Frissítve: 22. február 2024

A Reddit csak a barátai szórakoznak

& Top 12 Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsSzórakozás

Mutass 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára

JustFriendsHavingFun fő

Ne hagyja, hogy gondolatai elkalandozzanak az alapvető szukák online képei felé, ha egy kis szeletet a Reddit mennyországból r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik a szexet új szintre emelik. De figyelem, kíváncsi társam, ha egyszer belépsz ebbe a birodalomba, nincs visszaút. A barátság definíciója örökre megváltozhat, és a hétköznapokon túlmutató kötelékre vágyik majd. Szóval, csatold be, és készülj fel egy kalandra, amely megkérdőjelezi barátságaid határait. Ez egy vad utazás, amit nem akarsz kihagyni!

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/JustFriendsHavingFun/

A „barátok” definíciójának megváltoztatása vad élménnyé az r/JustFriendsHavingFunnál

Ó, fiú, volt idő, amikor elakadtál a legnépszerűbb „Barátok” tévésorozat egyik jelenetében? Ó, az agónia! Ez a műsor még a legtürelmesebb lelkeket is próbára teheti. Komolyan mondom, ki a fenének tekinti ezt a műsort szórakoztatónak? De mindenkinek a sajátja, nem? Minden alkalommal, amikor megnézem, vad fantáziákba vándorol az agyam. Elképzelném, hogy Rachel és Monica ollózásban vesznek részt, vagy szemtanúi lesznek, ahogy Phoebe belekeveredik egy szenvedélyes forgószélbe Chandlerrel és Joey-vel. Ó, milyen csodákat varázsolt a képzeletem!

Tudom, hogy a „Friends” rajongók felvonják a szemöldöküket meglehetősen szokatlan töprengéseimre, de valljuk be, barátaim. Tagadhatatlan vonzerőt rejt magában, amikor két női haver félreveti a társadalmi normákat, és olyan érzéki utazásra indul, amelynek mi, férfiak, csak álmodozhatunk arról, hogy megkarcoljuk a felszínét. Kivéve persze, ha véletlenül a csikló igazi ismerője, mint a szerény narrátora!

De váltsunk sebességet, és fedezzük fel a barátok birodalmát, ahol egy teljesen másfajta szórakozás van. Képzelje el ezt: Nemrég bukkantam egy olyan subredditre, amely pontosan ezt a fogalmat foglalja magában. És hadd mondjam el, kedves elvtársaim, érezhető volt az izgalom, amikor buzgón megosztottam ezt a hihetetlen leletet ugyanolyan lelkes haverjaimmal. Bátran kijelentettem, hogy ez a végső online célpont, az igazi amatőr ökölvívók valóságos oázisa, akik pofátlanul intenzív menekülésben vesznek részt, és kegyesen megosztják hőstetteiket az egész Reddit univerzummal!

A mennyország egy szeletét a legújabb NSWF Subreddit szenzáció hozta el neked!

JustFriendsFun ízletes

Rendben, kösd be, mert adok neked egy kis szeletet a Reddit mennyországból, r/JustFriendsHavingFun néven. De tartsd ki magad, és tedd félre ezeket az előzetes elképzeléseket, mert ez nem az átlagos futás utáni szubreddit, ahol a lányok lazán kortyolgatják a drága kávékat, és elkeserítő beszélgetéseket folytatnak az ó-olyan unalmas barátaikkal. Ó, nem, itt egy egészen más univerzumba merülünk!

A Reddit JustFriendsHavingFun nevű programja az a hely, ahol a női barátok összegyűlnek, hogy teljesen jól érezzék magukat, de hadd mondjam el, ez messze nem biztonságos a munkahelyen (NSFW, bárki?). Ez a hely arról szól, hogy felszabadítsa az amatőr hölgyek vad oldalát, megörökítse legbotrányosabb és egyenesen csúnya kalandjaikat a kamerával, majd nagylelkűen posztolja a világot. És ki kamatoztatja ennek a finoman szemtelen tartalomnak az előnyeit? Nos, mi, a kanos anyák, akik szeretünk beleélni magunkat egy jó ósdi nézelődésbe és rángatózásba, persze!

Most pedig foglalkozzunk az ősrégi kérdéssel: A Reddit JustFriendsHavingFun és amatőr lányai őrülten üthetnek, vagy alulmaradnak, és úgy tekintenek rájuk a hölgyekre, mint a pózolókra, és visszaküldenek a szeretett szakértő modelljeimhez?

De hé, hadd hívjam fel a figyelmet. Dudethrillként minden pornó műértőjének tartom magam. Naponta többet zabálok belőle, mint a legtöbb ember egész életében. Szóval bízz bennem, amikor azt mondom, hogy magasak az elvárásaim, felkelt a kíváncsiságom, és készen állok szétválasztani a búzát a pelyvától. Kész vagy?

Nincs szar elrendezés, csak némi szervezett felnőtt és amatőr szórakozás

JustFriendsFun szórakozás

Ezúttal ennek az NSFW-alredditnek az elrendezését fogjuk megvitatni. Egy dolog, ami a bőröm alá kerül, az az, hogy olyan moderátorokat látok, akik nem veszik a fáradságot, hogy személyre szabják a subjukat. Elszalasztanak egy remek lehetőséget, hogy igazán különlegessé tegyék. De ne félj, mert a Reddit JustFriendsHavingFunja megmenti a napot!

Valójában az itt dolgozó aljas JustFriendsHavingFun moderátorok igyekeztek jellegzetes és csábító megjelenést kölcsönözni ennek a közösségnek. Ha ránézel, egy tiszta kicsapongásról kiáltó borítókép fogad. És ha ez nem elég, a képeken egy ízlésesen megrajzolt cici és köcsög pár látható éles fehér háttéren.

A subredditen való navigálás során az ismerős elrendezést találja – a tartalom az oldal mindkét oldalán. Olyan ez, mint a szemtelenség jól hangszerelt szimfóniája. A funkció leírja a subreddit-et, és lenyűgöző ízelítőt ad a közelgő eseményekről. Ekkor megjelenik egy remek jelzőtábla, amely az adott időpontban elérhető előfizetők és előfizetők számát mutatja. Emlékeztetőül szolgál arra, hogy része vagy egy hatalmas közösségnek, amely hasonló gondolkodású egyénekből áll, akik keresik az örömüket.

Következő az utóérzés. Ezek a kis gyöngyszemek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy rendezzék bejegyzéseiket, legyen szó nyalánkságos képről, lenyűgöző GIF-ről vagy párás videóról. Ez olyan, mint egy menü, amely az Ön egyedi vágyainak megfelelően van kialakítva. És ne feledkezzünk meg a szabályokról – pontosabban hat közülük. Mindent lefednek a spam tiltásától a harmonikus légkör elősegítéséig, ahol mindannyian tisztességes emberek vagyunk. Emlékeztető, hogy játsszunk szépen, és ne legyünk totális fasza a rajongótársainknak. Igazságosnak tűnik, igaz?

Végül itt jön a szórakoztató rész – a widget. Vagy legalábbis szórakoztatónak kell lennie. Sajnos jelenleg olyan üres, mint egy lakatlan sziget. De hé, senki sem tökéletes, és talán a modok csak arra várnak, hogy meglepjenek minket néhány izgalmas ajánlással a jövőben.

Élvezze az egyedülálló barátok előnyeit Smut több mint 700 XNUMX felhasználótól az r/JustFriendsHavingFun oldalon

JustFriendsHavingFun fasz

Hadd mondjam el, mitől vagyok feldühödve a Reddit JustFriendsHavingFun-ja kapcsán. Barátom, ez az oldal olyan, mint egy egyedi mocsok gyűjteménye. Sehol máshol nem találsz ilyen pornót. Mintha egy rejtett gyöngyszemre bukkannánk az általános tartalom tengerében.

Továbbá itt van a szaftos rész: van néhány kevés felvételük, amitől leesik az álla. Képzeld el, hogy amatőr videókat nézel híres felnőtt sztárokról, mielőtt nagyot ütnek. Ez olyan, mintha bepillantást nyerne vad menekülésükbe, mielőtt ismertté váltak volna.

De ne feledkezzünk meg a szorgalmas modokról sem, akik simán vitorlázzák ezt a perverz hajót. Kickass testreszabási funkciókat adtak hozzá, amelyek a subreddit jellegzetes ízét adják. A szemet gyönyörködtető borítóképtől a „Ez nem az átlagos subreddit” feliratú profilképig ezek a modok mindent megtettek, hogy hívogató és magával ragadó élményt hozzanak létre. Hé, köszönet nekik, hogy naprakészek maradtak a dolgokkal, és gondoskodtak arról, hogy a hírfolyam mentes maradjon a spamtől és az irreleváns tartalomtól. Olyanok, mint elvetemült álmaink őrzői, biztosítva, hogy csak a tejszínt kapjuk meg.

Végül készülj fel az előfizetők baromságára, akik elárasztják ezt a subredditet. Több mint 778,000 XNUMX telhetetlen egyén, aki éjjel-nappal tesz közzé szemtelen tartalmait, megfogadhatja, hogy ez a hely a csavaros sokkolók állandó forrása. Olyan ez, mint egy véget nem érő büfé a csavargásokkal és a fantáziákkal, készen arra, hogy teljesítse minden vágyát. Akár szereti a vaníliát, akár a több… egzotikusabbat, ez a subreddit mindent megtalál.

Hibás dolgok, amiket észrevettem, miközben kirángattam ezt a Subreddit amatőr szajháját

JustFriendsHavingFun fubu

Mindeközben itt van, ami a Reddit JustFriendsHavingFun-jával kapcsolatban. Félreértés ne essék, én rajongok a subredditért, de néhány szempont miatt kissé elégedetlen vagyok, mint az az érzés, amikor egy ínycsiklandó hamburgert rendelsz, de kiderül, hogy elfelejtették hozzáadni a szalonnát. Kisebb csalódás, de ettől még többre vágysz.

Az első a listán: a webhely „utólagos hangulatai”. Félreértés ne essék, az alapokat lefedték. Ez azonban olyan, mintha egy büfébe menne, ahol csak három lehetőség van: csirke, marha vagy hal. Hol itt a változatosság, a fűszerezés, az izgalom? Olyan közösségről beszélünk, amely szétrobban, változatos tartalommal, ezért itt az ideje, hogy utólagos hangulatot szerezzünk vágyaink kielégítésére.

És ne feledkezzünk meg arról a szomorú, üres widgetről sem az oldalsávban. Olyan ez, mint egy óriásplakát egyetlen reklám nélkül, vagy egy buli vendégek nélkül. Csak ott van, értékes helyet foglal el, és nem csinál semmit. Beszéljen egy elszalasztott lehetőségről! Szeretnénk felfedezni a kapcsolódó alredditeket, felfedezni az élvezet új távlatait, és bővíteni szemtelen repertoárunkat. Tehát adjunk egy kis szeretetet ennek a kütyünek, töltsük meg csábító ajánlásokkal, és alakítsuk át kapuvá az elragadó kicsapongás egész világához!

Néhány szolgáltatás és tartalom, amelyet az r/JustFriendsHavingFunnak javítani kell

JustFriendsSzórakoztató barátok

Tehát íme néhány ötlet, amit ajánlhatok a Reddit JustFriendsHavingFun programjához. Mindenekelőtt fűszerezzük ezeket az utóérzéseket! Adjunk hozzá egy ízletes változatot, amely a subredditen belüli tartalom gazdag kárpitját képviseli. Lehetne olyan kategória, mint a „Szizzling Sensations” a párás videókhoz, a „Lebilincselő felvételek” a lenyűgöző képekhez és a „GIF-ek sokasága” a lenyűgöző animációs pillanatokhoz. Kielégítsük mindenki vágyát, és tegyük a böngészést a szemek ünnepévé!

Ezután foglalkozzunk ezzel a magányos kütyüvel. Vagy töltse fel a kapcsolódó felnőtt közösségekkel, amelyek még izgalmasabb kalandokba vihetnek bennünket, vagy búcsúzzunk. Itt az ideje, hogy visszafoglaljuk ezt a helyet, és a subreddit minden hüvelykje számítson. Nincs szükségünk üres ígéretekre. Változtassuk ezt az elpazarolt potenciált a vágyainkhoz igazodó izgalmasabb alredditek kapujává.

Minden bizonnyal ezek a kisebb fejlesztések a Reddit JustFriendsHavingFun-ját az ellenállhatatlan élvezetből az erotikus élvezetek teljes lakomájává tehetik. Fogadjuk el a változatosságot, javítsuk a navigációt, és gondoskodjunk arról, hogy a subreddit minden szeglete izgasson bennünket. Végtére is, a leszbikus pornó akció világa hatalmas, és nem kevesebbet érdemelünk, mint egy ízletes büfét a legmélyebb vágyaink kielégítésére. Hagyd hogy megtörténjen!

Az r/JustFriendsHavingFun előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Egyedi bejegyzések és téma
 • Kiváló tervezés és navigáció
 • A moderátorok keményen dolgoznak
 • Sok előfizető
 • Vidám és aktív közösség

CONS:

 • Egyes funkciókat frissíteni kell
 • Több hozzászólásra van szükség

A 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit az r/JustFriendsHavingFun-hoz hasonló:

# 1 - / r / OnOff

on off reddit

500 óta több mint 2011 XNUMX követőt gyűjtött össze, ez egyike azoknak a közösségeknek, ahol értékelésekre és visszajelzésekre támaszkodhat, hogy megtudja, jó-e a tartalom. A lányok eredeti tartalmuk nagy részét itt teszik közzé, és mivel nem titok, hogy a srácok szeretnek amatőr pornót élvezni szexi célokra. A lányok szintén különböző kategóriákba tartoznak - vannak tizenévesek, egyetemista lányok, menyecskék -, de mindannyian ugyanarra az örömre borulnak szexi szelfijükkel, önkímélő videóikkal és bármi mással, ami megmutatja, hogyan akarnak baszni és engedni bepillanthat a forró idiótaikba.

Íme az /r/OnOff teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Meglehetősen aktív közösség
 • GIF-ek, képek és videók állnak rendelkezésre
 • A lányok különböző kategóriákba tartoznak
 • 100% eredeti akt

CONS:

 • Korlátozott videoklipek
 • Sok szomjas kommentelő

# 2 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingTheJob előnézet

Ha elolvassa a nevet, azonnal eszébe jut, hogy dögös lányok keményen dolgoznak a szexben, hogy élvezzék a fiúk péniszéből kivánt terhelést. Természetesen a cumshot videók felhasználhatják a lányokat a kiegészítőkhöz, de néha mindannyian szeretnénk egy kis durva akciót, és azt látjuk, hogy a nők keresik a tartásukat, hogy végre belekóstolhassanak kedvenc cumjukba.

Rengeteg NSFW subbreddits van, és mindegyik különböző réseket és kategóriákat biztosít, de a / r / GirlsFinishingTheJob messze a legegyedibb. Nem mindig látod, hogy a lányok nagy erőfeszítéseket tesznek csak azért, hogy megkóstolhassák, nem? Érzéki videók arról, hogy a szexi lányok forró és vastag cummal robbantanak, a lényegig rázkódnak. Igazat adtak a nevüknek - a lányok itt befejezik a munkát.

Kattintson ide a /r/GirlsFinishingTheJob teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Csak néhány teljes hosszúságú videó
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

# 3 - /r/NSFWHardcore

nsfw hardcore hardcore

A név mindent elmond – Reddit NSFW Hardcore. Itt minden hardcore, szóval ha vaníliát keresel, akkor ez nem a megfelelő hely. Rengeteg tartalom van benne, és a csajok mindenhol dögösek és kibaszottak. A Reddit NSFW Hardcore klipjeit általában különböző felnőtt szórakoztató forrásokból szerzik ki, és a felhasználók választják ki. Tehát alapvetően a legjobb minőséget és a legjobbat fogja kapni az összes szar között.

/r/NSFWHardcore áttekintés itt.

Előnyei:

 • Rendszeresen frissítve
 • Számos rövid klip és kép
 • Elnémított videók
 • Nagy felbontású minőség

CONS:

 • Nincsenek teljes hosszúságú filmek
 • Egyes bejegyzések softcore témájúak

# 4 - / r / 34. szabály

szabály34 reddit

A több mint 600 34 előfizető tisztességes figyelemmel kísérésével a 34. szabály szerepel az NSFW legfelső alprogramjaiban, és valószínűleg az egyik legaktívabb is. A 34. szabály értelmében élvezhet néhány olyan játék-szimulációs klipet, amelyet a legtöbb előfizető szeretett. Szexi képeik vannak olyan kedvenc játékfiguráidról is, mint D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL és még sok más. A RuleXNUMX a tökéletes játékalap a játékfüggők és bárki számára, aki szórakozásra vágyik, mert sok mindent kínál.

Előnyei:

 • Remek paródia pornó
 • Nagyon aktív közösség
 • Tökéletes a játékosok számára
 • Egyedülálló fülke

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A drámai bejegyzések burjánzanak
 • Nem túl gyakori frissítések

# 5 - r/Ass/

reddit ass szabályok

Ha szexi zsákmányra vágyik a képernyőn, akkor nyilvánvalóan a / r / Ass a megfelelő hely a látogatáshoz. Ez a subbreddit az elmúlt 10 évben létezik, és felkerül az NSFW tobreddits toplistára. Ez az egyik legfejlettebb közösség, különösen az NSFW rést illetően, mivel több mint 25 bejegyzése van mindössze 4 óra alatt. Mondhatni, hogy mindenki szereti a jó megjelenésű szamarat, mivel mindenki hozzájárul a maga részéhez, és erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a subreddit gördülékenyen működjön.

Tekintse meg az r/Ass/ teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Nagyszerű szamár
 • Nagyon aktív közösség
 • Gyakori frissítések

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A kemény tartalmakról nem sokat

# 6 - / r / PAWG

Reddit PAWG flex

Ez a subreddit újnak és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl-t jelenti, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki hatalmas csizmában van. A 2012-ben létrehozott albredditnek már több mint 500 ezer előfizetője van, és mivel egy nagyon sajátos résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 40 alkalommal írnak ide. A szabályok meglehetősen egyszerűek - természetesen fehér csajnak kell lenned, nem kell az önreklámot és az utolsó 100 képen újrapostázni, és nem szabad fényképjavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

# 7 - / r / HoldTheMoan

tartsa moan reddit

Maga a név érdekes és szexi hangzású, igaz? Ha egy kicsit meg akarja szorítani a disznóját, és elkínálja magát a csábító tartalmakkal, akkor a / r / HoldTheMoan az egyik legjobb fülke, amelyet a Reddit-en meg lehet látogatni. Összehasonlítva a felnőttközpontú subreddits-kel, ez az egyik legkülönlegesebb tartalmát tekintve, mert a / r / HoldTheMoan főleg a nyilvános pornóról szól, és kockázati és izgalmi elemekkel jár. Mostanra rájöttél volna, hogy miért hívják úgy, ahogy van - láthatod, hogy mindenki tartja a nyögését, hogy az emberek a nyilvánosság előtt ne vegyék észre, mi történik.

Bár a subreddit több mint 900 25 előfizetővel rendelkezik az írás során, nincs sok beadványuk, mert egy hét alatt csak körülbelül XNUMX új bejegyzésük van. És összehasonlítva a többi hasonló résszel rendelkező subbreddits-rel, a / r / HoldTheMoan inkább a tartalmak mozgatására, más néven GIF-ekre és videókra koncentrál. Videókkal és bármi mással várják Önt, amit az emberek a szexuális izgalom jegyében tesznek a nyilvánosság előtt.

Íme egy teljes /r/HoldTheMoan ismertető.

Előnyei:

 • Nagy nyilvános pornó
 • Jó mértékletesség
 • Ünnepli a lányok vad oldalát nyilvános pornón keresztül

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nincs kép, csak GIF-ek és videók

# 8 - / r / BiggerThanYouThought

nagyobbra kellett gondolni

A srácok beismernék, hogy az első néhány jellemző, amelyet egy lánynál észlelnek, a mellük mérete. Néhányuknak tévedhetünk úgy, hogy csak az átlagos méretük van, de kiderül, hogy valami meglepő mérethez ragaszkodnak. A BiggerThanYouThought pontosan így működik. A legtöbb lány első pillantásra szexi, normál méretű mellekkel néz ki, de várjon rá - amint levetkőzik előtted, megtudhatja, hogy óriási mennypáruk van a cicik nevében.

Tartalmi szempontból a képek és videók 50:50 arányban vannak, így mindig jól érezheted magad a cicás kalandokban. A felhasználók által beküldött tartalom bemutatja a melleiket, és csak nyáladzhatsz és lakmározhatsz rajtuk.

Előnyei:

 • Sok videó elérhető
 • Minimális spam
 • Sok házi készítésű pornó

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Sok szigorú szabály

# 9 - / r / AdorablePorn

imádnivalóporn reddit

Az egyik legnagyobb NSFW subreddits, több mint 700 25 előfizetővel, a / r / AdorablePorn olyan aranyos lányoknak ad otthont, akik forróak és kanosak lesznek szexuális találkozásokkal és önkielégítéssel. Elég jó frissítési gyakorisággal rendelkeznek, mivel naponta körülbelül XNUMX vagy több bejegyzés van. Egy dolgot észrevehetnél az imádnivaló pornó lányaival, hogy nagyon aranyos és feleséges anyag, mivel nem tekintheted őket cum kurváknak és szexuális fickóknak.

Tekintse meg az /r/AdorablePorn teljes ismertetését.

Előnyei:

 • Nincs túl sok szabály
 • Gyakori frissítések
 • Aranyos lányok felnőtt tartalomhoz

CONS:

 • Néhány lány, aki nem felel meg az „aranyos” leírásnak
 • További képek

# 10 - / r / PetiteGoneWild

reddit petitegonewild otthon

Csak kislányokat engednek ide! Ez a subreddit az egyik legaktívabb közösség, és élvezheti, hogy a kicsi lányok megmutatják testüket, hogy mindenki láthassa őket. Még a frissítési frekvenciája is felülmúlja az NSFW többi legfelsőbb verzióját, mint például a Hold a nyögés és a Cum Sluts. Bár a legtöbb tartalom pusztán képekből áll, mégis néha-néha rövid klipekbe botolhat. A tiszta amatőr tartalmak élvezhetők a Petite Gone Wild játékkal, és semmi sem kellemesebb, mint látni, ahogy a vékony lányok szabadon engedik a belső szexistennőiket.

Kattintson a teljes /r/PetiteGoneWild áttekintés megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Szuper aktív közösség
 • Amatőrszerű tartalom
 • Sok vékony lány beküldi tartalmát

CONS:

 • Csak néhány videoklip
 • Jobban a képekre koncentrálva
 • Elég korlátozó szabályok

# 11 - / r / HappyEmbarrassedGirls

HappyEmbrassedGirls reddit

Ezt a subbreddit már több mint 7 éve hozták létre, és több mint 550 XNUMX előfizetőt gyűjtött össze. Az NSFW legfrissebb subreddit listáin szerepel, és frissítési gyakoriságukat tekintve nem okoz csalódást. Mint maga a név, láthatja majd a lányokat, akik jól érzik magukat és jól érzik magukat, miközben csúnyán csinálnak egyszerre. A lányok megfelelnek „boldog” és „zavart” érzésüknek. Habár csak korlátozottan tartalmaz kemény tartalmat, ez a rész továbbra is kötelező látogatás és követendő, mivel élvezni fogja a félénk csajokat, akik nem félnek eldobni minden gátlást az öröm nevében.

Tudjon meg többet a /r/HappyEmbarrassedGirls-ről ebből a teljes áttekintésből.

Előnyei:

 • Elég gyakori frissítések
 • Boldog és zavart lányok, miközben szexiek
 • Több mint 550 XNUMX előfizető

CONS:

 • Néhány különálló bejegyzés
 • Elég szigorú moderátorok

# 12 - r/Pussy

reddit punci nyalás

Kényeztesse magát valódi felhasználók pussycat képeivel a Reddit Pussy oldalán. Ez a legjobb forrása az egyedi anyagoknak, de az oldalon belüli konkrétumok megtalálása nehéz harc lehet. Hagyja abba az interneten való bolyongást, hogy megtalálja a tökéletes fényképeket és videókat a bóklászáshoz, amikor egy kellemes étkezést élvezhet a Reddit Pussy-ban. Ahogy az várható volt egy olyan webhelyen, mint a Reddit Pussy, szinte az összes anyagot a felhasználók küldik be, és jelenleg több mint 2 millió feliratkozója van, és mindent megtesz, hogy továbbiakat vonzzon.

Tekintse meg az r/Pussy teljes ismertetését.

Előnyei:

 • Egyszerű használat
 • Fantasztikus tartalom és sok punci kép
 • Videókat, rövid klipeket és GIF-eket tartalmaz
 • Nem túl szigorú posztoláskor
 • A felhasználói élmény lenyűgöző

CONS:

 • Néhány kép eredetileg nem a feltöltőtől származik
 • Nem lehet megállapítani, hogy a képek legálisak-e, vagy pornóoldalakról származnak

Záró gondolatok

Elérkeztünk a Reddit JustFriendsHavingFun című vad utazásunk végéhez, és micsoda utazás volt! Ez a subreddit beváltja azt az ígéretét, hogy igazi amatőr szajhákat kínál, akik az elképzelhető legfurcsább bohóckodásokban vesznek részt. Egyedülálló élményt is kínál, amely megkülönbözteti a tömegtől. Ez egy olyan hely, ahol a valódi szenvedély és vágy áll a középpontban, és a barátság határai izgalmasan új magasságokba emelkednek.

A tagok növekvő közösségével ez a subreddit tanúsítja csillapíthatatlan vágyunkat az autentikus, amatőr találkozások iránt. Tehát, ha készen áll arra, hogy elmerüljön a megszelídíthetetlen élvezetek világában, és felfedezze az igazi nők cenzúrázatlan fantáziáját, akik meg merik osztani intim pillanataikat a világgal, akkor a Reddit JustFriendsHavingFunja a megfelelő hely. Fogd a pattogatott kukoricát, halványítsd el a fényeket, és készülj fel egy kalandra, amely egyszerre szórakoztat és ugrat.

hasonló helyek ikonra Mind az 33 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére