Frissítve: 19. július 2024

Igazi Lányok

A 12 legnépszerűbb Reddit NSFW Subreddit, mint az r/realgirls

Mutass nekem 12 alternatívát a r/realgirls

Igazi lányok fő

Hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos alredditről, a RealGirlsről – egy álom úti cél minden amatőr pornórajongó számára. Fantasztikus gyűjtemény a felhasználók által generált fényképekből és videókból, valamint rengeteg kemény szexbotrány. Az NSFW Subreddit koncepció mögött álló csapat valóban rajong a valódi, házi pornóért, mert nyilvánvalóan mindent kézzel készített, ellenőrzött és koszos.

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/RealGirls/

Csillapítsd sóvárgásodat az r/realgirlekkel

Mivel nagy rajongója vagyok a pornónak, értékelést írni a legújabb hardcore oldalon mindig nagy öröm számomra. Szinte minden este meglátogatom a Brazzers, RealityKings, Mofos és további lenyűgöző webhelyeket, hátha van valami vadonatúj frissített cucc.

Később tudtam, hogy a Redditen a legjobb finomságokat megtalálhatom. Valójában csak a múlt hétvégén tudtam meg az r/realgirls-ről és arról, hogy mennyire divatos lett ez a Subreddit. Ennek fényében írtam egy értékelést erről az NSFW Subredditről és az egész Reddit közösségről.

Az r/realgirls a legjobb hely, ahol csillapíthatod mindennapi vágyaidat a pompás, amatőr szépségekről készült erotikus videók iránt. Ez a subreddit „sötét világnak” van jelölve mindenféle szexuális tartalmú anyagból és bármiből, amit csak el tud képzelni. A RealGirls használata is meglehetősen egyszerű, és a felhasználóknak csak néhány alapvető lépést kell követniük, hogy rászokjanak.

Ahogy lefelé mozgatja az egeret, látni fogja, hogy a szépségek mindegyike természetesen pózol a kamerák előtt – szűrők és szerkesztések nélkül. Ezek a csajok csak rendes lányok, akiket általában a bevásárlóközpontokban, üzletekben, éttermekben, bárokban, klubokban és így tovább találsz – nem szőke kapák vagy valami egzotikus, vad szexszalongó.

Tudom, hogy ez egy kicsit meglepően hangzik néhány lány számára, de vannak olyan pasik, akik szeretik a lányaik természetességét és hitelességét. Nem csoda, hogy évtizedek után a RealGirls sok szemétláda álomcélpontja lett.

Több évnyi következetes NSFW tartalom

Igazi Lányok punci

Mielőtt a jelenlegi állapotáról beszélnénk, vessünk vissza egy pillantást az r/realgirls korszakába. A RealGirls Subreddit 2009-ben jött létre, alig néhány évvel a Reddit debütálása után. Az alkotók először úgy képzelték el, mint egy olyan területet, ahol a Redditorok szabadon tölthetnek fel képeket magukról, különösen a szexi ribanclányokról. Kezdetben nem volt semmilyen korlátozás vagy szabály, amit be kellett volna tartani azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan töltsön fel az r/realgirls oldalra. Amíg Ön egy átlagos lány, és azt állítja magáról, hogy ő a kép tulajdonosa, a képeit könnyen megoszthatja mindenki mással.

De jelenleg sok minden megváltozott az r/realgirls-en. Ahhoz, hogy a kép megjelenjen ezen a subredditen, megköveteli, hogy kövesse az elmúlt években szabványossá vált kritériumokat és előírásokat. A RealGirls ellenőrzési folyamata a szabályok része, amire nem régen volt szükség, de most kötelező.

Igazi Lányok mellek

Mivel az r/realgirls népszerűsége nőtt, néhányan tisztességes helynek tartották nagyszerű amatőr tartalmak gyűjtésére előfizetések, pontok vagy havidíjak fizetése nélkül. Az adminisztrátorok úgy döntöttek, hogy végrehajtják ezt a szabálymódosítást, hogy egy kicsit több szerkezetet kapjanak az r/realgirls subredditben, és sokkal több valódi beküldést kapjanak a tényleges lányok. Mint mindannyian tudjuk, harcsa, hamis profilok és csalók mindenhol megtalálhatók az interneten, ezért jobb, ha van egy rendszer.

Ettől kezdve az r/realgirls módosította irányelveit a jó minőségű anyagok jobb népszerűsítése érdekében. Ez közel tíz éve folyik a küzdelemben, amióta az r/realgirls subreddit megalapították, és nagyon közel álltak ahhoz, hogy megfelelő legyen.

Amatőr és felhasználó által generált tartalom

Igazi lányok baszd meg

Ahh, tartalom, igen. Ez létfontosságú szempont az r/realgirls subredditben. Sok jót hallottam róla, de amikor személyesen megnéztem, teljesen ledöbbentem! A RealGirls különféle tartalmakkal, fülkékkel és témáival rendelkezik – minden bizonnyal itt van minden, amiről csak álmodhat! Kaptak dögös ázsiai csajokat szóló maszturbációt és csábító előjátékokat. Találtam videókat indiai lányokról is, akik kemény szexpozíciókat hajtanak végre, és egy japán cukiról, aki szeret hatalmas kakasokat enni. Voltak fehér szőkék is, akik csinos, hatalmas melleiket mutogatták, és ébenfekete lányok, akik csinos, kövér szamarukat twerkelték.

Az r/realgirls subreddit minden bizonnyal átjáró minden házi készítésű pornóvágyhoz, és az amatőr szexszórakozás gyűjteménye páratlan. Számos fülledt csaj tesz közzé teljes hosszúságú és rövid videófelvételeket online magáról, amint bármit és mindent csinál. Ha szerencséd van, találhatsz néhány URL-t nagyfelbontású pornóvideókhoz. De sajnos ennek az oldalnak a nagy részét a szexi nőkről készült nagyfelbontású NSFW-fotók töltik ki. Számodra ez nagy dolognak tűnhet. De személy szerint nem bánom. Amíg tudok ránézni, fényképre vagy videóra – ez tényleg nem számít!

Vadonatúj frissítések minden nap!

Igazi lányok olaj

Amint azt Ön is tudja, a Reddit tevékenységének és zökkenőmentes működésének fenntartásához a felhasználóknak szabványos 10 klipet vagy fényképet kell feltölteniük nap mint nap. Persze, kicsit fárasztónak és sok munkának hangzik, de meg fogsz lepődni, amikor megtudod, hogy az r/realgirls ennél nagyobb és sokkal nagyobb tevékenységet végzett. Valójában az r/realgirls naponta több mint száz meztelen videót, felnőtt webkamerás klipet és explicit képet ad ki.

Ezzel a nagy elkötelezettséggel az r/realgirls-t biztosan nehéz legyőzni – mindezt az új filmek és képek folyamatos beáramlásának, valamint a felhasználók által generált értékeléseknek köszönhetően. Nem tudják eléggé megköszönni előfizetőiknek és felhasználóiknak, hogy fenntartották a sub közösségi részvételét. Pontosabban, az r/realgirls naponta nagyjából 100+ vadonatúj bejegyzést kap, így a Reddit egyik legforgalmasabb pornóoldala. Ne feledje, hogy jelenleg ennek a subredditnek körülbelül 3 millió követője van, tehát száz bejegyzés a legkevesebb, amit tehetnek. Előre láttam, hogy az NSWF-cuccokat sokkal gyorsabban szállítja, mint ez!

R/realgirls ellenőrzési folyamata

Igazi Lányok mellei

Ami az r/realgirl-t illeti, az „ellenőrzési” folyamat óriási szerepet játszik a subreddit hírnevének megőrzésében, és ez az egyik legfontosabb tényező abban, hogy a felhasználók miért keresik fel. Annak ellenére, hogy az ellenőrzési eljárás kissé zavaros, az elvégzéséhez szükséges lépések közvetlenek és egyértelműek. Szóval biztos vagyok benne, hogy még ha nem is vagy technikás srác, hamar rá fogsz jönni.

A hitelesítés az r/realgirls subredditen olyan egyszerű, mint egy félbegyűrt papírra felírni a felhasználónevét, az aktuális dátumot és az r/realgirls nevét. A felhasználók csak kék vagy fekete tintákra korlátozódnak; ellenkező esetben a jelentkezésed automatikusan elutasításra kerül. Ezután hajtsa ki a papírt, és tartsa lenyomva fényképezés közben. Igen, tudom, hogy nevetségesen hangzik, de a felhasználóknak három külön képet kell készíteniük magukról, közzé kell tenniük egy galériában, és el kell kezdeniük megosztani őket a moderátorokkal. Általában ez meglehetősen hosszadalmas eljárás, de minden lépés kulcsfontosságú a személyazonosságának ellenőrzésében.

Igazi lányok meztelenül

A végén mindezen erőfeszítések és lépések egy rakás törvényes és hiteles lányt adnak neked – és nem csak egy csomó harcsát. Tehát, bármit is teszel, egyetlen felhasználó sem tagadhatja meg ezeknek a lányoknak a hitelességét vagy a részvételi szándékot az r/realgirls oldalon, miután megfelelt a moderátorok szigorú irányelveinek. Ez a subreddit kizárólag valódi nőket tartalmaz, és eddig egyetlen hamis fotó sem jutott túl a moderátorokon. Ráadásul ezen a subredditen az emberek túlnyomó többsége egy hasonló célból van itt: hogy csak a legjobb minőségű, 100%-ban eredeti dolgokat fedezze fel és ossza meg. És amennyire meg tudom ítélni, a RealGirls amatőr modelljei nem azért vannak itt, hogy értékes időnket elpazarolják, hanem csak azért vannak itt, hogy rosszindulatú képeket és videókat töltsenek fel, és élvezzék a világ figyelmét.

Magas elkötelezettség és aktív közösség

Igazi lányok videó

A fenti dolgok ismerete után már világos számomra, hogy több férfi aggódik a képek hitelessége miatt. És ez teljesen megmagyarázza azt a nagyszámú embert, akik feliratkoztak erre a subredditre. Kezdettől fogva nyilvánvalóan a legnépszerűbb subredditek közé tartozik az egész Reddit oldalon, ami érthető, tekintettel az amatőr online tartalom ritkaságára. Ezen kívül a közösség felhasználói és támogatói nagyon érdeklődnek és elkötelezettek. Szívesen kommentálnak és pozitívan szavaznak a Reddit-bejegyzésekre és frissítésekre, és ezt rendszeresen megteszik.

Ma az r/realgirls-nek több mint hárommillió előfizetője van. És számomra ez már hihetetlen teljesítmény egy explicit subreddit esetében, még akkor is, ha nagyjából tíz évbe telt eljutni odáig. Noha az r/realgirls subreddit explicit tartalmairól ismert, azon kevés NSFW alredditek közé tartozik, amelyek előfizetői között nagy és erőteljes közösségi érzés jellemzi. Valószínűleg minden pillanatban sok ember böngészi az oldalt, ezért készüljön fel arra, hogy rengeteg felhasználó érkezik az interneten. Ezeknek az embereknek több mint fele az „Új frissítés” részben is ott van, és új és izgalmas anyagokat keres.

Előnyök és hátrányok r/realgirls

Előnyei:

 • 3 millió előfizető és egyre növekszik
 • Ellenőrzött felhasználók
 • A lányok és a fotók hitelesek és amatőrök
 • Kiváló minőségű feltöltések
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Az ellenőrzési folyamatot meglehetősen bonyolult követni
 • A moderátorok szigorúak

A 12 legnépszerűbb Reddit NSFW szubredditja, hasonló az r/realgirl-hez:

# 1 - / r / menedék

gonewild fő

A név önmagáért beszél; ez egy forró subreddit felnőtteknek, ahol mindenki lecserélheti az aktokat némi karmára (ami a Reddit „pontos” rendszere, ha még nem ismerné). Az emberek nyomás vagy ítélkezés nélkül mutathatják meg testüket, mivel a subreddit harmóniát hirdet 2.8 millió tagja között. Az r/gonewild segítségével 100%-ban ingyenes aktokat kap. Ezen a subredditen a nem-nem kifejezések közé tartozik a reklámozás és az önreklámozás, a pénz kérése vagy felajánlása a Redditoroknak, az emberek szavazatának engedélyezése valamire, és természetesen az alapvető szabály az interneten bárhol: tilos sértő és durva megjegyzések vagy troll. viselkedés másokkal szemben.

Itt van egy teljes áttekintés az /r/gonewildről.

Előnyei:

 • 100% ingyenes akt
 • Nyitott gondolkodású Redditors
 • 2.8 millió tag és számít
 • Átfogó és világos GYIK

CONS:

 • Néhány bot és troll a kommentekben
 • A legtöbb bejegyzés címe nincs megfelelően címkézve
 • Néhány hibát ki kell javítani

# 2 - / r / NSFW

nsfw reddit

Ez a subreddit a második legnagyobb pornó az egész Reddit közösségben. Mindig is ez volt az a hely, ahol mindenki élvezheti a felnőttek szórakozását. Jelenleg 1.3 millió követője van, és ez a subreddit már több mint 13 éve létezik. Ha olyan felnőtteknek szánt anyagot keresel, amivel fel lehet rántani, akkor látogass el az /r/NSFW oldalra, és jó idő lesz.

A subreddit tartalma szinte, ha nem az összes, a softcore kategóriába tartozik, és általában GIF és kép alapú, mivel a videók nem engedélyezettek. Az /r/GoneWildhez képest senki sem küldhet be olyan tartalmat, amely önreklámnak minősül. Megoszthatod a mocskos tartalmadat haszonszerzés céljából néhány alreddithez, de az /r/NSFW-vel ez nagy baj. Ami a tartalmat és a frissítési gyakoriságot illeti, naponta több mint 100 bejegyzésre számíthatsz, mivel ez egy nagyon aktív közösség.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Jól moderált közösség
 • Rengeteg link eszköz
 • Több mint 1.3 millió követő

CONS:

 • Csak tiszta softcore tartalom
 • Videók nem engedélyezettek
 • Nincsenek önreklámozó bejegyzések

# 3 - / r / AdorablePorn

imádnivalóporn reddit

Az egyik legnagyobb NSFW szubreddit több mint 700 25 előfizetővel, az /r/AdorablePorn aranyos lányoknak ad otthont, akiket feldühítenek a szexuális találkozások és az öntetszés. Nagyon jó a frissítési gyakoriságuk is, mivel naponta körülbelül XNUMX vagy több bejegyzés érkezik. Az Adorable Porn című műsorban szereplő lányokkal észreveheti, hogy nagyon aranyos és feleségszerű anyag, mivel nem lehet őket kurváknak és szexuális kölyköknek tekinteni.

Előnyei:

 • Nincs túl sok szabály
 • Gyakori frissítések
 • Aranyos lányok felnőtt tartalomhoz

CONS:

 • Néhány lány, aki nem felel meg az „aranyos” leírásnak
 • További képek

# 4 - / r / HoldTheMoan

tartsa moan reddit

Maga a név is érdekfeszítően és szexien hangzik, igaz? Ha szeretné megszorongatni egy kicsit a disznóját, és átadni magát a csábító tartalomnak, akkor a /r/HoldTheMoan az egyik legjobb hely a Redditen. A felnőtt-központú alredditekhez képest ez az egyik egyedi tartalom, mert az /r/HoldTheMoan főként a nyilvános pornóról szól, és kockázatos és izgalmas elemeket tartalmaz. Mostanra már kitaláltad volna, miért hívják úgy, ahogy van – láthatod, hogy mindenki nyöszörög, így az emberek a nyilvánosság előtt nem fogják fel, mi történik.

Bár a subredditnek több mint 900 25 feliratkozója van az írás pillanatában, nincs sok beküldésük, mert csak körülbelül XNUMX új bejegyzésük van egy héten belül. Más, hasonló résekkel rendelkező subredditekhez képest az /r/HoldTheMoan jobban összpontosít a mozgó tartalomra, más néven GIF-ekre és videókra. Videókkal és szinte bármivel, amit az emberek a szexuális izgalom jegyében tesznek a nyilvánosság előtt.

Előnyei:

 • Nagy nyilvános pornó
 • Jó mértékletesség
 • Ünnepli a lányok vad oldalát nyilvános pornón keresztül

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nincs kép, csak GIF-ek és videók

# 5 - / r / GirlsFinishingTheJob

lányok befejezik a jejob reddit

Ha elolvassa a nevet, azonnal eszébe jutnak a dögös lányok, akik keményen dolgoznak a szexben, hogy élvezzék azt a terhelést, amit a fiúk péniszéből szeretnének. Természetesen a cumshot videók a lányokat „kiegészítőként” használhatják, de néha mindannyian egy kis durva akcióra vágyunk, és azt látjuk, hogy a nők kiérdemlik magukat, hogy végre megkóstolhassák kedvenc cuccukat.

Rengeteg NSFW-alreddit létezik, és mindegyik különböző rést és kategóriát biztosít, de a /r/GirlsFinishingTheJob messze a legegyedibb. Nem mindig látod a lányokat, akik sokat tesznek azért, hogy megkóstolják, igaz? Az érzéki videók a szexi lányokról, akiket forró és vastag cuccok árasztanak el, szintén tövig megrázzák. Igazat tettek a nevükhöz – a lányok itt végzik el a munkát.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Csak néhány teljes hosszúságú videó
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

# 6 - / r / 34. szabály

szabály34 reddit

A tisztességes, több mint 600 34 előfizetővel rendelkező 34-es szabály az NSFW legnépszerűbb alredditjei között szerepel, és valószínűleg az egyik legaktívabb is. A 34. szabály segítségével olyan játékszimulációs klipeket élvezhet, amelyeket a legtöbb előfizető nagyon szeretett. Szexi képei is vannak kedvenc játékszereplőiről, mint például D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL stb. A RuleXNUMX tökéletes subreddit a játékfüggők és mindenki számára, aki szórakozásra vágyik, mert rengeteget kínálnak.

Előnyei:

 • Remek paródia pornó
 • Nagyon aktív közösség
 • Tökéletes a játékosok számára
 • Egyedülálló fülke

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A drámai bejegyzések burjánzanak
 • Nem túl gyakori frissítések

# 7 - / r / TittyDrop

tittydrop reddit

Ez a rés korábban csak valami organikus műfaj volt a Redditen, amelyről soha senki nem hallott, amíg mindenki el nem kezdett róla beszélni. A közel 600 XNUMX feliratkozóval és a növekvéssel a TittyDropot ugyanaz a fickó vezeti más népszerű pornóoldalak mögött, mint például a Juicy Asians és az OtherWalter. Bár néhányotoknak fogalma sincs, mi az a „cicicsepp”, valójában ez az, amikor egy lány magán viseli felsőruházatát, és lassan felemeli, hatalmas melleket tárva fel, amelyek valahogyan „leesnek” és mindenfelé ugrálnak. Annyira látványos, hogy már a képzelet is megviseli a srácokat.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Jól moderált szabályok
 • Leginkább GIF-tartalmak

CONS:

 • Szigorú szabályok
 • Sok „szomjas” komment
 • Nem túl gyakori frissítések

# 8 - / r / OnOff

on off reddit

500 óta több mint 2011 XNUMX követőt gyűjtött össze, és ez az egyik olyan közösség, ahol az értékelésekre és a visszajelzésekre támaszkodhat, hogy megtudja, jó-e a tartalom. A lányok itt teszik közzé eredeti tartalmaik nagy részét, és mivel ez nem titok, a srácok szeretnek amatőr pornót élvezni szexi időtöltés céljából. A lányok is különféle kategóriákból származnak – vannak tinik, egyetemista lányok, menyecske –, de mindannyian ugyanarra az örömre csapódnak le szexi szelfiikkel, önkényelmes videóikkal és szinte bármivel, ami megmutatja, hogy meg akarják szarni és engedni. bepillanthatsz forró puncijukba.

Előnyei:

 • Meglehetősen aktív közösség
 • GIFS, képek és videók állnak rendelkezésre
 • A lányok különböző kategóriákba tartoznak
 • 100% eredeti akt

CONS:

 • Korlátozott videoklipek
 • Sok szomjas kommentelő

# 9 - / r / HappyEmbarrassedGirls

HappyEmbrassedGirls reddit

Ez a subreddit már több mint hét éve készült, és több mint 550 XNUMX feliratkozót gyűjtött össze. Szerepel a legjobb NSFW subreddit listákon, és nem okoz csalódást a frissítési gyakoriságban. Magához a névhez hasonlóan látni fogja, hogy a lányok jól érzik magukat és szórakoznak, miközben csúnya dolgokat csinálnak. A lányok megfelelnek „boldog” és „szégyenérzetüknek”. Habár csak korlátozott mennyiségű hardcore tartalom van, ezt a subot továbbra is kötelező meglátogatni és követni kell, mert élvezni fogod a félénk csajokat, akik nem félnek eldobni minden gátlásukat az élvezet nevében.

Előnyei:

 • Elég gyakori frissítések
 • Boldog és zavart lányok, miközben szexiek
 • Több mint 550 XNUMX előfizető

CONS:

 • Néhány különálló bejegyzés
 • Elég szigorú moderátorok

# 10 - / r / PornInFifteenSeconds

pornó tizenöt másodperc reddit

Néhány ötletet a Gone in 60 Seconds című filmből merítve, sok professzionális felnőttvideó fogadja Önt, amelyek mindössze 15 másodpercig tartanak ezen a subredditen. Ezek a rövid videók olyanok, mint egyes teljes hosszúságú videók „előzetesei”, és bármikor elkezdhetsz rángatni róluk.

A PornInFifteenSecondsnak elég sok időbe telik új tartalom feltöltése, talán azért, mert meg kell tervezniük és szerkeszteniük kell a dolgokat. Bár a legtöbb tartalomfeltöltésük házi készítésű videó, mégis meglepődne, ha időnként megjelenik kedvenc pornónevei.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Kiváló minőségű videók
 • Nincs spam

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nagyon rövid tartalom
 • Nem szervezett benyújtási szabályzat

# 11 - / r / PAWG

pawg reddit

Ez a subreddit újszerűnek és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl rövidítése, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki szereti a hatalmas zsákmányt. A jóval 2012-ben létrehozott subredditnek már több mint 500 40 feliratkozója van, és mivel egy nagyon speciális résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 100-szer posztolnak itt. A szabályok meglehetősen egyszerűek – természetesen fehér csajnak kell lenni, nem szabad önreklámot készíteni, az utolsó XNUMX képen végzett újraküldést, és nem szabad fotójavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

# 12 - / r / menyecske

milf reddit

Amint azt a listánkon láthatta, fiatalabbakat szolgál ki, mivel ez egy nagyon híres és nagy rés. De mi van akkor, ha jobban szereti, ha egy idősebb csajjal foglalkozik? Ha hallott már a MILF-ről, ami azt jelenti, hogy "Anya, ki akarok dugni", akkor látogassa meg ezt a subreddit-et, és elégítse ki az öröm iránti igényét úgy, hogy egy idősebb nőhöz rángat. Van valami az idősebb nőkkel – érettebbnek és szexuálisan természetesen tapasztaltabbnak tűnnek. A fiatalabb férfiak szívesen nyálaznák a szexi háziasszonyokat, és mivel ez egy MILF rés, a beküldött tartalom nagy része eredeti. Jó úton jársz, ha valaki érett nőket szeretne látni, akik szexisséggel és önbizalommal árasztják magukat teljesen kidolgozott alakjukkal.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Idősebb nők megmutatják szexualitásukat
 • Ésszerű szabályok

CONS:

 • Korlátozott videoklipek
 • Letiltja az újrapostázásokat

Utószó

Összességében az r/realgirls nem egy tökéletes NSWF subreddit, de ha csak a tartalom minőségére koncentrálunk, ez még a mainstream pornóoldalakkal és pornókép-oldalakkal is versenyezhet. Nagyon szerettem böngészni ezt az allapot, és alig várom, hogy még egyszer meglátogassam. Természetesen az r/realgirls messze meghaladja azt, amit vártam, és dicséretet kell mondanom hűséges 3 millió előfizetőjének, amiért életben és aktívan tartotta az oldalt ennyi év után. Ha valaha házi készítésű és amatőr tartalomra van szüksége, az r/realgirls az álmai Reddit úti cél.

hasonló helyek ikonra Mind az 35 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Reddit MassiveTitsnAss és Top-12 Reddit NSFW listája és az r/MassiveTitsnAss-hoz hasonló Subreddits Show Me 12 alternatíva az r/MassiveTitsnAss számára Sok évnyi pornónézés után biztos vagyok benne, hogy már tudta, hogy szamár vagy cici, jobb? Nos, nekem mindkettő vagyok. Még jó, hogy nem kell egyiket sem választanom, mert a […]

Olvassa el Review

A Reddit nagyobb, mint gondoltad és a 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára Ön olyan ember, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha az a fajta ember vagy, aki mindig valami váratlanra vágyik, […]

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére