Frissítve: 12. július 2024

99ZÍNEK

& A legjobb 12 swinger társkereső oldal és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldal, mint a 99flavors.com

Mutass 12 alternatívát a 99flavors.com webhelyhez

99FLAVOURS fő

Szia, kalandvágyónak érzed magad, és izgalmat keresel szerelmi életedben? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak arra, hogy legmélyebb vágyaikat más, hasonló gondolkodású személyekkel fedezzék fel. Hatalmas és virágzó közösségével a 99flavors.com széles körben ismert, mint a legaktívabb és legnépszerűbb swinger platform. Miért ne csatlakozhatna a szórakozáshoz, és tapasztalhatná meg az élvezet új szintjét? Legyen szó egyedülálló személyről, aki jó párkapcsolatot keres, pár, aki feldobja a kapcsolatát, vagy egy swinger, aki kalandos szórakozásra vágyik, a 99flavors.com biztosan megtalálja Önt. Készüljön fel, hogy átadja magát legmélyebb fantáziájának, és csatlakozzon a több ezer taghoz, akik felfedezték a 99flavors.com izgalmait!

Hivatalos URL: https://99flavors.com

Rázza fel randevúzási életét: Merüljön el a 99Flavors swinging izgalmas világában

Olyan platformot keresel, amellyel feldobhatod randevúzási életedet, és felfedezheted a lengő életmódot? Ne keressen tovább, mint a 99Flavors! Ez a funkciókban gazdag webhely világszerte több millió felhasználóval büszkélkedhet, így pillanatok alatt könnyedén kapcsolatba léphet hasonló gondolkodású egyénekkel vagy párokkal.

A 99Flavors nemcsak a kommunikációs lehetőségek széles skáláját kínálja, mint például az azonnali üzenetküldés, a cam2cam és a fényképcsere. Arra is ösztönzi a tagokat, hogy mutassák be személyiségüket és preferenciáikat, lehetővé téve számukra, hogy részletes profilokat hozzanak létre több képpel. Akár egyszeri, akár hosszú távú partnert keres, ez a weboldal az Ön számára nyújt fedezetet.

A legjobb rész? Mivel sok felhasználó van a webhelyen, biztosan talál valakit, aki osztja az Ön érdeklődési körét és vágyait. Tehát miért nem csatlakozik a mókához, és nézze meg, mit kínál a 99flavors.com? Ez izgalmas új fejezetet indíthat randevúzási életében.

A randevúzási akadályok áttörése és a sokszínűség felkarolása a szexualitás világában

Míg az oldal felhasználóinak nagy része az Egyesült Államokból érkezik, Kanadából, az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Belgiumból, Spanyolországból, Izraelből és még sok másból is találhat egyéneket! Bár az oldal felhasználói bázisa minden korcsoportban szétszórtan található, a legtöbb tag 24 és 35 év közé esik. Noha a 99Flavors esetében enyhe egyensúlyhiány figyelhető meg a nők és a férfiak között, a különbség nem szignifikáns, a férfiak aránya a teljes felhasználói kör 55%-át teszi ki. regisztrált tagok.

A 99flavors.com webhelyen a hangsúly az inkluzivitás és az összes szexuális irányultság és nemi identitás elfogadásának támogatásán van. Noha a felhasználók nagy része heteroszexuális, néhány pár még mindig szórakozásból csatlakozik az oldalhoz. Tehát akár szingli, akár az LGBTIQA+ csoport tagja, tárt karokkal várják Önt. Csatlakozz a közösséghez, fedezd fel vágyaidat, és lépj kapcsolatba hasonló gondolkodású emberekkel világszerte, akik szívesen fedezik fel veled szexuális vágyaikat.

Csatlakozzon a szórakozáshoz, és fedezze fel az interaktív 99 ízeket felhasználóbarát felülettel

99FLAVOURS regiszter

Készüljön fel, hogy feldobja online társkereső játékát a 99flavors.com felhasználóbarát felületével, amely számos funkcióval segít megtalálni a tökéletes párját. Lépjen kapcsolatba a potenciális dátumokkal az azonnali üzenetküldés segítségével, és emelje a következő szintre a cam2cam chattel és privát fényképmegosztással. A mobilalkalmazással élvezheti a 99flavors.com webhelyet, és kapcsolatban maradhat, függetlenül attól, hogy hány órakor vagy hol tartózkodik ebben a kibaszott világban.

Még jobb, hogy a webhely ingyenes tagságot kínál, és hozzáférhet chatszobáihoz. A csevegőszobák sok tag számára népszerű helynek bizonyultak, ahol kapcsolatba léphetnek hasonló gondolkodású személyekkel, ami tényleges randevúzáshoz vagy kapcsolatfelvételhez vezet. Egy másik izgalmas funkció a „Blog”, ahol a tagok meztelen fényképek, erotikus történetek és amatőr videók közzétételével mutathatják be kreativitásukat. Ha ajánlásokat ad hozzá a profiljához, az is kiváló eszköz a hitelesség növelésére és az erotikus élmények bemutatására.

Röviden, a 99flavors.com nagyszerű eszközöket és funkciókat kínál tagjainak az online társkereső élmény fokozásához, így kiváló platformot biztosít szexuális vágyai felfedezésére és másokkal való kapcsolattartásra.

Találja meg a tökéletes párját a 99Flavors egyedi kommunikációs eszközeivel

99FLAVOURS jutalmak

Hozzon létre kapcsolatot a „Flirt” használatával.

Szeretne lépni, de kevesebb szóhasználattal? Próbálja ki a „Flört” funkciót, és ragadja meg valakinek a tekintetét. Sajnos csak a fizetős felhasználók kezdeményezhetik ezt a funkciót, míg a normál tagok csak a felhasználók listájához férhetnek hozzá.

Csúsztasson be a DM-jeikbe, és kezdjen beszélgetést

A DM funkció egy másik módja annak, hogy a webhely beépített csevegőrendszere nélkül elérje a tagokat.

Bővítse körét és építsen kapcsolatokat

Többet keresel, mint egy kiruccanást? A fizetős felhasználók „barátságot” kérhetnek azoktól, akikkel mélyebb szinten állnak kapcsolatban. De ne aggódj, ha nem vagy Gold tag; még rengeteg felfedezésre váró lehetőség van.

Lépjen kapcsolatba a hasonló gondolkodású tagokkal, és csatlakozzon a szórakoztató csevegőszobákhoz

Vegyen részt egyszerre több taggal, ha csatlakozik a 99flavors.com számos chatszobájának egyikéhez. A különböző témák és helyszínek közül mindenki találhat kedvére valót.

Csevegés másokkal valós időben

Készüljön fel, hogy belemerüljön a 99flavors.com nyüzsgő világába! A beépített chat funkcióval többet tehet, mint üzeneteket küldeni a többi tagnak. Hasonlóképpen bepillanthat a webkameráikba, vagy megmutathatja műsorszórási készségeit.

Ossza meg gondolatait, és indítsa el saját blogját

Egy másik izgalmas funkció a Blog, ahol szabadjára engedheted belső történetmesélődet, és megmutathatod kreativitásodat. Tagsági állapotodtól függetlenül fenntarthatod blogodat, és felhasználhatod arra, hogy lenyűgözd potenciális meccseidet.

Mutassa meg versenytársát, és vegyen részt izgalmas versenyeken

A dolgok felpörgetése érdekében a 99flavors.com versenyeket is szervez, ahol a felhasználók részt vehetnek és szavazhatnak. Alaptagként minden versenyen egyetlen esélyt kapsz, ezért számíts rá! De nem kell aggódnia, mivel a 99flavors.com biztosítja, hogy a fizető és nem fizető tagok kapcsolódjanak a különféle üzenetküldési szolgáltatásain keresztül.

Mondjon búcsút a hamis profiloknak és csalóknak: A 99Flavors elkötelezettsége az Ön biztonsága mellett

99 FLAVORS több

A 99Flavorshoz való csatlakozás gyerekjáték, de mielőtt belevágna a platform fűszeres kínálatába, igazolnia kell e-mail-címét. Ez a lépés biztosítja a közösség biztonságát, és minden érintett számára jobb élményt nyújt.

A moderátorok nem megfelelő tartalmat keresnek, ezért küldjön be olyan fotót, amelyen nem lesz piros zászló. Ne feledje, hogy bármi, amit elküld, elérhető a tagok számára, ezért nagyon fontos, hogy ne feledje, mit szeretne közölni.

Az adatvédelem a 99Flavors elsődleges prioritása, és megértik az anonimitás fontosságát. Tilos azonban a személyes adatok, például az Ön konkrét tartózkodási helye vagy telefonszáma nyilvánosságra hozatala. Biztos lehet benne, hogy nyugodt szívvel élvezheti az élményt.

Készüljön fel néhány izgalmas randevúra a 99Flavors ezekkel az egyedi funkcióival

99FLAVOURS tag

Ismerkedjen meg közelebbről a kameramodellekkel

Szeretsz hátradőlni, és hagyni, hogy eljöjjön a szórakozás? Akkor a „LiveAction” a tökéletes funkció az Ön számára! Teljesen elmerülhet a szexi fehérneműben, és streameléssel vagy csevegéssel kapcsolatba léphet a kamerás modellekkel. Ha pedig közösséginek érzed magad, akkor az aktív csevegőszobák nyitva vannak, és az azonnali csevegésen keresztül üzenetet küldhetsz a többi tagnak.

Streamelje szíve tartalmát pornófilmekkel

De ha jobban szereti a filmeket, ne aggódjon; A 99flavors végtelen streamelési jogosultságokkal rendelkezik több mint 3 hosszú filmhez. Akár a kiváló minőségű streamelést, akár a letöltést részesíti előnyben, élvezheti az összes kívánt filmet.

Bővítse látókörét

Ha még jobban szeretné feldobni a dolgokat, 99flavors.com fiókjának összekapcsolása más társkereső oldalakkal, például az AdultFriendFinder.com bővítheti a lehetőségeket. Megmutathatja társkereső fiókját, és megnézheti a többi felhasználót különböző webhelyekről.

Tanuljon a szextanfolyamokon

És ez még nem minden! Az arany tagoknak kizárólagos hozzáférésük van a „SexAcademy” kurzusokhoz, kiemelve a többi tag által elvégzett tanfolyamokat. Ki mondta, hogy a tanulás nem lehet szexi és szórakoztató?

Készüljön fel arra, hogy a 99flavors.com-on népszerűvé váljon! Ha sok profilnézetet gyűjt, izgalmas népszerűségi kiváltságokat szerezhet. Képzelje el, hogy akár ötven fiókot is megtekinthet, ha bizonyos napokon belül eléri a profilnézeti célt. Mintha eltalálná a főnyereményt!

Találja meg a tökéletes párját a kompatibilitási funkcióval

Szeretné tudni, hogy kompatibilis-e valakivel, mielőtt belevág? Ne keressen tovább, mint a kompatibilitási táblázat! A 99flavors.com ki tudja számítani a kompatibilitást, és egy másik tag száz különböző részletet mérlegelhet, beleértve az életkort, az érdeklődési köröket és a tartózkodási helyét. Ezzel az eszközzel a tökéletes pár megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Csalásmentes és jó hangulatú – nem megfelelő tartalom nem megengedett!

99FLAVOURS bejelentkezés

Biztonságos és hiteles módot keres a hasonló gondolkodású egyénekkel való kapcsolattartásra? Megérkezett a 99Flavors. A csapat gondosan megvizsgál minden profilfotót, hogy garantálja, hogy minden profil valódi, és mentes a csalárd vagy nem megfelelő tartalomtól. Az Ön adatainak védelme érdekében a nem regisztrált felhasználók nem férhetnek hozzá bizalmas adataihoz.

De mi van akkor, ha valakivel találkozik, aki nem felel meg az Ön normáinak, vagy rosszul viselkedik? Ne aggódj; 99 íz gondoskodott róla! Könnyen használható „felhasználó blokkolása” funkciója lehetővé teszi a nem kívánt interakciók gyors megszüntetését. És ha valakit jelentenie kell a webhely moderátorainak, ez a lehetőség mindig elérhető. Tehát nyugodtan fedezze fel és vegyen részt a 99flavors.com közösségében, tudva, hogy biztonsága és magánélete mindig a legfontosabb.

Szinttel magasabb randevúzás a 99Flavors prémium előfizetésének feloldásával

99FLAVOURS csatlakozik

Érdekel a 99Flavors regisztráció? Mielőtt belevágna a 99Flavorsba, elgondolkodhat a költségeken. Ne félj, kedves szerelmet kereső, miközben belemélyedünk a 99Flavors árazási lehetőségeibe, és segítünk eldönteni, hogy megéri-e befektetést randevúzni és swinging életmódodhoz. Szerencsére három előfizetési lehetőség közül választhat:

 • Egy hónapos előfizetési csomag – 30.00 USD
 • Négy hónapos előfizetési csomag – 60.00 USD
 • Tizenkét hónapos előfizetési csomag – 96.00 USD

Bár a 12 hónapos előfizetési csomag kezdetben drágának tűnhet, óriási 70%-ot takaríthat meg. Ne maradjon le a szórakozásról és a megtakarításokról!

A 99flavors.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Az aktív felhasználók nagy része világszerte
 • Csupa egyedi tulajdonság
 • Különböző kommunikációs módok

CONS:

 • Az előfizetés drága
 • Nincs elérhető alkalmazás

A 12 legjobb swinger társkereső oldal és a 99flavors.com-hoz hasonló egyéb ingyenes és prémium társkereső oldal:

# 1 - Titkos előnyök

secretbenefuts cukor társkereső

A SecretBenefits egyik elsődleges célja formális megállapodások és kapcsolatok kialakítása a SugarDaddies-szel. Finanszírozást és támogatást biztosítanak a cukorbabák számára szeretetért, ragaszkodásért és hűségért cserébe. Bár a SecretBenefits egy összekapcsolt webhely, nem igazán az a tipikus webhely, amelyet az interneten látunk.

Hosszú listát tartalmaz a SugarBabies és a sugar-daddy fajtákról, és megbízható forrásnak bizonyult a tapasztalt randevúzók és az újoncok számára. Tehát, ha kíváncsinak érzi magát, és furcsán érdekli a cukorpapa életmód, vagy egy bájos lány, akit szeretne cukorbaba lenni, a SecretBenefits minden bizonnyal problémamentes megoldás.

Íme a SecretBenefits teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Rengeteg csaj
 • Egyszerű és rövid regisztrációs folyamat
 • A profilok hitelesítésen mennek keresztül
 • A nők szabadon használhatják

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

# 2 - Scambistipercaso (Swingers By Chance)

Scambistipercaso main

A Scambistipercaso egy izgalmas helyszín Olaszországban. 2018 óta létezik, de rengeteg felhasználót vonzott Olaszországban, annak ellenére, hogy új. A Scambistipercaso releváns linkjei, hirdetései és ajánlásai segítségével sokkal könnyebb lenne megtalálni a tökéletes swingert. Arról nem is beszélve, hogy hihetetlen eszközökkel, funkciókkal és keresési funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesen megkönnyítik a böngészést.

Kattintson ide a Scambistipercaso (Swingers By Chance) teljes ismertetéséhez..

Előnyei:

 • Legnagyobb könyvtár
 • Aktív tagok
 • Exkluzív swingerek és doggerek számára
 • Számos funkció
 • Magán és névtelen tagok
 • Partik, csoportok és klubok vannak a swingerek számára
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • A helyszínek Olaszországban vannak

# 3 - Fabswingerek

fabswingerek

A Fabswingers az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező webhely, amelyet az internet legolcsóbb Swinger webhelyének tartanak. Több mint 200,000 XNUMX tagot számlál, és a napi egyedi látogatók száma az indulás óta növekszik. A webhely minden funkciója egyetlen fillér fizetése nélkül is elérhető. Ezenkívül biztosíthatja a profilok hitelességét, mivel intenzív ellenőrzési eljárást alkalmaz a csalások behatolásának megakadályozására.

Előnyei:

 • Csevegések, fórumok és videokommunikáció állnak rendelkezésre
 • Számos tag az Egyesült Királyságban

CONS:

 • Még nincs alkalmazásverzió

# 4 - Cassidy

kasidie

A Kasidie ​​egy másik csodálatos webhely, amely kielégíti az emberek igényeit, különösen a swinger életmóddal kapcsolatban. Az oldal elsősorban olyan pároknak szól, akik hajlandók találkozni más swingers társaikkal, szexuális tevékenységet folytatni és társadalmi eseményeken részt venni. Kasidie ​​számos módszerrel és kapcsolattal rendelkezik a swinger életmód megismerésére és gyakorlására. A webhelyen van egy szexmérő is, ahol a tagok skála szerint értékelhetik a többi tag profilját.

Kattintson ide a Kasidie ​​teljes ismertetésének megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Vannak események, amelyeket helyben, országosan és nemzetközi szinten tartanak
 • Ez magában foglalja az utazást és a randevút rövid ideig
 • A felhasználók száma nagy, és sok aktív tag van nap mint nap

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a többi tag profilját

# 5 - Swinger életmód

swingerliffestyle

A Swinger Lifestyle oldal mottója összehasonlítható a Swingtowns-szal. Ez több, mint egy tipikus társkereső platform, mert itt a tagoknak lehetőségük van megismerni az életmódot, mielőtt alkalmi szexuális találkozásokba merülnének. Ez előnyös a kezdők körében, mivel átfogó megértést és elvárásokat fognak kapni a lengéssel kapcsolatban. A Swinger Lifestyle információ tartalmaz szótárakat, italokat és még mást.

Előnyei:

 • A tagok minden nap aktívak
 • Az események elérhetők és tervezettek az oldalon szereplő nagyobb városokban
 • A világon több mint 16 millió tag van regisztrálva
 • Minden hónapban több mint ötmillió látogató van világszerte

CONS:

 • A prémium tagok csak üzenetküldést használhatnak
 • A Facebook regisztrációként történő használata nem érhető el

# 6 - Sudy

sudy.app

Itt találkozhat gazdag cukorpapákkal anélkül, hogy gondot okozna a regisztráció és a szolgáltatások keresése. A Sudy sokkal jobb, mint a legtöbb Sugar Daddy webhely olyan egyedi funkciókkal, mint a „Sugar Talks”, ahol a cukorpapák és a babák válaszolhatnak és kérdéseket vethetnek fel egymásnak. Ez egy jó módja annak, hogy mindenki nyitottabb és kényelmesebb legyen egymással, miközben őszinte a szándéka.

A cukorbabáknak sem kell aggódniuk, mert csak keveset fognak fizetni, különösen az ellenőrzés után. Ha ezen az oldalon jársz, kiváló csemegékben vagy, mert a tagok gazdag milliomosok és többnyire fiatal cukorbabák, akik idősebb és érett férfiakat keresnek, akik bármilyen módon támogathatják őket, cserébe magukért. Sudy rengeteg nagyszerű véleményt írt elégedett felhasználóktól, akik már találkoztak, és jelenleg cukorkapcsolatban élnek.

Tekintse meg Sudy teljes értékelését.

Előnyei:

 • A mobilalkalmazásban könnyen lehet navigálni
 • Könnyű regisztráció
 • Ellenőrző jelvények a profil integritásának biztosítása érdekében
 • Nagy felhasználói bázis
 • Nagy női-férfi arány

CONS:

 • Az üzenetküldéshez fizetett tagságra van szükség
 • A Sugar Daddies előfizetése drága
 • A profil megtekintése néha lassúvá válik

# 7 - SwapFinder

cserekereső

A SwapFinder megkönnyíti a felhasználók számára a webhely böngészését és kinézetét, mivel ugyanúgy működik, mint az összes többi közösségi oldal. Ezenkívül rendelkezik egy speciális keresési eszközzel, amely megkönnyíti a keresést. Lehetősége van szűrni a keresést az Ön által preferált faj, nem, mell / pénisz méret vagy akár a kink alapján.

Itt van egy teljes SwapFinder áttekintés.

Előnyei:

 • Szervezett weboldal tervezés
 • Egyszerű és gyors regisztráció
 • Széles aktív tagság

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás
 • Néhány funkció az ingyenes tagok számára

# 8 - Swinger Social

SwingerSocial

Akár újonc, akár veterán swinger vagy, a SwingerSocial most kapta meg a pontos funkciót az Ön számára. Ezen az oldalon tanúi lehetünk annak, hogy igazi swingerek jönnek játszani. Mindenki nyitott gondolkodású, és a kritika nem szól a szókincsén. Vegye fel a kapcsolatot más tagokkal, és szervezzen helyi időpontokat hármasban, orgiában vagy romantikus szexben. Csak annyit kell tennie, hogy a regisztrációkor megad egy érvényes e-mail címet, és máris mehet. A SwingerSocial webhelynek egyszerű, mégis friss megjelenésű felülete van, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyedén navigálhassanak a webhelyen.

Előnyei:

 • A tagok csevegőszobákat építhetnek, hogy video- vagy hangcsevegés útján kommunikáljanak más tagokkal
 • A mobil verzió elérhető és jól teljesít
 • Szexi és erotikus fotógalériák tekinthetők meg

CONS:

 • A fizetett tagságra nincs visszatérítési irányelv
 • A Kanadán és az Egyesült Államokon belüli swingerek előnyösebbek ezen az oldalon

# 9 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az élvezeteiről, információiról, ingyenességéről és szórakoztatásáról ismert SpicyMatch oldal a swinger közösséget kiváló hőségbe hozza. Egy ingyenes fiók használatával a tagok navigálhatnak a webhely összes funkciójában, és megtalálhatják a párokat, egyedülállókat és csoportokat egy swingerek rendezvényén vagy partiján.

A SpicyMatch szabadságot biztosít a tagoknak, hogy fiókjuk tartalmát nyilvánosan vagy privátként tartsák. Előfordulhat, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha kint tartják a dolgokat, hogy mások lássák. Mindenekelőtt az oldal érvényesítési rendszere biztosítja minden tagját, hogy a csalók nem csalogathatnak. Az alapítók ezt az oldalt csak azért hozták létre, hogy helyet adjanak a swinger életmódnak.

Tekintse meg a SpicyMatch teljes ismertetését.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

# 10 - Swingles.com

hinták

Ide került egy minőségi webhely, amely átfogó eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a swinger életmódhoz. A Swingles több ezer taggal rendelkezik, és egyedülállók, párok és swingerek adják a lehetőséget, hogy ítélet nélkül fedezzék fel a swinger életmódját. Gyors és egyszerű regisztrációval rendelkezik, és fiókja készen áll a használatra. Ha kényelmetlenül érzi magát az online bemutatás miatt, a webhely lehetőséget nyújt arra, hogy láthatatlan módba lépjen és szexi fotókat töltsön fel. Csak más tagok tekinthetik meg a fióktulajdonos meghívása alapján.

Előnyei:

 • Rengeteg tag érdekli a lengést
 • Csevegőszobák és élő csevegések állnak rendelkezésre

CONS:

 • A webhely újoncai eleinte zavarosnak találhatják a weboldalt

# 11 - Szerelem Voodoo

lovevoodoo

A Swinger webhely és a közösségi média platformja, a Love Voodoo egyablakos hely a swingerek, valamint a szex és a swinger életmód iránt érdeklődő emberek számára. Ez nagyszerű lehetőség az emberek számára a szexuális késztetések eligazodásában és a szexuális feszültség kifejezésében. A tagok itt könnyedén élnek, és aktívan keresnek egy gőzölgő szórakozást. Új látogatók vagy tagok számára a webhely minden tagjának ítéletmentes környezetet biztosít, így nem kell aggódnia a lábujjak megmártózása miatt. Mindenekelőtt az összes bizalmas információ és fizetési művelet biztonságos és biztonságos.

Előnyei:

 • Vegyen részt és kommunikáljon igazi swingerekkel
 • Tapasztalt és amatőr swingereket várunk
 • Az ingyenes verzió hozzáférhet legtöbb funkciójához

CONS:

 • A weboldaltervezés régi, és zavaró lehet a navigálásban

# 12 - BuddyBang

BuddyBang fő

A BuddyBang segítségével bármikor és bárhol könnyen kiválaszthat egy kibaszott barátot. Nem népszerűsíti a forgószél-szerelmet és a komoly romantikát, de úgy működik, mint egy rendszeres kapcsolati adatbázis, lehetővé téve, hogy ellenőrizze, ki van a közelben, és ki áll rendelkezésre azonnali szexre. Ezenkívül a BuddyBang felgyorsítja játékát, és ingyenes élő szex kamerákat is beépít az oldalba. Rengeteg a választék, a transznemű pároktól a hármasokig és az élő egyetemi szajhákig. Végül megtapasztalhatja az alkalmi randevúzást, miközben szórakozik egyszerre.

Tekintse meg a BuddyBang teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Érzékeny és aktív felhasználók
 • Mindenki találkozást keres
 • Hasznos keresési funkciók
 • Nagyon kedvező árú csomagok
 • Sok tag
 • Könnyen használható

CONS:

 • Néhány hirdetés ingyenes fiók használata esetén
 • Néhány funkció csak prémium tagok számára érhető el

Következtetés

A 99Flavors élénk és szexuálisan felszabadult közösségéhez való csatlakozás izgalmas kaland lehet azok számára, akik hasonló érdeklődésű, nyitott gondolkodású emberekkel szeretnének találkozni. A kisebb tökéletlenségek ellenére a 99Flavors egy szilárd és biztonságos platform, amely bármilyen szexuális irányultságú és fétisű embert szívesen lát. A világszerte sokféle tagnak köszönhetően szexuális látóköröd folyamatos felfedezése és bővítése előtt állhatsz. Akkor miért nem vállalkozik és regisztráljon még ma, hogy megtudja, mit kínál a 99Flavors? Sose tudhatod; izgalmas új kapcsolatra lelhetsz, amely teljesíti legmélyebb vágyaidat!

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére