Frissítve: 12. július 2024

Titkos előnyök

& TOP 12 Cukros társkereső és szexuális társkereső oldalak, mint a secretbenefits.com

Mutasson 12 alternatívát a Secretbenefits.com webhelyhez

secretbenefuts cukor társkereső

A SugarDaddy vagy a SugarBaby mindig tudni szeretné, hogyan férhet hozzá egy prémium társkereső szolgáltatáshoz, mind osztályban, mind értékben. Természetesen elengedhetetlen az oldal egyszerű, kényelmes és élvezetes kezelése a „cukros” társkereső lehetőségek vizsgálata során. Ezért vagyok itt, hogy újra átnézzem egy olyan helyet, amely felkeltette a figyelmemet - a SecretBenefits. Ez az oldal hozzáférést biztosít mindenhez, és még sok mindenhez.

Hivatalos URL: https://www.secretbenefits.com/

Noha az oldal ügyessége lenyűgöző, a teljesítmény szintje igazán kiemelkedik. Láttam más társkereső szolgáltatásokat is, és folyamatosan bonyolítják a dolgokat. Míg a SecretBenefits szuper egyszerűvé teszi, még akkor is, ha megtartja azt a csillogást és luxust, amelyet a társkereső területen kíván. Jobb lesz, ha lenyugszik, mert készen állunk arra, hogy belemerüljünk a cukor randevúzás legjobb, nagyra tartott és hatékony virtuális találkozó platformjába, és ezt egészséges adag humorral fogjuk megtenni!

SecretBenefits - Rejtett drágakő a cukros társkeresőben

Teljesen világossá teszem, hogy ez a cukorral kapcsolatos webhely jelentősen eltér a többi mainstream lehetőségtől. A SecretBenefits egyik elsődleges célja, hogy hivatalos ügyleteket és kapcsolatokat alakítson ki a SugarDaddies -szel. Finanszírozást és támogatást nyújtanak a cukros csecsemőknek szeretetért, ragaszkodásért és hűségért cserébe. Bár a SecretBenefits egy összekötő webhely, valójában nem az a tipikus, amelyet az interneten leselkedik. Hosszú listát tartalmaz a SugarBabies-ről és a cukorbabákról, minden típusról, és megbízható forrásnak bizonyult a tapasztalt randizók, valamint a területen újonnan érkezők számára.

Egy dolog, ami rohadtul kiemelkedik az egész utazás során, a rendszer formalitása. A cukorpapa valójában interakcióba lép a cukorbabákkal, akik eltökélték, hogy elérik végső céljukat az oldalon.

Más webhelyekkel összehasonlítva az esélye, hogy csodálatos élményben lesz része, amikor meglátogatja ezt a weboldalt, jelentősen jobb, mivel közel 2 millió havi aktív résztvevőt gyűjtött össze az Egyesült Királyságból, Kanadából, az Egyesült Államokból és Ausztráliából. Büszke arra, hogy kapcsolatokat talál elsősorban azoknak az elit embereknek, akik értelmes románcot akarnak kialakítani, kirándulni, vagy egyszerűen fantasztikus éjszakát tölteni egy cukorbabával.

Elegáns dizájn és a SecretBenefits egyszerű jellemzői

titkos előnyök társkereső

A SecretBenefits elegáns kialakítása az első bejelentkezést követően azonnal lenyűgöz. Ahelyett, hogy eltömítené a nézői élményt idegen egyedi funkciókkal és funkciókkal, a webhely az élmény lényeges részére összpontosít: a kapcsolódásra. Ezenkívül, ha nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a magánéletre, a SecretBenefits elkülönül a versenytársaktól.

Zökkenőmentes alkatrészekkel és egyszerű használhatósággal rendelkezik, így nem kell órákat vesztegetnie azzal, hogy megtudja, hogyan használhatja több funkcióját. Összefoglalva: a SecretBenefits alapvető célja, hogy minden lépésben elégedett legyen az ügyfelekkel, világos és egyszerű megközelítéssel.

Eközben semmilyen pénzügyi vagy hasonló korlátozást nem írnak elő a cukorbabákra, amikor szocializálódnak és kapcsolatba lépnek a potenciális cukorpapákkal. De nemcsak a cukorbabáknak vannak hasonló előnyei; még a cukros papáknak is egyenlő nyereségük van. Jellemző, hogy a cukorpapák teljesen előre tudják, mit várnak el a cukorbabákkal, és a SecretBenefits arra ösztönözte őket, hogy legyenek nyitottak, amikor kétségbeesetten keresik a tökéletes szeretőt. Más szóval, Önnek nem lesz problémája, amikor bármikor hozzáférhet ehhez az oldalhoz, mert az átfogó koncepció a praktikusságot és a hozzáférhetőséget hangsúlyozza minden képzettségű ember számára, nem csak a tech-geek számára.

Cukorbabák profilminősége a SecretBenefitsnél

secretbenefits profilok

A SecretBenefits megkönnyíti a hitelesítési eljárást annak megállapítására, hogy a fiókok jogosak -e, és a felhasználók felfedik valódi kilétüket. A hitelesített fiókok nagy számban meghaladják az ellenőrizetlen fiókokat. Csak tipp, azok, akik nem tudják, hogy melyek az igazolt és nem ellenőrzött személyek, jellemzően a közösség új tagjai.

Ezenkívül a profilok ingyenesen megtekinthetők, és a képek többsége hozzáférhető. A cukros csecsemők gyakran írnak magukról, beleértve céljaikat, törekvéseiket, tetszéseiket és nem tetszéseiket, valamint az életben tapasztalt dolgokat. Ezen kívül van egy hosszú lista az egyéni jellemzőkről, például az arc tulajdonságairól és bizonyos életmódokról.

Minden profilhoz tartozik egy SecretAlbum is. Ez egy ártalmatlan hely, ahol a lányok képeket tölthetnek fel magukról, beleértve meztelen és illetlen dolgokat. A SecretAlbumson a legtöbben felteszik erotikus képeiket - különösen a fiatal hölgyek. Cukor-apukaként egyszerűen elküldhet egy „kérést” bármely cukorbabának, hogy hozzáférhessen az erőforrásaihoz.

Hogyan indítsunk beszélgetést a webhelyen?

titkos előnyök üzenete

A SecretBenefits tervezésekor sokat gondoltak arra, hogy a tagok közötti „interakciót” könnyedén és gyorsan tegyék, miközben tiszteletben tartják a minden felhasználó számára biztosított alapvető szerepeket. A cukros papák szabadon regisztrálhatnak és böngészhetnek, de a cukorbabának való üzenetküldés, a fényképek elérése vagy a diszkrét böngészés virtuális pénzbe kerül (általában „jóváírásra” konvertálva). A cukros csecsemők mentesülnek a webhely áruinak fizetése alól, mert általában a „Sugar Baby” státuszt élvezik.

Más szóval, a SecretBenefits -ben jelen lévő kommunikációs eszközök bármelyike ​​alkalmas arra, hogy segítsen a pasiknak kapcsolatba lépni a hölgyekkel. Általában a csevegések „feloldásával” kezdődhetnek. A csevegési funkció előzetesen megköveteli a „kreditek” használatát; ezért finoman sürgeti, hogy fokozott óvatossággal járjon el, mielőtt csevegne egy kívánatos cukorbabával. Ugye nem akarja ilyen gyorsan a hitelét?

Az üzenetek a kezdeti interakció elsődleges formái a SecretBenefits -en. És annak ellenére, hogy a felhasználók (SugarDaddy vagy SugarBaby) egyedi formájúak és méretűek, a csevegés és az üzenetküldés mindig fantasztikus stratégia volt egy hosszabb távú kapcsolat kialakításához, ha mindketten továbbviszik a dolgokat.

Ha megkérdezi, miért fizetnek díjat a cukorbabáknak küldött üzenetekért, akkor erre egyszerű a válasz. A SecretBenefits biztosítja, hogy csak azok a cukros apukák, akik drága árat engedhetnek meg maguknak az egyszerű beszélgetésért, kizárólag azok élvezhetik a SecretBenefits teljes szolgáltatását. Mármint gyakori! A cukor-apuka életmód aranypénzt igényel. Szóval, ha nem vagy gazdag, elit, akkor mit keresel itt?

A SecretBenefits alapvető funkciói

 • Keresés

A SecretBenefits nagy felhajtást okoz az eddigi emberek megtalálásában, olyannyira, hogy időd több mint 50% -át a megfelelő partnerrel való találkozás kutatására fordítják. Igen ez így van. A számítógép semmilyen módon nem tudja megjósolni, ki lehet jó párja az Ön számára; ezért a folyamat során minden rajtad múlik.

Egy tag fiókját megtekintheti, ha egyszerűen megérinti néhány képét, elmenti a legjobb választásai közé, vagy azonnal írhat neki egy csevegést tíz kreditért, ha merésznek érzi magát. Azt is tudni fogja, hogy a böngészett profil hitelesített, friss, frissített vagy elérhető -e.

 • Hozzáillő
SecretBenefits fő

Bár zavarosnak tűnhet, ez valójában nem olyan eszköz, amely kapcsolatba hozhat egy véletlen idegennel vagy valakivel, akivel már csevegett az oldalon. Mivel ez nem az Ön szokásos társkereső oldala, a tagokat arra ösztönzik, hogy tegyenek meg mindent, hogy felfedezzék egyedi „halaikat”, és csak akkor lépjenek velük kapcsolatba, ha nyilvánvalóan megéri. Az egyetlen hátránya az, hogy tíz kreditet számít fel, ezért jobb, ha valaki olyan személyre teszi a pénzét, akit valóban ismer, és nem olyanra, aki véletlenszerűen generált keresés során jött fel.

 • Titkosalbum

A SecretAlbum egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amelyet bárki használhat. A SecretAlbumban a hölgyek szexi és kevésbé szexi képeket tehetnek közzé magukról, anélkül, hogy félnének a leleplezéstől. Ezenkívül korlátozhatja, hogy ki láthassa a képeit.

 • Blog

Fedezze fel a blog részt, és meg fog lepődni a SecretBenefits csapattagok által tárgyalt témák választékán. Általában párkapcsolati tanácsokat és néhány hatékony randizási stratégiát tartalmaz. A megfelelő partner megtalálása ezen a webhelyen keresztül is lehetséges. Ezenkívül bárki számára életmentő lehet, ha először tanácsokat kap a nőktől a 101 titokról, hogy lenyűgözze az ideális cukorbabát, és megismerje vágyait és szükségleteit.

 • Üzenetek

Szokás, hogy a cukorpapák az oldalon hitelkeretben számítják fel az üzenetküldési funkció feloldását. Általában körülbelül tíz kreditbe kerül. Ezen az üzenetküldő szolgáltatáson keresztül képeket is megoszthat más tagokkal. Ennek ellenére, ellentétben más kapcsolódási szolgáltatásokkal, ahol az emberek kötetlenül beszélnek, úgy tűnik, hogy a SecretBenefits kifinomultabb hangnemű.

Taggá válni

A SecretBenefits regisztráció

A SecretBenefits különböző regisztrációs folyamatokkal rendelkezik a hölgyek (SugarBabies) és az urak (SugarDaddies) számára. A hölgyeknél e-mail fiókjukat, bejelentkezési jelszavukat, felhasználónevüket, valamint magasságukra, súlyukra, életkorukra és állampolgárságukra vonatkozó információkat kérnek. Ezt követően hat minimális képet kell közzétenniük feliratok, meztelen és effektusok nélkül.

A képek hozzáadása a következő lépés, de felkérik őket, hogy írják le az ideális „SugarDaddy” -t, valamint egy bevezetőt, jelszót és részleteket arról, hogy mi teszi őket „SugarBaby” -ként rohadtul különlegessé. Ettől eltekintve meg kell adniuk elérhetőségi adataikat, és további négy „exkluzív” képet kell közzétenniük.

Eközben a srácoknak különleges egyedi megfontolások vannak, amikor a SecretBenefitshez való csatlakozásról van szó. Először meg kell adnia e-mail adatait, felhasználónevét, belépési jelszavát, állampolgárságát és életkorát. Míg a „SugarBabies” fényképet igényel a regisztrációs folyamat befejezéséhez, az urak nem. A regisztráció során további személyes adatokat kell megadnia, és rövid leírást kell írnia a profiljához.

Hiteláraik

A SecretBenefits szolgáltatás nem számít fel havi előfizetést; inkább a pasik vásárolhatnak krediteket, amelyeket felhasználhatnak a SugarBabies -szel való kommunikáció során. Az alábbiakban a hitelköltségek általános bontása látható:

 • A bevezető ár 100 kreditért 59 dollár
 • Az Elite ára 500 kreditért 169 dollár
 • A legjobb érték 1,000 kreditért 289 dollár

A SecretBenefits előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg csaj
 • Egyszerű és rövid regisztrációs folyamat
 • A profilok hitelesítésen mennek keresztül
 • A nők szabadon használhatják

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

A TOP 12 cukros társkereső és szexuális társkereső oldal a Secretbenefits.com -hoz hasonlóan:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt van a az AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi tagok száma nagyobb, mint a nőstényeké
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - EmilyDates

emilidátok

Az ausztráliai székhelyű társkereső weboldal, ahol a szinglik egyértelműen megértik, mit várnak el a lehetséges mérkőzéseiktől, az EmilyDates híres, megbízható és napról napra folyamatosan fejlődik. Elég nagy adatbázissal rendelkezik, amely még növekszik, nagyszerű koncepciója támogatja a cukor -randevúzást, és jól működik mind a cukorbabák, mind a babák számára. Minden tagnak a profiljában egyértelműen le vannak írva az igényei, így mindenki tudni fogja, mire számíthat, és látni fogja, hogy kiválóan illik -e egy társhoz.

Az EmilyDates szigorú ellenőrzési és biztonsági intézkedéseket is végez annak biztosítása érdekében, hogy a történtek ellenére mindenki védve legyen. Ennek az oldalnak a legkiválóbb ügye a kiváló átverés elleni védelem, amely nem annyira a legtöbb társkereső oldalra összpontosít.

Előnyei:

 • Megfizethető díjak
 • Kiváló minőségű szolgáltatás
 • Intelligens funkciók és szolgáltatások
 • Rengeteg kommunikációs eszköz áll rendelkezésre

CONS:

 • Néhány hamis profil
 • Más lányoknak időre van szükségük a válaszadásra

# 3 - SugarDaddyMeet

sugardaddymeet

A SugarDaddyMeet egy rés társkereső weboldal, amely szolgáltatásait gyönyörű fiatal nők és jómódú, érett férfiak számára kínálja. Ez a cukor társkereső oldal csak a 20 leggazdagabb országban működik. A webhelyhez való csatlakozáshoz nincs szükség pontos feltételekre, de a szükséges dokumentumok feltöltésével igazolnia kell profilját és fényképeit. Az ellenőrzés után egyedi ellenőrző jelvényt kap, amely megmutatja, hogy megtette ezt a lépést, és hogy természetes személy, nem csak hamis profil. Figyelembe véve ennek az oldalnak a jellegét, természetes, hogy a profil létrehozása a SugarDaddyMeet -en egy kis időt és figyelmet igényel.

Nem kell aggódnia, mert a SugarDaddyMeet -et aktívan moderálják a felhasználók biztonsága és a csalók távol tartása érdekében. Bár sok funkció áll az ingyenes felhasználók rendelkezésére, a prémium verzió több előnnyel is rendelkezik, mint például az üzenetküldés, az azonnali csevegés funkciói, a kezdeti ajándékok felajánlása a lehetséges mérkőzésekhez és a speciális keresési szűrők. Mindenkinek ez kell, hogy járjon cukortársakhoz, és élvezze a világon kívüli szórakozást nyilvánvaló és elfogadott előnyökkel, különösen pénzügyi és szexuális szükségletekkel. Minden a kémiáról és a szórakoztató idők kihasználásáról szól. Hatalom, pénz, fiatalság és szépség? Ha megvan, pompázza őket a SugarDaddyMeeten, és néhány kattintással megváltoztathatja az életét.

Előnyei:

 • Sok elérhető funkció elérhető az ingyenes felhasználók számára
 • Találkozzunk olyan funkciókkal, amelyek úgy működnek, mint valami rulettgép
 • Csevegőszobák állnak rendelkezésre
 • Könnyen kezelhető felület
 • Felhasználóbarát navigáció
 • Szilárd ellenőrzési rendszer

CONS:

 • Néhány kérdés az iOs mobilalkalmazásban
 • Nincs videocsevegési lehetőség
 • Az ingyenes felhasználóknak korlátozott számú keresése van

# 4 - Mi az Ön ára

mi az ára

Annak ellenére, hogy a 2010 -es gyártás után meglehetősen új platform volt, a What Your Price népszerűségre tett szert. A webhelynek nagy számú tagja van az Egyesült Államokból, körülbelül egymillió taggal, és napról napra online társkereső aukciós webhelyként fejlődik. Az oldal nagyon felhasználóbarát, kevesebb lehetőség van a felhasználók zavarására. Az ingyenes felhasználók szintén nem rendelkeznek sok funkcióval, és ami a fizetős felhasználókat illeti, azonnal hozzáfognak a feladathoz - ajánlatokat tesznek és azonnal kapcsolatba lépnek.

Annak ellenére, hogy ezen a webhelyen csak minimális funkciók találhatók, ragyogó dizájnnal rendelkezik, amelyek jól néznek ki, és meglehetősen alapvető, de hasznos lehetőségekkel rendelkeznek. Az oldal 24/7 ügyfélszolgálattal és számos egyéb felmerülő kérdéssel is rendelkezik. A regisztráció gyorsan elvégezhető, mivel csak néhány adatra van szükség a fiók beállítása előtt. Ha elkészült, azonnal elkezdheti böngészni a webhelyet, és javíthatja profilját, hogy vonzóbbá tegye más felhasználók számára, garantálva több egyezést és dátumot.

A teljes WhatsYourPrice felülvizsgálat itt.

Előnyei:

 • Ajánlatok tétele dátumokra
 • Nincs előfizetési díj
 • Sok vonzó kislemez
 • 24 / 7 ügyfélszolgálat

CONS:

 • Nagyon új koncepció
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Drága árak

# 5 - Cukrosbácsi

sugardaddy.com

Tévedés ne essék; A SugarDaddy.com rendelkezik az egyik legismertebb és legemlékezetesebb domainjével az összes ismert cukortársasági platform közül. A regisztrációs folyamat szép és gyors volt, a minimális minimális cukor -randevúzási kérdésekre válaszolni kellett, és az ellenőrzési lépések elvégzése után gyorsan folytathatja profiljának kitöltését.

Ennek ellenére a Sugar Daddy.com hangsúlyozza, hogy a nagyszerű fotókkal rendelkező profilok nagyobb figyelmet és választ kapnak más felhasználóktól. A nem fizető tagok számára már most is sokat tehetnek, és fizetés nélkül is élvezhetik a funkciókat. De természetesen, mint minden más társkereső oldal, a prémium tagok a legjobbakat - funkciókat, kommunikációs eszközöket és egyezéseket - kapják. De ellentétben más cukor társkereső oldalakkal, ez megköveteli, hogy a cukorbabák fizessenek a tagságért.

Már megszokhattuk, hogy csak cukorpapákat váltanak ki, de itt még a cukorbabákat is, akiknek a legtöbb pénzre és minden támogatásra van szükségük. Ennek ellenére még mindig sok felhasználó hajlandó költeni és élvezni a helyszínen. A párosítás egyszerű a praktikus algoritmusaikkal és rendszereikkel, hogy jól érezze magát a SugarDaddy.com webhelyen.

Előnyei:

 • Elfogadható árak
 • Korlátlan számú fénykép tölthető fel
 • A nem fizető felhasználók válaszolhatnak a fizetett tagok üzeneteire
 • Mobilra optimalizált

CONS:

 • Korlátozott fizetési módok
 • A nem fizető tagok nem küldhetnek üzeneteket
 • Nincs mobilalkalmazás

# 6 - RichMeetBeautiful

gazdag. gyönyörű

A 2017 -ben alapított Rich Meet Beautiful az egyik leggyorsabban növekvő cukortárskereső oldal, pozitív véleményekkel és nagy felhasználói bázissal a gazdag és elit szinglik számára, akik tökéletes párját keresik. Ennek az oldalnak a célja, hogy összekösse a gazdag cukorpapa egyéneket gyönyörű cukorbaba partnereikkel.

A Rich Meet Beautiful regisztrációs folyamata egyszerű és zökkenőmentes. Ahhoz azonban, hogy teljes mértékben hozzáférjen a funkcióihoz, szüksége lesz a Premium tagságra. A prémium tagságnak üzeneteket kell küldenie más tagoknak, ezért jobb lenne, ha elkezdené a lehetséges dátumok vagy mérkőzések keresését, majd folytatná a fizetett tagság megszerzését, miután meghatározott felhasználókra vette a kapcsolatot.

Előnyei:

 • Nagy felhasználói bázis elsősorban Európában
 • Speciális keresés és szűrők
 • Nagyvonalú ingyenes tagság
 • Modern minták
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • Az Egyesült Államokban még nem elérhető
 • Nincs mobilalkalmazás

# 7 - Milliomos meccs

milliomos páros

Ha szórakoztató, kacér és kötetlen légkörre készül, ahol gazdag férfiakkal találkozhat, és kaphat valamit egymástól, miközben nagyon intim szinten kapcsolódik egymáshoz, a MillionaireMatch a legjobb választás az Ön számára. Most szórakoztató és fényűző randevúkat találhat, amelyek remélhetőleg valamire vezetnek. A cukor baba/apu webhelyek között ez a csillag az összes közül. Van egy nagyszerű párosítási rendszere, ahol olyan emberekkel találkozhat, akikkel megoszthatja gondolatait, szexuális kémiáját és fantáziáit.

A MillionaireMatch ötvözi az idősebb férfiak és a fiatalabb nők forgalmas légkörét, és szexi, diszkrét, mégis előkelő és barátságos hangulatot kölcsönöz Önnek. A legtöbb tag szégyentelen és bízik a bőrében - mindenki nyíltan beszél vágyairól, mind pénzbeli, mind szexuális. Mindenki nyitott, nincs meglepetés, így ez egy olyan szórakoztató oldal, amelyet fel kell fedezni.

Előnyei:

 • Nagy választék cukor apukák
 • Klassz megjelenésű weboldal
 • Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület

CONS:

 • A cukorpapa-baba arány nem egyenlő

# 8 - SugarDaddie

sugardaddie honlapja

Az egyszerű regisztrációval és a kiváló felhasználói felülettel boldoggá válik a cukorpapa keresése ezen az oldalon. Kezdje az alapvető adatok megadásával, amelyeket társkereső célokra használnak fel. A cukorbabáknál felkérjük, hogy finoman mutasson be, és a webhely moderátorai ellenőrzik a profilját, mielőtt elkezdené böngészni a profilgalériáját. A SugarDaddie kiváló keresési funkciókkal rendelkezik, de frissítenie kell prémium tagságra, hogy bárkinek üzeneteket küldhessen.

A SugarDaddie egyetlen különlegessége, hogy minőségi mutatójuk van, ami javítja az esélyeket a tökéletes mérkőzések megszerzésére. Tevékenységein és profiljainak teljességén alapul, így minél részletesebb és informatívabb a profilja, annál magasabb a minőségi mutatója. Ez a „Meet My Match” funkció is rendelkezésre áll, ahol véletlenszerűen párosítanak néhány Sugar Daddie -vel, és eldöntik, hogy „igen” vagy „nem” választja -e rájuk. Ez a minőségi mutató hiába hangzik, mégis egyedi, és pozitívan értékelhető.

Előnyei:

 • Nagyszerű egy gyors szexhez a gyönyörű hölgyektől
 • Egyedi tulajdonságok
 • Részletes profilok
 • A tagok célokat tűzhetnek ki és „pontszámokat” szerezhetnek
 • Könnyű regisztráció

CONS:

 • Nincs pénzügyi adatok ellenőrzése
 • A cukorbabáknak szigorú árpolitikájuk van

# 9 - Sudy

sudy.app

Itt gazdag cukorpapagátokkal találkozhat, akiknek nincs gondja a regisztrációval és a funkciók keresésével. Sudy sokkal jobb, mint a legtöbb cukorpapa -webhely, olyan egyedi funkciókkal, mint a „Sugar Talks”, ahol a cukorbabák és a babák válaszolhatnak és kérdéseket vethetnek fel egymásnak. Ez jó módja annak, hogy mindenki nyitottabb és kényelmesebb legyen egymással, miközben eleve szándékaival rendelkezik.

A cukros csecsemőknek sem kell aggódniuk, mert csak keveset kell fizetniük, különösen, ha igazolták őket. Ha ezen az oldalon tartózkodik, kiváló csemegékben lehet része, mert a tagok gazdag milliomosok és főleg fiatal cukorbabák, akik idősebb és érett férfiakat keresnek, akik bármilyen módon támogathatják őket magukért cserébe. Sudy sok nagyszerű értékelést kapott az elégedett felhasználóktól, akik találkoztak és most cukorkapcsolatban állnak.

Sudy teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A mobilalkalmazásban könnyen lehet navigálni
 • Könnyű regisztráció
 • Ellenőrző jelvények a profil integritásának biztosítása érdekében
 • Nagy felhasználói bázis
 • Nagy női-férfi arány

CONS:

 • Az üzenetküldéshez fizetett tagságra van szükség
 • A Sugar Daddies előfizetése drága
 • A profil megtekintése néha lassúvá válik

# 10 - Seeking.com

keresi a megállapodást

A napi látogatókat vonzó niche társkereső platform az elrendezést keresi. Mivel ez nem egy szokásos egyező webhely, a kialakítása több olyan személyt is eldobhat, akik időnként felkeresik ezt. Mindazonáltal ragyogó munkát végez, hogy biztonságos légkört biztosítson a támogatott partnerség és interakció típusának. Ezenkívül érdekes felismerni, hogy viszonylag alapvető fogalmat tartalmazó platformra nemzetközi viszonylag sok ember tartozik.

A Keresési Megállapodás a fiatalok számára olyan hely, ahol cukros anyukákat és apukákat vehetnek igénybe, akik pénzbeli támogatást és ösztönzést tudnak nyújtani számukra. A cukros csecsemőknek cserébe szeretetet, szexet, szeretetet és hosszú kapcsolatokat kell biztosítaniuk. Az ideális kapcsolatot a Megállapodás keresése újradefiniálja, mivel aláássa az internetes csalogatás hagyományos eszközeit. A webhely egy oázist nyújt, amelyben beépítheti az élvezetet egy társaságba.

Kattintson a Teljes felülvizsgálatot keres.

Előnyei:

 • Az ellenőrzési folyamat szigorú
 • Alig öt napon belül a webhely garantálja, hogy a felhasználók ideális megoldásokat találjanak
 • Több mint tízmillió tagja van, akik aktívan keresik és vonják be világszerte
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A regisztráció egyszerű és gyors
 • Csak más ellenőrzött tagoknak küldhet üzeneteket ingyenesen

CONS:

 • Kevés hamis cukor baba számlák
 • Engedélyre van szükség a többi tag privát galériájának megtekintéséhez

# 11 - Légy rossz

légy rossz

A 2000 -ben bemutatott, egyre sikeresebb társkereső weboldal lett, amely a Flirt, az IWantU és az UpForIt együttműködésével működik, hogy bizonyított minőségű és kényelmes környezetet biztosítson a felhasználók számára. Naponta több mint 13 millió látogatója van, és világszerte több mint millió ember fontolja meg, hogy hivatalos felhasználóként regisztráljon.

Ez valóban tökéletes megoldás a házasságban élők és egyedülállók körében a szexuális tevékenységekben és kapcsolatokban való vaduláshoz. A BeNaughty webhelyre küldött személyes adatai biztonságosan védettek, mivel SSL titkosított módszert használnak, és minden fiók érvényesítési szakaszát követik. Minden lehetővé teszi, hogy az egész utazás sokkal élvezetesebb legyen, és elkerüli a pénzszerzési rendszereket.

BeNaughty értékelés itt.

Előnyei:

 • A platformot már 20 éve hozták létre
 • Nap mint nap egyre többen jelentkeznek
 • A tagok érzékenyek és aktívak
 • Naponta ingyenes öt csevegés ingyenes alapszámlákért
 • Könnyen kezelhető és egyszerű felület-tervezés
 • Videocsevegés érhető el

CONS:

 • Egyes fiókok nem sok információt nyújtanak a profiljukon
 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek
 • Bosszantó élő értesítések

# 12 - MissTravel

hiányzik az utazás

Ha utazik, de nincs kivel felfedeznie új helyeket, akkor ez az oldal az Ön számára. Az utazás kisasszony azoknak a cukros babáknak szól, akik utazni akarnak, de egy kicsit kiesnek a költségvetésükből, és a cukros apukáknak, akik szintén utazni akarnak, de társaságra van szükségük. Csak a tökéletes párosítás!

Ez az oldal hasonló az összes többi társkereső oldalhoz, de ahelyett, hogy diákhiteleket fizetne vagy juttatásokat adna, az előnyök ingyenes utazások világszerte. A webhelyegyezés nem úgy működik, mint a varázslat, és nem lehet túlterhelni az azonnali utazás gondolatával. Mivel az oldal bemutatja a felhasználói profilok általános és részletes vonatkozásait, meg kell győződnie arról, hogy ismeri a lehetséges utazási barátait.

Előnyei:

 • Speciális keresési funkciók
 • Magas tagú tevékenységek
 • Gyors és egyszerű regisztráció
 • Megéri a fizetett árat

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • Korlátozott speciális szolgáltatások

Záró gondolatok

A SecretBenefits minden bizonnyal a SugarBabies és a SugarDaddies számára könnyen használható portált biztosít a dátumok megkereséséhez és elrendezéséhez. Találkozhat egy tökéletes cukorbabával, aki támogatná Önt szenvedélyeinek feltárásában és vágyainak kielégítésében. Örömmel fogja használni ezt az oldalt a nyugodt hangulat és a biztonságérzet miatt, amelyet az interakció során nyújt. Ezenkívül a fiókok hitelességét ellenőrzik, és bármilyen információt megnézhet.

Ha kíváncsi vagy és furcsán érdeklődsz a cukor-apuka életmód iránt, vagy bájos lány vagy, aki cukorbaba szeretne lenni, akkor a SecretBenefits mindenképpen problémamentes megoldás. Csak most menjen előre, és fedezze fel igazi hivatását. Vegyen részt ma a SecretBenefits tömegben, és kezdjen el egy olyan életmódot élni, amelyről régóta álmodott. A SecretBenefits tele van lenyűgöző potenciális cukorbabákkal; menj ki és találkozz velük - biztos vagyok benne, hogy szeretnek veled beszélni a részletekről.

hasonló helyek ikonra Mind az 85 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

FriendsWithBenefits.com -hoz hasonló 12 FriendsWithBenefits.com-hoz hasonló társkereső oldal, amelyet kötelező felkeresni. Mutasson 12 alternatívát a FriendsWithBenefits.com számára Előnyökkel rendelkező barátok számára! Biztosan voltál már ilyen kapcsolatban. Hogy ment, haver? Remélem, betartottad a „kötelező szálak nélkül” aranyszabályát, mert ha nem, akkor óriási fejfájás […]

Olvassa el Review

A LesbianPersonals áttekintése és a 12 legnépszerűbb kapcsolódási oldal, mint a LesbianPersonals.com, mutasd meg a 12 alternatívát a LesbianPersonals.com számára A LesbianPersonals valóban felkapaszkodott, remek társalgóhelyet kínálva nyitott szemű egyedülállóknak és szórakozásra vágyó pároknak. Azt mondják: "Hé, nehéz az élet, gyere pihenj velünk!" Akár elárasztják az egyetemi feladatokat, akár a szülői szólóban zsonglőrködnek, ők […]

Olvassa el Review

Szexkereső áttekintése és 12 legjobb szexuális társkereső webhely és olyan összekapcsoló alkalmazások, mint a Sex-Search.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sex-Search.com számára Mindannyian szeretjük a szexet, igaz? Azt hiszem, ez az, amiben mindannyian egyetértünk. Tehát most nézzünk meg néhány helyet, ahol kifejezhetjük a szex iránti szeretetünket, és ezek egyike a Sex-Search.com. Ez […]

Olvassa el Review

Az EmilyDates áttekintése és a 12 legjobb Sugar Baby/Daddy és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint az Emilydates.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Emilydates.com számára. Eleged van abból, hogy végtelen számú profilt lapozgass a társkereső alkalmazásokon, és nem találsz valódi kapcsolatot? Ne keressen tovább EmilyDatesnél! Valószínűleg hallottál már róla, de vajon valóban megfelel-e a […]

Olvassa el Review

Az Inner Circle és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint a TheInnerCircle.co. Mutasson 12 alternatívát a TheInnerCircle.co számára. Ha szórakoztató dolgokról és életmód-választásokról van szó, a rangsor az alapján történik, hogy mennyire divatosak. Olyan, mintha Taco Bell között válogatnánk egy gyors harapnivalóért, vagy egy díszes étteremben egy nagy ünneplésre. És pont így, […]

Olvassa el Review

A HighReply.com-hoz hasonló 12 fantasztikus szexcsevegési és kapcsolódási oldal Mutass nekem 12 alternatívát a HighReply.com számára. Szívesen becsempésznék néhány szextinget és rosszindulatú eljegyzéseket az időbeosztásomba. Természetesen ez az ötlet nem valósulhatna meg, ha nem találnék olyan platformot, amely megfelelne kétségbeesett igényeimnek. Voltam […]

Olvassa el Review

Flirtini áttekintése és TOP 12 szex randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a Flirtini.com Mutass nekem 12 alternatívát a Flirtini.com számára Ismerkedj meg Flirtinivel, a kapcsolatfelvételi alkalmazások világának legújabb szenzációjával! Ez a felhasználóbarát platform gyorsan népszerűvé vált a kapcsolatokat keresők körében. Ami kiemeli, az a megfizethető előfizetés, amely számos funkciót kínál anélkül, hogy megszakadna […]

Olvassa el Review

iHookUp és 12 legjobb társkereső oldal, mint az ihookup.com Mutass nekem 12 alternatívát az ihookup.com számára Ahh hookups. Ismerem azt az érzést, amikor szexuálisan feltöltődsz, és megbassz bárkit, akivel találkozol. Akár párkapcsolatban, akár boldogan egyedülállóan élsz, az alkalmi szórakozás mindig megéri a kockázatot. Szerencsére találtam egy új oldalt, amely büszkén nyújt minden […]

Olvassa el Review

Foot Fetish Dating & 12 legjobb fétis randevúzási és kapcsolódási oldal, mint a FootFetishDating.com Mutass nekem 12 alternatívát a FootFetishDating.com számára. Eleged van a lábbarátok kereséséből? Nézze meg a FootFetishDating.com oldalt, a haverját, aki „egyedülálló” társakat keres, még akkor is, ha beleragadt a dögökbe. Nem kell navigálnia a trükkös […]

Olvassa el Review

Felnőtt randevúk áttekintése és 12 hihetetlen randevúzási és randevúzási oldal, mint a MatureDates.com Mutass nekem 12 alternatívát a MatureDates.com számára. Szeretsz ma érett lányokkal kapcsolódni? Ha igen, erősítsd meg minden erődet, miközben bemutatom az érett datolyát. Már maga az oldal neve is áttöri a korlátokat, és bemutatja, hogyan ünnepelhető a szex státusztól, kultúrától, […]

Olvassa el Review

Az 5 legjobb randevúzási és alkalmi kapcsolatteremtő webhely, amelyek 2023-ban működnek. Tökéletes ~20-55 évesek számára, házastárssal és anélkül! Ezek nem "hamisak", akik úgy tesznek, mintha lányai vannak, hanem valódi, a világ legnagyobb hálózatai. Ugrás az 5 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldalra Hé, tudom, hogy a rángatózás nagyon izgalmas és menő. De semmi […]

Olvassa el Review

A 3Fun áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Go3Fun.co. Mutass 12 alternatívát a Go3Fun.co számára. Készen állsz arra, hogy belemerülj a randevúzási alkalmazások vad világába, ahol a csúsztatások szikrához vezetnek, és üzenetek szítják a vágy lángját? Nos, hadd mutassam be a Go3Fun-t, a társkereső alkalmazások önjelölt mesterét a […]

Olvassa el Review

Shag2Night és 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Shag2Night.com Mutass nekem 12 alternatívát a Shag2Night.com számára. Sziasztok, izgalmat keresők és potenciális szerelmesek! Képzeld el, hogy romantikára, egy kalandra vagy esetleg egy felejthetetlen szenvedélyes éjszakára vágysz. Nos, mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy platform, amelynek neve gyakorlatilag […]

Olvassa el Review

Bicupid áttekintése és 12 elsőrangú szexuális randevúzási és társkereső oldal, mint a Bicupid.com Mutass 12 alternatívát a Bicupid.com számára Érdekes! Szeretem a bi barátaimat, és van mit megosztanom; Bicupid, az! Nem, még nem a szerelem hónapja, de Ámor kapott néhány fordulatot. A szerelmet, az intimitást és a szenvedélyt nem szabad egyedül februárban ünnepelni. […]

Olvassa el Review

Ázsiai szinglik áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint az AsianSingles.me Mutass nekem 12 alternatívát az AsianSingles.me számára. Bizonyára mindenki nem tud ellenállni egy rosszindulatú ázsiai dögös varázsának. Ezek az ártatlan külsejű nőstények kézzelfogható intim kalandot nyújtanak számodra. Sőt, az ázsiai csajok változatos megjelenést, fétiseket és vonzerőt kínálnak. De mitől lesz ez […]

Olvassa el Review

A MissTravel és a 12 kötelezően felkeresendő csatlakozási és szexuális társkereső oldal, mint a MissTravel.com Mutasson 12 alternatívát a MissTravel.com számára. Gyűljetek össze, évezredek, mert megoszthatok egy lédús titkot! Tehát mindannyian tudjuk, hogy mi, évezredek a tapasztalatokról szólunk, nem csak az anyagi javak felhalmozódásáról. Kinek van szüksége házra, amikor kint lehet felfedezni […]

Olvassa el Review

Millionaire Match & 12 legjobb cukorrandi és egyéb szex társkereső oldalak, mint a MillionaireMatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a MillionaireMatch.com számára. Sziasztok, emberek! Lépjen be közvetlenül a MillionaireMatch káprázatos birodalmába, ahol a csillagok egy vonalba kerülnek, és a szerelem megtalálja az utat a legkiválóbb emberekhez. Olyan helyről beszélünk, ahol sikeres egyének és vonzó szinglik […]

Olvassa el Review

A BBW Sex Dates áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a BBWSexDates.net Mutass 12 alternatívát a BBWSexDates.net számára A kanos BBW-k piszkálnak engem! Azt akarják, hogy fedezzem fel a BBW Szexrandevúkat, és kiáltsam el a világnak a lenyűgöző tulajdonságait. Hogyan mondhatnék nemet, amikor ezek a hölgyek túlságosan vonzóak a nagy, puha melleikkel? […]

Olvassa el Review

Lush Flirt áttekintése és 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási/kapcsolati oldal, mint a LushFlirt.com Mutasson 12 alternatívát a LushFlirt.com számára. Sziasztok, örömkeresők! Itt a barátod, Dudethrill, aki készen áll arra, hogy mélyre merüljön a LushFlirt csábító világában. Most már mindannyian tudjuk, hogy néha nem csak pornónézésre van kedved, hanem el akarod venni […]

Olvassa el Review

A NUiT áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Nuitapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a Nuitapp.com számára Sziasztok, csillagnézők! Eleged van abból, hogy jobbra-balra csúsztatsz anélkül, hogy találnál valakit, aki megfog? Többre van szükséged egy profilképnél, hogy megtudd, megfelel-e neked valaki? Hát ne félj! A NUiT, az asztrológiai alapú társkereső alkalmazás, […]

Olvassa el Review

A Together2Night áttekintése és a Top 12 kapcsolati és szexuális társkereső oldalak, mint a Together2Night.com Mutass 12 alternatívát a Together2Night.com számára A társkereső webhelyek tagjainak jelentős része hosszú távú, elkötelezett partnerségre vadászik, de sokan vannak, akik egyszerűen csak érdekel, hogy jól érezze magát. Különféle csatlakozási webhelyek és alkalmazások közül választhatnak, de […]

Olvassa el Review

One Night Friend Review és a TOP 12 randevúzási és randevúzási oldal, mint a Onenightfriend.com Mutass nekem 12 alternatívát a Onenightfriend.com számára. Azt hiszem, több hónap vagy év telt el az utolsó randevúd óta, igaz? Talán sok időt töltött a munkahelyén. Nos, talán ideje kimenni, randevúzni és élvezni! Van már […]

Olvassa el Review

Hily Review & TOP 12 társkereső és társkereső oldal, mint a hily.com Mutass nekem 12 alternatívát a Hily.com számára. Évek óta több tucat online társkereső és kapcsolattartó webhelyet értékeltem. Kevesen elég hatékonyak, míg a többit csak alulértékelik a mainstream jelenetben. De ehhez az áttekintéshez úgy döntöttem, hogy tesztelek egy népszerű és régóta működő kapcsolatot […]

Olvassa el Review

A Jaumo áttekintése és a Jaumo.com-hoz hasonló TOP 12 randevúzási és kapcsolattartó oldal Mutass nekem 12 alternatívát a Jaumo.com számára Az emberek világszerte azt remélik, hogy megtalálják lelki társukat, és életük hátralévő részében elkötelezik magukat a szerető párkapcsolat mellett. Ezért manapság gombaként bukkannak fel az interneten a kapcsolatfelvételi és társkereső alkalmazások és webhelyek, és kiválasztják a legjobbakat […]

Olvassa el Review

Utazótársai áttekintése és a legjobb 12 társkereső és társkereső webhely, mint a yourtravelmates.com, mutasson 12 alternatívát a YourTravelMates.com számára. Manapság több száz utazással kapcsolatos társkereső és társkereső szolgáltatás létezik. Néhány webhely egy adott résre összpontosít, míg mások sokkal szélesebb közönséget szolgálnak ki. Ezen speciális választások közé tartozik a YourTravelMates. 2016-ban történt, amikor a LOS Networks, […]

Olvassa el Review

Undertable és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az Undertable.co. Mutasson 12 alternatívát az Undertable.co Undertable számára! Ez az oldalnév elgondolkodtat azon, hogy mi is történik pontosan az asztal alatt. Ó, titkok, hazugságok, megtévesztés és párás találkozások nyelnek el az asztal alatti jelenetekben. Ha szeretsz filmeket és sorozatokat nézni, látni fogod, hogy az asztal alatti forgatókönyvek […]

Olvassa el Review

Fűtött ügyek áttekintése és a 12 legjobb prémium csalási és összekapcsolási webhely, mint a heatedaffairs.com. Mutass 12 alternatívát a HeatedAffairs.com számára A házaspárok néha úgy találják, hogy az egymás iránti vonzalmaik idővel enyhülnek és elzsibbadnak. Ellenőrizhetik, hogy levetkőzték-e korábbi vonzerejüket, miközben az újonnan kialakuló érzelmek rohamára vágynak. Emiatt, […]

Olvassa el Review

BuddyBang és TOP 12 randevúzási és szexuális társkereső oldalak, mint a buddybang.xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a buddybang.xmatch.com számára Akár elköteleződésre, akár valami hétköznapi dologra vágysz, nehéz lehet megállapítani, hogy az alkalmazások és webhelyek az újra ugrálás hitelesek. Mint tudod, ezeknek a platformoknak egy csomó csalója, hamis fiókja és […]

Olvassa el Review

We Are HER Review és a 12 legjobb LMBTQ+ és egyéb szexuális társkereső oldal, mint a weareher.com Mutasd meg a 12 alternatívát a WeareHer.com számára Jó hírem van az egész LMBTQ+ közösség számára, mert van egy új alkalmazás, amely biztonságos és nyitott platformot kínál mindnyájan. Bemutatkozik… Ő! Talán hallottad vagy láttad ezt az alkalmazást […]

Olvassa el Review

Xmatch Review és 12 kötelező randevúzási, személyeskedési és kapcsolatfelvételi oldal, mint az xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát az xmatch.com számára Akár hosszú távú kapcsolatra, akár csak egy éjszakás kiruccanásra, a világháló és a társkereső alkalmazások szolgáltatásai hozzáférhetőbbé tették a dolgokat, mint valaha. Természetesen, mivel manapság olyan sok alkalmi partnerkereső webhely létezik, […]

Olvassa el Review

A Kippo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a kippoapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a KippoApp.com számára A mai szolgáltatáshoz egy olyan társkereső szolgáltatást fogunk felfedezni, amely a digitális partnerkereső világban jellemzően „figyelmen kívül hagyott” rést keres: a játékosokat. Bármennyire is nem értek egyet azzal a közhellyel, hogy a játékosok főként „buborékok”, kevés a valóság […]

Olvassa el Review

A Badoo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a badoo.com Mutass nekem 12 alternatívát a badoo.com számára Eléggé felkavaró, amikor olyan nehezen használható oldalakra vagy alkalmazásokra botlunk. Képzeld csak el, milyen zavaró és bonyolult, hogy szinte semmit sem ér! Szerencsére, amikor találkoztam a Badoo-val, egy társkereső és kapcsolattartó alkalmazással, […]

Olvassa el Review

Parship áttekintése és 12 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldal, mint a parship.com. Mutass 12 alternatívát a parship.com számára. Biztos vagyok benne, hogy belefáradt abba, hogy megtalálja azt a tökéletes társkereső oldalt, amely kielégíti igényeit és hosszú távú kapcsolattal kapcsolatos álmait. Ne sírj, mert Parship itt van, hogy átölelje magányos éjszakáit. Ez az oldal hatékony kompatibilitást használ […]

Olvassa el Review

A LoveAwake áttekintése és a TOP 12 személyes és szexuális randevúzási oldal, mint a loveawake.com. Mutass nekem 12 alternatívát a LoveAwake.com számára Az online randevúzások és randevúzások elterjedtsége ellenére néhány ember mégis úgy dönt, hogy eltitkolja szánalmas életének ezt a aspektusát barátai és családja elől. De őszintén szólva, nem kell rosszul érezned magad, ha csatlakozol a trendhez […]

Olvassa el Review

Clover és a 12 legjobb randevúzási és randevúzási webhely, hasonló a Clover.co-hoz. Mutasson 12 alternatívát a Clover.co Tinder számára? Zsanér? Biztos vagyok benne, hogy már látta vagy használta ezeket az alkalmazásokat. De mivel itt vagy, azt hiszem, nem volt olyan kellemes, mint amire számítottál. Nos, ha ez a helyzet, hadd mutassam be neked a Clovert! Swipe-alapú társkereső programok és párosításra összpontosító […]

Olvassa el Review

A RedHotPie 12 kötelezően felkeresendő kapcsolódási/randioldala, hasonló a redhotpie.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a RedHotPie.com számára. Piros, forró és friss! A RedHotPie-ről beszélek, egy divatos kapcsolóoldalról a világon. Lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet, amelyek célja, hogy segítsen a kanos srácoknak, lányoknak, szerelmeseknek és még csoportoknak is találkozni, swinger partikat és vad szexuális kalandokat találni. Különösen […]

Olvassa el Review

GetItON és Top 12 ingyenes csatlakozási webhely, mint a getiton.com Mutasson 12 alternatívát a Getiton.com számára. Nehezen találja meg a tökéletes párját? Nos, a GetItON megmenti a napját. Ez az oldal azt ígéri, hogy minden szükséges eszközt tartalmaz egy jobb és kényelmesebb csatlakozási utazáshoz. Valójában van egy kifinomult rendszere, amely […]

Olvassa el Review

Pure Review & Top 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, hasonló a pure.app-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Pure.app számára Mi tör fel a fejedben, ha meghallod a névtelenül összekapcsolódó szavakat? Feltételezem, hogy ez mind jó dolog, mivel maga a „csatlakozás” kifejezés egy hírhedt dolog. De az anonimitás egy eleme miatt a […]

Olvassa el Review

A Hinge Review és a 12 legjobb társkereső és randevúzási webhely, mint a Hinge.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Hinge.co számára A Hinge újraindította oldalát, mint „profi” társkereső szolgáltatást, hogy felvegye a versenyt a Tinderrel, amely az új emberek megismerésének népszerű módszerévé vált . Ahelyett, hogy a képekre hagyatkozna annak értékelésére, hogy egyes felhasználók tökéletesen illeszkednek-e egymáshoz, a Hinge arra törekszik, hogy […]

Olvassa el Review

A Feeld Review és a 12 legjobb randevúzási és alkalmi társkereső oldal, mint a feeld.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Feeld.co számára. Manapság rengeteg alkalmazás érhető el a kapcsolatokhoz, randevúzáshoz, alkalmi szórakozáshoz és szexhez. Ezzel a rengeteg választási lehetőséggel csak egy kiválasztása a vártnál nagyobb kihívást jelenthet. De persze Dudethrill mindig itt van […]

Olvassa el Review

Az eHarmony áttekintése és a 12 legjobb prémium egyedülálló, társkereső oldal az eharmony.com-hoz hasonló Mutass nekem 12 alternatívát az eHarmony.com számára Minden társkereső szolgáltatásnak és platformnak megvannak a saját céljai az Ön randevúzási és kapcsolatfelvételi igényeinek kielégítésére, és ezzel valószínűleg Ön is tisztában van. Az online randevúzók számára meglehetősen megszokott, hogy számtalan napot áldoznak a lehetséges meccsek lapozására, de […]

Olvassa el Review

A Coffee Meets Bagel és a Top-12 prémium társkereső oldal, amely hasonló a coffeemeetsbagel.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a Coffeemeetsbagel.com számára. Érdekel a virtuális randevúzás varázsa, de nincs energiád a profilok között lapozgatni? Talán segíthetek. Meet, CoffeeMeetsBagel vagy közismertebb nevén CMB. Ez egy párkereső és társkereső webhely […]

Olvassa el Review

Bumble Review és TOP 12 randevúzási/személyes oldalak, mint a bumble.com Mutass nekem 12 alternatívát a Bumble.com számára Ebben a modern világban élünk, ahol a világ különböző részeiről, életmódjukból, szexuális irányultságukból és kapcsolataiból származó emberek különböző társkereső platformokkal és alkalmazásokkal rendelkeznek . De a számtalan online verseny ellenére van egy, amely kiemelkedik – a Bumble.com. Ez a kurva […]

Olvassa el Review

A Find-Bride áttekintése és a 12 legjobb személyes és szexuális társkereső oldal, mint a find-bride.com Mutass nekem 12 alternatívát a Find-bride.com számára A tökéletes randevú megtalálása nagyon fárasztó és körülményes folyamat. Képzeld el, hogy találsz egy „feleséget”? Valószínűleg most azon gondolkodik, hogy feladja, de várjon, hadd segítsek rávilágítani tragikus, kétségbeesett életére. […]

Olvassa el Review

Sugarbook és TOP-12 Sugar Baby/Daddy és szex randevúzási oldalak, mint a sugarbook.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sugarbook.com számára Megérkezett a Sugar Dating jó hírű és hírhedt webhelye, amely jobb és biztonságosabb megoldást kínál a randevúzásra. igények. A Sugarbook 2017 óta működik, és azóta sem hagyta cserben a felhasználókat világszerte […]

Olvassa el Review

Happn és 12 kötelező randevúzási oldal, hasonló a happn.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a happn.com számára Ha már egy ideje nem jártál a randevúzásra, vagy kezdő vagy a párkereső világban, esetleg számos társkereső oldalt és alkalmazást látott elég meglepőnek tűnik. Valójában túlterheltnek fogja érezni magát, ha csak a megfelelőt választja. Jó dolog […]

Olvassa el Review

A Lovoo 12 kötelező randevúja, hasonló a lovoo.com oldalhoz. Mutass 12 alternatívát a lovoo.com számára Ma egy másik társkereső oldalról fogunk beszélni, amely felkeltette a figyelmemet. Ahogy hallottam, a Lovoo egy fantasztikus társkereső oldal, amely egyedi randevúzási koncepciót tartalmaz a közösségi hálózatok stílusának hűvös beépítésén keresztül. Ígéretes helyszínnek tűnik mindenki számára, aki […]

Olvassa el Review

A liga áttekintése és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, hasonló a theleague.com-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Theleague.com számára. Szóval itt vagy – és mivel a TheLeague értékelésére jöttél, talán észrevetted, hogy a Tinder nem hemzseg olyan partnerekkel, akik ugyanolyan szenvedélyesek, intellektuálisak és karrierközpontúak, mint te, igaz? Akkor a megfelelő helyre jöttél […]

Olvassa el Review

A Match.com áttekintése és a legjobb 12 legjobb egyedülálló, személyes, felnőtt társkereső oldal, mint a match.com. Mutasson 12 alternatívát a Match.com számára Ha meg kellene neveznem egy „királyt” az online párkereső jelenetben, a Match.com kétségtelenül a következő helyen állna az élvonal. Ezen az oldalon minden bizonnyal nagy nyomás nehezedik, hogy megfeleljen a legkiterjedtebb hírnevének […]

Olvassa el Review

A PlentyofFish áttekintése és a TOP 12 egyedülálló és felnőtt társkereső oldal, mint a pof.com. Mutass nekem 12 alternatívát a POF.com számára. Napjainkban biztosan sok társkereső webhely létezik, de a PlentyofFish egészen más. Ingyenes chatszolgáltatása rengeteg résztvevőt vonzott, és ezért kerültek egyenesen a sztárjátékosok élére […]

Olvassa el Review

SecretBenefits és TOP 12 cukor társkereső és szexuális társkereső webhelyek, mint a secretbenefits.com Mutass 12 alternatívát a Secretbenefits.com oldalra A SugarDaddy vagy a SugarBaby mindig tudni szeretné, hogyan férhet hozzá egy prémium társkereső szolgáltatáshoz, mind osztályával, mind értékével. Természetesen elengedhetetlen a webhely egyszerű, kényelmes és élvezetes kezelése […]

Olvassa el Review

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup és Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Mutass 12 alternatívát a SwingersDateClub.com oldalra. Ez az SDC néven is ismert platform az internet egyik legrégebbi és legismertebb swingeri csoportja. Az oldalt az elején hozták létre […]

Olvassa el Review

Zoosk Review & 12 legjobb felnőtt társkereső, hookup oldalak, mint a zoosk.com Mutass 12 alternatívát a Zoosk.com számára Ha félénk vagy, és habozol kapcsolatba lépni valakivel szemtől szemben, az online társkereső szolgáltatások hasznos alternatívát jelenthetnek. Az utóbbi években az asztali/mobilalkalmazás vált a leggyorsabb módszerré. Zoosk néven ismert, egyszerűséggel büszkélkedhet […]

Olvassa el Review

Fling.com Review & 12 LEGJOBB szexuális társkereső oldal, mint a Fling.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a Fling.com számára Légy készen arra, hogy lefektessen a Fling.com oldalon! Az Fling.com biztosan valamit helyesen tett, tekintettel a követők millióira és a webhely generációi közötti elkötelezettségre. Ez az egyik legismertebb „összekötő” webhely, és az egyik […]

Olvassa el Review

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, felnőtt társkereső oldalak Mint a nostringsattached.com Mutass 12 alternatívát a Nostringsattached.com oldalra Biztonságos helyszínt biztosítanak az unatkozó házas srácoknak is, hogy élvezzék a házasságon kívüli románcokat anélkül, hogy félnének attól, hogy féltékenyek […]

Olvassa el Review

Mixxxer Review & TOP 12 Hookup és szex-társkereső oldalak, mint a mixxxer.com Mutasd meg 12 alternatíva a Mixxxer.com számára. Swinger, kibaszott csaló vagy kanos srác keresi a kapcsolatot? Mindegy, nem számít, mert a Mixxxernek bőven van helye mindannyiunk számára. A szexuális vágyak és szükségletek nyílt kifejezése, mindezt anélkül, hogy sértené a társadalmi, erkölcsi integritást, […]

Olvassa el Review

TSDates.com és TOP 12 szexuális társkereső oldal, mint a TSDates.com Mutass 12 alternatívát a TSDates.com oldalra. A befogadás a lakás vonzereje a huszonegyedik korban. A közösségek világszerte leküzdik a nemen, szexuális irányultságon és sok máson alapuló előítéleteket. Ezért az online társkereső az életmódunk egyik része, ahol nagy elfogadottságot látunk […]

Olvassa el Review

AdultMatchMaker áttekintés és (Top-12) szex társkereső oldalak, mint az AdultMatchMaker.com.au Mutasd meg nekem 12 szex társkereső oldal alternatíváját az AdultMatchMaker.com.au számára. Hurrá a világszerte elérhető társkereső oldalakhoz, mivel megoldásokat adnak a menekülési és izgalmi törekvésünkre. Ha már a társkereső oldalakról beszélünk, akkor az AdultMatchMaker.com.au meghatotta a társkereső közönség szívét. Jelen írásban az AdultMatchMaker Ausztrália legnagyobb […]

Olvassa el Review

A BDSM.com áttekintése és 12 további BDSM webhely, mint például a bdsm.com Mutass nekem 12 alternatívát a BDSM.com számára A misszionárius pozíció jó néhány ember számára, de egy kis perverz senkit sem fog bántani, ha hozzá akarsz térni. Ha mindez befejeződött, nem gondolja, hogy a vanília szex unalmasnak tűnik? A BDSM.com webhelyen azok az emberek, akik […]

Olvassa el Review

IAmNaughty Review & TOP-12 felnőtt társkereső oldalak, mint például az IAmNaughty.com 12 alternatívát mutatnak az IAmNaughty.com számára. Vannak esetek, amikor szexuális vágyaink és izgalmaink a kalandos szexuális élet megtapasztalása érdekében elérik a legmagasabb csúcsot. Az IAmNaughty azért van itt, hogy megmentse Önt a bajtól, és ehelyett növeli a szerencsét a randevúk sürgetésének teljesítésében. Valóban, ez a megfelelő hely […]

Olvassa el Review

FreeLocalDates áttekintés és 12 legjobb társkereső oldal, mint például a Freelocaldates.com 12 alternatívát mutat a Freelocaldates.com számára. Hivatalos URL: https://www.freelocaldates.com Szereted keresni, flörtölni, beszélgetni és fotókat megosztani másokkal? Szeretne egy olyan helyszínt, amely segít felfedezni a potenciális partnereket az interaktív funkciók segítségével? Ezután a FreeLocalDates a legmegbízhatóbb információ- és szórakoztató forrás, mind […]

Olvassa el Review

InstaBang.com áttekintés és 12 legnépszerűbb szex társkereső alkalmazás és webhely, mint például az Instabang.com Mutass nekem 12 alternatívát az Instabang.com számára Hivatalos URL: https://www.instabang.com Az Instabang az egyik népszerű szex társkereső webhely, amely segít megtalálni a kapcsolatokat hasonló gondolkodású emberek között. Köszönet a weboldal fejlesztőinek, akik egy másik népszerű társkereső weboldal, az Uberhorny alkotói is. Mivel […]

Olvassa el Review

Flirt.com áttekintése és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Flirt.com-hoz megtalálja. A ma az interneten leselkedő számos társkereső oldal miatt […]

Olvassa el Review

XDating Review & 12 legjobb felnőtt, szex társkereső oldal, mint az xDating.com Mutass nekem 12 alternatívát az xDating.com számára Az XDating, egy egyedülálló szex randevú weboldal minden felnőtt számára. Természetesen ez az egyik legjobb módja a szexuális partnerek, a kapcsolatok és az alkalmi kapcsolatok megtalálásának. Tehát, ha hosszú távú komoly kapcsolatokba keveredik, vagy megtalálja a lelki társát, akkor biztosan […]

Olvassa el Review

BangLocals és 12 (kötelező látogatás) szex-társkereső oldalak, mint például a BangLocals.com 12 alternatíva megjelenítése a BangLocals.com webhelyen Próbáltál már online szex-társkereső weboldalt? Ha nemleges a válasza, akkor hiányzik a legjobb esély arra, hogy csodálatos szexuális ügyeket és összekapcsolódásokat tapasztaljon. A Banglocals egy kötelezően látogatandó webhely azok számára, akik tökéletes kapcsolatot keresnek a szex, a dátumok, […]

Olvassa el Review

HornyMatches és 12 (legjobb) szex-társkereső oldal, mint a Hornymatches.com 12 alternatívát mutat nekem a HornyMatches.com számára. Alkalmi társkeresést és összekapcsolódást keres gyorsabb és jobb módszerekkel? Akkor a HornyMatches a válasz minden vágyadra. Ez a weboldal felnőttkori randevúk számára készült, és alkalmi szórakozást kereső emberek számára készült. Így, ha úgy érzi, hogy komoly […]

Olvassa el Review

Milfaholic és 12 (legjobb) menyecske szex- és társkereső oldalak, mint például a Milfaholic.com Mutass nekem 12 alternatívát a Milfaholic.com számára. Lehet, hogy ellentmondásosnak hangzik, de óriási egyének vannak, akik vágyakoznak az idősebb nők összekapcsolására vagy kibaszására. Nyilvánvaló, hogy a menyecske vágya a szeretkezés közös fétise. Azonban, […]

Olvassa el Review

Passion.com áttekintés és 11 legjobb személyiség, egyedülálló oldal, hasonló a Passion.com URL-hez: https://passion.com 11 legjobb alternatíva megjelenítése a Passion.com számára A szokásos társkereső oldal és egy felnőtt oldal között lakó Passion.com arra ösztönzi az embereket, hogy vegyenek részt teljes intim fizikai kapcsolatokban. Már hosszú ideje léteznek, és hírnevet szereztek a területen […]

Olvassa el Review

Fuckbook és 12 (legjobb) szex randevú webhely, hasonló a Fuckbook.com webhelyhez URL: https://www.fuckbook.com Mutasson 12 alternatívát a Fuckbook.com számára A weboldal maga A neve pusztán pusztán azonnal megmondhatja, mi ez oldal szól. A Fuckbook alapvetően a Facebook azok számára, akik alkalmi szexuális találkozásokat keresnek. Tehát egyenesen ez a […]

Olvassa el Review

Uberhorny áttekintés és a TOP 11 Personals / Dating webhelyek hasonlóak az Uberhorny.com webhelyhez. 11 alternatíva az UberHorny.com webhelyhez . Azok számára, akik platformot keresnek alkalmi szórakozásra, randevúra és szenvedélyes kapcsolatokra, […]

Olvassa el Review

Whiplr és a legjobb 11 BDSM, valamint a Whiplr.com webhelyhez hasonló személyi oldalak. 11 alternatíva a Whiplr.com számára A fülke azoknak szól, akik fétis randevúban vannak, és nincsenek húrok nélküli elrendezése, mert nyilvánvalóan […]

Olvassa el Review

11 alternatíva megjelenítése a FriendFinder-x.com webhelyen Mi ez az egész? A Friend Finder-x az egyik legismertebb webhely azok számára, akik összekapcsolódást és alkalmi szexet keresnek. A Friend Finder Network kezeli a többi platformjával együtt. Mivel a Friend Finder Network alatt van, számíthat arra, hogy a webhely […]

Olvassa el Review

Mutasson 15 alternatívát az ALT.com számára A szex sokféleképpen fejlődött, sőt mások életmódjává vált. Mások számára tabunak tűnhet, ha a szexet nem misszionáriusban végzik. A nem misszionárius szexet azonban már sok országban széles körben fogadták. Valójában, ha a […]

Olvassa el Review

Sudy URL: https://www.sudy.app/ 11 Sugar Dating webhely alternatívája a Sudy.app számára Talán gazdag férfi vagy nő keres szexi, fiatal partner társaságát… vagy talán Ön a fiatal és vonzó egyén, aki olyan kapcsolatban akar lenni, amely anyagi előnyöket jelent Önnek, más néven cukor apukákkal vagy […]

Olvassa el Review

Cougared URL: https://www.cougared.com 12 MILF társkereső alternatíva megjelenítése a Cougared.com számára Képzelje el ezt - forró, szexi és szexuális terhelésű 40 évesek, mint összekötő haverjai. A pumákkal való kapcsolat csábító és érzéki lehet; túl jól hangzik, hogy igaz legyen, de néhány nagyszerű platform, például a Cougared.com segítségével ez megtörténik az Ön számára. Csatlakozás régebbi […]

Olvassa el Review

Whatsyourprice Review és 12+ egyéb félelmetes cukortárskereső és összekapcsoló webhely a Whatsyourprice.com webhelyhez hasonló URL-címen: https://www.whatsyourprice.com 12 hasonló webhely megjelenítése. Az okostelefonok és az internet korszakában a bekötési oldalak már jó ideje trendnek számítanak, és […]

Olvassa el Review

Megállapodás keresése URL: https://www.seeking.com Mutasson 12 alternatívát a Sugar társkereső oldal számára a Seeking.com számára (frissítve 2021. januárban) - Ha másfajta szórakozást keres a társkereső világban, akkor a cukortárskereső legyen a tökéletes az Ön számára, és a Seeking.com sokat segíthet Önnek! A cukorkutatás egy kissé ellentmondásos lehet néhány […]

Olvassa el Review

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Mutass 14 alternatívát a Swinglifestyle.com számára néhány kattintás ide-oda, máris megkapja, amit akar. Ugyanez vonatkozik a randevúkra is - […]

Olvassa el Review

CougarLife URL: https://cougarlife.com Mutasson 11+ legjobb puma társkereső és összekapcsoló webhelyet, mint a Cougarlife.com. Sok idősebb nő keresi a fiatalabb férfiakat, hogy csak találkozzanak, összekapcsolódjanak, és remélhetőleg új kapcsolatokat kezdjenek. Ebben a modern világban ma élünk, minden könnyebbé és azonnalabbá vált - csak néhány kattintással élvezheti […]

Olvassa el Review

Victoria Milan webhely címe: www.victoriamilan.com Victoria Milan 2020 áttekintés - Hasznos-e házasságon kívüli ügyekben? Ugrás előnyökre és hátrányokra Olyan online társkereső platformokat szoktunk használni, amelyek egyedülálló férfiakat és nőket szolgálnak ki azzal a céllal, hogy új barátokkal, összekapcsolódásokkal vagy akár leendő társkereső partnerekkel találkozzanak. Természetesen, mivel ők […]

Olvassa el Review

BlackCrush webhely link: https://www.blackcrush.com Összeköttetés egy fekete csajjal online - A BlackCrush.com áttekintése A Blackcrush előnyei és hátrányai gépelje át a másikat. Függetlenül attól, hogy milyen preferenciákkal rendelkezik, ha kipróbálta az online társkeresőt és a bekapcsolódást […]

Olvassa el Review

Mutasson 10 webhelyet a DatingCougars számára. Az idő bebizonyította, hogy nem ritka, hogy valóban nagy korkülönbségű párokat látunk. A fiatalabb nőkkel randevú idősebb férfiak egyáltalán nem új keletűek, de nem mindig látjuk az idősebb nõket a fiatalabb férfiakkal. De a közelmúltban valahogy „normalizálták” az idősebb nőket és fiatal pasikat. Cougars, amely […]

Olvassa el Review

Mutasd meg az online bekapcsolódások legjobb 9 webhelyét Mindannyian szeretnénk megtalálni egyetlen igaz szerelmünket az összes átélt káosz, szívfájdalom és csalódás közepette, de időbe telik. Szóval vannak olyan esetek, amikor rövid távú izgalmakat szeretnénk megtapasztalni, és pillanatnyilag csak élvezni az életet. Összeköttetést keresve […]

Olvassa el Review

Ashley Madison Review (2023) és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az AshleyMadison.com Ugrás a 12 legjobb alternatívához AshleyMadison számára Ashley Madison, egy nem túl tipikus társkereső webhely 2001-ben indult. Ellentétben a legtöbb társkereső oldallal, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg új kapcsolatot kialakítva idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezték magukat, legyen szó barátról-barátnőről […]

Olvassa el Review

Dating.com Mutassa meg nekem a Dating.com előnyeit és hátrányait. A Dating.com oldal végső áttekintése Sok szerelmi történet eredetileg online. Sokan szeretnének kommunikálni más emberekkel, ami valóban segít, mivel rengeteg online oldal közül lehet választani. Ahogy mondani szokás, mindenki számára van valaki valakinek ... ami […]

Lapozzon a lap tetejére