Frissítve: 20. július 2024

Horny Gamer

& 12 csúcskategóriás ingyenes szexuális játékoldal, mint a HornyGamer.com

Mutass 12 alternatívát a HornyGamer.com számára

hornygamer otthon

Egyesítsük a játékot és a kurvakodást a HornyGamer.com-mal! Soha nem fogsz találkozni ezzel az oldallal, ha nem vagy olyan kanos játékos, mint én, haver. Ki nem? Tudom, hogy jártál már különböző hentai játékoldalakon, és valószínűleg a Horny Gamer is szerepelt a listádon. Nyálcsillapító kérésed megválaszolásra került. Hajlandó vagyok feldobni esős délutánját, miközben felfedezzük az animepornó kibaszott és a szexjáték szépségét. Kezdjük a túrát és a kalandozást? De előtte engedje meg, hogy gyorsan megérintsem a vállát. Remek döntést hoztál, amikor elolvastad a Horny Gamer-ről szóló beszámolómat. Essünk neki!

Hivatalos URL: https://www.hornygamer.com/

Egyik kezével támadja meg az ellenséget, a másikkal pedig dörzsölje a farkad

Őszintén szólva, én így csinálom a szexjátékaimat. A kezem elfoglalt és piszkos, de szeretem a fűszereket. Bizonyára szeretem, ha a kezem mozog, és eléri, amit akar. Aki szexuális játékokat kezdeményezett, annak díjat kell kapnia; tudja, hogyan kezelje energiáinkat, agressziónkat és perverziónkat. Ha nem ismertél, haver, megszállott játékos vagyok. Nem csak időtöltés, hanem mindig szánok órákat erre a hobbira. Ahogy a pornó- és hentaiipar nőtt, azonnal találtak egy helyet a játékélményünk javítására azáltal, hogy paródiaelemeket és szex-témájú változatokat kínálnak.

Nincs itt olyan játékos, aki ne vágott volna bele szexjátékokba. Mindenki szereti, mert ha nem, ez a rés soha nem lesz világméretű jelenség. Ezért szívesen felveszem a Horny Gamert a szexjátékok listájára. Pali, ez az oldal több száz elérhető játékot indít el, amelyekben elkezdhet navigálni. A Horny Gamer köztudottan hihetetlen élményt nyújt az egyszerű oldalkialakításával. Soha nem látott kanos játékműfajok és néhány legnépszerűbb hentai tevékenység kombinációját mutatja be. Nem csak ez, a bónusz hentai képek és videók elérhetők az Ön számára.

Valójában a Horny Gamer bármilyen csúnya kalandot szeretne nyújtani Önnek. Az oldal szeretettel vár mindenkit azzal, hogy korlátlan számú ingyenes szexjátékkal árasztja el rajongóit. Jól futottam a hentai témájú kincsekkel, és meg kell mondanom, a szexuális kincsek széles skálája létezik. Az olyan bónuszelemek, mint a meztelen hentai képek és filmek, elragadtatnak, és elragadtatnak. Nagyra értékelem a Horny Gamert, amiért egy teljesen betöltött oldalt mutatott be, amely pontos és hihetetlenül slampos.

Horny Gamer, igen, az vagy!

hornygamer előnézet

Büszkén mondhatom, hogy legális kanos játékos vagyok, és nagyra értékelem, ahogy az oldal kitalálta a nevét. Ahogy mozogsz az oldalon, elérheted azt a lehetőséget, hogy a legdurvább játékossá válj. Az oldal világszerte felkeltette a szexjátékosok figyelmét az animált karakterek sorával, akik változatos célt próbálnak elcsípni. Minden szexuális játék, amelyet ezen az erotika oldalon fog látni, a perverzió és a művésziség terméke. Horny Gamer kétségtelenül helyet kapott a maszturbálók szívében. Ezt az állítást jó forgalmi bizonyítékok és pozitív szájhagyományok támasztják alá az oldal látogatóitól és a pornó rajongóktól.

Ha már itt tartunk, a legtöbb barátom jót mond a Horny Gamerről. Szóval felébresztett, és rájöttem, hogy még nem írtam le az oldalt. Könnyű volt felcsúszni bennem a Horny Gamer karakterére, és manőverezni ezt az egyszerű, de hatásos helyszínt. De mielőtt mélyebbre ásnánk, figyelmeztetlek, haver. Kérjük, ne engedje, hogy kiskorú testvérei és gyermekei találkozzanak a Horny Gamerrel. Felügyelet nélkül a gyerekek véletlenül eljuthatnak ebbe a felnőtt birodalmába. Nem akarjuk kihasználni gyermekeink elméjét. Hagyja, hogy a felnőttek egyedül élvezzék a Horny Gamert és a szexuális szükségleteinket kielégítő előnyöket.

Sok tevékenység ezen a kanos Gamer egyszerű oldalon

hornygamer tovább

Tudom, hogy Ön is kíváncsi arra, hogyan hozott ez az egyszerű oldal sok szexuális játékot a közelébe. Nos, ez azt mutatja, hogy nem szabad egy platformot a külső kialakítása alapján megítélni. Ami a legjobban tetszett a Horny Gamerben, az a szextartalom iránti lelkesedés, nem pedig a dizájn miatt. Az egyszerűség ellenére a farkam örömmel konstatálja, hogy a kincsek mentesek a reklámoktól és a rendetlenségtől. Igen, haver, egyetlen nyomot sem láttam, ami bosszúságot és undort váltana ki. Sokkal több, a Horny Gamer tiszta, barátságos hangulatot kölcsönöz egyszerű színtónusokkal, szövegmérettel és stílusokkal.

Sőt, a logó egy aranyos elrendezést is megjelenít az egyszerűség jegyében. Aranyos egér és macska karakterek találhatók az oldalon, kék, rózsaszín és sárga színekkel kiemelve az informatív oszlopokat. Az oldal bal oldalán található sárga oszlop a Horny Friends listát mutatja, amely néhány látogatható webhelyet tartalmaz. Ahogy lejjebb halad, hentai kincseket fog látni, például videókat és képeket szórakoztatás céljából. A középső kék oszlop a legújabb hentai szexjátékokat hangsúlyozza. Fiú, sokan vannak. Továbbmentem, és több száz oldallapot láttam, amelyek az anyagokat tartalmazták.

Minden szexjátékhoz tartozik egy rövid leírás a játék mechanikájáról. A Horny Gamer megfelelően elrendezte a tartalmat a könnyebb hozzáférés érdekében. A bemutató hibátlan, nulla felugró ablakkal. Basszus, szeretem a Horny Gamert, még akkor is, ha az elrendezés egy középiskolai projektnek tűnik. A jobb oldalon megjelenik a rózsaszín menü, ahol navigálhat a pornó kategóriák között. Én is imádom ezt a részt, mert korlátozni tudtam az anyagokat. Kipróbáltam a cosplay témájú szexjátékokat, és a Horny Gamer számos lehetőséget adott nekem, köztük a Hentai Heroes, a Final Fantasy, a Haunted Mansion Screamers és a Parody Fuck Holes.

Olyan funkciók, amelyeket nem szabad kihagyni a Horny Gamernél

hornygamer játékok

Az akadálymentes bemutatón kívül a Horny Gamer felkelti a farkam a HTML5 pornójátékok kijelzőjével. Ez a funkció lehetőséget ad barátainak, hogy Flash használata nélkül élvezzék a változatosságot. Ezenkívül a játékok HTTPS-kompatibilis funkcióval is rendelkeznek. A Horny Gamer összes szexjátéka alapértelmezés szerint rendelkezik ezzel a funkcióval. Szeretem ezt a funkciót, mivel lehetővé teszi a rajongók számára, hogy tapasztalatlanul éljenek meg középső támadásokat vagy bárkit, aki kémkedett a csúnya tevékenységeink után. A Horny Gamer a biztonságot és a tiszta szórakozást nyújtja a webhely felhasználóinak. Azok, akik attól tartanak, hogy családtagjaik vagy barátnőik leskelődnek huncut elfoglaltságaikról, itt a Horny Gamersnél kényelmesen érezhetik magukat.

Ráadásul a közelben semmiféle reklám nem található, ami zökkenőmentes élményt nyújt a perverzek számára. Az is észrevehető, hogy a Horny Gamer megkönnyíti a felhasználók számára, hogy kapcsolatba léphessenek egymással, és hogy a beágyazott eszközökön keresztül közösségileg kommunikáljanak egymással. Twitter fiókot. Kövesse a Horny Gamert a @HornyGameRRR fiókjában, ha további frissítéseket szeretne kapni ajánlatairól és trendjeiről. Az is izgalmas, hogy tudomást szerez a korlátlan ingyenes szórakozásról. Fogadok, hogy nem hagyja ki a szexuális vágyaikra sütött finomságokat. A Horny Gamer sok mindent el tudott ragadni, haver.

A kanos játékosok több száz szexuális játékot élvezhetnek

hornygamer cosplay

A hatalmas lehetőségek miatt a Horny Gamers remek helyszínt jelentett a szemtelen kalandunk meghosszabbítására. Várakozásom szerint csaknem ötszáz játékelemet kóstolhatok meg a helyszínen. Ezen jutalmak mindegyike különféle terveket gyűjt össze a megvalósításhoz. Jól szórakoztam a Vissza az iskolába című filmben, a legslamposabb iskoláslányokra koncentrálva. Hogyan működik ez a szemtelen játék? A Back to School feladata, hogy csillagokat gyűjtsön a megadott időn belül. Ha egyszer elkapsz egy bizonyos számú sztárt, jutalmad különféle szexuális találkozások lesznek a legdögösebb és legelevenebb iskoláslányokkal. Izgalmas, hogy az iskoláslányok különböző testmérettel, bőrszínnel és szépséggel érkeznek. Rengeteg válogatás van, haver.

Emellett gyerekjáték volt navigálni a Gym Girl Alice, XXX Selfies, Robin and the Sugar Gem, Raven Sim, Hot Classwork és még sok más szexjáték témái között. Nagyra értékelem az ötletet, hogy az utasítások egyszerűek. Ne bonyolítsuk a dolgokat, amikor csak az orgazmus után vagyunk. Horny Gamer képes volt befejezni a kaland és a csábítás folyamatát. A mennyiség itt soha nem probléma. Azonban meg kell jegyezni, hogy a minőség néha csorbul. A helyzet érthető a Horny Gamer ingyenes kollekciójával. Egyes elemek elmosódottak, pixelesek és szabványos felbontásúak. Ettől függetlenül én dicsérem a faszokat emelő tárgyak mögötti munkákat. Sokkal inkább, amikor láttam, hogy Alice edzőterem lány masszíroz egy hatalmas farkat.

A HornyGamer.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Szexjátékok százai
 • Ingyenes anyagok
 • Egyszerű, de tiszta oldal
 • Bónusz hentai videók és képek
 • HTTPS kapcsolat
 • Az erotika nyálas változatossága
 • Gyönyörű szexuális játékok

CONS:

 • Kevés pixeles és elmosódott elem

A HornyGamer.com-hoz hasonló, 12 legjobb ingyenes szexuális játékoldal:

# 1 - AssasinsSeedOrgies

orgyilkosok magorgiái

A játékvilágban mindig azt látjuk, hogy a népszerű játékokat más, különböző műfajú játékok parodizálják, és ez egy példa. Ha lelkes játékos vagy, biztosan hallottál már az Assassins Creed Originsről, és ez a népszerű bérgyilkos játék paródiaváltozata. Ahelyett, hogy képzett orgyilkos lenne, mint az eredeti játékban, az Assassins Seed Orgies-szel, gyönyörű és szexi nőkre kell vadásznia, és minden lehetséges módon megpróbálnia szexelni velük. Ez az álom, igaz?

Maga a koncepció szórakoztatóan és izgalmasan hangzik. Ki ne akarna szexelni gyönyörű lányokkal, és ezt minden lehetséges helyzetben és helyen végezné? Ez a játék a legmagasabb szintre emeli a szexuális fantáziádat, és szórakoztató színészi játékba visz. Bár ez egy paródiás játék, mégis szórakoztató játék, annak ellenére, hogy nincs mögötte történet.

Van egy sztori módja, ahol egyszerűen megnézheti, ahogy egy történet kibontakozik, és szemtanúja lehet őrült és vad szex jeleneteknek. Nem is kell semmit tennie. Csak dőljön hátra, lazítson és nézze meg azt a forró akciót, amely csak nézéssel forróságot fog okozni. Ami a teljes játékmódot illeti, elkezdheti választani és kölcsönhatásba lépni a különböző karakterekkel. Mindezek a szórakoztató és vad cselekedetek megtartják a lábujjaidat, és még többet akarnak ... rengeteg lehetőséggel, hogy ezen keresztül virtuális szexet folytassanak játék közben.

Előnyei:

 • Ahhoz, hogy játsszon, nem kell tapasztalatod a pornó játékokról
 • A játékmenet nagyon egyszerű és szórakoztató
 • Elérhető a legtöbb platformon, beleértve a mobilokat és az asztali számítógépeket is
 • lenyűgöző grafika
 • A karakterek hasonlítanak az eredeti játékéhoz
 • Nagy figyelem a részletekre - az apró mozdulatoktól a szereplők arckifejezéséig
 • Ingyenes bónusz videókat ad ki a játék letöltése után

CONS:

 • Más pornó játékokhoz képest unalmassá válhat
 • Kevesebb funkciót kínál, mint a legtöbb pornó játék
 • Rengeteg hirdetés játék közben

# 2 - SexEmulator

szex emulátor

Ezzel a pornó játékkal létrehozhatod álomlányodat, és egész nap kibaszhatod ezt a szexemulátort, valamint a többi pornó játék átfogó listáját. A játék letöltésekor létre kell hoznia egy reális avatart az Ön preferenciái alapján, és minden szükséges funkcióval rendelkezik, és a hálószobával kapcsolatos képességekkel. Az igazi szórakozás akkor kezdődik, amikor te és a lányod intimebbé válsz sok szexuális forgatókönyv esetén.

Sok 3D-s interaktív játék áll rendelkezésre mindenki számára, hogy bármikor játszhasson, és mindannyian szuper realisztikusnak tűnnek, hogy megragad és meg akarja nézni, hogy minden apróság kibontakozik a szeme előtt. A Sex Emulator számos lehetőségével soha nem fog unatkozni ezen a játékon, és ez egy bónusz, hogy megelégedést nyerhet egy dögös lány kibaszásával, ami minden srác álom fantáziája.

A Sex Emulator mindenki számára ingyenes, de csak azért kell megadnia a hitelkártya adatait, hogy az oldal megerősítse, ha nagykorú vagy-e ilyen 18+ játékot játszani, ami egy olyan lépés, amely valahogy szabványossá vált, különösen bármi mással pornóval kapcsolatos. Ingyenesen nyithat számlát, de legyen óvatos, és olvassa el az egyes rovatokat, így nem fog becsapni az előfizetési költségek befizetésére. Bár a fizetés mellett dönt, több hozzáférést élvez a különböző játékokhoz és pornó oldalakhoz, amelyek nem állnak rendelkezésre az ingyenes felhasználók számára.

Kapjon egy gyors falatot ezzel a SexEmulator ismertetővel.

Előnyei:

 • Jól megtervezett játék, jó grafikával
 • Sok küldetése és kihívása van
 • A legtöbb játék böngészőn keresztül játszható
 • Nem kell letölteni a játékokat, mivel azonnal használhatók
 • Meg kell tervezned a tökéletes és ideális lányodat
 • A „fasz haverod” testreszabása a játékban olyan speciális, még a mellek méretéig is
 • Az avatarok nagyon hasonlítottak a valódi webkamera modellekre
 • Forró és valósághű hanghatások forró csajoktól
 • Több mint 400 játék közül választhat

CONS:

 • Egyes hirdetések még akkor is megjelennek, amikor egy forró és kellemes jelenet közepette van (csak ingyenes verzióban)
 • Elég sokat kell fizetnie, hogy több pornó játékot és webhelyet élvezhessen

# 3 - RedBedSeduction

vörös ágy csábítás játék

Ennek egy jó háttérsztorija van, és már a kezdetektől fogva bekapcsol. Tele van tetszetős karakterekkel, olyan szexjelenetekkel, amelyek reálisak, mint a pokol. Amikor ezt a játékot játszik, észreveszi, hogy sok erőfeszítést fordítanak a játék tökéletesítésére. Grafikája, elrendezése, kezelőfelülete, még a karakterek is, jól kidolgozottak. A karakterek egyedi személyiséggel rendelkeznek, és ez csak még érdekesebbé és érdekesebbé teszi a Red Bed Seduction-t.

Ebben a játékban különösebb ok nélkül kibaszhatsz valakit. Bonyolult története miatt itt-ott rengeteg gondolkodásra lesz szükséged. Bár a játék játszásához is erőfeszítéseket kell tennie, a szexjelenetekhez érve érdemes várni. Képzeleten felül erotikus.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű grafika
 • A játékot úgy érzi majd, mintha valami 18 éven felüli filmben szerepelne
 • A játék hibátlan és nagyon könnyen kezelhető
 • Még akkor is, ha még nem ismeri az ilyen játékokat, egyáltalán nem lesz nehéz dolga
 • Remek történet, ellentétben a legtöbb pornó játékkal
 • Könnyű és gyors regisztráció, és mindez ingyenes
 • A játék számos különböző platformon játszható, például mobil vagy asztali számítógépeken

CONS:

 • Néha kissé lemaradt

# 4 - 3DSexVilla2

3d szex villa

Szexi karakterekkel és intenzív forgatókönyvekkel a virtuális szex nem válhat melegebbé ezzel a játékkal. Kicsit olyan, mint a Sims, de inkább felnőttközpontú, sok vad szex és csábító karakterrel rendelkezik, ami már a kezdetektől fogva rákezd. A testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja, így reálisabb és kellemesebb. A karakterek tetszés szerint készíthetők, különösen az arckészítő funkcióval ellátott új frissítéssel.

A 3D Sex Villa 2-ben bármilyen lányt durranhatsz, főleg az ideális lányokat. Azt is teheti, hogy a szereplők olyan hírességekké váljanak, akik mindig is rajongtak rajtad. Mivel a játékot le kell tölteni, használhat egy-két oktatóanyagot a játék felületének megértése és könnyebb elérése érdekében. Bár az ára kedvezőbb, körülbelül 26 dolláros havi előfizetéssel, mégis szórakoztató és szexi játék, amely kielégíti érzékeit és igényeit.

Előnyei:

 • Reális játékmenet 3D karakterekkel és testreszabással
 • A nemi pozíciók és helyek végtelenek
 • Kísérletezhet a karaktereivel, a megjelenéstől a hálószobás képességekig
 • Ha fizetett a játékért, akkor ingyenes hozzáférést kap más pornó játékokhoz is
 • Van egy sztori mód szuper forró akcióval

CONS:

 • A funkciók elég bonyolultak
 • Időbe telik, mire felismeri a játékot
 • Elég drága más pornó játékokhoz képest

# 5 - Projekt QT

nutaku ProjectQT

A ProjectQT egy csodálatos játék, letölthető androidos okostelefonokra. A legtöbbünk számára valóban zavarba ejtő és lenyűgöző. Azt javaslom azonban, hogy mielőtt csatlakozna, ismerkedjen meg ennek a játéknak az összetett játékkoncepciójával. Természetesen türelemre van szükség. Miközben ezt teszik, a játékosok megpróbálják összegyűjteni a szörnyű nőkből álló csapatot, és megállítani a területen elterjedt biológiai katasztrófát. A történetben szereplő karakterek fejlődése sok forró anime-romantikus és harci akciójelenetet hoz magával, amelyek kiterjedt háborúskodást vagy nem következményes inváziót foglalnak magukban.

Előnyei:

 • Forró női karakterek
 • Elképesztő sztorik
 • A grafika kiváló minőségű

CONS:

 • A zene és a hang javításra szorul

# 6 - FapTitans

FapTitans

Egy olyan progresszív játék, mint a FapTitans, sokunk számára ismert. Kérlek, ne érezd úgy, hogy mindent ki kell találnod, amire utalok, mert nyilvánvalóan megérted, hiszen ez a játék nem újdonság számodra (az biztos). Hagyományos fantázia környezettel rendelkezik, nagy mellekkel. A FapTitans játék legtöbb funkciója nagyon egyszerű és egyszerű. Lehetséges, hogy igazán elveszik abban az élményben, hogy már nem vagy biztos abban, hogy pornót nézel, vagy csak élvezed a játékot.

Előnyei:

 • Ingyenes használatra
 • Csodálatos karakterek látványa
 • Útmutatók állnak rendelkezésre az oldalon való navigáláshoz

CONS:

 • Kevés nem olyan szexi töltőanyag létezik
 • Elég drága a frissítésekhez

# 7 - Fap vezérigazgatója

Nutaku Fap vezérigazgatója

A Fap CEO a legkedveltebb pornójátékom. Ahogy a játék neve is mondja, vezérigazgató leszel, és saját szexkamera-oldalt működtethetsz. A játékosok dögös nőket bérelhetnek, edzhetnek és elbocsáthatnak. Lehetővé teszi találkozók tartását, interjúk készítését és a cég irányítását – mindezt élő meztelen közvetítés mellett.

Előnyei:

 • A párbeszédek valóságosak
 • Csodálatos Hentai grafika
 • A játék koncepciója kiváló
 • Néhány játék ingyenesen játszható

CONS:

 • Drága alkalmazáson belüli vásárlás
 • Az ingyenes játékok korlátozottak

# 8 - CuntWars

CuntWars

A ChickWars vagy közismertebb nevén a „Cunt Wars”. Ez egy nagyszerű webhelynév, és egy pokolian játék. Ezzel a címmel viszont biztos vagyok benne, hogy nem hülyéskedik. A Cuntwars nevű kártya alapú taktikai alkalmazást a Hooligan Apps készítette. Bár a Cunt Wars nem egy szokványos harci esemény, nagyon lenyűgöző lenne látni, hogy két dögös nő kilép egy arénában – mivel ez meglehetősen váratlan lenne. Semmi különös nem szükséges a Cuntwars játék elindításához. Az összes zökkenőmentesen fut az asztalon, így nem kell szokatlan forráskódot telepítenie.

Előnyei:

 • Csodálatos játékok
 • Az egyes játékok tartalma fantasztikus
 • Egyszerűen érthető
 • A mobil böngészés zökkenőmentes
 • Az asztali játék kiváló

CONS:

 • Nincs elérhető szexjelenet

# 9 - Waifu zseb

PocketWaifu

Kutatásaim szerint a Pocket Waifu volt Nutaku egyik legnépszerűbb számítógépes játéka valaha. Ezzel a játékkal a játékosok egy személyes kanos társat élvezhetnek, aki mindenben segít nekik – legyen az kényelem, szex stb.. Rengeteg olyan dolgot tehetsz itt, amit a való életben el sem tudsz képzelni. Nos, ilyenek a pornójátékok, igaz? Az elképesztő akciókon kívül a szex mindig a legfontosabb.

Előnyei:

 • Hat minijáték áll rendelkezésre
 • Az animáció csúcsminőségű
 • A karakterek csodálatosak és egyediek
 • Testreszabhatja karakterét

CONS:

 • Nem mentheti a játék előrehaladását

# 10 - GameOfMoans

nyögések trónjátéka

A játékok világában nem újdonság olyan paródiajátékokat látni, amelyek lazán más népszerű filmekre vagy tévéműsorokra épülnek. Mindannyian hallottunk a Trónok harcáról, igaz? Tehát van ez a játék, amely ezen a siker TV-sorozaton alapul, amely nagyszerű akciókat és szexuális feszültséget kínál, így a legjobb alternatív környezet a GoT rajongói számára. A Game of Moans minden bizonnyal nosztalgikus érzést kelt a rajongókban, hiszen játszhatnak és kommunikálhatnak kedvenc Game of Thrones karaktereikkel. Ez a játék a sorozat fő történetének egyfajta kiterjesztése lett, sok karakterdinamikával és tiszta, de szexuális szórakoztatással.

Ez a játék kiváló dizájnnal és éles 3D-s grafikával büszkélkedhet, amelynek célja minden korosztály közönségének elbűvölése. Ez a játék, annak a sorozatnak a spin-offjaként, életszerű hangulatot kelt minden karakterben, sőt hasonlóságot mutat mindegyikükkel, legyen az testük, arcuk vagy modoruk. Ebben a játékban jól érezhetjük magunkat, amire vágyunk és amire szükségünk van, és választhatunk bármilyen utat is, amelyen haladni akarunk, mivel a játék meglehetősen érzéki.

Kattintson ide a GameOfMoans teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • A játék teljesen testreszabható
 • A játékosok szinte bármit szabadon ellenőrizhetnek
 • A játékosok egyedi pillanatokat hozhatnak létre és tapasztalhatnak meg a játék során
 • Nincs szexuális szórakozás
 • Ebben a játékban semmilyen tevékenység nem tilos; minden szexuális aktus lehetséges
 • A játékosok megtalálhatják a szexuális elégedettséget és a szabadulást
 • Kiváló grafika és animációk, amelyek nagyon reálisak
 • A játék szexjelenetei annyira valóságosnak érzik magukat
 • Néhány történet és jelenet magából a GoT-ből származik
 • Nagyon szilárd és érdekes történet
 • Ebben a játékban bárkit kibaszhatsz, akit csak akarsz
 • A kísérő zene jól illik a játékhoz
 • A történet kifogástalan párbeszédet folytat
 • Lejátszható asztali és mobil eszközökön egyaránt
 • Nincsenek nemkívánatos játékosok vagy trollok, mivel a kártya adatai minden játékost legitimmé tesznek

CONS:

 • Nem sok lehetőség a nyelvre
 • Néhány történet csak kitalált forgatókönyv

# 11 - TheFister

a fister szex játék

Egy másik paródia játék, amelyet a The Witcher vett át, ez a pornó játékok csintalan gyűjteménye, amely reálisnak és szórakoztatónak tűnik bármikor játszani. A játék annyira reális, hogy összezavarodhat, hogy pornó videót néz-e, vagy mégis játékot játszik. Ez reális és jó hír, hogy ez a játék szabadon játszható.

Maga a játék nagyjából egyszerű és nem hülyeség. Válassza ki a lányát, a nemi pozíciókat, és kezdje el az ügyet. Ami a lányok kiválasztását illeti, nagyon sok közül választhat, és még a nemi pozíciók mellett is kiválaszthatja mindezt kedved szerint. Az egyik ok, amiért sok ember szereti ezt a játékot, reális tulajdonságainak és részleteinek köszönhető. A legkevesebb karaktermozdulat is a valóságnak tűnik, megmutatva a játék nagy figyelmét a részletekre.

Előnyei:

 • A játék megadja a dögös nő POV-ját, akivel játszik
 • Tele csodálatos grafikával, amely szexi és szemtelen érzést fog kelteni
 • Kevés, hogy egyáltalán nem akadna hiba
 • Játsszon bármikor, tetszése szerint
 • Egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik és nagyon könnyen játszható
 • Nem kell szakértőnek lenned, hogy élvezhesd ezt a pornó játékot

CONS:

 • A játék mögött rejlő történet elég hiányosnak és gyengének tűnik
 • A játék egy idő után kissé unalmassá válhat

# 12 - NarcosXXX

narcosxxx áttekintés

Ha felnőtt videojátékot keres, ezt mindenképpen ki kell próbálni. A népszerű Netflix sorozaton, a Narcoson alapszik, és büszke arra, hogy a show egyedi cselekményét nekik is beválthatja. A Pablo Escobar élettörténetén alapuló filmet ebben a pornó játékban használják, de nagyon kedves csavarral. Mivel népszerű drogúr, a NarcosXXX-ben található Escobar kábítószer-kartellt működtet, és van ideje a világon, hogy forró lányokat baszjon, és csak szórakozásból vegyen részt egy vad szexben. Ezeket az erotikus tartalmakat és cselekedeteket 100% -ban cenzúrázzák, amiért értékelni fogja, mint a pornó játékok legszexisebb kitalált cselekményét.

A pornó játékok számára nem újdonság a felkapott filmek, tévéműsorok és szinte bármi olyan paródiájának adaptálása vagy létrehozása, amely mindenki figyelmét felkeltheti. A kábítószer és a szex nagyon veszélyes, halálos, de ellenállhatatlan kombináció. Ez a játék mindkét világ legjavát nyújtja Önnek, és felfedezi, mi okozza a játék körüli összes hype-ot. A NarcosXXX játék közben válhat a hírhedt Escobar-ba, és megölhet ellenségeket, kábítószerekkel foglalkozhat, forró szukákat baszhat meg és a legkeresettebb kokain-kereskedővé válhat ... vagy rendőrséggé válhat, és feladatot kaphat arra, hogy elkapja a drogos urat.

Körülbelül 1.6 millió játékot játszanak havonta, így nem csoda, hogy ezt a játékot felpörgették, és úgy tűnik, sokan élvezik. A legtöbb felhasználó az Egyesült Államokból, Brazíliából, Kínából, Indiából és Németországból származik. Bár a játék eleinte zavaró lehet, könnyedén megismerheti a dolgot, és a következő dolog, amit tud, már játszik ezzel a játékkal, és játék közben csinos lányokkal élvezi minden forró pillanatot.

Kattintson ide a NarcosXXX teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Egy érdekes felnőtt játék, amelyet a Netflix sorozat ihletett
 • A játék ingyenesen játszható
 • Vonzó és interaktív játékmenet
 • Gazdag koncepciókkal és részletes kivitelezéssel büszkélkedhet
 • 1. személy POV-t használ

CONS:

 • Nem támogatja a letöltéseket és harmadik féltől származó alkalmazásokat
 • A játék még további fejlesztéseket használhat
 • Egyes funkciók hirtelen elvesznek, amikor játék közben játszanak

Lényeg

A Horny Gamer egyike azoknak a szexjátékos oldalaknak, amelyeket ajánlok. Tedd a Horny Gamert a listádra, és értékeld a több száz elérhető ingyenes szexjátékot. A könyvtár felállította a péniszemet elérhető választékával és egyszerű játékutasításaival, amelyek pazar szexuális élményhez vezettek. A Horny Gamer egyszerű elrendezése ellenére lenyűgözi Önt a letisztult környezet és a pontos választék. Jó móka volt navigálni a kihívásokkal teli játékok és az azt követő erotika jutalom között. A Horny Gamer több ezer függő perverzt fogott el minőségi jellemzőivel és HTTPS funkciójával. Számíts arra, hogy gyakrabban fogok látni a Horny Gamerben; Szerintem te is szeretni fogod a kalandot.

hasonló helyek ikonra Mind az 16 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Hot Candy Land és 12 kötelezően felkeresendő pornójáték-oldal, mint a HotCandyLand.com Mutass nekem 12 alternatívát a HotCandyLand.com számára. Készülj fel, hogy izgalommal, bájjal és talán nevetéssel fűszerezd játékéletedet! Intsen búcsút a csillogó drágaköveknek, a régi sárkányharcoknak, a cuki grafikáknak és az unalmas játékkoncepcióknak. Ideje kiteríteni a vörös szőnyeget […]

Olvassa el Review

Smut Stone áttekintése és a TOP 12 pornó- és hentai játékok, mint a SmutStone.com. Mutass nekem 12 alternatívát a SmutStone.com számára. Eleged van a pornójátékokból akár offline, akár online, de nem kínálsz szexi csavart és élvezetet az estédbe? Ne pazarolja az idejét; ehelyett élvezze a minőségi pornójátékot, amely forrásként is szolgál […]

Olvassa el Review

Pornósztár Harem és a legjobb 12 legjobb pornó és hentai játékok, mint a PornstarHarem.com Show Me 12 Alternatives for PornstarHarem.com Sziasztok, Dudethrill rajongók! Te, én és egy játék, amely az idők hajnala óta a radarunkon van – a legendás Pornósztár Harem. Úgy értem, tessék, ki nem rejtette magában titkon a vágyat, hogy elmerüljön a világban […]

Olvassa el Review

Games of Desire és a legjobb 12 szexuális játékoldal, mint a GamesOfDesire.com. Show Me 12 Alternatives for GamesOfDesire.com A pornó nemcsak a felnőttek szórakoztatási szcénáját uralja, hanem a játékokban is népszerű rést jelent. Naná! Sok ember rabja a pornójátékoknak, és a Dudethrill is ezek közé tartozik. Ezért, amikor én […]

Olvassa el Review

Booty Heroes és 12 kötelezően meglátogatandó pornójáték, mint a BootyHeroes.com Show Me 12 Alternatives for BootyHeroes.com Lépj be abba az izgalmas világba, ahol a Hentai-rajongók az őrült Hentai iránti szerelmüket valami magával ragadóbb dologgá alakítják. Legyünk őszinték – a szokásos Hentai és X-minősítésű képregények már nem adják meg a trükköt. Azokról az izgalmakra vágyókról beszélünk, akik szeretnék […]

Olvassa el Review

Pornójátékok központja és a 12 legjobb pornó- és szexjáték, mint a PornGamesHub.com Mutass 12 alternatívát a PornGamesHub.com számára. Szia! Készen állsz, hogy belemerülj az ingyenes felnőttjátékok világába, amitől a joystick ugrál az örömtől? Nos, hadd öntsem a babot a játék legjobb játékosára – a PornGamesHubra. Most már tudom, hogy van […]

Olvassa el Review

JeuxPornoGratuits és 12 kötelezően felkeresendő felnőtt és hentai pornójáték-oldal, mint a JeuxPornoGratuits.com. Mutass nekem 12 alternatívát a JeuxPornoGratuits.com számára. Álmodozott már valaha a felnőtt szórakoztató csapat összeállításáról? Nos, nem vagy egyedül ezzel a szeszélyes vágyaddal, barátom. Szerencsére egy játék kiszolgálja nem túl ártatlan vágyainkat. Lépjen be a JeuxPornoGratuits webhelyére, egy lenyűgöző […]

Olvassa el Review

Látogassa meg a Mamát és a Top-12 ingyenes szexjátékokat, mint a VisitMama.com. Mutasson 12 alternatívát a VisitMama.com számára. Tegyünk egy vad utazást a memóriasávon, jó? Emlékszel azokra a régi szép időkre, amikor csalókódokat és játéktippeket cseréltek a haverokkal? Gyorsan előre a mai napra, és az érdeklődési köre a joystick helyett másfajta felé terelődött […]

Olvassa el Review

Wet Pussy Games & Legjobb pornó, hentai és felnőtt szexjátékok, mint a Wetpussygames.com Mutass nekem 12 alternatívát a Wetpussygames.com számára. Rendben, kalandozó társaim a felnőttek szórakoztatásában, beszéljünk egy olyan világról, ahol egyszerűen nem léteznek határok! Ebben a rohanó digitális korszakban az új szexweboldalak gombaként jelennek meg egy esős nap után, és az innováció nem ismer határokat. […]

Olvassa el Review

Horny Gamer és 12 csúcskategóriás ingyenes szexuális játékoldal, mint a HornyGamer.com. Mutass nekem 12 alternatívát a HornyGamer.com számára Hadd egyesítsük a játékot és a kibaszottságot a HornyGamer.com-mal! Soha nem fogsz találkozni ezzel az oldallal, ha nem vagy olyan kanos játékos, mint én, haver. Ki nem? Tudom, hogy járt már különböző hentai játékoldalakon, és valószínűleg […]

Olvassa el Review

Sexy Fuck Games és 12 kötelező látogatás ingyenes hentai, pornó és egyéb szexjáték, mint a Sexyfuckgames.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Sexyfuckgames.com számára Ma a SexyFuckGames csábító világába merülünk – egy olyan hely, ahol a legnagyszerűbb dolgok keverednek a férfiak abszolút imádják: a szexet és a videojátékokat! Lehet, hogy azt gondolja: „Hé, ez ingyenes, tehát […]

Olvassa el Review

Nutaku Review & 12 legjobb pornó, hentai és felnőtt szexuális játék, mint a Nutaku.net Mutasd meg a 12 alternatívát a Nutaku.net számára A világ haladásával az egyének egyre jobban kielégítik szexuális preferenciáikat. Emiatt számos platform az alapoktól a szexuálisig terjed. Emlékszem, volt egy időszak, amikor manapság népszerű dolgok […]

Olvassa el Review

A legjobb XXX játékok bemutatása 2023-re Talán itt az ideje, hogy felfedezze a pornó videojátékok csodálatos világát. Ezek […]

Olvassa el Review

Game Of Moans webhely: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (mint a Game of Thrones Style) Mutasd meg a Moans Game előnyeit és hátrányait A játék világában nem új a paródiajátékok látása amelyek lazán más népszerű filmeken vagy tévéműsorokon alapulnak. Mindannyian hallottunk már a Trónok játékáról, […]

Olvassa el Review

NarcosXXX (NO BS) Pornó játékok áttekintése a Narcosxxx.com webhelyről Mutasd meg az ítéletet (előnyök és hátrányok) A számítógépes és videojátékok már régóta foglalkoznak felnőtt témákkal, de a fejlesztők csak az utóbbi években találták meg a tökéletes ötleteket hogy tetszik a kemény játékosoknak. Ahelyett, hogy a mainstream videojátékokat egy […]

Olvassa el Review

Szeximulátor A SexEmulator.com pornójáték-bemutató végső áttekintése A SexEmulator előnyei és hátrányai Képzelje el, hogy minden szexuális késztetése van, hogy bármi újat és szokatlan dolgot tegyen valakivel, de egyszerűen nem találja meg azt a tökéletes embert, aki megteheti veled talán a külsejük miatt, vagy […]

Lapozzon a lap tetejére