Frissítve: 12. április 2024

Swingles Review

& 12 kötelező swinger társkereső oldal, mint a Swingles.com

Mutass 12 alternatívát a Swingles.com számára

Swinges haza

A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; az egész arról szól, hogy felvállaljuk a swinges életmódot, és megtaláljuk azokat a swingereket, akik készen állnak a párás menekülésre. Felejtsd el a kínos kis beszédet; ez a hely a huncut kapcsolatokban virágzik – gyakorlatilag mindenki ezen a nyelven beszél. Tehát, ha olyan kedve van, hogy fokozza az izgalmat, és egy kis fűszert adjon szerelmi életéhez, a Swingles lehet a legjobb hely. Lássuk!

Hivatalos URL: https://www.swingles.com

Tapasztalja meg a randevúzást és a swingezést ítélet nélkül a Swingles.com oldalon

Lépjen be a Swinglesbe, a merész lelkek végső játszóterére, akik fejjel előre merülnek a lengő életmódba! Ez nem a te szokványos szexuális társkereső platformod; ez a vágyak karneválja, amely mindent kínál a pörgős kauzális szextől kezdve a négyesekig és még a bandák vad világáig is.

Jobb, ha felkészülsz egy olyan közösséghez való csatlakozásra, ahol nem csak bátorítják a szexualitásod elfogadását; ez ujjong egy ítéletmentes csodaországban. Itt a fantáziáid nem puszta szeszélyek; ők egy olyan show sztárjai, amely az álmokat pofátlan, valós élményekké változtatja. Volt már olyan pillanat, hogy „Nem lenne jó, ha…”? Nos, a Swinglesben ezek a töprengések felejthetetlen kitörésekké fejlődnek.

Képzeld csak el, hogy havonta özönlenek a tagok, mindannyian a szwingerek kapcsolatát keresik világszerte. Olyan ez, mint egy örök buli, ahol a vendéglista folyamatosan bővül, és az izgalom soha nem kerül háttérbe.

Legyen része a Swingles.com növekvő tagjainak

Ha készen állsz, hogy belemerülj a Swingles vad világába, nyomd meg a „Csatlakozás” gombot. A leggyorsabb útvonal? Nos, használja a Facebook-fiókját a regisztrációhoz, és azt fogja érezni, hogy gyorsvonattal utazik – töltse le FB-információit, és bumm, máris bent van. És ne aggódj, titkos randevúdat nem közvetítjük a Facebookon takarmány!

Ha nem érzed a Facebook-szeretetet, semmi probléma, akkor a hagyományos úton haladhatsz, és közvetlenül a Swingles-en regisztrálhatsz. Ez a szokásos gyakorlat – dobjon néhány alapvető információt magáról, írja be az e-mailjét, varázsoljon elő egy vicces felhasználónevet, és zárolja le jelszóval.

Ha már hivatalosan is tagja vagy a Swingles klubnak, ideje feldobni ezt a profilt. Profi tipp: fénykép hozzáadásával sztárokká válhat fiókja. Mert ki tud ellenállni egy profilképnek, igaz? Előfordulhat, hogy ez a webhely nem tartalmazza mindazt, amit néhány mainstream társkereső platform rendelkezik; a mobilos böngészést azonban bármikor választhatja. Természetesen a Swingles támogatja Önt bármilyen eszközzel szemben.

Ingyenes vagy előfizetéses szolgáltatásról van szó?

Swinges magánélet

A Swingles olyan, mint a társkereső oldalak szuperhőse, mert nem húz semmilyen alattomos mozdulatot a pénztárcáján. Igen, jól hallottad – ingyenes, titkos díjak, próbaszámlák nélkül, és határozottan nem tartalmaz hitelezési trükköket. Nem fogod elkapni Swingles-t, amikor a „fizess minden üzenetért” játékot, vagy nem csábítasz virtuális ajándékokkal, amelyeket ki kell váltanod.

De várj, van még! A swingle-ek nem húznak rád egy csapásra próbadíjas tagsággal vagy alattomos programokkal. Olyan ez, mint a randevúzási világ lázadója, aki azt mondaná: "Hé, maradjunk valóságosnak és drámamentesnek." Így nincs lehetőség fizetési próbaverzióra és fizetős tagságra sem.

A Swingles.com mobilbarát kialakítása és nagyszerű szolgáltatásai

Swingles hírnöke

Találd ki? Ez a weboldal olyan, mint egy kaméleon, de a felnőtt randevúzási szcénában! Fantasztikus és gördülékeny elrendezéssel és funkciókkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyorsan és azonnal merülhet el az élvezetek világában bármilyen eszközön. Sajnos még nem érhető el divatos alkalmazás – valószínűleg elmulasztották a feljegyzést arról, hogy az útközbeni élményt még élvezetesebbé tegyék.

De ne féljetek, rettenthetetlen örömkeresők, mert az érzékeny kialakítás biztosítja, hogy akár a kanapén heverészel, akár munkába jár, akár a spájzban bújik meg (itt nincs ítélet), könnyen hozzáférhet minden szemtelen jósághoz. ez az oldal kínál. Olyan ez, mintha a hordozható örömpalotája az alkalmazásbolt-rajongás nélkül lenne. Boldog görgetést!

A szivárvány összes színét szívesen látjuk itt!

A hinták csatlakoznak

A Swingles.com tárva-nyitja az ajtókat, és szeretettel vár mindenkit – heteroszexuálisokat, homoszexuálisokat és az összes csodálatos LMBTQ+ barátunkat. Olyan ez, mint a város legbarátságosabb klubja, ahol az ajtó előtt elvetjük az ítéletet, és olyan szexuális teret biztosítunk, ahol virágzik a szerelem és a kapcsolatok.

Ezenkívül az oldal nem csak a bejáratott társkereső oldala; ez a játszótere azoknak, akik kíváncsiak a hintázásra és a poliamóriára. Olyan ez, mint egy randevúzási karnevál, ahol sétálhat a virtuális folyosókon, és pontosan megtalálhatja azt, ami a hajóján lebeg.

Természetesen tudom, hogy mindannyian jól érezzük magunkat itt, és a Swingles.com megérti. Nem csak a swinger partner megtalálásáról van szó; a hangulatod megtalálásáról szól. Az oldal olyan, mint egy párkereső maestro, amely kapcsolatok szimfóniáját vezényli minden kedves léleknek.

Blokkolja ezt a bosszantó Swingert a Swingles.com oldalon!

Swingles jellemzői

Ó, az online interakciók vad világa – néha olyan emberekbe ütközöl, akik olyanok, mint az egyetlen darab brokkoli a tányérodon, amikor minden mac 'n' sajtban reménykedtél. Ne féljen, mert a webhely blokkoló funkcióval rendelkezik. Nos, képzeld el, hogy több meghívást kapsz, mint egy híresség egy vörös szőnyeges rendezvényen, és nem mindenki hozza a megfelelő hangulatot. Tehát használja a „blokkoló” funkciót, megbízható segítőtársát a nem kívánt interakciók elleni küzdelemben. Olyan ez, mint egy varázspálcával hadonászni, és buzi! Nincs több bosszantó üzenet vagy meghívó nem kívánt személyektől. Sayonara, ügyetlenség!

Végül beszéljünk az MVP-kről – a webhely moderátorairól. Ha valaki feszegeti az online tisztesség határait, ne habozzon feltenni egy sort az internet ezen őrzőinek. Ők a digitális kidobók, készen állnak arra, hogy kirúgják a bajkeverőket, és életben tartsák a virtuális parti hangulatát.

Csatlakozzon a szórakozáshoz, és élvezze a csoportos csevegést a Swingles.com oldalon

A Swingles jellemzői 2

A Swingle segítségével belemerülhetsz a csoportos csevegésbe, és hidd el, ez olyan, mint egy virtuális buli, amely arra vár, hogy megtörténjen. Képzelje el ezt: egy digitális társalgó, ahol bárki élvezheti az online szórakozást. Olyan ez, mint egy nyüzsgő kapcsolati piac, és meghívást kapsz!

Most pedig beszéljünk ezekről az egyéni csoportokról – ez olyan, mint a buli VIP szekciója. Ezek nem csak véletlenszerű összejövetelek, hanem válogatott terek, ahol megtalálhatja a tökéletes párját. Legyen szó a közös érdeklődési körökön átívelő kötődésről, hasonló kozmikus hangulatú valakik kereséséről (helló, csillagjegyek kapcsolatai!), vagy bármi, ami a szerelmi csónakodban lebeg.

Beszéljen a lengő életmódról a Cam Chat funkció használatával

A Swingles élőben cseveg

Amikor beköszönt a járvány, a webkamerás kommunikáció hirtelen a szexrandevúzások és a swinging énekelt hősévé válik. Ezért a Swingles az élő csevegést helyezi a középpontba. Gondolj úgy, mint az online kapcsolatok Bosszúállóira, leszámítva a köpenyeket.

Miért elégedjen meg a találgatásokkal, ha láthatja az arcot a képernyő mögött? A Swingles kamerás csevegései életre keltik potenciális partneredet, megkímélve a szertefoszlott elvárások kínjától. Nincs több meglepetés, csak egy valódi, szűretlen kapcsolat.

Tekintsd úgy, mint egy bepillantást a valódi üzletbe. Tanúja lehet a furcsaságoknak, a mosolyoknak és talán még az alkalmankénti macskafotobombának is. Olyan, mintha egy élő show első sorában lennénk, de több lehetőség van a romantikára és kevesebb a sikoltozó rajongó.

Szűrje ki a szükségtelen felhasználókat, és azonnal keresse meg a Swingles.com webhelyet

Lengők elérhetőek

Lássuk be: a haverok általában az erdő nyakában keresik az összefüggéseket. Itt lép be a Swingles szűrője. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók régió szerinti rendezését. Olyan, mint egy randevúzási GPS – pontosan meghatározza a lehetséges egyezéseket a környéken! És ez még nem minden; néhány egyszerű kritérium alapján is módosíthatja a keresést.

Például személyre szabhatja a keresést, hogy találjon valakit, aki szereti a hosszú sétákat a virtuális tengerparton, megosztja a 90-es évek szituációinak rajongását, vagy értékeli a jó apa viccet. Mert olyan embert találni, aki értékeli a szójátékok iránti szeretetedet, megváltoztatja a játékot. Tehát a Swingles remek régiószűrő funkciójával nem csak egy potenciális randevút találhat, hanem egy helyi swingert is meglátogathat ezekre a spontán kalandokra.

Vegyen részt forró szex csevegésben swinger társaival

Ami a csevegést illeti, a Swingles nem csak az átlagos swinger társkereső platform. Itt nem csak üzeneteket válthat; csevegési meghívókat küld és fogad, mintha egy nagy bál lenne, és te lennél a bálterem szépsége.

De várj, van még! Ez nem a nagyi csevegése; ez egy teljes körű kommunikációs extravagáns. Fejezd ki magad hangulatjelekkel, mert kinek kellenek szavak, ha egy kacsintós arcod beszél? És hé, a virtuális ajándékok is benne vannak. Mert semmi sem mondja azt, hogy „szeretlek”, mint egy pixeles csokor vagy egy kibernetikus szív, igaz?

Számíthat néhány csalási számlára a Swingles.com oldalon

Amikor regisztrál ezen az oldalon, nem ugranak át az e-mail-ellenőrzés keretein. Nos, bár úgy hangzik, mintha parancsikont adnának, valójában ez egy kétélű kard. Tudja, az e-mailek ellenőrzése olyan, mint a kidobó a társkereső klubban, távol tartja a riffeket, és megakadályozza a hamis profilok létrehozását. De a Swingles olyan, mint a társkereső oldalak vadnyugatia – nincs e-mail-ellenőrzés, nincs seriff a városban.

Íme a mélypont: az elsődleges ellenőrző eszköz nélkül néhány gyanús karakterbe botlhat a hatalmas Swingles-világban. Olyan ez, mint egy randevúzó rodeó, és óvatosnak kell lenned az interakcióiddal.

És beszéljünk a profilfotókról – ó, fiú! A kilengések a „kezeket lefelé” megközelítést alkalmazzák. Nincs kézi jóváhagyási folyamat, nincs szűrés. Olyan ez, mint egy mindenki számára ingyenes randevú, ahol bármi megtörténik. Bár felszabadítóan hangzik, egyben meglepetések galériájának ajtaját nyitja meg. Hamis profilok? Lehet, hogy lógnak, és ravasz vigyorral integetnek neked. A seriff hiánya azt jelenti, hogy nincs fotómoderálás, így kétségtelenül találkozni fogsz néhány szemöldökkeltő pillanatfelvétellel.

Hogyan védi a Swingles.com az Ön adatait

A Swingles olyan, mint egy virtuális városi tér, ahol mindenki megnézheti a profilját. Igen, jól hallottad; ez egy nyílt társkereső oldal, szóval nincs itt rejtőzködés az árnyékban. Lehet, hogy nem ez a titkos barlangod, ha olyan titkos ügynök típus vagy, akinek teljesen diszkrét személyazonosságra van szüksége. A Swingles-re feltöltött képekhez nincs maszk; olyan, mint egy nyitott könyv, és bárki, akinek van billentyűzete, lapozhat a lapokon.

Ezenkívül képeket tölthet fel, hogy felfrissítse Swingles-fiókját. Az oldal még néhány exkluzív képet is bedob, tudod, csak az általad jóváhagyott szemeknek. Sajnos itt nincs pánikgomb, nincs azonnali menekülés egy másik dimenzióba. Swingles valódinak tartja.

De ne félj, a magánéletet szerető barátaim, a nem regisztrált felhasználók nem játszhatnak nyomozót a profiloddal. Ez a funkció megvédi titkos személyazonosságát, és biztosítja, hogy csak a kiválasztottak lássanak egy pillantást az Ön adataira. Olyan, mint egy biztonsági köpeny, amely az anonimitás erődítményére terül.

A Swingles.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Sok tag az élet minden területéről
 • Mindenki számára nyitott
 • Nagyszerű kommunikációs funkciók
 • Csodálatos csevegés és videohívások
 • Könnyű regisztráció
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Néhány csalási profil/fiók
 • Hiányzik a profil ellenőrzése

A 12 legnépszerűbb, a Swingles.com-hoz hasonló swinger társkereső oldal:

# 1 - Titkos előnyök

secretbenefuts cukor társkereső

A SecretBenefits egyik elsődleges célja formális megállapodások és kapcsolatok kialakítása a SugarDaddies-szel. Finanszírozást és támogatást biztosítanak a cukorbabák számára szeretetért, ragaszkodásért és hűségért cserébe. Bár a SecretBenefits egy összekapcsolt webhely, nem igazán az a tipikus webhely, amelyet az interneten látunk.

Hosszú listát tartalmaz a SugarBabies és a sugar-daddy fajtákról, és megbízható forrásnak bizonyult a tapasztalt randevúzók és az újoncok számára. Tehát, ha kíváncsinak érzi magát, és furcsán érdekli a cukorpapa életmód, vagy egy bájos lány, akit szeretne cukorbaba lenni, a SecretBenefits minden bizonnyal problémamentes megoldás.

Olvassa el a SecretBenefits teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg csaj
 • Egyszerű és rövid regisztrációs folyamat
 • A profilok hitelesítésen mennek keresztül
 • A nők szabadon használhatják

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

# 2 - Scambistipercaso (Swingers By Chance)

Scambistipercaso main

A Scambistipercaso egy izgalmas helyszín Olaszországban. 2018 óta létezik, de rengeteg felhasználót vonzott Olaszországban, annak ellenére, hogy új. A Scambistipercaso releváns linkjei, hirdetései és ajánlásai segítségével sokkal könnyebb lenne megtalálni a tökéletes swingert. Arról nem is beszélve, hogy hihetetlen eszközökkel, funkciókkal és keresési funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesen megkönnyítik a böngészést.

Kapjon egy gyors falatot ezzel a Scambistipercaso (Swingers By Chance) ismertetővel.

Előnyei:

 • Legnagyobb könyvtár
 • Aktív tagok
 • Exkluzív swingerek és doggerek számára
 • Számos funkció
 • Magán és névtelen tagok
 • Partik, csoportok és klubok vannak a swingerek számára
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • A helyszínek Olaszországban vannak

# 3 - Swinger Date Central

swingersdateclub cikkek

A történelem egyik első swinger-webhelye az interneten, a Swinger Date Central vagy az SDC fenntartja elkötelezettségét amellett, hogy csodálatos helyszínt biztosítson a swingereknek. Leginkább Európában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található. Ezekből az országokból sok swinger regisztrál, és szabadon fejezi ki swinger életmódját.

Előnyei:

 • Tagok milliói, a többség az Egyesült Államokban, Európában és Hollandiában
 • 20 napos próbaverziót kínál, és a webhely funkcióinak 95% -át felhasználva áttekintést adhat arról, hogy a webhely megfelel-e az Ön ízlésének
 • Rengeteg blog és tanács a szexről, az egészségről, az utazásról, a swingerről, az oktatásról és egyebekről

CONS:

 • Csak a webhelyen érhető el, nincs alkalmazás verzió

# 4 - Swing LifeStyle

swinglifestyle otthon

Az SLS vagy közismert nevén a Swing LifeStyle egy egyesült államokbeli webhely, amely a swingerek számára a legjobb platformot kínálja a swinger életmód felfedezéséhez, bővítéséhez és megtapasztalásához. Népszerű címkéje, a „Start Your Sexual Revolution” bemutatja, hogy az oldal mögött álló emberek mennyire lelkesek a nem hagyományos kapcsolatok és a partnerek cseréje iránt.

Olvassa el ezt a teljes Swing LifeStyle áttekintést.

Előnyei:

 • Az egyik legrégebbi weboldal, amely a swinger életmóddal foglalkozik
 • A tagok minden nap nagyon aktívak az oldalon
 • Számos rendezvényt terveznek a nagyobb városokban
 • Országszerte rendelkezésre állnak a swinger klubok listája

CONS:

 • Csak a Premium tagsággal lehet üzenetet küldeni az embereknek

# 5 - Swinger életmód

swingerliffestyle

A Swinger Lifestyle oldal mottója összehasonlítható a Swingtowns-szal. Ez több, mint egy tipikus társkereső platform, mert itt a tagoknak lehetőségük van megismerni az életmódot, mielőtt alkalmi szexuális találkozásokba merülnének. Ez előnyös a kezdők körében, mivel átfogó megértést és elvárásokat fognak kapni a lengéssel kapcsolatban. A Swinger Lifestyle információ tartalmaz szótárakat, italokat és még mást.

Előnyei:

 • A tagok minden nap aktívak
 • Az események elérhetők és tervezettek az oldalon szereplő nagyobb városokban
 • A világon több mint 16 millió tag van regisztrálva
 • Minden hónapban több mint ötmillió látogató van világszerte

CONS:

 • A prémium tagok csak üzenetküldést használhatnak
 • A Facebook regisztrációként történő használata nem érhető el

# 6 - Swinger Social

SwingerSocial

Akár újonc, akár veterán swinger vagy, a SwingerSocial most kapta meg a pontos funkciót az Ön számára. Ezen az oldalon tanúi lehetünk annak, hogy igazi swingerek jönnek játszani. Mindenki nyitott gondolkodású, és a kritika nem szól a szókincsén. Vegye fel a kapcsolatot más tagokkal, és szervezzen helyi időpontokat hármasban, orgiában vagy romantikus szexben. Csak annyit kell tennie, hogy a regisztrációkor megad egy érvényes e-mail címet, és máris mehet. A SwingerSocial webhelynek egyszerű, mégis friss megjelenésű felülete van, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyedén navigálhassanak a webhelyen.

Előnyei:

 • A tagok csevegőszobákat építhetnek, hogy video- vagy hangcsevegés útján kommunikáljanak más tagokkal
 • A mobil verzió elérhető és jól teljesít
 • Szexi és erotikus fotógalériák tekinthetők meg

CONS:

 • A fizetett tagságra nincs visszatérítési irányelv
 • A Kanadán és az Egyesült Államokon belüli swingerek előnyösebbek ezen az oldalon

# 7 - SwapFinder

cserekereső

A SwapFinder megkönnyíti a felhasználók számára a webhely böngészését és kinézetét, mivel ugyanúgy működik, mint az összes többi közösségi oldal. Ezenkívül rendelkezik egy speciális keresési eszközzel, amely megkönnyíti a keresést. Lehetősége van szűrni a keresést az Ön által preferált faj, nem, mell / pénisz méret vagy akár a kink alapján.

Vessen egy pillantást a SwapFinder áttekintésére.

Előnyei:

 • Szervezett weboldal tervezés
 • Egyszerű és gyors regisztráció
 • Széles aktív tagság

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás
 • Néhány funkció az ingyenes tagok számára

# 8 - 99ZÍNEK

99FLAVOURS csatlakozik

A 99flavors a legnagyobb eléréssel rendelkezőnek és a vezető társkereső és swinger oldalnak számít, világszerte 95 millió taggal büszkélkedhet. Az oldal igazán híressé vált azok körében, akik intenzív szexuális kalandra és felfedezésre vágynak. Azok, akik állandó kapcsolatokat keresnek, valószínűleg kihagyják az oldalt.

A tagok azonnal üzenhetnek egymásnak, van 2 irányú webkamerája is a jobb videókommunikáció érdekében, fotókat is cserélhetnek. A randevúk és találkozók azonnal megtörténhetnek. További izgalmas funkciók közé tartozik a „Sex Academy”, ahol a tagok új hálószobás trükköket tanulhatnak, és a „Verseny”.

Íme a 99FLAVOURS teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Részletes profilok
 • A regisztrációt követően a kezelőfelület felhasználóbarát

CONS:

 • Az oldalt nehéz megtalálni
 • Kevesebb tag hasonlít más swinger oldalakhoz
 • Drága tagság
 • Unalmas regisztráció

# 9 - Cassidy

kasidie

A Kasidie ​​egy másik csodálatos webhely, amely kielégíti az emberek igényeit, különösen a swinger életmóddal kapcsolatban. Az oldal elsősorban olyan pároknak szól, akik hajlandók találkozni más swingers társaikkal, szexuális tevékenységet folytatni és társadalmi eseményeken részt venni. Kasidie ​​számos módszerrel és kapcsolattal rendelkezik a swinger életmód megismerésére és gyakorlására. A webhelyen van egy szexmérő is, ahol a tagok skála szerint értékelhetik a többi tag profilját.

Olvassa el Kasidie-ről szóló teljes áttekintésünket.

Előnyei:

 • Vannak események, amelyeket helyben, országosan és nemzetközi szinten tartanak
 • Ez magában foglalja az utazást és a randevút rövid ideig
 • A felhasználók száma nagy, és sok aktív tag van nap mint nap

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a többi tag profilját

# 10 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az öröméről, az információról, az ingyenes és a szórakoztatásról ismert SpicyMatch webhely csúcsminőséggel hozza a swinger közösségét. Ingyenes fiók használatával a tagok eligazodhatnak a webhely összes funkciójában, és párokat, egyedülállókat és csoportokat kereshetnek a swingerek számára szervezett eseményen vagy partikon.

A SpicyMatch lehetővé teszi a tagok számára, hogy számláik tartalmát nyilvánosan vagy privátban tartsák. Lehet, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha másoknak nem látják el a dolgokat. A webhely validációs rendszere mindenekelőtt arról biztosítja az összes tagot, hogy a csalóknak nem szabad csalogatniuk. Ezt a weboldalt az alapítók azért építették, hogy csak a swinger életmód számára biztosítsanak helyszínt.

Kattintson ide a SpicyMatch teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

# 11 - Swingles.com

hinták

Ide került egy minőségi webhely, amely átfogó eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a swinger életmódhoz. A Swingles több ezer taggal rendelkezik, és egyedülállók, párok és swingerek adják a lehetőséget, hogy ítélet nélkül fedezzék fel a swinger életmódját. Gyors és egyszerű regisztrációval rendelkezik, és fiókja készen áll a használatra. Ha kényelmetlenül érzi magát az online bemutatás miatt, a webhely lehetőséget nyújt arra, hogy láthatatlan módba lépjen és szexi fotókat töltsön fel. Csak más tagok tekinthetik meg a fióktulajdonos meghívása alapján.

Előnyei:

 • Rengeteg tag érdekli a lengést
 • Csevegőszobák és élő csevegések állnak rendelkezésre

CONS:

 • A webhely újoncai eleinte zavarosnak találhatják a weboldalt

# 12 - Szerelem Voodoo

lovevoodoo

A Swinger webhely és a közösségi média platformja, a Love Voodoo egyablakos hely a swingerek, valamint a szex és a swinger életmód iránt érdeklődő emberek számára. Ez nagyszerű lehetőség az emberek számára a szexuális késztetések eligazodásában és a szexuális feszültség kifejezésében. A tagok itt könnyedén élnek, és aktívan keresnek egy gőzölgő szórakozást. Új látogatók vagy tagok számára a webhely minden tagjának ítéletmentes környezetet biztosít, így nem kell aggódnia a lábujjak megmártózása miatt. Mindenekelőtt az összes bizalmas információ és fizetési művelet biztonságos és biztonságos.

Előnyei:

 • Vegyen részt és kommunikáljon igazi swingerekkel
 • Tapasztalt és amatőr swingereket várunk
 • Az ingyenes verzió hozzáférhet legtöbb funkciójához

CONS:

 • A weboldaltervezés régi, és zavaró lehet a navigálásban

Záró gondolatok

A Swingles a szinglik és a kalandvágyó párok lendületes szenzációjaként jelenik meg egy olyan világban, ahol a jobbra csúsztatással az elmúlt szezonban is így van. Ez nem csak egy randevúzási cél; a kapcsolatok karneválja a lengő életmódot kedvelők számára. Több ezer swinger taggal ez nem csak egy közösség; ez a kalandvágyó egyének virágzó metropolisza. Csatlakozzon a szórakozáshoz, és merüljön el a lengő életmód világában – ingyen! Mert valljuk be, az élet túl rövid a nyájas csevegéshez és az elpazarolt hintázáshoz. Jó hintázást!

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére