam arról az élvezetről és érzésről, amit akkor érzek, amikor egy élethű szexbabával játszok. A legjobb kaliberű modellek, amiket kutattam, túl drágák voltak a pénztárcámhoz képest, és a gondolat, hogy valaki betoppan a lakásomba, és kigúnyol, elég volt ahhoz, hogy eltántorítsam a vásárlástól. Bárki, aki tudja, mennyit fizettem érte, másként gondolhat rólam. Szóval ennyi év után még mindig nincs nálam. De természetesen az idők változásával egy rakás szexjátékbolt bukkan fel az interneten, köztük a Tantaly bolt is. Nos, ezt jelnek vettem, és talán megérdemlek egy kis segítséget minden este rángatózáskor! Nagyon sok pozitív visszajelzést hallottam az ügyfelektől, és alig várom, hogy lássam, mit kínálnak még.

Hivatalos URL: https://www.tantaly.com

A Tantaly üzlet az Ön szolgálatában!

A Tantaly, amely hivatalosan 2019-ben debütált, egy digitális szexbolt, amely a csavaros kiegészítőkre összpontosít. A piacot elárasztják a csak férfiaknak szánt termékek, ez azonban mindkét nem kiszolgálásával kitűnik. Fiatal felnőttek egy csoportja alkotta önálló szériával és ambiciózus céllal: csúcsminőségű, élethű torzóbabák sorozatát létrehozni és legyártani. A Tantaly-t azért fejlesztették ki, hogy hitelesebb és kellemesebb intim élményt nyújtson, és remélik, hogy minden egyes új kiadással továbbra is emelni tudják a lécet.

Természetesen nem kellett sok idő ahhoz, hogy a Tantaly.com ismertté váljon, hiszen ügyfelei az oldal kínálatát használva kóstolgatták a farkukat. Persze, fantasztikus, hogy lefejezett szerelmes babáik szerepeltek a Men's Health-ben és a Cosmo-ban, de most tőlem is kapnak majd egy kis szeretetet. Hasonlítsuk össze őket a piacon kapható különféle felnőtt szerelmi játékokkal.

Hogyan kezdődött a Szexbaba Birodalom

Tantaly szex babák

A Ruhot Technology Inc. a Tantaly márka tulajdonosa, és termékeit világszerte értékesíti. Babája főleg Los Angeles, Hongkong és Berlin környékén kapható, de a Tantaly az Egyesült Államokra, Európára, az Egyesült Királyságra, Ausztráliára és Kanadára is kiterjedt. A száz alkalmazott közül minden egyes elkötelezett amellett, hogy a világot mindenhol jobb hellyé tegye a szerelmesek számára. Az önelfogadás olyasvalami, amit Tantaly támogat, és aktívan dolgozik a nemi alapú megkülönböztetés megszüntetésén. Bármely életkorú embert sem szabad szexuálisan kielégítő élet lehetősége nélkül hagyni.

A Tantaly története az Egyesült Államok Golden State-ben kezdődik. A kalandvágyó lévén az admin több különböző férfi maszturbáló játékkal kísérletezett. Bár elismeri egy teljes méretű testbaba értékét, megveti annak terjedelmes méretét és magas árát. A punci játék rugalmassága megnyerte a tetszését, de szeretné, ha több színben és stílusban lenne. Ahogy mélyebbre ásott, ráébredt, hogy a piacot elárasztják a népszerű szexuális cikkek olcsó árai. És csak néhány jó hírű vállalatnak volt égető szüksége a fejlesztésre. Ennek eredményeként olyan céget alapított, amely a legmagasabb színvonalon gyárt magas színvonalú törzsbabákat, ötvözve a hordozható szexjátékok és a teljes méretű testbabák legjobb tulajdonságait.

Mitől egyedi a Tantaly?

Tantaly törzs

A Tantaly jellegzetessége abból ered, hogy a vállalat az esztétikumra helyezi a hangsúlyt. Esztétikai identitása mélyen rögzült és könnyen megkülönböztethető. Nyilvánvalóan a versengő bababoltok legjobb tulajdonságait vette át, és ötvözte azokat számos odaadó ügyfele éleslátású megjegyzéseivel, hogy egy tökéletes termékcsaládot hozzon létre. Emiatt a Tantaly folyamatosan fejlődő, egyedülálló szexuális élményeket tud nyújtani ügyfelei számára.

Továbbá a gyűjtőknek szánt élethű torzóbabák iránti kereslet növekedésével a Tantaly meg kívánja őrizni vezető babagyártó pozícióját. Valójában a Tantaly a torzóbabák iparági standardjává vált, köszönhetően annak, hogy csak a legjobb minőségű termékeket készíti.

Tantaly modellek

Ráadásul a Tantaly erős hírnevet épített ki a fogyasztók körében; ezért áruit lelkesen keresik és nagyra becsülik a vásárlók. A Tantaly ügyfeleinek több mint 95%-a pozitív visszajelzést adott a cégről, így a torzóbaba piacvezető az ügyfélszolgálat és a minőségbiztosítás terén. Minden ügyfelet, aki a Tantaly termékeibe fektet be, a lehető legnagyobb gondossággal kezeljük, és biztosak lehetnek abban, hogy az oldal mindent megtesz az esetlegesen felmerülő problémák azonnali megoldása érdekében.

Az inspiráció a webhely szexbaba koncepciója mögött

Tantaly modell babák

Mint mindannyian tudjuk, a vibráló hüvely, bár hordozható és könnyen használható, nem helyettesítheti a tényleges önkielégítés érzetét, és nem nyújt kielégítő pótlást. Eközben egy szerelmes babának valósághű mellei vannak, és hatalmas zsákmánya van, amely mindenkit kielégítő fenekelést biztosít. A teljes méretű testbabák azonban élethű megjelenésük és valósághű érzetük ellenére költségesek, nehézkes tartani és sok karbantartást igényelnek. Mindannyian azt szeretnénk, ha könnyű lenne, és könnyen hordozható és tartható lenne, akár a lámpák.

Ráadásul, ha a fogyasztók mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkező szerelmes babát szeretnének, jelenleg nincs sok lehetőségük. A hamis weboldalak és az alacsony minőségű, veszélyes babák száma messze meghaladja az eredetiekét. Őszintén szólva, a játékvásárlóknak most van okuk az óvatosságra. Tehát a Tantaly onnan merített ihletet, és célja, hogy kitalálja a megoldást ezeknek a problémáknak a megoldására.

A Tantaly céget azon az elven alapították, hogy a vásárlók minőségi, élethű torzóbabák iránti vágyait elérhető áron kielégítse, ugyanakkor barátságos vásárlási környezetet teremtsen. Az oldal küldetése, hogy az elképzelhető legélethűbb szexuális élvezetet nyújtsa számodra, és ezt a torzóbabákra szakosodva érték el.

Mindent a Tantaly Torso Dolls-ról

Tantaly monica

A „torzóbaba” név jól összefoglalja, hogy mi is ez. A Tantaly torso babái ideálisak, ha nincs sok helyed, de szeretnéd élvezni egy teljes méretű szépség előnyeit. A torzóbaba élethű fejet és testet tartalmaz, de nincs keze vagy lába. De kérem, mentse el a csalódásait egy másik napon, mert Tantaly torzóbabái többek, mint játék.

Az élethű, teljes méretű babákhoz való fizikai és szexuális hasonlóságuknak köszönhetően a végső szexuális élményt nyújtják. A torzóbaba birtoklásának egyik előnye, hogy kényelmesen és gyorsan megtisztítható és eltehető későbbi használatra. Ó, kérlek, ne sajnáld, ha élethű méretű babát szeretnél, de nem engedhetsz meg magadnak néhány dollárt, hogy a végső érzéki kalandba fektessenek. A torzóbaba mindig itt van, hogy kielégítse örömeit, és kielégítse igényeit és vágyait.

Teljesen ostobaság lenne azt feltételezni, hogy testi vágyaid kielégítése kihívást jelent a modern korban. De mindig ne feledje, hogy Tantaly torzóbabája elérhető, és készen áll, hogy minden erotikus vágyát kielégítse. A szenvedélyes, szerető babatorzó tökéletes módja annak, hogy lazítson egy fárasztó irodában töltött nap után, és oldja a felgyülemlett feszültséget. Biztos lehet benne, hogy nagy kaliberű alkatrészeket, köztük szilikont és TPE-t használnak ezeknek a babáknak az elkészítéséhez. A legmodernebb berendezésekkel pompásan faragtak; élethű cicik és hüvelyek vannak és minden megfelelő íve. Ki tudja, ez lehet a szerencséje, hogy megtapasztalja a szex óriási örömét.

Kezdjük a vásárlást!

Tantaly új érkezés

Abban a pillanatban, amikor megbizonyosodtam arról, hogy a Tantaly minden szempontból hiteles, nagyobb magabiztossággal fedezhettem fel gyűjteményét. Arra gondoltam, hogy veszek egyet, amikor a kétségbeesett idők választ kérnek. Nos, az egyre növekvő ujjszőrzetemhez, az üres kukoricapehely-tartókból épített szexjáték-robothoz és egy tönkrement vákuumszivattyúhoz képest ezek a tárgyak a Tantalyban óriási fejlődésnek tűnnek. Sajnos kicsit drágábbak.

Valójában az itt kínált legolcsóbb torzóbaba körülbelül 100 dollárba kerül, ami nagyon messze van attól a 10 dollártól, amelyet egy szexjátékboltból származó általános műanyag lámpatestre költene. De aki már vásárolt, tudja, hogy a Tantaly árai hihetetlenül olcsóbbak egy élethű torzóbabáért. A Tantaly összes arctalan, félig ember babájának súlya szerepel a termékcímben, és a súlya nagyjából megfelel az értéknek. A következő szint 200 dollárba kerül, beleértve egy 15 font tinihez hasonló törzset és egy 20 font erotikus seggét. Monroe, akinek bolyhosabb a közepe, és nagyjából 70 fonttal többet nyom, 900 dollárért a tiéd lehet.

Tantaly Monroe

Jelenleg a Tantaly.com 15+ egyedi torzóképet és csupasz zsákmányképet kínál megvásárlásra. Erekcióval felszerelt férfitest is rendelkezésre áll, de pillanatnyilag mindet elvitték. Különböző méretű és stílusú termékekből kiváló a választék, de általában az ilyen boltokban más változatosság kívánatos. Talán a több lehetséges arcszín hozzáadása kiváló kezdő lépés lenne.

Az összes legújabb mintát „fehér” színben kínálják, és csak 50%-uk ébenfából készült. Ezen kívül semmi változatosabb nem látható az oldalon. De mindezek ellenére a Tantaly élethű tárgyai tagadhatatlanul csábítóbbak, mint bármely más játék, amit korábban használtam. Tehát, ha valami élethűbbet keres, mint a normál életnagyságú babák, a Tantalyt biztosan nehéz felülmúlni. Talán az egyetlen megválaszolásra váró probléma az, hogy ezek a babák, amelyeknek nincs fejük, végtagjuk és combjuk, hasonló célt szolgálnak-e, mint nagyobb társaik.

Tantaly babaöltöző versenye

Tantaly babaverseny

A Tantaly online hálózata lenyűgöző babaruházatnak és örömteli játékoknak ad otthont. Nyilvánvaló, hogy a babák nagy sikert aratnak a vásárlók körében. De tudtad, hogy a babákkal felöltözve sokkal izgalmasabb játszani? Valójában egy fűszeres ruhát viselő baba nagyszerű módja annak, hogy kedvet kapjon egy szexhez, és elmerüljön egy fantasztikus világban. A Tantaly mögött álló csapat imádja, ha a fogyasztók saját, kifinomult ruhákba öltözött babáik fotóit töltik fel. Ezért úgy döntöttek, hogy megrendezik a baba öltöztető versenyt, hogy jutalmazzák ezt az erőfeszítést, és lehetőséget biztosítsanak az újoncoknak, hogy tapasztalatokat és ismereteket szerezzenek a baba öltöztetéssel kapcsolatban.

A baba öltöztető versenyen leadott szavazatokat az egyes pályaművek által kapott lájkok száma határozza meg. Csak tíz jutalom érhető el; ezért ha sok versenyző ugyanazt a szavazatot kapja, akkor a helyezésük egyenlő lesz. Fel kell töltened egy fényképet a babádról felöltözve, hogy bárki csatlakozhasson, de ügyelj arra, hogy egyedi legyen. Ezenkívül a képen látható babának élethűnek, lenyűgözőnek, csábítónak és makulátlannak kell lennie. A kép leírására is van hely, így nyugodtan oszd meg egy kicsit stílusbölcsességed.

Ezen túlmenően minden résztvevő számára legfeljebb egy kép feltölthető, és naponta csak egy feltölthető. Ne számítson arra is, hogy hozzászólása azonnal megjelenik az interneten. Legalább 24 órát kell várnia; ha minden rendben van, a moderátorok megjelenítik a főoldalon. Ha a Tantaly három-négy nap elteltével nem töltötte fel a tartalmat, az azért van, mert nem érte el a szabványokat. Ha ez megtörténik, módosíthatja a bejegyzést, és újra megírhatja.

A Tantaly előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Reális szex élmény
 • Diszkrét csomagolás
 • Sok lehetőség
 • A babák kiváló minőségű anyagokból készülnek
 • Könnyű és könnyen tárolható

CONS:

 • Elég drága

A 12 legjobb szerelmi és szexbabák webhelye, hasonló a tantaly.com-hoz:

# 1 - JoyLoveDolls

JoyLoveDolls fő

Ha a szexbabák üzletéről van szó, kevés olyan lenyűgöző vagy kreatív cég van, mint a JoyLoveDolls. Büszkén mutatja be masszív szexbaba kollekcióját, kiváló minőségű anyagokkal, értékes áron és testreszabási lehetőségekkel. Szexbabái prémium anyagokból készültek, hogy az autentikus hús és a valósághoz közeli orgazmus érzését keltsék. A fantasztikus oldal mögött álló csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legvalósághűbb erotikus élményt nyújtsa, amely túlmutat azon, amit a valódi punci és fasz tud nyújtani.

Íme a JoyLoveDolls teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A legnagyobb szexbabák kollekciója
 • Vásároljon szexbabákat és szexjátékokat megfizethető áron
 • Prémium minőségű szexbabák
 • Testreszabhatja/személyre szabhatja a szexbabákat
 • Diszkrét tranzakció és szállítás
 • Prémium anyagokból készült igazi szexbabák
 • Jó hírű márkák
 • Hajók világszerte

CONS:

 • Egyes termékek drágák lehetnek

# 2 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

A Fine Love Dolls egy szexjátékbolt, amely fantasztikus játékokat kínál örömére. Próbáljon ki különböző testreszabásokat, és nézze meg, mi a legjobb az Ön számára. Válaszd azt a nőt, aki megtestesíti mindazt, amiről álmodoztál, és soha többé nem leszel magányos. Itt mindent házon belül intéznek, így nyilvánvalóan megérti, hogy egy olyan megbízható csoporttal áll szemben, akik pontosan azt szeretik, amit csinálnak, így csökken a vásárlással kapcsolatos bonyodalmak valószínűsége.

Előnyei:

 • Biztonságos és diszkrét vásárlás
 • Személyre szabott és részletes funkciók
 • Reális babák
 • Nem drága

CONS:

 • Semmi

# 3 - SexDolls

SexDolls

Rögtön tudnod kell, hogy ez a weboldal nem ugyanazokat a sajtos kopogós babákat árulja, amelyek néhány évtizeddel ezelőtt népszerűek voltak a kollégiumi szobákban. Ha egy szemtelen társat keresel, ne keress tovább, mint a SexDolls; mindent megtettek annak érdekében, hogy szolgáltatásaik könnyen elérhetőek legyenek bármilyen ízlésű és pénztárcájú fogyasztó számára. Végül, az évszázad szerelmi babája hasonlít egy nőre, de hiányzik belőle minden olyan idegesítő tulajdonság, mint az elkötelezettség és a nyavalygás.

Íme a sexdolls.com őszinte áttekintése.

Előnyei:

 • Testre szabható
 • Rengeteg pénztárcabarát ár
 • Valós babák kaphatók
 • Rengeteg választási lehetőség

CONS:

 • Semmi

# 4 - Igazi Doll

Igazi Doll

Az AbyssCreations RealDoll az aranyszabványa a pasik szexuális kütyüinek a pontosság, a részletesség és a személyre szabás tekintetében. Az üzletükben sokféle kanos mesterséges fucktoy van felhalmozva, amelyeket gyorsan beszerezhet. Összességében úgy tűnik, hogy a RealDoll fantasztikus weboldallal és még kiváló árukkal is rendelkezik, és az üzlet sikere nagyon ígéretes. Mindenesetre, függetlenül attól, hogy vásárolni szeretne, látogassa meg a RealDoll-t, mert baromi érdekes.

Előnyei:

 • A kialakítás kiváló és könnyen használható
 • Valós babák kaphatók
 • Minden igényt kielégít
 • Diszkrét tranzakció és szállítás

CONS:

 • Nagyon drága

# 5 - YourDoll

YourDoll

Manapság mindenhol csúcskaliberű szilikont használnak az egykor megszokott felfújható gumi helyett. A YourDoll prémium babái már ezekből az anyagokból készültek. Bár a YourDolls a skála megfizethetőbb végén található, tervezésük és felépítésük összetettsége miatt még mindig nem olcsók. Rengeteg kiváló minősítés és jóváhagyás található, ráadásul a babákat saját maga is megvizsgálhatja a szállítás előtt, így tudhatja, hogy az igazit kapja. A számos elérhető bababolt és webhely között ez a legjobbak közé tartozik.

Előnyei:

 • Csodálatos babák
 • Kiváló minőségű anyagok és testreszabható funkciók
 • Kedvezményeket kínál
 • Biztonságos tranzakciók
 • Diszkrét tranzakció és szállítás

CONS:

 • Semmi sem

# 6 - SexDollGenie

SexDollGenie

Nektek tényleg el kell kezdeniük pénzt elrakni a SexDollGenie kiváló minőségű babáiért. Egy gyönyörű baba nagyszerű módja annak, hogy megszerezze, amit akar, anélkül, hogy nyafogással vagy zúgolódással kellene foglalkoznia. Ez a legjobb mindkét világ közül. A kiváló személyre szabási lehetőségek, az ügyfélszolgálat és a küldeményfigyelés mellett pénzvisszafizetési garanciát is nyújtanak. Ráadásul a többi szexi babagyártóhoz képest a költségei valóban olcsók. Minden szomjas fapper mindenképpen látogassa meg ezt az oldalt, és alkossa meg magának az ideális, személyre szabott feleséget.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű babák
 • Megfizethető áron
 • Személyre szabható babák
 • Részletes jellemzők
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Visszatérítés lehetséges
 • Nagyszerű weboldal tervezés

CONS:

 • Fétis témájú játékok hiánya

# 7 - Szilícium feleségek

Szilícium feleségek

Azok, akik érdeklődnek a saját baba létrehozása iránt, nézzék meg a Silicon Wives-t. Ön olcsó korcsolyázó seggfejek kihasználhatják rugalmas vásárlási lehetőségeikat, és itt hozzáférhetnek az iparág csúcskategóriás márkáihoz. Teljes hatalma van jövőbeli waifu megjelenése felett, és valós időben figyelemmel kísérheti a gyártási műveletet. Összehasonlítva azzal a tízszeres áremeléssel, amellyel más üzletekben egy hasonlóan valósághű, életnagyságú babáért szembesülne, néhány ezer dollárt lopni lehet. Ha magányos vagy, aki egy babával szeretné betölteni élete űrét, akkor érdemes felfedeznie ezt a webhelyet.

Előnyei:

 • Rengeteg kiváló minőségű baba
 • Rengeteg testreszabási funkció
 • Megfizethető áron
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Eddig semmi

# 8 - szexi szex baba

szexi szex baba

A SexySexDoll hihetetlenül élethű szerelmes babákat kínál az Ön élvezetéhez. Gyártók és fajták széles választékát kínálja, és fejlett személyre szabást is végrehajthat. A cég nemzetközi, költségmentes szállítást biztosít, és készen áll a behozatali díjak megtérítésében. Ha a környéken vásárol, kétségtelenül ez a tökéletes hely, amelyet érdemes megnézni.

Előnyei:

 • Meglepően valósághű babák
 • Rengeteg testreszabási funkció
 • Ingyenes szállítás és az import szállítási díjak elszámolása
 • Hajók világszerte

CONS:

 • Nagyon drága

# 9 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

A SexyRealSexDolls dübörgő, élethű babák széles választékát kínálja. Valóban kínálhatnának megfizethetőbb lehetőségeket a szerelmes babákhoz, mert a jelenlegiek abszurd túlárasak. Láthatja, miért kerülnek olyan magasba a szerelmes babák, ha belegondolunk az előállításukhoz szükséges erőfeszítésekbe és a személyre szabhatóságba. Ha olyan szerelmes babát keresel, amely valósághű megjelenésű vonásokra emlékeztet anélkül, hogy pénzt tenne fel, a keresés a SexyRealSexDolls segítségével ér véget.

Előnyei:

 • Valós babák kaphatók
 • Kiváló minőségű anyagok TPE-ből
 • Biztonságos tranzakciók
 • Kiváló minőségű és személyre szabható babák

CONS:

 • Nagyon drága

# 10 - Hydoll

Hydoll

Miután ma bejártam a Hydollt, be kell vallanom, hogy már kialakult bennem egy kis megszállottság néhány nagy zsákmányú és hatalmas cicikű műbabájuk iránt. Tehát, ha luxus szerelmes babát keres, vegye fel ezt a boltot az opciók ellenőrzőlistájára. Ez pokolian sok dolog, és az árak valójában nem is olyan szörnyűek. Talán talál egy társaságot, és nem érzi magát annyira magányosnak és kétségbeesettnek.

Előnyei:

 • Számos valós életű baba kapható
 • Biztonságos tranzakciók
 • Ingyenes szállítás
 • Kedvezményeket és ajánlatokat kínál
 • Testre szabható

CONS:

 • Túl drága

# 11 - LegjobbRealDoll

LegjobbRealDoll

A BestRealDoll kiváló ajánlatot tesz Önnek, hogy a nyüzsgő szintetikus nők széles választékát kínálja Önnek. Egy ilyen hatalmas feladat elvállalása nem könnyű feladat, sőt, ez súlyos teher viselése. De természetesen sok időt fog vele tölteni, ezért fontos, hogy boldog és nyugodt légy. A BestRealDoll-on található egy szexbaba, amelyet kifejezetten neked készítettek; egyszerűen csak egy kis időre van szüksége az összes lehetőség böngészéséhez. A szerelmi baba vásárlásának lépésről lépésre történő eljárása hasonló az autóvásárláshoz, ezért próbáljon időt szakítani rá.

Előnyei:

 • Csodálatos weboldal elrendezés
 • Személyre szabható babák
 • Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre

CONS:

 • Egyes babák nagyon drágák

# 12 - Madam Dolly

Madam Dolly

Felejtsd el mindazt, amit korábban tudni véltél a szexbabákról, mert Madam Dolly vadonatúj mércét állított a kiválóság elé a szórakoztatóiparban. Üzleti tevékenységük minden területén – a vevői elégedettségtől a gyártáson át a szállításig – tapasztalt lelkesedésük miatt minden egyes ügyfele garantáltan le lesz nyűgözve. Sok nép éjszakai szexuális örömét – a tartós szexbabákat – ezen a helyen állítják össze, állítják elő és értékesítik. Ennek a vállalkozásnak a nemzetközi kereskedelemben szerzett páratlan szakértelme lehetővé tette Madam Dolly számára, hogy sikeresen elindítson három különálló, dinamikus webáruházat.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű szerelmes babák
 • A vásárlás megfizethető áron történik
 • Magas ügyfél-elégedettség
 • Számos tranzakciós lehetőség

CONS:

 • Visszaküldés nem megengedett

Záró gondolatok

Ha Tantaly torzóbabáit egy testfényhez vagy önkielégítő csészékhez hasonlítjuk, hihetetlenül valósághű, és tele van örömmel. Határozottan, a babái csábítóak, és nagyon könnyen karbantarthatók és tárolhatók. Annak ellenére, hogy elég drága, tudom, hogy minden dollár, amit ezekre a játékokra költenek, megéri. Talán csak az a probléma maradt itt, hogy ezek a Tantaly torzóbabák egyenértékűek-e egy teljes méretű szexbaba élethű érzésével. Természetesen kíváncsi lennél, hogy a hiányzó fej, lábak és karok befolyásolhatják-e a szexuális élményt, de ahogy Tantaly ígérte, termékeik kielégítik az éhségedet és a fantáziádat. Végül a választás a tiéd. De ha valaha is szüksége van egy kibaszott játékra, amely elfér az apró szekrényben, és kevesebb karbantartást igényel, tudja, hová menjen.

hasonló helyek ikonra Mind az 7 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Legnépszerűbb szexgépek és 12 legjobb szexbaba- és szexjátékbolt, mint a TopSexMachines.com. Mutass nekem 12 alternatívát a TopSexMachines.com számára. Manapság a szex mellett több alternatív módja is van önmaga elégedettségének. Vannak, akik szívesebben önkielégítik a régi stílust ujjakkal vagy kézzel, de vannak, akik inkább más szintre emelik. Mi vagyok […]

Olvassa el Review

A legjobb igazi baba áttekintése és a 12 legnépszerűbb szexbababolt, amely hasonló a BestRealDoll.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a BestRealDoll.com számára A kapcsolatok kiszámíthatatlan hullámvasútjának felfedezése igazi fejvakaró lehet. Valódi nőkkel és bonyolultságaikkal foglalkozik? Na, ez egy gond. Miért navigálna az érzelmi zűrzavar viharos tengerén, ha tökéletes társunk lehet […]

Olvassa el Review

A Sex Doll Plus áttekintése és a 12 legjobb szerelmi és szexbaba-webhely, mint a SexDollPlus.co.uk Mutass nekem 12 alternatívát a SexDollPlus.co.uk számára. Szüksége van egy kis felhajtásra a ma esti furcsa tevékenységeihez? Nem kell tovább keresnie, mert adok egy izgalmas tippet a pornóélmény fokozására. Valójában nincs ok unatkozni […]

Olvassa el Review

Az Ön babája értékelése és a TOP 12 olcsó szerelmes baba és szexrobot üzlet, mint a YourDoll.com Mutass 12 alternatívát a YourDoll.com számára Rendben, gyűljetek körbe, mert találjátok ki? Elérkezett ahhoz a döntő pillanathoz, amikor kijelentette: „Megérdemelek egy elsőrangú, kiváló minőségű szexbabát!” Szerencsére a YourDoll webhely a szexbabák világának Disneylandje, amely […]

Olvassa el Review

A Tantaly áttekintése és a 12 legjobb szerelmi és szexbabák oldala, mint a tantaly.com, mutasd meg a 12 alternatívát a tantaly.com számára Gyakran álmodoztam arról, milyen élvezetet és érzést érzek, amikor egy élethű szexbabával játszok. A legjobb kaliberű modellek, amiket kutattam, túl drágák voltak a költségvetésemhez képest, és már csak a gondolat is, hogy valaki betoppan a lakásomba, és […]

Olvassa el Review

A SexDolls áttekintése és a 12 legjobb szerelmi és szexbabák webhelye, mint a sexdolls.com. Mutass nekem 12 alternatívát a sexdolls.com számára. A szeretőd nem tesz semmit, hogy kielégítse a fétiseit vagy a fantáziáit? Vagy talán egyszerűen nem nyitott az ágyban való kísérletezésre, és a sima, régi vaníliás szexet szeretné? Nos, biztos vagyok benne, hogy mindannyian ott voltunk, és amikor a dolgok […]

Olvassa el Review

JoyLoveDolls és a legjobb 12 pornó- és webkamerás webhely, mint a joylovedolls.com. Mutasd meg a 12 legjobb szexbabát, amely hasonló a JoyLoveDollshoz A mindennapos rángatózás néha kissé ismétlődő és fárasztó érzés lehet. Ha nincs mellettem lány, a rángatózás nagyon elriaszt. Még próbáltam találkozni és randevúzni, de határozottan nem volt időm […]

Lapozzon a lap tetejére