Frissítve: 17. július 2024

SpicyMatch

& TOP 14 „Meglátogatandó” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com

Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com webhelyhez

SpicyMatch

Az emberek minden nap új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a helyszínen a swinger helyszínei, amelyek teljesítik minden késztetésünket, fantáziánkat és álmunkat.

Számos választékkal az interneten manapság nehéz megkülönböztetni, hogy melyik átverés és melyik jogszerű. Sok oldal azt állítaná, hogy csúcsminőségűek, de beteljesítetlenül, átverten hagyják tagjaikat, és baromi rengeteg pénzt pazarolnak el. Jó dolog, van olyan, amely mindannyiuk fölött áll, és felemelte a mércét az egész életre szóló swinger-élmény nyújtásában.

URL: https://www.spicymatch.com

Ennek a webhelynek a neve SpicyMatch. Nyilvánvaló, hogy hallottál erről valahol vagy valakitől. Egyszerűbb módon a SpicyMatch egy nagyszerű webhely, amely kielégíti azokat az embereket, akik különösen swinger életmódot folytatnak. Abban az esetben, ha nem tudnád, a swingerek egyedülálló vagy elkötelezett emberek, akik úgy gondolják, hogy a kapcsolatoknak nyitottnak és megosztottnak kell lenniük.

A SpicyMatch levetkőzése

Először is, a SpicyMatch egy online oldal, ahol a swingerek helyben találkoznak és összekapcsolódnak. Ez pontosan olyan egyedülállóknak és pároknak szól, akik hajlandók felfedezni szexuális oldalukat és szexuálisan nyitottak más emberek iránt. Nyilvánvaló, hogy ezt az oldalt először 2012-ben vezették be, és ettől kezdve minden nap több mint 200,000 XNUMX látogatót fogadott. Különösen a helyszín működik a ciprusi Nicosia környékén.

A swinger életmóddal kapcsolatos széles körben elterjedt elképzelés miatt sokan abszurd, extravagáns és furcsa életmódnak hívják. Ezért az ilyen életmódot kedvelő egyének nehezen találnak olyan közösséget, amely elfogadja és osztja az érdeklődését a swinger életmódban.

Ezért a SpicyMatch életre kelt, remek helyszínt jelent az egyének számára, hogy kifejezzék, felfedezzék és összegyűjtsék az összes embert, és gyakorlatilag megünnepeljék a swingerek extravagáns életmódját. Az emberek felkutathatják a helyi swingereket, és megengedhetik magukat a konszenzusos szórakozásnak és kellemes pillanatoknak.

Hogyan működik?

Design

Sőt, a SpicyMatch webhely célja, hogy kiváló felületet és felhasználóbarát navigációt biztosítson minden felhasználó és látogató számára. Lényeges, hogy csodálatosan működik, ha a beküldött adatokat és vezérlőket automatikusan felhasználja, más felhasználókhoz igazítva. Tehát az egyeztetési rendszer az információkon, a képesítéseken és mindenen alapul, amely kompatibilis az Ön preferenciáival. Ezután sikeres egyeztetés javasolt a felhasználó irányítópultján, és máris görgethet, kattinthat és kiválaszthatja azt, aki megfelel az Ön igényeinek.

Kutató

Ezenkívül a felhasználók használhatják a keresési funkciót, amely lehetővé teszi számukra, hogy olyan profilokban keressenek, amelyek tökéletesen megfelelnek a preferenciáiknak. A jobb keresési lehetőségek és eredmények érdekében frissíthet fizetett előfizetésre, mivel ez kiterjesztett keresési funkciót biztosít. A keresést követően a kommunikáció szintén kulcsfontosságú a swinger életmód fenntartásához, így a SpicyMatch rengeteg kapcsolati és kommunikációs lehetőséget alkalmaz. Ez történhet helyszíni csevegés, képek megosztása, webkamerás hívások, e-mail csere és IM között.

Regisztráljon és azonnal bocsásson fel!

Könnyű?

A SpicyMatch fiók létrehozásakor a folyamat meglehetősen egyszerű lépéseket tartalmaz, és alig fog annyi időt tölteni. Körülbelül 3 perc alatt, minden készen áll a szexre. Ezután az aláírási folyamat magában foglalja a felhasználónév, az érvényes e-mail cím megadását és a jelszó beállítását.

Ezenkívül információkat kell megadnia az állapotáról. Ez lehet egyedülálló, páros vagy csoportos. A webhely megköveteli, hogy legalább 18 éves vagy annál magasabb legyen, hogy taggá válhass. Ha nem, akkor el kell lépnie. Ezután kattintson a regisztráció gombra, és kezdje el megtalálni a megfelelőt!

Részletek egyenlő a szex

Ezenkívül a felhasználók belépnek az egymást követő oldalra, amely megköveteli a szexuális irányultságot. A következő lapon a felhasználókat arra kérik, hogy adják meg tartózkodási helyüket és nyelvüket. Ahogy a felhasználók tovább mennek, átkerülnek egy másik fülre, ahol meg kell adniuk néhány szükséges információt, beleértve a születési dátumot, a jelenlegi párkapcsolati állapotot, a swinger életmódbeli tapasztalatokat, a szexuális preferenciákat és az utazási hajlandóságot, vagy csak a társkereső megállapodást.

Sőt, a profil kitöltésének utolsó része egy profilkép feltöltése. Az ajánlásnak megfelelően a felhasználóknak be kell nyújtaniuk egy képet, amely testük és arcuk 60% -át mutatja. A webhely rendszergazdái ellenőrzik és jóváhagyják az Ön képét, és miután megerősítették, automatikusan megjelenik a fiókban. Ennek ellenére nem kötelező feltüntetni az arcát, ha a magánélet az, amire vágyik.

Másrészről, ha részletesebb és átfogóbb akar lenni a megjelenített információkkal kapcsolatban, akkor a webhely javasolja a szemszín, a haj, a bőr színének, a tetoválásnak vagy bármi másnak érdekes feltüntetését magadról, amelyet szeretnél megosztani mindenki megtekintésére. Összefoglalva: minél részletesebb leírást ad, annál nagyobb az esélye, hogy figyelmet és megfelelő mérkőzéseket kap.

A SpicyMatch kialakítása és használhatósága

Felhasználóbarát kialakítás

A SpicyMatch webhely célja, hogy a felhasználói élményt barátságosabbá és könnyebben navigálhatóvá tegye. Valójában görgetéskor észrevettem, hogy a menüopciónak és az oldal egyéb funkcióinak hasonló felülete van, mint a Facebook-nak. Ez sokkal kényelmesebb, mert mindenki már ismeri a webhely kialakítását és funkcionalitását.

Ezenkívül rendelkezésre áll egy támogató bot, amely a SpicyMatch hasznos funkcióival kapcsolatos információkkal látja el a felhasználót, így az egész élmény rendkívül kényelmessé válik. Így néhány percen belül a böngészés és a görgetés során azon kapja magát, hogy mélyebben megragadja a webhelyet.

Jobb tulajdonságok, jobb szex

A Facebook-fiókkal összehasonlítva a SpicyMatch funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára képek, videók, szövegek és állapotok közzétételét a profiljukon. Az idővonaladon találod a mérkőzéseid frissítéseit és friss bejegyzéseit is. Ezenkívül létrehozhat csoportokat vagy csatlakozhat hozzájuk, hasonlóan ahhoz, amit a Facebook tehet. Valójában ezen a webhelyen rengeteg csodálatos funkció ismeretes, így használat közben nem zavaró.

Vannak más funkciók is, amelyek a felhasználók számára kényelmesebb pillanatot nyújtanak a webhely használatához. Például a „sebesség dátuma”, ahol láthatja a webhely általad javasolt egyezéseket, és a „látogatások”, amely megmutatja azoknak a felhasználóknak a listáját, akik megtekintették és meglátogatták a profilodat. Ezenkívül a „Tagok opció” keresősávként működik, ahol futtathatja az alapvető keresést vagy előre böngészhet a térképekhez való hozzáféréssel.

Ezenkívül a SpicyMatch különleges eseményeket, utazásokat vagy nyaralásokat tartott, mind hivatalos, mind nem hivatalos eseményeket, amelyek az „Események” részben érhetők el. Ezenkívül a SpicyMatch lehetővé teszi, hogy egyszerű kapcsolatot és kommunikációt biztosítson a helyszíni üzenetkezelő szolgáltatásain, az értesítéseken, az ismerősök kérésein és az aktív tagokon keresztül. Kétségtelen, hogy a SpicyMatch kiemelkedő, lenyűgöző és szórakoztató online kalandot kínál.

Ingyenes bekötések?

Minden elképesztő funkciónak ára van. A SpicyMatch alkalmazásban azonban a fiók létrehozása és a tagként történő regisztráció nem igényel semmiféle pénzt. Meglepő, hogy mindenki kényelme érdekében ingyenes! Mindazonáltal az alapfiókok korlátozhatják a felhasználót abban, hogy a legtöbbet hozza ki a webhely csodálatos funkcióiból.

Másrészt a fizetett tagok esetében exkluzív funkciókat alkalmaz, beleértve az üzenetküldést és a névtelen böngészést. Sőt, a webhely kizárólagossága kényelmesebb a mérkőzések megtalálásában, mivel a fizetett tagok kiváltsággal rendelkeznek arra, hogy az előzetes egyeztetési algoritmusokat használják a legpontosabb és legeredményesebb eredmények rögzítéséhez. Ettől függetlenül elképesztő ajánlatok vannak az alapfiókokhoz is. Ez magában foglalja például az automatikus egyeztetési javaslatokat és a többi felhasználó profiljának megtekintését.

Get perverz a SpicyMatch App

A SpicyMatch mögött álló emberek együttműködési ötletként jelentek meg. Arra törekedtek, hogy kifejlesszék a swingerek számára az életmódjuk kifejezésének és felfedezésének kényelmesebb módját egy alkalmazás segítségével. Igen, jól olvastad. A SpicyMatch letölthető ib Android és iOS eszközökre egyaránt. Android-felhasználók számára a 4.4-es vagy újabb verzió szükséges a telepítéshez, míg az iOS-felhasználóknak a 11-es vagy újabb verzióra van szükségük.

Ezenkívül maga az alkalmazás is hasonló elemekkel, dizájnnal és használhatósággal rendelkezik, mint az asztali verzió. Az asztali számítógép funkcionalitása hordozható, kompakt és kényelmes platformká alakult át. Ezenkívül nem tapasztalható bosszantó hirdetés, amely a webhely körül lapul, és az előugró ablakok nem jelentenek élményt. A felhasználók szerint az általános használhatóság és a tervezési élmény rendkívül biztonságos, barátságos és egyszerű. Valóban, a swingerek eseményeinek, dátumainak és összekapcsolásának lebonyolításának és lebonyolításának tapasztalata jól jött.

Biztonságban van?

A legnagyobb kihívás, amelyet bárki felvet, mielőtt ténylegesen használna egy társkereső weboldalt, a biztonságra utal. Anélkül, hogy először megnyomná a regisztrációs lehetőséget, különösen akkor, ha alkalmi társkereső oldalról van szó, mindig körültekintő kivizsgálni. Valójában manapság csalók vannak, annyi online oldal, több troll-profillal.

Ennek érdekében az illetéktelen személyek további behatolásának elkerülése érdekében a SpicyMatch bizonyos védelmi eszközöket épített, például SSL tanúsítványt. A webhely biztonsági eszközökkel látja el a felhasználókat, amelyek segítenek azonosítani, amikor valaki megpróbálja megtéveszteni őket. A SpicyMatch szabványos felhasználói megállapodással rendelkezik, és megfelelő engedély nélkül nem cserélhet felhasználói adatokat.

Számos fiók valóban valóban eredeti, azonban óvatosnak kell lennie, hogy ne tegye közzé adatait rossz személyekkel. Fennáll annak a veszélye, hogy hamis személyazonosságra bukkanhat, amely arra kényszerítheti, hogy elárulja adatait. Győződjön meg arról, hogy bármilyen gyanús magatartást jelent.

Ezenkívül a SpicyMatch moderátorai megvizsgálják az eseményt és elvégzik a szükséges műveleteket. Ha lemondani szeretné előfizetését, a felhasználók is kapcsolatba léphetnek velük. Hasonlóképpen, ha valaha sem éri el a weboldalt több mint 180 napig, mióta törli adatait a szerverekről, a webhely azonnal eltávolítja a profilját.

Kulcs a sikeres párosításhoz

Az egyszerű kezelőfelülettel és a könnyű navigációval rendelkező webhely elképesztő funkciókat alkalmaz, hogy az elkötelezettséget, a kapcsolatot és a kommunikációt szórakoztatóbbá és szórakoztatóbbá tegye a swingerek között.

Egyezés és összekapcsolás

Ezenkívül a SpicyMatch webhely rendelkezik egy automatizált rendszerrel, amely az érdeklődéseket, információkat és preferenciákat egyezteti más felhasználókkal a pontosabb és pontosabb egyezés érdekében. A felhasználóknak most lehetőségük van kiválasztani, kiválasztani és meghatározni, hogy a mérkőzések megfelelőek-e számukra. Ez a funkció sok időt és erőfeszítést takarít meg a potenciális mérkőzések kézi görgetésével és böngészésével. Ugyanilyen fontos, hogy az automatizált illesztés segít meghatározni, hogy az ezer regisztrált lengő közül melyik osztozik veled hasonló érdeklődésben.

Flört és csevegés

A „Kamat” gomb szintén elérhető a SpicyMatch oldalon. Szív alakú ikonja van, és minden felhasználó profilja mellett helyezkedik el. Ezért ez arra szolgál, hogy megmutassa a többi felhasználónak érdeklődését irántuk. A gomb azt is jelzi, hogy vonzónak, érdekesnek és izgalmasnak tűnnek. Általában ez egy egyszerű módszer a beszélgetés megkezdéséhez valakivel, és később egy érzéki pillanatba kerülés.

Keresés, megkeresés és szar

A találatok megtalálásához a SpicyMatch rendelkezik egy speciális rendszerrel, amelyet keresési szűrőnek hívnak. Az alkalmazható keresési funkciók az előfizetés jellegére támaszkodnak. A standard változat felhatalmazza a tagok keresését életkor, régió és szexuális preferencia alapján. A speciális keresésben meghatározott kritériumok vannak, például magasság, súly, szem és hajszín. Sajnos jelenleg nyitott a fizetett felhasználók előtt.

Tehát, ha valami rendkívüli dolgot keres, vagy valami, ami a legjobban vonzza Önt, a haladó keresés csak az Ön számára fogja elvégezni a kutatást. A keresés során még több szűrést tartalmaz, amelyeket hozzáadhat. Lényeges, hogy ez a felhasználó által a számláján feltüntetett összes adatra vonatkozik, nevezetesen a fizikai megjelenésre, a személyiségre, a dohányzásra való hajlamra és egyebekre.

Foglalkozzon az elbocsátással

Az az ésszerű dolog, ha valakit elbűvölőnek tart, az, ha beszélünk vele. A SpicyMatch webhelyen élő közvetítés, chat, e-mail, csevegés és képmegosztás révén kölcsönhatásba léphet a javasolt mérkőzésekkel. A csevegés funkció lehetővé teszi más tagok mélyebb felfedezését. Ezenkívül a video- és audiokommunikáció révén alaposabban megismerheti őket. A keresőeszköz használatával a felhasználók áttekinthetik azon személyek listáját, akik kiegészítik választásukat, és felfedezik, hogy ki áll rendelkezésre. Azonnal elkezdheti a kommunikációt, amikor megtalálja őket.

Bár a legtöbb egyén kellemetlennek és ijesztőnek tarthatja a lengést, több ember elismeri a swingerek lenyűgöző életét és értékeli a közösséget. A Swingereknek rendkívüli nehézségeik vannak abban, hogy közös társkereső weboldalon közvetítsék magukat, így a SpicyMatch webhely hatékony lehetőség a férfiak, nők és párok számára, hogy kimerészkedjenek és hasonló érdeklődésű emberekkel találkozzanak, hogy együtt élvezhessék és lógjanak. Ne habozzon, és nyújtson be egy jelentést a mai napra a SpicyMatch oldalon!

A SpicyMatch előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Az oldal helyszínt kínál hasonló gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a swinger életmód iránt
 • Swinger fórum elérhető
 • A regisztráció folyamata egyszerű és egyszerű
 • Rendelkezésre állnak helyi összejövetelek és rendezvények
 • A tagok minden nap aktívak
 • Könnyű megtalálni hasonló érdeklődésű embereket

CONS:

 • A rendelkezésre álló funkciók egy részéhez kizárólag fizetett tagok férhetnek hozzá
 • Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy egy időbe telik, mire kézbe veszik a webhely kezelőfelületét

A TOP 14 helyi Swinger-oldal, mint a SpicyMatch.com:

# 1 - Felnőtt barát kereső

AdultFriendFinder

A Felnőtt Barátkereső kiváló webhely, amely olyan embereket szolgál fel, akik alkalmi kapcsolatokba és szexuális kapcsolatokba akarnak keveredni. A helyszín már évek óta működik és működik. A mai napig a közösség növekszik, és sokan jelentkeznek naponta. A Felnőtt Barátkeresőben minden szexuális vágy, fantázia, mozdulat és fétis egyszerre tapasztalt meg. Mindenki szabadon kifejezheti és felfedezheti rejtett vágyait, anélkül, hogy sokat aggódna a rendetlen kapcsolati folyamatba keveredése miatt. Regisztráljon most, keresse meg a mérkőzést, és élvezze a webhely szolgáltatásait.

Ellenőrizze a az AdultFriendFinder.com teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A regisztráció egyszerű, és a folyamat csak egy percet vesz igénybe
 • Sok felhasználó aktív minden nap
 • Nyitott mindenfajta szexuális irányultságra
 • Csoportok létrehozása és blogok szabad közzététele az információk és az interakció összegyűjtése érdekében
 • Videókat és képeket ingyen megtekinthet
 • A videók és képek megosztása erősen ajánlott

CONS:

 • Ezen a platformon több férfi tag van jelen, mint nő

# 2 - 2fuck.com

2fasz navigáció

Azok számára, akik egy hétköznapi randit és összekapcsolódást keresnek, 2fuck.com egy tökéletes webhely minden igényéhez. Ez valóban segít az egyéneknek megtalálni a legjobb párjukat, ahelyett, hogy hamis reményeket adna a közönségnek. Naponta 3 millió egyedi látogatóval büszkélkedhet, és a többség regisztrál, a 2fuck.com fokozatosan egy csobbanással átveszi az internetet. Különböző háttérrel rendelkező emberek ezen a webhelyen csak egy célból gyűlnek össze: szexelni. Kétségtelen, hogy a nap végére rengeteg összekapcsolódási lehetőséged lesz, csodálatos kompatibilitási rendszerük révén.

Előnyei:

 • A tagok a világ különböző részeiről származnak
 • A webhelyet stratégiailag megtervezték és úgy tervezték, hogy felhasználóbarát navigációt biztosítson
 • Ingyenes regisztráció mindenkinek

CONS:

 • Néhány jellemzője kizárólag a fizetős tagok számára kizárólagos

# 3 - Banglocaliak

banglokálisok

Magából a névből a banglocaliak nem meglepőek, ha rájönnek az oldal működésére. Függetlenül attól, hogy ma az interneten számos társkereső oldal található, csak néhány olyan szolgáltat valódi szolgáltatást, amely az összekapcsolódást és az ismerkedést szolgálja. Ezen az oldalon többen hajlandók csatolni, húrok nélkül. Tehát, ha szexuális szórakozásra és kalandra vágysz, akkor engedd meg magad és regisztrálj.

Előnyei:

 • A felhasználói bázis változatos és egyedi
 • A webhely könnyen használható, a felület pedig egyszerűen navigálható
 • Van egy GYIK oldal, amely segítségével jobban megismerheti a webhelyet, vagy kijavíthatja a kisebb problémákat
 • A regisztráció gyors és a csatlakozás azonnali
 • Nagyon lehet összekapcsolódni valakivel a közelében

CONS:

 • A webhely használatához fizetett előfizetés szükséges

# 4 - Swingers randevúzóklub

swingers randevú klub

A Swingers Date Club vagy az SDC a történelem egyik legelső swinger webhelye a történelemben fenntartja, hogy megerősítse elkötelezettségét a swingerek csodálatos helyszínének biztosítása mellett. Leginkább Európában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található. Ezen országok számos swingere jelentkezik és kifejezi szabadon Swinger életmódját.

Előnyei:

 • Tagok milliói, a többség az Egyesült Államokban, Európában és Hollandiában
 • 20 napos próbaverziót kínál, és a webhely funkcióinak 95% -át felhasználva áttekintést adhat arról, hogy a webhely megfelel-e az Ön ízlésének
 • Rengeteg blog és tanács a szexről, az egészségről, az utazásról, a swingerről, az oktatásról és egyebekről

CONS:

 • Csak a webhelyen érhető el, nincs alkalmazás verzió

# 5 - Fabswingerek

fabswingerek

A Fabswingers az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező webhely, amelyet az internet legolcsóbb Swinger webhelyének tartanak. Több mint 200,000 XNUMX tagot számlál, és a napi egyedi látogatók száma az indulás óta növekszik. A webhely minden funkciója egyetlen fillér fizetése nélkül is elérhető. Ezenkívül biztosíthatja a profilok hitelességét, mivel intenzív ellenőrzési eljárást alkalmaz a csalások behatolásának megakadályozására.

Előnyei:

 • Csevegések, fórumok és videokommunikáció állnak rendelkezésre
 • Számos tag az Egyesült Királyságban

CONS:

 • Még nincs alkalmazásverzió

# 6 - Swing LifeStyle

swing életmód

Az SLS vagy közismert nevén a Swing LifeStyle egy egyesült államokbeli webhely, amely a swingerek számára a legjobb platformot kínálja a swinger életmód felfedezéséhez, bővítéséhez és megtapasztalásához. Népszerű címkéje, a „Start Your Sexual Revolution” bemutatja, hogy az oldal mögött álló emberek mennyire lelkesek a nem hagyományos kapcsolatok és a partnerek cseréje iránt.

További információ a Swinglifestyle.com webhelyről.

Előnyei:

 • Az egyik legrégebbi weboldal, amely a swinger életmóddal foglalkozik
 • A tagok minden nap nagyon aktívak az oldalon
 • Számos rendezvényt terveznek a nagyobb városokban
 • Országszerte rendelkezésre állnak a swinger klubok listája

CONS:

 • Csak a Premium tagsággal lehet üzenetet küldeni az embereknek

# 7 - Cassidy

kasidie

A Kasidie ​​egy másik csodálatos webhely, amely kielégíti az emberek igényeit, különösen a swinger életmóddal kapcsolatban. Az oldal elsősorban olyan pároknak szól, akik hajlandók találkozni más swingers társaikkal, szexuális tevékenységet folytatni és társadalmi eseményeken részt venni. Kasidie ​​számos módszerrel és kapcsolattal rendelkezik a swinger életmód megismerésére és gyakorlására. A webhelyen van egy szexmérő is, ahol a tagok skála szerint értékelhetik a többi tag profilját.

Nézze meg a Kasidie.com teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Vannak események, amelyeket helyben, országosan és nemzetközi szinten tartanak
 • Ez magában foglalja az utazást és a randevút rövid ideig
 • A felhasználók száma nagy, és sok aktív tag van nap mint nap

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a többi tag profilját

# 8 - Squirt.org

squirt.org

A Squirt az online videótárskeresés platformja, amely lehetővé teszi a világ minden tájáról érkező homoszexuálisok számára, hogy egyetlen élő videó hírcsatorna segítségével videotársalogjanak. 1999-ben a Squirt létrehozta és folytatja az első homoszexuális randevú weboldalakat. Eleinte olyan helyszínként jelentette, ahol a homoszexuális egyedülállók összehangolhatják a spontán dátumokat és felfedezhetik a cirkáló helyeket. Azóta a platform célja viszonylag soha nem változik.

Előnyei:

 • A tagok rengetegek és sokfélék
 • A tagok profiljai átfogóak és részletesek
 • A funkciók keresése a helybázisokat használja a nagyobb kényelem érdekében

CONS:

 • Még nem érhető el alkalmazásként
 • Nem azok számára, akik hosszú távú kapcsolatokat keresnek

# 9 - Fling.com

A Fling izgalmas funkciókkal rendelkezik, egy csomagban. Arra összpontosít, hogy segítséget nyújtson az egyéneknek és a pároknak a személyes vagy virtuális szexuális kapcsolatok felfedezésében, akár heteroszexuális, akár más módon. A Fling.com több mint 2 évtizede az örömök hatalmas paradicsoma lett, annak érdekében, hogy a párok felfedezzék a kielégülést és az elégedettséget. Fedezzen fel szexi képeket, személyes információkat, örömet a világ legfinomabb felnőtt társkereső weboldalán, több millió ember számára szerte a világon.

Előnyei:

 • Szexuálisan ösztönző felület és a tervezés dinamikus jellege
 • A felhasználói bázis nagy és hatalmas
 • A webhely 3 hónapos garanciával rendelkezik

CONS:

 • Kompatibilitási teszt nem áll rendelkezésre

# 10 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

A swinger társkereső oldalak világában a FriendFinder-X hírnevet szerzett magának. A szórakozás és a befogadó résztvevők egy csoportja széles körben elterjedt. Ezen a téren az ítéleteknek és a kritikáknak nincs helye. Minden résztvevő bármit megtehet, amit akar, nyíltan és bárki számára kétségtelenül átmehet. Tehát, ha szexuális kapcsolatban áll, swingerek, orgia, házibulik, fétisek és még sok más, akkor igaza van a FriendFinder-X-hez. Az interneten sokan vannak, akik kétségbeesetten keresik az intim összeköttetéseket, és mindenki fantasztikus örömben van.

További információ a Friendfinder-x-ről itt.

Előnyei:

 • Rendezd a tagokat, videókat, képeket az aktuális és a felkapott szempontok szerint
 • A rendezési funkció és az előszűrők elérhetők
 • Javasoljuk a profilok testreszabását

CONS:

 • Csak akkor küldhet üzenetet más tagoknak, ha feliratkozik prémium tagságra

# 11 - alt.com

alt.com kezdőlap

Az ALT.com egy platform azon személyek számára, akik nem konvencionális típusú intim kapcsolatokban és intimitásban vesznek részt. Ez a webhely olyan lehetőségeket kínál, amelyeket ma biztosan nem fedezhet fel az internet legnépszerűbb platformján, a szokatlan fétisektől kezdve a nem mindennapi álmokig. Tapasztalja meg a rendhagyó szex erotikus örömét. Gondoskodó rabsági szex, BDSM, kalandos szex, romantikus szerelmesek, legmélyebb vágyak, swingerek, szex randevúk és még sok más biztosítása

Tele az ALT.com áttekintése.

Előnyei:

 • Az aktív tagok alkalmi találkozásokat keresnek
 • A felhasználói bázis nagy
 • Ingyenes tagság áll rendelkezésre a webhelyen

CONS:

 • Az interfész és a tervezés meglehetősen zavaros
 • Korlátozott funkciók az ingyenes fiókokhoz

# 12 - FreeHookupAffair

Ingyenes összekapcsolási ügy

A Freehookupaffair.com méltó platform a romantika és az alkalmi szex számára. Itt fedezheti fel és tapasztalhatja meg, hogy hasonló gondolkodású emberek milliói szórakoznak és teljesítik egymás erotikus vágyait. Az oldal egy speciális koncepciót hirdet, amely hasonló szándékú egyének befogadására szolgál alkalmi randevúk során. A partnerségek elkötelezettség nélküli felfedezése érdekében az emberek tömegesen érkeznek ide. Néhány olyan szabályt és eljárást alkalmaznak, amelyek korlátozott ideig ösztönzik az egyéneket a kapcsolatokra, de végül sok időt töltenek együtt.

Előnyei:

 • Tökéletes azok számára, akik nem kötődnek kapcsolatokhoz
 • A weboldal kialakítása egyszerű, mégis elegáns
 • A navigáció zökkenőmentes és egyszerű
 • Elolvashatja a webhelyről szóló pozitív tanúvallomásokat

CONS:

 • A GYIK szakasz nem érhető el
 • Az ügyfélszolgálat kizárólag a fizetős tagoknak szól

# 13 - Swinger Social (Alt játszótér)

SwingerSocial

A SwingerSocial rendelkezik mind az újonnan érkezők, mind a tapasztalt swingerek pontos jellemzőivel. Lesz tanúja a tényleges lengőknek, akik készen állnak a játékra ezen a platformon. Mindenki nyitott és nyelvét nem vizsgálják felül. Vegye fel a kapcsolatot, és ütemezzen helyi eseményeket egy orgia, négyes vagy akár intim szex érdekében az oldalon lévő több résztvevővel. A regisztráció során csak egy ellenőrzött e-mail címet kell megadnia, és máris készen áll a keverésre. A SwingerSocial egy egyszerű, de tiszta weboldalt alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigálhassanak az oldalon.

JEGYZET: Beolvadt az ALTPlayground.com oldalra.

Előnyei:

 • Csevegőszobák, videohívások vagy audio csevegések ingyenes létrehozása a kényelmesebb kommunikáció érdekében
 • A webhely mobil verziója hasonlóan működik, mint az asztali verzió
 • Ingyenesen megtekintheti a forró és erotikus témájú fotókat

CONS:

 • Nem áll rendelkezésre visszatérítési irányelv
 • Az Egyesült Államok és Kanada előnyösebb az oldal használatával

# 14 - Flirt.com

Flirt.com

Swingerek, párok és egyedülállók folyamatosan a Flirt.com nevű platformról beszélnek szerte a világon. Ez a weboldal ingyenes funkciók széles skáláját kínálja, amelyek hozzájárulnak erotikus fantáziák és intim kapcsolatok megvalósításához felhasználói támogatásával. Ennek több mint hetvenmillió profilja van felépítve ezen a weboldalon, a nyilvántartásai szerint, és minden bizonnyal elakad.

Ezenkívül a platform garantálja, hogy az ezen az oldalon elérhető összes szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, és a jövőben nulla további rejtett díj kerülhet fel. A fizetős tagság azonban kiváltságot nyújthat a felhasználók számára, hogy többet jelenítsenek meg a keresőmotorok eredményeinek elsődleges helyén. A regisztráció nem jelent dilemmát mindenki számára, mert a weboldal ésszerű, gyors és tömör módszert alkalmaz.

Előnyei:

 • A funkciók szabadon használhatók
 • A webhely kialakítása és elrendezése egyszerű és tiszta
 • Több privilégium csevegni más tagokkal
 • A webhely alkalmazásverziója letölthető iOS és Android készülékeken egyaránt

CONS:

 • Nincs garanciavállalási politika

Elvitel

A swingerek életmódjában rendkívül bonyolult lehet megtalálni a legjobb és legkiválóbb platformot, amely elfogadja a szokatlan randevú módjait. Erre a célra a társkereső weboldalak többsége a hagyományos kapcsolatokat és a hagyományos összeköttetéseket kínálja. Jó dolog, széles újítások kerülnek most a figyelem középpontjába, és sokan a swingerek kizárólagos igényeit elégítik ki.

Sok idő megtakarítása érdekében görgessen és böngésszen a fent említett webhelyeken, mivel mindegyik ígéretes utat kínál a swinger életmódhoz. Az egyes helyszíneken csatlakozó összes ember felfedezhette, megtapasztalhatta és kifejezhette vágyát és kíváncsiságát a lengéshez, anélkül, hogy túl sokat aggódna a körülöttük lévő ítéletek és kritikák miatt.

Ha úgy tűnik, hogy zavarba ejtik a fenti óriási választások, íme a SpicyMatch.com-on kívül az első három személyes preferenciám:

Mindezeket úgy tervezték, hogy a hagyományos randevúkat és összekapcsolódásokat izgalmasabb és szórakoztatóbb kalandokká alakítsák át. Valóban, rendkívüli lehetőség a legmélyebb vágyak és szexuális fantáziák megvalósítására a hasonló meggyőződéssel rendelkező emberekkel együtt. Ha felkészült arra, hogy egy növekvő swingers közösség tagjává váljon, akkor merüljön el néhány kellemes, észbontó, örömteli szexuális kalandban.

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére