Frissítve: 20. július 2024

Scambistipercaso (Swingers By Chance)

& Top 12 helyi swinger és swinger társkereső oldal, mint a scambistipercaso.it

Mutass 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára

Scambistipercaso main

Szeretnéd kipróbálni a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swingeres érdeklődésedet? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és dogging társkereső oldala. Itt találkozhat több ezer helyi swingerrel, hogy chateljen, találkozzon és cserélgessen! A Scambistipercaso hirdetésekkel, klubokkal, csoportokkal, bulikkal és számos olyan szekcióval is rendelkezik, amelyek megfelelnek az Ön lengő életmódjának. Természetesen ez nem csak egy alapvető swinger társkereső oldal, csakúgy, mint a hagyományos platformok, mert többet kínál, mint amit elvár. Mindenesetre menjünk közvetlenül a lényegre, és ássuk alább egy kicsit a Scambistipercaso-t.

Hivatalos URL: https://www.scambistipercaso.it/

A Scambistipercaso lengő és kutyázó életmódja

A Scambistipercaso egy izgalmas helyszín Olaszországban. 2018 óta létezik, de rengeteg felhasználót vonzott Olaszországban, annak ellenére, hogy új. Lehet, hogy a helyen egy barom swinger és poliamor dogger van a környéken. Ezenkívül lenyűgözött az oldal barátságos hangulata, tekintve, hogy nyitottak, és lehetővé teszik a szexualitás minden típusának interakcióját és elköteleződését. Tehát akár meleg, leszbikus, transz vagy heteroszexuális vagy, a Scambistipercaso üdvözli Önt a swinging szórakozásban!

Természetesen a Scambistipercaso releváns linkjei, hirdetései és ajánlásai segítségével sokkal könnyebb lenne megtalálni a tökéletes swingert. Arról nem is beszélve, hogy hihetetlen eszközökkel, funkciókkal és keresési funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesen megkönnyítik a böngészést.

A Scambistipercaso privát és felnőtt csevegőszobái swingereknek

Privát beszélgetések

Ez az, amit szeretek a Scambistipercaso-ban – van egy helyszíni csevegési és élő kamerás funkciója, amelyek segítenek kapcsolatba lépni más swingerekkel, mielőtt találkoznának. Hozzáadhat néhány swinger barátot, és beszélgethet velük, fotókat vagy videókat cserélhet velük csevegésen keresztül. Ezer felhasználó volt elérhető az interneten, amikor ezt a véleményt írtam, úgyhogy jobb, ha csatlakozzon hozzájuk, és nézze meg, ki játszik jelenleg egy vad szórakozásért!

Felnőtt kameraműsorok

Scambistipercaso chat szoba

Mindeközben, ha jobban szereti a csípősebbet és a csípősebbet, a Scambistipercaso fantasztikus streaming videókat és kameraműsorokat is kínál mindenki számára. Nagyon jó nézni és találni erotikus előadásokat számos tagtól világszerte. Jelenleg az oldal minden felhasználó számára lehetővé teszi, hogy legfeljebb öt kameraműsort streameljen, és a legtöbbet hozza ki idejéből. Őszintén szólva, nem tudom elképzelni, hogy egyszerre öt (5) kameraműsort nézzek, mert személy szerint jobban szeretek egy kamerás lányra összpontosítani.

Csoportos csevegések

A Scambistipercaso Csoportos csevegés funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a webhelyen belüli üzenetküldő rendszer segítségével csevegjenek más swingerekkel. Ebben a csevegőszobában azonban csak a benne lévőkkel cseveghet. Ez azt jelenti, hogy aki csatlakozik a csoportos csevegéshez, az interakcióba lép. Természetesen meghívhat bizonyos barátokat, hogy csatlakozzanak. A csoportos chat funkció webkamerát is tartalmaz, így mindenki akkor láthatja egymást, amikor akar. Sok felhasználó szívesebben használja a Scambistipercaso csoportos chatjét, hogy értékelje és beszéljen más swingerekkel, mielőtt megbeszélné a találkozót.

Swinger történetek a Scambistipercaso.it oldalon

Scambistipercaso történetek

Meglepődve láttam, hogy a Scambistipercaso-nak van egy rovata is, ahol néhány erotikus és egyedi történetet olvashattok közvetlenül maguktól a swingerektől. Ezek a történetek valódiak, és megtudhatod, hogyan működik a lengő életmód (ha még nem ismered ezt).

Kétségtelen, hogy ezek a Scambistipercaso nem csak hétköznapi mesék, hanem tele vannak fantasztikus történetekkel és élményekkel. Ezeket a történeteket máshol is megtalálhatja, így biztos vagyok benne, hogy mindegyiket imádni fogja. Nemrég olvastam párat, és ó, fiú, nem tévedtem! Ez határozottan felállította a képzeletem beindításának mércéjét. És ha te is szeretnéd megosztani a tiédet, nyugodtan tedd meg. Ez a funkció ingyenes, és lehetővé teszi, hogy egész Olaszország (vagy a világ) olvassa, milyen szórakoztató és izgalmas a swinging életmód és a swinger közösségben való részvétel!

Scambistipercaso Kutyaszolgálata

Scambistipercaso kutyázás

Mit értesz a "kutyázás" alatt? Lehet, hogy néhányan nem ismerik a kutyázást, mivel mi a lengő életmóddal foglalkozunk. Amúgy a kutyázás hasonló a swingerhez, még szórakoztatóbb és exhibicionistabb. Ez a nyilvános szexuális tevékenység egyik formája, erotikus szórakoztatás céljából. Sokan a swinging életmódot gyakorlók is érdeklődnek a kutyázás iránt, vagy foglalkoztak vele. Ki ne tenné, igaz? Szórakoztató, fantáziát megvalósító és határozottan kielégítő!

Szerencsére a Scambistipercaso rendelkezik egy olyan részleggel, ahol kísérletezhetsz a kutyás életmóddal. Ez a funkció csak egy kérésnek indult, amíg a kereslet nem nőtt, így a Scambistipercaso gondoskodott arról, hogy minél hamarabb teljesítse. Mostantól az emberek élvezhetik a több taggal való kapcsolatfelvételt – legyen szó párokról, egyedülállókról vagy bárkiről, aki nyitott a kutyázásra.

Ezenkívül a Scambistipercaso felsorolt ​​néhány fantasztikus helyet, helyszínt és helyet, ahol biztonságos a kutyafuttatás. Valójában sokan használták ezeket a foltokat, és sikeresen fejezték ki szexualitásukat nyilvánosan. A kutyázás izgalmas élmény, de alapos gyakorlás és megfontolás nélkül borzasztó találkozássá válhat. Természetesen a Scambistipercaso gondoskodik arról, hogy ajánlásaik biztonságosak és legálisak kutyatartási célokra.

A kutyázás szabályai

Tehát, mielőtt beleegyezne a kutyatartási megállapodásba, győződjön meg arról, hogy megértette az ilyen jellegű tevékenységekre vonatkozó összes szabályt. Alaposan meg kell értened, hogyan működik ez. Az első dolog, amit észben kell tartani, a kutyázás mindig szex lesz. Ezenkívül vannak az oldalon kutyázásra szánt hirdetések is, ezért mindenképpen használja őket a sikeres élmény érdekében. Végezetül ne felejtsd el élvezni és szórakozni a kutyás élményben! Csak ez számít.

Swinger klubok, csoportok és bulik a Scambistipercaso.it oldalon

Erotikus klubok swingereknek

Scambistipercaso klubok

A Scambistipercaso átfogó listát kínál az elérhető swingerklubokról Olaszországban. Találja meg a tökéletes klubokat vagy exkluzív eseményeket a hozzád hasonló swingerek számára, ha csatlakozni szeretne a szórakozáshoz. A listán elolvashatja az értékeléseket és a részletes információkat, így biztos vagyok benne, hogy a Scambistipercaso valóban segíthet. Megnéztem néhány ajánlott klubot a környéken, és mindegyik nagyszerű. Mindegyik más-más témájú, és egyedi preferenciák szerint illeszkedik.

Íme néhány klub, amelyeket megnéztem: Elite Club Exclusive Naturist Spa, Club Privè Aphrodite, Club Privé Ferment és La Maison de l'Amour Club Prive. A Capriccio Club Prive, a Bolero Palace, a Fashion Club Milan, a Glam and Chic, a Flirt Club, a Le Chic – Naturista klub, a Certain Nights – Spa & Privee is remek helyek voltak!

Swinger csoportok

Scambistipercaso csoportok

Nem minden swinger kedveli a hasonló swinges életmódot, van, aki a konkrétabbat szereti, míg mások mást. Ez az oka annak, hogy a Scambistipercaso létrehozott egy, a Swingers csoportoknak szentelt részt a webhelyén. Ez a rész lehetővé teszi az emberek számára, hogy találkozhassanak swingerekkel, és megosszák egymással az érdeklődésüket. De amit jobban szeretek ebben a csoportban, az az, hogy nem kizárólag a swingerekre koncentrál, mert nyitott más területekre is, mint például a sport, a kertészkedés, a főzés stb.

Nagyon kíváncsi voltam, ezért kipróbáltam, és olyan izgalmas csoportokat találtam, mint a Sex Has No Age – Real BSX és felnőtt párok, a Pleasure Under to the Bad Wolf, a Group for Games Mantua, a The Fellatrici Club és a Puglia Bari & Surroundings.

Swinger bulik

Scambistipercaso party

Semmi sem kiválóbb, mint egy swingerekkel teli bulin lenni. Mennyei érzés lehet olyan emberekkel körülvéve, akiknek ugyanaz az érdeklődési köre és életstílusa, mint te. Szóval, ha ez fantasztikusan hangzik, nézze meg a Scambistipercaso Swinger Party listáját. Rengeteg hirdetést tartalmaz, ahol találkozhatsz és emlékezetes barátokat szerezhetsz Olaszországban. Hagyd ki a virtuális baromságokat, és csak bulizz!

Scambistipercaso Swinger személyes hirdetései

Scambistipercaso hirdetések

A Scambistipercaso különböző személyes hirdetéseket kínál az oldalon, ahol tökéletes swingereket találhat egy izgalommal és szórakozással teli éjszakához. Rengeteg hirdetést tartalmaz pároknak, férfiaknak, nőknek, melegeknek, leszbikusoknak, transznak és sok másnak. Szóval biztos vagyok benne, hogy megtalálja a tökéletes párját.

Az oldalon hirdetések találhatók pároknak, férfiaknak és nőknek, akik pár swingert keresnek a párok rovatába. A Meleg pár hirdetések személyes hirdetéseket is tartalmaznak, amelyek meleg párokat, férfiakat vagy nőket keresnek. Eközben vannak hirdetések nőknek, férfiaknak és pároknak, akik swinger nőket keresnek. Egyes hirdetések hasonlóképpen a férfiakat/melegeket kereső férfiakra vagy melegekre összpontosítottak. Végül pedig a csoportos swingert kereső pároknak, férfiaknak és nőknek szóló hirdetések már jó ideje nem jelennek meg.

Olaszország helyi swingerei a Scambistipercaso.it oldalon

Scambistipercaso helyi swingerek

Teljesen lenyűgözött, amikor megláttam a Scambistipercaso hatalmas swinger-könyvtárát. Rengeteg hely van, ahol minden swingert megtalálhat Olaszországban – legyen szó egyedülállókról, párokról vagy csoportokról. Számos népszerű helyszínt láttam itt, köztük Barit 270+ taggal, Bergamót 260+ taggal, Bolognát 350+ taggal és Cagliarit 160+ taggal. Néhány helyen lenyűgöző tagok is vannak, például Palermo 200+ taggal, Verona 270+ taggal, Vicenza 160+ taggal és Rimini 140+ taggal.

Ezenkívül Scambistipercasonak vannak swingerei néhány autonóm közösségben, mint például Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Piemont, Puglia, Szardínia, Szicília, Toszkána, Trentino-Alto Ad Umbria és Veneto. Ezeknek a közösségeknek átlagosan 200-XNUMX tagja van, így biztos vagyok benne, hogy rengeteg swingert találsz majd.

A tagok biztonsága és anonimitása

Scambistipercaso chat

A Scambistipercaso védi tagjainak magánéletét és anonimitását. Soha nem követelik meg, hogy személyes adatokat adjon meg magáról, beleértve a nevét, születésnapját vagy életkorát. Természetesen az oldalon minden diszkrét, mert nem mindenki mutatná meg szívesen lengő életmódját. A Scambistipercaso ezt tiszteletben tartja, ezért gondoskodtak arról, hogy minden részlet az Ön ellenőrzése alatt legyen. Ezenkívül a Scambistipercaso nem veszi el a kedvét attól, hogy teljesen felhagyjon a személyes dolgok megosztásával, hanem arra ösztönöz, hogy gondos felelősséget vállaljon, akivel kapcsolatba kerül.

A Scambistipercaso.it előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Legnagyobb könyvtár
 • Aktív tagok
 • Exkluzív swingerek és doggerek számára
 • Számos funkció
 • Magán és névtelen tagok
 • Partik, csoportok és klubok vannak a swingerek számára
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • A helyszínek Olaszországban vannak

A 12 legjobb helyi swinger és swinger társkereső oldal, hasonló a Scambistipercaso.it oldalhoz:

# 1 - Swingers randevúzóklub

swingersdateclub haza

A történelem egyik első swinger-webhelye az interneten, a Swingers Date Club vagy az SDC fenntartja elkötelezettségét amellett, hogy fantasztikus helyszínt biztosítson a swingereknek. Elsősorban Európában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található. Ezekből az országokból sok swinger regisztrál, és szabadon fejezi ki swinger életmódját.

Íme a Swingers Date Club teljes értékelése.

Előnyei:

 • Tagok milliói, a többség az Egyesült Államokban, Európában és Hollandiában
 • 20 napos próbaverziót kínál, és a webhely funkcióinak 95% -át felhasználva áttekintést adhat arról, hogy a webhely megfelel-e az Ön ízlésének
 • Rengeteg blog és tanács a szexről, az egészségről, az utazásról, a swingerről, az oktatásról és egyebekről

CONS:

 • Csak a webhelyen érhető el, nincs alkalmazás verzió

# 2 - Flirt.com

flirt.com

Swingerek, párok és szinglik folyamatosan a Flirt.com nevű platformról beszélnek világszerte. Ez a webhely ingyenes funkciók széles skáláját kínálja, amelyek támogatják a felhasználókat erotikus fantáziák és intim kapcsolatok megvalósításában. Ennek a webhelynek több mint hetvenmillió profilja van a nyilvántartása szerint, és kétségtelenül elakad.

Sőt, a platform garantálja, hogy az oldalon elérhető összes szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, és a jövőben semmilyen további rejtett díjjal nem lehet találkozni. A fizetett tagság azonban azt a kiváltságot biztosíthatja a felhasználóknak, hogy többet jelenítsenek meg a keresőmotorok eredményei között. A regisztráció nem mindenki számára jelent dilemmát, mert a weboldal ésszerű, gyors és tömör módszert alkalmaz.

Kattintson ide a Flirt.com teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • A funkciók szabadon használhatók
 • A webhely kialakítása és elrendezése egyszerű és tiszta
 • Több privilégium csevegni más tagokkal
 • A webhely alkalmazásverziója letölthető iOS és Android készülékeken egyaránt

CONS:

 • Nincs garanciavállalási politika

# 3 - Cassidy

kasidie ​​felület

A Kasidie ​​egy másik fantasztikus webhely, amely megfelel az emberek igényeinek, különösen a swinger életmódban. Az oldal elsősorban azoknak a pároknak szól, akik hajlandóak találkozni más swinger társaikkal, szexuális tevékenységet folytatni és társadalmi eseményeken részt venni. A Kasidie ​​számos módot és kapcsolatot kínál a swinger életmód megismerésére és gyakorlására. Az oldalon szexmérő is található; ahol a tagok skála szerint értékelhetik a többi tag profilját.

Kasidie ​​értékelés itt.

Előnyei:

 • Vannak események, amelyeket helyben, országosan és nemzetközi szinten tartanak
 • Ez magában foglalja az utazást és a randevút rövid ideig
 • A felhasználói bázis nagy, és sok aktív tag minden nap

CONS:

 • Az ingyenes fiókok nem tekinthetik meg a többi tag profilját

# 4 - Fabswingerek

fabswingerek

A Fabswingers az Egyesült Királyságban található, és a legolcsóbb Swinger webhelynek számít az interneten. Indulása óta több mint 200,000 XNUMX tagja és egyedi napi látogatója van. Az oldal minden funkciója elérhető egyetlen fillér fizetése nélkül. Ezenkívül biztosíthatja a profilok hitelességét, mivel intenzív ellenőrzési folyamatot alkalmaz, hogy megakadályozza a csalások bejutását az oldalra.

Előnyei:

 • Csevegések, fórumok és videokommunikáció állnak rendelkezésre
 • Számos tag az Egyesült Királyságban

CONS:

 • Még nincs alkalmazásverzió

# 5 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

A FriendFinder-X nevet teremtett magának a swinger társkereső oldalak terén. Népszerű a szórakoztatás és a tagok fogadó közössége. Az ítéletnek és a kritikának nincs helye ezen a zónán belül. Minden tag szabadon megtehet, amit akar, és gond nélkül elérheti másokat.

Tehát, ha hármasban, swingerekben, orgiában, összekapaszkodásban, kinkben és még sok másban szeretne, akkor a FriendFinder-X kifogástalanul megfelelő az Ön számára. A havonta több mint 1 millió látogatóval a legtöbbjük hivatalos taggá válik. Valójában rengeteg ember keres aktívan alkalmi találkozásokat az oldalon, és Ön egy nagyszerű csemegében van.

Nézze meg a FriendFinder-X áttekintést.

Előnyei:

 • A videókat, tagokat és fényképeket automatikusan rendezi trend és forróság szerint
 • Speciális rendezés és szűrés érhető el
 • A tagok széles körben testreszabhatják profiljukat

CONS:

 • A többi taggal való kommunikáció csak prémium tagok számára folyik
 • Videók, csevegések és ajándékküldés ára van

# 6 - Szerelem Voodoo

lovevoodoo

A Love Voodoo egy swingeroldal és egy közösségi médiaplatform egyablakos hely a swingereknek és a szex és a szwinger életmód iránt érdeklődőknek. Ez egy kiváló lehetőség az emberek számára, hogy eligazodjanak szexuális késztetéseikben, és mindvégig kifejezzék szexuális feszültségüket. Az itt élő tagok könnyedek, és aktívan keresik a gőzölgő szórakozást. Az oldal ítéletmentes környezetet biztosít minden tagjának az új látogatók vagy tagok számára, így nem kell aggódnia a lábujjak bemerülésétől. Mindenekelőtt minden érzékeny információ és fizetési tranzakció biztonságos és védett.

Előnyei:

 • Vegyen részt és kommunikáljon igazi swingerekkel
 • Tapasztalt és amatőr swingereket várunk
 • Az ingyenes verzió hozzáférhet legtöbb funkciójához

CONS:

 • A weboldaltervezés régi, és zavaró lehet a navigálásban

# 7 - Swingles.com

hinták

Ide érkezett egy minőségi oldal, amely átfogó eszközöket és funkciókat kínál a swinger életmódhoz. A Swingles több ezer tagot számlál, és egyedülállóknak, pároknak és swingereknek kínál lehetőséget, hogy ítélkezés nélkül felfedezzék a swinger életmódot. Gyors és egyszerű regisztrációs folyamattal rendelkezik, és fiókja használatra kész. Ha kényelmetlenül érzi magát az online megjelenés miatt, a webhely lehetővé teszi, hogy láthatatlan módba lépjen, és szexi fotókat töltsön fel. A többi tag csak a fióktulajdonos meghívásának megfelelően tekintheti meg.

Előnyei:

 • Rengeteg tag érdekli a lengést
 • Csevegőszobák és élő csevegések állnak rendelkezésre

CONS:

 • A webhely újoncai eleinte zavarosnak találhatják a weboldalt

# 8 - SpicyMatch

SpicyMatch

Az élvezeteiről, információiról, ingyenességéről és szórakoztatásáról ismert SpicyMatch oldal a swinger közösséget kiváló hőségbe hozza. Egy ingyenes fiók használatával a tagok navigálhatnak a webhely összes funkciójában, és megtalálhatják a párokat, egyedülállókat és csoportokat egy swingerek rendezvényén vagy partiján.

A SpicyMatch szabadságot biztosít a tagoknak, hogy fiókjuk tartalmát nyilvánosan vagy privátként tartsák. Előfordulhat, hogy egyesek nem érzik jól magukat, ha kint tartják a dolgokat, hogy mások lássák. Mindenekelőtt az oldal érvényesítési rendszere biztosítja minden tagját, hogy a csalók nem csalogathatnak. Az alapítók ezt az oldalt csak azért hozták létre, hogy helyet adjanak a swinger életmódnak.

Íme egy SpicyMatch ismertető.

Előnyei:

 • A swingerek számára elérhető fórumok állnak rendelkezésre
 • A regisztráció gyors és egyszerű
 • A mobilalkalmazás letölthető
 • A funkciók sokfélék és hasznosak
 • Számos tag aktív minden nap
 • Hasonló érdeklődésű tagokat könnyű megtalálni

CONS:

 • A webhelyen vannak olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetős tagok férhetnek hozzá

# 9 - Altplayground

SwingerSocial

Akár újonc, akár veterán swinger vagy, az Altplayground (más néven SwingerSocial) pontosan megtalálta az Ön számára megfelelő funkciókat. Ezen az oldalon valódi swingereket láthat majd játszani. Mindenki nyitott, és a kritika nem szerepel a szókincsében. Vegye fel a kapcsolatot a többi taggal, és szervezzen helyi randevúkat hármasban, orgiában vagy romantikus szexben. Csak annyit kell tennie, hogy adjon meg egy érvényes e-mail címet a regisztrációkor, és már mehet is. Az Altplayground webhely friss megjelenésű, mégis egyszerű felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyedén navigálhassanak az oldalon. A SwingerSocial egyesült az AltPlayground.com oldallal.

Előnyei:

 • A tagok csevegőszobákat építhetnek, hogy video- vagy hangcsevegés útján kommunikáljanak más tagokkal
 • A mobil verzió elérhető és jól teljesít
 • Szexi és erotikus fotógalériák tekinthetők meg

CONS:

 • A fizetett tagságra nincs visszatérítési irányelv
 • A Kanadán és az Egyesült Államokon belüli swingerek előnyösebbek ezen az oldalon

# 10 - Swinger életmód

swingerliffestyle

A Swinger Lifestyle oldal mottója a Swingtownokhoz hasonlítható. Ez több, mint egy tipikus társkereső platform, mivel a tagoknak lehetőségük van megismerni az életmódot, mielőtt belemerülnének az alkalmi szexbe. Ez előnyös az újoncok körében, mivel átfogó megértést és elvárásokat kapnak a swinginggel kapcsolatban. A Swinger életmódban található információk szótárakat, italokat és miegymást tartalmaznak.

Előnyei:

 • A tagok minden nap aktívak
 • Az oldalon található jelentős városokban rendezvények elérhetők és tervezhetők
 • A világon több mint 16 millió tag van regisztrálva
 • Minden hónapban több mint ötmillió látogató van világszerte

CONS:

 • A prémium tagok csak üzenetküldést használhatnak
 • A Facebook regisztrációként történő használata nem érhető el

# 11 - 99ZÍNEK

99ZÍNEK

A 99flavors, amelyet a legnagyobb eléréssel rendelkezőnek és a vezető randevúzási és szwingeroldalnak tartanak, világszerte 95 millió taggal büszkélkedhet. Az oldal arról vált híressé, hogy intenzív szexuális kalandokat és felfedezéseket keres. Azok, akik állandó kapcsolatokat keresnek, valószínűleg kihagyják az oldalt.

A tagok azonnal üzenetet küldhetnek egymásnak; 2 irányú webkamerája is van a jobb videókommunikáció érdekében, fotókat is tudnak cserélni. A randevúkat és a találkozókat azonnal meg lehet szervezni. További izgalmas funkciók közé tartozik a „Sex Academy”, ahol a tagok új hálószobás trükköket tanulhatnak, és a „Verseny”.

Előnyei:

 • Részletes profilok
 • A regisztráció után a felület felhasználóbarát

CONS:

 • Az oldalt nehéz megtalálni
 • Kevesebb tag hasonlít más swinger oldalakhoz
 • Drága tagság
 • Unalmas regisztráció

# 12 - SwapFinder

cserekereső

A SwapFinder megkönnyíti a felhasználók számára a webhely böngészését és megtekintését, mivel ugyanúgy működik, mint az összes többi közösségi oldal. Speciális keresőeszközzel is rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a keresést. Lehetősége van szűrni a keresést előnyben részesített rassz, nem, mell/pénisz mérete vagy akár hajlása alapján.

Ellenőrizze a SwapFinder áttekintését

Előnyei:

 • Szervezett weboldal tervezés
 • Egyszerű és gyors regisztráció
 • Széles aktív tagság

CONS:

 • Nincs mobilalkalmazás
 • Néhány funkció az ingyenes tagok számára

Ítélet

Összességében a Scambistipercaso egy komplett csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van a lengő és kutyás életmódhoz. Funkciói, például csevegések, élő műsorok, klubok, bulik, swinger-hirdetések, csoportok és történetek valóban egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a keresést. Egyetlen másik oldal sem nyújt ilyen szolgáltatásokat egyetlen fillér fizetése nélkül! Igen, jól olvastad. Mindezek a csodálatos dolgok – a regisztrációtól a kapcsolat megszervezéséig – INGYENES!

Jelenleg kizárólag Olaszországban működnek, de remélem, hogy ezzel a swinging oldallal a világ különböző részein terjeszkednek majd. Ez nem lehetetlen, hiszen az oldal tagállománya hatalmas, és napról napra egyre több swinger csatlakozik a szórakozáshoz. Őszintén szólva, nagyon szeretném, ha a Scambistipercaso.it a világ swingereit szolgálná ki, nem csak Olaszországban. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember várja, hogy megtapasztalhassa kiváló szolgáltatásaikat.

hasonló helyek ikonra Mind az 13 további webhely ebben a kategóriában, amelyet érdemes megnézni:

Olvassa el Review

Igazi swingerek és 12 legjobb swinger társkereső oldal, mint a RealSwingers.com Mutasson 12 alternatívát a RealSwingers.com számára. Készüljön fel a RealSwingers.com-ra, a swingerek ideális helyére, ahol kapcsolatba léphetnek, és fűszerezhetik életüket. Sok jót hallottam erről az oldalról, és arról, hogy mennyi swinger-fantáziát valósított meg. De a […]

Olvassa el Review

Swinger Zone Central és 12 legjobb swinger társkereső oldalak és egyéb szexuális társkereső oldalak, mint a SwingerZoneCentral.com Mutass nekem 12 alternatívát a SwingerZoneCentral.com számára. Hé, csatlakozz, ha te vagy a swinger randevúzások Sherlock Holmesja, és mindig az észbontót keresed randevúzási megközelítések! A SwingerZoneCentral.com olyan, mint az online társkereső oldalak rocksztárja, és azt állítja, hogy a legjobb a […]

Olvassa el Review

A Swingles áttekintése és a 12 kötelező swinger randevúzási oldal, mint a Swingles.com Mutass nekem 12 alternatívát a Swingles.com számára A Swingles a tökéletes játszótere a szexi szexre éhes swingereknek! Ez nem a nagymamád társkereső oldala; ez egy hotspot azok számára, akik hétköznapi szórakozásra vágynak. Kezdettől fogva a Swingles előkelően foglalkozik a hangulatával – nincs verés; […]

Olvassa el Review

99FLAVOURS & Top-12 Swinger társkereső oldalak és egyéb ingyenes és prémium társkereső oldalak, mint a 99flavors.com Mutass nekem 12 alternatívát a 99flavors.com számára Szia, kalandvágyó és izgalmat keres szerelmi életében? Akkor a 99flavors.com lehet a tökéletes platform az Ön számára! Ez az online platform olyan emberek számára készült, akik nyitottak […]

Olvassa el Review

Wasteland és a 12 legjobb fétis és BDSM webhely, mint a Wasteland.com. Mutass nekem 12 alternatívát a Wasteland.com számára. Szerezz be néhány furcsa cuccot és különféle kincseket a Wasteland.com oldalon. Ennek az oldalnak a neve ironikusan hangzik az általa kínált csemegékhez képest. A fétis vágyaidat a BDSM és más orgazmusos pornó forgatókönyvek hatalmas gyűjteménye fogja kielégíteni. A Wasteland egy szakszerűen […]

Olvassa el Review

Scambistipercaso (Swingerek véletlenül) és a 12 legjobb helyi swinger és swinger randevúzási oldal, mint a scambistipercaso.it Mutass nekem 12 alternatívát a Scambistipercaso.it számára. Kíváncsi vagy, hogy kipróbáld a swinger életmódot, vagy bővíteni szeretnéd a swinger érdeklődését? Nos, jó hír, mert a Dudethrillnek van még egy swingeroldala, amelyet ma érdemes áttekinteni! A Scambistipercaso Olaszország első számú swinging és doggingja […]

Olvassa el Review

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM és szexuális társkereső oldalak, mint a fetish.com Mutasd meg 12 alternatíva a fetish.com számára. Nem biztos? Nos, értem. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem furcsák (elég), mert eléggé szégyellik a fétiseiket, vagy korlátozott a saját vágyaik köre. Egyetértenék […]

Olvassa el Review

BDSMDate Review & Top 12 fétis és BDSM webhely, mint a BDSMdate.com 12 alternatívát mutat a BDSMDate.com számára: A BDSM Fetish műfajban a BDSM Date egy jóváhagyott és népszerű online társkereső webhely. A platform nyitott gondolkodású emberek számára készült, és valakit keres, akivel megoszthatja szenvedélyeit és részt vehet ilyen haladó […]

Olvassa el Review

SpicyMatch és a TOP 14 “must visit” Swinger webhely, mint a SpicyMatch.com Mutass nekem 14 alternatívát a SpicyMatch.com számára Minden nap az emberek új és izgalmas menekülést keresnek életükből. Mindig vágyunk egy szórakoztató, kalandos élményre, különösen a randizás, a szex és a kapcsolatok tekintetében. Így itt jelennek meg a swinger helyszínei a helyszínen, amelyek megfelelnek az összes […]

Olvassa el Review

Swingtowns és 11 legnépszerűbb Swinger társkereső oldal, mint például a Swingtowns.com Mutasson nekem 11 alternatívát a Swingtowns.com számára. Nemi szempontból sok ember ismerheti a swinging szót. A lengésben részt vevő személyek általában egyedülállókat és elkötelezett kapcsolatokat egyaránt fedeznek. Általában ezt különféle okokból teszik, vagy a nemi minőség és mennyiség növelése érdekében […]

Olvassa el Review

SwapFinder és hasonló 12 legnépszerűbb BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Mutasson 12 Swinger / BDSM társkereső alternatívát a Swapfinder.com számára társkereső alkalmazásokat, de még mindig nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb embert. Ami a legrosszabb, ha találsz egyezést, akkor […]

Olvassa el Review

Swingular URL: https://swingular.com Mutasson 12 alternatív Swinger társkereső oldalt, mint például a Swingular.com A Swingular egy közösségi platform, amely tiszteletben tartja a magánéletét a közösségi hálózatok során. Ez egy felnőtt társkereső oldal, ahol hasonló ízlésű egyének és partnerek böngészhetnek a tagok nézeteiben, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Ez a hálózatépítés, ahol az Önről szóló információk soha nem lesznek […]

Olvassa el Review

Ha nem élsz szoros kapcsolatban, és a szexuális felfedezés valami izgatja - lehet, hogy hasonló kinézetű vagy fétisekkel rendelkező embereket keres, vagy csak ugyanolyan swinger-életmódot folytat. Készítettünk egy listát azokról a webhelyekről, amelyeken különböző swinger partnereket találhat. Tehát nézze meg ezeket (# 1 nem feltétlenül jelenti azt, hogy […]

Lapozzon a lap tetejére