Frissítve: 18. július 2024

HeroEro Review

& A TOP 12 csípős és sztármeztelen oldal, mint a heroero.com

Mutass nekem 12 alternatívát a HeroEro.com

HeroEro fő

Amikor a dolgok őrülten felpörögnek, és nincs pornó a telefonodon vagy laptopon, mindig azt kívánjuk, hogy legyen egy hős, aki megmenthet minket. Szerencsére megtaláltam a világ legjobb hősét; ez már egy ideje létezik, és tudom, hogyan kell kezelni az ingerlékenységet. Amiről beszélek, az a HeroEro. A név alapján azt gondolhatja, hogy ez egy Hentai oldal, de valójában egy Fappening oldal hírességek aktjeivel és botrányaival. Igen, anyák! A híresség kulcsa egy teljesebb élményhez és a felejthetetlen kósza élményhez. Egy sztár szépségét és karizmáját semmi sem fogja felülmúlni. Megőrjít minket, ha elkezdjük látni azokat a felálló mellbimbókat, puncikat, melleket és csúnya jeleneteket. Alig várom, hogy lássam, mi van még a HeroEro oldalon. Ne várjunk egy percet sem, és kezdjük el az ásást!

Hivatalos URL: https://heroero.com

HeroEro: A hős, akinek mindannyiunkra szüksége van

A HeroEro egy meztelen hírességek webhelye, amely tele van hollywoodi legnépszerűbb sztárok képeivel és videóival, filmekkel, tévéműsorokkal, műsorvezetőkkel, szórakoztatással, modellkedéssel, sporttal és sok mással. Minden kényszeres önkielégítő biztosan túlmutat az orgazmuson, mert a HeroEro rendelkezik minden rossz és legbotrányosabb dologgal, amire szüksége van.

Valószínűleg arra gondol, hogy mi a fenét csinálna egy másik meztelen híresség oldallal, főleg mivel rengeteg online oldal van. De hadd mondjam el, a HeroEro nem egy tipikus meztelen oldal, amit az interneten látunk. Az összes labdapusztító tartalom mellett elgondolkodni fog azon, hogy miért nem látogatta meg ezt az oldalt egy évvel ezelőtt.

Eddig lenyűgözött az oldal ezer gyűjteménye, és a HeroEro minden nap új funkciókkal bővíti. Minden alkalommal, amikor meglátogatja, Miley Cyrus, Ariana Grande, Selena Gomez és más hírességek újabb botrányai lesznek.

Nem minden hős visel köpenyt

HeroEro videók

Személy szerint szeretek filmeket vagy műsorokat nézni, különösen a Netflixen, síkosítóval és zsebkendővel az oldalamon. De az a kihívás ezeknek a filmeknek a megtekintése során, hogy megtaláljuk, melyik éri meg a próbát. Ne feledje, hogy nem minden filmben vannak szexjelenetek, és nem minden filmben élvezetes nézni. De nem hibáztathatsz, hogy összezavarodtam; annyi videó van manapság, hogy nem is tudjuk hol kezdjük.

Mindazonáltal a legszörnyűbb reggeli tévédrámák leghétköznapibb kinézetű női önmagukban is lélegzetelállítóan szépek. Ráadásul a nagy költségvetésű filmek gyakran tartalmaznak pompás főszerepeket, és még a leginkább családbarát viteldíj is gyakran szexuális tartalomból áll. Nos, valójában nem ugyanazok a brutális és fétis jelenetek, mint a mainstream pornóoldalakon, mint például a RealityKings vagy a Brazzers. Ezek a bemutatott nők azonban valódi és színvonalas szépségek. Ráadásul a videókészítés minősége teljesen felháborító.

HeroEro további videók

Sajnos már nem kapok meghívást mozifilmekre a kibaszott haverjaimmal, és sajnos nem tudok bemenni a közeli mozitermekbe maszk felvétele nélkül. Különben teljes szégyenben járnék. Szóval mit fogsz tenni, ha olyan vagy, mint én, szexet keresel, de sok dilemmája van?

Korábban nehezen tudtam elgondolkodni ezen a kérdésen, de most megvan a HeroEro. Ez az oldal foglalkozott Önnel, és számos hírességet mutat be a legmélyebb és hihetetlenül meghitt pillanataikban. Természetesen korlátlanul élvezheti a szórakozást anélkül, hogy szenvedne a frusztráló és unalmas pillanatoktól. Aki siet, akárhányszor újranézheti a szemtelen részeket, és ez alig kerül valamibe.

A HeroEro frissítései és új kiadásai

HeroEro albumok

Annak ellenére, hogy a HeroEro filmjeinek megjelenési ütemtervét nem találtam, feltételezem, hogy folyamatosan frissítik a könyvtárat. Miért? Egyszerű – mert minden látogatásom alkalmával mindig új dolgokat találok az oldalon. Nehéz ellenállni ezeknek a hírességeknek a csábító arcának, és mindig engedek az örömöknek. Valójában egy maratoni önkielégítés ragadott el attól, amiről korábban a HeroEro oldalon próbáltam írni.

Miután korábban kinyitottam a felső képernyőt, több új film is várt rám, hogy kiránduljak. Az egyik mintavideó a mindig is pompás Scarlett Johansson főszereplője volt, aki egy csábító New York-i férfit alakít a Don Jon-filmben. A legújabb előzetesben a videó alig egyperces, de ami fontos, az a nagy felbontású. És Joseph Gordon Levitt előtt a férfi karakter megkapja a lehetőséget, hogy megbassza, le van vetkőzve mellette, és én nem vettem észre, hogy már cimboráltam, mielőtt ő tette.

HeroEro minta

De ami már enyhe aggodalomra ad okot a HeroEro oldalon, az az, hogy a videó véget ér, mielőtt egy kicsit felmelegedne. Őszintén szólva, ez nem HeroEro hibája vagy bármi más, hanem a korlátozott epizódhosszak eredménye. Szerencsére, amikor megpróbáltam felfedezni a teljes gyűjteményt, a klipek többsége hosszabb volt, mint Scarletté – ami szerintem nagyszerű hír.

Ami azt illeti, a HeroEro több hosszú koreai filmet publikált, csak sok dekoltázssal. Határozottan le vagyok nyűgözve, hogy milyen grafikus és intenzív volt, mert korábban nem találkoztam sok koreai mocskolással. Általában hagytam, hogy a farkam élvezze a latin és a szőke puncikat, szóval hihetetlen élmény volt. Közvetlenül ezután kiadtak néhány intim francia videót felirat nélkül, de olyan tettekkel, amelyek többet fejeznek ki, mint szavak.

HeroEro színésznők

Egy Fappening oldalt nem neveznek így, ha nem a színésznők és hírességek miatt, akik ezt a rángatózást sokkal jobbá teszik. Nálunk van Inbar Lavi, Halle Berry, Elizabeth Olsen, Mila Kunis és Britney Spears, akiknek a legmerészebb képei és botrányos paparazzi felvételei vannak. Bár észrevettem, hogy ezek a képek mélyhamisításúak, mégis hihetőnek tűnik. Valójában láttam ezt a szopást Elizabeth Olsenről, és nem vettem észre, hogy ez egy élvonalbeli technológiai változtatás. De mindegy, már rántottam neki, úgyhogy azt hiszem, a mélyhamisítások nem jelentenek nagy problémát a farkamnak.

Ezenkívül a HeroEro olyan kedvenc hírességeimet is felvonultatja, mint Alexandra Daddario, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Kate Winslet és Amber Heard. Ezek a nevek nagyon népszerűek a mainstream filmekben és műsorokban, így üdítő volt látni a meztelen igazságot és egy kis csúsztatást az oldalon. A HeroEro mókája és szórakoztatása igazán epikus, és egyetlen pornóoldal sem tud megfelelni. Talán az ártatlan külsejű hírességek látványának izgalma és rángatózása az egész élményt feldobja. Megszoktuk, hogy látjuk őket a vásznon színészkedni, és profinak lenni a vörös szőnyegen. De hihetetlen találkozás nézni ezeket a legnagyobb sztárokat, akik térdelnek, és egy hatalmas kakasból cumshotért könyörögnek.

HeroEro borostyán

Képzeld csak el, hogy Monica Bellucci, Riley Keough, Nicole Kidman, Misty Mundae, Salma Hayek és Scarlett Johansson különböző pozíciókba kerülnek. Minden bizonnyal lélegzetelállító élmény! És ó, fiú, nem tudom levenni a szemem a melleikről. Még az sem érdekel, hogy hatalmasak vagy kicsik; Addig vagyok jó, amíg híresség mellek. Sosem képzeltem el igazán, hogy Scarlett Johansson csábítóan néz ki az ágyban, és ugratja a farkamat, hogy cuki legyen. Határozottan egy olyan élmény, amit soha nem fogok elfelejteni!

A HeroEro kategóriák

HeroEro kategóriák

A HeroEro nem egyszerűen egy jelenetre vagy témára összpontosít, hanem sok kategóriát lefed. Rengeteg dolgot élvezhetsz itt, szóval ne felejtsd el élvezni! Jelenleg a HeroEro rendelkezik meztelen filmjelenetekkel, maszturbációs jelenetekkel, zuhanyjelenetekkel és nagy mellekkel. Elsősorban ezek a legnépszerűbbek az oldalon, és természetesen az enyém is.

A HeroEro oldalon sok ember nézheti és böngészheti a Fappening-videókat különböző jelenetekben, és megláthatja a megszokottól eltérő pillanatokat. Főleg, ha megnézed a Csoportos szexjeleneteket, a Klasszikus szexjeleneteket és a Forró és szexi jeleneteket, ezekben a kategóriákban találhatók a legjobb jelenetek, és nem tudom elképzelni, hogy ez hiányzik az első bóklászásomon.

HeroEro további kategóriák

Ezenkívül az oldalon Hentai & X rajzfilmek, BDSM videók, teljes frontális meztelenség és hírességek szexjelenetei találhatók. Ezeket a kategóriákat olvasva már tudom, hogy ez epikus lesz. Az egyes kategóriákban elérhető jelenetek lenyűgözőek, és valóban egyedi hírességeket mutatnak be. De nem zárhatjuk ki az explicit szexjeleneteket, a meztelenséget a tévéműsorokban, a hírességek szopásjeleneteit, az ázsiai, sztriptízjeleneteket és a streampornót. A választási lehetőségek közül ezek a kategóriák, amelyeket említettem, sokkolóak (de jó értelemben)! Minden vágyam minden oldalról beteljesül, és végre megértem, miért jönnek vissza az emberek ide.

Végül a HeroEro is kínál még néhány kategóriát, beleértve a Szexi reklámot, a Naked On Stage-t, a Leszbikus jeleneteket és a Pornó zenei videókat. Ezeknek a kategóriáknak a nevei kissé izgalmasak és érdekfeszítőek. Tehát amikor úgy döntöttem, hogy beleveszem őket a pénteki rángatózásomba, hatalmas robbanás történt! Az biztos, hogy ilyen örömöt és élvezetet már rég nem tapasztalt. Szóval, ha én lennék, jobb, ha megragadja azt a krémet és papírzsebkendőt, mert ha egyszer rákattint a kategória részre, az egy hullámvasút lesz!

A HeroEro előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Sok tartalom
 • Számos népszerű híresség
 • Hosszú videók
 • Erotikus képek
 • Könnyű használhatóság
 • Ingyenes regisztráció
 • Rendszeresen frissít
 • Ingyenes letöltés

CONS:

 • Néhány videó rövid

A TOP 12, a heroero.com-hoz hasonló fappening és hírességek meztelenségei:

# 1 - EgoAllStars

EgoAllStars

Ez az EgoAllStars.com webhely korlátlan számú híresség képpel és filmmel van tele, így ez egy fantasztikus módja annak, hogy kielégítse a gyönyörű emberek iránti vágyát. Ez egy kiterjedt összeállítás hollywoodi filmekben, televíziós műsorokban, hivatalos televíziós elfoglaltságokban, divatbemutatókban, valamint forgatókönyv nélküli és explicit felvételekből.

Bár kevés klip van meztelenül vagy szeretkezõ emberekrõl, többen is professzionálisan készített sorozatokat használnak televíziós epizódokból és kasszasiker filmekbõl. Ezenkívül az EgoAllStars számos fotót tartalmaz hírességekről, mind tompa, őszinte és csekély ruházatú.

Íme az EgoAllStars teljes ismertetése.

Előnyei:

 • Csodálatos videók hírességekről
 • Hűséges felvételek, csúszó csúsztatások és számos fotótípus áll rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A reklámok bosszantóak

# 2 - Deep Fucks

mélyfut a hírességek

Azok számára, akik még nem ismerik, a mély hamisítványok olyan filmek, amelyek valódi híresség arcokat használnak a pornóelőadókra. A Deep Fucks sikeresen összegyűjtött számos mélyhamisított anyagot. Tökéletesítették azt a mesterséget, aminek a pornórajongók örülnek; így a Deep Fucks naponta több ezer látogatást szerzett kanos pornófüggőktől. Érdekes módon ezen az oldalon mesterséges intelligencia (AI) programokat alkalmaztak ezeknek a finom csemegéknek a létrehozására és gyártására. A használt algoritmusok és a folyamatok gördülékenyek és közel tökéletesek. Ha nem tudod, hogy a Deep Fucks-on és más mély hamis oldalakon vagy, akkor azt fogod hinni, hogy ezek valódi szexvideók hírességekről.

Kattintson ide a Deep Fucks teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Intenzív mély hamis videók
 • Nagy felbontású anyagok
 • Ingyenes webhely
 • KPOP csillagokat tartalmaz
 • Különféle személyiségek és hírességek

CONS:

 • Van hirdetése

# 3 - VividCeleb

vividceleb hátsó ajtó

A felnőtt szórakoztató piac legismertebb nevei között a VividCeleb csak kiváló minőségű, feltört felnőtt szexfilmeket kínál prominens hollywoodi színészekről, feltörekvő szupersztárokról és híres személyiségek utódairól. A rendszeres frissítések hiánya ellenére továbbra is hozzáférhet a nagyfelbontású videókhoz az oldalon.

A VividCeleb minden tartalma elérhető itt a megtekintés örömére – legyen szó meztelen képekről, szexvideókról, GIF-ekről, magazinokról készült képekről, fotózásokról, paparazzi felvételekről és még sok másról. Különféle előkelő nőket is találhat jól ismert hírességekkel, popsztárokkal, reality TV-sztárokkal, zenészekkel, modellekkel és hollywoodi színésznőkkel.

VividCeleb értékelés itt.

Előnyei:

 • Hozzáférhet az összes tartalomhoz és hálózathoz
 • Exkluzív szexbotrányok
 • Érdekes kategóriák
 • Megfizethető előfizetési csomagok
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • A nem tagoknak nincs elérhető előnézetük
 • A könyvtár nem olyan nagy
 • Néhány exkluzív videó érhető el

# 4 - HírességekRoulette

HírességekRoulette

Végül egy nagyszerű weboldal, amely a legforróbb hírességek képeinek és videóinak keverékét mutatja be tévéműsorokból, filmekből, dokumentumfilmekből és sok más forrásból. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor jót mondok, forrónak, csábítónak és merésznek gondolom. Több ezer rendelkezésre álló tartalom érhető el a CelebsRoulette webhelyen, és lehet, hogy egy gyors szünetet kell tartania a munkában, hogy mindent egyszerre élvezhessen.

A CelebsRoulette pontosan tükrözi a webhely címét. Jeleneteket és képeket tartalmaz tévés személyiségekről, hollywoodi sztárokról, újságírókról, szexuális modellekről vagy a legőszintébb szexi pózokról. Valójában sok hollywoodi és filmsztár jelenik meg a CelebsRoulette kollekcióban. Rendben, fogadjuk el egyszerűen, hogy a CelebsRoulette nem vonz annyi látogatót, mint más webhelyek, például a RedTube vagy a Pornhub. Ennek ellenére továbbra is kínál néhány izgalmas előnyt, amelyet mások nem tudnak nyújtani.

Kattintson a CelebsRoulette teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

# 5 - HírességekNudeWorld

Hírességek aktok világa

Ez a felnőtt webhely lehetővé teszi, hogy megnézze hollywoodi csajokat, akik vesznek egy kis farkat, és csak szemtelenek. Ez egy teljesen új világ, amatőr tartalmak, szexszalagok és kiszivárgott aktok együttvéve. Az oldalon rengeteg olyan tartalom található, amelyet kedvenc sztárjai láthatnak szemtelenül a hálószobában, és néha önmagukkal játszanak, vagy csak pompázhatnak szexi testükkel, hogy mindenki láthassa őket.

A hírességek pornó oldalainak egyik nagyszerű elvitele, hogy soha nem lehet tudni, mi rejtőzik a csillagok ártatlan arcai mögött; soha nem lehet tudni, mit tehetnének, ha távol vannak a vakító reflektoroktól és a kamerától. Megnézheti őket legdurvább és csúnyább állapotukban. Bár ezeknek a tartalmaknak, különösen az aktoknak és a szexszalagoknak nem kellett volna megjelenniük a nyilvánosság előtt, nem érthetünk egyet azzal a ténnyel, hogy mindannyian szeretünk néhány kiváló, kiszivárgott dolgot, amelyek Hollywood legnevesebb neveit tartalmazzák.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Nagy kiszivárgott tartalom
 • Nincs szükség regisztrációra
 • A videók ingyenesen megtekinthetők

CONS:

 • Elég bosszantó hirdetések és felugró szalaghirdetések
 • Alacsony minőségű videók
 • A weboldal design rosszul néz ki

# 6 - ScandalPlanet

ScandalPlanet fő

Olyanok számára, mint én, akik élvezik az efféle dolgokat, egyetérthetünk abban, hogy nincsenek szexuális felvételek, explicit képek vagy paparazzi felvételek, amelyek nem magával ragadóak. Így az olyan oldalak, mint a ScandalPlanet.com, hasznosak az ilyen botrányos elemek megosztásához.

Számos felismerhető szupermodellje, zenésze, színésznője és közösségi média sztárja van, köztük szuggesztív pózokban és a nyilvánosság számára kitett felvételekben. A ScandalPlanet a maga nemében a leghálásabb weboldal, amely alapos betekintést nyújt a sztárok intim életébe. Szóval, bármilyen furcsaságba is keveredik, itt mindent felfedezhet: meztelen felvételeket, meztelen képeket, nyílt filmeket és a legújabb piszkos hírességek online vitáit.

A ScandalPlanet teljes ismertetője itt.

Előnyei:

 • Rengeteg szexbotrány és meztelen kép
 • Könnyen használható és egyszerű navigáció
 • Sok híresség szerepelt
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minden tartalom informatív, és hírességek leírásával érkezik

CONS:

 • Vannak hamis videók és képek
 • HTTP titkosított webhely
 • Letöltés nem áll rendelkezésre
 • Néhány harmadik féltől származó webhely

# 7 - Cenzúrázott

Cenzúrázott

Köztudott, hogy a sztárok gyakran a média reflektorfényébe kerülnek, és ennek következtében szexualitásuk több álom és fantázia középpontjában áll. Az Ancensored.com lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy lássák, hogyan néznek ki szeretett művészeik, szórakoztatóik, televíziós személyiségeik és hasonlók ruházatuk és kiegészítőik nélkül. Az Ancensored rengeteg különböző típusú tartalmat kínál, sokféle híresség video- és képtartalmával, valamint szerteágazó képernyőképekkel. Valóban bölcs lehetőség azok számára, akik értékelik a híresség-orientált tartalmakat.

Tekintse meg az Ancensored ismertetőt.

Előnyei:

 • A hírességek tartalma hatalmas
 • A streaming gyors és gördülékeny
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Reklámok a játékosok által
 • Letöltés nem érhető el

# 8 - FullXCinema

FullXCinema

A FullXCinema egy ingyenes oldal, amely bemutatja az összes szexjelenetet, amelyben egy híresség valaha is részt vett. A legtöbb jelenet nagyon nyílt, független filmekből vagy softcore pornóból származik. Ez azt jelenti, hogy a hírességek kevésbé lesznek ismertek, mint más oldalak. Még mindig vannak kedvenc pornóvideóik, amelyeket a nagy sztárok készítettek, mielőtt híresek lettek volna.

Előnyei:

 • Explicit és hallgatólagos pornójelenetek
 • Megjegyzések szekciók és értékelési rendszer a felhasználók számára
 • A Sex Tape kategória igazi hírességeket mutat be valódi szexel

CONS:

 • Sok törölt videó
 • Előugró ablakok és átirányítások, amelyekkel foglalkozni kell
 • A legtöbb híresség kevésbé ismert

# 9 - CelebGate

ünnepelni

Azok számára, akik jó szórakozást szeretnének nézni a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóin, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok elérhető kedvencet tartalmaz. Ezenkívül bónuszokkal is rendelkeznek, mint például blogok és az egyedi Playboy modellek számára fenntartott rész. A weboldal naponta frissíti tartalmát. Forrásaik nagy része paparazziképekből, különböző promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram -klipekből és leginkább a kiszivárogtatott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek.

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus híresség-rajongói webhely, és rendszerezetlennek találja, válogatási és szűrési funkciók nélkül. A kezdőlapon azonban van egy AZ index, egy születésnapi rovat a hírességek számára, és az aktuális frissítések listája. A weboldalnak saját „Hírességek csarnoka” és friss blogbejegyzései is vannak. Egyedülálló „Fappening” részük is van néhány további magyarázó cikkel és kapcsolódó hírességekkel, mint például a Playboy és modelljeik. Ezen az oldalon minden modell felállítja életrajzát, és bepillantást enged az oldal tartalmába.

A CelebGate teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 10 - JerkOffToCelebs

jerkofftocelebs fő

A JerkOffToCelebs 2016 körül indult, így technikailag még mindig új oldal, ha jobban belegondolunk. A JerkOffToCelebs eddig folyamatosan meghódította az online világ kemény versenyét, és az elmúlt néhány évben több ezer tagot ért el. A JerkOffToCelebs egy meztelen hírességek oldala, így a tartalom híres személyiségek botrányos élete körül forog. Más meztelen oldalakkal ellentétben azonban a JerkOffToCelebs kézzel választja ki a tartalmát, így a hírességek és a fotók itt a legjobbak és legmenőbbek. Lehet, hogy azon kapja magát, hogy kedvenc sztárjait keresi, de sajnálom, hogy csak a legmenőbb és leghíresebb emberek érték el a határt.

Kattintson a JerkOffToCelebs teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Hatalmas gyűjtemény
 • Rengeteg híres sztár
 • Forró és pompás hírességek
 • Izgalmas játékok
 • Egyszerű használhatóság

CONS:

 • Túl sok hirdetés és átirányítás

# 11 - CelebMasta

CelebMasta fő

A CelebMasta összegyűjtötte Hollywood legnagyobb neveit, valamint számos legmenőbb zenész, közösségi média influencer, modell, énekes és tévés személyiség. Természetesen rengeteg híresség van itt, és egy életbe telhet, mire befejezi. Ezenkívül minden nap folyamatosan növekszik, ezért számítania kell a gyakori tartalomfrissítésekre. Rengeteg hírességhez kapcsolódó pornót, videót, képet és egyebeket fog élvezni.

CelebMasta értékelés itt.

Előnyei:

 • Fantasztikus lista a különböző területekről származó hírességekről
 • Legjobb aktgalériák
 • Vannak botrányok, pletykák és egyéb dolgok
 • Fantasztikus kategóriák közül választhat

CONS:

 • Egyes átirányítások harmadik félhez
 • Csak egy alapvető keresési funkciója van

# 12 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

A MrDeepfakes új ízt hoz a hírességek aktjainak világába. Ez az oldal hamis és szerkesztett hírességek videókat és képeket tartalmaz magáról a névről. Napjainkban a technika jelentős fejlődésével már nem okoz gondot valódi botrányokat és explicit fotókat készíteni mindenki örömére. A MrDeepfakes rendszeresen frissít, és az A-listás hírességek gyűjteményében található.

Nézze meg a MrDeepFakes véleményét.

Előnyei:

 • Hírességek nagy könyvtára
 • A navigáció viszonylag könnyen érthető
 • Rengeteg tartalom
 • Sötét téma elrendezés

CONS:

 • Kevés videó van rossz minőségű felbontásban
 • Néhány albumnak zavaros címei vannak
 • Néhány hirdetés

Utószó

Őszintén szólva, kicsit megbántam, hogy ilyen későn tudtam a HeroEro-ról. Ez az oldal már jó ideje működik, és az évek során hiányzott gyűjtemény megtekintése valóban kakastörő. De persze jobb későn, mint soha, nem? És ha olyan vagy, mint én, aki most jött ide, élvezze a több mint 30 XNUMX filmet és még sok más napi frissítést! Minden bizonnyal a HeroEro az egyik legjobb hírességeket bemutató oldal, amelyet eddig meglátogattam.

A HeroEro általában a kasszasiker filmekből és show-kból származó szexuális felvételekre specializálódott. Az oldal mögött álló csapat pedig fáradhatatlanul dolgozik, hogy felállítsa és fenntartsa az izgató anyagok valóban lenyűgöző gyűjteményét. Figyelembe véve az oldal beállítását, tartalmát és a webhely összes funkcióját, nincs mentség arra, hogy ne költse el a teljes életútját kedvenc vezető hölgyeinek vagy filmjeleneteinek, amelyeket meg szeretne nézni.

hasonló helyek ikonra Mind az 45 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Celeb Exposed és 12 legjobb ingyenes hírességpornó- és meztelenségi oldal, mint a CelebExposed.com. Mutass nekem 12 alternatívát a CelebExposed.com számára Itt az ideje, hogy ezek a szexi hírességek a pornóvilág rivaldafényébe kerüljenek. Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogyan néznek ki a hírességek szerelmeink, miközben párásodnak az ágyban. Kiakadtam, amikor […]

Olvassa el Review

Celeb Kingdom & 12 legjobb hírességek és kiszivárgott aktok, mint a CelebKingdom.org. Mutass nekem 12 alternatívát a CelebKingdom.org számára. A kapuk nyitva állnak a CelebKingdom.org előtt! Mindenkit szeretettel várunk, hogy fedezze fel az erotikus ételek bankettjét. Szép, ez a királyság kifejezetten és mindenre kiterjedően kínál hírességek aktjait és érzéki tárgyakat. Hoppá, meg kell néznem […]

Olvassa el Review

Cinema Cult és 12 kötelező celebpornóoldal és kiszivárgott celebaktok, mint a Cinemacult.com Mutass nekem 12 alternatívát a Cinemacult.com számára Előfordult már, hogy azon kapta magát, hogy kedvenc celebjét bámulja a képernyőn, és azt gondolja: „Hogy néznek ki mindig ilyen jól? ” Nos, tarts ki, mert a Cinemacult.com a VIP belépőd a sztárok világába, ahol minden […]

Olvassa el Review

A Celeb Matrix áttekintése és a 12 legjobb sztárpornóoldal és a CelebMatrix.com-hoz hasonló kiszivárgott celeb aktok Mutass nekem 12 alternatívát a CelebMatrix.com számára. Sziasztok! Szóval, rábukkantam erre a CelebMatrix dologra az interneten, és higgyétek el, ez olyan, mint egy VIP-bérlet a hírességek szórakozásának vad világába – és nem, nem a vörös szőnyeges hobbiról beszélek […]

Olvassa el Review

A Nudify Online és a TOP 12 mélyhamis pornó és hírességek meztelenségi oldala, mint a Nudify.online Mutass nekem 12 alternatívát a Nudify.online számára. Előfordult már, hogy álmodozás közben azon töprengtél, hogyan néznének ki a körülötted élők a buffban? Ha együtt bólogatsz, üdvözöllek a klubban, barátom. A szenvedés igazi. Most képzelj el egy […]

Olvassa el Review

Videocelebek és a legjobb 12 népszerűségnek örvendő oldalak és kiszivárgott hírességek pornóoldalai, mint a VideoCelebs.net Mutass 12 alternatívát a VideoCelebs.net számára Üdvözlünk, örömkereső társak! Ma a VideoCelebs csábító világába merülünk, ahol a hírességek csábítása és csábító meneküléseik várnak. Most, mielőtt elkezdené képeket varázsolni Jennifer Lawrence-ről, Selena Gomezről vagy akár Pennyről […]

Olvassa el Review

A DeepFakePorn áttekintése és a 12 legjobb hamis celebakt és a DeepFakePorn.nethez hasonló DeepFake pornóoldal Mutass nekem 12 alternatívát a DeepFakePorn.net számára. Üdvözlettel, internet-értő lényeim! Hallottad már a hírt arról, hogy a legújabb trend lázba hozza az internetet? Nos, hadd közöljem Önnel a nem túl jó hírekkel. Felbukkant egy DeepFakePorn nevű mély hamis oldal […]

Olvassa el Review

Celebs Dump & 12 legjobban kiszivárgott híres aktok és pornóoldalak, mint a Celebsdump.com Mutass nekem 12 alternatívát a Celebsdump.com számára. Sziasztok! Szóval a minap a CelebsDump-ba botlottam, és hadd mondjam el; ez nem csak a szokásos hírességek pletykaoldala. Párás fotók virtuális kincsesbánya, szupermodellek, hollywoodi színésznők és figyelemre méltó […]

Olvassa el Review

Social Media Girls és 12 kötelező látogatás a népszerű és kiszivárgott hírességpornóoldalakat, mint a Socialmediagirls.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Socialmediagirls.com számára Manapság sok lány használja a közösségi média platformjait játékok streamelésére, tartalmak készítésére és egyéb tevékenységekre. Nem fogynak ki az ötletekből, hogy aktívak és relevánsak maradjanak. Ezért van rengeteg szexi […]

Olvassa el Review

A Celeb Hub áttekintése és a CelebHub.nethez hasonló 12 legjobb hírességek aktot ábrázoló webhelye Mutasson 12 alternatívát a CelebHub.net számára. Kíváncsi vagy, melyik híresség díszíti mostanában a pornóvilágot? Felfedeztem a Celeb Hubot, és ki kell próbálnod ezt a fenomenális oldalt. A sztárpornó szerelmesei a domain elsődleges ügyfélköre, és ha Ön is ebbe a […]

Olvassa el Review

Boobs Radar és a 12 legjobb sztárpornóoldal, mint a BoobsRadar.com Mutass nekem 12 alternatívát a BoobsRadar.com számára Hot Boobies Alert! A Boobs Radar egy vadonatúj, elsőrangú celebpornócsatorna, amelyet feltétlenül fel kell vennie a kedvencek listájára. Annak ellenére, hogy a tartalom nem túl kreatív, a Boobsradar kiváló munkát végez, hogy felülmúlja […]

Olvassa el Review

Desi Fakes & Top 12 celeb aktok és mélyhamis pornóoldalak, mint a DesiFakes.com Mutass nekem 12 alternatívát a DesiFakes.com számára. Készen állsz a Desi Fakes felfedezésére? Nemrég áttekintettem egy prémium indiai pornóoldalt, és elbűvöltem, hogy még több indiai dögöt ismerhettem meg. Ezzel ihletet kapok, hogy ássam és pörögjek a lédús indiai […]

Olvassa el Review

Felnőtt birodalmi hírességek és a 12 legjobb meztelen híresség oldal, mint a adultempirecelebrity.com Mutass nekem 12 alternatívát a adultempirecelebrity.com számára Mióta Kim Kardashian szexbotrányát nyilvánosságra hozták, egyre több celebbotrány bukkan fel az interneten, köztük a Paris Hilton és a klasszikus Pamela Anderson, Jennifer Lopez és Carolyn Murphy botrányai. Mindegyikük […]

Olvassa el Review

AEBN Hírességek és 12 legjobb prémium meztelen híresség oldal, mint a straight.aebn.com Mutass nekem 12 alternatívát a straight.aebn.com webhelyhez Az utóbbi időben nagyon sok hírességre vágytam. Nem tudom miért, de a róluk szóló gondolatok folyamatosan támadtak. Szóval, ha azt mondanám, hogy mindig hamisítom Jennifer Lawrence fotóit, hidd el, mert az vagyok. […]

Olvassa el Review

A Wiki Feet áttekintése és a 12 legjobb celerity szexoldal, mint a WikiFeet.com Mutass 12 alternatívát a WikiFeet.com számára. Felfedezted mostanában a szexuális fétisedet? Készüljön fel, hogy felfalja a hírességek láb kollekcióját egy csodálatos láborgazmusért a WikiFeet.com oldalon! A mai társadalom folyamatosan örömmel fogad minden szexuális fantáziát, amelyben részt veszünk. Így a lábmegszállottságokat […]

Olvassa el Review

A TaxiDriverMovie és a 12 legjobb sztár és ingyenes celeb/pornósztár meztelen oldalak, mint a taxidrivermovie.com. Mutass nekem 12 alternatívát a TaxiDriverMovie.com számára A hírességek a világ leginkább bálványozott személyiségei. Amikor csúnya oldalaik a nyilvánosság elé kerülnek, minden szem rájuk szegeződik – különösen, ha ezek a kiszivárogtatások botrányok, csúsztatások és vitatott szerencsétlenségek. Persze, izgalmas […]

Olvassa el Review

Deep Swap és TOP-12 celeb aktok és mélyhamis pornóoldalak, mint a DeepSwap.ai Mutass 12 alternatívát a DeepSwap.ai számára Azok az erotikarajongók, akik egy extrém kalandra vágynak legkeresettebb szupersztárjaikkal, imádni fogják a Deep Swapot. Ha van a legvadabb képzelőereje, siessen erre a platformra, hogy megtapasztaljon egy izgalmas, egyedülálló jelenséget. Készítse el lédús anyagát, és nézze meg […]

Olvassa el Review

A HeroEro áttekintése és a TOP 12 meztelenségi és sztárwebhely, mint a heroero.com. Mutass nekem 12 alternatívát a HeroEro.com számára Amikor a dolgok őrülten elvadulnak, és nincs pornó a telefonodon vagy laptopon, mindig azt kívánjuk, hogy legyen egy hős, aki megmenthet minket. Szerencsére megtaláltam a világ legjobb hősét; egy ideje létezik […]

Olvassa el Review

A Fapopedia és a TOP-12 hírességek aktjai és a Fapopedia.nethez hasonló szivárgó oldalak Mutass nekem 12 alternatívát a Fapopedia.net számára A Fapopedia elérhető! Igen, úgy hangzik, mint a Wikipédia, és világszerte vonzotta a pornó ínyenceket. A Fapopedia kiemelte, hogy képes beszerezni kedvenc kanos anyagait. A Wikipédia és más keresőeszközökhöz hasonlóan a Fapopedia is csodákat kínál azáltal, hogy bemutatja a legfelső és […]

Olvassa el Review

Fappening Book & TOP-12 celebaktok és mélyhamisított pornóoldalak, mint a FappeningBook.com Mutass 12 alternatívát a FappeningBook.com számára Szeretnél több helyszínt hozzáadni a hírességek pornófétiséhez? Adja hozzá a Fappening Book-ot a listához, és élvezze a szemtelen és szexi személyiségek szenzációját, amelyeket a való életben rögzítenek és megvernek. A Fappening Book a […]

Olvassa el Review

PornDeepFake & Top-12 Deephake és Celebrity Porn Sites A porndeepfake.nethez hasonló Mutass nekem 12 alternatívát a PornDeepFake.net számára Ahh, deepfakes… Nemrég kaptam javaslatokat a barátaimtól a deepfake híresség pornóoldalakkal kapcsolatban, és személy szerint nem vagyok új ezen fülke. Korábban több mélyhamisított webhelyet is átnéztem, és ez a rés félelmetesen hagyott rám. Ami meglepő, […]

Olvassa el Review

Szexi sztárok és 12 legjobb celeb akt és hamisított pornóoldal, mint a SexyStars.online Mutass nekem 12 alternatívát a SexyStars.online számára Ó, szexi sztárok! Kicsit forrón érzem magam ma, amikor a kedvenc híresség-bálványaimra gondolok teljes meztelenségben. Mi van veled, haver? Te is így gondolod? Nem nehéz elképzelni hírességünket […]

Olvassa el Review

JerkOffToCelebs és TOP 12 hírességek meztelenségei és szexbotrány-oldalai, mint a jerkofftocelebs.com. Mutass nekem 12 alternatívát a JerkOfftoCelebs.com számára Mindannyian régóta vágyunk arra, hogy hírességek meztelen képeit és videóit nézzük. Valójában sok popsztár és hollywoodi színésznő explicit jeleneteket mutat be zenei videóiban és filmjeiben, hogy magához vonzza […]

Olvassa el Review

Deep Fucks és 12 legjobb celeb akt és mély hamis pornóoldal, mint a DeepFucks.com. Mutass nekem 12 alternatívát a DeepFucks.com számára A mély hamis videók rajongói azon áradoznak, hogy milyen jó oldalak adhatók hozzá pornóhelyeik listájához. Szerencsére felfedeztem ezt a platformot, amely forradalmasította az erotika iránti törekvésünket. A DeepFucks.com arra készteti majd, hogy […]

Olvassa el Review

A CFake áttekintése és a 12 legjobb híresség DeepFake és celeb meztelen oldala, mint a cfake.com Mutass nekem 12 alternatívát a Cfake.com hírességeinek – nem tökéletesek? Mindig azon tűnődöm, hogyan néznek ki azok a hollywoodi szépségek meztelenül. Rengeteg meztelen hírességekkel foglalkozó oldal található az interneten, de nem minden híresség telefonját törték fel. Folyton megtalálom Taylor Swiftet, Lilyt […]

Olvassa el Review

SexCelebrity.nethez hasonló szexcelebek és 12 legjobb celeb akt és hamis pornóoldal Mutass nekem 12 alternatívát a SexCelebrity.net számára Hé, haver! Kezdje el felsorolni azt a hírességet, akit teljesen meztelenül szeretne látni. Itt, a SexCelebrity.net oldalon a legmenőbb és legfrissebb hírességek pornóját kaphatja meg. Még szerencse, ha kedvenc személyisége durva szexszalagokat adott ki […]

Olvassa el Review

Tiltott szexszalagok és 12 legjobb prémium meztelen sztároldalak, mint a bannedsextapes.com Mutass nekem 12 alternatívát a BannedSextapes.com számára Ahh, pornósztárok… Mindenhol ott vannak. Vannak, akik régiek és sikeresek, míg mások újoncok és frissek. Sokan azonban valami mást keresünk – olyan ízvilágot, amely álmainkban is megmarad. És megtaláltam a megfelelő tartalmat – […]

Olvassa el Review

Felnőtt mélyhamisítványok és 12 legjobb celeb akt és mélyhamis pornóoldal, mint az AdultDeepFakes.com. Mutass nekem 12 alternatívát az AdultDeepFakes.com számára. Minden bizonnyal vannak olyan napok az életünkben, amikor látni akarjuk, amint hírességeink olyan csúnya szexuális aktusokat hajtanak végre, amelyek kielégítik a farkunkat. Néha azon tűnődünk, milyen érzés valójában, ha itt vannak […]

Olvassa el Review

A VividCeleb áttekintése és a 12 (legjobb) prémium celeb aktok, szexszalagok webhelyei, mint a vividceleb.com. Mutass nekem 12 alternatívát a vividceleb.com számára Ma egy másik híresség aktokat bemutató webhelyről fogunk beszélni, a VividCeleb néven. A legnépszerűbb és legszélesebb körben használt celebpornók közé tartozik zsúfolásig megtelt szexszalagokkal, fotókkal, teljes hosszúságú filmekkel és még sok mással! Rengeteg meztelen celeb oldal található […]

Olvassa el Review

Famous Board & 12 legjobb celeb akt és mélyhamis pornóoldal, hasonló a FamousBoard.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a FamousBoard.com számára Jaj! A Famous Board egy olyan hely, amelyet érdemes meglátogatni, ha hírességek aktjaira, hírekre és pornófilmekre éhezik. A hírességek fanatikusai el lesznek ragadtatva és elárasztják a prominens sztárokról feltöltött fényképeket és videókat tartalmazó könyvtárat […]

Olvassa el Review

MrDeepFakes és 12 legjobb híresség DeepFake pornó és sztármeztelen oldal, mint az mrdeepfakes.com. Mutass nekem 12 alternatívát az mrDeepfakes.com számára Számos híresség töltötte fel meztelen képeit a mélywebre, hogy extra nyilvánosságot és médiamegjelenést szerezzen. Ennek ellenére nem feltételezheti, hogy minden egyes híresség olyan vakmerő lesz, hogy kiszivárogtatja […]

Olvassa el Review

CelebMasta és a 12 legjobb ingyenes kiszivárgott meztelen celeb, hírességek pornóoldalai, mint a celebmasta.com Mutass nekem 12 alternatívát a Celebmasta.com számára Ahh, hírességek. Az életük elég lenyűgöző, nem igaz? A celebek élete tele van pletykákkal, hírekkel, botrányokkal, és nem meglepő, hogy mindenki szeret celebek meztelen oldalait böngészni és oldalakat böngészni, mert ez rengeteg hírességet hoz […]

Olvassa el Review

Fappenist & TOP-12 Legjobb celeb aktok és fappening-szerű oldal, hasonló a Fappenist.com webhelyhez. Mutass nekem 12 alternatívát a Fappenist.com számára Ki ne szeretne hírességeket felnőtt korában? Igen, haver, tudom, hogy szexi magazinokat és DVD-ket tartasz a szobaszekrényedben, és annyira próbálkozol, hogy anyád ne lássa. Ó, azok az emlékek! Eközben […]

Olvassa el Review

Az EgoAllStars és a 12 LEGJOBB celeb akt, meztelen sztárok kiszivárogtatási oldala, mint az egoallstars.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Egoallstars.com számára. A legtöbb rajongó szeretett sztárja iránti elkötelezettségét az EgoAllStars – egy híres sztármeztelenség webhely – mutatja be. Fedezze fel a számtalan nudista és szexuális szexuális sztárképet a legforróbb kiszivárogtatott és meztelen tartalom hatalmas gyűjteményének böngészésével. Képek […]

Olvassa el Review

Nudográfia és a TOP 12 legjobb Celeb akt és Fappening-szerű webhely Hasonló a Nudography.com-hoz Mutasd meg 12 alternatíva a Nudography.com számára A filmekben nyújtott számos kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően a hírességek sok figyelmet vonzanak. Eltekintve attól, hogy a generáció divatja és trendjei, valóban vonzóak és sok maszturbációt okoznak. És igen, sokan […]

Olvassa el Review

CelebJihad Review 12 Legjobb meztelen Celeb és Deepfake Porn Sites like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatívák a Celebjihad.com -hoz Míg több ezer más híresség meztelen és kiszivárogtatott weboldal feltűnően hasonló - ugyanazzal a forrásanyaggal, navigációval és elrendezéssel, mégis lenyűgöző, hogy CelebJihad megtalálta a módját, hogy kitűnjön. Ez az oldal fantasztikus tartalommal rendelkezik, […]

Olvassa el Review

CelebritySlips és a TOP-12 legjobb Celeb meztelen képek és Fappening-szerű webhely Hasonló a celebrityslips.com-hoz Mutass 12 alternatívát a CelebritySlips.com oldalhoz Néha, amikor azt látjuk, hogy a pornó vagy a modellek meztelenkednek, nem okoz nagyobb izgalmat és izgalmat, mint korábban. Talán évek óta túl sok pornót nézünk, hogy a meztelenség már nem működik. De ne aggódj, […]

Olvassa el Review

Ancensored & 12 TOP Celebrity aktok és kiszivárogtatott oldalak, mint az Ancensored.com Mutass 12 alternatívát az Ancensored.com számára Az Ancensored weboldala frissítő tempóváltás. A sok felnőtt videó platformnak köszönhetően ez a hely kezdő és tapasztalt pornófüggőket csábít. Ez a webhely több száz videót kínál, amelyek közül választhat, ahol megnézheti bármely hírességet […]

Olvassa el Review

ScandalPlanet Review & 12 (legjobb) híresség akt és szex szexbotrány oldalak Mint a scandalplanet.com Mutass 12 alternatívát a Scandalplanet.com számára Több hollywoodi szexfilm is régóta szerepel a figyelőlistámon - valójában több száz. Általában ezek a bensőséges kinyilatkoztatások nem nyújtanak nagy szexuális kielégülést, mint a pornó, de lenyűgöző látni, mennyire […]

Olvassa el Review

CelebGate és TOP-12 hírességek aktjai és kiszivárogtatott oldalai, mint a CelebGate.cc Mutass 12 alternatívát a CelebGate.cc-re És igen! Úgy tűnik, hogy itt van egy új webhely, amely hírességek meztelenségéről készült fényképekkel és videókkal foglalkozik. Nagyszerű hír ez a pornó rajongóknak és a környék hírességeinek. Ezért azok, akik éhesek és szükségük van […]

Olvassa el Review

TheNipSlip felülvizsgálat és 12 LEGJOBB Celeb akt/Fappening & Naked Celeb szivárogtató webhely, mint a TheNipSlip.com Mutasd meg a TheNipSlip.com 12 alternatíváját Végül a TheNipSlip! Ez az egyik legjobb híresség -akt weboldal, amely őszinte és hírességek felvételeit mutatja be legmerészebb és meztelen pillanataikban. Igen, így van, az iparág minden szupersztárja - modellek, tévés személyiségek, […]

Olvassa el Review

DrunkenStepFather és 12 LEGJOBB Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Like DrunkenStepFather.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a DrunkenStepFather.com számára Bár manapság különböző híresség-meztelen és kiszivárogtatott Celeb szexuális weboldalak vannak, csak néhány közülük kiemelkedik, és rendkívül hiteles és érdemes hírnév. Ennek ellenére minden pillanatban kedvem támadt a kiszivárgott képekhez […]

Olvassa el Review

CelebsRoulette áttekintés és (TOP-12) Híresség aktok és meztelen Celeb szivárgó webhelyek, mint a CelebsRoulette.com Mutass nekem 12 alternatívát a CelebsRoulette.com számára , és sok más erőforrás. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor azt mondom:

Olvassa el Review

AZNude Review & (TOP-12) Hírességek aktjai és kiszivárogtató webhelyei, mint például az AZNude.com Mutass nekem 12 alternatívát az AZNude.com számára Ha valamelyik oldalról az első benyomásomról van szó, akkor bizonyos oldalak azonnal felkeltik a figyelmemet, és rettentő bepillantást nyújtanak a mi várható. Ez a fajta korai tapasztalat csontig marad, miközben végignézek […]

Olvassa el Review

Thefappeningblog és 12 legjobb meztelen celeb webhely, mint például a thefappeningblog.com Mutass nekem 12 alternatívát a thefappeningblog.com számára Végül a The FappeningBlog! Ha elbűvöli, hogy bepillanthat kedvenc hírességeinek szexi és szemtelen oldalába, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb […]

Lapozzon a lap tetejére