Frissítve: 19. július 2024

Vágyjátékok

& A legjobb 12 szexuális játékoldal, mint a GamesOfDesire.com

Mutass 12 alternatívát a GamesOfDesire.com webhelyhez

Games of Desire fő

A pornó nemcsak a felnőttek szórakoztatási szcénáját uralja, hanem a játékokban is népszerű rést jelent. Naná! Sok ember rabja a pornójátékoknak, és a Dudethrill is ezek közé tartozik. Ezért, amikor hallottam a GamesOfDesire.com-ról, tudtam, hogy ki kell próbálnom. Ez az oldal a kezdőlapról rögtön ígéretesnek tűnik, mert rengeteg felnőtt és cosplay témájú karakter található. Újabb szintű játékélménynek tűnik, és alig várom, hogy megosszam, amit itt felfedeztem.

Hivatalos URL: https://www.gamesofdesire.com

Engedd szabadjára vad játékoldaladat a GamesOfDesire.com oldalon

A GamesOfDesire.com lehet, hogy csak a következő kedvenc pornójáték-oldala lesz ezen áttekintés után. Sok ember számára ez az oldal kiváló példája egy olyan játéknak, amelyet olyan kemény játékosok számára terveztek, akik megszállottan vannak az xxx-el kapcsolatos dolgokkal kapcsolatban. Valóságos élményt ad az embereknek fétiseikről és fantáziáikról anélkül, hogy aggódniuk kellene, hogy vesznek-e nekik egy italt vagy elvisznek vacsorázni.

Jelenleg az oldal fantasztikus pornójátékok listájával büszkélkedhet, amelyeket bárki szívesen játszana és rángatna. Természetesen ez egy pornójáték, így várhatóan interaktív, élvezetes és függőséget okoz minden kanos srác számára. Ezenkívül számíthat arra, hogy különféle karaktereket láthatunk dögös és szexi csajok szerepében.

Soha elfogy a csajok, hogy fasz!

Az oldalon van egy lenyűgöző rész, amely jellemzően zsúfolásig tele van szerepjáték jellegű játékokkal. Azok számára, akik szeretnek megtapasztalni valakit, akivel most ismerkedtek meg, de a valóságban nem tudják megtenni, most lehetőségük van megtapasztalni ezt az interneten. Nem egészen hasonlít egy igazi nő kibaszottjához, de a legjobb dizájnnal és játékmenettel rendelkezik, amelyek interaktív élménnyé változtatják a képzeletedet.

Alapvetően ezeknek a játékoknak a koncepciója lehetővé teszi a játékosok számára a forgatókönyv irányítását beszélgetéseken, játékon és egyebeken keresztül. A felhasználók megismerhetik a csajokat, online találkozhatnak velük, interakcióba léphetnek, és végül dughatnak. Ezek a pornójátékok mindenképpen nélkülözhetetlenek a felnőttek szórakoztatásának világában, mert lehetővé teszik a játékosok számára, hogy érzelmileg kapcsolatba kerüljenek a karakterekkel egyszerű ide-oda kattintással. Tehát, ha személyesebb rángatózási élményt keres, és nem bánja az animált tartalmat, ez az oldal sokféle ilyen anyagot kínál.

Élvezze a saját fantáziáját a GamesOfDesire.com oldalon

Games of Desire címek

A geek kultúrát ismerő hardcore játékosok számára a GamesOfDesire.com webhely csodálatos paródia pornójátékokat kínál, amelyekben néhány híres karakter szerepel kedvenc rajzfilmjeikből, animeikből, mangáikból és videojátékaikból, mint például a Naruto, a Dragon Ball és egyebek. Sok ilyen szart megnéztem, és biztosan tudom, hogy olyan faszt tartalmaztak, ami tetszik.

Sok kanos srác, aki szenvedélyesen foglalkozik ezzel, talán szívesebben hódol fétis fantáziának animációs vagy rajzfilmfigurákkal, mintsem tényleges/személyes kapcsolatokra törekedni. Nos, nem hibáztathatom őket; nincs nagyszerűbb, mint egy olyan jelenetre rárándulni, amelyről mindig is álmodozott, plusz egy bónusz a kedvenc szereplőddel.

Egyedülálló interaktív élmény pornóban

Games of Desire rangsor

A játékvilág újoncai valószínűleg érdekesnek fogják találni és élvezni fogják a GamesOfDesire.com oldalon található pornójátékok széles választékát. De természetesen a veterán pornójátékosok, akik már évtizedek óta felfedezték a pornóipart, továbbra is biztosan értékelni fogják, amit GamesOfDesire.com kínál. Mármint ki ne tenné? Rengeteg olyan lehetőség van itt, amelyeket csak a prémium oldalak biztosítanak, így ez olyasvalami, amit az interneten nem véletlenül lát az ember.

Azt is meg kell említenem, hogy ha fétised van a pornójátékok iránt, és kizárólag a pornójáték-karakterek vonzódnak, érdemes megnézni ezt az oldalt, hogy kielégítsd a fétis vágyait. A GamesOfDesire.com interaktív pornójátékai minden bizonnyal egyedülálló szintű intimitást biztosítanak a VR-pornóhoz vagy más, korábban kipróbált pornóműfajokhoz képest.

Ingyenes hozzáférés az összes pornójátékhoz a GamesOfDesire.com oldalon

Games of Desire oldalszámozás

A GamesOfDesire.com számos izgalmas pornójátékot kínál, amelyek örömet és izgalmat adhatnak az idődhöz, az életedhez, és főleg a bóklászásaidhoz. Annak ellenére, hogy viszonylag újak a szórakoztató piacon, hiteles és megbízható webhelynek tűnnek a kemény pornójátékosok számára. Oh tudom! Láttam a játékgyűjteményüket!

Nem számít tehát, hogy egy kis fűszert szeretnél-e életedbe hozni, vagy kikapcsolódni egy nehéz munkanapból; A GamesOfDesire.com ingyenes hozzáférést biztosít az összes fűszeres anime-, rajzfilm- és pornójátékukhoz.

Nem kell aggódnia a fizetések vagy a havi előfizetések miatt, miközben kiváló minőségű játékokhoz fér hozzá. Bár vannak hirdetések, az ingyenes játék élménye érdemessé teszi ezt. Itt minden bizonnyal az ingyenes pornójátékokról és az élvezetről szól.

Játssz számos kanos játékossal világszerte

Games of Desire játékok

Az oldalnak világszerte vannak tagjai, beleértve az Egyesült Államokat, Afrikát és Európát. Ne feledje azonban, hogy a webhely az angolt használja alapértelmezett webhelynyelvként, és ezt nem szabhatja testre az Ön igényei szerint. De azt hiszem, a GamesOfDesire.com-on a legtöbb felhasználónak nincs ezzel problémája, mivel naponta egyre több tagot szereznek.

Ezenkívül különböző korosztályú emberek regisztrálnak itt, de nem szabad elfelejteni, hogy a felhasználók nem lehetnek kiskorúak az oldal eléréséhez. Természetesen ez meglehetősen ésszerű egy felnőtt oldal számára. Nem engedhetjük meg, hogy kiskorúak felfedezzék a játék rossz oldalát.

Ezenkívül a GamesOfDesire.com számos különböző szexualitású felhasználót fogadott. Persze a legtöbb játékos fiú, de meglepő módon vannak itt hölgyek is, akik pornójátékokat játszanak. Csak mélyebbre kell ásnod, és ha megtaláltad őket, azonnal ugorj bele a Meet & Fuck játékokba.

3D és Hentai Games of GamesOfDesire.com

Games of Desire legjobb

A legtöbb felnőtt játék weboldalán, így ezen is, három kategória szerepel: Hentai, 2D és 3D. Nos, azt hiszem, ezek elég gyakoriak a pornójátékok terén, de szerencsére a GamesOfDesire.com több lehetőséget adott nekünk. Ami azt illeti, ez az oldal nem csak Hentai témájú játékokat kínál, hanem számos lehetőséget kínál, amelyek közül egyet választani nehéz lehet.

Ha például nagy rajongója vagy bárminek az animének és a játéknak, ez a hely valami meglepőt tartogat számodra. Ahogy már említettem, élveztem az időmet, amikor ezen az oldalon online találkoztam és kibaszott emberekkel, és valóban elmerülnek a világukban. Miután alaposan áttekintettem a pornójátékokat és a pornótartalmakat, elmondhatom, hogy a legtöbb játékmenet és koncepció ugyanolyan intenzitást, intimitást és vizuális vonzerőt biztosít, mint egy prémium oldal.

Élvezze a játékokat más felhasználókkal a többjátékos mód használatával

Games of Desire animációs

Amikor megnéztem ennek az oldalnak a „többszereplős” funkcióját, észrevettem, hogy mind a játékot, mind a pornót komolyan veszik. Csodálkozva láttam itt egy csomó interaktív játékot, és élvezhettem ezeket a hozzám hasonló kanos felhasználókkal.

Mindannyian tudjuk, hogy a többjátékos játékok, különösen a böngészőalapú formátumban, ritkák. Ráadásul az explicit téma megnehezíti a keresést. Még jó, hogy ez az oldal ezekből kettőt kínál, méghozzá nagyszerű grafikai tervezéssel és funkciókkal. Ezeket a játékokat világszerte olyan emberekkel játszhatja, akiknek hasonló érdeklődési köre van. Természetesen ez egy lehetőség, hogy élvezze a felnőtt játékokat egy olyan nyitott globális közösséggel, mint te.

Hozzon létre egy pornójátékot, amely tele van az Ön által kedvelt funkciókkal!

Regisztrációs játékok

Azoknak, akik szeretnek pornót nézni laptopjukon és pornóoldalakat fejlesztő számítógépeken, jó hírem van. A GamesOfDesire.com egyedülálló funkcióval rendelkezik, amellyel megmutathatja szenvedélyét a programozás és a felnőtt tartalmak iránt. Az oldal lehetőséget biztosít a programozóknak, hogy ragyogjanak és bemutassák képességeiket saját pornójátékuk elkészítésével. Igen ez így van!

Képzelje csak el, milyen örömet szerezhet annak tudatában, hogy alkotását sok kanos játékos élvezheti világszerte. Bizonyára büszke lehet erre, miközben más, kanos haverok által készített játékokat keres. Lehet, hogy ez egy szűk körű érdeklődés, de valaki, aki ezt olvassa, ihletet kaphat egy egyedi és kielégítő erotikus játék létrehozására, amelyet mások is élvezhetnek.

Különböző játékok különböző ízlésekhez a GamesOfDesire.com oldalon

Ha felnőtt játékokat keres népszerű filmek, tévésorozatok, rajzfilmek és egyebek lenyűgöző karaktereivel, a GamesOfDesire.com rendelkezik egy „Játékgyűjtemények” oldallal, amely különböző kategóriák szerint rendezi őket. Végül élvezheti a játékot, és talán sok főszereplőt gyermekkora kedvenc műsoraiból.

Például, ha korábban megszállottan nézte a Simpson családot, és szeretne egy kis pornócsavart adni neki, akkor ne habozzon, kattintson a listára. Rengeteg jelenet van az előadásból explicit kontextussá alakítva. És ez még nem minden; a játékok interaktív élménye feldobhatja kedvenc Simpson karakterét.

Természetesen a The Simpsons mellett több lehetőség is elérhető az oldalon, köztük a Super Mario, a Pokemon Go, a Street Fighter, az Avatar és még sok más. Fedezze fel ezt a részt, és keressen pornójátékokat szeretett kitalált karaktereivel, érdeklődési körétől függetlenül.

A GamesOfDesire.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg pornójáték érhető el
 • Csodálatos játékmenet
 • Különféle kategóriákat kínál
 • Népszerű karaktereket tartalmaz
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Néhány hirdetés

A legjobb 12 szexuális játékoldal, hasonló a GamesOfDesire.com webhelyhez:

# 1 - SexEmulator

szexemulátor bj

Ezzel a pornó játékkal létrehozhatod álomlányodat, és egész nap kibaszhatod ezt a szexemulátort, valamint a többi pornó játék átfogó listáját. A játék letöltésekor létre kell hoznia egy reális avatart az Ön preferenciái alapján, és minden szükséges funkcióval rendelkezik, és a hálószobával kapcsolatos képességekkel. Az igazi szórakozás akkor kezdődik, amikor te és a lányod intimebbé válsz sok szexuális forgatókönyv esetén.

Sok 3D-s interaktív játék áll rendelkezésre mindenki számára, hogy bármikor játszhasson, és mindannyian szuper realisztikusnak tűnnek, hogy megragad és meg akarja nézni, hogy minden apróság kibontakozik a szeme előtt. A Sex Emulator számos lehetőségével soha nem fog unatkozni ezen a játékon, és ez egy bónusz, hogy megelégedést nyerhet egy dögös lány kibaszásával, ami minden srác álom fantáziája.

A Sex Emulator mindenki számára ingyenes, de csak azért kell megadnia a hitelkártya adatait, hogy az oldal megerősítse, ha nagykorú vagy-e ilyen 18+ játékot játszani, ami egy olyan lépés, amely valahogy szabványossá vált, különösen bármi mással pornóval kapcsolatos. Ingyenesen nyithat számlát, de legyen óvatos, és olvassa el az egyes rovatokat, így nem fog becsapni az előfizetési költségek befizetésére. Bár a fizetés mellett dönt, több hozzáférést élvez a különböző játékokhoz és pornó oldalakhoz, amelyek nem állnak rendelkezésre az ingyenes felhasználók számára.

Íme a SexEmulator teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Jól megtervezett játék, jó grafikával
 • Sok küldetése és kihívása van
 • A legtöbb játék böngészőn keresztül játszható
 • Nem kell letölteni a játékokat, mivel azonnal használhatók
 • Meg kell tervezned a tökéletes és ideális lányodat
 • A „fasz haverod” testreszabása a játékban olyan speciális, még a mellek méretéig is
 • Az avatarok nagyon hasonlítottak a valódi webkamera modellekre
 • Forró és valósághű hanghatások forró csajoktól
 • Több mint 400 játék közül választhat

CONS:

 • Egyes hirdetések még akkor is megjelennek, amikor egy forró és kellemes jelenet közepette van (csak ingyenes verzióban)
 • Elég sokat kell fizetnie, hogy több pornó játékot és webhelyet élvezhessen

# 2 - NarcosXXX

narcosxxx áttekintés

Ha felnőtt videojátékot keres, ezt mindenképpen ki kell próbálni. A népszerű Netflix sorozaton, a Narcoson alapszik, és büszke arra, hogy a show egyedi cselekményét nekik is beválthatja. A Pablo Escobar élettörténetén alapuló filmet ebben a pornó játékban használják, de nagyon kedves csavarral. Mivel népszerű drogúr, a NarcosXXX-ben található Escobar kábítószer-kartellt működtet, és van ideje a világon, hogy forró lányokat baszjon, és csak szórakozásból vegyen részt egy vad szexben. Ezeket az erotikus tartalmakat és cselekedeteket 100% -ban cenzúrázzák, amiért értékelni fogja, mint a pornó játékok legszexisebb kitalált cselekményét.

A pornó játékok számára nem újdonság a felkapott filmek, tévéműsorok és szinte bármi olyan paródiájának adaptálása vagy létrehozása, amely mindenki figyelmét felkeltheti. A kábítószer és a szex nagyon veszélyes, halálos, de ellenállhatatlan kombináció. Ez a játék mindkét világ legjavát nyújtja Önnek, és felfedezi, mi okozza a játék körüli összes hype-ot. A NarcosXXX játék közben válhat a hírhedt Escobar-ba, és megölhet ellenségeket, kábítószerekkel foglalkozhat, forró szukákat baszhat meg és a legkeresettebb kokain-kereskedővé válhat ... vagy rendőrséggé válhat, és feladatot kaphat arra, hogy elkapja a drogos urat.

Körülbelül 1.6 millió játékot játszanak havonta, így nem csoda, hogy ezt a játékot felpörgették, és úgy tűnik, sokan élvezik. A legtöbb felhasználó az Egyesült Államokból, Brazíliából, Kínából, Indiából és Németországból származik. Bár a játék eleinte zavaró lehet, könnyedén megismerheti a dolgot, és a következő dolog, amit tud, már játszik ezzel a játékkal, és játék közben csinos lányokkal élvezi minden forró pillanatot.

Kattintson ide a NarcosXXX teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Egy érdekes felnőtt játék, amelyet a Netflix sorozat ihletett
 • A játék ingyenesen játszható
 • Vonzó és interaktív játékmenet
 • Gazdag koncepciókkal és részletes kivitelezéssel büszkélkedhet
 • 1. személy POV-t használ

CONS:

 • Nem támogatja a letöltéseket és harmadik féltől származó alkalmazásokat
 • A játék még további fejlesztéseket használhat
 • Egyes funkciók hirtelen elvesznek, amikor játék közben játszanak

# 3 - AssasinsSeedOrgies

orgyilkosok magorgiái

A játékvilágban mindig azt látjuk, hogy a népszerű játékokat más, különböző műfajú játékok parodizálják, és ez egy példa. Ha lelkes játékos vagy, biztosan hallottál már az Assassins Creed Originsről, és ez a népszerű bérgyilkos játék paródiaváltozata. Ahelyett, hogy képzett orgyilkos lenne, mint az eredeti játékban, az Assassins Seed Orgies-szel, gyönyörű és szexi nőkre kell vadásznia, és minden lehetséges módon megpróbálnia szexelni velük. Ez az álom, igaz?

Maga a koncepció szórakoztatóan és izgalmasan hangzik. Ki ne akarna szexelni gyönyörű lányokkal, és ezt minden lehetséges helyzetben és helyen végezné? Ez a játék a legmagasabb szintre emeli a szexuális fantáziádat, és szórakoztató színészi játékba visz. Bár ez egy paródiás játék, mégis szórakoztató játék, annak ellenére, hogy nincs mögötte történet.

Van egy sztori módja, ahol egyszerűen megnézheti, ahogy egy történet kibontakozik, és szemtanúja lehet őrült és vad szex jeleneteknek. Nem is kell semmit tennie. Csak dőljön hátra, lazítson és nézze meg azt a forró akciót, amely csak nézéssel forróságot fog okozni. Ami a teljes játékmódot illeti, elkezdheti választani és kölcsönhatásba lépni a különböző karakterekkel. Mindezek a szórakoztató és vad cselekedetek megtartják a lábujjaidat, és még többet akarnak ... rengeteg lehetőséggel, hogy ezen keresztül virtuális szexet folytassanak játék közben.

Előnyei:

 • Ahhoz, hogy játsszon, nem kell tapasztalatod a pornó játékokról
 • A játékmenet nagyon egyszerű és szórakoztató
 • Elérhető a legtöbb platformon, beleértve a mobilokat és az asztali számítógépeket is
 • lenyűgöző grafika
 • A karakterek hasonlítanak az eredeti játékéhoz
 • Nagy figyelem a részletekre - az apró mozdulatoktól a szereplők arckifejezéséig
 • Ingyenes bónusz videókat ad ki a játék letöltése után

CONS:

 • Más pornó játékokhoz képest unalmassá válhat
 • Kevesebb funkciót kínál, mint a legtöbb pornó játék
 • Rengeteg hirdetés játék közben

# 4 - TheFister

a fister szex játék

Egy másik paródia játék, amelyet a The Witcher vett át, ez a pornó játékok csintalan gyűjteménye, amely reálisnak és szórakoztatónak tűnik bármikor játszani. A játék annyira reális, hogy összezavarodhat, hogy pornó videót néz-e, vagy mégis játékot játszik. Ez reális és jó hír, hogy ez a játék szabadon játszható.

Maga a játék nagyjából egyszerű és nem hülyeség. Válassza ki a lányát, a nemi pozíciókat, és kezdje el az ügyet. Ami a lányok kiválasztását illeti, nagyon sok közül választhat, és még a nemi pozíciók mellett is kiválaszthatja mindezt kedved szerint. Az egyik ok, amiért sok ember szereti ezt a játékot, reális tulajdonságainak és részleteinek köszönhető. A legkevesebb karaktermozdulat is a valóságnak tűnik, megmutatva a játék nagy figyelmét a részletekre.

Előnyei:

 • A játék megadja a dögös nő POV-ját, akivel játszik
 • Tele csodálatos grafikával, amely szexi és szemtelen érzést fog kelteni
 • Kevés, hogy egyáltalán nem akadna hiba
 • Játsszon bármikor, tetszése szerint
 • Egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik és nagyon könnyen játszható
 • Nem kell szakértőnek lenned, hogy élvezhesd ezt a pornó játékot

CONS:

 • A játék mögött rejlő történet elég hiányosnak és gyengének tűnik
 • A játék egy idő után kissé unalmassá válhat

# 5 - RedBedSeduction

vörös ágy csábítás játék

Ennek egy jó háttérsztorija van, és már a kezdetektől fogva bekapcsol. Tele van tetszetős karakterekkel, olyan szexjelenetekkel, amelyek reálisak, mint a pokol. Amikor ezt a játékot játszik, észreveszi, hogy sok erőfeszítést fordítanak a játék tökéletesítésére. Grafikája, elrendezése, kezelőfelülete, még a karakterek is, jól kidolgozottak. A karakterek egyedi személyiséggel rendelkeznek, és ez csak még érdekesebbé és érdekesebbé teszi a Red Bed Seduction-t.

Ebben a játékban különösebb ok nélkül kibaszhatsz valakit. Bonyolult története miatt itt-ott rengeteg gondolkodásra lesz szükséged. Bár a játék játszásához is erőfeszítéseket kell tennie, a szexjelenetekhez érve érdemes várni. Képzeleten felül erotikus.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű grafika
 • A játékot úgy érzi majd, mintha valami 18 éven felüli filmben szerepelne
 • A játék hibátlan és nagyon könnyen kezelhető
 • Még akkor is, ha még nem ismeri az ilyen játékokat, egyáltalán nem lesz nehéz dolga
 • Remek történet, ellentétben a legtöbb pornó játékkal
 • Könnyű és gyors regisztráció, és mindez ingyenes
 • A játék számos különböző platformon játszható, például mobil vagy asztali számítógépeken

CONS:

 • Néha kissé lemaradt

# 6 - GameOfMoans

nyögések játéka kezdődik

A játékok világában nem újdonság olyan paródiajátékokat látni, amelyek lazán más népszerű filmekre vagy tévéműsorokra épülnek. Mindannyian hallottunk a Trónok harcáról, igaz? Tehát van ez a játék, amely ezen a siker TV-sorozaton alapul, amely nagyszerű akciókat és szexuális feszültséget kínál, így a legjobb alternatív környezet a GoT rajongói számára. A Game of Moans minden bizonnyal nosztalgikus érzést kelt a rajongókban, hiszen játszhatnak és kommunikálhatnak kedvenc Game of Thrones karaktereikkel. Ez a játék a sorozat fő történetének egyfajta kiterjesztése lett, sok karakterdinamikával és tiszta, de szexuális szórakoztatással.

Ez a játék kiváló dizájnnal és éles 3D-s grafikával büszkélkedhet, amelynek célja minden korosztály közönségének elbűvölése. Ez a játék, annak a sorozatnak a spin-offjaként, életszerű hangulatot kelt minden karakterben, sőt hasonlóságot mutat mindegyikükkel, legyen az testük, arcuk vagy modoruk. Ebben a játékban jól érezhetjük magunkat, amire vágyunk és amire szükségünk van, és választhatunk bármilyen utat is, amelyen haladni akarunk, mivel a játék meglehetősen érzéki.

Előnyei:

 • A játék teljesen testreszabható
 • A játékosok szinte bármit szabadon ellenőrizhetnek
 • A játékosok egyedi pillanatokat hozhatnak létre és tapasztalhatnak meg a játék során
 • Nincs szexuális szórakozás
 • Ebben a játékban semmilyen tevékenység nem tilos; minden szexuális aktus lehetséges
 • A játékosok megtalálhatják a szexuális elégedettséget és a szabadulást
 • Kiváló grafika és animációk, amelyek nagyon reálisak
 • A játék szexjelenetei annyira valóságosnak érzik magukat
 • Néhány történet és jelenet magából a GoT-ből származik
 • Nagyon szilárd és érdekes történet
 • Ebben a játékban bárkit kibaszhatsz, akit csak akarsz
 • A kísérő zene jól illik a játékhoz
 • A történet kifogástalan párbeszédet folytat
 • Lejátszható asztali és mobil eszközökön egyaránt
 • Nincsenek nemkívánatos játékosok vagy trollok, mivel a kártya adatai minden játékost legitimmé tesznek

CONS:

 • Nem sok lehetőség a nyelvre
 • Néhány történet csak kitalált forgatókönyv

# 7 - 3DSexVilla2

3d szex villa

Szexi karakterekkel és intenzív forgatókönyvekkel a virtuális szex nem válhat melegebbé ezzel a játékkal. Kicsit olyan, mint a Sims, de inkább felnőttközpontú, sok vad szex és csábító karakterrel rendelkezik, ami már a kezdetektől fogva rákezd. A testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja, így reálisabb és kellemesebb. A karakterek tetszés szerint készíthetők, különösen az arckészítő funkcióval ellátott új frissítéssel.

A 3D Sex Villa 2-ben bármilyen lányt durranhatsz, főleg az ideális lányokat. Azt is teheti, hogy a szereplők olyan hírességekké váljanak, akik mindig is rajongtak rajtad. Mivel a játékot le kell tölteni, használhat egy-két oktatóanyagot a játék felületének megértése és könnyebb elérése érdekében. Bár az ára kedvezőbb, körülbelül 26 dolláros havi előfizetéssel, mégis szórakoztató és szexi játék, amely kielégíti érzékeit és igényeit.

Előnyei:

 • Reális játékmenet 3D karakterekkel és testreszabással
 • A nemi pozíciók és helyek végtelenek
 • Kísérletezhet a karaktereivel, a megjelenéstől a hálószobás képességekig
 • Ha fizetett a játékért, akkor ingyenes hozzáférést kap más pornó játékokhoz is
 • Van egy sztori mód szuper forró akcióval

CONS:

 • A funkciók elég bonyolultak
 • Időbe telik, mire felismeri a játékot
 • Elég drága más pornó játékokhoz képest

# 8 - Waifu zseb

PocketWaifu

Kutatásaim szerint a Pocket Waifu volt Nutaku egyik legnépszerűbb számítógépes játéka valaha. Ezzel a játékkal a játékosok egy személyes kanos társat élvezhetnek, aki mindenben segít nekik – legyen az kényelem, szex stb.. Rengeteg olyan dolgot tehetsz itt, amit a való életben el sem tudsz képzelni. Nos, ilyenek a pornójátékok, igaz? Az elképesztő akciókon kívül a szex mindig a legfontosabb.

Előnyei:

 • Hat minijáték áll rendelkezésre
 • Az animáció csúcsminőségű
 • A karakterek csodálatosak és egyediek
 • Testreszabhatja karakterét

CONS:

 • Nem mentheti a játék előrehaladását

# 9 - Projekt QT

nutaku ProjectQT

A ProjectQT egy csodálatos játék, letölthető androidos okostelefonokra. A legtöbbünk számára valóban zavarba ejtő és lenyűgöző. Azt javaslom azonban, hogy mielőtt csatlakozna, ismerkedjen meg ennek a játéknak az összetett játékkoncepciójával. Természetesen türelemre van szükség. Miközben ezt teszik, a játékosok megpróbálják összegyűjteni a szörnyű nőkből álló csapatot, és megállítani a területen elterjedt biológiai katasztrófát. A történetben szereplő karakterek fejlődése sok forró anime-romantikus és harci akciójelenetet hoz magával, amelyek kiterjedt háborúskodást vagy nem következményes inváziót foglalnak magukban.

Előnyei:

 • Forró női karakterek
 • Elképesztő sztorik
 • A grafika kiváló minőségű

CONS:

 • A zene és a hang javításra szorul

# 10 - CuntWars

cuntwars jutalom

A ChickWars vagy közismertebb nevén a „Cunt Wars”. Ez egy nagyszerű webhelynév, és egy pokolian játék. Ezzel a címmel viszont biztos vagyok benne, hogy nem hülyéskedik. A Cuntwars nevű kártya alapú taktikai alkalmazást a Hooligan Apps készítette. Bár a Cunt Wars nem egy szokványos harci esemény, nagyon lenyűgöző lenne látni, hogy két dögös nő kilép egy arénában – mivel ez meglehetősen váratlan lenne. Semmi különös nem szükséges a Cuntwars játék elindításához. Az összes zökkenőmentesen fut az asztalon, így nem kell szokatlan forráskódot telepítenie.

Előnyei:

 • Csodálatos játékok
 • Az egyes játékok tartalma fantasztikus
 • Egyszerűen érthető
 • A mobil böngészés zökkenőmentes
 • Az asztali játék kiváló

CONS:

 • Nincs elérhető szexjelenet

# 11 - FapTitans

FapTitans

Egy olyan progresszív játék, mint a FapTitans, sokunk számára ismert. Kérlek, ne érezd úgy, hogy mindent ki kell találnod, amire utalok, mert nyilvánvalóan megérted, hiszen ez a játék nem újdonság számodra (az biztos). Hagyományos fantázia környezettel rendelkezik, nagy mellekkel. A FapTitans játék legtöbb funkciója nagyon egyszerű és egyszerű. Lehetséges, hogy igazán elveszik abban az élményben, hogy már nem vagy biztos abban, hogy pornót nézel, vagy csak élvezed a játékot.

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • Csodálatos karakterek látványa
 • Útmutatók állnak rendelkezésre az oldalon való navigáláshoz

CONS:

 • Kevés nem olyan szexi töltőanyag létezik
 • Elég drága a frissítésekhez

# 12 - Fap vezérigazgatója

Nutaku Fap vezérigazgatója

A Fap CEO a legkedveltebb pornójátékom. Ahogy a játék neve is mondja, vezérigazgató leszel, és saját szexkamera-oldalt működtethetsz. A játékosok dögös nőket bérelhetnek, edzhetnek és elbocsáthatnak. Lehetővé teszi találkozók tartását, interjúk készítését és a cég irányítását – mindezt élő meztelen közvetítés mellett.

Előnyei:

 • A párbeszédek valóságosak
 • Csodálatos Hentai grafika
 • A játék koncepciója kiváló
 • Néhány játék ingyenesen játszható

CONS:

 • Drága alkalmazáson belüli vásárlás
 • Az ingyenes játékok korlátozottak

Következtetés

Sok felnőtt játékot kipróbálva a GamesOfDesire.com az egyik legjobb online játékként tűnik ki. Lenyűgöző grafikával rendelkező játékok fantasztikus választékát kínálja, és a legjobb az egészben az, hogy ingyenesen játszhat velük. Legyen tudatában annak, hogy vannak hirdetések, de ez egy kis kompromisszum a jó pornójátékok élvezetéhez. Tehát, ha jó játékélményre vágyik rángatózás és szórakozás közben, akkor tudja, hová menjen.

hasonló helyek ikonra Mind az 16 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Hot Candy Land és 12 kötelezően felkeresendő pornójáték-oldal, mint a HotCandyLand.com Mutass nekem 12 alternatívát a HotCandyLand.com számára. Készülj fel, hogy izgalommal, bájjal és talán nevetéssel fűszerezd játékéletedet! Intsen búcsút a csillogó drágaköveknek, a régi sárkányharcoknak, a cuki grafikáknak és az unalmas játékkoncepcióknak. Ideje kiteríteni a vörös szőnyeget […]

Olvassa el Review

Smut Stone áttekintése és a TOP 12 pornó- és hentai játékok, mint a SmutStone.com. Mutass nekem 12 alternatívát a SmutStone.com számára. Eleged van a pornójátékokból akár offline, akár online, de nem kínálsz szexi csavart és élvezetet az estédbe? Ne pazarolja az idejét; ehelyett élvezze a minőségi pornójátékot, amely forrásként is szolgál […]

Olvassa el Review

Pornósztár Harem és a legjobb 12 legjobb pornó és hentai játékok, mint a PornstarHarem.com Show Me 12 Alternatives for PornstarHarem.com Sziasztok, Dudethrill rajongók! Te, én és egy játék, amely az idők hajnala óta a radarunkon van – a legendás Pornósztár Harem. Úgy értem, tessék, ki nem rejtette magában titkon a vágyat, hogy elmerüljön a világban […]

Olvassa el Review

Games of Desire és a legjobb 12 szexuális játékoldal, mint a GamesOfDesire.com. Show Me 12 Alternatives for GamesOfDesire.com A pornó nemcsak a felnőttek szórakoztatási szcénáját uralja, hanem a játékokban is népszerű rést jelent. Naná! Sok ember rabja a pornójátékoknak, és a Dudethrill is ezek közé tartozik. Ezért, amikor én […]

Olvassa el Review

Booty Heroes és 12 kötelezően meglátogatandó pornójáték, mint a BootyHeroes.com Show Me 12 Alternatives for BootyHeroes.com Lépj be abba az izgalmas világba, ahol a Hentai-rajongók az őrült Hentai iránti szerelmüket valami magával ragadóbb dologgá alakítják. Legyünk őszinték – a szokásos Hentai és X-minősítésű képregények már nem adják meg a trükköt. Azokról az izgalmakra vágyókról beszélünk, akik szeretnék […]

Olvassa el Review

Pornójátékok központja és a 12 legjobb pornó- és szexjáték, mint a PornGamesHub.com Mutass 12 alternatívát a PornGamesHub.com számára. Szia! Készen állsz, hogy belemerülj az ingyenes felnőttjátékok világába, amitől a joystick ugrál az örömtől? Nos, hadd öntsem a babot a játék legjobb játékosára – a PornGamesHubra. Most már tudom, hogy van […]

Olvassa el Review

JeuxPornoGratuits és 12 kötelezően felkeresendő felnőtt és hentai pornójáték-oldal, mint a JeuxPornoGratuits.com. Mutass nekem 12 alternatívát a JeuxPornoGratuits.com számára. Álmodozott már valaha a felnőtt szórakoztató csapat összeállításáról? Nos, nem vagy egyedül ezzel a szeszélyes vágyaddal, barátom. Szerencsére egy játék kiszolgálja nem túl ártatlan vágyainkat. Lépjen be a JeuxPornoGratuits webhelyére, egy lenyűgöző […]

Olvassa el Review

Látogassa meg a Mamát és a Top-12 ingyenes szexjátékokat, mint a VisitMama.com. Mutasson 12 alternatívát a VisitMama.com számára. Tegyünk egy vad utazást a memóriasávon, jó? Emlékszel azokra a régi szép időkre, amikor csalókódokat és játéktippeket cseréltek a haverokkal? Gyorsan előre a mai napra, és az érdeklődési köre a joystick helyett másfajta felé terelődött […]

Olvassa el Review

Wet Pussy Games & Legjobb pornó, hentai és felnőtt szexjátékok, mint a Wetpussygames.com Mutass nekem 12 alternatívát a Wetpussygames.com számára. Rendben, kalandozó társaim a felnőttek szórakoztatásában, beszéljünk egy olyan világról, ahol egyszerűen nem léteznek határok! Ebben a rohanó digitális korszakban az új szexweboldalak gombaként jelennek meg egy esős nap után, és az innováció nem ismer határokat. […]

Olvassa el Review

Horny Gamer és 12 csúcskategóriás ingyenes szexuális játékoldal, mint a HornyGamer.com. Mutass nekem 12 alternatívát a HornyGamer.com számára Hadd egyesítsük a játékot és a kibaszottságot a HornyGamer.com-mal! Soha nem fogsz találkozni ezzel az oldallal, ha nem vagy olyan kanos játékos, mint én, haver. Ki nem? Tudom, hogy járt már különböző hentai játékoldalakon, és valószínűleg […]

Olvassa el Review

Sexy Fuck Games és 12 kötelező látogatás ingyenes hentai, pornó és egyéb szexjáték, mint a Sexyfuckgames.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Sexyfuckgames.com számára Ma a SexyFuckGames csábító világába merülünk – egy olyan hely, ahol a legnagyszerűbb dolgok keverednek a férfiak abszolút imádják: a szexet és a videojátékokat! Lehet, hogy azt gondolja: „Hé, ez ingyenes, tehát […]

Olvassa el Review

Nutaku Review & 12 legjobb pornó, hentai és felnőtt szexuális játék, mint a Nutaku.net Mutasd meg a 12 alternatívát a Nutaku.net számára A világ haladásával az egyének egyre jobban kielégítik szexuális preferenciáikat. Emiatt számos platform az alapoktól a szexuálisig terjed. Emlékszem, volt egy időszak, amikor manapság népszerű dolgok […]

Olvassa el Review

A legjobb XXX játékok bemutatása 2023-re Talán itt az ideje, hogy felfedezze a pornó videojátékok csodálatos világát. Ezek […]

Olvassa el Review

Game Of Moans webhely: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (mint a Game of Thrones Style) Mutasd meg a Moans Game előnyeit és hátrányait A játék világában nem új a paródiajátékok látása amelyek lazán más népszerű filmeken vagy tévéműsorokon alapulnak. Mindannyian hallottunk már a Trónok játékáról, […]

Olvassa el Review

NarcosXXX (NO BS) Pornó játékok áttekintése a Narcosxxx.com webhelyről Mutasd meg az ítéletet (előnyök és hátrányok) A számítógépes és videojátékok már régóta foglalkoznak felnőtt témákkal, de a fejlesztők csak az utóbbi években találták meg a tökéletes ötleteket hogy tetszik a kemény játékosoknak. Ahelyett, hogy a mainstream videojátékokat egy […]

Olvassa el Review

Szeximulátor A SexEmulator.com pornójáték-bemutató végső áttekintése A SexEmulator előnyei és hátrányai Képzelje el, hogy minden szexuális késztetése van, hogy bármi újat és szokatlan dolgot tegyen valakivel, de egyszerűen nem találja meg azt a tökéletes embert, aki megteheti veled talán a külsejük miatt, vagy […]

Lapozzon a lap tetejére