Frissítve: 20. július 2024

Ashley Madison Review (2023) és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az AshleyMadison.com

Ugrás a 12 legjobb alternatívához AshleyMadison számára

ashleymadison

Ashley Madison, egy nem túl tipikus társkereső webhely, 2001-ben kezdődött. A legtöbb társkereső oldaltól eltérően, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg, hogy új kapcsolatot alakítsanak ki idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezték magukat, legyen szó barát-lány kapcsolatokról, vagy akár már házasokról. Ezek az emberek arra szolgálnak, hogy házasságon kívüli kapcsolatokat létesítsenek, és a partnerükön kívül mással lehessen szexelni… a lehető legdiszkrétebb módon. Bár a megcsalás és a kapcsolatok nagy tabu, bárhová mész, Ashley Madisonnál ez egy olyan környezet, ahol az ilyen házasságon kívüli cselekményeket bátorítják, és senki nem veszi rossz szemmel.

Ashley Madison olyan régóta létezik, és a csalás sem új keletű, különösen a technológia és az online platformok térnyerésével, sokan Ashley Madisonhoz fordultak, hogy vágyaikat teljesítsék. Közönségük többnyire egy vagy többnejű, nyílt kapcsolatokban élő egyének sok más mellett. Mivel egy másik fordulatot kínál, amely nem jellemző a szokásos társkereső oldalain, Ashley Madison hatalmas népszerűségre tett szert és világszerte gyűjtött felhasználókat.

2015-ben Ashley Madisont egy botrány pusztította el, amelyet mindenki számára nyilvánosságra hoztak. A weboldal adatbázisát feltörték, így a felhasználók személyes adatait nyilvánosság elé tárták. Elég nagy felhajtást váltott ki a felhasználók és általában a nyilvánosság körében, főleg, hogy állítólag titokban kellett volna tartani. Annak ellenére, hogy a webhely történetében ez a nagy akadály fennáll, képesek voltak újjáépíteni a webhelyet, új arculatra készült, és sikeresen kezelt minden biztonsági problémát, és tovább javította a felhasználók védelmét. Ashley Madison még mostanáig is nagyon ismert, számtalan kritikával és forgalommal minden nap. Ha tudni szeretné, hogy megfelel-e a hírverésnek, olvasson tovább, és tudjon meg részletesebb információkat a webhelyről.

Tag által kezdeményezett kapcsolatfelvétel Ashley Madisonnal – jó?

ashleymadison üzenet Ez a weboldal a tagok által kezdeményezett kapcsolattartás nevű prémium funkciót kínálja, amely a teljes jogú tagok számára elérhető, lehetővé téve a férfi tagok számára, hogy a nők által küldött üzeneteket megnyithassák, sőt válaszolhassanak is anélkül, hogy kreditjüket elköltenék. Egy üzenetet úgy tekintünk, mint „Taggal kezdeményezett kapcsolatfelvétel”, ha bármely női tagtól származik aki először küldte, és nem egy férfitagnak küldött válasz. Csak akkor tekinthető a tag által kezdeményezettnek, ha egy férfi soha nem küldött neki üzenetet először. A „Tag által kezdeményezett kapcsolattartó” példák közé tartoznak azok az üzenetek, amelyeket akkor kap, amikor felveszik őt a Kedvencek közé, vagy amikor Winket vagy Levelet küldött Önnek, amikor üzeneteket gyűjt, vagy amikor hozzáférést biztosít a saját privát kirakatához, és ha rendelkezik ezzel funkcióval, bármikor ingyen válaszolhat.

Amíg az előfizetés még mindig folyamatban van, nem kell hiteleket használnia, amikor válaszol a nők által kezdeményezett kapcsolattartókra.
Ha bármikor le szeretné mondani előfizetését, megtalálja azt a „Profil kezelése” lapon, majd a „Hitelelőzmények” részben. Ha jóváírásait egy üzenet megnyitása és megválaszolása után használták fel, akkor valószínűleg először felvette a kapcsolatot a felhasználóval egy üzenet elküldésével, hozzáadásával a Kedvencek közé, egy kacsintás küldésével, vagy először engedve neki a privát kirakathoz. De ha továbbra is úgy gondolja, hogy nem kellett volna számláját felszámítania a hitelek felhasználásával, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Az AshleyMadison csodálatos funkciólistája

Instant Messaging

Könnyedén beszélgethet bárkivel online, és több felhasználóval is beszélgethet egyszerre, külön díjak nélkül.

Egyéni levelezés

A webhely rendszer e-mailje pont olyan, mint a tipikus e-mail. Nagyon biztonságos, könnyen használható, bizalmas, és bármikor elérhető, amikor bejelentkezik a fiókjába. Ha el akar küldeni egyet, meg kell látogatnia a tag profilját, és kattintson az „Üzenet nekem” gombra. Az ilyen kapcsolatfelvétel kezdeményezésekor 5 kreditet kell fizetnie.

Gyűjtse az üzeneteket

Ez a funkció lehetővé teszi a női tagok számára, hogy kapcsolatba lépjenek bármely férfi taggal. Amikor a férfi tag, akinek az üzenetet elküldte, válaszol, akkor 5 kreditet kell fizetnie.

Elsőbbségi levél

Ez lehetővé teszi a férfi tagok számára, hogy üzeneteiket „Prioritásként” jelöljék meg, ezzel kiemelve őket. Mivel ez egy „prioritás”, a női tag postafiókjának legfelső üzeneteihez kerül, és a férfi tag is értesítést kap, ha az üzenet megnyílik.

ajándékozás

A kreditek felhasználásával elküldhet egy ajándékot, és édes üzenetekkel is elláthatja, és átadhatja valakinek, aki kedveli. Ha el akar küldeni egyet, keresse fel a tetszett tag profilját, és keresse meg az „Küldj nekem ajándékot” gombot.

Kacsint

Mindenki küldhet ingyenes kacsintásokat. Csak nyissa meg a tag profilját, és keresse meg a „Küldj egy kacsintást” gombot.

Fotók és privát kirakat

Ashley Madison segítségével lehetősége van arra, hogy személyazonosságát és diszkrétebbé tegye profilprofiljainak szerkesztésével vagy elmosásával. Ha van olyan csodálója, aki meg akarja tekinteni a kép szerkesztetlen verzióit, csak annyit kell tennie, hogy elküld neki egy kulcsot, hogy hozzáférhessen a privát kirakatához. Bármikor visszavonhatja bármely tag számára biztosított hozzáférést.

Érdekes

Kedvelt tagjainak nyomon követéséhez egyszerűen hozzáadhatja őket a Kedvencek listájához. Amikor valaki felvesz téged ebbe a listába, tudnád, mivel ez már a „Tagok által kezdeményezett kapcsolatfelvétel” egyik formája. A funkció használatával tudni fogja csodálójának kilétét.

Blokkolása

Bármilyen okból könnyedén letilthat egy másik tagot, ha az oldalán a „Profil letiltása” gombra kattint. Bármilyen okból megint feloldhat bárki feloldását.

Keresés eszköz

Könnyen kereshet másik tagot a Quicksearch, a webhely eszköztárának használatával, vagy kihasználhatja a speciális keresési funkciókat.

Mennyibe kerül AshleyMadison? Minden ár feltárva

Más társkereső platformoktól eltérően – Ashley Madison kreditalapú rendszeren dolgozik. Az ingyenes verzió óta AM nagyon korlátozott – krediteket vásárolhat, hogy teljes körűen használható legyen az oldalon, kiemelje profilját és beszélgetéseket kezdeményezzen.

Íme a hitelcsomag ára:

 • 249 USD 1000 kreditért
 • 149 USD 500 kreditért
 • 49 USD 100 kreditért
Ashley Madison árképzés

Tehát alapvetően – minél többet vásárol – annál olcsóbb lesz minden egyes hitel.

Ha pedig megvásárolod az „Elite” csomagot, bónuszként egy ingyenes 30 napos profilkiemelési funkciót kapsz!

Regisztrálhat az AshleyMadison oldalon ezen a linken keresztül ingyenesen.

Hogyan lehet fizetni a krediteket? Nagyon egyszerű, a következő fizetési módokat fogadják el:

 • Hitelkártya
 • Paypal
 • levélben (talán a legkevésbé kényelmes)

Most pedig nézzük meg az oldal tagsági statisztikáit, és nézzük meg, van-e elég randevúzási lehetőséged!

AshleyMadison tagjai és nagyszerű forgalmi statisztikák (nem fog kifogyni a jó randevúzási lehetőségekből)

ashleymadison felhasználók Tudva, hogy mennyire egyedi a célközönségük, még az sem meglepő, hogy a weboldal több mint egymillió felhasználónak ad otthont a világ minden tájáról. A legtöbb felhasználó nagy országokból származik, és általában középkorúak és idősebbek. „Ügyhelyként” az emberek könnyen rendezhetnek valamilyen találkozókat, kommunikálhatnak idegenekkel, függetlenül attól, hogy elkötelezett kapcsolatban állnak-e vagy sem. Az egyes profilok ellenőrzése során tapasztalhatja, hogy házasok házasságon kívüli kapcsolatokat keresnek. A weboldal nagyon sok felhasználóval büszkélkedhet, és az itt gyakran előforduló emberek többnyire nyitott gondolkodásúak. Nem lesz problémája a mérkőzések keresésével, mivel rengeteg választási lehetősége van, ha azonos gondolkodású emberekkel találkozik. Csak annyit kell tennie, hogy megnézi az embereket és beszélgetést folytat

Problémamentes és gyors regisztrációs folyamat

Ashley Madison feliratkozási folyamata nagyon könnyen érthető. Nem igényel sok információt, és tökéletesen működik így, mivel természete a diszkrét kapcsolatokról szól. Csak meg kell adnia a jelenlegi kapcsolati állapotát és néhány alapvető információt is. A regisztráció során megadandó összes információ tükröződik a profiljában, amely akkor lesz az első dolog, amit a többi felhasználó látni fog, és vonzza Önt magához. A regisztráció teljesen ingyenes és nagyon kényelmes, alig kevesebb, mint öt percet vesz igénybe, és máris indulhat. Töltsön fel egy profilképet, és szerkesztheti annak egyes részeit, hogy eltakarják az arcod egy részét - Ashley Madison egy másik intézkedése a felhasználók névtelensége érdekében.

Kapcsolatfelvétel az AshleyMadisonon – hogyan működik?

üzenet Ashley Madison A nők ingyen kezdhetnek beszélgetéseket más felhasználókkal, míg a férfiaknak ehhez hiteleket kellene felhasználniuk és igénybe kellene venniük őket. Felajánlják a kommunikáció megteremtéséhez szükséges funkciókat, az alapvető chat-funkciókkal az elsőnek a sorban.
A felhasználók létrehozhatják „Kedvencek” listájukat, amely olyan profilokból áll, amelyek tetszenek nekik, és amelyek érdeklik őket. Kacsintásokat is küldhet, és más webhelyektől eltérően ez egy ingyenes szolgáltatás. Az online társkereső kacsintás segít abban, hogy érdeklődést mutasson egy adott ember iránt. Ashley Madison egyedülálló tulajdonsága a privát kirakat kulcsa. Ez lehetővé teszi egy másik felhasználó számára, hogy az adatvédelmi szerkesztések nélkül megtekinthesse a fényképeit, így láthatja a mögötte lévő valós képet. A virtuális ajándékok Ashley Madisonban is szóba kerülnek, bár nem ingyenesek, mivel az elküldéséhez szükséged van néhány hitelre, és a kreditek száma befolyásolja, hogy mely ajándékokat tudnád elküldeni.

Profilminőség Ashley Madisonon belül

ashleymadison profil

A weboldal jellege miatt, ahol az embereknek állítólag diszkréten kell megadniuk információikat, nem talál részletes profilokat. Mint csaló házastárs online társkereső néven ismert, mindenki visszafogott és diszkrét, ha bármilyen információt megoszt magáról. Nem kell nevet megadnia; csak egy egyedi felhasználónevet kell megadnia, amely már az Ön azonosítójaként szolgál. Profilodon csak a legalapvetőbb részletek jelennek meg: tartózkodási hely, életkor, nem, csillagjegy és néhány meglátás arról, hogy milyen kapcsolatot szeretnél találni az oldalon.
Ha van valaki, akire felkeltette a figyelmét, könnyedén megnézheti a profiljában, és a rendelkezésre álló információk alapján megnézheti, hogy kompatibilisek-e egymással. A profilok ellenőrzése ingyenes; nincs szükség hitelekre vagy kártyainformációkra. A képek szintén létfontosságúak lehetnek a figyelem felkeltése érdekében, így szerkeszthetsz egy kicsit a feltöltött kijelzőfotóidból, maszkokat vagy bármilyen alapvető szerkesztést tehetsz személyazonosságod elrejtése érdekében, és az emberek csak akkor láthatják a szerkesztetlen verziót, ha megadod nekik a privát kulcsodat.

Ashley Madison mobilalkalmazása – le kell töltenie?

ashleymadison kb Ashley Madison egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy már az is ingyenesen letölthető mind az iOs, mind az Android készülékeken. Ugyanez a helyzet az asztali verzióval, ugyanazokkal a fontos funkciókkal. Ez csak egy egyszerű alkalmazás, így nem kell aggódnia, hogy túl sok helyet foglal el a telefonján.
A mobilalkalmazások kényelmesebb lehetőség, mivel a legtöbb ember mindig naponta telefonál. Hitelek vásárlásakor az iTunes vagy a Google Play fiókokon keresztül kerül feldolgozásra. Ashley Madison másik józan észnek számít, hogy mobilalkalmazás-ikonja nem tűnik gyanúsnak, és egyszerűen elrejthető. Megvan a „csúsztatás” funkciója is, mint manapság a legtöbb társkereső alkalmazás, a profilok könnyebb kedvelése érdekében. Az alkalmazás lehetővé teszi a közelben lévő emberek megtalálását és annak ellenőrzését is, hogy kik tekintették meg a profilodat.

Weboldal tervezés és felület

Ashley Madison honlapja az elrendezés és a kialakítás nagyon felhasználóbarát. Könnyű a szem, és könnyedén megkerülheti a kezelőfelületét. Korától és a technológiának való kitettségtől függetlenül bárki továbbra is használhatja az oldalt, és könnyedén megismerheti annak jellemzőit. A menüsor minden funkcióját és fontos oldalát megmutatja, így a felhasználók bármikor csak megnézhetik. Webhelyük furcsa vagy talán rosszul hat, hogy a menüsor elhelyezése szinte félúton van az oldalon. Az eléréshez fel kell görgetnie az alsó részig, ellentétben a legtöbb olyan webhellyel, ahol a menüsorok a felső részben találhatók. A webhely a fehér és a rózsaszín színt használja a kiemelésekhez, így egyszerűen megnézhető.

Jóváírások, díjak és egyéb szolgáltatások, amelyekkel törődnie kell

ashleymadison kredit Azoknak a nőknek, akik szeretnének kommunikálni a férfi felhasználókkal, ingyen vehetik igénybe ezt a funkciót. Ami a többieket (nők-nők, férfiak-férfiak stb.) Illeti, bizonyos ismeretekre van szükségük, mielőtt megkezdhetnék a beszélgetéseket. A havi tagságot igénylő társkereső platformok többségétől eltérően Ashley Madison csomagonként vásárolt krediteket használ.
A különféle funkciókhoz szükséges kreditek nem azonosak; némelyiknek többet kellene, mint a másiks. Az olyan alapvető funkciók, mint az üzenetek megnyitása, az e-mailek küldése és kezdeményezése általában 5 kreditbe kerülnek. Ha olyan személynek válaszol, akivel korábban már felvette a kapcsolatot, akkor erre már nem lesz szüksége hitelekre. Ami Ashley Madison csevegési funkcióját illeti, néhány kreditet csak meghatározott időtartamra kell elköltenie: 30 kredit-30 perc, 60 kredit-60 perc stb. Az ajándékok küldése általában több kreditbe kerül, kezdve 20-50 kreditig. Összességében elmondható, hogy Ashley Madison kreditrendszere és csomagjai meglehetősen ésszerűek. Elfogadják a Paypalon keresztüli fizetéseket, hitelkártyákat és egyéb lehetőségeket az Ön tartózkodási helye alapján.

Ezek Ashley Madison különlegességei:

AshleyMadison jellemzői Kedvencek listája
A felhasználók létrehozhatnak egy listát a kedvenc profiljaikról, és akár 100-an is felvehetők a listára. Ingyenesen használható, így könnyedén megjegyezheti azokat a profilokat, amelyek felkeltették a figyelmét

Fotó és személyazonosság mérlegelése
Minden tag megkapja azt a kiváltságot, hogy személyazonosságát titokban tartsa. A feltöltött fotó szerkeszthető, így tovább rejtheti el az arc egyes részeit; vagy matricákat, maszkokat adhat hozzá, vagy elmoshatja / cenzúrázhatja egy kicsit. Ez biztosítja, hogy a felhasználók nem könnyen tudják mások személyazonosságát. Ha már van valaki, aki kedveli, hozzáférést adhat a fotóinak egyértelműbb verzióihoz.

Kacsintás küldése
Csakúgy, mint a való életben, a kacsintások jelzik érdeklődését egy másik ember iránt. Ha van olyan személyed, akit összetörsz, akkor egyszerűen meglátogathatod a profilját, és megtalálhatsz egy mosolygós arcot, amely „Kacsintás küldése” feliratú, majd a másik személy értesítést kap róla. Addigra megtudják, hogy érdekli őket.

Utazó ember
A mindig útközben lévő felhasználók számára ez nagyon hasznos utazások során. Csak ki kell költenie néhány dollárt, és képes lesz üzeneteket küldeni legalább 30 lánynak, akik egy adott területen tartózkodnak (vagy valahová utaznak), majd napokkal azelőtt megismerheti őket, hogy megérkezne a helyükre.

Elsőbbségi ember
Fizetett szolgáltatás, amely lendületet ad a profiljának. Segít abban, hogy kitűnjön a tagok közös oldalán, és több esélyt ad arra, hogy minél többen lássák és megjelenjenek a különböző keresési oldalakon.

Message Plus
Ez a funkció lehetővé teszi, hogy üzenetet küldjön vagy beszéljen olyan felhasználókkal, akikkel már kapcsolatba lépett. Ingyenes próbaverzióként érkezik, amikor hitelcsomagokat vásárol, és csak 30 napig lesz érvényes. Ezt követően fizetnie kell, ha továbbra is használni szeretné a funkciót.

Összefoglalva, íme néhány bemenet, amelyet érdemes megfontolnia, ha csatlakozni szeretne a jól ismert Ashley Madison együtteshez ...

Előnyök és hátrányok az AshleyMadison.com webhelyről

Előnyei:

 • Könnyű regisztráció
 • Problémamentes regisztráció
 • Csak néhány információ szükséges a regisztrációhoz
 • A kapcsolat állapotát meg kell adni
 • Könnyen küldhet e-maileket vagy csevegéseket
 • Virtuális ajándékok küldhetők
 • A nők számára az üzenetek küldése ingyenes
 • Rengeteg egyedi funkciót kínálnak a vendégeknek és a teljes jogú tagoknak egyaránt
 • Van mobilalkalmazása mind az iOs, mind az Android számára

CONS:

 • A legtöbb felhasználó nem tölti ki teljesen a profilját
 • A helyszínen időről időre leselkednek poszterek
 • A profilok nem részletesek, így kevesebb információ lesz ismert (ami némileg kedvez a magánéletnek)

GYIK

Hogyan működnek a kapcsolattartási adatok?

Ashley Madison biztosítja erről a felhasználókat személyes adataikat egyetlen marketingcég sem kapja meg. A felhasználók semmilyen adatait, például e-mail címeket vagy egyéb személyes adatokat, nem adnak el, nem adnak el vagy adnak el más vállalatoknak vagy szervezeteknek, bármilyen körülménytől függetlenül. Nagyon világosak és átláthatóak az adatvédelmi irányelveikkel is, ezért ha érdekli a webhely, ellenőrizheti ezeket az információkat a linkjeiken.
Vendég tagként történő regisztráció ingyenes. Akkor is nagyon sok funkciót használhat, ha csak ingyen használja. Néhány ilyen a következőket tartalmazza: kacsintás fogadása, fotók küldése és fogadása, tagok hozzáadása a Kedvencekhez, válaszadás mindenkinek, aki teljes jogú tagsággal rendelkezik, és alapvető keresések. Ha egyéni üzeneteket szeretne küldeni, csevegést kezdeményez, bármilyen elsőbbségi üzenetet küld vagy ajándékokat szeretne küldeni, hogy tovább fejezze ki kedvelését valakinek, akkor fizetnie kell a frissítésért, és teljes jogú taggá kell válnia. Csak a főmenüben keresse meg a „Hitelek vásárlása” opciókat, amikor bejelentkezik fiókjába.

Regisztráció után ... Mi van most?

Először kitöltheti profilját, feltölthet legfeljebb 12 fényképet, és további információkat adhat meg magáról. Minél több részlet található a profilján, annál vonzóbb a többi felhasználó számára mivel tudnak néhány dolgot, amely közös alapként szolgálhat, és amelyek hasznosak lesznek a jövőbeni beszélgetések során.
A keresési funkcióval olyan tagokat is találhat, akik felkelthetik az érdeklődését. Ha kapcsolatba akar lépni bármely taggal, akkor teljes jogú tagként kell frissítenie, és hitelcsomagokat kell kapnia. Több kredit birtoklása azt jelenti, hogy több funkciót élvezhetünk, beleértve a csevegést, az üzenetek kezdeményezését és így tovább. Ezekhez a funkciókhoz való hozzáférés elősegíti a potenciális mérkőzésekkel való személyes kommunikációt.

Megtalálhatom Ashley Madison „Egyedülállóit” is?

Igen, sok egyedülálló van ezen a weboldalon, és a legtöbben kötődő embereket keresnek, és okaik eltérőek. Az egyedülálló embereknek általában nincs mit kockáztatniuk, ezért erősebben kell próbálkozniuk találkozni valakivel, aki jól van valakivel, aki nincs kapcsolatban. Az elkötelezettek azonban hasonló körülmények miatt hajlamosak együtt érezni egymást, megkönnyítve számukra a találkozást és a kapcsolatot.

Ashley Madison Legit?

A weboldal valódi, igen, de nem tudják garantálni minden egyes profil hitelességét, mivel vannak olyan esetek, amikor a poszterek vagy a harcsaemberek hajlamosak leselkedni. Ennek ellenére Ashley Madison biztosítja ezt felhasználóik adatait mindig bizalmasan kezelik bármi is legyen, főleg, hogy már korábban is hatalmas adatmegsértési botrányt tapasztaltak. A webhely moderátorai minden feltöltött fotót aktívan figyelnek, valamint minden szövegváltozás, különös tekintettel a nyilvános megtekintésre, így minden biztonságos lesz, és megfelelne a szabványaiknak.
A privát üzeneteket nem figyeljük bárki a weboldalról, hogy mindenkinek megadhassa a számára szükséges magánéletét, de biztosan nem tolerálja a más tagokhoz intézett zaklatásokat, semmiféle rágalmazásokat, fenyegetéseket vagy sértéseket. Bármilyen áru vagy szolgáltatás, hirdetés és mindenféle spamelés kérése szintén elfogadhatatlan. A regisztráció után Ashley Madison soha nem kér tőled semmilyen információt, sokkal inkább elküldi őket az otthonodba vagy az irodádba. Fő értékük a magánélet, a diszkréció és a névtelenség.

A 12 legnépszerűbb szex- és társkereső webhely és alkalmazás, hasonló az AshleyMadison.com-hoz:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder csatlakozzon

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte híres. Több mint nyolcvanmillió tagja van, akik erotikus interakcióra vágynak több nővel. Hasonlóképpen számos flörtölő kapcsolatot biztosít, például alkalmi kapcsolatokat, monogámiát, párokat, baszott haverokat és még sok mást.

Valóban, ez egy kiváló élmény, amely fűszerezi a dolgokat a hálószobában, különösen a nyitott gondolkodású emberek között, akik hajlandók megvizsgálni szexuális irányultságukat. Végül a regisztráció viszonylag stresszmentes és egyszerű, így a tagok kevesebb, mint öt perc alatt befejezik.

Itt található a AdultFriendFinder teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció ingyenes és gyors
 • A weboldal tagjai aktívan keresik az alkalmi összekapcsolásokat
 • Rengeteg lehetőség a kommunikáció szempontjából
 • Videók és képek megtekintése ingyenes
 • Írhat blogokat és részt vehet egy csoportos beszélgetésben
 • Az alkalmazás letölthető és kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel

CONS:

 • A férfi résztvevők száma nagyobb
 • Korlátozott lehetőségek az ingyenes alapszámlákhoz

# 2 - NoStringsAttached

NoStringsAttached fő

Ezt a randevúzási webhelyet olyan személyek számára hozták létre, akik névtelen szexre vágynak anélkül, hogy félnének attól, hogy elkapják őket. Tökéletes hely azok számára, akik már elkötelezték magukat, elkötelezték magukat vagy hosszú távú kapcsolatban élnek, hogy meghitt pillanatokat élvezhessenek másokkal anélkül, hogy rettegéstől félnének attól, hogy egy viszony miatt vádat emelnek ellenük. A NoStringsAttached erőteljes online jelenléttel, kiváló felhasználói bázissal rendelkezik, és mindenki egyedi igényeit kielégíti. Más szóval, ha minden nap durranást kapunk, az csak alábecsülés.

NoStringsAttached értékelés itt.

Előnyei:

 • Jól megtervezett weboldalak
 • Innovatív algoritmus a tagok összeillesztéséhez
 • Egyszerű elrendezések és egyszerű navigáció
 • Értékes funkciók, amelyek megkönnyítik a csatlakoztatást
 • Tippek és iránymutatások a csaláshoz egyedülálló tulajdonság
 • Az anonimitás és a magánélet csúcsminőségű
 • Rengeteg aktív tag

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás
 • A webhelyen nincs többnyelvű opció

# 3 - BangLocals

banglokálisok

A Banglocals egy kötelező webhely azoknak, akik tökéletes párkapcsolatot keresnek szexhez, randevúzáshoz és hétköznapi kapcsolatokhoz. A versenyképes webhelyek számától függetlenül ma is az első helyen áll. Valójában az életünk rengeteg munka és stressz. Csak pihentető és nyugtató módszerekre vágyunk annak elengedésére. Egy nagyszerű barát, aki serkenti szexuális vágyainkat, minden bizonnyal örömtelivé teheti az életet. Jó dolog, a Banglocals egy szexuális társkereső webhely, amely egyszerű regisztrációs folyamatot használ. Így mindenki azonnal élvezni fogja. Valójában mindenkinek megvan az esélye, hogy dögös, szexi társat találjon.

BangLocals áttekintés itt.

Előnyei:

 • Az emberek létrehozhatnak egy szex randevú hálózatot
 • Szabadon kereshet más tagok profiljaiban
 • Képek és videók galériáinak megtekintése
 • Az emberek értékelést adhatnak a népszerű tagoknak
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • Személyes képek közzétételére vagy nyilvános tartalom feltöltésére ösztönöz
 • Kapcsolatba léphet az emberekkel SMS-ben vagy e-mailben

CONS:

 • Nincsenek x-besorolású videók
 • Nincs próbaidő

# 4 - 2Bassza

2 basszus oldal

Ez a webhely válaszolhat, ha elege van az egyszerű társkereső alkalmazásokból, amelyek nem adják meg a kívánt eredményt. A 2Fuck teljesen új a felnőtt társkereső birodalmában, de máris több millió felhasználót szerzett, ami viszonylag jelentős szám. Az oldal hasonló más közösségi média platformokhoz, és számos lehetőséget kínál a más felhasználókkal való interakcióra és kommunikációra.

Kattintson a 2Fuck teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Sok felhasználó
 • A dizájn és a felület kellemes
 • A csatlakozás ingyenes

CONS:

 • Drága lehet
 • Alacsony az adatvédelem

# 5 - Flingster

flingster

A Flingster egy felnőtteknek szóló társkereső webhely, ahol egyedülállókkal találkozhat, lóghat és barátkozhatna. Ezen a weboldalon a jelentkezési folyamat valóban gyors és kényelmes. Tehát egyáltalán nem fog sok energiát pazarolni. Több más társkereső webhelyhez képest még az ingyenes fiókok is használhatnak üzeneteket és videocsevegéseket fizetés nélkül.

Másrészt a fizetős előfizetőknek vannak további jellemzőik, amelyek valóban egyedülállóak. Eközben Flingster hasonlóan diszkrét azonosítást biztosít, miközben beszélget, mielőtt beleegyezne egy spontán, gyors lendítésbe.

Nézze meg a Flingster áttekintést.

Előnyei:

 • A meghatározatlan karakter választás
 • A szexuális irányultságtól és nemtől függetlenül mindenki kiváló
 • A regisztrációs eljárás elérhető és viszonylag egyszerű
 • Az oldal kialakítása egyszerű; azonban érthető a navigáció

CONS:

 • Esetenként hamis profilokról számoltak be

# 6 - Érezte

érezhető szoba

Sokan közületek, akik nem tudták, a Feeld nemcsak randevúzásra, hanem többszöri kapcsolatfelvételre is alkalmas. Az adminisztrátorok olyan platformot szándékoznak létrehozni, ahol mindenki, még csoportosan is, flörtöl és interakcióba lép. Valójában a „Feeld” cím a „játék a terepen” gyökérkifejezésből származik, mivel az alkalmazások talajként vagy alapként funkcionálnak, ahol az emberek találkozhatnak, kapcsolatba léphetnek a közelben lévő felhasználókkal, és kapcsolatba léphetnek velük.

A Feeld teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A szexualitás széles skálája elérhető
 • Üdvözlő és nyitott mindenki számára
 • Ingyenesen letölthető
 • Az alkalmazás elérhető az Apple-en és a Google Playen is
 • Az inkognitó mód elérhető
 • Izgalmas blogokkal és cikkekkel rendelkezik
 • Sok tag
 • Modern app design
 • Könnyen használható
 • A regisztráció során ellenőrzési eljárást alkalmaz

CONS:

 • Nincs elérhető webhely
 • A jellemzők meglehetősen szerények
 • Facebook regisztráció szükséges

# 7 - Flört

flirt.com

Valódi és fantasztikus funkciókkal rendelkező online felnőtt társkereső weboldalhoz való csatlakozás viszonylag nehéz. Csak néhányan bizonyították hírnevüket a ma interneten leselkedő számos társkereső oldal miatt. Valóban, egy webhely megfelelt a felhasználók elvárásainak a romantika, a flörtölés és a társkereső tekintetében, ez pedig a Flirt.com!

Valójában az üzletben oly sok éven át ez a webhely egy figyelemre méltó márka is, amely felveszi a versenyt más legjobban értékelt társkereső platformokkal. Minden bizonnyal pusztán görgetéssel, böngészéssel és kattintással azonnali dátumot kaphat a világ több millió választékából.

Vessen egy pillantást a Flirt áttekintésére.

Előnyei:

 • A gyanús információkkal rendelkező tagok átverés elleni ellenőrzésen esnek át
 • Gyors regisztráció
 • Tagok milliói szerte a világon
 • A tagok fiatalok és aktívak, általában 20-35 év közöttiek
 • Rengeteg aktív tag keresi a hétköznapi szórakozást
 • Megfizethető áron 3 napos próba érhető el

CONS:

 • Csak a prémium tagok küldhetnek üzenetet
 • Egyes profilok adatai és adatai gyengék

# 8 - Tinder

tapló

A Tinder egy szexuális társkereső alkalmazás, amely lehetővé teszi a funkciók ingyenes használatát. Számos olyan funkciója és szolgáltatása, amelyeket más társkereső alkalmazások biztosítanak áron; a Tinderben mindez ingyenes. Mint például az üzenetek küldése, a letöltés, a fényképek feltöltése és a közeli tagok helyének meghatározása, mindez ingyenesen elérhető.

Emiatt az alkalmazás világszerte több mint egymillió feliratkozót szerzett. Így lehetőség nyílik arra is, hogy gyorsabban találjunk egyezést. Ezenkívül sok tagja alkalmi szórakozással és tevékenységekkel foglalkozik. Tehát, ha a szexet, a flörtölést és az alkalmi ügyeket kedveled. Természetesen minden megtalálható itt a Tinder alkalmazásban.

Előnyei:

 • A párkeresési rendszer helyeket használ
 • Ingyenes üzenetküldés
 • Ingyenes fotók feltöltése
 • Minden tag ingyenesen férhet hozzá a videohívásokhoz
 • Millió tag van, akiket meg kell nézni
 • Az aktív tagok mindennap magasak
 • Nagyon könnyen használható
 • Gyors regisztráció

CONS:

 • Néhány ember nem válaszol az üzenetekre
 • Naponta csak 100 mozdulat van

# 9 - GetItON

getiton main

A GetItON egy kiváló összekötő webhely, amely segít az embereknek megtalálni az alkalmi szex szórakoztató, könnyebb és kényelmesebb módját. Kifinomult párosítási megközelítése nagyon praktikus a legjobb szexuális párok megtalálásában. Ezzel a rangsorolással és elérhető szolgáltatásokkal a GetItON határozottan hatékony és egyszerű hozzáférést kínál a világ legmenőbb és legszexibb felhasználójának.

A GetItON teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Masszív tagok
 • A felhasználók aktívan részt vesznek
 • Jók a funkciók
 • Könnyű csatlakozási módszer
 • A tervezés nagyszerű

CONS:

 • Prémium tagság szükséges
 • A funkciók elsősorban prémium felhasználóknak szólnak

# 10 - Lovoo

Lovoo regisztráció

Nem meglepő, hogy a Lovoo ma a világ egyik legnagyobb, leggyorsabban bővülő és széles körben használt társkereső oldala. Rengeteg kislemez közül választhat az egyedülálló több mint 70 millió előfizető közül. De az oldal sikere nem csak a tagok méretén múlik; ez annak is tulajdonítható, hogy az IOS és Android-kompatibilis alkalmazásai fejlesztésére és folyamatos fejlesztésére összpontosít. Ezen a ponton az emberek száma, akik szerelmet találnak ezen a partnerkereső alkalmazáson, majdnem havi 4 ezerre emelkedett.

Kattintson a Lovoo teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • Nyitott minden típusú kapcsolatra – kapcsolatfelvétel, hosszú távú, randevúzási, alkalmi, barátság, kapcsolat, flört
 • Ingyenes regisztráció
 • Nincs bejelentett hamis fiók
 • Magas arányú mérkőzések
 • Facebookon keresztül lehet regisztrálni
 • Rulett párosítási rendszer
 • Az ellenőrzött tagok jelvényekkel rendelkeznek
 • Megfizethető prémium tagság

CONS:

 • Egyes profilok kevés részletet tartalmaznak
 • Alapvető kereső

# 11 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az élvezeteiről, információiról, ingyenességéről és szórakoztatásáról ismert SpicyMatch oldal a swinger közösséget kiváló hőségbe hozza. Egy ingyenes fiók használatával a tagok navigálhatnak a webhely összes funkciójában, és megtalálhatják a párokat, egyedülállókat és csoportokat egy swingerek rendezvényén vagy partiján.

A SpicyMatch szabadságot biztosít a tagoknak, hogy fiókjuk tartalmát nyilvánosan vagy privátként tartsák. Előfordulhat, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha kint tartják a dolgokat, hogy mások lássák. Mindenekelőtt az oldal érvényesítési rendszere biztosítja minden tagját, hogy a csalók nem csalogathatnak. Az alapítók ezt az oldalt csak azért hozták létre, hogy helyet adjanak a swinger életmódnak.

SpicyMatch ismertető itt.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

# 12 - Zsanér

Főcsuklópánt

A Hinge kiváló választás mindazok számára, akik nem csupán átlagos online társkereső oldalakat keresnek. Úgy tervezték, hogy összehozza azokat, akik hosszú távú partnerségre és tartalmas élményekre vágynak. A Hinge alapvető célja soha nem változott az évek során, ez pedig az, hogy segítsen mindenkinek megtalálni a megfelelő párosítást – és talán még a szingli státuszát is feljavítsa a kétségbeesett szinglikről a „kapcsolatban élő”-re.

Ellenőrizze a csuklópánt felülvizsgálatát.

Előnyei:

 • Modern app design
 • A letöltés ingyenes
 • ingyenes üzenetküldő
 • Aktív tagok
 • Felhasználók milliói világszerte

CONS:

 • Némelyikük kevésbé részletes profillal rendelkezik

Utolsó megjegyzés

Ashley Madison elősegíti a házasságon kívüli kapcsolatokat, és olyan környezet, amely távol áll a nyilvánosság ítélkező szemétől. A legtöbb felhasználó nyitott gondolkodású, és széles körben elfogadottak azok az emberek, akik más lehetőségeket vizsgálnak annak ellenére, hogy elkötelezték magukat egy kapcsolatban. Nagyon hosszú ideje létezik, és azóta mindig biztonságos helyet biztosít azoknak az embereknek, akik valami újat akarnak ... nemi életük megízesítésére.

Ha Ön egyike ezeknek a személyeknek, akik hasonlót kereshetnek, akkor Ashley Madison lehet a tökéletes online társkereső platform az Ön számára. Nem kell attól tartania, hogy személyazonossága lelepleződik, mivel esküsznek az óvintézkedésekre a titoktartás érdekében.
Mire vársz még? Regisztráljon most az AshleyMadison.com oldalon, és érezze magát a felszabadultság érzésében ilyen nem ítélkezõ közösségben lenni olyan emberekkel, akiknek ugyanolyan helyzete van, mint neked.

hasonló helyek ikonra Mind az 85 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

FriendsWithBenefits.com -hoz hasonló 12 FriendsWithBenefits.com-hoz hasonló társkereső oldal, amelyet kötelező felkeresni. Mutasson 12 alternatívát a FriendsWithBenefits.com számára Előnyökkel rendelkező barátok számára! Biztosan voltál már ilyen kapcsolatban. Hogy ment, haver? Remélem, betartottad a „kötelező szálak nélkül” aranyszabályát, mert ha nem, akkor óriási fejfájás […]

Olvassa el Review

A LesbianPersonals áttekintése és a 12 legnépszerűbb kapcsolódási oldal, mint a LesbianPersonals.com, mutasd meg a 12 alternatívát a LesbianPersonals.com számára A LesbianPersonals valóban felkapaszkodott, remek társalgóhelyet kínálva nyitott szemű egyedülállóknak és szórakozásra vágyó pároknak. Azt mondják: "Hé, nehéz az élet, gyere pihenj velünk!" Akár elárasztják az egyetemi feladatokat, akár a szülői szólóban zsonglőrködnek, ők […]

Olvassa el Review

Szexkereső áttekintése és 12 legjobb szexuális társkereső webhely és olyan összekapcsoló alkalmazások, mint a Sex-Search.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sex-Search.com számára Mindannyian szeretjük a szexet, igaz? Azt hiszem, ez az, amiben mindannyian egyetértünk. Tehát most nézzünk meg néhány helyet, ahol kifejezhetjük a szex iránti szeretetünket, és ezek egyike a Sex-Search.com. Ez […]

Olvassa el Review

Az EmilyDates áttekintése és a 12 legjobb Sugar Baby/Daddy és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint az Emilydates.com. Mutass nekem 12 alternatívát az Emilydates.com számára. Eleged van abból, hogy végtelen számú profilt lapozgass a társkereső alkalmazásokon, és nem találsz valódi kapcsolatot? Ne keressen tovább EmilyDatesnél! Valószínűleg hallottál már róla, de vajon valóban megfelel-e a […]

Olvassa el Review

Az Inner Circle és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint a TheInnerCircle.co. Mutasson 12 alternatívát a TheInnerCircle.co számára. Ha szórakoztató dolgokról és életmód-választásokról van szó, a rangsor az alapján történik, hogy mennyire divatosak. Olyan, mintha Taco Bell között válogatnánk egy gyors harapnivalóért, vagy egy díszes étteremben egy nagy ünneplésre. És pont így, […]

Olvassa el Review

A HighReply.com-hoz hasonló 12 fantasztikus szexcsevegési és kapcsolódási oldal Mutass nekem 12 alternatívát a HighReply.com számára. Szívesen becsempésznék néhány szextinget és rosszindulatú eljegyzéseket az időbeosztásomba. Természetesen ez az ötlet nem valósulhatna meg, ha nem találnék olyan platformot, amely megfelelne kétségbeesett igényeimnek. Voltam […]

Olvassa el Review

Flirtini áttekintése és TOP 12 szex randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a Flirtini.com Mutass nekem 12 alternatívát a Flirtini.com számára Ismerkedj meg Flirtinivel, a kapcsolatfelvételi alkalmazások világának legújabb szenzációjával! Ez a felhasználóbarát platform gyorsan népszerűvé vált a kapcsolatokat keresők körében. Ami kiemeli, az a megfizethető előfizetés, amely számos funkciót kínál anélkül, hogy megszakadna […]

Olvassa el Review

iHookUp és 12 legjobb társkereső oldal, mint az ihookup.com Mutass nekem 12 alternatívát az ihookup.com számára Ahh hookups. Ismerem azt az érzést, amikor szexuálisan feltöltődsz, és megbassz bárkit, akivel találkozol. Akár párkapcsolatban, akár boldogan egyedülállóan élsz, az alkalmi szórakozás mindig megéri a kockázatot. Szerencsére találtam egy új oldalt, amely büszkén nyújt minden […]

Olvassa el Review

Foot Fetish Dating & 12 legjobb fétis randevúzási és kapcsolódási oldal, mint a FootFetishDating.com Mutass nekem 12 alternatívát a FootFetishDating.com számára. Eleged van a lábbarátok kereséséből? Nézze meg a FootFetishDating.com oldalt, a haverját, aki „egyedülálló” társakat keres, még akkor is, ha beleragadt a dögökbe. Nem kell navigálnia a trükkös […]

Olvassa el Review

Felnőtt randevúk áttekintése és 12 hihetetlen randevúzási és randevúzási oldal, mint a MatureDates.com Mutass nekem 12 alternatívát a MatureDates.com számára. Szeretsz ma érett lányokkal kapcsolódni? Ha igen, erősítsd meg minden erődet, miközben bemutatom az érett datolyát. Már maga az oldal neve is áttöri a korlátokat, és bemutatja, hogyan ünnepelhető a szex státusztól, kultúrától, […]

Olvassa el Review

Az 5 legjobb randevúzási és alkalmi kapcsolatteremtő webhely, amelyek 2023-ban működnek. Tökéletes ~20-55 évesek számára, házastárssal és anélkül! Ezek nem "hamisak", akik úgy tesznek, mintha lányai vannak, hanem valódi, a világ legnagyobb hálózatai. Ugrás az 5 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldalra Hé, tudom, hogy a rángatózás nagyon izgalmas és menő. De semmi […]

Olvassa el Review

A 3Fun áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Go3Fun.co. Mutass 12 alternatívát a Go3Fun.co számára. Készen állsz arra, hogy belemerülj a randevúzási alkalmazások vad világába, ahol a csúsztatások szikrához vezetnek, és üzenetek szítják a vágy lángját? Nos, hadd mutassam be a Go3Fun-t, a társkereső alkalmazások önjelölt mesterét a […]

Olvassa el Review

Shag2Night és 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Shag2Night.com Mutass nekem 12 alternatívát a Shag2Night.com számára. Sziasztok, izgalmat keresők és potenciális szerelmesek! Képzeld el, hogy romantikára, egy kalandra vagy esetleg egy felejthetetlen szenvedélyes éjszakára vágysz. Nos, mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy platform, amelynek neve gyakorlatilag […]

Olvassa el Review

Bicupid áttekintése és 12 elsőrangú szexuális randevúzási és társkereső oldal, mint a Bicupid.com Mutass 12 alternatívát a Bicupid.com számára Érdekes! Szeretem a bi barátaimat, és van mit megosztanom; Bicupid, az! Nem, még nem a szerelem hónapja, de Ámor kapott néhány fordulatot. A szerelmet, az intimitást és a szenvedélyt nem szabad egyedül februárban ünnepelni. […]

Olvassa el Review

Ázsiai szinglik áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint az AsianSingles.me Mutass nekem 12 alternatívát az AsianSingles.me számára. Bizonyára mindenki nem tud ellenállni egy rosszindulatú ázsiai dögös varázsának. Ezek az ártatlan külsejű nőstények kézzelfogható intim kalandot nyújtanak számodra. Sőt, az ázsiai csajok változatos megjelenést, fétiseket és vonzerőt kínálnak. De mitől lesz ez […]

Olvassa el Review

A MissTravel és a 12 kötelezően felkeresendő csatlakozási és szexuális társkereső oldal, mint a MissTravel.com Mutasson 12 alternatívát a MissTravel.com számára. Gyűljetek össze, évezredek, mert megoszthatok egy lédús titkot! Tehát mindannyian tudjuk, hogy mi, évezredek a tapasztalatokról szólunk, nem csak az anyagi javak felhalmozódásáról. Kinek van szüksége házra, amikor kint lehet felfedezni […]

Olvassa el Review

Millionaire Match & 12 legjobb cukorrandi és egyéb szex társkereső oldalak, mint a MillionaireMatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a MillionaireMatch.com számára. Sziasztok, emberek! Lépjen be közvetlenül a MillionaireMatch káprázatos birodalmába, ahol a csillagok egy vonalba kerülnek, és a szerelem megtalálja az utat a legkiválóbb emberekhez. Olyan helyről beszélünk, ahol sikeres egyének és vonzó szinglik […]

Olvassa el Review

A BBW Sex Dates áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a BBWSexDates.net Mutass 12 alternatívát a BBWSexDates.net számára A kanos BBW-k piszkálnak engem! Azt akarják, hogy fedezzem fel a BBW Szexrandevúkat, és kiáltsam el a világnak a lenyűgöző tulajdonságait. Hogyan mondhatnék nemet, amikor ezek a hölgyek túlságosan vonzóak a nagy, puha melleikkel? […]

Olvassa el Review

Lush Flirt áttekintése és 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási/kapcsolati oldal, mint a LushFlirt.com Mutasson 12 alternatívát a LushFlirt.com számára. Sziasztok, örömkeresők! Itt a barátod, Dudethrill, aki készen áll arra, hogy mélyre merüljön a LushFlirt csábító világában. Most már mindannyian tudjuk, hogy néha nem csak pornónézésre van kedved, hanem el akarod venni […]

Olvassa el Review

A NUiT áttekintése és a 12 legjobb társkereső és társkereső oldal, mint a Nuitapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a Nuitapp.com számára Sziasztok, csillagnézők! Eleged van abból, hogy jobbra-balra csúsztatsz anélkül, hogy találnál valakit, aki megfog? Többre van szükséged egy profilképnél, hogy megtudd, megfelel-e neked valaki? Hát ne félj! A NUiT, az asztrológiai alapú társkereső alkalmazás, […]

Olvassa el Review

A Together2Night áttekintése és a Top 12 kapcsolati és szexuális társkereső oldalak, mint a Together2Night.com Mutass 12 alternatívát a Together2Night.com számára A társkereső webhelyek tagjainak jelentős része hosszú távú, elkötelezett partnerségre vadászik, de sokan vannak, akik egyszerűen csak érdekel, hogy jól érezze magát. Különféle csatlakozási webhelyek és alkalmazások közül választhatnak, de […]

Olvassa el Review

One Night Friend Review és a TOP 12 randevúzási és randevúzási oldal, mint a Onenightfriend.com Mutass nekem 12 alternatívát a Onenightfriend.com számára. Azt hiszem, több hónap vagy év telt el az utolsó randevúd óta, igaz? Talán sok időt töltött a munkahelyén. Nos, talán ideje kimenni, randevúzni és élvezni! Van már […]

Olvassa el Review

Hily Review & TOP 12 társkereső és társkereső oldal, mint a hily.com Mutass nekem 12 alternatívát a Hily.com számára. Évek óta több tucat online társkereső és kapcsolattartó webhelyet értékeltem. Kevesen elég hatékonyak, míg a többit csak alulértékelik a mainstream jelenetben. De ehhez az áttekintéshez úgy döntöttem, hogy tesztelek egy népszerű és régóta működő kapcsolatot […]

Olvassa el Review

A Jaumo áttekintése és a Jaumo.com-hoz hasonló TOP 12 randevúzási és kapcsolattartó oldal Mutass nekem 12 alternatívát a Jaumo.com számára Az emberek világszerte azt remélik, hogy megtalálják lelki társukat, és életük hátralévő részében elkötelezik magukat a szerető párkapcsolat mellett. Ezért manapság gombaként bukkannak fel az interneten a kapcsolatfelvételi és társkereső alkalmazások és webhelyek, és kiválasztják a legjobbakat […]

Olvassa el Review

Utazótársai áttekintése és a legjobb 12 társkereső és társkereső webhely, mint a yourtravelmates.com, mutasson 12 alternatívát a YourTravelMates.com számára. Manapság több száz utazással kapcsolatos társkereső és társkereső szolgáltatás létezik. Néhány webhely egy adott résre összpontosít, míg mások sokkal szélesebb közönséget szolgálnak ki. Ezen speciális választások közé tartozik a YourTravelMates. 2016-ban történt, amikor a LOS Networks, […]

Olvassa el Review

Undertable és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az Undertable.co. Mutasson 12 alternatívát az Undertable.co Undertable számára! Ez az oldalnév elgondolkodtat azon, hogy mi is történik pontosan az asztal alatt. Ó, titkok, hazugságok, megtévesztés és párás találkozások nyelnek el az asztal alatti jelenetekben. Ha szeretsz filmeket és sorozatokat nézni, látni fogod, hogy az asztal alatti forgatókönyvek […]

Olvassa el Review

Fűtött ügyek áttekintése és a 12 legjobb prémium csalási és összekapcsolási webhely, mint a heatedaffairs.com. Mutass 12 alternatívát a HeatedAffairs.com számára A házaspárok néha úgy találják, hogy az egymás iránti vonzalmaik idővel enyhülnek és elzsibbadnak. Ellenőrizhetik, hogy levetkőzték-e korábbi vonzerejüket, miközben az újonnan kialakuló érzelmek rohamára vágynak. Emiatt, […]

Olvassa el Review

BuddyBang és TOP 12 randevúzási és szexuális társkereső oldalak, mint a buddybang.xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát a buddybang.xmatch.com számára Akár elköteleződésre, akár valami hétköznapi dologra vágysz, nehéz lehet megállapítani, hogy az alkalmazások és webhelyek az újra ugrálás hitelesek. Mint tudod, ezeknek a platformoknak egy csomó csalója, hamis fiókja és […]

Olvassa el Review

We Are HER Review és a 12 legjobb LMBTQ+ és egyéb szexuális társkereső oldal, mint a weareher.com Mutasd meg a 12 alternatívát a WeareHer.com számára Jó hírem van az egész LMBTQ+ közösség számára, mert van egy új alkalmazás, amely biztonságos és nyitott platformot kínál mindnyájan. Bemutatkozik… Ő! Talán hallottad vagy láttad ezt az alkalmazást […]

Olvassa el Review

Xmatch Review és 12 kötelező randevúzási, személyeskedési és kapcsolatfelvételi oldal, mint az xmatch.com Mutass nekem 12 alternatívát az xmatch.com számára Akár hosszú távú kapcsolatra, akár csak egy éjszakás kiruccanásra, a világháló és a társkereső alkalmazások szolgáltatásai hozzáférhetőbbé tették a dolgokat, mint valaha. Természetesen, mivel manapság olyan sok alkalmi partnerkereső webhely létezik, […]

Olvassa el Review

A Kippo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a kippoapp.com Mutass nekem 12 alternatívát a KippoApp.com számára A mai szolgáltatáshoz egy olyan társkereső szolgáltatást fogunk felfedezni, amely a digitális partnerkereső világban jellemzően „figyelmen kívül hagyott” rést keres: a játékosokat. Bármennyire is nem értek egyet azzal a közhellyel, hogy a játékosok főként „buborékok”, kevés a valóság […]

Olvassa el Review

A Badoo áttekintése és a TOP 12 randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, mint a badoo.com Mutass nekem 12 alternatívát a badoo.com számára Eléggé felkavaró, amikor olyan nehezen használható oldalakra vagy alkalmazásokra botlunk. Képzeld csak el, milyen zavaró és bonyolult, hogy szinte semmit sem ér! Szerencsére, amikor találkoztam a Badoo-val, egy társkereső és kapcsolattartó alkalmazással, […]

Olvassa el Review

Parship áttekintése és 12 legjobb társkereső és kapcsolattartó oldal, mint a parship.com. Mutass 12 alternatívát a parship.com számára. Biztos vagyok benne, hogy belefáradt abba, hogy megtalálja azt a tökéletes társkereső oldalt, amely kielégíti igényeit és hosszú távú kapcsolattal kapcsolatos álmait. Ne sírj, mert Parship itt van, hogy átölelje magányos éjszakáit. Ez az oldal hatékony kompatibilitást használ […]

Olvassa el Review

A LoveAwake áttekintése és a TOP 12 személyes és szexuális randevúzási oldal, mint a loveawake.com. Mutass nekem 12 alternatívát a LoveAwake.com számára Az online randevúzások és randevúzások elterjedtsége ellenére néhány ember mégis úgy dönt, hogy eltitkolja szánalmas életének ezt a aspektusát barátai és családja elől. De őszintén szólva, nem kell rosszul érezned magad, ha csatlakozol a trendhez […]

Olvassa el Review

Clover és a 12 legjobb randevúzási és randevúzási webhely, hasonló a Clover.co-hoz. Mutasson 12 alternatívát a Clover.co Tinder számára? Zsanér? Biztos vagyok benne, hogy már látta vagy használta ezeket az alkalmazásokat. De mivel itt vagy, azt hiszem, nem volt olyan kellemes, mint amire számítottál. Nos, ha ez a helyzet, hadd mutassam be neked a Clovert! Swipe-alapú társkereső programok és párosításra összpontosító […]

Olvassa el Review

A RedHotPie 12 kötelezően felkeresendő kapcsolódási/randioldala, hasonló a redhotpie.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a RedHotPie.com számára. Piros, forró és friss! A RedHotPie-ről beszélek, egy divatos kapcsolóoldalról a világon. Lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet, amelyek célja, hogy segítsen a kanos srácoknak, lányoknak, szerelmeseknek és még csoportoknak is találkozni, swinger partikat és vad szexuális kalandokat találni. Különösen […]

Olvassa el Review

GetItON és Top 12 ingyenes csatlakozási webhely, mint a getiton.com Mutasson 12 alternatívát a Getiton.com számára. Nehezen találja meg a tökéletes párját? Nos, a GetItON megmenti a napját. Ez az oldal azt ígéri, hogy minden szükséges eszközt tartalmaz egy jobb és kényelmesebb csatlakozási utazáshoz. Valójában van egy kifinomult rendszere, amely […]

Olvassa el Review

Pure Review & Top 12 kötelezően felkeresendő szexuális randevúzási és kapcsolatfelvételi oldal, hasonló a pure.app-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Pure.app számára Mi tör fel a fejedben, ha meghallod a névtelenül összekapcsolódó szavakat? Feltételezem, hogy ez mind jó dolog, mivel maga a „csatlakozás” kifejezés egy hírhedt dolog. De az anonimitás egy eleme miatt a […]

Olvassa el Review

A Hinge Review és a 12 legjobb társkereső és randevúzási webhely, mint a Hinge.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Hinge.co számára A Hinge újraindította oldalát, mint „profi” társkereső szolgáltatást, hogy felvegye a versenyt a Tinderrel, amely az új emberek megismerésének népszerű módszerévé vált . Ahelyett, hogy a képekre hagyatkozna annak értékelésére, hogy egyes felhasználók tökéletesen illeszkednek-e egymáshoz, a Hinge arra törekszik, hogy […]

Olvassa el Review

A Feeld Review és a 12 legjobb randevúzási és alkalmi társkereső oldal, mint a feeld.co. Mutass nekem 12 alternatívát a Feeld.co számára. Manapság rengeteg alkalmazás érhető el a kapcsolatokhoz, randevúzáshoz, alkalmi szórakozáshoz és szexhez. Ezzel a rengeteg választási lehetőséggel csak egy kiválasztása a vártnál nagyobb kihívást jelenthet. De persze Dudethrill mindig itt van […]

Olvassa el Review

Az eHarmony áttekintése és a 12 legjobb prémium egyedülálló, társkereső oldal az eharmony.com-hoz hasonló Mutass nekem 12 alternatívát az eHarmony.com számára Minden társkereső szolgáltatásnak és platformnak megvannak a saját céljai az Ön randevúzási és kapcsolatfelvételi igényeinek kielégítésére, és ezzel valószínűleg Ön is tisztában van. Az online randevúzók számára meglehetősen megszokott, hogy számtalan napot áldoznak a lehetséges meccsek lapozására, de […]

Olvassa el Review

A Coffee Meets Bagel és a Top-12 prémium társkereső oldal, amely hasonló a coffeemeetsbagel.com-hoz. Mutass 12 alternatívát a Coffeemeetsbagel.com számára. Érdekel a virtuális randevúzás varázsa, de nincs energiád a profilok között lapozgatni? Talán segíthetek. Meet, CoffeeMeetsBagel vagy közismertebb nevén CMB. Ez egy párkereső és társkereső webhely […]

Olvassa el Review

Bumble Review és TOP 12 randevúzási/személyes oldalak, mint a bumble.com Mutass nekem 12 alternatívát a Bumble.com számára Ebben a modern világban élünk, ahol a világ különböző részeiről, életmódjukból, szexuális irányultságukból és kapcsolataiból származó emberek különböző társkereső platformokkal és alkalmazásokkal rendelkeznek . De a számtalan online verseny ellenére van egy, amely kiemelkedik – a Bumble.com. Ez a kurva […]

Olvassa el Review

A Find-Bride áttekintése és a 12 legjobb személyes és szexuális társkereső oldal, mint a find-bride.com Mutass nekem 12 alternatívát a Find-bride.com számára A tökéletes randevú megtalálása nagyon fárasztó és körülményes folyamat. Képzeld el, hogy találsz egy „feleséget”? Valószínűleg most azon gondolkodik, hogy feladja, de várjon, hadd segítsek rávilágítani tragikus, kétségbeesett életére. […]

Olvassa el Review

Sugarbook és TOP-12 Sugar Baby/Daddy és szex randevúzási oldalak, mint a sugarbook.com Mutass nekem 12 alternatívát a Sugarbook.com számára Megérkezett a Sugar Dating jó hírű és hírhedt webhelye, amely jobb és biztonságosabb megoldást kínál a randevúzásra. igények. A Sugarbook 2017 óta működik, és azóta sem hagyta cserben a felhasználókat világszerte […]

Olvassa el Review

Happn és 12 kötelező randevúzási oldal, hasonló a happn.com-hoz Mutass nekem 12 alternatívát a happn.com számára Ha már egy ideje nem jártál a randevúzásra, vagy kezdő vagy a párkereső világban, esetleg számos társkereső oldalt és alkalmazást látott elég meglepőnek tűnik. Valójában túlterheltnek fogja érezni magát, ha csak a megfelelőt választja. Jó dolog […]

Olvassa el Review

A Lovoo 12 kötelező randevúja, hasonló a lovoo.com oldalhoz. Mutass 12 alternatívát a lovoo.com számára Ma egy másik társkereső oldalról fogunk beszélni, amely felkeltette a figyelmemet. Ahogy hallottam, a Lovoo egy fantasztikus társkereső oldal, amely egyedi randevúzási koncepciót tartalmaz a közösségi hálózatok stílusának hűvös beépítésén keresztül. Ígéretes helyszínnek tűnik mindenki számára, aki […]

Olvassa el Review

A liga áttekintése és a 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, hasonló a theleague.com-hoz. Mutass nekem 12 alternatívát a Theleague.com számára. Szóval itt vagy – és mivel a TheLeague értékelésére jöttél, talán észrevetted, hogy a Tinder nem hemzseg olyan partnerekkel, akik ugyanolyan szenvedélyesek, intellektuálisak és karrierközpontúak, mint te, igaz? Akkor a megfelelő helyre jöttél […]

Olvassa el Review

A Match.com áttekintése és a legjobb 12 legjobb egyedülálló, személyes, felnőtt társkereső oldal, mint a match.com. Mutasson 12 alternatívát a Match.com számára Ha meg kellene neveznem egy „királyt” az online párkereső jelenetben, a Match.com kétségtelenül a következő helyen állna az élvonal. Ezen az oldalon minden bizonnyal nagy nyomás nehezedik, hogy megfeleljen a legkiterjedtebb hírnevének […]

Olvassa el Review

A PlentyofFish áttekintése és a TOP 12 egyedülálló és felnőtt társkereső oldal, mint a pof.com. Mutass nekem 12 alternatívát a POF.com számára. Napjainkban biztosan sok társkereső webhely létezik, de a PlentyofFish egészen más. Ingyenes chatszolgáltatása rengeteg résztvevőt vonzott, és ezért kerültek egyenesen a sztárjátékosok élére […]

Olvassa el Review

SecretBenefits és TOP 12 cukor társkereső és szexuális társkereső webhelyek, mint a secretbenefits.com Mutass 12 alternatívát a Secretbenefits.com oldalra A SugarDaddy vagy a SugarBaby mindig tudni szeretné, hogyan férhet hozzá egy prémium társkereső szolgáltatáshoz, mind osztályával, mind értékével. Természetesen elengedhetetlen a webhely egyszerű, kényelmes és élvezetes kezelése […]

Olvassa el Review

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup és Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Mutass 12 alternatívát a SwingersDateClub.com oldalra. Ez az SDC néven is ismert platform az internet egyik legrégebbi és legismertebb swingeri csoportja. Az oldalt az elején hozták létre […]

Olvassa el Review

Zoosk Review & 12 legjobb felnőtt társkereső, hookup oldalak, mint a zoosk.com Mutass 12 alternatívát a Zoosk.com számára Ha félénk vagy, és habozol kapcsolatba lépni valakivel szemtől szemben, az online társkereső szolgáltatások hasznos alternatívát jelenthetnek. Az utóbbi években az asztali/mobilalkalmazás vált a leggyorsabb módszerré. Zoosk néven ismert, egyszerűséggel büszkélkedhet […]

Olvassa el Review

Fling.com Review & 12 LEGJOBB szexuális társkereső oldal, mint a Fling.com Mutasd meg a 12 legjobb alternatívát a Fling.com számára Légy készen arra, hogy lefektessen a Fling.com oldalon! Az Fling.com biztosan valamit helyesen tett, tekintettel a követők millióira és a webhely generációi közötti elkötelezettségre. Ez az egyik legismertebb „összekötő” webhely, és az egyik […]

Olvassa el Review

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, felnőtt társkereső oldalak Mint a nostringsattached.com Mutass 12 alternatívát a Nostringsattached.com oldalra Biztonságos helyszínt biztosítanak az unatkozó házas srácoknak is, hogy élvezzék a házasságon kívüli románcokat anélkül, hogy félnének attól, hogy féltékenyek […]

Olvassa el Review

Mixxxer Review & TOP 12 Hookup és szex-társkereső oldalak, mint a mixxxer.com Mutasd meg 12 alternatíva a Mixxxer.com számára. Swinger, kibaszott csaló vagy kanos srác keresi a kapcsolatot? Mindegy, nem számít, mert a Mixxxernek bőven van helye mindannyiunk számára. A szexuális vágyak és szükségletek nyílt kifejezése, mindezt anélkül, hogy sértené a társadalmi, erkölcsi integritást, […]

Olvassa el Review

TSDates.com és TOP 12 szexuális társkereső oldal, mint a TSDates.com Mutass 12 alternatívát a TSDates.com oldalra. A befogadás a lakás vonzereje a huszonegyedik korban. A közösségek világszerte leküzdik a nemen, szexuális irányultságon és sok máson alapuló előítéleteket. Ezért az online társkereső az életmódunk egyik része, ahol nagy elfogadottságot látunk […]

Olvassa el Review

AdultMatchMaker áttekintés és (Top-12) szex társkereső oldalak, mint az AdultMatchMaker.com.au Mutasd meg nekem 12 szex társkereső oldal alternatíváját az AdultMatchMaker.com.au számára. Hurrá a világszerte elérhető társkereső oldalakhoz, mivel megoldásokat adnak a menekülési és izgalmi törekvésünkre. Ha már a társkereső oldalakról beszélünk, akkor az AdultMatchMaker.com.au meghatotta a társkereső közönség szívét. Jelen írásban az AdultMatchMaker Ausztrália legnagyobb […]

Olvassa el Review

A BDSM.com áttekintése és 12 további BDSM webhely, mint például a bdsm.com Mutass nekem 12 alternatívát a BDSM.com számára A misszionárius pozíció jó néhány ember számára, de egy kis perverz senkit sem fog bántani, ha hozzá akarsz térni. Ha mindez befejeződött, nem gondolja, hogy a vanília szex unalmasnak tűnik? A BDSM.com webhelyen azok az emberek, akik […]

Olvassa el Review

IAmNaughty Review & TOP-12 felnőtt társkereső oldalak, mint például az IAmNaughty.com 12 alternatívát mutatnak az IAmNaughty.com számára. Vannak esetek, amikor szexuális vágyaink és izgalmaink a kalandos szexuális élet megtapasztalása érdekében elérik a legmagasabb csúcsot. Az IAmNaughty azért van itt, hogy megmentse Önt a bajtól, és ehelyett növeli a szerencsét a randevúk sürgetésének teljesítésében. Valóban, ez a megfelelő hely […]

Olvassa el Review

FreeLocalDates áttekintés és 12 legjobb társkereső oldal, mint például a Freelocaldates.com 12 alternatívát mutat a Freelocaldates.com számára. Hivatalos URL: https://www.freelocaldates.com Szereted keresni, flörtölni, beszélgetni és fotókat megosztani másokkal? Szeretne egy olyan helyszínt, amely segít felfedezni a potenciális partnereket az interaktív funkciók segítségével? Ezután a FreeLocalDates a legmegbízhatóbb információ- és szórakoztató forrás, mind […]

Olvassa el Review

InstaBang.com áttekintés és 12 legnépszerűbb szex társkereső alkalmazás és webhely, mint például az Instabang.com Mutass nekem 12 alternatívát az Instabang.com számára Hivatalos URL: https://www.instabang.com Az Instabang az egyik népszerű szex társkereső webhely, amely segít megtalálni a kapcsolatokat hasonló gondolkodású emberek között. Köszönet a weboldal fejlesztőinek, akik egy másik népszerű társkereső weboldal, az Uberhorny alkotói is. Mivel […]

Olvassa el Review

Flirt.com áttekintése és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com és 12 legjobb felnőtt társkereső oldal, mint például a Flirt.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Flirt.com-hoz megtalálja. A ma az interneten leselkedő számos társkereső oldal miatt […]

Olvassa el Review

XDating Review & 12 legjobb felnőtt, szex társkereső oldal, mint az xDating.com Mutass nekem 12 alternatívát az xDating.com számára Az XDating, egy egyedülálló szex randevú weboldal minden felnőtt számára. Természetesen ez az egyik legjobb módja a szexuális partnerek, a kapcsolatok és az alkalmi kapcsolatok megtalálásának. Tehát, ha hosszú távú komoly kapcsolatokba keveredik, vagy megtalálja a lelki társát, akkor biztosan […]

Olvassa el Review

BangLocals és 12 (kötelező látogatás) szex-társkereső oldalak, mint például a BangLocals.com 12 alternatíva megjelenítése a BangLocals.com webhelyen Próbáltál már online szex-társkereső weboldalt? Ha nemleges a válasza, akkor hiányzik a legjobb esély arra, hogy csodálatos szexuális ügyeket és összekapcsolódásokat tapasztaljon. A Banglocals egy kötelezően látogatandó webhely azok számára, akik tökéletes kapcsolatot keresnek a szex, a dátumok, […]

Olvassa el Review

HornyMatches és 12 (legjobb) szex-társkereső oldal, mint a Hornymatches.com 12 alternatívát mutat nekem a HornyMatches.com számára. Alkalmi társkeresést és összekapcsolódást keres gyorsabb és jobb módszerekkel? Akkor a HornyMatches a válasz minden vágyadra. Ez a weboldal felnőttkori randevúk számára készült, és alkalmi szórakozást kereső emberek számára készült. Így, ha úgy érzi, hogy komoly […]

Olvassa el Review

Milfaholic és 12 (legjobb) menyecske szex- és társkereső oldalak, mint például a Milfaholic.com Mutass nekem 12 alternatívát a Milfaholic.com számára. Lehet, hogy ellentmondásosnak hangzik, de óriási egyének vannak, akik vágyakoznak az idősebb nők összekapcsolására vagy kibaszására. Nyilvánvaló, hogy a menyecske vágya a szeretkezés közös fétise. Azonban, […]

Olvassa el Review

Passion.com áttekintés és 11 legjobb személyiség, egyedülálló oldal, hasonló a Passion.com URL-hez: https://passion.com 11 legjobb alternatíva megjelenítése a Passion.com számára A szokásos társkereső oldal és egy felnőtt oldal között lakó Passion.com arra ösztönzi az embereket, hogy vegyenek részt teljes intim fizikai kapcsolatokban. Már hosszú ideje léteznek, és hírnevet szereztek a területen […]

Olvassa el Review

Fuckbook és 12 (legjobb) szex randevú webhely, hasonló a Fuckbook.com webhelyhez URL: https://www.fuckbook.com Mutasson 12 alternatívát a Fuckbook.com számára A weboldal maga A neve pusztán pusztán azonnal megmondhatja, mi ez oldal szól. A Fuckbook alapvetően a Facebook azok számára, akik alkalmi szexuális találkozásokat keresnek. Tehát egyenesen ez a […]

Olvassa el Review

Uberhorny áttekintés és a TOP 11 Personals / Dating webhelyek hasonlóak az Uberhorny.com webhelyhez. 11 alternatíva az UberHorny.com webhelyhez . Azok számára, akik platformot keresnek alkalmi szórakozásra, randevúra és szenvedélyes kapcsolatokra, […]

Olvassa el Review

Whiplr és a legjobb 11 BDSM, valamint a Whiplr.com webhelyhez hasonló személyi oldalak. 11 alternatíva a Whiplr.com számára A fülke azoknak szól, akik fétis randevúban vannak, és nincsenek húrok nélküli elrendezése, mert nyilvánvalóan […]

Olvassa el Review

11 alternatíva megjelenítése a FriendFinder-x.com webhelyen Mi ez az egész? A Friend Finder-x az egyik legismertebb webhely azok számára, akik összekapcsolódást és alkalmi szexet keresnek. A Friend Finder Network kezeli a többi platformjával együtt. Mivel a Friend Finder Network alatt van, számíthat arra, hogy a webhely […]

Olvassa el Review

Mutasson 15 alternatívát az ALT.com számára A szex sokféleképpen fejlődött, sőt mások életmódjává vált. Mások számára tabunak tűnhet, ha a szexet nem misszionáriusban végzik. A nem misszionárius szexet azonban már sok országban széles körben fogadták. Valójában, ha a […]

Olvassa el Review

Sudy URL: https://www.sudy.app/ 11 Sugar Dating webhely alternatívája a Sudy.app számára Talán gazdag férfi vagy nő keres szexi, fiatal partner társaságát… vagy talán Ön a fiatal és vonzó egyén, aki olyan kapcsolatban akar lenni, amely anyagi előnyöket jelent Önnek, más néven cukor apukákkal vagy […]

Olvassa el Review

Cougared URL: https://www.cougared.com 12 MILF társkereső alternatíva megjelenítése a Cougared.com számára Képzelje el ezt - forró, szexi és szexuális terhelésű 40 évesek, mint összekötő haverjai. A pumákkal való kapcsolat csábító és érzéki lehet; túl jól hangzik, hogy igaz legyen, de néhány nagyszerű platform, például a Cougared.com segítségével ez megtörténik az Ön számára. Csatlakozás régebbi […]

Olvassa el Review

Whatsyourprice Review és 12+ egyéb félelmetes cukortárskereső és összekapcsoló webhely a Whatsyourprice.com webhelyhez hasonló URL-címen: https://www.whatsyourprice.com 12 hasonló webhely megjelenítése. Az okostelefonok és az internet korszakában a bekötési oldalak már jó ideje trendnek számítanak, és […]

Olvassa el Review

Megállapodás keresése URL: https://www.seeking.com Mutasson 12 alternatívát a Sugar társkereső oldal számára a Seeking.com számára (frissítve 2021. januárban) - Ha másfajta szórakozást keres a társkereső világban, akkor a cukortárskereső legyen a tökéletes az Ön számára, és a Seeking.com sokat segíthet Önnek! A cukorkutatás egy kissé ellentmondásos lehet néhány […]

Olvassa el Review

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Mutass 14 alternatívát a Swinglifestyle.com számára néhány kattintás ide-oda, máris megkapja, amit akar. Ugyanez vonatkozik a randevúkra is - […]

Olvassa el Review

CougarLife URL: https://cougarlife.com Mutasson 11+ legjobb puma társkereső és összekapcsoló webhelyet, mint a Cougarlife.com. Sok idősebb nő keresi a fiatalabb férfiakat, hogy csak találkozzanak, összekapcsolódjanak, és remélhetőleg új kapcsolatokat kezdjenek. Ebben a modern világban ma élünk, minden könnyebbé és azonnalabbá vált - csak néhány kattintással élvezheti […]

Olvassa el Review

Victoria Milan webhely címe: www.victoriamilan.com Victoria Milan 2020 áttekintés - Hasznos-e házasságon kívüli ügyekben? Ugrás előnyökre és hátrányokra Olyan online társkereső platformokat szoktunk használni, amelyek egyedülálló férfiakat és nőket szolgálnak ki azzal a céllal, hogy új barátokkal, összekapcsolódásokkal vagy akár leendő társkereső partnerekkel találkozzanak. Természetesen, mivel ők […]

Olvassa el Review

BlackCrush webhely link: https://www.blackcrush.com Összeköttetés egy fekete csajjal online - A BlackCrush.com áttekintése A Blackcrush előnyei és hátrányai gépelje át a másikat. Függetlenül attól, hogy milyen preferenciákkal rendelkezik, ha kipróbálta az online társkeresőt és a bekapcsolódást […]

Olvassa el Review

Mutasson 10 webhelyet a DatingCougars számára. Az idő bebizonyította, hogy nem ritka, hogy valóban nagy korkülönbségű párokat látunk. A fiatalabb nőkkel randevú idősebb férfiak egyáltalán nem új keletűek, de nem mindig látjuk az idősebb nõket a fiatalabb férfiakkal. De a közelmúltban valahogy „normalizálták” az idősebb nőket és fiatal pasikat. Cougars, amely […]

Olvassa el Review

Mutasd meg az online bekapcsolódások legjobb 9 webhelyét Mindannyian szeretnénk megtalálni egyetlen igaz szerelmünket az összes átélt káosz, szívfájdalom és csalódás közepette, de időbe telik. Szóval vannak olyan esetek, amikor rövid távú izgalmakat szeretnénk megtapasztalni, és pillanatnyilag csak élvezni az életet. Összeköttetést keresve […]

Olvassa el Review

Ashley Madison Review (2023) és a 12 legjobb társkereső oldal, mint az AshleyMadison.com Ugrás a 12 legjobb alternatívához AshleyMadison számára Ashley Madison, egy nem túl tipikus társkereső webhely 2001-ben indult. Ellentétben a legtöbb társkereső oldallal, amelyek egyedülálló személyeket céloznak meg új kapcsolatot kialakítva idegenekkel, az AshleyMadison.com olyan emberek számára készült, akik már elkötelezték magukat, legyen szó barátról-barátnőről […]

Olvassa el Review

Dating.com Mutassa meg nekem a Dating.com előnyeit és hátrányait. A Dating.com oldal végső áttekintése Sok szerelmi történet eredetileg online. Sokan szeretnének kommunikálni más emberekkel, ami valóban segít, mivel rengeteg online oldal közül lehet választani. Ahogy mondani szokás, mindenki számára van valaki valakinek ... ami […]

Lapozzon a lap tetejére