Frissítve: 22. február 2024

SwapFinder

& Hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup webhelyek

URL: https://swapfinder.com

12 Swinger / BDSM társkereső alternatíva megjelenítése a Swapfinder.com webhelyen

cserekereső

Teljesen bumm, amikor hetekig töltöttél, és a lepkék balra vagy jobbra csúsztattak a társkereső alkalmazásokban, de még mindig nem találtad meg a számodra tökéletes embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egy mérkőzést, nem ugyanazon a kalandon vesznek részt, mint te. 

Nem kell aggódnia, itt van egy lista azokról a webhelyekről, ahol könnyen megtalálhatja a gyors találkozásokat és csapásokat egy pillanat alatt. Próbálja ki ezeket a webhelyeket, és a szexuális élete néhány kattintással megváltozik.

Ezen webhelyek egyike a Swapfinder.com. A SwapFinder az egyik legismertebb swinger oldal a világon. Világszerte legalább 40 millió tagja van, így több esély és könnyebb hozzáférés érhető el a tökéletes partner megszerzéséhez, bárhol is legyen. Annyi népszerűségre tett szert, mivel határozottan megtalálhatja az azonos érdeklődésű embereket.

A SwapFinder megkönnyíti a felhasználók számára a webhely böngészését és kinézetét, mivel ugyanúgy működik, mint az összes többi közösségi oldal. Ezenkívül rendelkezik egy speciális keresési eszközzel, amely megkönnyíti a keresést. Lehetősége van szűrni a keresést az Ön által preferált faj, nem, mell / pénisz méret vagy akár a kink alapján.

A webhelyre való regisztráció nem vesz igénybe öt percnél többet. A nem fizető tagok továbbra is felfedezhetik az oldalt. Más tagokkal is kapcsolatba léphet, ha megjegyzést fűz és csatlakozik a csevegőszobákhoz. Azok számára azonban, akik izgatottan keresik fel a webhelyet, frissítheti fiókját prémium kategóriára, és élvezheti a webhely által kínált túlterhelt funkciókat.

Az egyik legjobb funkciója, amelyet élvezhet, ha prémium tagsággal rendelkezik, az Élő webkamera. Mennyire szórakoztató lehet egy felnőtt webhely, ha nincsenek élő virtuális kalandjai? Az élő kamerákban megkérheti a modellt, hogy végezzen olyan dolgokat, amelyek bekapcsolnak, vagy egyszerűen megnézheti, ahogyan önmagukkal játszanak. Ez a végső webhely azok számára, akik összekapcsolódást és izgalomra vágyó swingert keresnek.

A Swapfinder előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Szervezett weboldal tervezés
 • Egyszerű és gyors regisztráció
 • Széles aktív tagság

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás
 • Néhány funkció az ingyenes tagok számára

12 legnépszerűbb Swinger társkereső / bekapcsolási oldal, mint a Swapfinder.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder ikonra

Az AdultFriendFinder egy olyan oldal, amely szó szerint a szexről szól. Az egyik legnépszerűbb bekapcsolódási helyként is elnyerte a helyét, mivel már egy ideje az iparban van. Mivel az egyik megalapozottabb összekapcsolási hely, már rengeteg tagja van.

Ha valami komoly vállalkozást keres, valószínűleg nehezen találja meg itt. De ha alkalmi szexet és egyéb stimuláló kalandokat keres, akkor ez az oldal az Ön számára.

A regisztráció során szó szerint kevesebbet fog költeni. A legalapvetőbb információkat kérik rólad, és készen áll a fiókodra. Nem feltétlenül igényelnek fotókat a profilodban, de jobb, ha feltöltöd az egyiket, hogy nagyobb eséllyel találj valakit. 

Mivel túl sok a szex az oldalon, valójában olyan, mint egy hibrid pornó oldal és a közösségi hálózat. Ez egyáltalán nem rossz dolog, mivel vonzóbbá és könnyebben navigálhatóvá teszi a webhelyet. 

Ezenkívül az AdultFriendFinder olyan funkciókkal rendelkezik, mint élő kamerák, flört, csoportos és felnőtt csevegőszoba. Még versenyük is van, ahol a tagok egy adott témához adják be pályamunkájukat, és a győztest a nevezés lájkolása alapján döntik el.
Nézze meg a A Felnőttbarát áttekintése itt.

Előnyei:

 • Megbízható webhely
 • Alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren
 • Sok tápközeg a kifejezéshez

CONS:

 • A webhely grafikája idegesítő lehet

# 2 - Dating.com

társkereső.com

Azok számára, akik nem csak alkalmi összeköttetéseket keresnek, hanem egy életen át tartó partnereket is, ez a webhely kínál valamit vagy valakit az Ön számára. A Dating.com megígéri az egyedülállóknak, hogy a webhelyükön keresztül pillanatok alatt megváltoztatják ezt az állapotot. Annak ellenére, hogy az oldal már évek óta létezik, legtöbb tagja fiatal.

A webhelyhez való csatlakozás nagyon gyors és egyszerű. Megkérdezik néhány részletet rólad, és a fiókod már be van állítva. Ha szeretné, a regisztráció után csak tovább bővítheti profilját, de lehetősége van kitölteni azt is, miután felfedezte. A webhely böngészésének megkezdése előtt nincs szükség e-mail ellenőrzésre.

A Dating.com rengeteg lehetőséget kínál a többi taggal való kapcsolattartásra - beszélgethet / üzenetet küldhet, videocseveghet, ajándékokat küldhet és kacsintásokat küldhet, ha még mindig félénk. Van egy Let's Mingle funkció is, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több taggal is kommunikálhasson.

Nézze meg a teljes a Dating.com áttekintése.

Ha kényelmesebb a mobiltelefon használata, a webhelyen van egy alkalmazás is, amelyet használhat.

Előnyei:

 • A számlák ellenőrizhetők
 • A privát fotókért nincs külön költség
 • Átvert tagok visszatérítése

CONS:

 • Korlátozott funkciók a nem fizető tagok számára

# 3 - 2Fuck.com

2fasz navigáció

A webhely meglátogatásakor azonnal barátságos kezdőlap fogad, amely azonnal emlékeztet egy közösségi oldalra. Van egy egyszerű oldala, amely megkönnyíti a webhelyen történő eligazodást. 2Bassza büszkélkedhet több mint 2 millió aktív tagjával, akik minden bizonnyal különböző kapcsolatokat fognak biztosítani számodra, amire soha nem számítasz, hogy bekerülsz az oldalra. E nagy tagság miatt az esélye, hogy nem kap partneret, nagyon csekély. A webhely tagjai többnyire nők, és a legtöbbjük bármilyen szexuális kalandra vágyik. 

A webhelyhez való csatlakozás egyszerű, így akár csak Facebook-fiókját is felhasználhatja a regisztrációhoz. Ha nem szeretné használni a Facebook-ját, megteheti a manuális regisztrációt. A webhely rákérdez a preferenciákra a faj, az életkor, a fétisek alapján, és még olyan specifikus is, mint a kívánt személy testtípusai. Ez a dinamika könnyebb illesztése érdekében. Azonban mindig választhat, hogy nem válaszol a kérdésekre, ha inkább a lehetőségek szélesebb körét és változatosabb lehetőségeket kívánja feltárni.

Eltekintve attól, hogy szabadon csatlakozhat, már a nem fizető tagok számára is sok funkciót kínál. De ha jobban meg akarja fedezni a webhely előnyeit, könnyen frissítheti fiókját.

Előnyei:

 • Nagy tagság; sok nő
 • Gyors és egyszerű interakció
 • Mobilalkalmazás elérhető

CONS:

 • Rengeteg átirányítás van
 • Kevés biztonsági kérdés

# 4 - Fuckbook

faszkönyv

Nevéből ítélve, ami a fasz és a Facebook szójátéka, hálózat a szexelni vágyók számára. Ez az oldal híressé vált nemi pozitív környezetéről. Alig egy év múlva az indulás óta 2014 egyik legismertebb társkereső oldala lett.

Ha ez a jelvény a vállán van, akkor már nem szabad kétszer gondolkodnia ezen a webhelyen. Bebizonyosodott, hogy mennyire hatékony az emberek összekapcsolása az összekapcsolódási kultúrában.

A webhely regisztrációja már most is egyszerű, de a webhely használata még egyszerűbb. Haladó kereső eszközével szűrheti a keresett személyt etnikai hovatartozása, nemi orientációja, sőt fétisei alapján. 

A Fuckbook tagsága világszerte nőtt; a mai napig nagyjából 30 millió tagot ért el. A felhasználók többsége a fiatal lakosság. Soha nem fog elfogyni az emberek ezen a webhelyen való interakciótól, mivel a tagok többsége is kíváncsi a szexre, ha nem is hozzáértő.

Előnyei:

 • Könnyen navigálhat
 • Megfizethető tagság
 • Sokféle kommunikációs mód

CONS:

 • Túl sok hirdetés
 • Üzenetek botokról
 • Nincs elérhető alkalmazás

# 5 - Fling.com

Más versenyző társkereső oldalakhoz képest a tagság szempontjából Flingnek nincs annyi tagja. A webhely csak több országban korlátozott hozzáféréssel rendelkezik, ezért nem olyan széles az elérhetőségük. A nem támogatott országokat egy másik társkereső oldalra irányítják át. Ennek ellenére ennek az igénytelen webhelynek sok aktív tagja van, naponta több millió látogatóval.

A Fling.com nemcsak olyan partnerekkel látja el, akiket egész éjjel összekapcsolhat, hanem cybersex partnereket is, ha ezt virtuálisan szeretné megtenni. 

A webhely kezelőfelülete azonnal szexi hangulatot nyújt Önnek a hangulat felállításához. Soha nem fog aggódni a webhelyen való interakció miatt, mivel különböző módokon lehet kapcsolatot létesíteni a többi taggal. A profiljának növelésével és a fiók testreszabásával is pillanatok alatt lefekteti Önt.

Előnyei:

 • Dinamikus tagság
 • Sok aktív felhasználó
 • Könnyű hozzáférés és navigáció

CONS:

 • Más országok számára nem elérhető
 • A legtöbb funkció a prémium felhasználók számára készült
 • Rengeteg információra van szükség

# 6 - Hát szia

hát szia

Ha nincs türelme vagy ideje felfedezni minden lehetséges mérkőzés profilját, amelyet a nagy társkereső oldalak többsége nyújt, akkor ez lehet az Ön számára. Lehet, hogy a WellHello-nak nincs sok tagja, de ezek az aktív tagok mind egy éjszakai vakációra és gyors repülésre vannak kényszerítve. Lehet, hogy néhány komoly dolgot keres. 

A webhely oldala előkészített, elegáns és könnyen navigálható. A regisztráció gyors; az oldal csak alapvető információkat kér. 

Ha nem úgy dönt, hogy befektet a webhelybe, az 1 USD próbaidőszakot kínál. Ezután megengedett, hogy üzeneteket küldjön és megnézhesse a többi tag profilját, amelyek valószínűleg meg fogják győzni Önt arról, hogy menjen ki mindenre, és emelje prémium tagságát.

Előnyei:

 • Gyors regisztráció
 • Kedvencek listája
 • Megfizethető díjak

CONS:

 • A kommunikáció csak fizetős tagsággal rendelkezik
 • Néhány hostess bot lehet
 • Bosszantó előugró hirdetések

# 7 - XMatch.com

xmatch.com

Az XMatch.com az egyik legmegbízhatóbb alkalmi társkereső oldal. Ez az egyik legmagasabb szintű tevékenység, amely népszerűvé teszi az iparban, és aktív tagjai általában az Egyesült Államokból származó férfiak.

Ha aktív kereső vagy, frissítsd a tagságodat, mert az interaktív funkciók többsége, nevezetesen: flört, üzenetküldés és adásnézés kizárólag a Gold tagjai számára elérhető. Ha azonban alap tagságot szeretnél, akkor is részt vehetsz a felnőtt csevegőszobákban, és létrehozhatod a Hotlist-ot. A regisztráció szó szerint csak öt lépés, és kész.

A webhely megfelelő sémája meg fog egyezni a megadott preferencia alapján. Ha mélyebb erotikus fantáziákba keveredsz kinkkel és fétisekkel, válaszolhatsz egy kérdőívre attól függően, hogy milyen szélsőséges a szexuális hajlamod. Ez segít abban, hogy a webhely megfeleljen az azonos preferenciájú tagoknak. Ez csak egy a sok lehetőség közül, amelyeket felfedezhet és élvezhet a webhelyen.

Előnyei:

 • Különböző keresési és feltárási lehetőség
 • Biztonságos webhely
 • Átfogó törésprofil
 • Átlagköltség

CONS:

 • Átfedi a Friend Finder testvérvállalat tagjait
 • Kevés ingyenes szolgáltatás

# 8 - BiCupid

két hülye

Ennek a bekötési oldalnak van egy célzottabb piaca, amely a biszexuálisok. Amint az a honlapján látható, a regisztrációkor megkérdezik, hogy milyen típusú biszexuális vagy. Mindazonáltal ez nem gátolhatja az egyeneseket vagy a két kíváncsiskodókat a regisztrációban is. Érdekes módon az oldal arra is ösztönzi a párokat, hogy regisztráljanak náluk. Míg a párkapcsolatban élő emberek egyedülállóként regisztrálják magukat a társkereső alkalmazásokban, addig a BiCupd elfogadja azokat, akik párként regisztrálják magukat, és valójában nincsenek csoportos szexek vagy hármasok miatt.

Más társkereső / összekapcsoló webhelyekkel ellentétben a BiCupid egyszerű regisztrációs eljárással rendelkezik, amely már nem követeli meg néhány személyiségkérdést és más hosszú ellenőrzési folyamatot.

A webhelynek vannak olyan különleges tulajdonságai, amelyeket biztosan élvezni fog. De ezek a funkciók ismét csak fizetett tagsággal rendelkezők számára állnak rendelkezésre.

Előnyei:

 • Célzott társkereső
 • Az alkalmazás elérhető mind Android, mind iOS rendszeren
 • Megfizethető díjak
 • Sok érdekes funkció

CONS:

 • Régi oldal design
 • Korlátozott funkciók az ingyenes tagok számára

# 9 - alt.com

alt.com kezdőlap

Több, mint az éjszakai kapcsolattartó emberek, ez a webhely más, nem hagyományos szexuális kapcsolatokat és erotikus gyakorlatokat kínál Önnek. Ha BDSM-be, rabságba, szerepjátékba és más szexuális kapcsolatokba keveredsz, akkor ez az oldal az Ön számára.

A webhelyre való regisztráció teljesen ingyenes. Lehetősége van regisztrálni sajátként, párként vagy akár csoportként. A szabad tagoknak nem kell aggódniuk a hozzáférhetőség miatt, mert rengeteg olyan szolgáltatás van - köztük az élő webkamera, amelyet egy szabad tag élvezhet.

Az ALT.com sok érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek közé tartozik az asztrológiai kompatibilitás. Míg más társkereső oldalak hasonló preferenciájú emberekkel találkoznak, ez a webhely azokat keresi, akikhez asztrológiailag igazodik.

Előnyei:

 • Sok aktív tag
 • Linkek az alternatív nemi közösségekhez
 • Rengeteg ingyenes szolgáltatás

CONS:

 • A webhely kezelőfelülete elég figyelemre méltó
 • Hosszú profilalkotás
 • Hamis profilok

# 10 - SDC.com

swingers randevú klub

A világ egyik legnagyobb és első társkereső / összekapcsoló webhelye még mindig létezik. Csaknem két évtizeddel ezelőtt indították útjára, némelyik akkor, ha felhasználói valószínűleg fiatalabbak, mint az oldal. Az SDC már bizonyította márkáját, nemcsak a társkereső birodalomban, hanem leginkább a szex és más szexuális kalandok terén szerzett szakértelme terén.

Az oldalon nincs sok cenzúra, mivel a tagok többsége szexuálisan felszabadult. Szabadon kifejezik szexuális érdeklődésüket és preferenciáikat. Tehát, ha része vagy a merészeknek, ez az oldal neked szól.

Az SDC kezelőfelülete és funkciói meglehetősen egyszerűek, és azonnal tudná, hogy nem a közelmúltban készült. De az oldal egyszerűsége adja az elegáns hangulatot. Sötét és egyszerű.

Ha nagyon biztos abban, hogy fiókját prémiumra frissíti, a webhely 7 napos ingyenes prémium próbaverziót kínál, és egyetlen fillér elköltése nélkül ingyenes hozzáférést biztosít az összes prémium funkcióhoz.

Előnyei:

 • Sok ingyenes funkció
 • Ingyenesen letölthető alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Playen
 • Részletes profilellenőrzési eljárással rendelkezik

CONS:

 • A webhely navigálása kihívást jelenthet
 • Az árkategória átlagon felüli

# 11 - Swinger életmód (SwingLifestyle.com)

Ha egyedülálló vagy nyitott kapcsolatban élsz szexuális izgalmakkal, akkor ezt a webhelyet feltétlenül meg kell látogatnod. A Swinger Lifestyle olyan régóta működik az iparban, hogy annyira sikeres lett. Egy ponton meg is osztotta sikereit előfizetőivel azáltal, hogy megadta a teljes költséggel fizetett vakációikat.

A webhelyre való regisztráció megegyezik más közösségi oldalakkal és online társkereső oldalakkal. Korlátozott jellemzői vannak azonban a szabad tagok számára. Tehát, ha szeretné élvezni az oldal teljes csomagját, akkor iratkozzon fel és fizessen a tagságért. Az oldal különlegességei közé tartoznak a klubok, amelyeknek tagja lehetsz, utazások és forró dátumok.

Tudjon meg többet erről A SwingLifestyle és hasonló webhelyei itt találhatók.

Előnyei:

 • Sok aktív tag egy időben
 • Az interakciók biztosan potenciális összekapcsolódásokhoz vezetnek
 • Az adatvédelem és a biztonság a webhely legfontosabb prioritása

CONS:

 • Nincs videocsevegés
 • Korlátozott funkciók az ingyenes tagok számára
 • Az interfész elavult

# 12 - BDSM.com

BDSM Dátum otthon

Ha felkeresi ezt a webhelyet, rájön, hogy sok közös vonása van az ALT.com-szal, mivel ugyanazon hálózat üzemelteti őket. Ha azonban mindkét oldalt felfedezné, akkor tudná, hogy mindegyiknek megvan a maga rése az online társkereső világban.

A webhely különlegességei közé tartozik egy forró lista, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon kedvenc embereivel. Láthatja azt is, hogy ki a többi tag közül a párja. A másik az, hogy láthatja, ki nézi vagy érdeklődik irántad.

A webhely üzenetküldési funkciója valóban lenyűgöző, mivel távollétében beállíthat egy automatikus választ. Szűrheti az üzeneteket, és azonnal elutasíthatja azokat a tagokat, akik nem azonos érdeklődésűek.

Előnyei:

 • Nyílt csoportok különféle témákhoz
 • Megfizethető
 • Hozzáférést biztosít az alternatív szexközösségekhez

CONS:

 • Hosszú regisztrációs kérdőív
 • Korlátozott funkciók az ingyenes tagok számára
 • Hamis profilok

Zárszó

Mindezek a swinger és alkalmi társkereső oldalak megadják a szórakozást és izgalmat, amire szüksége lehet, lehet, hogy ez egy egyszerű éjszakai vakáció egy teljes orgiához. Csak annak eldöntése a kérdés, hogy mennyire szélsőséges vagy hajlandó eljutni arra a csúcsra, amelyre vágyakoztál.

Ha nem biztos abban, hogy melyiket próbálja ki, Én személy szerint határozottan tudom ajánlani:
# 1: AdultFriendFinder.com - a vezető vezető platform a különböző szexuális találkozásokhoz.
# 2: SwingerLifestyle.com - csak egy nagyszerű hely a swingerek számára.
# 3: és természetesen, Fuckbook.com - itt teljesítheti minden vágyát. Különösen jövedelmezőjükkel INGYENES próbaajánlat.

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére