Frissítve: 12. július 2024

Swinger Zone Central

& A 12 legjobb swinger társkereső oldal és egyéb szexuális társkereső oldal, mint a SwingerZoneCentral.com

Mutasson 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára

Swinger Zone központi otthon

Szia, kösd be, ha te vagy a swingerrandevúzók Sherlock Holmesja, és mindig észbontó randevúzási módszereket keresel! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja magáról, hogy a legjobb a játékban. Több kommunikációs funkciója van, mint egy többfeladatos polipnak, és a pletykák szerint lehet, hogy helyettesíti ezeket a klubkapcsolatokat. Szóval, ha készen állsz egy randevúzási forradalomra és néhány haladó szintű pletykára, ez az oldal az új BFF-ed!

Hivatalos URL: https://www.swingerzonecentral.com

Ne elégedjen meg kevesebbel, ha a SwingerZoneCentral.com-ot használhatja!

Tegyük fel, hogy kapcsolatban élsz, és szereted a swinginget, vagy egy egyéni kalandor, aki pikáns kapcsolatokat keres swingerpárokkal. Ebben az esetben előfordulhat, hogy kapkodja a fejét, és azon töpreng, hogy mely webhelyek a legmegfelelőbbek a lendületes jelenetbe való belemerüléshez – azokon, amelyek szórakoztatják, biztonságban tartják és lezárják a diszkréciós játékot.

Lépjen be a SwingerZoneCentral.com oldalra, a swingerek végső központjába, ahol más kiváló párokkal találkozhatnak. Az oldal 2006-ban indult, akárcsak a lengő világ OG-ja, és hatalmas közösséggel büszkélkedhet a kapcsolatteremtésre és a felfedezésre.

Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy megközelíthető csodaország, amelyet az életüket feldobni vágyó felnőttek számára szabtak. Tehát ez az oldal a háta mögött áll, ha jó időre vágyik az elkötelezettségek nélkül. Végre nem kell a vázlatos platformokon átfutni.

Regisztráljon és élvezze a Swinger randevúzási életet!

Hé mindenki, figyeljen! Ez a hihetetlen hely mindenkié, akár fiú, akár lány – ez egy igazi befogadó buli, úgy érzed? A regisztráció gyerekjáték, mintha egy laza Netflix-estet tervezne. Csak tíz egyszerű űrlapot kell kitölteni – nem kell minden részletet kiadnia a magánéletéről; csak engedd ragyogni vágyaidat és érdekeidet.

Íme az üzlet – a SwingerZoneCentral.com nem fürkészi az Ön titkos történeteit, de érdekli őket, hogy mibe keveredik. Miért? Mert ez segít nekik, hogy fantasztikusan töltsék az itt töltött időt, mint a saját útmutatód a felnőttek szórakozásához. Igen, volt egy kis táncom késéssel az oldalon – okold a virtuális cha-cha-t –, de ez egy kisebb csuklás a hatalmas swinging élményhez.

Aggódsz a kíváncsi emberek miatt? Ne féljetek, haverok! A SwingerZoneCentral.com úgy néz ki, mint egy szuperhős a kényelmes spandexben. Csak jó e-mail fiókkal rendelkező felhasználók csatlakozhatnak a bulihoz. Érzi már a biztonság meleg ölelését? Fogadok, hogy igen – nincs helye kétségnek!

A SwingerZoneCentral.com egyszerű, de funkcionális kialakítása

Swinger Zone Central áttekintés

Képzelje el a Swingerzonecentral.com-ot, mint a menő gyereket a randevúzási szcénában, aki a Facebookot és az egyszerűséget ötvöző felhasználói felülettel feszegeti a dolgait. Annyira egyszerű, hogy profiként navigálhat a funkciói között, gyorsabban, mint egy zacskó pattogatott kukoricát átrágni a filmes este során.

Most pedig merüljünk el a párosítási játékban – ez olyan egyszerű, mint egy napsütéses napon. Az olyan interaktív kommunikációs funkciókkal, mint a BootyCalls (igen, jól hallottad), a potenciális meccsekkel való kapcsolatteremtés olyan érzés, mintha egy párkereső lennél egy extra izgalommal. A BootyCalls nem csak szórakoztató szavak; olyanok, mint egy aranyjegy, amellyel bejelentheti elérhetőségét, és megadhatja saját preferenciáit, így személyre szabott bulivá változtatja a randevúzást. Lényegében ez a webhely azt kiáltja: „Hé, itt vagyok, készen állok a gurulásra – világítsuk meg az éjszakát!”

Egyedülálló funkciók, amelyek szórakoztatóbbá teszik a hintázást a SwingerZoneCentral.com oldalon

Swinger Zone Central profil
 • Élvezze a Facebook-szerű funkciót

A SwingerZoneCentral.com oldalon képzelje el, hogy megalkotja pörgős profilját, olyan, mint a Facebookon, de egy extra fűszerrel! Dobd be a legmenőbb képeidet, és ejts néhány játékos megjegyzést mások virtuális falára – ez alapvetően egy felnőtt digitális játszótér, nem viccel. Felejtsd el az árnyékban lopakodni, azon tűnődni, hogy mi főz máshol; csak nyomd meg a követés gombot, és bam! A legfrissebb események és a párás pillanatképek részese lehetsz. Kíváncsi vagy az újoncokra? Merüljön el az izgalomban, és nézze meg a friss arcokat a tagok területén – olyan érzés, mintha minden alkalommal kibontana egy meglepetést!

 • Pop That Booty Call

A dolgok fűszerezése gyerekjáték! Fedezze fel a „Booty Call”-ot – gondoljon rá úgy, mint egy kellemes Craigslistre a pillanatnyi összejövetelekre. Ossza meg, ha készen áll rá, vagy nézze át mások hívásait. Különböző szintjeik vannak, például a „Mild” azoknak, akik szeretik a csillogó hangulatot, és csevegni szeretnének. Van még akcióra nyitva álló „Fun” és „Forró” is; kattintson rá, és indul a játék. Végül a „vad” – mondjuk, ez egy garantált kaland. Vannak, akik kitervezik, de a legtöbb ilyen cselekmény a pillanat hevében történik. Könnyű peasy, igaz?

 • Keressen egyezéseket szűrők segítségével

Megvan ez a remek funkció, amellyel búcsút inthetsz mindenkinek, aki nem illik a hangulatodhoz (sayonara, dohányosok!). Ráadásul mindenki hálószobájának kívánságlistájáról közvetlenül a felhasználói profilokban juthat el – egyéni furcsaságokról és trükkökről beszélünk. Olyan ez, mint egy kis bepillantás egy könyvbe, mielőtt eldönti, hogy elolvassa-e!

 • Tervezz, ismerkedj, utazz és robogj!

A SwingerZoneCentral.com menő, nem a tipikus felnőtt társalgó – inkább Disneyland az izgalomra vágyó felnőttek számára. Könnyedén lapozhat a felhasználói profilok között, találkozókat tervezhet másokkal, megoszthatja utazási dátumait a spontán kapcsolatok érdekében, és megtekintheti a különböző államok swinging klubjainak listáját. Olyan, mint a kapcsolatok és lehetőségek büféje, felhasználóbarát módon, szépen csomagolva. Tehát akár egyedül, akár egy dinamikus duó tagjaként repülsz, ez az oldal a felnőttek szórakozásáról szól!

A legjobb dolgok hintázás közben

Swinger Zone központi terv

Rendben, hadd részletezzem a SwingerZoneCentral.com-ról. Olyan ez, mint a segítőkész barátod webhely formájában, mindig ott van, amikor a megfelelő irányba kell bökni. Képzelje el ezt: a felfedezés során ezek a kis információs dobozok bukkannak fel, mint a digitális segítőtársa, és megtudhatja, mi az. Ez olyan, mintha egy haverja gondoskodna arról, hogy minden kattintásról és változásról értesüljön.

De várj, van még! Ez az oldal a felnőtt kalandok bölcs öregje. Ez nem csak arról szól, hogy kapcsolatot teremtsen más izgalmakra vágyókkal; ez a tippek és trükkök aranybányája. Szeretnél a népszerű gyerek lenni, rengeteg profillátogatással? Megkapták a hátadat. Segítségre van szüksége az oldal kiderítéséhez? A GYIK és a webhely adminisztrátori segítsége az Ön megbízható útmutatója, készen áll arra, hogy segítsen a fordulatokon.

Sokat takaríthat meg a SwingerZoneCentral előfizetési csomagjaival

Swinger Zone Central fotók

Beszélgessünk a divatos dolgokról a SwingerZoneCentral.com-on – néhány egyedi funkciót kínálnak (nemrég említettem), lényegében a Fun Town VIP-jegyét! De tudod, hogy megy; a jó dolgok az életben (és a szerelem) gyakran árcédulával járnak. Legyen szó egyszerű üzenetekkel, vagy all-in a VIP-jutalmakért, ez egy fizetős helyzet.

Nos, íme a lapát terveikről – rengeteg választási lehetőség! Megvan az egy hónapos, három, öt, hat és 12 hónapos előfizetés. Mintha a kedvenc fagylalt íze mellett döntene, sokkal izgalmasabb! Értem; ez a 12 hónapos terv arra késztetheti, hogy felvonja a szemöldökét, de várjon egy kicsit. Bontsa le hónapról hónapra, és lepje meg – 67%-ot takarít meg az 1 hónapos szerződéshez képest. Szóval, ez nem csak arról szól, hogy találjunk egy lengő cimborát; ez is arról szól, hogy édes ajánlatot szerezzen a pénztárcájának!

Nem minden dolog tökéletes: A Swinger Zone Central hátránya

Swinger Zone Central online

A SwingerZoneCentral.com egy könnyen használható csatlakozási oldal, olyan kiváló funkciókkal, amelyeket mások szívesen látnának. De itt van a helyzet: a profilok keresése olyan, mintha kincsvadászatra indulna, olyanokat találni, amelyek régóta nem léteztek – hónapokról, esetleg évekről beszélünk. És az admin? Úgy tűnik, jobban érdeklik őket a nagy számok, mintsem hogy kiváló társalgót szervezzenek a hasonló gondolkodású swingereknek. Ráadásul a chat funkció? Ez olyan, mint egy robbanás a múltból, összehasonlítva más menő oldalakkal.

Arról nem is beszélve, hogy nincsenek elérhető nyilvános fórumok, de van ez az exkluzív csoportos fórum, ahol mindenki csatlakozhat. A lábad elé nézz; ha összezavarod a csoport „tulajdonosát”, akkor megnyílik az ajtó. Ez a hely olyan potenciállal rendelkezik, mint egy rejtett drágakő, amely egy kis csiszolásra vár. Számos frissítéssel és változtatással ez lehet a legjobb hely a felnőttek randevúinak. Olyan ez, mint egy ígéretes projekt, amely még nem érte el a főnyereményt.

Tegye priváttá és biztonságossá böngészését a SwingerZoneCentral oldalon

Swinger Zone központi üzenetek

Gondoljon magánéletére a SwingerZoneCentral.com webhelyen, mint egy szuper erős zárra. És képzeld csak? Te vagy a felelős, nagyon szorosan tartja a kulcsot. Ez nem akármilyen régi magánéleti dolog; inkább olyan, mintha a titkos kerted lenne. Igen, te döntöd el, hogy mely fényképek egyediek, és ki láthatja őket.

Aggódik, hogy a teljes neved megjelenhet a profilodban? Semmi gond! Ez titok, mint amikor egy bűvész trükközik. Az Ön adatai? Rendkívül biztonságos, mint amikor az alapvető dolgokat biztonságos helyen tartják. Valójában ez nem csak egy szokásos társkereső webhely; ez az Ön online biztonságos helye, ahol minden szórakoztató és privát dolog megtörténik. Tehát nyújtson egy kicsit a magánéleti izmait, és élvezze a jó időt, tudva, hogy titkai biztonságban vannak.

A SwingerZoneCentral.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Speciális párosítási szolgáltatás
 • Videocsevegési funkciót kínál
 • Testreszabható profilok
 • Diszkrét profil
 • Az adatvédelem biztosított
 • Swingereknek készült
 • Sok évig használt

CONS:

 • Mobil alkalmazás még nem érhető el
 • Néha lassú a betöltés

A 12 legjobb swinger társkereső oldal és a SwingerZoneCentral.com-hoz hasonló egyéb szexuális társkereső oldal:

# 1 - Swinger Date Central

A történelem egyik első swinger-webhelye az interneten, a Swinger Date Central vagy az SDC fenntartja elkötelezettségét amellett, hogy csodálatos helyszínt biztosítson a swingereknek. Leginkább Európában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található. Ezekből az országokból sok swinger regisztrál, és szabadon fejezi ki swinger életmódját.

Előnyei:

 • Tagok milliói, a többség az Egyesült Államokban, Európában és Hollandiában
 • 20 napos próbaverziót kínál, és a webhely funkcióinak 95% -át felhasználva áttekintést adhat arról, hogy a webhely megfelel-e az Ön ízlésének
 • Rengeteg blog és tanács a szexről, az egészségről, az utazásról, a swingerről, az oktatásról és egyebekről

CONS:

 • Csak a webhelyen érhető el, nincs alkalmazás verzió

# 2 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az öröméről, az információról, az ingyenes és a szórakoztatásról ismert SpicyMatch webhely csúcsminőséggel hozza a swinger közösségét. Ingyenes fiók használatával a tagok eligazodhatnak a webhely összes funkciójában, és párokat, egyedülállókat és csoportokat kereshetnek a swingerek számára szervezett eseményen vagy partikon.

A SpicyMatch lehetővé teszi a tagok számára, hogy számláik tartalmát nyilvánosan vagy privátban tartsák. Lehet, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha másoknak nem látják el a dolgokat. A webhely validációs rendszere mindenekelőtt arról biztosítja az összes tagot, hogy a csalóknak nem szabad csalogatniuk. Ezt a weboldalt az alapítók azért építették, hogy csak a swinger életmód számára biztosítsanak helyszínt.

Kattintson ide a SpicyMatch teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

# 3 - Swingles.com

Swinges haza

Ide került egy minőségi webhely, amely átfogó eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a swinger életmódhoz. A Swingles több ezer taggal rendelkezik, és egyedülállók, párok és swingerek adják a lehetőséget, hogy ítélet nélkül fedezzék fel a swinger életmódját. Gyors és egyszerű regisztrációval rendelkezik, és fiókja készen áll a használatra. Ha kényelmetlenül érzi magát az online bemutatás miatt, a webhely lehetőséget nyújt arra, hogy láthatatlan módba lépjen és szexi fotókat töltsön fel. Csak más tagok tekinthetik meg a fióktulajdonos meghívása alapján.

Előnyei:

 • Rengeteg tag érdekli a lengést
 • Csevegőszobák és élő csevegések állnak rendelkezésre

CONS:

 • A webhely újoncai eleinte zavarosnak találhatják a weboldalt

# 4 - Szerelem Voodoo

lovevoodoo

A Swinger webhely és a közösségi média platformja, a Love Voodoo egyablakos hely a swingerek, valamint a szex és a swinger életmód iránt érdeklődő emberek számára. Ez nagyszerű lehetőség az emberek számára a szexuális késztetések eligazodásában és a szexuális feszültség kifejezésében. A tagok itt könnyedén élnek, és aktívan keresnek egy gőzölgő szórakozást. Új látogatók vagy tagok számára a webhely minden tagjának ítéletmentes környezetet biztosít, így nem kell aggódnia a lábujjak megmártózása miatt. Mindenekelőtt az összes bizalmas információ és fizetési művelet biztonságos és biztonságos.

Előnyei:

 • Vegyen részt és kommunikáljon igazi swingerekkel
 • Tapasztalt és amatőr swingereket várunk
 • Az ingyenes verzió hozzáférhet legtöbb funkciójához

CONS:

 • A weboldaltervezés régi, és zavaró lehet a navigálásban

# 5 - Fabswingerek

fabswingerek

A Fabswingers az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező webhely, amelyet az internet legolcsóbb Swinger webhelyének tartanak. Több mint 200,000 XNUMX tagot számlál, és a napi egyedi látogatók száma az indulás óta növekszik. A webhely minden funkciója egyetlen fillér fizetése nélkül is elérhető. Ezenkívül biztosíthatja a profilok hitelességét, mivel intenzív ellenőrzési eljárást alkalmaz a csalások behatolásának megakadályozására.

Előnyei:

 • Csevegések, fórumok és videokommunikáció állnak rendelkezésre
 • Számos tag az Egyesült Királyságban

CONS:

 • Még nincs alkalmazásverzió

# 6 - Cassidy

kasidie

A Kasidie ​​egy másik csodálatos webhely, amely kielégíti az emberek igényeit, különösen a swinger életmóddal kapcsolatban. Az oldal elsősorban olyan pároknak szól, akik hajlandók találkozni más swingers társaikkal, szexuális tevékenységet folytatni és társadalmi eseményeken részt venni. Kasidie ​​számos módszerrel és kapcsolattal rendelkezik a swinger életmód megismerésére és gyakorlására. A webhelyen van egy szexmérő is, ahol a tagok skála szerint értékelhetik a többi tag profilját.

Tekintse meg Kasidie ​​teljes értékelését.

Előnyei:

 • Vannak események, amelyeket helyben, országosan és nemzetközi szinten tartanak
 • Ez magában foglalja az utazást és a randevút rövid ideig
 • A felhasználók száma nagy, és sok aktív tag van nap mint nap

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a többi tag profilját

# 7 - Swing LifeStyle

swinglifestyle otthon

Az SLS vagy közismert nevén a Swing LifeStyle egy egyesült államokbeli webhely, amely a swingerek számára a legjobb platformot kínálja a swinger életmód felfedezéséhez, bővítéséhez és megtapasztalásához. Népszerű címkéje, a „Start Your Sexual Revolution” bemutatja, hogy az oldal mögött álló emberek mennyire lelkesek a nem hagyományos kapcsolatok és a partnerek cseréje iránt.

Íme egy teljes Swing LifeStyle áttekintés.

Előnyei:

 • Az egyik legrégebbi weboldal, amely a swinger életmóddal foglalkozik
 • A tagok minden nap nagyon aktívak az oldalon
 • Számos rendezvényt terveznek a nagyobb városokban
 • Országszerte rendelkezésre állnak a swinger klubok listája

CONS:

 • Csak a Premium tagsággal lehet üzenetet küldeni az embereknek

# 8 - Swinger életmód

swingerliffestyle

A Swinger Lifestyle oldal mottója összehasonlítható a Swingtowns-szal. Ez több, mint egy tipikus társkereső platform, mert itt a tagoknak lehetőségük van megismerni az életmódot, mielőtt alkalmi szexuális találkozásokba merülnének. Ez előnyös a kezdők körében, mivel átfogó megértést és elvárásokat fognak kapni a lengéssel kapcsolatban. A Swinger Lifestyle információ tartalmaz szótárakat, italokat és még mást.

Előnyei:

 • A tagok minden nap aktívak
 • Az események elérhetők és tervezettek az oldalon szereplő nagyobb városokban
 • A világon több mint 16 millió tag van regisztrálva
 • Minden hónapban több mint ötmillió látogató van világszerte

CONS:

 • A prémium tagok csak üzenetküldést használhatnak
 • A Facebook regisztrációként történő használata nem érhető el

# 9 - Swinger Social

SwingerSocial

Akár újonc, akár veterán swinger vagy, a SwingerSocial most kapta meg a pontos funkciót az Ön számára. Ezen az oldalon tanúi lehetünk annak, hogy igazi swingerek jönnek játszani. Mindenki nyitott gondolkodású, és a kritika nem szól a szókincsén. Vegye fel a kapcsolatot más tagokkal, és szervezzen helyi időpontokat hármasban, orgiában vagy romantikus szexben. Csak annyit kell tennie, hogy a regisztrációkor megad egy érvényes e-mail címet, és máris mehet. A SwingerSocial webhelynek egyszerű, mégis friss megjelenésű felülete van, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyedén navigálhassanak a webhelyen.

Előnyei:

 • A tagok csevegőszobákat építhetnek, hogy video- vagy hangcsevegés útján kommunikáljanak más tagokkal
 • A mobil verzió elérhető és jól teljesít
 • Szexi és erotikus fotógalériák tekinthetők meg

CONS:

 • A fizetett tagságra nincs visszatérítési irányelv
 • A Kanadán és az Egyesült Államokon belüli swingerek előnyösebbek ezen az oldalon

# 10 - SwapFinder

cserekereső

A SwapFinder megkönnyíti a felhasználók számára a webhely böngészését és kinézetét, mivel ugyanúgy működik, mint az összes többi közösségi oldal. Ezenkívül rendelkezik egy speciális keresési eszközzel, amely megkönnyíti a keresést. Lehetősége van szűrni a keresést az Ön által preferált faj, nem, mell / pénisz méret vagy akár a kink alapján.

Kattintson a SwapFinder teljes áttekintésének megtekintéséhez.

Előnyei:

 • Szervezett weboldal tervezés
 • Egyszerű és gyors regisztráció
 • Széles aktív tagság

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás
 • Néhány funkció az ingyenes tagok számára

# 11 - 99ZÍNEK

99FLAVOURS csatlakozik

A 99flavors a legnagyobb eléréssel rendelkezőnek és a vezető társkereső és swinger oldalnak számít, világszerte 95 millió taggal büszkélkedhet. Az oldal igazán híressé vált azok körében, akik intenzív szexuális kalandra és felfedezésre vágynak. Azok, akik állandó kapcsolatokat keresnek, valószínűleg kihagyják az oldalt.

A tagok azonnal üzenhetnek egymásnak, van 2 irányú webkamerája is a jobb videókommunikáció érdekében, fotókat is cserélhetnek. A randevúk és találkozók azonnal megtörténhetnek. További izgalmas funkciók közé tartozik a „Sex Academy”, ahol a tagok új hálószobás trükköket tanulhatnak, és a „Verseny”.

Tudjon meg többet a 99FLAVORS-ról ebből a teljes áttekintésből.

Előnyei:

 • Részletes profilok
 • A regisztrációt követően a kezelőfelület felhasználóbarát

CONS:

 • Az oldalt nehéz megtalálni
 • Kevesebb tag hasonlít más swinger oldalakhoz
 • Drága tagság
 • Unalmas regisztráció

# 12 - Titkos előnyök

secretbenefuts cukor társkereső

A SecretBenefits egyik elsődleges célja formális megállapodások és kapcsolatok kialakítása a SugarDaddies-szel. Finanszírozást és támogatást biztosítanak a cukorbabák számára szeretetért, ragaszkodásért és hűségért cserébe. Bár a SecretBenefits egy összekapcsolt webhely, nem igazán az a tipikus webhely, amelyet az interneten látunk.

Hosszú listát tartalmaz a SugarBabies és a sugar-daddy fajtákról, és megbízható forrásnak bizonyult a tapasztalt randevúzók és az újoncok számára. Tehát, ha kíváncsinak érzi magát, és furcsán érdekli a cukorpapa életmód, vagy egy bájos lány, akit szeretne cukorbaba lenni, a SecretBenefits minden bizonnyal problémamentes megoldás.

Tekintse meg a SecretBenefits teljes áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg csaj
 • Egyszerű és rövid regisztrációs folyamat
 • A profilok hitelesítésen mennek keresztül
 • A nők szabadon használhatják

CONS:

 • Nincs elérhető alkalmazás

bottomline

A Swinger Zone Central olyan, mint az a megbízható barát, aki mindig összejött. Az oldalon nem dobálnak konfettit, és nem forgatnak vissza, de van ez az előkelő hangulata, amely azt mondja: „Tudjuk, mit csinálunk.” Nézze meg – ez egyértelmű, nem értelmetlen, és profi érzése van. Íme az MVP lépés: az előfizetési díjak egy kicsit hullámvasúthoz hasonlíthatnak, a tartózkodási helytől függően. Szóval, végezzen egy kis nyomozómunkát, mielőtt előveszi a pénztárcáját. Nézze meg a potenciális mérkőzéseket azokon a területeken, amelyekre le kell néznie – ne szégyellje magát; úgy képzeld el, mint a felnőtt társalgó feltérképezését. Biztos akarsz lenni benne, hogy ez a megfelelő bérlet a kalandodhoz, igaz?

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére