Frissítve: 19. május 2024

HoldTheMoan

& TOP 12 Reddit NSFW Subreddits, mint az r/HoldTheMoan

Mutass nekem 12 alternatívát a r/HoldTheMoan

HoldTheMoan fő

Nem bírom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Jó dolog, hogy az ugyanilyen kanos barátom bemutatott nekem a HoldTheMoan-t, egy NSFW Subreddit-et, amely rengeteg szopást, dumálást és dörömbölést kínál videókon, GIF-eken és képeken keresztül. Néhány csaj a hátsó ülésen, lépcsőn, parkolóban, konyhaasztalon és mindenütt csinál. Ha azt kérdezi tőlem, hogy a HoldTheMoan tele van-e amatőr tartalommal, akkor a pokolba is! Minden bizonnyal ennek a Subredditnek a neve jól illik a tartalmához – ez arra készteti, hogy a lehető legteljesebb mértékben megtapasztalja a nyögését és átélje az orgazmust! Tartalma mindig az első szopási élményemre emlékeztet, de az r/HoldTheMoan valóban egyedülálló kalandot ad. Ássuk ezt a szukát lent.

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/holdthemoan/

A HoldTheMoan oldal belsejében

Volt már olyan, hogy volt kedve visszatartani a nyögését, mert valaki elkaphat az autó ülésén kurva vagy nyilvános szexben? Nos, ezt fogja érezni itt az r/HoldTheMoannál. Ez az NSWF Subreddit lélegzetelállító képeket és videókat tartalmaz valódi és amatőr tartalomkészítőktől.

A sok pornó- és pornókép-oldal felbukkanása miatt nagyon nehéz találkozni egy olyan oldallal, amely a rángatózás emlékezetessé tételére hivatott. Ami azt illeti, amikor először meglátogattam a HoldTheMoan-t, soha nem számítottam sokra. Arra gondoltam, mit kínálhat egy ilyen subreddit, amit egy pornóoldal nem? De, ó, fiú, nem vettem észre, hogy valójában sok olyan dolog van, amit nem láttam a pornóban.

Nos, először is, a tartalom forró. Nézni ezeket a lányokat, akik kibaszottul és villogtatják a melleiket, az kétségtelenül vad. És ami még jobb, legtöbbjük amatőr. Azt jelenti, hogy soha nem volt tapasztalatuk a mainstream pornókkal való kibaszásban, tehát minden, amit a HoldTheMoan-on posztolnak, a való életben történik. Nincsenek forgatókönyvek, nincs produkció – csak egy bütyök és kanos késztetések.

A lányok által választott beállítások merészek és egy kicsit veszélyesek is. Szó szerint visszatartja majd a nyögéseiket. Talán ezért hívják a HoldTheMoant úgy, ahogy van, nekik köszönhetően.

Szervezett és lenyűgöző felhasználói élmény

HoldTheMoan mellek

Minden Reddit subredditnek megvan a maga egyedi elrendezése, és az r/HoldTheMoan koncepciója kifinomultnak és jól kivitelezettnek tűnik. Ellentétben sok más Reddit alreddittel, amelyeket általában amatőrök, nem pedig profik kezelnek, ez jól szervezett.

Amikor bejelentkezik, először az érvényesítési eljárást leíró kiemelt bejegyzést nézi meg. Ha elkészült, a főképernyő a legújabb, legmenőbb vagy legnépszerűbb bejegyzések szerint kategorizálható. Ha pedig egy adminisztrátorhoz szeretne fordulni, akkor a weboldal jobb sarkában található egy jól áttekinthető szabályzat rész, az oldal áttekintése és a rendszergazdák vázlata.

Ezenkívül a Reddit-fiók létrehozása lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon, visszajelzést adjon és értékelje mások bejegyzéseit. Míg a legtöbb pornóoldal ritka megjegyzésterülettel rendelkezik, a HoldTheMoan megjegyzés rovatai gyakran tele vannak témákkal, és mindig közvetlenül kommunikálhat az eredeti tartalom készítőjével. A felhasználók követhetik kedvenc Redditorjaikat is, így közvetlenül a kezdőképernyőjükre kaphatnak értesítést az új bejegyzésekről. Minden bizonnyal a HoldTheMoan robusztus funkcionalitáskészlettel rendelkezik, és azt javaslom, hogy próbálja ki őket saját maga, mivel nem tudom mindegyiket lefedni.

Tartsa TheMoant meztelenül

Valójában még az okostelefon-felhasználók is élvezetesen szórakozhatnak az alkalmazással. Egyszerűen ingyenesen telepítheti a Reddit alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból, és bármikor élvezheti a HoldTheMoan alkalmazást. Funkcióit és használhatóságát tekintve az alkalmazás pontosan egyenértékű a weboldallal. A webhelyen elérhető összes funkció elérhető az alkalmazásban. Tehát ez olyan, mintha egy PC-t kényelmesebb és praktikusabb módon használnánk.

A Reddit tartalmaz hirdetéseket, bár nem agresszívek az ingyenes pornóoldalakhoz képest. Itt, a HoldTheMoannél gyakran láthatsz hirdetéseket, amelyek subreddit bejegyzésként jelennek meg a hírfolyamodban. Nincsenek felugró hirdetések, nincsenek hatalmas szalaghirdetések, és nincsenek harmadik féltől származó átirányítások. Tehát az r/HoldTheMoan kiváló módja annak, hogy elkezdje, ha minőségi szórakozást keres.

HoldTheMoan – a Reddit legnagyobb közössége

HoldTheMoan strand

A Subreddit HoldTheMoannak körülbelül 1.7 millió felhasználója van, és gyorsan közeledik a 2 millió követő mérföldkőhöz. Ezen az alredditen a nyíltan szexuális tartalmú képek és videók széles skálájával találkozhat, amelyek többségét amatőrök készítettek és tettek közzé az interneten. Sokan közületek kíváncsiak lehetnek arra, hogy mi is az a „subreddit”. Nos, engedje meg, hogy elmagyarázzam, miről is van szó. Alapvetően a „Reddit” közösségi oldal több tucat „subreddit”-et tartalmaz. Ezek a Subredditek olyan csoportok, mint egy adott témának szentelt csoportok, ahol a felhasználók beszélgethetnek, megoszthatnak dolgokat, és kapcsolatba léphetnek egymással.

Sok, nem pornóval kapcsolatos alreddit létezik, köztük az online játékoknak, vidám képeknek, irodalomnak, szórakoztatásnak és sok más kategória, amely felkelti a netezők érdeklődését. De hogy a dolgok gyorsak és aranyosak maradjanak, nagyobb hangsúlyt fektetünk a figyelemreméltó és exhibicionista nőkre itt, az r/holdthemoan subredditen.

HoldTheMoan meghajtó

A Subreddit HoldTheMoan működéséhez a követők nyilvános beadványaira támaszkodik, ami azt jelenti, hogy a HoldTheMoan tartalom nagy része felhasználók által generált és házi készítésű. Ezenkívül minden bejegyzést engedélyeznie kell a HoldTheMoan adminisztrátorainak, akik felelősek a subreddit tartalmáért. Úgy tűnik, hogy az oldalon meghatározott irányelvek vannak, ezért legyen óvatos, és tartsa szemmel ezeket, mielőtt bármit is beküldene. A csapat egyenként szűri a dolgokat, és ha nem felel meg a szabályaiknak, számítson arra, hogy elutasítják.

Hogyan működik az r/HoldTheMoan?

HoldTheMoan túrázás

Az r/HoldTheMoan subreddit ellenőrzési módszere az egyik kedvenc funkcióm ezen az oldalon. Számos más alprogram nem rendelkezik minőségbiztosítási képességekkel, és egyszerűen elfogadja a beküldött dolgokat, ami silány tartalmat eredményez, amely máshol is megtalálható. Valójában több NSFW-alreddit is találtam, ahol több bolond is posztolt videókat pornószínésznőkről, és azt állítja, hogy amatőrök – és túlságosan sokat számítanak.

Jó, hogy a HoldTheMoan eléggé bele van fektetve a moderációs munkájába, és a szabályozása nagyon világos. Csak a tények – nem szöszmötölni vagy szükségtelen részleteket. A képernyőn és a keze ügyében kell lennie az egész kalandnak, ezért jobb, ha elkezd kommentelni és szörfözni anélkül, hogy attól félne, hogy egy ostoba szerencsétlenség miatt felfüggesztik.

HoldTheMoan nincs bugyi

Talán különösen érdemes megvitatni a Reddit „up/downvote” módszerét. A legtöbb webhely lehetővé teszi a gyűjtemény rangsorolását a legmenőbb, legnépszerűbb és legnézettebb szerint, de ez nem jelent semmit. Ezek a dolgok csak rangsorolnak, és nem is sokat tükröznek a jelenetek minőségén. A Reddithez képest azonban a szavazatok nagyon fontosak. A több pozitív szavazat nagyobb mennyiségű jóságot jelent.

Valójában a HoldTheMoan Subreddit legjobb Redditorjait az egyes bejegyzések által kapott szavazatok száma határozza meg. De természetesen nem minden Redditor képes kinyilvánítani a pozitív szavazatokat, ha a többi felhasználó szórakoztatónak vagy mulatságosnak találja az Ön megjegyzéseit. Ezeket a pozitív szavazatokat úgy szerezheti meg, ha izgalmas és okos megjegyzéseket tesz közzé mások témaköreiben. Eközben a troll kommentek és a sértő hozzászólások hajlamosabbak a negatív szavazásra, és ha sok negatív szavazat van, a bejegyzés alig látható. Alapvetően a sok negatív szavazatot tartalmazó válaszok általában csökkennek, így a HoldTheMoan olvasóit nem zavarja a hírfolyamukba kerülő szemetes bejegyzések.

Az r/HoldTheMoan lenyűgöző tartalma

HoldTheMoan mellek

Az r/HoldTheMoan szabályzatai és adminisztrátorai nem olyan rosszak, mint gondolod. Természetesen minden pornóval kapcsolatos platformon mindig érvényben vannak a szabályok. A HoldTheMoan nem a kemény pornó új határa. Valójában az oldal szívesen lát minden hardcore cuccot, BDSM-et, análist és minden jót. A szarkasztikus vagy jogellenes anyagok közzététele azonban szigorúan tilos.

Ne feledje, az r/ HoldTheMoan nem a tabu vágyai kifejezésének helyszíne. Ehelyett tekintse úgy, mint egy régi, klasszikus webhelyet. Mintha egy házibuliba csatlakoznál, és valaki átnyújt neked néhány meztelen fotót, hogy megnézd. Ez fantasztikus, és nem kell attól tartanod, hogy a jövőd tönkremegy, ha használod. Itt nem küldhet be nem megfelelő anyagokat, online zaklatást, félrevezető szemetet vagy bármit, ami nem elég veszélyes ahhoz, hogy megfeleljen az aluljáró céljának.

HoldTheMoan WC-k

Ezen túlmenően minden plakátot átvizsgálnak annak biztosítása érdekében, hogy ne kerüljenek feltöltésre szerelmi partnerek, volt vőlegények vagy bármi más fényképe az ő beleegyezésük nélkül. Bár eleinte nevettem az ötleten, rájöttem, hogy jobb minőségű, gondosabban válogatott anyagot eredményez. Ettől eltekintve, nem szégyellni most már ha tudod, hogy ezek a subreddit bejegyzések tiszták és megfelelnek a szabályoknak.

Az r/ HoldTheMoanban bemutatott tartalom fantasztikus. Ami engem illet, az oldalon látottak 90%-a fiatal, tapasztalatlan és amatőr. Annak ellenére, hogy különböző felbontású képek és videók vannak, nem találsz semmit a HoldTheMoan oldalán, ami cserbenhagyná. A felnőtteknek szánt webhelyek videóiból kinyert képek vagy GIF-ek az összesnek körülbelül 10%-át teszik ki. Annak ellenére, hogy valahogy beteljesíti a trendet, megkönnyebbültem, hogy sokkal inkább a felhasználók által generált dolgokat látok, mint a hamis, kereskedelmi forgalomba hozott szart.

A HoldTheMoan előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Sok tartalom
 • Nincsenek hirdetések
 • Ingyenes használatra
 • Könnyen navigálhat
 • Szervezett tartalom
 • Felhasználó által generált és amatőr
 • Csatlakozhat az OP-hoz
 • Lenyűgöző tartalommoderálás

CONS:

 • Nincsenek pornósztárok
 • A frissítések lassúak

A 12 legjobb Reddit NSFW szubreddit az r/HoldTheMoanhoz hasonló:

# 1 - / r / HappyEmbarrassedGirls

HappyEmbrassedGirls reddit

Ezt a subbreddit már több mint 7 éve hozták létre, és több mint 550 XNUMX előfizetőt gyűjtött össze. Az NSFW legfrissebb subreddit listáin szerepel, és frissítési gyakoriságukat tekintve nem okoz csalódást. Mint maga a név, láthatja majd a lányokat, akik jól érzik magukat és jól érzik magukat, miközben csúnyán csinálnak egyszerre. A lányok megfelelnek „boldog” és „zavart” érzésüknek. Habár csak korlátozottan tartalmaz kemény tartalmat, ez a rész továbbra is kötelező látogatás és követendő, mivel élvezni fogja a félénk csajokat, akik nem félnek eldobni minden gátlást az öröm nevében.

Előnyei:

 • Elég gyakori frissítések
 • Boldog és zavart lányok, miközben szexiek
 • Több mint 550 XNUMX előfizető

CONS:

 • Néhány különálló bejegyzés
 • Elég szigorú moderátorok

# 2 - /r/BustyPetite/

Busty Petite fő

A BustyPetite egy népszerű NSWF Subreddit, és évek óta sok férfi vágyát teljesítette. Jelenleg az oldal elérte az egymillió feliratkozót, és automatikusan meg tudom mondani, hány hornet srác élvezi a videók nézegetését és a dús nők képeinek felfedezését. Általában a BustyPetite sok őszinte felvételt kínál, tekintve, hogy sok felhasználója amatőr. Sok pornórajongó szívesen látná, hogy ezek a hatalmas mellű, vékony derekú, maszturbáló lányok hogyan bánnak az ujjaikkal.

Előnyei:

 • Sok tartalom
 • Szexi és amatőr lányok
 • Gyakran frissül
 • Kiváló minőségű hozzászólások
 • Videók és képek vannak benne

CONS:

 • A tartalom nem rendezhető

# 3 - / r / AsiansGoneWild

ázsiaiak elmentek vad reddit

Ez megérdemli azt a befolyást, amelyet a Reddit „Gone Wild” közösségeinek egy részében szereznek. Azt szeretnéd, hogy néhány ázsiai lány csúnya és szexis legyen mindenki számára? Az /r/AsiansGoneWild a legjobb hely, ahol megnézheti az ázsiai lányok házi pornóját.

Ez a subreddit egy növekvő közösség, és a frissítések aránya ésszerű. Ami a tartalmat illeti, a tartalomhoz többnyire képeket fogunk látni, de természetesen van néhány videó az öröm kedvéért. Rózsaszín hajú koreai lányok és félmeztelen szelfiik, finom kinézetű ázsiai puncik és ázsiai lányok kis lyukai, amelyek felfedik lédús kacagásukat.

Előnyei:

 • Többnyire eredeti tartalom
 • Nagyon aktív közösség
 • Nem túl szigorú a szabályokkal

CONS:

 • További képek
 • Kevesebb kemény tartalom
 • Több a test felfedéséről, kevesebb cselekvés

# 4 - / r / CumSluts

cumsluts reddit

Ha valaha rajongó lányok voltak, akiknek úgy tűnik, hogy nem tudnak betelni a srác magjaival, akkor élvezni fogják a / r / CumSluts elérését. Látni fogja azokat a lányokat, akik szeretik a cum érzését rajtuk, és egyáltalán nem szégyenlősek megmutatni őket. Rövid klipek azokról a lányokról, akik végig cumálódnak rajtuk - idióta, arcuk vagy csak tetőtől talpig tartó lövésükig - nem számít hol, amíg a ragadós és finom terhelés adagját a srácoktól kapják. Ez a subreddit elsősorban azokra a lányokra összpontosít, akik megszerzik a cum javításukat, és láthatja, hogy bármit is csinálnak, csak azért, hogy egy srác ragacsos krémet robbantsanak, és a legjobb ebben a subredditben az, hogy elfogadják mind a fényképeket, mind a videókat. Tartalmilag és frissítésenként körülbelül 100 beküldést kapnak egy nap alatt, így ez is jó plusz ehhez az alaphoz.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Már kialakult és ismert közösség
 • Sok fotó- és videotartalom

CONS:

 • A teljes hosszúságú videók korlátozottak
 • Általában csak egyenes lányok vagy fiúk szerepelnek benne
 • Kevés fiúkat tartalmazó tartalom

# 5 - / r / AdorablePorn

imádnivalóporn reddit

Az egyik legnagyobb NSFW subreddits, több mint 700 25 előfizetővel, a / r / AdorablePorn olyan aranyos lányoknak ad otthont, akik forróak és kanosak lesznek szexuális találkozásokkal és önkielégítéssel. Elég jó frissítési gyakorisággal rendelkeznek, mivel naponta körülbelül XNUMX vagy több bejegyzés van. Egy dolgot észrevehetnél az imádnivaló pornó lányaival, hogy nagyon aranyos és feleséges anyag, mivel nem tekintheted őket cum kurváknak és szexuális fickóknak.

Előnyei:

 • Nincs túl sok szabály
 • Gyakori frissítések
 • Aranyos lányok felnőtt tartalomhoz

CONS:

 • Néhány lány, aki nem felel meg az „aranyos” leírásnak
 • További képek

# 6 - / r / GirlsFinishingTheJob

lányok befejezik a jejob reddit

Ha elolvassa a nevet, azonnal eszébe jut, hogy dögös lányok keményen dolgoznak a szexben, hogy élvezzék a fiúk péniszéből kivánt terhelést. Természetesen a cumshot videók felhasználhatják a lányokat a kiegészítőkhöz, de néha mindannyian szeretnénk egy kis durva akciót, és azt látjuk, hogy a nők keresik a tartásukat, hogy végre belekóstolhassanak kedvenc cumjukba.

Rengeteg NSFW subbreddits van, és mindegyik különböző réseket és kategóriákat biztosít, de a / r / GirlsFinishingTheJob messze a legegyedibb. Nem mindig látod, hogy a lányok nagy erőfeszítéseket tesznek csak azért, hogy megkóstolhassák, nem? Érzéki videók arról, hogy a szexi lányok forró és vastag cummal robbantanak, a lényegig rázkódnak. Igazat adtak a nevüknek - a lányok itt befejezik a munkát.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Csak néhány teljes hosszúságú videó
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

# 7 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Ha azok közé tartozol, akik látták ennek a subredditnek a növekedését a több mint 10 évvel ezelőtti indulás óta, soha nem gondolnád, hogy eljön a nap, amikor ilyen tartalmak valaha is elérhetőek lesznek. Több mint 1.3 millió előfizető élvezi az NSFW GIF-eket különböző helyekről, például az Imgurról és a GFYCatről, és kielégíti a szexuálisan kellemes dolgok iránti igényét. Mind softcore, mind hardcore pornótartalmat rendszeresen küldenek be; az előfizetők aránya a beküldött tartalomhoz képest valójában az alsó oldalon van.

Előnyei:

 • Softcore és hardcore pornó tartalmak
 • Rengeteg videó
 • Nincsenek hirdetések

CONS:

 • Spam kommentelők
 • A tartalom és az előfizetők aránya meglehetősen alacsony
 • Szigorú újrapostázási politika

# 8 - /r/Ass/

szamár reddit

Ha szexi zsákmányt szeretne a képernyőjén, akkor nyilvánvalóan az /r/Ass a megfelelő hely a látogatáshoz. Ez a subreddit az elmúlt 10 évben létezik, és szerepel az NSFW subreddits toplistáján. Ezenkívül ez az egyik legjobban vezetett közösség, különösen az NSFW-rés számára, mivel mindössze 25 óra alatt több mint 4 bejegyzést tartalmaz. Mondhatnánk, hogy mindenki szereti a jó kinézetű seggét, mivel mindenki hozzájárul a saját részéhez, és erőfeszítéseket tesz a subreddit zökkenőmentes működése érdekében.

Előnyei:

 • Nagyszerű szamár
 • Nagyon aktív közösség
 • Gyakori frissítések

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A kemény tartalmakról nem sokat

# 9 - / r / PetiteGoneWild

petitegonewild reddit

Csak kislányokat engednek ide! Ez a subreddit az egyik legaktívabb közösség, és élvezheti, hogy a kicsi lányok megmutatják testüket, hogy mindenki láthassa őket. Még a frissítési frekvenciája is felülmúlja az NSFW többi legfelsőbb verzióját, mint például a Hold a nyögés és a Cum Sluts. Bár a legtöbb tartalom pusztán képekből áll, mégis néha-néha rövid klipekbe botolhat. A tiszta amatőr tartalmak élvezhetők a Petite Gone Wild játékkal, és semmi sem kellemesebb, mint látni, ahogy a vékony lányok szabadon engedik a belső szexistennőiket.

Előnyei:

 • Szuper aktív közösség
 • Amatőrszerű tartalom
 • Sok vékony lány beküldi tartalmát

CONS:

 • Csak néhány videoklip
 • Jobban a képekre koncentrálva
 • Elég korlátozó szabályok

# 10 - / r / PornInFifteenSeconds

pornó tizenöt másodperc reddit

A Gone in 60 Seconds filmből vett ötletet felhasználva ezen a subbredditen rengeteg profi felnőtt videóval fognak fogadni, amelyek mindössze 15 másodperc alatt állnak. Ezek a rövid videók olyanok, mint a „pótkocsik” egyes teljes hosszúságúak számára, és bármikor elkezdheti rángatni őket.

A PornInFifteenSeconds elég sok időt vesz igénybe az új tartalom feltöltése szempontjából, talán azért, mert meg kell tervezniük a tartalmat és szerkeszteniük kell a dolgokat. Bár a legtöbb tartalom feltöltése házi készítésű videó, akkor is meglepődne, ha kedvenc pornó neveit időnként feltüntetné.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Kiváló minőségű videók
 • Nincs spam

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nagyon rövid tartalom
 • Nem szervezett benyújtási szabályzat

# 11 - / r / NSFW

nsfw reddit

Ez a subreddit a második legnagyobb a pornó tekintetében az egész Reddit közösségben. Mindig mindenki számára az volt a hely, ahol felnőtt szórakozást élvezhetett. Jelenleg 1.3 millió követője van, és ez a subreddit már több mint 13 éve létezik. Ha olyan felnőtt anyagot keres, amelyet rángathat, akkor egyszerűen látogasson el az / r / NSFW oldalra, és jó ideig itt lehet.

A subbreddit tartalmának szinte, ha nem az összes része, a softcore kategóriába tartozik, és általában GIF és kép alapú, mivel a videók nem engedélyezettek. A / r / GoneWild-hez képest senki sem küldhet be olyan tartalmat, amely önreklámnak minősül. Néhány subreddits esetében megoszthatja nyers tartalmait profitszerzés céljából, de az / r / NSFW-vel, ez egy nagy nem. Ami a tartalmat és a frissítések gyakoriságát illeti, naponta több mint 100 bejegyzésre számíthat, mivel ez egy ilyen aktív közösség.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Jól moderált közösség
 • Rengeteg link eszköz
 • Több mint 1.3 millió követő

CONS:

 • Csak tiszta softcore tartalom
 • Videók nem engedélyezettek
 • Nincsenek önreklámozó bejegyzések

# 12 - / r / PAWG

pawg reddit

Ez a subreddit újnak és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl-t jelenti, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki hatalmas csizmában van. A 2012-ben létrehozott albredditnek már több mint 500 ezer előfizetője van, és mivel egy nagyon sajátos résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 40 alkalommal írnak ide. A szabályok meglehetősen egyszerűek - természetesen fehér csajnak kell lenned, nem kell az önreklámot és az utolsó 100 képen újrapostázni, és nem szabad fényképjavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

Ítélet

Tapasztaljon meg valamit, amit még soha, és élvezze a R/HoldTheMoant teljes mértékben. Bárhová magaddal viheted – legyen az autódban, konyhában, WC-ben, bevásárlóközpontban vagy akár a munkahelyeden. De ne felejtsd el fokozottan óvatosnak lenni, mert a HoldTheMoan biztosan vizessé teszi a farkad. Nem viccelek! Miután megnéztem ezt az NSFW subreddit-et véleményezés céljából, nem tudtam nem simogatni a farkamat és a fapadot, amíg le nem ejtem. A gyönyörű hölgyek egyedülállóak, különösen, ha spontán módon posztolnak; közvetlenül érzed, ahogy az adrenalin és a kaland végigfut az ereidben.

De mit kell utálni? A HoldTheMoan ingyenes, fantasztikus dizájnt, hihetetlen közösséget kapott, és a lányok pornósztár minőségűek. Jobb, ha látogasson el az r/HoldTheMoan oldalra, és tapasztaljon meg mindent. Ebben az értékelésben több is van ebben a subredditben. Szóval nézd meg magad! És ne felejtsd el tartani a nyögést!

hasonló helyek ikonra Mind az 34 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Reddit nagyobb, mint gondoltad és a 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára Ön olyan ember, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha az a fajta ember vagy, aki mindig valami váratlanra vágyik, […]

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére