Frissítve: 19. július 2024

Reddit szopás

& 12 kötelező látogatás Reddit pornó és NSFW szubredditek, mint az r/szopás

Mutass 12 alternatívát a szopáshoz

Reddit Blowjobs fő

Rendben, figyeljetek, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel az epikusságra, ami az /r/Blowjobs. Úgy van; ez egy egész közösség minden férfi legnagyobb örömének: a szopásnak! Úgy értem, gyerünk, srácok, ez az, amiből az álmok készülnek! Tehát, ha komoly szóbeli cselekvésre vágyik, ugorjon a Reddit Blowjobs-jára, és készüljön fel, hogy felpörögjön. Merüljünk el, és fedezzük fel ennek a subredditnek a vad világát, jó?

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/Blowjobs/

The BlowJob Bonanza: Ahol a videók uralkodnak, és a BJ szerelmesei egyesülnek!

Rendben, merüljünk el ennek a subredditnek a lenyűgöző világában. Készülj fel, mert amikor belevágsz a Reddit Blowjobs-ba, hamar észreveszed, hogy a videók dominálnak a képek felett. Nem meglepő. Van valami abban, hogy szemtanúi lehetünk a csaj fejmozgásának, ami új magasságokba emeli az egész szopást. És hadd mondjam el, ha olyan szopás-rajongó vagy, mint én, ezek a videók a legjobbak. Büszkén bevallom; Szívesen vagyok szopásra. Ez a legfontosabb számomra, amikor új hölggyel találkozom.

Na, figyeljetek srácok. Ha szopási szakértelemre vágysz, tekints engem a legjobb pasidnak. Minden bennfentes tudás birtokában vagyok a csúcsminőségű gloryhole-ról, a torokbaszkizásról és a szopási szórakoztatásról. És képzeld csak? Van egy jó ötletem a Reddit-függők számára. Ha a Reddit.com a menedéked, akkor az /r/Blowjobs a keresett szent grál.

Lip Service Pro: Ezek a szopási hölgyek orális varázslók!

Nem viccelek; a szopások, amelyeknek tanúja voltam ezen a Blowjobs subredditen, nem más, mint szürreálisak. Ha egy hölgy ilyen örömet szerezne nekem, boldogan visszavonulnék a szopástól.

Természetesen ezek a csajok nagy tapsot érdemelnek figyelemre méltó képességeikért. Persze lehet, hogy a jellemük értéktelen, de ha szóbeli tehetségről van szó, igazi istennők módjára felfalják a kakasokat.

Szóval, barátaim, kapcsolódjatok be az érzelmek hullámvasútjára az r/Blowjobs-nál. Amikor megnézem ezeket a videókat, az utazás páratlan élvezettel és elégedettséggel teli. Elgondolkodtató, lélekemelő pillanatokról beszélek itt, barátom. Valóban, ezek a hölgyek elsajátították a szájukkal való gyönyörködtetés művészetét. Ez egy olyan élmény, amelytől szótlanul és lélegzethez is eláll.

Készüljön fel élete legizgalmasabb BJ-látványára

Reddit Blowjobs bj

Beszéljük meg a következő funkciót, amely egyedivé teszi a Reddit's Blowjobs-t. Nemcsak az elképesztő szopást láthatod ott, hanem a napi feltöltések óriási mennyiségét is. És hadd mondjam el, ha szeretsz csúcsminőségű videókat nézni, akkor szerencséd van, mert ezen az NSFW Subredditen van egy konkrét rész, amely csak neked szól. A „Meleg” területen találja a legtrendibb bejegyzéseket a legújabb bejegyzések közül.

Természetesen tudom, hogy néhány szomjas egyén végignéz minden egyes bejegyzést a „Meleg” és még a „Rising” rovatban is, és még mindig többre vágyik. Itt kell az „Új” rész. Ez a rész azoknak az igazi szerelmeseknek szól, akik soha nem tudnak megelégedni az itteni cuccokkal. Alapvetően mindig friss, új tartalmat fog találni, legyen szó videókról vagy képekről a csajokról, akik a valaha látott legjobb szopást adják.

És nézd, értem. Lehet, hogy a minőség nem mindig a lényeg, de itt minden a mennyiségről szól, mint a minőségről. Ha meg akarsz nézni egy csomó dögös csajt, akik a lehető legkomolyabb kakast szopják, akkor az „Új” lapon kell lenned. A Reddit.com ezt a részt azok számára hozta létre, akik hajlandóak átkutatni a tartalom tömegét, hogy megtalálják azokat a rejtett gyöngyszemeket, amelyek megérdemlik az első helyet. Hidd el nekem; megéri. Az összes bejegyzést átszűrve élvezhetjük a /r/Blowjobs által kínált legjobb tartalmakat.

Csatlakozzon a Blowing Minds Brigádhoz: A szopás rajongóinak virágzó szubredditje az r/Blowjobs-nál

Reddit Blowjobs amatőr

Hadd mondjam el, a Reddit Blowjobs közössége olyan, mint egy jól beolajozott gép, amely folyamatosan együtt dolgozik, hogy elhozza nekünk a termés krémjét. Nem gondolok semmi mélyre, de ha pornóról beszélünk, abban mindannyian egyetértünk, hogy ez a nagyobb hasznot szolgálja, különösen egy ilyen subredditben. Az aktivitási szint itt lemaradt a listáról, a közösség szinte minden bejegyzésben részt vesz. Ez egy látvány.

Ráadásul nem meglepő, hogy a Reddit szopás közössége virágzik. Jelenleg több mint 600 1 előfizetőről beszélünk, és ez a szám percről percre növekszik. Természetesen ez nagyobb, mint a játékokról és egyebekről szóló összes feliratkozás. El tudod hinni? Ki gondolta volna, hogy a felnőttek szórakoztatása rengeteg embert vonz egy helyre? Továbbá, ha ez az NSFW subreddit végül eléri az XNUMX millió követőt, az a tartalom hullámvölgye lesz. Az biztos, hogy soha nem maradhat a pályán a legújabb tartalommal, bármilyen rövidek is.

Szóval, csatlakozz a sorokhoz, barátom. Legyen tagja ennek a vad és élénk csoportnak, ahol a felhasználók az élet minden területéről egyesülnek a szopás iránti szeretetükben. Készüljön fel a csodálkozásra, szórakoztatásra és talán még inspirációra is. Együtt az öröm megállíthatatlan erejévé tehetjük ezt a subreddit-et.

Harapás méretű boldogság a szopás pornófüggőknek!

Reddit Blowjobs fúj

Végül itt az ideje, hogy beszéljünk a Reddit's Blowjobs sokféle tartalmáról. Nem csak a videókról van szó – vannak képek is! Most már inkább videózó vagyok, de nem tagadom, hogy egy jó kép néha eltalálhatja. A helyzet az, hogy minden azon múlik, hogyan készült a kép. Minden a keretben van, tudod? Még melegebb is lehet, mint egyes videók, ha valaki ezt a tökéletes szöget rögzíti. De mindenkinek a sajátja, nem? Mindenesetre megnézheti a videókat és a képeket az r/Blowjobs-on, és megnézheti, melyik tetszik Önnek.

Ezenkívül beszéljünk magukról a videókról. Általában rövidek, így tökéletesek több videó streameléséhez egy ülésben, amikor éppen gurul. Nem akarod elpazarolni az energiádat és az idődet egy 15 perces videón, amikor csak arra az édes kakasszívás tevékenységre vágysz. És legyünk őszinték – az arckibaszás, a mélytorok és a szopás jelenetek a fő esemény. Minden bizonnyal ezek az okai annak, hogy mindannyian itt vagyunk, és természetesen az itteni klipek harapnivalók, és tökéletesek a gyors javításhoz.

Tehát akár a videókat, akár a képeket kedveli, a /r/Blowjobs mindent megtesz. Ez egy hely, ahol kiélheti vágyait, és felfedezheti érdeklődési körét. Ne feledkezzünk meg a közösségről sem – a több mint 600 XNUMX előfizetővel és a számlálással egyértelmű, hogy az emberek szenvedélyesek ez a subreddit. Valójában mindig van valaki, aki pozitívan, negatívan szavaz és kommentál minden egyes feltöltött bejegyzést. Természetesen ez egy nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen hasonló gondolkodású személyekkel, és megosszon a szopás örömében. Ki tudta, hogy a pornó ennyi embert képes összehozni, igaz? És mivel naponta egyre többen csatlakoznak, a Reddit's Blowjobs tartalma csak javulni fog.

Engedd szabadjára az r/szopás funkciók erejét: Végső útmutató a csodálatos online szórakozáshoz!

Reddit Blowjobs kakas

Hé, hadd mutassam be a Reddit.com néhány kiváló funkcióját. Először is, a felület gyilkos! Nemrég jelentős fejlesztést végeztek rajta, és azóta is simán megy. A felhasználói felület javult, és a felhasználók ténylegesen testreszabhatják, hogyan kívánják megjeleníteni a tartalmakat. Komolyan mondom, milyen menő? Önnek lehetősége van kiválasztani az elrendezést. Nem sok webhely ad ilyen szabadságot, barátom. Tehát, ha belemerül az észbontó szopásvideókba, megteheti a stílusának megfelelő módon. Az egész arról szól, hogy saját magadévá tedd.

Nos, itt van a legjobb rész. Nincs szükség fiókra, hogy élvezhesse a Reddit.com összes lélegzetelállító képét és videóját. Úgy van; felpattanhat az NSFW Subredditre és kényeztetheti magát. Nem kell regisztrálni vagy átugrani semmilyen karikán. Minden rendben van, hogy élvezze a nézését. És ne feledkezzünk meg a legjobb részről sem – ez teljesen ingyenes! Pontosan hallottál, barátom. Egyetlen fillér kiadása nélkül belemerülhet a lédús tartalomba. Úgy értem, ugyan már, mit kérhetnél még?

Tehát engedje el minden fenntartását, és kényeztesse magát a /r/Blowjobs fantasztikus világával. Bízz bennem; nincs érvényes mentség arra, hogy lemaradjunk erről az izgalomról. Itt az ideje, hogy szabadjára engedje vágyait, és hagyja, hogy a szenvedély áradjon. Fedezze fel a funkciókat, élvezze a lenyűgöző látványvilágot, és merüljön el egy olyan élményben, amelyhez hasonló nincs máshoz. A Reddit.com hátat kapott, barátom. Merüljön hát el, érezze jól magát, és ne felejtsen el becsatolni egy felejthetetlen utazáshoz!

Az r/Blowjobs előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg fotó és videó gyűjtemény
 • Ingyenes hozzáférés
 • A felhasználók aktívak és rendszeresen posztolnak
 • Több mint 600 ezer feliratkozó

CONS:

 • A tartalom közzétételére nincsenek részletes szabályok
 • Nulla testreszabási lehetőség

12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, hasonló az r/szopáshoz:

# 1 - / r / OnOff

reddit onoff oldalon

500 óta több mint 2011 XNUMX követőt gyűjtött össze, ez egyike azoknak a közösségeknek, ahol értékelésekre és visszajelzésekre támaszkodhat, hogy megtudja, jó-e a tartalom. A lányok eredeti tartalmuk nagy részét itt teszik közzé, és mivel nem titok, hogy a srácok szeretnek amatőr pornót élvezni szexi célokra. A lányok szintén különböző kategóriákba tartoznak - vannak tizenévesek, egyetemista lányok, menyecskék -, de mindannyian ugyanarra az örömre borulnak szexi szelfijükkel, önkímélő videóikkal és bármi mással, ami megmutatja, hogyan akarnak baszni és engedni bepillanthat a forró idiótaikba.

Íme az /r/OnOff teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Meglehetősen aktív közösség
 • GIF-ek, képek és videók állnak rendelkezésre
 • A lányok különböző kategóriákba tartoznak
 • 100% eredeti akt

CONS:

 • Korlátozott videoklipek
 • Sok szomjas kommentelő

# 2 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingTheJob csúnya

Ha elolvassa a nevet, azonnal eszébe jut, hogy dögös lányok keményen dolgoznak a szexben, hogy élvezzék a fiúk péniszéből kivánt terhelést. Természetesen a cumshot videók felhasználhatják a lányokat a kiegészítőkhöz, de néha mindannyian szeretnénk egy kis durva akciót, és azt látjuk, hogy a nők keresik a tartásukat, hogy végre belekóstolhassanak kedvenc cumjukba.

Rengeteg NSFW subbreddits van, és mindegyik különböző réseket és kategóriákat biztosít, de a / r / GirlsFinishingTheJob messze a legegyedibb. Nem mindig látod, hogy a lányok nagy erőfeszítéseket tesznek csak azért, hogy megkóstolhassák, nem? Érzéki videók arról, hogy a szexi lányok forró és vastag cummal robbantanak, a lényegig rázkódnak. Igazat adtak a nevüknek - a lányok itt befejezik a munkát.

Kattintson ide a /r/GirlsFinishingTheJob teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Csak néhány teljes hosszúságú videó
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

# 3 - / r / NSFW

nsfw reddit

Ez a subreddit a második legnagyobb a pornó tekintetében az egész Reddit közösségben. Mindig mindenki számára az volt a hely, ahol felnőtt szórakozást élvezhetett. Jelenleg 1.3 millió követője van, és ez a subreddit már több mint 13 éve létezik. Ha olyan felnőtt anyagot keres, amelyet rángathat, akkor egyszerűen látogasson el az / r / NSFW oldalra, és jó ideig itt lehet.

A subbreddit tartalmának szinte, ha nem az összes része, a softcore kategóriába tartozik, és általában GIF és kép alapú, mivel a videók nem engedélyezettek. A / r / GoneWild-hez képest senki sem küldhet be olyan tartalmat, amely önreklámnak minősül. Néhány subreddits esetében megoszthatja nyers tartalmait profitszerzés céljából, de az / r / NSFW-vel, ez egy nagy nem. Ami a tartalmat és a frissítések gyakoriságát illeti, naponta több mint 100 bejegyzésre számíthat, mivel ez egy ilyen aktív közösség.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Jól moderált közösség
 • Rengeteg link eszköz
 • Több mint 1.3 millió követő

CONS:

 • Csak tiszta softcore tartalom
 • Videók nem engedélyezettek
 • Nincsenek önreklámozó bejegyzések

# 4 - r/Ass/

reddit ass szabályok

Ha szexi zsákmányra vágyik a képernyőn, akkor nyilvánvalóan a / r / Ass a megfelelő hely a látogatáshoz. Ez a subbreddit az elmúlt 10 évben létezik, és felkerül az NSFW tobreddits toplistára. Ez az egyik legfejlettebb közösség, különösen az NSFW rést illetően, mivel több mint 25 bejegyzése van mindössze 4 óra alatt. Mondhatni, hogy mindenki szereti a jó megjelenésű szamarat, mivel mindenki hozzájárul a maga részéhez, és erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a subreddit gördülékenyen működjön.

Kattintson ide az r/Ass/ teljes ismertetőjének megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Nagyszerű szamár
 • Nagyon aktív közösség
 • Gyakori frissítések

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A kemény tartalmakról nem sokat

# 5 - / r / PAWG

Reddit PAWG szőke

Ez a subreddit újnak és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl-t jelenti, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki hatalmas csizmában van. A 2012-ben létrehozott albredditnek már több mint 500 ezer előfizetője van, és mivel egy nagyon sajátos résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 40 alkalommal írnak ide. A szabályok meglehetősen egyszerűek - természetesen fehér csajnak kell lenned, nem kell az önreklámot és az utolsó 100 képen újrapostázni, és nem szabad fényképjavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

# 6 - / r / HoldTheMoan

tartsa moan reddit

Maga a név érdekes és szexi hangzású, igaz? Ha egy kicsit meg akarja szorítani a disznóját, és elkínálja magát a csábító tartalmakkal, akkor a / r / HoldTheMoan az egyik legjobb fülke, amelyet a Reddit-en meg lehet látogatni. Összehasonlítva a felnőttközpontú subreddits-kel, ez az egyik legkülönlegesebb tartalmát tekintve, mert a / r / HoldTheMoan főleg a nyilvános pornóról szól, és kockázati és izgalmi elemekkel jár. Mostanra rájöttél volna, hogy miért hívják úgy, ahogy van - láthatod, hogy mindenki tartja a nyögését, hogy az emberek a nyilvánosság előtt ne vegyék észre, mi történik.

Bár a subreddit több mint 900 25 előfizetővel rendelkezik az írás során, nincs sok beadványuk, mert egy hét alatt csak körülbelül XNUMX új bejegyzésük van. És összehasonlítva a többi hasonló résszel rendelkező subbreddits-rel, a / r / HoldTheMoan inkább a tartalmak mozgatására, más néven GIF-ekre és videókra koncentrál. Videókkal és bármi mással várják Önt, amit az emberek a szexuális izgalom jegyében tesznek a nyilvánosság előtt.

Tekintse meg a /r/HoldTheMoan teljes ismertetését.

Előnyei:

 • Nagy nyilvános pornó
 • Jó mértékletesség
 • Ünnepli a lányok vad oldalát nyilvános pornón keresztül

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nincs kép, csak GIF-ek és videók

# 7 - / r / BiggerThanYouThought

nagyobbra kellett gondolni

nagyobbra kellett gondolni
A srácok beismernék, hogy az első néhány jellemző, amelyet egy lánynál észlelnek, a mellük mérete. Néhányuknak tévedhetünk úgy, hogy csak az átlagos méretük van, de kiderül, hogy valami meglepő mérethez ragaszkodnak. A BiggerThanYouThought pontosan így működik. A legtöbb lány első pillantásra szexi, normál méretű mellekkel néz ki, de várjon rá - amint levetkőzik előtted, megtudhatja, hogy óriási mennypáruk van a cicik nevében.

Tartalmi szempontból a képek és videók 50:50 arányban vannak, így mindig jól érezheted magad a cicás kalandokban. A felhasználók által beküldött tartalom bemutatja a melleiket, és csak nyáladzhatsz és lakmározhatsz rajtuk.

Előnyei:

 • Sok videó elérhető
 • Minimális spam
 • Sok házi készítésű pornó

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Sok szigorú szabály

# 8 - / r / menedék

elvadult subreddit

A név önmagáért beszél; ez egy nagyon forró felnőttek számára készült subbreddit, ahol mindenki aktot cserélhet valamilyen karmára (ami Reddit „pont” rendszere, ha még nem ismeri ezt). Az emberek bárki nyomása vagy megítélése nélkül megmutathatják testüket, mivel a subreddit elősegíti a harmóniát annak 2.8 millió tagja között. Az r / gonewild használatával 100% ingyenes aktot kap. Néhány nem nem ebben a szubrédditben magában foglalja a reklámozást és az önreklámot, a pénzkérést vagy -ajánlást a Redditorsnak, vagy az embereknek a szavazást valamire, és természetesen az alapszabályt bárhol az interneten: nincsenek sértő és durva megjegyzések vagy troll viselkedés másokkal szemben.

Olvassa el az /r/gonevild teljes ismertetőjét.

Előnyei:

 • 100% ingyenes akt
 • Nyitott gondolkodású Redditors
 • 2.8 millió tag és számít
 • Átfogó és világos GYIK

CONS:

 • Néhány bot és troll a kommentekben
 • A legtöbb bejegyzés címe nincs megfelelően címkézve
 • Néhány hibát ki kell javítani

# 9 - / r / HappyEmbarrassedGirls

HappyEmbrassedGirls reddit

Ezt a subbreddit már több mint 7 éve hozták létre, és több mint 550 XNUMX előfizetőt gyűjtött össze. Az NSFW legfrissebb subreddit listáin szerepel, és frissítési gyakoriságukat tekintve nem okoz csalódást. Mint maga a név, láthatja majd a lányokat, akik jól érzik magukat és jól érzik magukat, miközben csúnyán csinálnak egyszerre. A lányok megfelelnek „boldog” és „zavart” érzésüknek. Habár csak korlátozottan tartalmaz kemény tartalmat, ez a rész továbbra is kötelező látogatás és követendő, mivel élvezni fogja a félénk csajokat, akik nem félnek eldobni minden gátlást az öröm nevében.

Tekintse meg a /r/HappyEmbarrassedGirls teljes ismertetését.

Előnyei:

 • Elég gyakori frissítések
 • Boldog és zavart lányok, miközben szexiek
 • Több mint 550 XNUMX előfizető

CONS:

 • Néhány különálló bejegyzés
 • Elég szigorú moderátorok

# 10 - / r / CumSluts

reddit cumsluts oldal

Ha valaha rajongó lányok voltak, akiknek úgy tűnik, hogy nem tudnak betelni a srác magjaival, akkor élvezni fogják a / r / CumSluts elérését. Látni fogja azokat a lányokat, akik szeretik a cum érzését rajtuk, és egyáltalán nem szégyenlősek megmutatni őket. Rövid klipek azokról a lányokról, akik végig cumálódnak rajtuk - idióta, arcuk vagy csak tetőtől talpig tartó lövésükig - nem számít hol, amíg a ragadós és finom terhelés adagját a srácoktól kapják. Ez a subreddit elsősorban azokra a lányokra összpontosít, akik megszerzik a cum javításukat, és láthatja, hogy bármit is csinálnak, csak azért, hogy egy srác ragacsos krémet robbantsanak, és a legjobb ebben a subredditben az, hogy elfogadják mind a fényképeket, mind a videókat. Tartalmilag és frissítésenként körülbelül 100 beküldést kapnak egy nap alatt, így ez is jó plusz ehhez az alaphoz.

Kattintson a teljes /r/CumSluts áttekintés megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Már kialakult és ismert közösség
 • Sok fotó- és videotartalom

CONS:

 • A teljes hosszúságú videók korlátozottak
 • Általában csak egyenes lányok vagy fiúk szerepelnek benne
 • Kevés fiúkat tartalmazó tartalom

# 11 - r/Pussy

reddit punci gif

Kényeztesse magát valódi felhasználók pussycat képeivel a Reddit Pussy oldalán. Ez a legjobb forrása az egyedi anyagoknak, de az oldalon belüli konkrétumok megtalálása nehéz harc lehet. Hagyja abba az interneten való bolyongást, hogy megtalálja a tökéletes fényképeket és videókat a bóklászáshoz, amikor egy kellemes étkezést élvezhet a Reddit Pussy-ban. Ahogy az várható volt egy olyan webhelyen, mint a Reddit Pussy, szinte az összes anyagot a felhasználók küldik be, és jelenleg több mint 2 millió feliratkozója van, és mindent megtesz, hogy továbbiakat vonzzon.

Tudjon meg többet az r/Pussy-ról ebből a teljes áttekintésből.

Előnyei:

 • Egyszerű használat
 • Fantasztikus tartalom és sok punci kép
 • Videókat, rövid klipeket és GIF-eket tartalmaz
 • Nem túl szigorú posztoláskor
 • A felhasználói élmény lenyűgöző

CONS:

 • Néhány kép eredetileg nem a feltöltőtől származik
 • Nem lehet megállapítani, hogy a képek legálisak-e, vagy pornóoldalakról származnak

# 12 - / r / TittyDrop

reddit tittydrop otthon

Ez a fülke régebben csak valamilyen organikus műfaj volt a Reddit-en, amelyről még senki sem hallott, amíg mindenki nem kezdett el erről igazán beszélni. A TittyDropot csaknem 600 XNUMX előfizetővel és számolással ugyanaz a srác irányítja, aki más népszerű pornó oldalak mögött áll, mint például a Juicy Asians, a OtherWalter. Bár néhányan közületek nem is tudják, mi az a „Titty Drop”, valójában az az eset, amikor egy lány a felső ruháját tartja és lassan felemeli, és hatalmas melleket tár fel, amelyek valahogy „leesnek”, és mindenfelé visszapattannak. Olyan látványos látni, hogy még a képzelet is nehéz dolgokat okoz a srácoknak.

Tekintse meg a /r/TittyDrop teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Jól moderált szabályok
 • Leginkább GIF-tartalmak

CONS:

 • Szigorú szabályok
 • Sok „szomjas” komment
 • Nem túl gyakori frissítések

Következtetés

Dióhéjban, ez a subreddit feltétlenül kötelező látogatás. Persze a videók nem elég hosszúak, és kevés a testreszabási lehetőség, de legyünk őszinték – gyakorlatilag tökéletes. Csak nézze meg a hatalmas közösséget. Őszintén azt hiszi, hogy ezek az emberek egy csomó tanácstalan bolond? erősen kétlem. A Reddit's Blowjobs a végső cél mindenki számára, aki a legjobb arckibaszott és szopási tartalomra vágyik. Ha a dögös csajok kakasra ereszkedése a te dolgod, hidd el, ez a hely feldobja a fejedet. Ha egyszer kipróbálod, teljesen leköti magát, és képtelen leszel elszakítani a szemed a képernyőről. Ne habozzon – merüljön bele, és hagyja, hogy a varázslat kibontakozzon a szeme előtt!

hasonló helyek ikonra Mind az 35 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Reddit MassiveTitsnAss és Top-12 Reddit NSFW listája és az r/MassiveTitsnAss-hoz hasonló Subreddits Show Me 12 alternatíva az r/MassiveTitsnAss számára Sok évnyi pornónézés után biztos vagyok benne, hogy már tudta, hogy szamár vagy cici, jobb? Nos, nekem mindkettő vagyok. Még jó, hogy nem kell egyiket sem választanom, mert a […]

Olvassa el Review

A Reddit nagyobb, mint gondoltad és a 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára Ön olyan ember, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha az a fajta ember vagy, aki mindig valami váratlanra vágyik, […]

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére