Frissítve: 24. július 2024

Felnőtt Birodalom híressége

& A 12 legjobb meztelen híresség webhely, mint az adultempirecelebrity.com

Mutass nekem 12 alternatívát a adultempirecelebrity.com számára

Felnőtt Birodalom Celeb fő

Mióta Kim Kardashian szexbotrányát nyilvánosságra hozták, egyre több híresség-botrány bukkan fel az interneten, köztük a Paris Hilton, valamint Pamela Anderson, Jennifer Lopez és Carolyn Murphy klasszikus botrányai. Mindegyiküket a sírba taszították, de végül újraélesztették, mert a sztárok meztelenségei és botrányoldalai kerültek a képbe. Nem meglepő módon, mivel én vagyok a kíváncsi ember, találtam egy új forró pontot, ahol naprakész, hihetetlen hírességek botrányait találhatjátok. Az Adult Empire Celebrity névre emlékezned kell, mert ez a celebközpont tele van kedvenc sztárjaid fantasztikus és soha nem látott aktjaival és botrányaival!

Hivatalos URL: https://www.adultempirecelebrity.com

Mi az az Adult Empire Celebrity?

Korábban a hírességek leleplezték a botrányokat tabunak és ellentmondásosnak számítottak. Az interneten szexelő és meztelen tévés személyiségeket a világ netezői megszégyenítik és zavarba hozzák. De most úgy tűnik, hogy az emberek vadásznak rá. Valójában sok híresség kiszivárogtatja magángyűjteményeit a nyilvánosság számára, hogy nyilvánosságot kapjon, és bulvársajtó legyen. Szerencsére nem kell pazarolnunk az interneten töltött időt, csak hogy láthassuk ezeket a forró botrányokat. Már vannak Fappening oldalaink és hírességek meztelenségét bemutató platformjaink, amelyek mindig visszatértek, és ezek egyike az Adult Empire Celebrity.

Nagyon sok jót hallottam erről az oldalról és a gyűjteményének számáról. Meglepő módon, amikor először láttam, bebizonyosodott, milyen csodálatos. Azt hittem, a befolyás miatt, de azt hiszem, a jó szavak gyorsabban terjednek, mint a villám. Az Adult Empire Celebrity főleg az Adult Empire hálózat része. Hatalmas birodalom lévén az oldalon van egy külön rész, ahol mindenféle híresség-botrányt élvezhetsz, a meztelenségtől a teljes kibaszásig.

A Celebrity Dungeon belsejében

Mivel az Adult Empire tagja vagyok, nagy elvárásaim vannak az Adult Empire Celebrity-vel szemben. Tekintettel arra, hogy az anyawebhely tisztességes hírnevet szerzett a felnőtt szórakoztatóiparban, feltételeztem, hogy ugyanezt mondhatjuk az Adult Empire Celebrityről is.

Sajnos ugyanez nem mondható el a kiállított hírességek bőrének mennyiségéről. Ez a szennyes részhalmaz biztosan nem olyan széles, mint a többi. 100-nál kevesebb beküldés esetén a puszta tartalom választéka nem különösebben nagy.

A korlátozott számú videó ellenére azonban dicséretet kell mondanom az oldalnak a fantasztikus videóidőért. A legtöbben nagyjából egy órát futnak, ami úgy tűnik, mindenkinek bőven elég lenne. Ezzel a futási idővel rángatózni fogsz a szex közepén, és még a végét sem éred el. Azonban nem mindenki, aki szerepel ezekben a hírességekről szóló erotikus filmekben, valójában jól ismert közéleti személyiség. Igen ez így van.

Használja ki a különféle DVD-ket és streaming tartalmakat az Adult Empire Celebritynél

Felnőtt Birodalom Celebfarrah

Az Adult Empire Celebrity oldalán a leghíresebb kurvák meglehetősen tömör gyűjteménye megtekinthető. Mind az újabb pornóvideók, mind a régebbi remekművek, amelyekben híres sportolók, műsorvezetők, filmsztárok és internetes celebek szerepelnek, könnyen elérhetők. Valójában egy hiteles, teljes hosszúságú szexbotrány digitális másolatával rendelkeznek a szórakoztatóipar kiemelkedő alakjaival.

Egészen a közelmúltig Montana Fishburne erotikus filmje – akinek édesapja sikeres híresség – megjelent DVD-n. Főleg, hogy Montana mennyire fülledtnek tűnik, nagy baj, hogy ez a film nem streamelhető vagy letölthető, mint sok más. Emellett fontos megjegyezni, hogy egyre ritkábban van naprakész romantikus szórakozás neves színészekkel és színésznőkkel, és jelenleg semmi jele annak, hogy ez a helyzet javulna.

Felnőtt Birodalom Híres celeb

Ezeken a harsány hírességeken kívül még egy sor olyan ember van, akik anélkül váltak ismertté, hogy szexuális kizsákmányolásukat nyíltan nyilvánosságra hozták volna. Ez egyéni preferenciák kérdése, de ezek közül sok nem különösebben figyelemre méltó vagy közismert. Amy Fischer például számos fantasztikus filmben szerepelt. Mielőtt egy kicsit kutakodtam ehhez a cikkhez, fogalmam sem volt, ki ez a nő, pedig kiemelkedő teljesítményt nyújtott és gyönyörűen nézett ki.

Végül pedig értetlenül állok, hogy videóik miért szerepelnek a hírességek körében, és ki döntött így. Bár élvezem őket, nem hiszem, hogy sokat adnának a videók könyvtárához, amelyekben prominens hírességeket szúrnak ki a képernyőn. Illusztrációként, bár nagyra értékelem az autentikus szexbotrányokat a pép fikció és a szabadtéri pornócselekmények keverékével, úgy gondolom, hogy általában „Hírességek”-nek nevezik őket, ami kissé megtévesztő. Még az ellenőrzés után sem tudtam, kik szerepelnek ezekben a filmekben a neves hírességek. Arról nem is beszélve, hogy a filmek elképesztően magas százaléka illik ehhez a leíráshoz; Ebben a szakaszban az összes új bejegyzés talán 50%-a megfelel ennek a leírásnak.

Felnőtt Birodalom Celebrity meglepő és izgalmas jelenetei

Adult Empire Celebrity DVD vásárlás

Minden filmnek megvan a maga egyedi keveréke a szexuális tartalomnak, az enyhétől a nagyon explicitig. Számos epizód biztosan tartalmaz „házi készítésű” hangulatot, mert privát szexfelvételekről van szó, és ezeket a videókat általában durva megközelítéssel vagy „kémkamerás” módon forgatják. Lesznek kaotikus, de valódi és szenvedélyes pillanatok. Ami a gyártást és a világítást illeti, mindenki más a második legjobb.

Bár ezeknek a filmeknek a többségében nem szerepelnek jól ismert színészek vagy színésznők, mégis van egy jó kis inspiráció és eredetiség. Tekintettel arra, hogy rengeteg időt töltenek a rendezőkkel és gyakran az egész filmes csapattal való együttműködéssel, a színészek szabadon viselkedhetnek spontánabban menet közben. Az Adult Empire Celebrity nem olyan lenyűgöző, mint a többi hírességi akthoz és szexbotrányhoz képest. Erotikus fikciós jelenetek gyűjteményeként azonban kiváló erőfeszítéseket tesznek, hogy megmutassák a legőrültebb fantáziájukat megvalósító furcsaságokat, néha gyönyörű szabadtéri terekben.

Átlagos webhely fantasztikus pornógyűjteménnyel

Adult Empire Celebrity tovább

A hasonló oldalak közül ezt valahol az átlag körül sorolnám. Őszintén szólva, nem ez a legjobb sztároldal a hírességek aktjainak és botrányainak tengerében. De persze az Adult Empire Celebrity nem olyan rossz, mint amire számítottam. Lehet, hogy nem olyan nagyszerű, mint az AdultEmpire.com, de abban mindannyian egyetértünk, hogy megvan az a karizma, mint az AdultEmpire.

De a szerzői jogi panaszok, az adminisztrátorok kizárása, valamint a törölt és megsérült klipek ellenére a hírességekről készült felvételek ezeken az amatőr weboldalakon valószínűleg nem fognak kitartani egy hétig vagy akár egy életen át. Így kényelmes alternatívát találni a streaming oldalak helyett, ahol hatalmas mennyiségű kiváló minőségű celebvideót kaphat az ember.

Bár az Adult Empire Celebrity változatossága nem túl nagy a hasonló oldalakhoz képest, amelyek kis költséggel kínálják ezt a fajta erotikus fikciót, mégis kiváló, ha megbízható forrásunk van a hírességek aktjaihoz és botrányaihoz. Az árat a videók időtartama indokolhatja, vagy nem, a minőségi és időbeli szabványoktól függően. Mindazonáltal, annak ellenére, hogy a celebek minősége csökken, a népszerű filmek jó része megmaradt neves színészekkel és színésznőkkel.

Kiváló tartalom, de borsos ár

Adult Empire Celebrity minőség

Általánosságban elmondható, hogy az Adult Empire Celebrity felhasználói árai nem túl meredekek. Ez a feltételezés azonban azon a tényen alapszik, hogy a legtöbb Adult Empire Celebrity kiadás tekintélyes hosszúságú játékidőt, rengeteg kiváló minőségű tartalmat és következetesen lenyűgöző hölgyeket tartalmaz a főszerepekben.

Nem számít, milyen alacsony költségvetésű vagy szokatlan, a női sztárok minden filmben gyakorlatilag állandóan vonzóak és izgalmasak. Lehet, hogy az Adult Empire népszerű streaming szolgáltatás, de nincs benne az A-listás hírességek szédítő tömkelege. A magam részéről kissé túlzás 25 dollárt, vagy akár 35 dollárt felszámítani olyan szórakoztatásért, amelyet DVD-n adtak ki vagy streameltek a nagy felbontás megjelenése előtt.

Felnőtt Birodalom Celebrity kim

Van azonban néhány pont, amit szeretnék kiemelni. Először is, valóban ingyenesen megtekintheti a korábban tárgyalt streaming videót és még sok mást az AdultEmpire fizetős anyagának első 15 percében. Ezenkívül számos híresség szexfelvétele hosszabb ideig elérhető árcsökkentéssel, és valószínűleg a közeljövőben is így marad. A Blu-ray- és DVD-gyűjtőknek azonban szem előtt kell tartaniuk, hogy sok klasszikus film már nem vásárolható meg merevlemezen, és csak virtuális csatornákon, például streamelésen vagy letöltésen keresztül tekinthető meg.

Azok, akik szexuális tartalmú videókat szeretnének online nézni egy streaming szolgáltatáson keresztül, élvezhetik a korlátlan előfizetés előnyeit. A mindössze 2.99 dollártól kezdődő árakkal korlátlan számú híresség romantikát szerezhet be, és korlátlan hozzáférést kaphat több ezer további erotikus letöltéshez. Még a fő webhely gyűjteményét is elérheti a hírességek rovat tetején. Mindezek megszerzése már jelentős alku, még a fizetett díjnál is nagyobb. Ha még mindig nem vagy meggyőződve róla, nem tudom, mit mondjak még neked, haver.

Az Adult Empire Celebrity előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Új és klasszikus hírességek tartalommal
 • Nagy felbontású videó és szórakozás
 • Hosszú videó időtartama
 • A legtöbb videó akciós és alacsony árú
 • Számos érdekes jelenet közül választhat
 • Értékes és hatékony keresősáv és funkciók

CONS:

 • Kevés népszerűtlen híresség szerepel
 • Néhány sztár, aki a videókban szerepelt, nem híres vagy nem híresség
 • Túl kicsi a gyűjtemény
 • Leállította a DVD-k kiadását
 • Néhány kedvenc híresség hiányzik

Az AdultEmpireCelebrity.com-hoz hasonló 12 legnépszerűbb meztelen híresség webhely:

# 1 - VividCeleb

vividceleb kim

A felnőtt szórakoztató piac legismertebb nevei között a VividCeleb csak kiváló minőségű, feltört felnőtt szexfilmeket kínál prominens hollywoodi színészekről, feltörekvő szupersztárokról és híres személyiségek utódairól. A rendszeres frissítések hiánya ellenére továbbra is hozzáférhet a nagyfelbontású videókhoz az oldalon.

A VividCeleb minden tartalma elérhető itt a megtekintés örömére – legyen szó meztelen képekről, szexvideókról, GIF-ekről, magazinokról készült képekről, fotózásokról, paparazzi felvételekről és még sok másról. Különféle előkelő nőket is találhat jól ismert hírességekkel, popsztárokkal, reality TV-sztárokkal, zenészekkel, modellekkel és hollywoodi színésznőkkel.

Íme a VividCeleb teljes ismertetése.

Előnyei:

 • Hozzáférhet az összes tartalomhoz és hálózathoz
 • Exkluzív szexbotrányok
 • Érdekes kategóriák
 • Megfizethető előfizetési csomagok
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • A nem tagoknak nincs elérhető előnézetük
 • A könyvtár nem olyan nagy
 • Néhány exkluzív videó érhető el

# 2 - TaxiDriverMovie

TaxiDriverMovie fő

A TaxiDriverMovie kiterjedt, korlátlanul megosztott meztelen képgyűjteményt tartalmaz szeretett színészeiről, zenészeiről és még sok másról! Ezen az oldalon több mint hárommillió rendszeres látogatója van havonta, és naponta ezer új vendég érkezik. A weboldal közel egy évtizede már gyűjti a forró hollywoodi balhékat, és ez egyre jobb. Tényleg nagy siker! Szóval, ha dögös celebekre vágyik, biztos vagyok benne, hogy elég szerencsés lesz, hogy szerezzen egy falatot ebből az A-listás kollekcióból.

Kattintson ide a TaxiDriverMovie teljes ismertetéséhez .

Előnyei:

 • Számos híresség aktja és botránya
 • Ingyenes használatra
 • Egyszerű kivitel

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Korlátozott kategóriák állnak rendelkezésre
 • Nincsenek további gombok
 • Nagy kihívást jelent a böngészés

# 3 - AdultDeepFakes

felnőtt mélyhamis hírességek

Manapság a legjobb hírességek meztelenségeit tartalmazó webhely megtalálása bonyolult és kihívást jelent. Egy csomó bosszantó felugró ablak miatt itt-ott, és csak néhány tartalommal, elég kiábrándító a fap. Mindannyian tudjuk, hogy nem mindennap látunk új szivárogtatást ezektől a híres szukáktól, jó dolog, hogy vannak alternatívák. Az AdultDeepFakes lenyűgöző szerkesztett fotókat és videókat kínál hírességekről, amelyek túl szépnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek. Annak ellenére, hogy Deepfake-ek, mégis nagyszerű, hogy végre meztelenül és félve képzeld el kedvenc bálványodat.

AdultDeepFakes értékelés itt.

Előnyei:

 • Nagyszerű design és színséma
 • Mély hamis tartalom, hogy megfeleljen az Ön vágyainak
 • Felhasználóbarát oldal
 • Aktív közösség
 • Különféle mély hamis filmek
 • Kedvenc hírességei egy domainben
 • Mobile barát
 • Töltsd fel mély hamis tartalmaidat
 • Kezdőknek

CONS:

 • Néhány alacsony és átlagos minőségű anyag
 • Előugró ablakok és hirdetések

# 4 - Theappeningblog

Thefappeningblog otthon

Ha lenyűgöz egy kedvenc híresség szexi és szemtelen oldalát, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb webhely, ahol hollywoodi legnagyobb sztárokat találhat meg, és felmérheti. Valójában ez az úttörő weboldal biztosítja minden kanos kis fickó számára a legnagyobb keresletű hírességek által kiszivárgott aktok legnagyobb archívumát.

Valójában hatalmas gyűjteménye híres, és bármely csillag megtalálható saját aktoldalával. Tehát, ha szeretné látni ma Jennifer Lawrence-t, Rihannát, Miley Cyrus-t, Sophie Turnert és más forró dolgokat, akkor nézze meg a TheFappeningBlog oldalt. Rengeteg tartalmat kapott a rángatózó munkamenetedhez, és egy aktív közösséget, ahol megoszthatod a tartalmaidat rejtett vágyak hasonló gondolkodású emberekkel.

Kattintson a Thefappeningblog teljes áttekintésének megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Folyamatosan biztosítja a frissítéseket
 • A hírességek erotikájának kiterjedt gyűjteménye
 • Támogatja a mobil böngészést
 • A fórumok aktívak
 • A hírességek neveinek időrendje a jobb hozzáférés érdekében
 • A honlap kellemes aktus a aktokról

CONS:

 • A keresési és szűrési funkció korlátozott
 • Az oldalon szereplő hirdetések harmadik fél linkjeinek álcázva

# 5 - Tiltott szexszalagok

tiltott szexszalagok szexszalagok

Ah igen, a BannedSextapes. Mindannyian élvezzük a hírességek botrányait és más, nem nyilvános fogyasztásra szánt dolgokat. Ezen aktok némelyike ​​spontán és véletlen, míg néhányat szándékosan tettek közzé az interneten. Ráadásul a tiltott tartalmak böngészésének és élvezetének izgalma a szokásos elégedettségen kívül további örömet okoz.

Tekintse meg a BannedSextapes teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Mobil támogatás
 • Rengeteg híresség szivárog
 • Rendszeresen frissít
 • Rengeteg akt és kiszivárogtatás különböző hírességektől

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol
 • Prémium tagság szükséges

# 6 - Egotasztikus

egotasztikus

A mainstream cikkeket és a hírességek tartalmát keverő webhelyként a hangsúly a hírességek felé fordul. Megkaphatja emlékeiket és életük pillanatait, minden cikk szöveget tartalmaz. Ráadásul fotók, videók és egyebek vannak rajtuk.

Előnyei:

 • Legjobb hírességek divatja
 • Legnépszerűbb cikkek a hírességekről
 • Kiváló minőségű tartalom

CONS:

 • Néhány reklám
 • Néhány hagyományos pornófilm
 • Néhány híresség nem szerepel

# 7 - Híres tábla

híres tábla galgadot

A pornórajongók boldog és jóllakott bóklászást érhetnek el különféle hírességek hamisítványaival, szexi hölgyekkel, modellekkel, valamint tévés és filmes személyiségekkel a Famous Board körül. Minden bizonnyal teljes rettegésben lesz része, mivel ezek a megszemélyesítők némelyike ​​annyira meggyőző, hogy nehéz lenne megkülönböztetni a valódit a nemtől.

Íme egy teljes Famous Board áttekintés.

Előnyei:

 • Napi és rendszeres frissítések
 • Tiszta és rendezett oldal
 • A moderátorok mindenhol ott vannak
 • Különféle szexjelenetek
 • Szórakoztató hírességek
 • Aktív közösség
 • Dögös híresség csajok hatalmas könyvtára
 • Hamis híresség anyagokat tartalmaz
 • Ingyenes webhely

CONS:

 • Kevés videó
 • Nincs kemény tartalom
 • Néhány javítandó webhely funkció

# 8 - Deep Fucks

deepfucks oldal

Azok számára, akik még nem ismerik, a mély hamisítványok olyan filmek, amelyek valódi híresség arcokat használnak a pornóelőadókra. A Deep Fucks sikeresen összegyűjtött számos mélyhamisított anyagot. Tökéletesítették azt a mesterséget, aminek a pornórajongók örülnek; így a Deep Fucks naponta több ezer látogatást szerzett kanos pornófüggőktől. Érdekes módon ezen az oldalon mesterséges intelligencia (AI) programokat alkalmaztak ezeknek a finom csemegéknek a létrehozására és gyártására. A használt algoritmusok és a folyamatok gördülékenyek és közel tökéletesek. Ha nem tudod, hogy a Deep Fucks-on és más mély hamis oldalakon vagy, akkor azt fogod hinni, hogy ezek valódi szexvideók hírességekről.

Olvassa el a Deep Fucks teljes értékelését.

Előnyei:

 • Intenzív mély hamis videók
 • Nagy felbontású anyagok
 • Ingyenes webhely
 • KPOP csillagokat tartalmaz
 • Különféle személyiségek és hírességek

CONS:

 • Van hirdetése

# 9 - ScandalPlanet

ScandalPlanet fő

Olyanok számára, mint én, akik élvezik az efféle dolgokat, egyetérthetünk abban, hogy nincsenek szexuális felvételek, explicit képek vagy paparazzi felvételek, amelyek nem magával ragadóak. Így az olyan oldalak, mint a ScandalPlanet.com, hasznosak az ilyen botrányos elemek megosztásához.

Számos felismerhető szupermodellje, zenésze, színésznője és közösségi média sztárja van, köztük szuggesztív pózokban és a nyilvánosság számára kitett felvételekben. A ScandalPlanet a maga nemében a leghálásabb weboldal, amely alapos betekintést nyújt a sztárok intim életébe. Szóval, bármilyen furcsaságba is keveredik, itt mindent felfedezhet: meztelen felvételeket, meztelen képeket, nyílt filmeket és a legújabb piszkos hírességek online vitáit.

Tekintse meg a ScandalPlanet teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg szexbotrány és meztelen kép
 • Könnyen használható és egyszerű navigáció
 • Sok híresség szerepelt
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minden tartalom informatív, és hírességek leírásával érkezik

CONS:

 • Vannak hamis videók és képek
 • HTTP titkosított webhely
 • Letöltés nem áll rendelkezésre
 • Néhány harmadik féltől származó webhely

# 10 - CelebGate

ünnepelje Selena

Azok számára, akik jó szórakozást szeretnének nézni a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóin, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok elérhető kedvencet tartalmaz. Ezenkívül bónuszokkal is rendelkeznek, mint például blogok és az egyedi Playboy modellek számára fenntartott rész. A weboldal naponta frissíti tartalmát. Forrásaik nagy része paparazziképekből, különböző promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram -klipekből és leginkább a kiszivárogtatott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek.

A Celebgate.cc elrendezése úgy néz ki, mint a tipikus híresség-rajongói webhely, és rendszerezetlennek találja, válogatási és szűrési funkciók nélkül. A kezdőlapon azonban van egy AZ index, egy születésnapi rovat a hírességek számára, és az aktuális frissítések listája. A weboldalnak saját „Hírességek csarnoka” és friss blogbejegyzései is vannak. Egyedülálló „Fappening” részük is van néhány további magyarázó cikkel és kapcsolódó hírességekkel, mint például a Playboy és modelljeik. Ezen az oldalon minden modell felállítja életrajzát, és bepillantást enged az oldal tartalmába.

Kattintson a teljes CelebGate ismertető megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

# 11 - Celebrity Slips

hírességek csúszása

A CelebritySlips egy teljesen ingyenes webhely, amelynek böngészése meglehetősen szórakoztató. Túlcsordul benne a hírességek gardróbbalesetei, néhány csúsztatás és még sok más. Ezek közül egy vagy mindegyik megtörtént események során, vagy amikor hírességek egyszerűen kóboroltak az utcán. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, itt mindig vonzó sztárokat fedezhet fel – még azokat is, akikre ésszerűen nem számított!

Tudjon meg többet a CelebritySlipsről ebből a teljes áttekintésből.

Előnyei:

 • Könnyű letöltési funkció
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye
 • Rengeteg kép érhető el az oldalon
 • Van egy „Upskirts” kategória - a legnépszerűbb az oldalon
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Bosszantó reklámok mindenhol

# 12 - HírességekRoulette

CelebekRoulette otthon

Végül egy nagyszerű weboldal, amely a legforróbb hírességek képeinek és videóinak keverékét mutatja be tévéműsorokból, filmekből, dokumentumfilmekből és sok más forrásból. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor jót mondok, forrónak, csábítónak és merésznek gondolom. Több ezer rendelkezésre álló tartalom érhető el a CelebsRoulette webhelyen, és lehet, hogy egy gyors szünetet kell tartania a munkában, hogy mindent egyszerre élvezhessen.

A CelebsRoulette pontosan tükrözi a webhely címét. Jeleneteket és képeket tartalmaz tévés személyiségekről, hollywoodi sztárokról, újságírókról, szexuális modellekről vagy a legőszintébb szexi pózokról. Valójában sok hollywoodi és filmsztár jelenik meg a CelebsRoulette kollekcióban. Rendben, fogadjuk el egyszerűen, hogy a CelebsRoulette nem vonz annyi látogatót, mint más webhelyek, például a RedTube vagy a Pornhub. Ennek ellenére továbbra is kínál néhány izgalmas előnyt, amelyet mások nem tudnak nyújtani.

Tekintse meg a CelebsRoulette teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg híresség szivárogtatott fotót és videót
 • Csábító jelenetek különböző forrásokból
 • Csodálatos keresési funkció
 • Rengeteg weboldal funkcióval rendelkezik
 • Sok kategória közül lehet választani
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Végrehajtja a felhasználói minősítést

CONS:

 • Az előugró ablakok és a bosszantó hirdetések rengeteg
 • Megszakadt linkek
 • Nem kizárólagos tartalom

Elvitel

Az Adult Empire Celebrity ígéretes jövőt mutatott be a felnőtt szórakoztatóiparban. Egyelőre korlátozott tartalma lehet, de hamarosan magasra fog emelkedni, ahogy az oldal folyamatosan fejlődik és frissül. Talán az Adult Empire Celebrity egyetlen hátránya a modelllistája. Nem minden úgynevezett híressége népszerű és jól ismert világszerte. Lehet, hogy több nevet fel sem ismer az oldalon. Mindezek ellenére le sem tagadhatom, hogy itt minden kiváló – a tartalom minőségétől a kiemelt hírességekig. Tehát, ha nem bánja, ha népszerűtlen hírességeket néz, az Adult Empire Celebrity hasznos lehet az Ön számára. Csak vessen egy pillantást és ítélje meg maga.

hasonló helyek ikonra Mind az 45 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Celeb Exposed és 12 legjobb ingyenes hírességpornó- és meztelenségi oldal, mint a CelebExposed.com. Mutass nekem 12 alternatívát a CelebExposed.com számára Itt az ideje, hogy ezek a szexi hírességek a pornóvilág rivaldafényébe kerüljenek. Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogyan néznek ki a hírességek szerelmeink, miközben párásodnak az ágyban. Kiakadtam, amikor […]

Olvassa el Review

Celeb Kingdom & 12 legjobb hírességek és kiszivárgott aktok, mint a CelebKingdom.org. Mutass nekem 12 alternatívát a CelebKingdom.org számára. A kapuk nyitva állnak a CelebKingdom.org előtt! Mindenkit szeretettel várunk, hogy fedezze fel az erotikus ételek bankettjét. Szép, ez a királyság kifejezetten és mindenre kiterjedően kínál hírességek aktjait és érzéki tárgyakat. Hoppá, meg kell néznem […]

Olvassa el Review

Cinema Cult és 12 kötelező celebpornóoldal és kiszivárgott celebaktok, mint a Cinemacult.com Mutass nekem 12 alternatívát a Cinemacult.com számára Előfordult már, hogy azon kapta magát, hogy kedvenc celebjét bámulja a képernyőn, és azt gondolja: „Hogy néznek ki mindig ilyen jól? ” Nos, tarts ki, mert a Cinemacult.com a VIP belépőd a sztárok világába, ahol minden […]

Olvassa el Review

A Celeb Matrix áttekintése és a 12 legjobb sztárpornóoldal és a CelebMatrix.com-hoz hasonló kiszivárgott celeb aktok Mutass nekem 12 alternatívát a CelebMatrix.com számára. Sziasztok! Szóval, rábukkantam erre a CelebMatrix dologra az interneten, és higgyétek el, ez olyan, mint egy VIP-bérlet a hírességek szórakozásának vad világába – és nem, nem a vörös szőnyeges hobbiról beszélek […]

Olvassa el Review

A Nudify Online és a TOP 12 mélyhamis pornó és hírességek meztelenségi oldala, mint a Nudify.online Mutass nekem 12 alternatívát a Nudify.online számára. Előfordult már, hogy álmodozás közben azon töprengtél, hogyan néznének ki a körülötted élők a buffban? Ha együtt bólogatsz, üdvözöllek a klubban, barátom. A szenvedés igazi. Most képzelj el egy […]

Olvassa el Review

Videocelebek és a legjobb 12 népszerűségnek örvendő oldalak és kiszivárgott hírességek pornóoldalai, mint a VideoCelebs.net Mutass 12 alternatívát a VideoCelebs.net számára Üdvözlünk, örömkereső társak! Ma a VideoCelebs csábító világába merülünk, ahol a hírességek csábítása és csábító meneküléseik várnak. Most, mielőtt elkezdené képeket varázsolni Jennifer Lawrence-ről, Selena Gomezről vagy akár Pennyről […]

Olvassa el Review

A DeepFakePorn áttekintése és a 12 legjobb hamis celebakt és a DeepFakePorn.nethez hasonló DeepFake pornóoldal Mutass nekem 12 alternatívát a DeepFakePorn.net számára. Üdvözlettel, internet-értő lényeim! Hallottad már a hírt arról, hogy a legújabb trend lázba hozza az internetet? Nos, hadd közöljem Önnel a nem túl jó hírekkel. Felbukkant egy DeepFakePorn nevű mély hamis oldal […]

Olvassa el Review

Celebs Dump & 12 legjobban kiszivárgott híres aktok és pornóoldalak, mint a Celebsdump.com Mutass nekem 12 alternatívát a Celebsdump.com számára. Sziasztok! Szóval a minap a CelebsDump-ba botlottam, és hadd mondjam el; ez nem csak a szokásos hírességek pletykaoldala. Párás fotók virtuális kincsesbánya, szupermodellek, hollywoodi színésznők és figyelemre méltó […]

Olvassa el Review

Social Media Girls és 12 kötelező látogatás a népszerű és kiszivárgott hírességpornóoldalakat, mint a Socialmediagirls.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Socialmediagirls.com számára Manapság sok lány használja a közösségi média platformjait játékok streamelésére, tartalmak készítésére és egyéb tevékenységekre. Nem fogynak ki az ötletekből, hogy aktívak és relevánsak maradjanak. Ezért van rengeteg szexi […]

Olvassa el Review

A Celeb Hub áttekintése és a CelebHub.nethez hasonló 12 legjobb hírességek aktot ábrázoló webhelye Mutasson 12 alternatívát a CelebHub.net számára. Kíváncsi vagy, melyik híresség díszíti mostanában a pornóvilágot? Felfedeztem a Celeb Hubot, és ki kell próbálnod ezt a fenomenális oldalt. A sztárpornó szerelmesei a domain elsődleges ügyfélköre, és ha Ön is ebbe a […]

Olvassa el Review

Boobs Radar és a 12 legjobb sztárpornóoldal, mint a BoobsRadar.com Mutass nekem 12 alternatívát a BoobsRadar.com számára Hot Boobies Alert! A Boobs Radar egy vadonatúj, elsőrangú celebpornócsatorna, amelyet feltétlenül fel kell vennie a kedvencek listájára. Annak ellenére, hogy a tartalom nem túl kreatív, a Boobsradar kiváló munkát végez, hogy felülmúlja […]

Olvassa el Review

Desi Fakes & Top 12 celeb aktok és mélyhamis pornóoldalak, mint a DesiFakes.com Mutass nekem 12 alternatívát a DesiFakes.com számára. Készen állsz a Desi Fakes felfedezésére? Nemrég áttekintettem egy prémium indiai pornóoldalt, és elbűvöltem, hogy még több indiai dögöt ismerhettem meg. Ezzel ihletet kapok, hogy ássam és pörögjek a lédús indiai […]

Olvassa el Review

Felnőtt birodalmi hírességek és a 12 legjobb meztelen híresség oldal, mint a adultempirecelebrity.com Mutass nekem 12 alternatívát a adultempirecelebrity.com számára Mióta Kim Kardashian szexbotrányát nyilvánosságra hozták, egyre több celebbotrány bukkan fel az interneten, köztük a Paris Hilton és a klasszikus Pamela Anderson, Jennifer Lopez és Carolyn Murphy botrányai. Mindegyikük […]

Olvassa el Review

AEBN Hírességek és 12 legjobb prémium meztelen híresség oldal, mint a straight.aebn.com Mutass nekem 12 alternatívát a straight.aebn.com webhelyhez Az utóbbi időben nagyon sok hírességre vágytam. Nem tudom miért, de a róluk szóló gondolatok folyamatosan támadtak. Szóval, ha azt mondanám, hogy mindig hamisítom Jennifer Lawrence fotóit, hidd el, mert az vagyok. […]

Olvassa el Review

A Wiki Feet áttekintése és a 12 legjobb celerity szexoldal, mint a WikiFeet.com Mutass 12 alternatívát a WikiFeet.com számára. Felfedezted mostanában a szexuális fétisedet? Készüljön fel, hogy felfalja a hírességek láb kollekcióját egy csodálatos láborgazmusért a WikiFeet.com oldalon! A mai társadalom folyamatosan örömmel fogad minden szexuális fantáziát, amelyben részt veszünk. Így a lábmegszállottságokat […]

Olvassa el Review

A TaxiDriverMovie és a 12 legjobb sztár és ingyenes celeb/pornósztár meztelen oldalak, mint a taxidrivermovie.com. Mutass nekem 12 alternatívát a TaxiDriverMovie.com számára A hírességek a világ leginkább bálványozott személyiségei. Amikor csúnya oldalaik a nyilvánosság elé kerülnek, minden szem rájuk szegeződik – különösen, ha ezek a kiszivárogtatások botrányok, csúsztatások és vitatott szerencsétlenségek. Persze, izgalmas […]

Olvassa el Review

Deep Swap és TOP-12 celeb aktok és mélyhamis pornóoldalak, mint a DeepSwap.ai Mutass 12 alternatívát a DeepSwap.ai számára Azok az erotikarajongók, akik egy extrém kalandra vágynak legkeresettebb szupersztárjaikkal, imádni fogják a Deep Swapot. Ha van a legvadabb képzelőereje, siessen erre a platformra, hogy megtapasztaljon egy izgalmas, egyedülálló jelenséget. Készítse el lédús anyagát, és nézze meg […]

Olvassa el Review

A HeroEro áttekintése és a TOP 12 meztelenségi és sztárwebhely, mint a heroero.com. Mutass nekem 12 alternatívát a HeroEro.com számára Amikor a dolgok őrülten elvadulnak, és nincs pornó a telefonodon vagy laptopon, mindig azt kívánjuk, hogy legyen egy hős, aki megmenthet minket. Szerencsére megtaláltam a világ legjobb hősét; egy ideje létezik […]

Olvassa el Review

A Fapopedia és a TOP-12 hírességek aktjai és a Fapopedia.nethez hasonló szivárgó oldalak Mutass nekem 12 alternatívát a Fapopedia.net számára A Fapopedia elérhető! Igen, úgy hangzik, mint a Wikipédia, és világszerte vonzotta a pornó ínyenceket. A Fapopedia kiemelte, hogy képes beszerezni kedvenc kanos anyagait. A Wikipédia és más keresőeszközökhöz hasonlóan a Fapopedia is csodákat kínál azáltal, hogy bemutatja a legfelső és […]

Olvassa el Review

Fappening Book & TOP-12 celebaktok és mélyhamisított pornóoldalak, mint a FappeningBook.com Mutass 12 alternatívát a FappeningBook.com számára Szeretnél több helyszínt hozzáadni a hírességek pornófétiséhez? Adja hozzá a Fappening Book-ot a listához, és élvezze a szemtelen és szexi személyiségek szenzációját, amelyeket a való életben rögzítenek és megvernek. A Fappening Book a […]

Olvassa el Review

PornDeepFake & Top-12 Deephake és Celebrity Porn Sites A porndeepfake.nethez hasonló Mutass nekem 12 alternatívát a PornDeepFake.net számára Ahh, deepfakes… Nemrég kaptam javaslatokat a barátaimtól a deepfake híresség pornóoldalakkal kapcsolatban, és személy szerint nem vagyok új ezen fülke. Korábban több mélyhamisított webhelyet is átnéztem, és ez a rés félelmetesen hagyott rám. Ami meglepő, […]

Olvassa el Review

Szexi sztárok és 12 legjobb celeb akt és hamisított pornóoldal, mint a SexyStars.online Mutass nekem 12 alternatívát a SexyStars.online számára Ó, szexi sztárok! Kicsit forrón érzem magam ma, amikor a kedvenc híresség-bálványaimra gondolok teljes meztelenségben. Mi van veled, haver? Te is így gondolod? Nem nehéz elképzelni hírességünket […]

Olvassa el Review

JerkOffToCelebs és TOP 12 hírességek meztelenségei és szexbotrány-oldalai, mint a jerkofftocelebs.com. Mutass nekem 12 alternatívát a JerkOfftoCelebs.com számára Mindannyian régóta vágyunk arra, hogy hírességek meztelen képeit és videóit nézzük. Valójában sok popsztár és hollywoodi színésznő explicit jeleneteket mutat be zenei videóiban és filmjeiben, hogy magához vonzza […]

Olvassa el Review

Deep Fucks és 12 legjobb celeb akt és mély hamis pornóoldal, mint a DeepFucks.com. Mutass nekem 12 alternatívát a DeepFucks.com számára A mély hamis videók rajongói azon áradoznak, hogy milyen jó oldalak adhatók hozzá pornóhelyeik listájához. Szerencsére felfedeztem ezt a platformot, amely forradalmasította az erotika iránti törekvésünket. A DeepFucks.com arra készteti majd, hogy […]

Olvassa el Review

A CFake áttekintése és a 12 legjobb híresség DeepFake és celeb meztelen oldala, mint a cfake.com Mutass nekem 12 alternatívát a Cfake.com hírességeinek – nem tökéletesek? Mindig azon tűnődöm, hogyan néznek ki azok a hollywoodi szépségek meztelenül. Rengeteg meztelen hírességekkel foglalkozó oldal található az interneten, de nem minden híresség telefonját törték fel. Folyton megtalálom Taylor Swiftet, Lilyt […]

Olvassa el Review

SexCelebrity.nethez hasonló szexcelebek és 12 legjobb celeb akt és hamis pornóoldal Mutass nekem 12 alternatívát a SexCelebrity.net számára Hé, haver! Kezdje el felsorolni azt a hírességet, akit teljesen meztelenül szeretne látni. Itt, a SexCelebrity.net oldalon a legmenőbb és legfrissebb hírességek pornóját kaphatja meg. Még szerencse, ha kedvenc személyisége durva szexszalagokat adott ki […]

Olvassa el Review

Tiltott szexszalagok és 12 legjobb prémium meztelen sztároldalak, mint a bannedsextapes.com Mutass nekem 12 alternatívát a BannedSextapes.com számára Ahh, pornósztárok… Mindenhol ott vannak. Vannak, akik régiek és sikeresek, míg mások újoncok és frissek. Sokan azonban valami mást keresünk – olyan ízvilágot, amely álmainkban is megmarad. És megtaláltam a megfelelő tartalmat – […]

Olvassa el Review

Felnőtt mélyhamisítványok és 12 legjobb celeb akt és mélyhamis pornóoldal, mint az AdultDeepFakes.com. Mutass nekem 12 alternatívát az AdultDeepFakes.com számára. Minden bizonnyal vannak olyan napok az életünkben, amikor látni akarjuk, amint hírességeink olyan csúnya szexuális aktusokat hajtanak végre, amelyek kielégítik a farkunkat. Néha azon tűnődünk, milyen érzés valójában, ha itt vannak […]

Olvassa el Review

A VividCeleb áttekintése és a 12 (legjobb) prémium celeb aktok, szexszalagok webhelyei, mint a vividceleb.com. Mutass nekem 12 alternatívát a vividceleb.com számára Ma egy másik híresség aktokat bemutató webhelyről fogunk beszélni, a VividCeleb néven. A legnépszerűbb és legszélesebb körben használt celebpornók közé tartozik zsúfolásig megtelt szexszalagokkal, fotókkal, teljes hosszúságú filmekkel és még sok mással! Rengeteg meztelen celeb oldal található […]

Olvassa el Review

Famous Board & 12 legjobb celeb akt és mélyhamis pornóoldal, hasonló a FamousBoard.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a FamousBoard.com számára Jaj! A Famous Board egy olyan hely, amelyet érdemes meglátogatni, ha hírességek aktjaira, hírekre és pornófilmekre éhezik. A hírességek fanatikusai el lesznek ragadtatva és elárasztják a prominens sztárokról feltöltött fényképeket és videókat tartalmazó könyvtárat […]

Olvassa el Review

MrDeepFakes és 12 legjobb híresség DeepFake pornó és sztármeztelen oldal, mint az mrdeepfakes.com. Mutass nekem 12 alternatívát az mrDeepfakes.com számára Számos híresség töltötte fel meztelen képeit a mélywebre, hogy extra nyilvánosságot és médiamegjelenést szerezzen. Ennek ellenére nem feltételezheti, hogy minden egyes híresség olyan vakmerő lesz, hogy kiszivárogtatja […]

Olvassa el Review

CelebMasta és a 12 legjobb ingyenes kiszivárgott meztelen celeb, hírességek pornóoldalai, mint a celebmasta.com Mutass nekem 12 alternatívát a Celebmasta.com számára Ahh, hírességek. Az életük elég lenyűgöző, nem igaz? A celebek élete tele van pletykákkal, hírekkel, botrányokkal, és nem meglepő, hogy mindenki szeret celebek meztelen oldalait böngészni és oldalakat böngészni, mert ez rengeteg hírességet hoz […]

Olvassa el Review

Fappenist & TOP-12 Legjobb celeb aktok és fappening-szerű oldal, hasonló a Fappenist.com webhelyhez. Mutass nekem 12 alternatívát a Fappenist.com számára Ki ne szeretne hírességeket felnőtt korában? Igen, haver, tudom, hogy szexi magazinokat és DVD-ket tartasz a szobaszekrényedben, és annyira próbálkozol, hogy anyád ne lássa. Ó, azok az emlékek! Eközben […]

Olvassa el Review

Az EgoAllStars és a 12 LEGJOBB celeb akt, meztelen sztárok kiszivárogtatási oldala, mint az egoallstars.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Egoallstars.com számára. A legtöbb rajongó szeretett sztárja iránti elkötelezettségét az EgoAllStars – egy híres sztármeztelenség webhely – mutatja be. Fedezze fel a számtalan nudista és szexuális szexuális sztárképet a legforróbb kiszivárogtatott és meztelen tartalom hatalmas gyűjteményének böngészésével. Képek […]

Olvassa el Review

Nudográfia és a TOP 12 legjobb Celeb akt és Fappening-szerű webhely Hasonló a Nudography.com-hoz Mutasd meg 12 alternatíva a Nudography.com számára A filmekben nyújtott számos kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően a hírességek sok figyelmet vonzanak. Eltekintve attól, hogy a generáció divatja és trendjei, valóban vonzóak és sok maszturbációt okoznak. És igen, sokan […]

Olvassa el Review

CelebJihad Review 12 Legjobb meztelen Celeb és Deepfake Porn Sites like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatívák a Celebjihad.com -hoz Míg több ezer más híresség meztelen és kiszivárogtatott weboldal feltűnően hasonló - ugyanazzal a forrásanyaggal, navigációval és elrendezéssel, mégis lenyűgöző, hogy CelebJihad megtalálta a módját, hogy kitűnjön. Ez az oldal fantasztikus tartalommal rendelkezik, […]

Olvassa el Review

CelebritySlips és a TOP-12 legjobb Celeb meztelen képek és Fappening-szerű webhely Hasonló a celebrityslips.com-hoz Mutass 12 alternatívát a CelebritySlips.com oldalhoz Néha, amikor azt látjuk, hogy a pornó vagy a modellek meztelenkednek, nem okoz nagyobb izgalmat és izgalmat, mint korábban. Talán évek óta túl sok pornót nézünk, hogy a meztelenség már nem működik. De ne aggódj, […]

Olvassa el Review

Ancensored & 12 TOP Celebrity aktok és kiszivárogtatott oldalak, mint az Ancensored.com Mutass 12 alternatívát az Ancensored.com számára Az Ancensored weboldala frissítő tempóváltás. A sok felnőtt videó platformnak köszönhetően ez a hely kezdő és tapasztalt pornófüggőket csábít. Ez a webhely több száz videót kínál, amelyek közül választhat, ahol megnézheti bármely hírességet […]

Olvassa el Review

ScandalPlanet Review & 12 (legjobb) híresség akt és szex szexbotrány oldalak Mint a scandalplanet.com Mutass 12 alternatívát a Scandalplanet.com számára Több hollywoodi szexfilm is régóta szerepel a figyelőlistámon - valójában több száz. Általában ezek a bensőséges kinyilatkoztatások nem nyújtanak nagy szexuális kielégülést, mint a pornó, de lenyűgöző látni, mennyire […]

Olvassa el Review

CelebGate és TOP-12 hírességek aktjai és kiszivárogtatott oldalai, mint a CelebGate.cc Mutass 12 alternatívát a CelebGate.cc-re És igen! Úgy tűnik, hogy itt van egy új webhely, amely hírességek meztelenségéről készült fényképekkel és videókkal foglalkozik. Nagyszerű hír ez a pornó rajongóknak és a környék hírességeinek. Ezért azok, akik éhesek és szükségük van […]

Olvassa el Review

TheNipSlip felülvizsgálat és 12 LEGJOBB Celeb akt/Fappening & Naked Celeb szivárogtató webhely, mint a TheNipSlip.com Mutasd meg a TheNipSlip.com 12 alternatíváját Végül a TheNipSlip! Ez az egyik legjobb híresség -akt weboldal, amely őszinte és hírességek felvételeit mutatja be legmerészebb és meztelen pillanataikban. Igen, így van, az iparág minden szupersztárja - modellek, tévés személyiségek, […]

Olvassa el Review

DrunkenStepFather és 12 LEGJOBB Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Like DrunkenStepFather.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a DrunkenStepFather.com számára Bár manapság különböző híresség-meztelen és kiszivárogtatott Celeb szexuális weboldalak vannak, csak néhány közülük kiemelkedik, és rendkívül hiteles és érdemes hírnév. Ennek ellenére minden pillanatban kedvem támadt a kiszivárgott képekhez […]

Olvassa el Review

CelebsRoulette áttekintés és (TOP-12) Híresség aktok és meztelen Celeb szivárgó webhelyek, mint a CelebsRoulette.com Mutass nekem 12 alternatívát a CelebsRoulette.com számára , és sok más erőforrás. Várható, hogy csak a „jó” jeleneteket és felvételeket élvezheti. És amikor azt mondom:

Olvassa el Review

AZNude Review & (TOP-12) Hírességek aktjai és kiszivárogtató webhelyei, mint például az AZNude.com Mutass nekem 12 alternatívát az AZNude.com számára Ha valamelyik oldalról az első benyomásomról van szó, akkor bizonyos oldalak azonnal felkeltik a figyelmemet, és rettentő bepillantást nyújtanak a mi várható. Ez a fajta korai tapasztalat csontig marad, miközben végignézek […]

Olvassa el Review

Thefappeningblog és 12 legjobb meztelen celeb webhely, mint például a thefappeningblog.com Mutass nekem 12 alternatívát a thefappeningblog.com számára Végül a The FappeningBlog! Ha elbűvöli, hogy bepillanthat kedvenc hírességeinek szexi és szemtelen oldalába, akkor ez az a hely az Ön számára. Nagyon hosszú ideig a TheFappeningBlog volt az egyik legjelentősebb meztelen celeb […]

Lapozzon a lap tetejére