Frissítve: 18. május 2024

Fetish.com áttekintés

& TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak Mint a fetish.com

Mutass 12 alternatívát a fetish.com számára

Fetish.com találat

Durva és furcsa BDSM kéjes étvágya van? Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértek - a „vanília” olyan, mint a komfortérzet egy része a szexben; soha nem tévedhetsz vele. De nem kíváncsi, vagy talán érdekli a „vanília” zónán kívüli kísérletezés?

Hivatalos URL: https://www.fetish.com

Ha igen, akkor a Fetish.com hasznos platform lehet a „kísérlet” elindításához. Itt nincsenek fétisek, hiszen ez az oldal elgondolkodtat minden szexuális cselekedetén. Valójában a Fétis.com -on fétisek végtelen választéka miatt elsöprő szintű erotikus élvezetet tapasztalhat. Kétségtelen, hogy kíváncsivá tesz, és tudja, hogyan tartsa meg az érdeklődését.

Ezenkívül ez meglehetősen figyelemre méltónak tűnik, hogy az újoncok mindent felfedezhessenek és megtanulhassanak a csínytevésekkel, fétisekkel, szexuális játékokkal, BDSM -szel és életmódválasztással kapcsolatban, mielőtt még a regisztrációra gondolnának. A Fétis tagadhatatlanul számos értékes betekintést kínál a felnőtt öröm tényleges világába. Kövess minket, és készülj fel sötétebb vágyaid felfedezésére. Menjünk együtt a Fetish.com útjára, miközben közelebbről megismerkedünk a BDSM romantikával, az erotikus találkozásokkal, a piszkos üzenőfalakkal és a kockázatos kereséssel.

Láncok és ostorok izgat engem a Fetish.com -on

Kultúránk megengedőbb volt a közelmúltban a szexről. A nyílt kapcsolatok, a fétis, a furcsaság vagy az új fétisgyakorlatok törekvése számos új szex-pozitív, LMBT és innovatív partnerkereső platform, amelyek erre a célra jönnek létre. Bár egyre nyitottabbak vagyunk a szexre, a hagyományos társkereső webhelyek még mindig nem szolgálják ki a nem hagyományos szerelmesek jelentősebb lakosságát.

Ez azt jelenti, hogy ha olyan társat keres, aki megegyezik göndör szenvedélyével, megengedő hozzáállásával az intim kapcsolatokhoz, vagy szívesen fedezi fel a többi szexuális örömöt, akkor a legjobb társkereső/szexuális webhelyek közül választhat. Az egyik a Fetish.com.

Lehet, hogy a „vanília” kapcsolati helyzet nem éppen az, amit keres, vagy ha egy fétis kapcsolatteremtő oldal használatának gondolata aggaszt és aggaszt. Függetlenül attól, hogy melyik opciót választja, a kukkoló kíváncsisága nem fogja tudni sokáig rejtve tartani szemeit. Itt a pillanat, hogy távolítsa el a maszkot, és üdvözölje a szerelem legsötétebb oldalán - ahol a virtuális párkapcsolat és az új emberekkel való találkozás virágzik.

Ez egy kellemes fétis társkereső szolgáltatás, amelyet azért hoztak létre, hogy mindenkit egy furcsa fantáziák útjára vigyen, és sok kellemes szexuális szerepet biztosítson. Tehát, ha szeretsz idegenekkel örülni, és örömet szerezni a fétiseidben, akkor itt a helyed. Amint látom, a Fetish.com nem csak arra összpontosít, hogy „otthont” adjon a BDSM társkeresőnek. De ez egy virágzó közösség is, ahol furcsa és hátborzongató, hasonló gondolkodású és nagylelkű emberek nyíltan megoszthatják fantáziájukat, új dolgokat ragadhatnak meg és összejöhetnek. Végül ez pontosan olyan dolognak tűnik, amely összehozza a közösségeket és alternatívát nyújt a romantikának.

A Fetish.com kifinomult tervezése

A látogatók komornak és idegőrlőnek találhatják a kezdőlapot, hasonlóan más, általunk ismert felnőtt weboldalakhoz, amelyek meglehetősen „sötétnek”, és ezért néhány újonc számára ijesztőnek tekinthetők. Teljesen megértem. Még én is félelmetesnek találtam, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek, igaz?

De ami igazán a Fetish.com-ot tartja felül és túl, az élénk, enyhén csillogó ibolya kopogás és zöld árnyalat. Ezzel a vidám furcsasággal a Fetish.com útjának hátralévő része megfelel az elvárásoknak. Kétségtelen!

Bár néha előfordul, hogy a Google Chrome Fetish.com parancsikonja eléggé hibásnak tűnik, funkcióinak általános vizuális megjelenése kellemes esztétikával rendelkezik. Valahogy nagyon csiszolt megjelenést és hangulatot mutat. Véleményem szerint manapság a fétis online társkereső szolgáltatások egyre korszerűbbek, olyan mértékben, hogy azt hiszem, túlmutatnak a modern digitális koron.

Nyisd meg a Fetish.com kíváncsi közösségét

Fetish.com közösség

Nem csak egy nagyszerű társkereső oldal a közösség követői számára, de a Fetish.com is fantasztikus csodavilág a perem szerelmeseinek. Valóban, ez a menedék a kalandvágyó embereknek, és lefogadom, hogy te vagy az. A Fetish.com büszke arra, hogy barátságos mindenkivel és elfogadja a különböző preferenciákat. Ha egyenes vagy, melegek/leszbikusok, és nem bináris/nemnek megfelelő emberek, akkor tárt karokkal várják itt.

Soha ne gondolja azt, hogy „furcsa”, ha az életének egy bizonyos pontján eltűnődött a különböző fétiseken. Sokunknak sikerült, és ebben én is bűnös vagyok. Előfordult, hogy furcsa kérdéseket kellett feltennünk, mint például: „milyen érzés” vagy „tetszeni fog ez nekem?” vagy talán: „Mi haszna van mindenkinek?” Valóban, az ég a határ a fétisekkel kapcsolatos aggályok és vélemények tekintetében. Persze, mindenki egyedi és izgalmas dolgokra vágyik az életben; azonban nem mindenki vesz részt ezekben az élményekben. Vannak, akik inkább arról álmodoznak, ami izgatja őket. Mindig ne feledje, hogy a Fetish.com biztonságos helyet kínál, ahol bármit élvezhet, amit a teste és a lelke kíván.

Függetlenül szexuális preferenciáitól, nemi identitásától, vagy akár attól, hogy milyen fétiseket élvez, előítéletek és megkülönböztetés nélkül böngészhet ezen a webhelyen. Azon embereken kívül, akik ezt az életstílust élik, bárki, aki érdeklődik saját rejtett oldalának megismerése iránt, nyitott erre. Kétségtelen, hogy a Fetish.com biztonságos, barátságos környezet azok számára, akik kíváncsiak a fétisizmusra, új emberekkel találkoznak és barátságot alakítanak ki. Büszkén mondhatom, hogy nemcsak hogy sikerült egyformán tiszteletben tartania mindenki fétisét, de még olyasmit is elért, amit más fétis alapú társkereső oldalak küzdöttek-tisztességes bánásmódot és tiszteletet kínálva minden résztvevőnek.

Férfiak és nők: minőségi tagok

A Fetish.com talál egy csavart

Lenyűgöz a honlap felhasználói bázisának folyamatos növekedése a kezdeti működés után. A közelmúltban a tagság meghaladja a 150 63+ -ot, ami havonta több ezer új aktív felhasználót jelent. Nemét tekintve XNUMX% -os férfi közönséggel rendelkezik, ami a webhely felhasználói bázisának nagy részét teszi ki. De ne aggódj! A Fetish.com a „szokatlanról” szól, így a „szexualitás” már nem lenne alapvető tényező, különösen egy ilyen webhely esetében, amely olyan fétisekre összpontosít, amelyek eltérhetnek az „átlagos” populációtól. Mindannyian olyan barátságosak és elkötelezettek, hogy kielégítsék és kölcsönhatásba lépjenek bárkivel, nemtől függetlenül.

Megadhatja szexuális preferenciáit is, beleértve a heterót, a férfit a férfit, a hintázást, a leszbikust, a csoportot, vagy bármilyen elképzelhető dolgot. Szóval ne félj megmutatni a világnak. A Fetish.com közösségnek valahogy nincsenek meghatározott kulturális vagy társadalmi eszményei, amelyeket követnek, és rugalmas az új koncepciókkal való kísérletezéshez.

Legyen a Fetish.com perverz tagja

Fetish.com regisztráció

A Fetish.com regisztrációs folyamata gyors és egyszerű. Ez csak néhány létfontosságú részletről szól, ahelyett, hogy más társkereső szolgáltatásokkal kapcsolatban számos megkeresést kaphat. Általában ezek a részletek a születési dátum, a tartózkodási hely és a szexuális érdeklődéssel kapcsolatos egyéb személyes adatok. Ne feledje, itt minden nemet szívesen látnak, ezért kérjük, jelezze „szexuális identitását”, amikor regisztrál.

Azt is teljes mértékben testreszabhatja a társkereső élményben, ha megadja, hogy kik és mik az érdeklődési körei. Az alábbiakban felsorolunk néhány izgalmas elemet, amelyeket itt felfedezhet:

 • Hosszú távú kötelezettségvállalások
 • Swinger életmód
 • Tiszta barátság
 • Nincs karakterlánc
 • Cybersex
 • BDSM párok
 • Kinky Hookup randevúk

Magazinok, cikkek és egyebek

Fetish.com magazin

A Fetish.com egyedülálló tulajdonsága a magazin. Igen ez így van. Olyan ez, mint egy magazin, amelyet standokon vásárolunk, de a fetisisták igényeinek, tippjeinek és extra tudásának szánták! Értékes és hasznos témákat kaptak, amelyeket megnézhet, beleértve néhány szexuális játékra vonatkozó javaslatot, a legjobb mandzsettákra vonatkozó ajánlásokat, kötöttségeket, gallérokat, szexpozíciókat a legizgalmasabb öröm elérése érdekében és még sok mást. Kiegyensúlyozott hangsúlyt fektetnek az elégedettségre és a felelősségre, de mindezt dogmatikussá válás nélkül is meg kell tenni.

Örömmel látom néhány ilyen bejegyzést, például egy olyan cikket, amely a BDSM életmód magyarázatáról szól másoknak, kettős behatolási útmutatókat vagy tippeket a fétispartner megtalálására. Befogadóak és értékesek sokunk számára, különösen az újoncok számára. Ha egyenként elolvasom őket, még jobban megismerhetem a BDSM életmód fogalmát, és talán maradhatok a csúnya közösség történéseinek tetején.

Különleges perverz funkciók a Fetish.com webhelyen

A Fetish.com szolgáltatásai
 • A "Spanks"

Más webhelyek, például a Tinder, ellop funkciót használnak a találatok megtalálására. De itt, a Fetish.com webhelyen, „spanks” segítségével elküldik érdeklődését más tagoknak. A virtuális ütés fantasztikus kiegészítője az oldal funkcióinak, amely megfelel az Ön érdeklődését érintő megfelelő személyeknek. Hamarosan számos örömteli csipogást kap az üzenetmezőbe.

 • Fórumok

A „Fórum” remek hely új ötletek felfedezésére. Minél furcsább kapcsolatokat hoz létre, annál lenyűgözőbb felfedezéseket talál. A különféle erotikákon és novellákon való keresés nagyszerű módja annak, hogy elkezdjen hozzájárulni vagy felfedezni szexuális érdekeit. Hasonlóképpen, ha problémái vagy aggályai vannak egy adott szexuális fétissel vagy bukással kapcsolatban, az online vitafórumok kiváló helyek a válaszok kereséséhez. A világ minden tájáról érkező emberek is eredeti vita témákat készíthetnek vágyaikról.

 • Fétis keresés

Izgatottan várja, hogy új divatos fétiseket fedezzen fel manapság? Vagy egyedi fétis után vágysz? Bármi is legyen ez - még akkor is, ha valami egészen különlegeset keres, megtalálhatja a Fetish.com webhelyen. A Fétis Keresés funkció segítségével végtelen hozzáférést kap az ezen az oldalon megosztott váratlan furcsaságok és vágyak széles skálájához.

 • Chat szobák
Fetish.com chat

Azoknak az embereknek, akik hosszú távú, valódi barátságokat és beszélgetéseket keresnek, böngészniük kell a Fetish.com csevegőszobáiban. Jelenleg a Fetish.com webhelyen elérhető legaktívabb csevegőszoba a „Lobby”. Sok tag gyűlik össze ebben a csevegőszobában, és alapvetően ez lesz az oldal közösségi hotspotja.

 • Átfogó Fétis lista

Ha csak nemrég fedezte fel a sajátosságok és a gubancok birodalmát, ne aggódjon, mert a Fetish.com segít az indulásban. A weboldal tartalmaz egy részt, amely több mint 200+ kiterjedt fétislistát tartalmaz, és részletes magyarázatot tartalmaz. A Fetish.com valóban sokrétű közösséggel büszkélkedhet, hiszen az élet minden területéről érkező rokonok naponta elkezdenek regisztrálni az oldalra. Ha kíváncsi vagy, olvasd el a listát, és nézd meg, hogy ez lesz -e a következő kedvenc megszállottságod.

A Fetish.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Támogatja a mobil böngészést
 • A fétisek teljes listája
 • Csodálatos weboldaltervezés
 • Gyorsan találkozik a potenciális partnerekkel
 • A csevegőszobák ingyenesen használhatók
 • A regisztrációs folyamat egyszerű és gyors
 • Nyitott minden nemre és szexualitásra
 • Aktív közösség

CONS:

 • A tagok többnyire férfiak
 • Prémium tagságot igényel az összes funkció eléréséhez

TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak A fetish.com-hoz hasonlóan:

# 1 - FetLife

fetlife otthon

A FetLife egy felnőtteknek szóló társkereső weboldal, amelyet 2008 -ban fejlesztettek ki. Elsősorban azokra a személyekre összpontosít, akik vágyakoznak és vágynak arra, hogy megvalósítsák az emberek szexuális fantáziáit, beleértve a fétiseket, a bunkókat és a BDSM -et. A fantáziamegvalósítás iránti növekvő igény miatt a FetLife minden nap egyre több tagot szerez, amíg világszerte eléri a több mint nyolc millió tagot. A FetLife révén a tagok ítélet nélkül szabadon kifejezhetik rejtett szexualitásukat és fantáziájukat, és segíthetnek felkarolni őket.

Ami még jobbá teszi, az az elkötelezett támogató csoport hajlandó elősegíteni a webhely szolgáltatásainak folyamatos fejlesztését. A Facebook-hoz hasonlóan a FetLife kezelőfelülete és eljárása is viszonylag hasonló, beleértve a barátok hozzáadását, a falra történő posztolást, a követési funkciót és a Messenger-szerű üzenetküldő funkciót.

Itt van a a FetLife teljes áttekintése

Előnyei:

 • A tagok nyitottak a BDSM, a fétisek és a kinkek iránt
 • A tagok többsége az Egyesült Államokból származik
 • A tagok életkora 25 és 34 év között van
 • Ingyenes regisztráció
 • Ingyenes üzenetváltás más tagokkal
 • A Felfedezés fül funkció segít szűkíteni az egyes tagokat

CONS:

 • Más közösségi médiafiókok összekapcsolása nem lehetséges
 • Még nem tölthető le az App Store-ból vagy a Google Playstore-ból

# 2 - Alt.com

alt.com kezdőlap

Az Alt.com, a legfinomabb kink társkereső weboldal 1997 -ben jött létre, és annak ellenére, hogy az akkori példa volt, azóta is megőrizte hírnevét. Az „50 szürke árnyalata” elindítása és sikere növelte a felhasználók számát a webhelyen, mivel többen nyitottak a BDSM és a csínytevések iránt, így az alt.com világszerte óriási 5 millió felhasználóval rendelkezik.

Az Alt sokféle lehetőséget kínál, a legegyszerűbb összekapcsolástól a csavarok és fétisek alternatív világáig. Ez az oldal soha nem fog csalódást okozni. A webhelyen sok mindent megtehet, kezdve a partnerkereséstől, hogy élvezze a szexuális kalandot, vagy átnézheti a webhelyen már közzétett videókat.

Az Alt.com teljes áttekintése itt található.

Előnyei:

 • Tíz nyelvet támogat
 • Videókat tölthet fel, vagy élő közvetítést végezhet
 • A magáninformációk biztonsága
 • Sok aktív tag a nap folyamán
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre
 • Biztonságos webhely

CONS:

 • Nem érhető el androidos alkalmazás
 • A profilalkotás unalmas lehet
 • Hamis profilok jelenléte

# 3 - BDSMDate

bdsmdate.com

Természetesen a verés olyan finom érzés. Itt a BDSMDate -ben több ezer férfi és nő megtalálható, akik szeretik a piszkos és göndör szexet. Élvezze az örömöt, ha kacér üzeneteket küldhet leendő rabszolgájának, amikor élő streaming videókat néz. Szerencsére névtelen maradhat ezen a webhelyen, mivel a regisztrációs folyamat nem tartalmaz tolakodó kérdéseket vagy bizalmas adatokat. Bár a webhely kezelőfelülete hasonlít a másik webhelyhez, nagyon nyitott, és megjelenít néhány mobilbarát lehetőséget.

BDSMDate felülvizsgálat itt.

Előnyei:

 • A weboldal amerikai és brit változattal rendelkezik
 • A regisztráció ingyenes
 • A helyi kinkekre és a BDSM-re koncentrál
 • Több nő tag a férfiakhoz képest

CONS:

 • Minden tag baszni akar
 • Ismétlődő automatikus fizetés

# 4 - Tinder

tapló

A Tinder egy szex társkereső alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy ingyenesen használhassa funkcióit. Számos olyan funkciója és szolgáltatása, amelyet más társkereső alkalmazások áraznak; a Tinderben mindez ingyenes. Az üzenetek küldése, a fotók letöltése, feltöltése és a közeli tagok keresése ingyenesen elérhető.

Emiatt az alkalmazás világszerte több mint egymillió feliratkozót szerzett. Így lehetőség nyílik arra is, hogy gyorsabban találjunk egyezést. Ezenkívül sok tagja alkalmi szórakozással és tevékenységekkel foglalkozik. Tehát, ha a szexet, a flörtölést és az alkalmi ügyeket kedveled. Természetesen minden megtalálható itt a Tinder alkalmazásban.

Előnyei:

 • A párkeresési rendszer helyeket használ
 • Ingyenes üzenetküldés
 • Ingyenes fotók feltöltése
 • Minden tag ingyenesen férhet hozzá a videohívásokhoz
 • Millió tag van, akiket meg kell nézni
 • Az aktív tagok mindennap magasak
 • Nagyon könnyen használható
 • Gyors regisztráció

CONS:

 • Néhány ember nem válaszol az üzenetekre
 • Naponta csak 100 mozdulat van

# 5 - Bondage.com

bondage.com honlap

Az oldalt ábrázoló képpel ellentétben nyugodt és barátságos közössége van. A Bondage a nagyobb Friend Finder Network része. Így Ön biztos lehet abban, hogy a webhely jól karbantartott és jogos webhely. Elég tisztességes számú tagja van, de annak ellenére, hogy nem olyan hatalmas, mint más versenytársai, tagjai többsége aktív. Láthatja a Bondage Clubban, ahol a tagok interakcióba lépnek fórumukon, személyes tapasztalataikat és véleményüket megosztva.

A Bondage.com oldalon több mint 300 közösséghez csatlakozhat, amelyek külön BDSM érdeklődési körrel rendelkeznek. Csak adja meg szexuális preferenciáit, és a rendszer segít megtalálni a legjobb csoportokat, amelyekhez csatlakozni szeretne. Ez a webhely nyitott egyedülállók, párok, egyenes, melegek vagy leszbikusok számára. Ezenkívül a csevegőszobák és az azonnali üzenetküldés segítségével könnyedén kommunikálhat ugyanazokkal a helyekkel és helyekkel rendelkező emberekkel.

Előnyei:

 • Kizárólag a BDSM iránt érdeklődők számára
 • Felhasználóbarát a kezdők körében
 • Meghatározott fétiscsoportok keresése és csatlakozása érhető el
 • Rendszeres frissítések a blogokon és fórumokon
 • Aktív és támogató tagok

CONS:

 • Regisztrációt igényel, ha teljes profilokat szeretne megtekinteni
 • Az üzenetküldés csak fizetett tagságra szól

# 6 - XDating

XDating honlap

XDating, egyedülálló szex társkereső weboldal minden felnőtt számára. Természetesen ez a legjobb módja a szexuális partnerek, kapcsolatok és alkalmi kapcsolatok megtalálásának. Tehát, ha komoly, hosszú távú kapcsolatokba kezd, vagy megtalálja lelki társát, akkor az XDating biztosan megfelel az ízlésének. Ha feliratkozik a weboldalra, korlátlan hozzáférést biztosít Önnek. Valójában itt is vonzónak és szexuálisan érdeklődőnek találhatja magát, mint te. A világ különböző részeiről származó nők és férfiak szórakoztató közösségeit könnyedén megtapasztalhatja az XDating webhelyen.

A teljes XDating értékelés itt.

Előnyei:

 • Rendelkezik a Randevú Központtal, amely segít a felhasználóknak gyorsabban megtalálni a találatokat
 • A profil létrehozásának folyamata gyors
 • Szabadon kiválaszthatja a megosztani kívánt részleteket a profiljában
 • Különböző lehetőségek vannak a csevegésre
 • Kiváló előnyök a prémium tagok számára
 • A regisztráció ingyenes és egyszerű
 • Szervezett weboldal tervezés
 • Rengeteg hasznos funkció áll rendelkezésre

CONS:

 • A prémium tagság díjai drágák
 • Hamis profilokról számoltak be

# 7 - FootFetishDating

lábfájás

A FootFetishDating.com már tíz éve létezik, és ezen a hosszú időn keresztül több mint egymillió olyan személyt gyűjtött össze, akiket érdekelnek a gyönyörű fétis vágyak és a lábak különféle fajtái. Tehát, ha szereti a lábfétist, akkor itt biztosan kiváló lehetőségei lesznek.

Ezen a weboldalon számos olyan profilt találhat, akik szeretik pompázni aranyos lábukat és szexi lábujjaikat. A tagok szívesen megosztanak képeket arról, hogy forró tűsarkú cipőt viselnek vagy mezítláb járnak - bármelyik lábfétis szakember elégedettnek érezné magát. Csatlakozzon a fétis társkereső platformhoz, és nem fog csalódni.

Előnyei:

 • A platformon nincsenek csalók, mert az blokkolja az összes fiókot, függetlenül azok egyedi címétől

CONS:

 • Videofeltöltés nem lehetséges
 • Nincs elérhető videocsevegés

# 8 - Flingster

flingster

A Flingster egy szex társkereső weboldal, amely lehetővé teszi a szinglik számára világszerte, hogy összekapcsolódjanak és élvezzék a szexet. Bár regisztrációs folyamata egyszerű, a webhely exkluzív szolgáltatásai kielégítővé teszik a teljes élményt. Továbbá, összehasonlítva más szex társkereső oldalakkal, a Flingster ingyenes. Más egyedi szolgáltatásokhoz azonban fizetett tagság szükséges.

Itt egy Flingster -értékelés.

Előnyei:

 • Nyitott mindenféle szexualitás és nem iránt
 • Használhat névtelen személyazonosságot
 • Ingyenes regisztráció és egyszerű folyamatot használ
 • Egyszerű weboldal tervezés és nem bosszantó

CONS:

 • Néhány tag hamis számlákról számolt be

# 9 - BDSMS Egyedülálló

bdsm egyedülállók

A BDSM Singles könnyen használható kezelőfelülettel büszkélkedhet. Az oldal egyedülállóknak szól, akik gőzölgő BDSM-foglalkozásokat keresnek más hasonló gondolkodású emberekkel. Ennek még nincs sok tagja, de amit ígér, azt teljesíti. A webhely algoritmusa az egyezéseket az Ön tartózkodási helye alapján javasolja. Ingyenes próbaverziót kínál azoknak, akik még nem győződtek meg hatékonyságáról.

A BDSM Singles egy találkozó weboldala a BDSM egyedülállók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és vegyenek. Minden bizonnyal egy csomó dolog folyik, amikor először megérkezik a belépési oldalra. A BDSMSingles.com a vörös és a fekete ropogós árnyalatok ötvözését kínálja. Azonnal észleli az IP-címét, és megjeleníti a szomszédságában található meleg szingliket.

Előnyei:

 • Számos ember keresi a dominánsokat / mestereket
 • Van egy „Kis fekete könyv” funkció a perverz emberek tárolására
 • Ingyenes próbaidőszak
 • A gyors és egyszerű regisztráció
 • Azonnal megszabadulnak a hamis profiloktól

CONS:

 • Rengeteg idegesítő reklám

# 10 - Instabang

kiváló tulajdonságok

Az Instabangban minden hasonló gondolkodású ember összegyűlik, és egy végső célt teljesít: összekapcsolni és megszervezni a szexuális randevúkat. Ez a weboldal valóban gondosan épült fel, hogy ígéretes, gyors támogatása révén nagy terhet biztosítson a tagoknak, hogy kényelmesen kielégítsék szexuális szükségleteiket. Ezért, ha alkalmi kapcsolatokat és barátságos interakciót keres felnőttekkel, akkor az Instabang kötelező webhely. Ezenkívül a résztvevők soha nem szembesülnének azzal, hogy szexi hölgyek nagy választékából találnak egy fasz haverot.

Kattintson az Instabang teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • A galériák megtekinthetők
 • A nem angolul beszélők a weboldalon elérhető egyéb nyelveket is használhatják
 • A „biztonságos mód” használatával elmoshatja a képeket, ha nyilvános helyiségekben tartózkodik
 • A pontos keresés egy speciális keresési szűrőn keresztül történhet
 • A weboldal kialakítása könnyedén használható
 • A videók befizetése előtt megtekintheti a videókat

CONS:

 • Üzenet küldése előtt fizetnie kell a tagságért
 • Néhányan hamis számlákról számoltak be

# 11 - Fetster

Fetster

A Fetster a BDSM újoncok és profik számára egyaránt kitűnő hely. Az oldal csak menedéke minden BDSM -nek. Ha megnézi az oldalt, észre fogja venni, hogy mennyi információ található a BDSM -ről. Biztosan sok olyan információt fog elkapni a kinksről és a BDSM -ről, amire soha nem számít, és soha nem fog megtanulni más rendszeres médiákban. A másik legjobb dolog ezen az oldalon az, hogy teljesen ingyenes. A közösség tagja lehet anélkül, hogy egyetlen fillért sem költene.

Előnyei:

 • Nagyon informatív
 • Teljesen ingyenes
 • A közösség elfogadása

CONS:

 • A tervezés némi frissítést használhat
 • Nincs valós idejű szolgáltatás
 • A tagok száma nem annyi, mint más hasonló webhelyeken

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

A MatchBDSM webhely ma az egyik legjobb és leghíresebb rabsági webhely. Megfelel a BDSM életmódnak, és segít az embereknek megtalálni a megfelelő mérkőzéseket. Ezen kívül böngészhet a furcsa kislemezek között, és a hely alapján párosíthatja a tagokkal. Ezenkívül a keresési funkció teljesen ingyenesen használható. Tehát bármelyik városban is tartózkodik, megtalálja a kívánt BDSM partnert.

Előnyei:

 • Iránymutatásokat tartalmaz a tagok számára a biztonság megőrzéséről a találkozáskor
 • A honlap használata ingyenes
 • A csoportos csevegések segítségével összehozza az embereket
 • Megfizethető ár a tagságért

CONS:

 • Bosszantó előugró ablakok a tagság frissítéséhez

Záró gondolatok

Ha biztos benne, hogy esélyt ad rejtett vágyainak, hogy végre kijöjjön, és kipróbáljon néhány bizarr szexuális beállítást, a Fetish.com abszolút istenáldozat az Ön számára! Általában úgy éreztük, hogy a Fetish.com egy fantasztikus hely, ahol online lehet találkozni olyan emberekkel, akik hasonló fétiseket, rögeszméket, fantáziákat és egzotikus kötöttségeket osztanak meg. Pontosan ez az a hely, ahol az egyének barátokkal és ismerősökkel találkoznak, különböző szexuális élvezetekben vesznek részt, vagy különféle tevékenységekben vesznek részt.

Ezen felül minden tag ingyenesen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, és kezdeményezhet interakciót a közösségen belül anélkül, hogy fizetnie kellene. Valójában prémium tagsága elfogadható áron van ahhoz képest, amit általában más társkereső szexuális oldalakon költ. Természetesen a Fetish.com lehet az, amit keres, ha melegebb és elfogadóbb platformot keres, hogy megoszthassa legegyértelműbb szexuális fantáziáit. Ha egyetértesz velem, akkor azt hiszem, hamarosan találkozunk!

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére