Frissítve: 20. július 2024

Reddit GirlsFinishingTheJob

& Top 12 Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GirlsFinishingTheJob

Mutass nekem 12 alternatívát a r/GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingTheJob blow

Egy másik NSFW Subredditre játszol? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a subreddit nem csak a tipikus pornó célpont, mert egy konkrét témát kínál: a lányok, akik fiút csinálnak. Nyilván ez az oka annak, hogy a Subreddit így nevezték el, hiszen a lányok a partnereikért végzik a „munkát”. Általában a jelenetek itt tömve vannak mellekkel, szájjal vagy bármi mással, amivel a lusta seggfej cimborát meg lehet csinálni. Tehát, ha ez felkelti az érdeklődését, olvassa el az alábbi értékelésemet, és együtt elvállaljuk!

Hivatalos URL: https://www.reddit.com/r/GirlsFinishingTheJob/

Mi az a Reddit GirlsFinishingTheJob?

Az r/GirlsFinishingTheJob, széles körben GFTJ néven ismert, egy népszerű NSWF Subreddit, amely csodálatos közösséget és tartalmat kínál. A téma itt csak arra fókuszál, hogy a srácot különböző lehetséges módokon elsírja vagy elrántja. Általában itt a nők szívesen mutatkoznak, és hagyják, hogy a férfiak legyenek a főnökök. Bármit megtesznek – a melleiket, a szájukat, a lábukat, a puncijukat és más testrészeiket csak azért használják, hogy kielégítsék őket. Természetesen ez az erotikus szórakozás és élvezet paradicsoma.

Persze, meglátogathat egy pornóoldalt, mivel itt már pornóról beszélünk. Az r/GirlsFinishingTheJob szórakozása és elégedettsége azonban egészen más. Nem lehet összehasonlítani egy kibaszott pornóvideóval, mert egyedi hangulatot és szenzációt hoz ki belőle. Ha látni a lányokat könyörületben, és könyörögni egy férfi elégedettségéért, égető érzések gyújtanak fel. Nos, egy pornóoldal valóban tud hasonló hatásokat elérni, de a Reddit GirlsFinishingTheJob sajátossága miatt érdemes felkeresni. Ráadásul egy hasonló érdeklődésű közösségben lenni és kiváló tartalmat cserélni nagyszerű élmény. Határozottan tökéletes módja annak, hogy élvezze a társasági életet és a szexualitás felfedezését.

A virágzó Reddit közösség

reddit GirlsFinishingTheJob bejegyzések

A Reddit GirlsFinishingTheJob egy fantasztikusan aktív Redditor-közösséggel rendelkezik, akik egyetlen egyesült cél érdekében vannak itt: a rángatózás! Nyilvánvalóan ezért maradt az NSWF Subreddit az online legnépszerűbbek között. A millió feliratkozón és a virágzó közösségen kívül az oldal szabadságot kínál minden rajongója számára. Nem tudom, miért történt ez, és hogyan vált olyan népszerűvé a pornó rajongók körében, de egy biztos: az oldal mögött álló csapat tudja, hogyan kell csiklandozni a kanos emberek kedvelőit.

Feliratkozók és vendégek ezrei keresik fel naponta az oldalt képek böngészésére és rövid videók/GIF-ek streamelésére. Kétségtelen, hogy az r/GirlsFinishingTheJob klipek csábítóak, de ami igazán lenyűgöz itt böngészés közben, az a tagok által tanúsított odaadás mértéke. Valójában leesett a pofám, amikor láttam, hogy egyre többen szavaznak aktívan a Reddit-bejegyzésekre addig a pontig, hogy ezek a cuccok gyakran több mint néhány ezer lájkot és megjegyzést kaptak. Őszintén szólva, ez minden bizonnyal csak egy elképesztő élmény, és őszintén élvezem az összetartozás érzését a Reddit GirlsFinishingTheJob körül.

reddit GirlsFinishingTheJob közzététel

Természetesen teljes mértékben garantálhatja, hogy csak fantasztikus formájú és kiváló minőségű cuccokat fog találni. Ennek az az oka, hogy ezeket az NSFW-bejegyzéseket rengeteg résztvevő értékelte és tette közzé, így a dolgokat szűrték, mielőtt a csúcsra jutottak. Mindenesetre azok számára, akik élvezik az internet közösségi oldalát és az összetartozás hangulatát, a Reddit GirlsFinishingTheJob remek hely a felhasználók által készített anyagokhoz. Ne vesztegesse az idejét több produkciós céggel és adminisztrátorok által irányított hülyeségekkel, amikor hiteles cuccot és örömet szerezhet. Az r/GirlsFinishingTheJob közzétételi és megosztási szabályzata mellett (amelyek annyira világosak és tömörek), nagyon élveztem az itt töltött időt.

Interfész és felhasználói élmény az r/GirlsFinishingTheJobnál

reddit GirlsFinishingTheJob tovább

Bízom benne, hogy a GirlsFinishingTheJob minden látogatója képes lesz betartani a Subreddit egyszerű irányelveit sok technikai kihívás nélkül. Határozottan egyszerűbb gombokkal és lehetőségekkel rendelkezik, így sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a böngészés. Talán ennek az oldalnak az elrendezése az egyetlen dolog, ami nem működik számomra.

Őszintén szólva, ebből az NSFW subredditből hiányzik az egyedi stílus, ráadásul a különleges hangokat vagy sémákat nem használták. Csakúgy, mint a legtöbb hasonló NSFW alreddit, a Reddit GirlsFinishingTheJob is ugyanazt a nyájas fehér/kék színsémát tartalmazza, amellyel az emberek általában máshol találkoznak. Azonban javíthatja a nézetet, ha aktiválja a Reddit éjszakai témáját a vizuális stílus megváltoztatásához. De ez a funkció nem a Reddit GirlsFinishingTheJob miatt van.

reddit GirlsFinishingTheJob pornó

A Reddit.com érdemére legyen mondva, az éjszakai témájuk az egyik oka annak, hogy ilyen nagy csodálója vagyok. De ennek ellenére nagy támogatója vagyok az oldal új esztétikai fejlesztéseinek. Örülök, hogy további alternatívákat adtak az alredditekhez, mint például az r/GirlsFinishingTheJob, hogy kényelmesen bemutathassák tartalmaikat. Remélem, hogy a következő hónapokban vagy években további fejlesztéseket és felújításokat fogok látni. A tartalom mellett már tudja, milyen üdítő egy designbarát oldal görgetése.

Végül az oldal számos módot kínál a feedben található videók felfedezésére. Először is, a Subreddit-bejegyzések mindegyike egy listában szerepel, és egyszerűen rákattinthat bármelyik bejegyzésre a kibontáshoz és a teljes nézet megtekintéséhez. Egy másik lehetőség a tartalom nézet nagyítása anélkül, hogy egyenként kell kattintania. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen böngészhet a klipek között, és a kurzor mozgatásával megkezdődik a streamelés. Őszintén szólva, én inkább az utóbbit csinálom, mivel szeretek kevesebb dolgot csinálni, hogy többet szerezzek. Ezért hajlamos vagyok a dolgokat úgy hagyni, ahogy vannak, mert így egyszerűbb. Ezenkívül kényelmesen elrángatható, ha a keze nincs elfoglalva a kattintással.

A lányok, akik jól végzik a munkájukat

reddit GirlsFinishingTheJob csúnya

Nem mondhatunk jót az r/GirlsFinishingTheJob Subredditről anélkül, hogy ne becsülnénk meg a lányokat e fantasztikus videók és GIF-ek mögött. Őszintén szólva, ennek az oldalnak a tartalma egyedi, de ami a legjobban meglep, az az, hogy a tartalmát gyakran figyelmen kívül hagyják. Gondolj a kedvenc pornóoldalaidra, biztos vagyok benne, hogy több százra rántottál már, de észrevettél már hasonló jeleneteket, mint a Reddit GirlsFinishingTheJob? Biztos vagyok benne, hogy nem, és ez az, ami a legjobban felkelt, figyelembe véve ennek a résnek a jóságát.

Képzeld csak el, hogy a nők élvezik a férfiakat, amíg el nem érik az orgazmust. Határozottan öröm nézni, különösen, ha ezek a gyönyörű lányok mindent megtesznek, hogy kiszolgálják ezeket a lusta seggfejeket. Az a mód, ahogy ezek a lányok simogatnak, szívnak és élvezet farkukat simogatnak, olyan gyorsan elkeserít, és azt hiszem, egy webhely sem késztetett erre egy ideje.

Természetesen üdítő látni egy újfajta pornószemléletet, mert annyira kibaszott vagyok, hogy évtizedek óta látom, hogy pasik gyönyörködnek és csajoznak. Ideje szerepet váltani, és hagyni, hogy a férfiak királynak érezzék magukat. Most a lányokon a sor, hogy megtegyék a kemény munkát, és hadd élvezzük a szopást a szórakozásig.

reddit GirlsFinishingTheJob előnézet

A Reddit GirlsFinishingTheJob mindenkinek új perspektívát ad a pornóról, és lehetőséget ad arra, hogy megnézze, milyen elragadó érzés látni, ahogy a lányok irányítják az eseményeket. Néhányszor ezek a szukák a lábukkal simogatják a férfi farkát, míg mások kézzel. Találtam néhány posztot is, amikben hatalmas mellek kibaszott nagy kakasok vannak, és úgy nyalják, mintha nem lenne holnap.

Lehet, hogy ezeknek a lányoknak más a testük és a szépségük, de egy dolog közös bennük: tudják, hogyan kell a haverokat megcsinálni! Őszintén szólva, bárcsak nekem is lenne egy olyan valós csajom, mint ezek a lányok a Reddit GirlsFinishingTheJobnál, és megtapasztalhatom, hogyan szerezhetek örömet, mint egy király. El tudod képzelni, hogy ezeknek a srácoknak a pozíciójában töltsd a felhő kilencet anélkül, hogy túl sok erőfeszítést tennél? Sok szukát ütöttem már, de nehéz elrángatni minden előjáték és kemény munka nélkül. Egyszer szeretném átélni azt az orgazmust, amit megérdemelnék.

Oszd meg, de ne feledd a Reddit GirlsFinishingTheJob szabályait!

reddit GirlsFinishingTheJob szopást

A megosztás az r/GirlsFinishingTheJobnál egyszerű, de természetesen az NSFW Subredditnek van egy sajátos rése, így meg kell felelnie a szabályoknak – kérdések nélkül. Ügyeljen arra, hogy a bejegyzést csak olyan lánnyal osszák meg, aki örömet okoz egy srácnak, amíg el nem fogadja. Ha a jelenet csak egy csávó, aki magától dörömböl, azonnal cumizik, vagy akár egy srác dörömböl egy lányt, akkor ez nem megengedett.

A Reddit GirlsFinishingTheJob általában csak rövid klipeket vagy GIF-tartalmakat hagy jóvá. Itt hosszú idejű filmeket vagy pornóvideókat küldtek be. Ezenkívül a jelenetek nem tartalmazzák a lány seggébe vagy puncijába való behatolást. De abban az esetben, ha a posztján krémes vagy cumming van a szádon, győződjön meg róla, hogy a cum jelen van. Ne várja el, hogy jóváhagyást kapjon, ha nincs jelen cum; elvégre ez egy Reddit GirlsFinishingTheJob oldal. A moderátorok komolyan veszik a rést, szóval ne bassza meg.

reddit GirlsFinishingTheJob arckezelés

Ezenkívül az r/GirlsFinishingTheJob nem engedélyezi a bejegyzések megkeresését. Ellenkező esetben azonnal eltávolítják. Ez egy NSFW Subreddit, nem egy Craigslist oldal, ezért ne reklámozzon semmilyen megkeresést, például tetszésnyilvánítást, pénzt, pozitív szavazatot, virtuális ajándékot vagy zsetont. Végül a Reddit GirlsFinishingTheJob nagyon szigorú a tartalmát illetően, ezért ne próbáljon meg hamis dolgokat megosztani, például hamisítványt. Várható, hogy bejegyzését nem hagyják jóvá, vagy azonnal eltávolítják.

Az r/GirlsFinishingTheJob előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Tartalom bőven
 • Felhasználó által generált cucc
 • Aktív közösség
 • Sok lehetőség a szocializációra
 • Néhány amatőr tartalom
 • Konkrét rés
 • Rendszeres frissítések
 • Kiváló minőségű videók
 • Nagyon kevés, egyáltalán nem spam
 • A témán kívüli anyagok tiltottak

CONS:

 • Szigorú szabályok a posztolásnál
 • A tervezésen lehetne javítani
 • Csak GIF-ek, nincsenek képek

A 12 legjobb Reddit NSFW szubreddit az r/GirlsFinishingTheJobhoz hasonló:

# 1 - / r / PornInFifteenSeconds

pornó tizenöt másodperc reddit

A Gone in 60 Seconds filmből vett ötletet felhasználva ezen a subbredditen rengeteg profi felnőtt videóval fognak fogadni, amelyek mindössze 15 másodperc alatt állnak. Ezek a rövid videók olyanok, mint a „pótkocsik” egyes teljes hosszúságúak számára, és bármikor elkezdheti rángatni őket.

PornInFifteenSeconds elég sok időt vesz igénybe az új tartalom feltöltése, talán azért, mert meg kell tervezniük a tartalmat és ki kell szerkeszteniük a dolgokat. Bár a legtöbb tartalomfeltöltésük házi készítésű videó, mégis meglepődne, ha időnként megjelenik kedvenc pornónevei.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Kiváló minőségű videók
 • Nincs spam

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nagyon rövid tartalom
 • Nem szervezett benyújtási szabályzat

# 2 - r/Pussy

reddit punci aranyos

Kényeztesse magát valódi felhasználók pussycat képeivel a Reddit Pussy oldalán. Ez a legjobb forrása az egyedi anyagoknak, de az oldalon belüli konkrétumok megtalálása nehéz harc lehet. Hagyja abba az interneten való bolyongást, hogy megtalálja a tökéletes fényképeket és videókat a bóklászáshoz, amikor egy kellemes étkezést élvezhet a Reddit Pussy-ban. Ahogy az várható volt egy olyan webhelyen, mint a Reddit Pussy, szinte az összes anyagot a felhasználók küldik be, és jelenleg több mint 2 millió feliratkozója van, és mindent megtesz, hogy továbbiakat vonzzon.

Tekintse meg a /r/Pussy/ teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Egyszerű használat
 • Fantasztikus tartalom és sok punci kép
 • Videókat, rövid klipeket és GIF-eket tartalmaz
 • Nem túl szigorú posztoláskor
 • A felhasználói élmény lenyűgöző

CONS:

 • Néhány kép eredetileg nem a feltöltőtől származik
 • Nem lehet megállapítani, hogy a képek legálisak-e, vagy pornóoldalakról származnak

# 3 - / r / PetiteGoneWild

petitegonewild reddit

Csak kislányokat engednek ide! Ez a subreddit az egyik legaktívabb közösség, és élvezheti, hogy a kicsi lányok megmutatják testüket, hogy mindenki láthassa őket. Még a frissítési frekvenciája is felülmúlja az NSFW többi legfelsőbb verzióját, mint például a Hold a nyögés és a Cum Sluts. Bár a legtöbb tartalom pusztán képekből áll, mégis néha-néha rövid klipekbe botolhat. A tiszta amatőr tartalmak élvezhetők a Petite Gone Wild játékkal, és semmi sem kellemesebb, mint látni, ahogy a vékony lányok szabadon engedik a belső szexistennőiket.

Előnyei:

 • Szuper aktív közösség
 • Amatőrszerű tartalom
 • Sok vékony lány beküldi tartalmát

CONS:

 • Csak néhány videoklip
 • Jobban a képekre koncentrálva
 • Elég korlátozó szabályok

# 4 - /r/BustyPetite/

Busty Petite fő

A BustyPetite egy népszerű NSWF Subreddit, és sok férfi vágyát teljesítette évek óta. Jelenleg az oldal elérte az egymillió feliratkozót, és automatikusan meg tudom mondani, hány hornet srác szereti a videókat nézegetni és a dús nőket ábrázoló képeket. Általában a BustyPetite sok őszinte felvételt kínál, tekintve, hogy sok felhasználója amatőr. Sok pornórajongó szívesen látná, hogy ezek a hatalmas mellű, vékony derekú, maszturbáló lányok hogyan bánnak az ujjaikkal.

Kattintson ide az /r/BustyPetite/ teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Sok tartalom
 • Szexi és amatőr lányok
 • Gyakran frissül
 • Kiváló minőségű hozzászólások
 • Videók és képek vannak benne

CONS:

 • A tartalom nem rendezhető

# 5 - / r / BiggerThanYouThought

nagyobbra kellett gondolni

A srácok beismernék, hogy az első néhány jellemző, amelyet egy lánynál észlelnek, a mellük mérete. Néhányuknak tévedhetünk úgy, hogy csak az átlagos méretük van, de kiderül, hogy valami meglepő mérethez ragaszkodnak. A BiggerThanYouThought pontosan így működik. A legtöbb lány első pillantásra szexi, normál méretű mellekkel néz ki, de várjon rá - amint levetkőzik előtted, megtudhatja, hogy óriási mennypáruk van a cicik nevében.

Tartalmi szempontból a képek és videók 50:50 arányban vannak, így mindig jól érezheted magad a cicás kalandokban. A felhasználók által beküldött tartalom bemutatja a melleiket, és csak nyáladzhatsz és lakmározhatsz rajtuk.

Előnyei:

 • Sok videó elérhető
 • Minimális spam
 • Sok házi készítésű pornó

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Sok szigorú szabály

# 6 - / r / HappyEmbarrassedGirls

HappyEmbrassedGirls reddit

Ezt a subbreddit már több mint 7 éve hozták létre, és több mint 550 XNUMX előfizetőt gyűjtött össze. Az NSFW legfrissebb subreddit listáin szerepel, és frissítési gyakoriságukat tekintve nem okoz csalódást. Mint maga a név, láthatja majd a lányokat, akik jól érzik magukat és jól érzik magukat, miközben csúnyán csinálnak egyszerre. A lányok megfelelnek „boldog” és „zavart” érzésüknek. Habár csak korlátozottan tartalmaz kemény tartalmat, ez a rész továbbra is kötelező látogatás és követendő, mivel élvezni fogja a félénk csajokat, akik nem félnek eldobni minden gátlást az öröm nevében.

Előnyei:

 • Elég gyakori frissítések
 • Boldog és zavart lányok, miközben szexiek
 • Több mint 550 XNUMX előfizető

CONS:

 • Néhány különálló bejegyzés
 • Elég szigorú moderátorok

# 7 - / r / HoldTheMoan

HoldTheMoan mellek

Maga a név érdekes és szexi hangzású, igaz? Ha egy kicsit meg akarja szorítani a disznóját, és elkínálja magát a csábító tartalmakkal, akkor a / r / HoldTheMoan az egyik legjobb fülke, amelyet a Reddit-en meg lehet látogatni. Összehasonlítva a felnőttközpontú subreddits-kel, ez az egyik legkülönlegesebb tartalmát tekintve, mert a / r / HoldTheMoan főleg a nyilvános pornóról szól, és kockázati és izgalmi elemekkel jár. Mostanra rájöttél volna, hogy miért hívják úgy, ahogy van - láthatod, hogy mindenki tartja a nyögését, hogy az emberek a nyilvánosság előtt ne vegyék észre, mi történik.

Bár a subreddit több mint 900 25 előfizetővel rendelkezik az írás során, nincs sok beadványuk, mert egy hét alatt csak körülbelül XNUMX új bejegyzésük van. És összehasonlítva a többi hasonló résszel rendelkező subbreddits-rel, a / r / HoldTheMoan inkább a tartalmak mozgatására, más néven GIF-ekre és videókra koncentrál. Videókkal és bármi mással várják Önt, amit az emberek a szexuális izgalom jegyében tesznek a nyilvánosság előtt.

Tekintse meg a /r/HoldTheMoan ismertetőt.

Előnyei:

 • Nagy nyilvános pornó
 • Jó mértékletesség
 • Ünnepli a lányok vad oldalát nyilvános pornón keresztül

CONS:

 • Lassú frissítések
 • Nincs kép, csak GIF-ek és videók

# 8 - /r/Rule34/

szabály34 reddit

A több mint 600 34 előfizető tisztességes figyelemmel kísérésével a 34. szabály szerepel az NSFW legfelső alprogramjaiban, és valószínűleg az egyik legaktívabb is. A 34. szabály értelmében élvezhet néhány olyan játék-szimulációs klipet, amelyet a legtöbb előfizető szeretett. Szexi képeik vannak olyan kedvenc játékfiguráidról is, mint D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL és még sok más. A RuleXNUMX a tökéletes játékalap a játékfüggők és bárki számára, aki szórakozásra vágyik, mert sok mindent kínál.

Előnyei:

 • Remek paródia pornó
 • Nagyon aktív közösség
 • Tökéletes a játékosok számára
 • Egyedülálló fülke

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A drámai bejegyzések burjánzanak
 • Nem túl gyakori frissítések

# 9 - / r / TittyDrop

tittydrop reddit

Ez a fülke régebben csak valamilyen organikus műfaj volt a Reddit-en, amelyről még senki sem hallott, amíg mindenki nem kezdett el erről igazán beszélni. A TittyDropot csaknem 600 XNUMX előfizetővel és számolással ugyanaz a srác irányítja, aki más népszerű pornó oldalak mögött áll, mint például a Juicy Asians, a OtherWalter. Bár néhányan közületek nem is tudják, mi az a „Titty Drop”, valójában az az eset, amikor egy lány a felső ruháját tartja és lassan felemeli, és hatalmas melleket tár fel, amelyek valahogy „leesnek”, és mindenfelé visszapattannak. Olyan látványos látni, hogy még a képzelet is nehéz dolgokat okoz a srácoknak.

Előnyei:

 • Egyedülálló fülke
 • Jól moderált szabályok
 • Leginkább GIF-tartalmak

CONS:

 • Szigorú szabályok
 • Sok „szomjas” komment
 • Nem túl gyakori frissítések

# 10 - / r / CumSluts

cumsluts reddit

Ha valaha rajongó lányok voltak, akiknek úgy tűnik, hogy nem tudnak betelni a srác magjaival, akkor élvezni fogják a / r / CumSluts elérését. Látni fogja azokat a lányokat, akik szeretik a cum érzését rajtuk, és egyáltalán nem szégyenlősek megmutatni őket. Rövid klipek azokról a lányokról, akik végig cumálódnak rajtuk - idióta, arcuk vagy csak tetőtől talpig tartó lövésükig - nem számít hol, amíg a ragadós és finom terhelés adagját a srácoktól kapják. Ez a subreddit elsősorban azokra a lányokra összpontosít, akik megszerzik a cum javításukat, és láthatja, hogy bármit is csinálnak, csak azért, hogy egy srác ragacsos krémet robbantsanak, és a legjobb ebben a subredditben az, hogy elfogadják mind a fényképeket, mind a videókat. Tartalmilag és frissítésenként körülbelül 100 beküldést kapnak egy nap alatt, így ez is jó plusz ehhez az alaphoz.

Előnyei:

 • Gyakori frissítések
 • Már kialakult és ismert közösség
 • Sok fotó- és videotartalom

CONS:

 • A teljes hosszúságú videók korlátozottak
 • Általában csak egyenes lányok vagy fiúk szerepelnek benne
 • Kevés fiúkat tartalmazó tartalom

# 11 - / r / PAWG

pawg reddit

Ez a subreddit újnak és furcsának tűnhet számodra, de a Phat Ass White Girl-t jelenti, mert mindannyian tudjuk, hogy mindenki hatalmas csizmában van. A 2012-ben létrehozott albredditnek már több mint 500 ezer előfizetője van, és mivel egy nagyon sajátos résre összpontosít, rendszeres frissítéseket kap, mivel az emberek naponta körülbelül 40 alkalommal írnak ide. A szabályok meglehetősen egyszerűek - természetesen fehér csajnak kell lenned, nem kell az önreklámot és az utolsó 100 képen újrapostázni, és nem szabad fényképjavítást használni.

Előnyei:

 • Forró, kövér és nagyon szamár
 • Nagyon aktív, mint közösség
 • Sok eredeti tartalom

CONS:

 • Más etnikumok számára nem megengedett
 • Egészen szigorú szabályok

# 12 - r/Ass/

szamár reddit

Ha szexi zsákmányra vágyik a képernyőn, akkor nyilvánvalóan a / r / Ass a megfelelő hely a látogatáshoz. Ez a subbreddit az elmúlt 10 évben létezik, és felkerül az NSFW tobreddits toplistára. Ez az egyik legfejlettebb közösség, különösen az NSFW rést illetően, mivel több mint 25 bejegyzése van mindössze 4 óra alatt. Mondhatni, hogy mindenki szereti a jó megjelenésű szamarat, mivel mindenki hozzájárul a maga részéhez, és erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a subreddit gördülékenyen működjön.

Előnyei:

 • Nagyszerű szamár
 • Nagyon aktív közösség
 • Gyakori frissítések

CONS:

 • Nagyon szigorú szabályok
 • A kemény tartalmakról nem sokat

Következtetés

A Reddit GirlsFinishingTheJob-nak nagyon sajátos pornófésze van, ezért lehet, hogy másoknak nem tetszik. De azok számára, akik szeretik nézni a nőket, akik irányítanak, és mindent megtesznek azért, hogy segítsék őket, az r/GirlsFinishingTheJob a legjobb úti cél! Biztos vagyok benne, hogy az ilyen masszív tartalommal kielégítheti rendszeres rángatózó vágyait. Ráadásul a Reddit GirlsFinishingTheJob virágzó közössége valóban hozzájárul az NSFW Subreddit sikeréhez. Nem csoda, hogy az r/GirlsFinishingTheJob még a kemény online verseny és a Redditen megjelenő sok NSWF Subreddits mellett is őrzi vezető pozícióját. Ne felejts el benézni és csatlakozni a több millió előfizetőhöz!

hasonló helyek ikonra Mind az 35 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

A Reddit MassiveTitsnAss és Top-12 Reddit NSFW listája és az r/MassiveTitsnAss-hoz hasonló Subreddits Show Me 12 alternatíva az r/MassiveTitsnAss számára Sok évnyi pornónézés után biztos vagyok benne, hogy már tudta, hogy szamár vagy cici, jobb? Nos, nekem mindkettő vagyok. Még jó, hogy nem kell egyiket sem választanom, mert a […]

Olvassa el Review

A Reddit nagyobb, mint gondoltad és a 12 legjobb Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/BiggerThanYouThought Mutass 12 alternatívát az r/BiggerThanYouThought számára Ön olyan ember, aki szereti a meglepetéseket? Nos, ki nem? Az izgalom, az izgalom és a várakozás mind a báj része. És ha az a fajta ember vagy, aki mindig valami váratlanra vágyik, […]

Olvassa el Review

Reddit „Overwatch Porn” és Top 12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/overwatch_porn Mutasd meg 12 alternatívát az r/overwatch_porn számára. Sziasztok, Overwatch-rajongók! Előfordult már, hogy elkapott egy heves játék hevében, csak azért, hogy lássa, hogy egy kicsit túlságosan elzavarodik? Mindannyian ott voltunk! De ne félj, mert csak […]

Olvassa el Review

A Reddit Juicy Asians & 12 legjobb NSFW Subreddits és Reddit Pornó Like reddit.com/r/juicyasians/ Mutass nekem 12 alternatívát a reddit.com/r/juicyasians/ Most, ami a Redditről van szó, én leszek az első, aki elismeri, hogy az általában nem az én böngészési célom. A macskavideók és a politikai viták nem az én lekvárom. De barátaim, hadd mondjam el, van egy kis […]

Olvassa el Review

Reddit's God Pussy és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits, mint az r/GodPussy Show Me 12 alternatíva az r/GodPussy számára Hölgyeim és uraim, készüljetek fel egy vad és felvillanyozó utazásra Reddit God Pussy misztikus világában. Nos, vajon miért ilyen mennyei név? Nos, itt egy mennyei élményben lesz részed, amelyben néhány […]

Olvassa el Review

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List és Subreddits, mint az r/mombod Mutass nekem 12 alternatívát az r/mombod számára Hölgyeim és uraim, készítse elő kenőcsöket, mert van egy NSFW subredditem, amellyel az online böngészési élményt új szintre emelhetem. izgalom! Ha valaha is azon kaptad magad, hogy értékeled az időtlen „mama-bod” varázsát, az a csábító […]

Olvassa el Review

Reddit's Public & 12 csúcskategóriás NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Imádom a nyilvános drámákat és a szórakoztató műsorokat. Nyilvános cselekmények szemtanúja, különösen a perverz szex, megrándulok az ülésemen. Te is hasonlóan érzel? Természetesen ezért vagy itt, és olvassa gondolataimat és kalandjaimat az R/Public-nál. én […]

Olvassa el Review

A Reddit Just Friends szórakozása és a 12 legjobb Reddit Pornó és NSFW Subreddits, mint az r/JustFriendsHavingFun Mutasd meg a 12 alternatívát az r/JustFriendsHavingFun számára. r/JustFriendsHavingFun néven. Ez egy NSFW subreddit hasonló gondolkodású egyének élénk közösségével, akik […]

Olvassa el Review

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits, mint az r/Nude_Selfie Show Me 12 Alternatives for r/Nude_Selfie Jelenleg éppen dolgozom valahol egy szigeten, amely tele van csodálatos fajok közötti szépségekkel. Nézegetve ezeket az állkapcsos nőstényeket, csendben vágyom néhány párás aktgalériára. A két rés között azon járt az agyam, hogy milyenek ezek a hölgyek […]

Olvassa el Review

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits, mint az r/NSFWFunny Mutass nekem 12 alternatívát az r/NSFWFunny-hoz Miért ne adnánk egy kis humort pornókalandunkhoz? Örülök, hogy a Reddit egy csavart ad nekünk. Bár nem meglepő, milyen nagyszerű a platform, ezért egy olyan iparágat gyűjtött össze, amely a közvélemény meghitt és izgalmas […]

Olvassa el Review

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits és Reddit pornóoldalak, mint a /r/Boobies/ Mutass nekem 12 alternatívát az /r/Boobies/ számára. Sziasztok, a bőséges kebelek rajongói! Barátod, Dudethrill visszatért egy újabb izgalmas áttekintéssel, hogy felkeltse a kedvedet. Ma a Reddit's Boobies elbűvölő birodalmába merülünk – egy szent szentélybe, amelyet […]

Olvassa el Review

A Reddit szopásai és 12 kötelezően felkeresendő Reddit pornó és NSFW szubreddit, mint az r/szopás Mutass nekem 12 alternatívát az r/szopáshoz Rendben, figyelj, Redditor társaim! Ma van egy jó hírem számodra. Egy subreddit nagy feltűnést kelt az NSFW birodalmában, és nem akarod kihagyni. Készüljetek fel arra az epikusságra, amely […]

Olvassa el Review

Reddit „TikTok Sweets” & Top-12 Reddit NSFW Subreddits és Reddit Porn Like r/TikTokSweets Mutass 12 alternatívát az r/TikTokSweets számára Sziasztok, internetes emberek! Készen állsz hallani a város legmenőbb új subredditjéről? Menj át, édes, mert a TikTokSweets egyedülálló édességet hoz a Redditbe. Mielőtt túlságosan elragadtatná magát, hadd tisztázzam, hogy mi […]

Olvassa el Review

Reddit Petite Gone Wild és 12 csúcskategóriás Reddit NSFW szubreddit, mint az r/PetiteGoneWild Mutass 12 alternatívát az r/PetiteGoneWild számára. Egy vékony csajra vágysz az ágyadban? Vagy olyat is élveztél, amire újra és újra vágysz? Piszkolja be a kezét, amikor együtt fedezzük fel a kanos kis hölgyek nagyszerűségét […]

Olvassa el Review

A Reddit „Imádható pornója” és a 12 legjobb Reddit NSFW alrendszere, mint az r/AdorablePorn Mutass meg 12 alternatívát az r/AdorablePorn számára. A Reddit imádnivaló pornója? Mi a frász ez? Úgy hangzik, mint egy cuki ölelkezős videó, tele amatőr párokkal, akik nem tudnak baszni. De hál' istennek rosszul ítéltem meg ezt az NSFW Subreddit-et, mert olyan sok nagyszerű dolgot hallottam róla, hogy kibaszottul […]

Olvassa el Review

Reddit Cum Sluts & 12 kötelező látogatás NSFW Subreddits Like r/CumSluts Mutass 12 alternatívát az r/CumSluts számára Hurrá a Reddit.com és alredditjei rajongóinak! Mostanában jártam az NSFW anyagok között, és rájöttem, hogy a Reddit Cum Sluts még nem járt az értékeléseim között. Ma valóban itt a legnagyobb lehetőség a „Legragadóbb hely […]

Olvassa el Review

Reddit Ass és 12 kötelezően felkeresendő Reddit felnőtt subreddit, mint az r/Ass Show Me 12 alternatíva az r/Ass-hez Ne keressen máshol zsákmányképeket és GIF-eket. A Reddit Ass elvégezte helyetted a munkát, haver. Cum ide! Számos tökéletes alakú szamarat fog látni az r/Ass sarkaiban. A kollekció gigantikus, a farkad pedig […]

Olvassa el Review

Reddit GW Couples és 12 legjobb NSFW szubreddit, mint az r/GWCouples Mutass nekem 12 alternatívát az r/GWCouples számára. Elragadtattam a GW párokat! Talán azt gondolja, hogy ez a csávó mindig izgatott a kritikáiban, de igen, ez így van, különösen, ha azt látom, hogy amatőr párok kezdenek összekeveredni. A pornófüggők erősen kanosak és nyálasak […]

Olvassa el Review

A Reddit Happy Embarrassed Girls & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/happyembarrassedgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/happyembarrassedgirls számára. Sokan közületek valószínűleg minden pornóoldalt felkeresnek, csak azért, hogy ártatlan és zavarba ejtő csajokat találjanak. De túl sok webhely van online, és az egyik helyről a másikra ugrálni felesleges […]

Olvassa el Review

Reddit celeb NSFW és 12 csúcskategóriás NSFW szubreddit, mint az r/celebNSFW Mutass nekem 12 alternatívát az r/celebNSFW számára Szeretném hallani, miről beszélnek az emberek a hírességek aktjairól. Tehát megnéztem az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb helyet az interneten, vagyis a Reddit.com-ot. Szerencsére a Redditnek van egy NSFW-területe, amely mindenkit kiszolgál […]

Olvassa el Review

A Reddit NSFW hardcore & Top 12 Reddit pornó és szex szubreditjei, mint az r/nsfwhardcore/ Mutass nekem 12 alternatívát az r/nsfwhardcore számára/ Már tudod, hogy a Reddit ma már legális pornócélpont világszerte. Ingyenesen sok felnőtt videót, klipet és képet találhat mindenhol. Tehát ma a Dudethrill a Reddit felnőtt szórakoztató központjába tekint be. Fő sztárunk […]

Olvassa el Review

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW szubreddit, mint /r/tittydrop Mutass 12 alternatívát a /r/tittydrop számára Legyen még egy alreddit a házban! Mostanában megszerettem a Reddit.com-ot és annak érdekfeszítő és elgondolkodtató témáit. A megbeszélések egyenesen szólnak bárki kíváncsiságáról, mesterségbeli és szexuális küldetéseiről. Őszintén szólva, örömmel látom, hogy dinamikus […]

Olvassa el Review

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Mutass meg 12 alternatívát r/GirlsFinishingTheJob számára. Másik NSFW Subredditre készülsz? Vadásztam a hatalmas Reddit közösséget, és találtam egy nagyszerű subredditet, amely eléggé biztos vagyok benne, hogy kielégíti az Ön különleges igényeit. Hadd mutassam be a Reddit GirlsFinishingTheJob-ot, vagy amit sokan GFTJ-nek hívnak. Ez a […]

Olvassa el Review

Reddit amatőr és 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/amatőr Mutass 12 alternatívát r/amatőr számára A Reddit Amateur további őrült és lélegzetelállító pornóforrásokat tárol a lelkes ínyencek számára. Kapkodok a levegőből, ahogy a jókedv kezd eláradni. A Reddit Amateur kéjes autentikus erotika élményt nyújt. Ez a subreddit megszemélyesíti heves szerelmünket […]

Olvassa el Review

Reddit Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Mutass 12 alternatívát az r/LipsThatGrip Lips That Grip számára. Talán kíváncsi vagy, mit jelent ez az oldal neve? A szenvedélyes és heves erotika rajongók el tudják fogadni Önt, és a legjobb választ adják. Ahogy mondani szokták, ezen a bolygón semmi ilyesmi nem tud kielégíteni […]

Olvassa el Review

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Mutass nekem 12 alternatívát /r/pussy/ Ahh, punci… ez függőséget okoz, és ma meg akarok dugni egy kis puncit. De nincs mellettem kurva, szóval ez szívás! Szerencsére a Reddit segít, és bemutatja a farkam a legnagyobb és leglédúsabb online puncit — a Reddit Pussy-t! […]

Olvassa el Review

Reddit Porn In Fifteen Seconds & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/porninfifteenseconds Show Me 12 Alternatives for r/porninfifteenseconds Valóban lehetséges, hogy gyorsan elkapkodjon a rövid pornóklipeken? Egyesek azt mondják, hogy igen, különösen, ha megnézed a Reddit pornóját tizenöt másodpercben. Olyan okos név, igaz? Nos, az oldalnak nemcsak kiváló […]

Olvassa el Review

Reddit On Off & 12 Látogassa meg a Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff megjelenítése 12 alternatíva az r/OnOff számára Keres valamit? Csak Reddit! A Reddit.com egy olyan platform, amely minden igényt kielégít; lehet szó stílusról, divatról, ikonokról, vagy akár meztelenségről van szó. A subredditek a Reddit.com-ot körülvevő titkos rések. […]

Olvassa el Review

College Sluts és 12 legjobb Reddit NSFW Subreddits, mint az r/CollegeSluts Mutass nekem 12 alternatívát az r/CollegeSluts számára Kíváncsi vagy, mivel foglalkozott mostanában a főiskolai szerelmed? Talán a közösségi médiában van elfoglalva, vagy titokban pornófüggőket izgat felnőtteknek szánt oldalakon? Bármelyik a kettő közül, az egyik biztos, a Reddit közösség […]

Olvassa el Review

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Like r/HoldTheMoan Mutass nekem 12 alternatívát az r/HoldTheMoan számára Nem tudom tovább tartani a nyögésemet. Ki kell rángatnom! De a probléma az, hogy valami őrült és szexire vágytam, amit egyetlen pornóoldal sem tudott biztosítani. Még jó, hogy ugyanilyen kanos barátom bemutatott a HoldTheMoannak, […]

Olvassa el Review

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/dirtysmall Show Me 12 Alternatives for r/dirtysmall Tudom, hogy mostanra már ismeri a Reddit.com által készített csodákat. Az oldal 2000-es évek eleji létrejötte óta virágzott, és a perverzek hatalmas közösségévé nőtte ki magát, akik megvitatják vágyaikat és szexualitásukat. Szeretem a Reddit.com szolgáltatásait […]

Olvassa el Review

BustyPetite Review 12 kötelezően meglátogatandó Reddit NSFW subreddit, hasonló az /r/BustyPetite/-hez. Mutass nekem 12 alternatívát a /r/BustyPetite/ számára. Egy dús, vékony nőre vágysz, aki szárazon púpos az öledben? Ez megtörténhet álmaidban, de a valóságban ez szinte lehetetlen. Fel kell bérelnie egy kísérőt, és ezreket kell költenie, hogy elégedett legyen. Az olcsó segged nem tud […]

Olvassa el Review

RealGirls & Top 12 kötelező látogatás Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Mutass nekem 12 alternatívát r/realgirls számára Hosszú hónapok óta számos pornóoldalt használok és nézek át – ingyenesen és prémiumon. Őszintén szólva, a Reddit NSFW Subredditjei a leghitelesebb, házi készítésű és amatőr tartalommal rendelkeznek, amit valaha láttam. Még sokat hallottam erről a bizonyos RealGirls nevű subredditről – egy […]

Olvassa el Review

A GoneWild áttekintése és a 12 LEGJOBB Reddit NSFW Subreddits Like r/gonewild Mutasd meg 12 alternatívát az /r/gonewild számára Ahogy a Reddit online közösség egyre népszerűbb, egyre többen vadulnak meg bejegyzéseikkel. És ismersz engem, amikor a „vadról” van szó, mindig bármiért játszom! Ha a vadról beszélünk, a „GoneWild” az egyik legismertebb […]

Olvassa el Review

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits A Reddit több, mint egy webhely, ahol az emberek megoszthatják egymással véleményeiket, képeiket és videóikat, mémeiket és bármi más névtelenül az interneten. Ez az egyik legjobb platform, ahol szabadidődet intelligens témákkal töltheted, és olvashatsz […]

Lapozzon a lap tetejére