Frissítve: 19. július 2024

11 legjobb bordélyház Nevadában (NV), USA - Jogi bordély útmutató

Mutasd meg a 11-es listátNevada Bordellos

Egy-egy ponton hallani fog a bordélyokról, amikor csak Nevadában tartózkodik. Ez egy boldog hely a férfiak számára - ahová mehetnek, amikor csak fizetni akarnak a szexért. A prostitúció Nevadában legális (de csak azokban a megyékben, ahol a lakosok száma 700,000 XNUMX alatt van), így a bordélyházak mindenhol megtalálhatóak, és amikor férfi turisták látogatnak, jó tapasztalat, ha megpróbálunk ellátogatni egy-két bordélyba (persze, hacsak nem kedvelik ezt, természetesen ), és teljesítsd szexuális fantáziádat egy dohányzó dögös lánnyal.

Óta a prostitúció csak egyes megyékben legális, Las Vegas nem tartozik ezek közé mert Clark megye nem enged ilyeneket. A legközelebbi bordélyházak több mint egy órányira találhatók Las Vegas belvárosától.

Összeállítottuk tehát Nevada leglátogatottabb bordélyainak listáját, beleértve az alapvető részleteket, mint például a helyszín, a kínált szolgáltatások, a becsült költség és még azt is, hogy milyen típusú csajok láthatók ott. Mielőtt meglátogatna egyet, meg kell képzelnie, hogy mire számíthat az egész élményből. Azt is eldöntheti, hogy bordélyházakat keres-e, vagy inkább kísérő ügynökségeket választ.

NEVADA BROTHELS: Hogyan lett „DOLG”?

Bordélyházak nagyon régóta léteznek, század közepétől nyúlik vissza. 19-bentörvény előírta az összes aktív prostituált heti egészségügyi ellenőrzését. A bordélytulajdonosok és az ország tisztviselői között évek óta tartó vissza-visszatérés után a prostitúció végül törvényessé vált, és azóta szorosan figyelemmel kísérik annak működését. A prostituáltakat rendszeresen ellenőrizték, különösen az STD-k esetében. A férfi és női prostituáltak most legálisan dolgoznak fizetős szex miatt.

MIRE VÁRHATÓ BROTHELBEN?

Egy bordélyba érve egy olyan területen lesz, ahol prostituáltat választ, akinek fizetnie kell a szolgáltatásaikért. Üvegfal mögött az összes rendelkezésre álló nő felvonultatva lesz mindenki számára látható. Ha még nem akar nőt választani, közvetlenül bemehet egy szobába, vagy lóghat a medence partján vagy a bárokban. Egyes bordélyok számára tematikus esteket tartanak, amelyeken fedezetdíjat kell fizetnie, és élvezheti a partit. Ezután láthatja a napi felállást, és akár kiválaszthatja az elvégzendő szolgáltatásokat is.

KÖVETKEZŐ

Bordélyba járni nehéz lehet, különösen, ha nincs autója. Mivel többségük Clark megyén kívül található, egy-két órás autóútra lenne szükség, így elmehet egy bordélyba. Általában olyan szolgáltatásokat hirdetnek, mint az „ingyenes szállítás”, de ha valaha is felvesznek egy ügyfelet, ezért további díjakat fizetnek.

Egy dolog a legtöbb bordély szállítási szolgáltatásával kapcsolatban: luxus (és kissé kínos, ha van ilyen). Képzelje el, hogy limuzinnal szállítják. Remekül hangzik, igen? De tucatnyi más férfival vagytok együtt, akiknek ugyanaz a céljuk éjszakára: lefektetni. Tehát, ha nem áll fel erre az útvonalra, taxival közlekedhet.

11 NEVADA LEGJOBB BROTHEL

Nevada 16 megyéje közül hétnek van aktív bordélya, és mindegyik vidéki megye, népessége 700,000 XNUMX fő alatt van.

 1. Nyuszi Ranch

Cím: 69 Moonlight Rd, Carson City, NV 89706, Egyesült Államok

nyuszi tanya

Nevadában az egyik legismertebb bordélyház. Remek nőkből állnak, mind dögösek, mind szexiek, akik mindig piszkosak és perverzek az ügyfelekkel. Különböző típusú nők vannak, így lesz egy, amely megfelel az Ön ízlésének. Ha tudatja velük, hogy új a bordélyházak tapasztalatában, akkor egy privát szobába kerül egy „turnéra”, ahol tárgyalásokat folytathat a menükártyán szereplő bármi miatt (minden olyan szexuális cselekményről, amelyre csak gondolhat). .2. Sheri tanyája

 1. Sheri tanyája

Cím: 10551 Homestead Rd., Pahrump, NV 89061, Egyesült Államok

sheris tanya

A legtöbb bordélytól eltérően ez az „üdülőhely” jellegű, előkelő szobákkal, sportbárokkal, teniszpályákkal, szabadtéri medencékkel és fürdőkkel rendelkezik. Csak valami van ezekben a bordélyházakban, amelyek miatt nem érzi szégyent és egyáltalán nem ítélkezik, mert a munkatársaktól a prostituáltakig mindenki nagyon szívesen lát. Az árak a 80 USD-től a 10,000.00 XNUMX USD-ig terjedhetnek.

 1. Szerelem Ranch

Cím: 95 Kit Kat Drive, Carson City, NV 89706, Egyesült Államok

szerelmi tanya

A Reno mellett található legális felnőtt szórakoztató programok mind sétatávolságra találhatók ebben a híres Vörös Lámpás negyedben. Ez a bordélylátogatók körében híres, és remek a nők felállása is. Állítólag 200 dollárért lehet itt lefektetni.

 1. Kit Kat Ranch

Cím: 48 Kit Kat Drive, Carson City, NC 89706, Egyesült Államok

kit kat tanya

Az Egyesült Államok vörös lámpás negyedének szívében található, ez egy másik „Ranches”, és nemcsak Nevadában, hanem világszerte az egyik legnépszerűbb szexuális turisztikai helyszín. Vannak elhunyt gyönyörű nők, Kitties nevűek, akik a legjobb szolgáltatásokat, a Girlfriend Experience-t és az orgiákat kínálják. Nincs korlátozás annak, amit itt akarsz csinálni, minden csak igazán árral jár.

 1. Sivatagi Rózsa úri klub

Cím: 357 Douglas St. Elko, NV 89801, Egyesült Államok

Sivatagi Rózsa úri klub

Elko számos premier éjszakai klubjának egyike, ez a fajta bordély egy másik szintre emeli szexuális szolgáltatásaikat. A művelt és kifinomult nők készek más dimenzióba vinni Örömszerző képességeikkel. A Desert Rose világszínvonalú prostituáltaknak ad otthont.

 1. Idegen macskaház

Cím: 2711 E Hwy 95, Amargosa Valley, NV 89020

Alien Cathouse bordély

A neve mindent elmond ... ez egy sci-fi témájú bordély. Lányaik, vagy „kozmikus cicák”, ahogy nevezik őket, a „Vénusz 69” nevű bolygóról érkeztek, és lezuhantak a Földön. Nagyon friss weboldaluk van, amely napi felállást és még kérdéseket és válaszokat mutat be prostituáltjaik számára.

 1. Bella Hacienda tanyája

Cím: 619 8th St., Wells, NV 89835, Egyesült Államok

Bella Hacienda tanyája

A „Ladies 24 hours” feliratú bordélyház a férfiak vágyait hivatott kielégíteni. Webhelyeik a hely teljes menüjét tartalmazzák, és tartalmazzák lányaik profilját. A tényleges helyszín nagy parkolóval rendelkezik, így különösen kényelmes azok számára, akik utaznak, és csak néhány órára akartak gőzt engedni.

 1. Nagy 4 Ranch

Cím: 135 High St. Ely, NV 89301, Egyesült Államok

Nagy 4 Ranch

Bár a honlapjukon nem sok információ található, ez a nevadai bordélylátogatók egyik legnépszerűbb kedvence. Ez annak a barátságos és barátságos légkörnek tudható be, valamint annak, hogy a hely története az 1880-as évekig nyúlik vissza.

 1. Csirketanya

Cím: 10511 Homestead Rd, Pahrump NV 89061

Chicken Ranch bordély

Ez a Las Vegashoz legközelebb eső bordélyház, és körülbelül egy órányi autóútra van az idejutás. Leghorn bárral, szabadtéri medencével, bérelhető bungalókkal és fényűző szobákkal rendelkeznek. Az említett bungalók a BDSM-ben lévők menedékét jelentik.

 1. Sivatagi klub

Cím: 303 North 2nd Street, Battle Mountain NV 89820, Egyesült Államok

sivatagi klub bordélyház

Bizonyos fétisek számára ez a tökéletes hely az Ön számára. Ez a bordély éjjel-nappal nyitva tart, de csak szigorú kinevezés alapján. A weboldalukon felsorolták az összes lehetséges szolgáltatást, és ha a fétisek nincsenek felsorolva, akkor külön kérheti őket.

 1. Donna tanyája

Cím: 679 8th St. Wells, NV 89835, Egyesült Államok

Donna tanyája

Ez a bordély állítása szerint a legrégebbi az egész Egyesült Államokban. Mivel sok nő közül választhat, élvezheti a helyet teljes bárral, pezsgőfürdővel és masszázsasztalokkal. Elhelyezkedése egy mérföldre van az I-80-tól és az US 93-tól egyaránt.

BROTHEL SZOLGÁLTATÁSOK

Nevada szigorúan rendszeresen ellenőrzi a prostituáltakat, mivel hajlamosak olyan szexuális úton terjedő betegségek (STD) fertőzésére, mint a HIV, a chlamydia, a gonorrhoea és a szifilisz, hogy csak néhányat említsünk. Az óvszer elengedhetetlen a szexuális közösüléshez és az orális szexhez. Ha egy ügyfél prostituálttól STD-ket, különösen HIV-t kap, akkor a Bordély tulajdonosai felelősséggel tartoznak ezért.

Néhány a bordélyházak által kínált számos szolgáltatás közül:

 • blowjob
 • Nemi közösülés
 • „Happy end” masszázs
 • Háromszemélyes
 • Bubble fürdő parti

Ez csak néhány, és kiválaszthat annyi elemet a szolgáltatások listájáról, a szív (és a test) tartalmáig. Több órás csomagjaik is vannak, és egyesek különféle fétiseket is kiszolgálnak, ami többe fog kerülni.

BROTHELS: Mennyibe kerülnek?

Egy bordély költsége mindig attól függ, hogy milyen szolgáltatásokat fog igénybe venni. A nevadai átlagos bordélyházak általában magasabb árakat számítanak fel az adó- és a létesítési költségek miatt. A taxisofőrök számára történő szállítás és visszarúgás szintén járulékos költségekkel jár, amelyek a számlája részét képezik.

Nem új, hogy az emberek SOKKAL töltenek néhány órányi szórakozást és szórakozást egy bordélyban. Habár a legtöbb bordélyház online teszi közzé szolgáltatásait, így az érdeklődők megnézhetik őket, elhagyják az árakat, így mindez tudni fog, ha már a helyén van. Tehát, ha bordélyba tervezed járni, akkor érdemes 1,500 dollár készen állni egy ilyen fröccsre.

Vannak olyan esetek is, amikor a bordélyházak pornósztárokat fogadnának. Néhány éjszakára elérhetővé teszik magukat, és ez esélyt ad a szexre, és élvezheti a népszerű pornósztárok különféle szolgáltatásait. És természetesen nem, ez sokkal többe fog kerülni.

A KÖRNYEZET VÁLASZTÁSA ÉS ELŐKÉSZÍTÉSE A SZEXI KÖVETELMÉNYEKRE

Sok ilyen bordélyban vannak tematikus szobák, ahol időt tölthet a prostituáltjával. Mielőtt elkezdené a szexi idejét, felkérik Önt, hogy zuhanyozzon le, majd az óra elkezd számolni, amíg a tapasztalatai elkészülnek. Ha azt tervezi, hogy meglátogatja valamelyiket, először megnézheti a weboldalukat, mivel gyakorlatilag rengeteg információt szerezhet onnan, beleértve az olyan fontos dolgokat, mint a menü, az árak, és ha szerencséje van, bepillantást nyerhet a prostituáltakba. fotógalériáikat. bordélylányok

Ami a légkört illeti, minden rajtad múlik. Gondoskodnak a fétiseidről, és segítenek bármilyen szexuális fantáziád megvalósításában. Ön fizette az élményt, így biztosan életének legjobb ideje lesz.

Nevadában a prostitúció legalizálása egyedülálló, ahogy mondhatjuk. Sok turista kihasználja az állam bűneit és sorsát, de mindig vigyázniuk kell, mivel a szexuális szolgáltatásokra és még az ilyen iparágakban dolgozó emberekre is szigorú korlátok vonatkoznak. Az itt élő prostituáltak is mindezt a pénzért teszik, és úgy tűnik, ők is jól érzik magukat.

Egy tipikus nap ezekben a bordélyházakban általában 11 órakor kezdődik. A prostituáltaknak addigra készen kell állniuk a „bemutatókra”, és készen kell lenniük már zuhanyozniuk, ápolásukra és szűkös fehérneműbe öltözni, amely semmit sem hagy a képzeletére. A nők akkor kezdenek felállni, amikor egy ügyfél megérkezik, és megkezdik a kiválasztási folyamatot.

Noha a világ legtöbb területén a prostitúció tabu, és gyakran hüvelykujjával lefelé reagál, bárhol sem ilyen Nevadában. Olyan életmódot fogadtak el, ami nagyon régóta létezik. Csak jó dolog, hogy a kormány figyelemmel kíséri ezt az iparágat, ezért szigorúan sokat követelnek az ilyen vállalkozásoktól a prostituáltak és az ügyfelek egészségének biztosítása érdekében.

Tehát, ha Nevadában tartózkodik, vagy hamarosan meg akarja látogatni, akkor ez az útmutató nagyon hasznos lesz. Olvashat és ötletet kaphat arról, hogyan működik az egész ipar, mi történik ezeken a bordélyokban még azelőtt, hogy belépne, és előre felkészülhet. Ha nem nevadai származású, akkor nem mindig élvezheti az örömöt, a szabadságot és az észbontó szexet ilyen tapasztalt hölgyektől. Mindennek ára van, de ha el akarja tölteni egy kicsit az ég néhány órájának cseréjéért, akkor ez az útmutató elengedhetetlen a pálya elérésében.
És ha megosztja tapasztalatait és gondolatait, ne habozzon megtenni az alábbi megjegyzésekben!

hasonló helyek ikonra Mind az 3 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Massage Planet és a 12 legjobb erotikus masszázsoldal, mint például a MassagePlanet.net Mutasson 12 alternatívát a MassagePlanet.net számára Ezek az izomfájdalmak akadályoznak abban, hogy a legjobb tudásomat nyújtsam. Miért nem kapok recepteket kedvenc szexuális orvosaimtól? Alig percek alatt megkaptam a diagnózisomat. A fenébe, ezek a szakértők gőzmasszázst javasolnak […]

Olvassa el Review

A RubMaps 9 hasonló masszázsszalon-webhelyet mutat a Rubmaps.ch webhelyhez. Biztosan hallott már a „happy end” kifejezésről, amelyet általában a masszázsokkal és szalonokkal társítanak. Ez olyan masszázsszolgáltatások igénybevételére utal, ahol a masszőr végül elősegíti az orgazmus elérését, amely benne van a „szolgáltatásaikban”. Igen, ez történik, és valóságosak. Sok […]

Olvassa el Review

Mutasd meg nekem a 11Nevada Bordellos listáját Egy-egy ponton hallhatsz a bordélyokról, amikor Nevadában tartózkodsz. Ez egy boldog hely a férfiak számára - ahová mehetnek, amikor csak fizetni akarnak a szexért. A prostitúció Nevadában legális (de csak a 700,000 XNUMX alatti lakosú megyékben), így a bordélyházak […]

Lapozzon a lap tetejére