Frissítve: 22. február 2024

BDSMDate felülvizsgálata

& A legjobb 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com

12 alternatíva megjelenítése BDSMDate.com számára:

bdsmdate pár

A BDSM Fétis műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen fejlett szexuális játékokban. 2000 óta ez a hálózat a társkereső oldalak jellemzőjévé vált, amelyek ugyanahhoz a fogyasztói profilok adatbázisához vannak kapcsolva. Ez a megfelelő hely, ha nagy szükséged van bármilyen csintalan összekapcsolásra.

Hivatalos URL: https://bdsmdate.com

A BDSMDate összekapcsolási platform olyan emberek csoportja, akik különféle szexuális kísérletekben vesznek részt, például rabságban és BDSM-ben. A BDSM összekapcsolásának elsődleges célja, hogy megkönnyítse a fetisiszták számára a társ, randevú, mester vagy engedelmes, vagy akár egy olyan barát megtalálását, aki osztja érdeklődését a nem hagyományos szexuális találkozások iránt. Gyorsan találkozik hasonló gondolkodású egyénekkel, hogy segítsen elérni céljait.

A BDSMDate.com nagyszámú fétisrajongójának legnagyobb magyarázata az, hogy ott találják azokat a perverz emberek, akik más hasonló gondolkodású embereket keresnek szerepjátékra. Ez az a társkereső közösség, ahol kifejezheti piszkos elméjét.

Kinky és szexi a BDSMDate-ben

Ha nem vagy elégedett a jelenlegi szexuális helyzeteddel, akkor látogasd meg a BDSMDate webhelyet. Ez egy olyan online szolgáltatás, amelyet felnőttek számára hoztak létre, akik különleges szexuális kapcsolatot kívánnak kialakítani, a kink randevú online technikák segítségével. Ezt a weboldalt arra tervezték, hogy segítse a fetisiszta szakembereket abban, hogy megtalálják ideális partnereiket néhány éjszakára, vagy párjaikat, akik megosztják szenvedélyüket. Az is egyszerű, hogy szűkítse a helyszínt, bizonyított hatékonyságát perverz társkereső helyiek a környéken egy szél! Ha a személyes találkozás nem szerepel a kártyákon, könnyen létrehozhat egy kizárólag online linket.

Egy fétis társkereső fórum, amelybe teljesen szabad belépni azok számára, akik potenciális kink gondolkodású partnereket keresnek. Ha mélyrehatóan keres egy egy éjszakás összekapcsolódást vagy hosszabb távú elkötelezettséget, a BDSM Date egyedülállókkal, párokkal vagy akár kis csoportokkal fogja Önt kötni, akik osztoznak a fétis érdeklődésében.

BDSMDate.com tervezés és hozzáférhetőség

Nem okoz nehézséget a BDSMDate.com elérése. A weboldal felhasználóbarát és könnyen navigálható. A védelem és a felhasználási feltételek minden létfontosságú követelménye megtalálható a lista végén, másrészt a BDSMDate társkereső webhely erőforrásaihoz való hozzáférés megtalálható a honlap tetején.

Az egész weboldalt hagyományos fekete, piros és fehér színvilággal tervezték. Semmi nem tereli el az elmédet a túra céljától. A honlap navigációs panelje a sarokban található. A regisztrációs és bejelentkezési oldalakat onnan érheti el. Ezenkívül hozzáférést biztosít a böngészési területhez, a csevegőszobához, a videó fülhöz, a webmagazinhoz és a bejegyzésekhez.

Van egy „Segítség” nevű szegmens is, ahol választ kaphat minden felmerülő kérdésre. A BDSMDate.com honlapján talál egy gyors keresési részt is, ahol finomíthatja a keresést a kiválasztott szexpartnerre vonatkozó információk kiválasztásával.

BDSM otthoni formátum

Főbb jellemzők és funkciók

Elképesztő szempont az ígéretes helyszínen, hogy megismerheti potenciális társát kijelöli a kívánt tulajdonságokat. Minden tag vagy felhasználó információt nyújt magáról, ezek a leírások tartalmazzák életkor, földrajzi terület és természetesen a nemi preferenciák. Ennek eredményeként nem pazarolja sok idejét. A felhasználók a tulajdonságok széles választéka közül választhatnak ideális párjuk azonosítására, és a szoftver létrehozná az azonos karakterű vagy tulajdonságú egyének listáját.

A regisztrált felhasználók videóikat is rögzítik és töltsd fel őket a profiljukra, hogy nagyobb legyen a valószínűségük a partner megszerzésére. Értékelni fogják a tömeg többi tagjának videóit és kifejezett fényképeit is. A BDSM Date felhasználók több ezer élő közvetítése szintén felkeltheti az érdeklődését és a szexuális étvágy.

Regisztráljon és szeretkezzen a BDSMdate oldalon

Amikor először látogat el a webhelyre, lehetősége van vendégként maradni vagy csatlakozni a csoporthoz. Első körben nem kell semmit tennie, de a platformon végzett tevékenységekre vonatkozó lehetőségei minimálisak lesznek. Ha szexpartnert szeretne találni, regisztrálnia kell a BDSMDate.com webhelyre. Nem kell aggódnia, mivel a bejelentkezési oldal megjelenik, amint belép a weboldalra, nem okoz gondot a megtalálás.

A regisztrációhoz ki kell töltenie egy rövid űrlapot. Itt meg kell adnia születési dátumát, származási országát és e-mail címét. Ezután írjon néhány „fontos” személyes adatot, és írjon néhány sort magáról, miután végzett. Csak akkor kell kiosztania létrehozott felhasználónevét és jelszavát, amikor meglátogatja a webhelyet. Ennek eredményeként a regisztrációs folyamat legfeljebb 5-10 percet vehet igénybe.

Legyen tag, és élvezze a mulatságot

Kezdők ezrei készítenek profilokat a BDSMDate-en a napokban. Több mint egymillió résztvevő élvezi a nem szokványos szexuális szokásokat. Ezzel különböző pozíciók lejátszására használhatja. Választhat, hogy mester vagy rabszolga, alávetett vagy domináns, játékostárs vagy teljes hatalommegosztó partner.

Ha nem biztos abban, hogy ezek közül melyik pozíció felel meg Önnek, akkor is egyszerű fogyasztó lehet, aki csak egy másik szexuális tevékenységet akar felfedezni. A BDSMDate profil létrehozásának másik indoka, hogy nem mindegy, hogy milyen nemi orientációval rendelkezik. Ennek az online portálnak a használatához a következők lehetnek:

 • Meleg vagy leszbikus
 • Egyenes
 • Biszexuális
 • Transznemű
 • Monogám vagy poligám

Minden felhasználó hozzáfér a BDSMDate fájlhoz. Az utolsó dolog, amire emlékezned kell, hogy ha 18 évesnél fiatalabb vagy, akkor nem tudnál jelentkezni.

BDSM Tag bejelentkezés

Költség és izgalmas ajánlatok

Mint említettük, nem kell fizetnie semmit azért, hogy profilt készítsen a BDSMDate-en. Ha azonban teljes hozzáférést szeretne elérni az összes funkcióhoz, és a lehető legtöbbet szeretné kihozni ezen a webhelyen töltött idejéből, megvásárolhatja az elérhető tagságok egyikét. Nem túl költségesek, és ha gyakran használja ezt a weboldalt, akkor egy prémium profil megéri a pénzét.

 • Ingyen verzió

Ez a verzió azoknak a személyeknek alkalmas, akik még folyamatban vannak, amikor eldöntik, hogy kipróbálják-e a weboldal szolgáltatásait. Az ingyenes verzió használata korlátozott hozzáférést jelent az olyan funkciókhoz is, mint az élő csevegésen keresztüli interakció, szöveges üzenetek küldése, a felhasználók számára a keresőgomb használata és a létfontosságú információk megosztása.

 • Prémium verzió

Az ingyenes verzió használata után végül úgy döntött, hogy a BDSMDate elengedhetetlen része a rendszeres társkereső élménynek, most már igénybe veheti a prémium fiókot. Ez a verzió hozzáférést biztosít az egyének fényképeihez és videóinak streamingjéhez. Szűrheti és kiválaszthatja a partner adott helyét is. A prémium verzió lehetővé teszi, hogy bekerüljön az online tagok kakasába, és a keresési lista legfelsőbb eredményei között is részt vehet.

Ez a verzió kétféle előfizetéssel rendelkezik, nevezetesen: Arany és Ezüst

 • Arany előfizetés
 • Havonta 29.95 USD (jó egy hónapos előfizetéshez);
 • Havonta 14.99 USD (3 hónapos előfizetés esetén);
 • Havonta 8.95 USD (jó egy év korlátlan előfizetés esetén).
 • Ezüst előfizetés
 • Havonta 19.95 USD (jó egy hónapos előfizetéshez);
 • Havonta 11.99 USD (3 hónapos előfizetés esetén);
 • Havonta 8.95 USD (jó egy év korlátlan előfizetés esetén).

Ez egyúttal garancia arra, hogy a weboldal és rendszere megvédi ezeket a prémium felhasználókat attól, hogy váratlan üzenetet kapjanak az ingyenes fiókkal rendelkezőktől. Ezért ajánlatos előfizetéssel élni a csalások kockázatának csökkentése érdekében.

Mobil Verzió

A BDSMDate.com rendelkezik okostelefonos alkalmazással, amely a tagság egyik fő előnye. Jellemzőit tekintve megegyezik a webes kiadással. Ennek eredményeként kényelmesen beszélgethet, böngészhet a fiókok között, videókat nézhet és hangüzeneteket fogadhat útközben, és kapcsolatban maradhat bárhol is.

Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére. Mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a BDSMDate.com oldalt a mobileszközén, és elkezdheti jól érezni magát.

Titoktartás és biztonság a BDSMDate-en

Ha nem tagja az internetnek, akkor nem tekinthet meg egyetlen fiókot sem. Ez minimális mértékű névtelenséget biztosít Önnek. A Bdsmdate webhelyen nincs mód a képek elrejtésére, mert mindenki láthat.

A legtöbb esetben hozzáad egy fotósorozatot a profiljához. A Bdsmdate lehetővé teszi privát képek felvételét, és csak azokra a tagokra korlátozhatja a hozzáférést, amelyeket elfogad. Minden társkereső alkalmazásnak van egy pánik gombja, amely lehetővé teszi az emberek azonnal más helyre történő átirányítását. A Bdsmdate nem rendelkezik ezzel a funkcióval. A bdsmdate.com webhelyen minden adatot SSL-kapcsolaton keresztül küldenek, ami lényegében bárki számára megnehezíti az üzenetek olvasását és elérését.

BDSM WEB tervezés

A BDSMDate előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Teljesen hozzáférhető BDSM és perverz szolgáltatások
 • Bizalmas és biztonsági intézkedések nyilvánvalóak
 • Felkínálja a vonzó, egymással interakciós helyszíneket

CONS:

 • Korlátozottan támogatott nyelvek
 • A teljes funkciók eléréséhez tagságra van szükség

A BDSMDate.com webhelyhez hasonló top 12 fétis és BDSM webhely:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső weboldal világszerte széles körben népszerű, és több mint nyolcvanmillió tagja van, akik alkalmi és szexuális találkozásokat keresnek különböző lányokkal. Ez a weboldal népszerűvé vált az Egyesült Államokban, és kiváló platformot biztosított a felhasználók számára a tökéletes szexuális párkeresés érdekében a kommunikációs funkcióinak felhasználásával.

Ezenkívül számos alkalmi megoldást kínál, beleértve a poligám kapcsolatokat, a monogámiát, a párok megosztását, a FuBu-t és még sokan mások. Valóban, ez egy nagyszerű webhely a szexuális preferenciák feltárására és az ágyban történő fűszerezésre, különösen egyedülálló emberek és párok körében, akik hajlandóak megvizsgálni szexualitásukat. Könnyű navigációval és a regisztráció gyors módjával a felhasználók 5 percen belül vagy rövidebb idő alatt végeznek.

Itt van a az AdultFriendFinder teljes áttekintése

Előnyei:

 • Ingyenes regisztráció
 • Az oldal tagjai alkalmi kapcsolatokat keresnek
 • Nyitott biszexuálisok és melegek számára
 • Rengeteg funkció van az egymással való kommunikációra
 • A tagok blogokat és csoportokat hozhatnak létre információcsere céljából
 • Ingyenes funkció videók és fényképek megtekintéséhez
 • A tagok szabadon és szabadon megoszthatnak bármilyen típusú videót és fotót

CONS:

 • Több a hím, mint a nőstény

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Az Ashley Madison kísérő webhely nem csak egy tipikus kísérő webhely, amelyet online láthat. A 2001-ben alapított webhely elkötelezett, házas vagy kötődő kapcsolatban álló emberek számára biztosította a szabadságot arra, hogy diszkrét ügyeket folytasson valakivel. Ashley Madison mind a mai napig továbbra is szabad döntéshozatali környezetet kínál, és az ügyek nem csüggednek.

Az évek során az Ashley Madison weboldal szolgáltatásainak kínálata az igények, az életmód és a tagok megcsalásának módjai szerint változik. Ennek a webhelynek számos érdeke fűződik, többek között a poligám, monogám, nyílt kapcsolatok, hármasok és mások előnyei. A rendkívüli funkciók miatt népszerűvé váltak, és a mai napig folyamatosan kiegészülnek, világszerte hírnevet szerezve.

Kattintson ide AshleyMadison teljes áttekintés

Előnyei:

 • Megőrzi a fényképekkel és a személyes adatokkal kapcsolatos diszkréciót
 • Ösztönzi a diszkrét fotók feltöltését
 • Ingyenes regisztráció és egyszerű regisztráció
 • Alkalmazásként elérhető Android és iOS telefonokon, és nem igényel túl sok memóriaterületet
 • Tagok nagy közössége szerte a világon

CONS:

 • Egyes profilok nem tartalmaznak sok részletet
 • Egyesek nem töltik ki a profil adatait

# 3 - Dating.com

társkereső.com

TÁRSADALMI.COM - azt állította, hogy azoknak a szingliknek a helye, akik komoly kapcsolatot keresnek. Valójában ehhez az állításhoz már nagyon sok sikeres története van az ott megismert párok számára. Miután azonban már csaknem három évtizede az iparban van, nemcsak a szerelmet kereső egyedülállókat látta el. Néhány felhasználó, aki pusztán összekapcsolódást keres, szintén sikert ér el a webhelyen.

Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a szokásos üzenetküldés és a keverés, ahol üzeneteket küldhet más tagoknak egyidejűleg. Ha egy szinttel feljebb akarja emelni a beszélgetést, akkor rendelkezik videocsevegési lehetőséggel is. Ajándékokat is adhat. Bár ezeknek a funkcióknak a legtöbbje, ha nem is az összes, fizető felhasználók számára készült, az ingyenes tagok továbbra is kereshetnek, kacsinthatnak és fényképeket küldhetnek.

Előnyei:

 • Nagyon aktív ügyfélszolgálat
 • Mobilalkalmazás elérhető
 • Megfizethető prémium csomagok

CONS:

 • Kevés szolgáltatás a nem fizető felhasználók számára

# 4 - VictoriaMilan

victoriamilan fő

Azt állítják, hogy a házasok és a csatolt kapcsolatban élők első számú webhelye a csalás platformja. Egy ilyen webhely bizalmas és névtelen tapasztalatokat és személyes információkat nyújt az emberek számára. Olyan embereket fogadnak el, akik elkötelezettek és házasok, és készen állnak arra, hogy szexuális tapasztalataikat új szintre emeljék.

Az arcod elmosódott és védett, hogy mindenki előtt ismeretlen és rejtett maradjon. A felhasználók még diszkréten megtarthatják a dolgokat, miközben a világ minden táján keresik a tökéletes mérkőzést. És abban a pillanatban, amikor a dolgok felforrósodnak, de hirtelen elkapják, a webhelyen van egy sürgősségi gomb vagy közismert nevén Pánik gomb, amelyre kattintva átterelheti magát egy gyanútlan webhelyre. Jelenleg világszerte több mint hatmillió tagja van különböző kategóriákból.

VictoriaMilan áttekintés itt.

Előnyei:

 • Egyszerű és egyszerű lépések az ingyenes regisztrációban
 • A webhely letölthető iOS és Android felhasználók számára
 • A tagok többsége Svédországból, Lengyelországból és Hollandiából származik
 • Exkluzív fotók a megfelelő magánkulcsokkal

CONS:

 • A prémium tagok csak juttatásokkal rendelkeznek az üzenetek küldésében és a megtekintésben

# 5 - 2fuck.com

2fasz navigáció

Az összes kísérő webhely az interneten keresztül csak néhány kiemelkedő. Ezek egyike a 2fuck.com, egy Escort webhely, amely hárommillió regisztrált taggal rendelkezik világszerte. Minden nap fokozatosan növekszik. A weboldal valódi és hiteles szolgáltatási kínálattal büszkélkedhet mindenki számára, aki minden nap szexre vágyik.

Amint taggá válik, profilja automatikusan kompatibilis egyeztetésen megy keresztül, és megadja a preferenciáival kompatibilis taglistákat. Könnyű azt mondani, hogy a 2fuck.com nem véletlenszerűen keresi a tagokat az Ön kényelme érdekében, hanem egy analitikai folyamatot alkalmaz az egyezés pontosabbá tétele érdekében.

2fuck.com áttekintés itt.

Előnyei:

 • A tagok világszerte elérik a milliókat, és napról napra nőnek
 • A weboldal kialakítása felhasználóbarát és egyértelmű
 • Ingyenes regisztráció mindenkinek

CONS:

 • A prémium tagok exkluzív funkciókkal rendelkeznek, amelyek csak hozzájuk férhetnek hozzá

# 6 - Légy rossz

légy rossz

Légy rossz sok felhasználót vonzott világszerte. Úgy tűnik, mintha olyan lenne, mint bármely más mainstream társkereső oldal. De valójában leginkább azoknak szolgál, akik alkalmi összeköttetéseket, cybersex partnereket vagy mindkettőt keresnek. Ez sok embert megszólított, különösen azokat, akik diszkréten szeretnének viselkedni szexuális kalandjaikkal.

Mivel a regisztráció során a webhely nem túl szigorú, hozzáadtak egy funkciót a lehetséges hamis profilok ellensúlyozásához. Teljesen biztonságos módban vannak, ahol csak ellenőrzött fiókok küldhetnek üzenetet. A másik az alapmód, amelyben bekapcsolva automatikusan blokkolja a gyanús viselkedés miatt megjelölt fiókokat.

Előnyei:

 • Tömeges üzenetküldő rendszer
 • Sok tag
 • Alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren

CONS:

 • Az élő értesítések bosszantóak lehetnek
 • A webhely jellemzőjeként feltüntetett linkek átirányítása

# 7 - FetLife

fetlife otthon

A Fetlife az egyik legnépszerűbb webhely a fetisszel és a kinkkel kapcsolatban, így valóban azt várná, hogy sok emberrel találkozhat itt. A hatalmas számú tagság ellenére azonban az oldal meglehetősen barátságos környezettel rendelkezik, ellentétben mások feltételezéseivel az ilyen jellegű webhelyeken. Ha teljes mértékben a kink és a BDSM foglalkozik, a webhely tagjai biztosan tárt karokkal fogadják Önt.

Itt van még A Fetlife és alternatívái.

Előnyei:

 • A közösség elfogadó és támogató
 • A tagság nagyon megfizethető
 • Különböző kiningek

CONS:

 • A felület kissé elavult
 • Néhány felhasználó hátrányos módon nagyon diszkrét

# 8 - BDSM szinglik

bdsm egyedülállók

A BDSM Singles könnyen kezelhető kezelőfelületével büszkélkedhet. Az oldal egyedülállóknak szól, akik gőzölgő BDSM foglalkozásokat keresnek hasonló gondolkodású emberekkel. Még nincs sok tagja, de mindenképpen teljesíti, amit ígérnek. A webhely algoritmus az Ön tartózkodási helye alapján javasolja az egyezéseket. Ingyenes próbaverziót kínál azok számára, akik még nincsenek meggyőződve hatékonyságukról.

A BDSM Singles egy találkozó weboldala a BDSM egyedülállók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és vegyenek. Minden bizonnyal egy csomó dolog folyik, amikor először megérkezik a belépési oldalra. A BDSMSingles.com a vörös és a fekete ropogós árnyalatok ötvözését kínálja. Azonnal észleli az IP-címét, és megjeleníti a szomszédságában található meleg szingliket.

Előnyei:

 • Számos ember keresi a dominánsokat / mestereket
 • Van egy „Kis fekete könyv” funkció a perverz emberek tárolására
 • Ingyenes próbaidőszak
 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Azonnal megszabadulnak a hamis profiloktól

CONS:

 • Rengeteg idegesítő reklám

# 9 - Alt.com

altcom

Az Alt sokféle lehetőséget kínál. A legkötetlenebb összekapcsolódástól a kinkek és fétisek alternatív világáig. Ez az oldal soha nem fog csalódást okozni. Nagyon sok mindent megtehet a webhelyen, kezdve a partner keresésétől a szexuális kaland élvezéséhez, vagy egyszerűen szkennelheti a webhelyen már közzétett videókat.

Nézze meg Az Alt.com és alternatívái.

Előnyei:

 • Sok aktív tag a nap folyamán
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre
 • Biztonságos webhely

CONS:

 • A felület kissé bonyolult
 • A profilalkotás unalmas lehet
 • Hamis profilok jelenléte

# 10 - fetish.com

fetish.com

A Fetish.com webhelynek ilyen fenséges neve van, és minden bizonnyal hasonló fenséges szolgáltatásokat nyújt mindenki számára. Tehát azok számára, akik szeretik a perverz szexet, és élvezik a fétiseket, ez egy felkereső webhely az Ön számára. Engedje szabadjára rontó oldalát, és találjon olyan embereket, akik felfedezhetik szexuális vágyait.

Előnyei:

 • Látogasson el a webhelyre azoknak az embereknek, akik szeretik a fétiszt és a csomópontot
 • Elképesztő weboldal tervezés és használhatóság egyszerű
 • A tartalom változatos és hatalmas választékot kínál a fétisek számára
 • A biztonság és a védelem csúcsminőségű

CONS:

 • Nincs túl sok tagja

# 11 - Bondage.com

bondage.com honlap

A webhely által vetített képpel ellentétben valójában egy nyugodt és barátságos közösség van. A Bondage a nagyobb Friend Finder Network része. Mint ilyen, biztos lehet abban, hogy a webhelyet jól karbantartják, és jogszerű webhely. Elég tisztességes tagjainak száma van, de annak ellenére, hogy nem annyira hatalmas, mint a többi versenytársa, tagjainak többsége aktív. A Bondage Club-ban láthatja, ahol a tagok fórumukban lépnek kapcsolatba személyes tapasztalataikkal és véleményükkel.

Előnyei:

 • Felhasználóbarát felület
 • Rendszeres frissítések a blogokon és fórumokon
 • Aktív és támogató tagok

CONS:

 • Az üzenetküldés csak fizetett tagságra szól
 • Hamis profilok jelenléte

# 12 - Fetster

Fetster

A Fetster a BDSM újoncok és a profik számára egyaránt jó hely. Az oldal csak a BDSM mindenikének menedéke. Ha meglátogatja az oldalt, észreveszi, hogy mennyi információ van a BDSM-ről. Biztosan sok információt fog kapni a kinkről és a BDSM-ről, amire soha nem számít, és soha nem fog megtudni más szokásos médiában. A másik legjobb dolog ezen az oldalon az, hogy teljesen ingyenes. Része lehetsz a közösségének anélkül, hogy egyetlen fillért is elköltenél.

Előnyei:

 • Nagyon informatív
 • Teljesen ingyenes
 • A közösség elfogadása

CONS:

 • A tervezés némi frissítést használhat
 • Nincs valós idejű szolgáltatás
 • A tagok száma nem annyi, mint más hasonló webhelyeken

Elvitel

Valójában kiderült, hogy nem nehéz megtalálni a társat, hogy valami mást folytasson a szexben. És a legtöbb magánvágyat a BDSMDate segítségével lehet kielégíteni. Miután létrehozta profilját, biztonságban érezheti magát, ha személyes adatait továbbítja beszélgetőpartnereinek. Ez a weboldal számítógépen és mobil eszközökön keresztül érhető el. Ha jobban akarsz örülni a platformnak, frissíthetsz egy prémium kiadásra, ami könnyebb, ha több hónapig fizetsz előre. Még ha van ingyenes fiókja, akkor is számos funkciót használhat, és ha bármilyen problémája merül fel a profiljával kapcsolatban, levél küldésével léphet kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Tehát spóroljon időt, és fedezze fel, hogy olyan sok valódi BDSM randevúrajongó választja a BDSM Date dátumot, ha valaki csak akkor fordul elő, ha új potenciális szexuális partnerekkel találkozik. A BDSMDate.com mögött álló csodálatos csapatoknak köszönhetően a hiteles társkereső hálózattal való kapcsolat tökéletesen egyszerűbb, mint valaha!

Hogy képet kapjak a legnépszerűbb weboldalaimról, íme a BDSMDate.com-on kívül a legjobb 3 személyes kedvencem:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. AshleyMadison.com
 3. Dating.com

Nézze meg őket még ma!

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére